Hairtreatment Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

1loshel

Only pomade I’ve ever used, sure it’s got jelly in it but I still have hair and the fragrance is the best ever. #sweetgeorgiabrown #hairtreatment #thebest

0

sugarbearhair_dyas

Simply chew 2 sugarbearhair per day and let those blue bear help and take care of your hair. They will make your hair strong, healthy, shinier, and soft 💕 _ Sugarbearhair vitamin rambut No.1 👇👇👇 🐻 SOFTER / LEMBUT Rambut lebih lembut tanpa perlu di sikat & conditioner. _ 🐻 LONGER / CEPAT PANJANG Memanjangkan rambut dengan cepat! Kalau warnakan rambut boleh nampak rambut hitam cepat tumbuh less than 2 weeks! _ 🐻 THICKER / LEBAT Dengan hanya 1 botol dah boleh nampak banyak baby hair tumbuh. Say NO more to hairfall / botak di tengah / depan kepala ! Sesuai untuk lelaki & perempuan ! _ 🐻 HEALTHIER / SIHAT Merawat masalah kulit kepala, rambut kering, kelimumur, rambut berminyak. Yang bertudung no worries anymore walaupun berhijab seharian sebab rambut masih terjaga & cantik ! _ 🐻 STRONGER / KUAT Menguatkan rambut dari akar & tidak mudah terputus. Sesuai untuk semua jenis rambut. _ 🐻 SHINNIER / BERSINAR Rambut cantik, sihat dan bersinar ! Menjaga kecantikan keseluruhan rambut. Tiada lagi masalah rambut tidak bermaya. Dah boleh flip your hair cantik2 💁 _ HOW TO ORDER ❔ 📲CLICK LINK IN MY BIO📲 . #HairSupplement #hairvitamins #HairTips #HairCare #bazaarpaknil #sayajualvitaminrambut #moodrepublic #instareview #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #produkpilihanartis #NumberOneBestSeller #TipsRambutCantik #rambutgugurlepasbersalin #rambutrosak #TipsRambutPanjang #TipsRambutSihat #Victoriasecret #BodyShop #NealofarHijab #tipskecantikan #hairfood #hairtreatment #sugarbearhairreadystock 🌹

0

alya.jafra

Mudmask 😊 Rahasia kulit sehat dan cerah? rutin MUDMASK kuncinya 😊 Masker lumpur mineral dari laut mati ini bisa bantu detox kulit, mengatasi jerawat, menyamarkan bekas jerawat/flek, mengecilkan pori-pori, mengurangi minyak berlebih, mencerahkan dan menghaluskan kulit serta menjaga kelembabannya. Bukan cuma kulit wajah, masker ini juga bisa untuk badan yang kusam dan timbul jerawat. Ukurannya yang big size bikin super awet dan hemat dikantong. Yuk , sayangi kulitmu dengan produk yang jelas aman mulai dari sekarang 😘 Konsultasi, order dan join? Wa : 081219622953 LINE : alyaashley (tidak pakai @) Atau bisa dm ya. #jafra #metime #facial #spa #homespa #scrub #lulur #lulurjafra #gingersea #seasalt #mudmask #gentlescrub #hairtreatment #body #bodyrub #scrubbing #nyalon #recommended #jafraindonesia #jafrabanten #jafraserang #jafratangerang #jafracilegon #jafrapandeglang #jafrajakarta #jafrabandung #jafrasurabaya #jaframedan #jaframakassar #jafracirebon

0

alya.jafra

Mudmask 😊 Rahasia kulit sehat dan cerah? rutin MUDMASK kuncinya 😊 Masker lumpur mineral dari laut mati ini bisa bantu detox kulit, mengatasi jerawat, menyamarkan bekas jerawat/flek, mengecilkan pori-pori, mengurangi minyak berlebih, mencerahkan dan menghaluskan kulit serta menjaga kelembabannya. Bukan cuma kulit wajah, masker ini juga bisa untuk badan yang kusam dan timbul jerawat. Ukurannya yang big size bikin super awet dan hemat dikantong. Yuk , sayangi kulitmu dengan produk yang jelas aman mulai dari sekarang 😘 Konsultasi, order dan join? Wa : 081219622953 LINE : alyaashley (tidak pakai @) Atau bisa dm ya. #jafra #metime #facial #spa #homespa #scrub #lulur #lulurjafra #gingersea #seasalt #mudmask #gentlescrub #hairtreatment #body #bodyrub #scrubbing #nyalon #recommended #jafraindonesia #jafrabanten #jafraserang #jafratangerang #jafracilegon #jafrapandeglang #jafrajakarta #jafrabandung #jafrasurabaya #jaframedan #jaframakassar #jafracirebon

0

hd_arielisod

Thank you so much maam.. ""Balayage haircolor"" For inquiries , you may text/call or viber me at 👉 09662216600 👈 Or you may also visit us at HD Salon located at Door #6 F. Torres st., beside Davao Wisdom Academy,  Davao City. #arielistic #HDsalon #salondavao #bestsalondavao #smmallofdavao #smcity #Highdefinitionsalon #balayage #balayageombre #rebonding #hairrebonding #haircolor #hairtreatment #brazilianblowout #keratin #haircut #digiperm #hairdresser #hairstylist #professionalhairdresser #Balayageexpert #Balayagedavao

0

kristenmhovet

How do you tell if a woman was a teenager in the 1990s? When her makeup comes off you can't see her eyebrows -- on account of over-tweezing (thin was in back then)! 👀 . Many here on Instagram talk about self-care routines, so I'm doing a hair treatment, and I took some time earlier today to respond to non-work-related emails. Even when swamped, self-care is so important. . #selfcare #selfcaresaturday #olaplex #hairtreatment #selfcareroutine #90s #eyebrows

6

lindatigipro

0

vanilla.salon.gt

1

nicolebeauty_lorena

2

nuskin_pamulang

••• Eh tau ga enaknya *SCION HAIR SET* itu? . Pertama kali buka paketnya pas dia dateng itu harumnya udah sembriwing seger gimana gitu... makin dibuka makin wangi, pdhal mah dipake jg belom 😂 . Trus nyobain kan tuh keramas, aseli enak bangeeett 😍😍 . Shampoo nya lembut bgt, bikin kesat bersih tp ga jd kering, kaya shampoo kebanyakan... . Trus Conditioner nya berasa banget lsg terserap sama rambut aku yg memang kering... Dan yang kerennya adalah, saat dibilas ga bikin lantai kamar mandi licin (again spt conditioner kebanyakan, trust me I know... I've tried any kind of conditioner for my lioness hair 🤣🤣😆) . Next item itu hair mist nya, bikin rambut tetep harum semerbak walau keringetan. Ga bikin kepala gatal lagi, yg pasti cocok jg buat yg berhijab biar berasa fresh trs seharian... 😍😍 . Order atau tanya : . . 📲Wa : 085771878696 #nuskinmurah #nuskin #jualnuskintermurah #nuskintermurah #scionrollonmurah #rollontermurah #nuskinbali #nuskinlovers #jualproduknuskin #krimjerawat #nuskindenpasar #scionrollonnuskin #NuSkinLover #NuSkin #NuSkinners #HairCare #HairTreatment #HairSet #ScionHairSet #ScionShampoo #ScionConditioner #ScionHairMist #ShampooKeren #ShampooBebasGatal #HijaberShampoo

0

industryunited_currimundi

Damaged and dry hair? Go BLUE with #kevinmurphy REPAIR me range! 4 different steps to make your hair feel amazing and soft as well as being that shine back! •Zip Pay now available• •Book your next appointment through our Industry United app• •Call salon on 5437 6433• #industryunited_currimundi #industryunited #kevinmurphyproducts #ozdare #hairblogger #hair #hairdresser #damagedhair #hairtreatment #treatment #shinnyhair #foursteps #shampoo #conditioner #products #makeyourhairfeelamazing

0

ipin_reroot

0

vydasalonspa

0

nagoya_crazyjr

1

ipin_reroot

0

ipin_reroot

0

kirakira_beauty

Miss Joange Hair Oil ✨✨✨ Leave in type hair treatment containing Amber extract and Organic baobab oil 👍🏻 Makes your hair shin and Smell good 😁 #missjoange #organicoil #smellgood #leaveintypetreatment #haircare #hairtreatment #loveit@kirakira_beauty

0

eveeuropeansalon

0

ipin_reroot

0

madeehassalon_official

GK Keratin Limited Time Offer at Madeehas Get GK Keratin treatment from Madeehas for smoother, frizz-free hair and no fighting your strands in the morning! ✨Before: Rs.20,500/- Discount: Upto 53% off ✨Now: Rs.10,500/- Shoulder/Mid Back length Rs. 9,500/- Waist Length Rs. 10,500/- *Depending on hair thickness and length (longer than waist) extra charges will apply. . . #madeehassalon_official #deals #gkkeratin #discounteddeal #haircare #limitedtimeoffer #hairtreatment #haircolour #shinyhair #bridalshower #haircareproducts #frizzfree #transform #silky #smooth #booknow *By appointment only *terms & conditions apply Salon timings are 11:00am to 7:00pm Priority Booking timings are 11:00am to 4:00pm - DHA: 36-A XX Block, Phase III, DHA. Ph. no. 042-35895111-222 - Gulberg : 50 G-Main Gulberg. Ph.no. 042-35712005 - 6 - Johar Town : 28M- Johar Town Opps. Tutti Fruitti Ph.no. 042-35302004-5

0

nutreeusa

@kristiny_mireny "Life is not perfect, but your hair can be."⠀ ➡️ www.amazon.com/dp/B0183D7LJ8/⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➡️ www.nutreecosmetics.com

1

nickykerrhair

NANOS BY THE DOUBLE ✌🏻 . Mum + daughter salon visit, topping up their Nanokeratin Treatments before holiday ✈️☀️! . No more frizz 🙅🏼‍♀️. Superrr smooth locks ALLLLLL SUMMER LONG 😬💜. Swipe for before & after 👉🏻. #nickykerrhair #beachready #smoothhair #nomorefrizz #keratintreatment . . . #glasgowhairdresser #glasgowhairstylist #glasgow #glasgowwestend #hairlove #haircare #healthyhair #stronghair #blonde #brunnette #blondeandbrunette #shinyhair #haircut #haircolour #hairenvy #hairinspo #hairdreams #instahair #hotd #love #hairtreatment #beforeandafterhair

0

theglamourshop_com

Unlimited Shine Perfecting Blow Dry Oil Contains smoothing agents to provides a long lasting, anti-humidity shield to control the hair and keep it frizz-free. Now avaliable at www.theglamourshop.com #lissunlimited #lorealblowdryoil #loreallissunlimited #lorealoil #primeroseoil #blowdry #hairstyles #hairtreatment

0

kenchiblade

Organic Pure Care for men and women. Contact us for product samples, in-salon training and education on the full product range. Be kind to hair and skin.

1

lustrouslockshaircare

0

azura.cosmetics

0

theblowerbar

Que tu melena siempre sea la protagonista donde sea que vayas HOY de 9:00 am a 7:00 pm . #WeAreTheBlowerBar #TBB #BlowerEveryDay #HairTreatment #TheBlowerBarSv #MakeUp #Salon #HairStyle #ElSalvador #HairDoctor #fashionhair #trend #beauty #BeautyTips #ModaSv Esperamos por ti en el Nuevo Walmart Escalon de lunes a sábado 9:00am a 7:00pm y domingos de 10:00 am a 6:00 pm, citas Tel.2207.3139 WhatsApp : +503 78413161 Mail: theblowerbar@gmail.com

0

sipipimerah88

1

fahny.beauty.therapy

1

beautylilystore

CP-1 Premium Silk Ampoule ➖➖➖➖➖ . . Sangat cocok untuk rambut kering, mudah kusut dan rusak. Produk ini dapat melembabkan dan melindungi rambut dari kerusakan dan panas. Sehingga membuat rambut kembali lembut dan berkilau. Fungsi : ✔melapisi rambut dengan nutrusi sehingga rambut halus, gampang diatur dan lembab ✔memperbaiki rambut rusak,kering,kusam dan kusut ✔memberikan proteksi terhadap panas sinar matahari ✔menguatkan batang rambut sehingga tidak mudah patah ✔menjaga dan mengembalikan kilau rambut dan membuat rambut lebih sehat . CP-1 Ampoule digunakan pada saat rambut setengah kering tanpa dibilas Cara pakai: Aplikasikan treatment CP-1 setelah mencuci rambut sebelum di hairdryer dan tidak perlu dibilas. Hindari pemakaian pada kulit kepala ,karna kulit kepala akan menjadi licin, gunakan cukup pada batang rambut saja .. . . . #cp1 #cp1ceramidetreatmentproteinrepairsystem #cp1ceramideproteintreatment #cp1hairtreatment #cp1premiumsilkampoule #cp1premiumsilkampouleori #premiumsilkampoule #premiumsilk #premiumsilkkorea #hairtreatment #hairtreatments #jualcp1 #Jualmurahcp1

0

maskmeanything

@jouercosmetics got me feeling some type of way 🤩Their highlighters are one of a kind and I’m obsessed with their lip toppers too 💫

9

magic_scalp

Although there are some prescription medications that can be effective in certain cases, a growing number of people are choosing alternative effective treatments such as red light therapy for relief from unpleasant scalp conditions and to stimulate hair growth. From the Center For Healthy Hair Link in bio . . . . . #magicscalp #healthyscalp #thecenterforhealthyhair #drinkwater #promotehairgrowth #healthyhair #healthyhaircare #redlighttherapy #sonictherapy #descaling #fullhair #fullerhair #rsalonphx #positivelife #hair #instahair #hairstyles #hairlosssolutions #hairtreatment #fdaapproved #growyourhair #longhairdontcare #beautifulhair #fluiddynamics #longhair #stevenpaulsalon #hairloss #hairoftheday #scalpstimulation #growhair

0

beautylilystore

CP-1 Premium Silk Ampoule ➖➖➖➖➖ . . Sangat cocok untuk rambut kering, mudah kusut dan rusak. Produk ini dapat melembabkan dan melindungi rambut dari kerusakan dan panas. Sehingga membuat rambut kembali lembut dan berkilau. Fungsi : ✔melapisi rambut dengan nutrusi sehingga rambut halus, gampang diatur dan lembab ✔memperbaiki rambut rusak,kering,kusam dan kusut ✔memberikan proteksi terhadap panas sinar matahari ✔menguatkan batang rambut sehingga tidak mudah patah ✔menjaga dan mengembalikan kilau rambut dan membuat rambut lebih sehat . CP-1 Ampoule digunakan pada saat rambut setengah kering tanpa dibilas Cara pakai: Aplikasikan treatment CP-1 setelah mencuci rambut sebelum di hairdryer dan tidak perlu dibilas. Hindari pemakaian pada kulit kepala ,karna kulit kepala akan menjadi licin, gunakan cukup pada batang rambut saja .. . . . #cp1 #cp1ceramidetreatmentproteinrepairsystem #cp1ceramideproteintreatment #cp1hairtreatment #cp1premiumsilkampoule #cp1premiumsilkampouleori #premiumsilkampoule #premiumsilk #premiumsilkkorea #hairtreatment #hairtreatments #jualcp1 #Jualmurahcp1

0

hypnoticbeautysalon

0

yarok_hair_by_mordechai

0

beautylilystore

CP-1 Premium Silk Ampoule ➖➖➖➖➖ . . Sangat cocok untuk rambut kering, mudah kusut dan rusak. Produk ini dapat melembabkan dan melindungi rambut dari kerusakan dan panas. Sehingga membuat rambut kembali lembut dan berkilau. Fungsi : ✔melapisi rambut dengan nutrusi sehingga rambut halus, gampang diatur dan lembab ✔memperbaiki rambut rusak,kering,kusam dan kusut ✔memberikan proteksi terhadap panas sinar matahari ✔menguatkan batang rambut sehingga tidak mudah patah ✔menjaga dan mengembalikan kilau rambut dan membuat rambut lebih sehat . CP-1 Ampoule digunakan pada saat rambut setengah kering tanpa dibilas Cara pakai: Aplikasikan treatment CP-1 setelah mencuci rambut sebelum di hairdryer dan tidak perlu dibilas. Hindari pemakaian pada kulit kepala ,karna kulit kepala akan menjadi licin, gunakan cukup pada batang rambut saja .. . . . #cp1 #cp1ceramidetreatmentproteinrepairsystem #cp1ceramideproteintreatment #cp1hairtreatment #cp1premiumsilkampoule #cp1premiumsilkampouleori #premiumsilkampoule #premiumsilk #premiumsilkkorea #hairtreatment #hairtreatments #jualcp1 #Jualmurahcp1

0

anewhuemtp

This gorgeous head of hair belongs to the amazing mom of @realtycheveux! Her natural hair is 100% grey and very resistant so he used our @matrix grey coverage line in his formula. She has also been using our @zenagenhair treatment at home and the amount of new growth she has is UNREAL so to help blend it in he finished her off with a fresh cut. 💕 If you or someone you know is struggling with hair loss or thinning come see how our treatment can help you! ✂️ ✂️ ✂️ #anewhue #freshhair #matrix #zenagen #greycoverage #hairtreatment #hairwelove #mountpleasantsalon #charlestonhair #hairmagic #anewhueforyou

0

forussalon

0

sapporohair_official

1

nefertitissecret

0

hairassociatesbydolly

1

teacompanysv

Sale!!! Olaplex paso 1 para agregar a su tinte o decolorante y evite el maltrato! $45 #olaplex #hairtreatment

0

usemehair

Don’t just go with the flow. Be ready for it with Daily Vitamist + Biotin : organic nutrients and dose of #biotin refreshes your hair for instant frizz free, shiny hair . . Want an easier routine tomorrow? www.amazin.com/useme . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #hairstylist #travel #new #travel #fall #hairtreatment #follow #mom #momlife #beauty #hair #healthy #indiebeauty #cleanbeauty #indiebrand #organic #diy #beautiful #workingmom #hotyoga #life #longhair #shorthair #motivation #hairstyle #usemehair #glutenfree #vegan #yoga

1

cocoahair_cl

#에쉬브라운 #ashbrown #color . . #헤어칼라 #남여컷트 #파마 #매직스트레이트 #볼륨매직 #복구펌 #복구트리트먼트 #복구염색 #볼륨펌 #코코아헤어스튜디오 #크리스틴 #haircut #hairtreatment #haircolor #magicstraghtperm #volumeperm #cupertinosalon #sanjosesalon #cocoahairstudio #christine #cocoahair_cl

1

ia_skincarebeauty

Punya masalah rambut kasar, kering, rontok dan susah diatur ??? Biasa hair mask ke salon? Coba deh kali ini hair mask di rumah aja, kemasannya besar bisa berkali-kali pake untuk berbulan-bulan.. Hair Mask ini juga tanpa pijat kepala, semua orang bisa melakukannya — JAFRA Botanical Expertise Moisture Replenish Hair Mask — Jafra Botanical Expertise Moisture Replenish Hair Mask mengandung formula yang dapat memperbaiki setiap helai rambut dengan memberikan nutrisi dari kandungan botanical untuk menjadikan rambut mudah diatur, lebih halus, indah berkilau. Cara menggunakan: Keringkan rambut dengan menyisakan sedikit air, kemudian ratakan krim dari akar hingga ujung rambut. Diamkan hingga 5 menit dan bilas setelahnya hingga bersih, cocok banget buat wanita berhijab. Yg mau konsul dan tanya tanya boleh banget WA 089655046191😘 #jafratangerang #hairmask #hairmaskjafra #hairspa #hairspajafra #hairsadirumah #homespa #hairtreatmentjafra #hairtreatment #haircare #haircarejafra #jualprodukperawatanrambut #jualprodukjafra #jualjafrabandung #jualjafrajakarta #jafrabandung #jafrabanjarmasin #jafrabanjarbaru #jaframartapura #produkperawatanrambut #solusirambutkering #solusirambutkusam #solusirambutrontok #jafrafreeongkir #jualjaframurah #likesforlikes #like4likers

0

dradelcabello

¿Quieres mantener tu cabello hidratado y suave? Haz una mascarilla en tu casa con los siguientes ingredientes: 1. Miel de abeja 🍯🐝 2. Canela 3. Aceite de oliva Mézclalos en un recipiente, colócalo en el cuero cabelludo y deja reposar por 15 min, posteriormente enjuaga y lava como normalmente lo haces. ☝🏼👩🏻‍⚕️➡️ Estos ingredientes nos aportan vitamina A, B, C y minerales como Hierro, zinc, magnesio y potasio, esenciales para mantener tu cabello sano! #hairtreatment #scalpmassage #dradelcabello

0

giovannyjorge15

Dreams come true 🤗 but you have to work hard to make happen 😜introducing our first location @hairrepairbar by Gioje #westvillagenyc @giojenyc #hairrepair #nowopen #hairsalondesign #hairsalon #hairtreatment #scalptreatment #blowdry #splitendsremover #lifeexperience #bleeckerstreet #designbyme

12

happy_marsan

3

andreamonroymakeup

0

idea3uomodonnaestetica

0

peruvian_hair_shop

0

lushwaterloo

[ image description: Our hair treatment H’suan wen Hua being held up with the background out of focus] With moisturising fresh avocado and shine-enhancing balsamic vinegar H’suan wen Hua will leave your locks as soft as can be! 🙌 For best results, apply generously to dry hair and leave on for around 20 minutes! This will allow all of the ingredients inside to get to work! 🌿

1

divasalon.official

0

peruvian_hair_shop

0

emma_renaissancehairandbeauty

Rebuild for the inside out , this was just one treatment 😍😍 Our new Client had over processed ends and hair line was very weak . AMAZING RESULTS 🙌🙌🙌 We done the stand alone treatment, no colour done ! ▶️▶️swipe for more info ▶️▶️ #irishhairdresser #rebuildhair #stronghair #hairbonds #hairtreatment #b3brazilianbondbuilderireland #b3 #b3brazilianbondbuilder # #demipermanetconditioner @national_b available @ #renaissancehairandbeautyacademydrogheda 💙❤️💛🧡💚💜

0

peruvian_hair_shop

1

peruvian_hair_shop

0

peruvian_hair_shop

0

peruvian_hair_shop

0

candybeauty.mx

0

hairrepairbar

Introducing our new hair repair bar. You are welcome to come in we are now open. Book online at hairrepairbar.com #hairrepair @giojenyc #nowopen #hairtreatment #hairrepairbar #blowouts #splitendremoval

3

toptrendbeautysalon

0

toptrendbeautysalon

0

toptrendbeautysalon

0

sveiku_plauku_paslaptys

Atstatomoji/tiesinamoji keratino procedūra plaukams. #cocochoco #gold 👑 •Sumažina plaukų pūtimąsi. •Giliai maitina bei drėkina plaukus. •Užkerta kelią plaukų lužinėjimui. •Sustiprina plauko struktūrą. •Grįžta plaukų žvilgesys, švelnumas bei paklusnumas.❤ Pasitik rudenį sveikais plaukais!💣 #hairtreatment #braziliankeratin #sveikiplaukai #keratintreatment

0

infinityhairturkey

2

infinityhairturkey

1

candybeauty.mx

0

teacompanysv

Sale!!! Paso 1 y 2 de Olaplex por $30.00! #olaplex #hairtreatment #beauty

0

acquafreddassalon

#Repost @victoriassunkissedcreations with @get_repost ・・・ Three weeks later and her hair still looks amazing! Wondering what I used in her hair to make it so soft, shiny and frizz - free?!? Come see me at @acquafreddassalon ! The @brazilianblowout hair treatment will make your bad hair days go away! Call to request your appointment now with me Victoria at (321) 733-2225 ! Let’s start this new season with new hair🌸🙌🏻💁🏼‍♀️ ———————————————— #Cosmetologist #Hairdresser #hairstylist #hairlove #hairneeds #floridasalon #floridahairstylists #acquafreddassalon #brazillianblowout #blowout #hairstyle #hairtreatment #requestnow #hairjunkie #hotd

1

misstips26

Uno de los mejores que he probado para hidratar el cabello en combinación del shampoo me resultó fabuloso 💖 #acondicionador #conditioner #argan #arganoil #aceitedeargan #superhudratacion #hidratacion #treatment #hairtreatment #tratamientocapilar #tratamiento #shine #shineterapy #delonconditioner

0

foreverfaded2009

0

paulaesteves_dareu

0

paulaesteves_dareu

0

paulaesteves_dareu

0

kazaniproducts

5

taniawhittier

This beautiful smile says it all ☺️ #happyclient @mechesalonla @cezanne_hair

7

azura.cosmetics

1