Hennalover Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

henna_by_purpledesigns

Havenโ€™t posted in so long!! Actually love this little piece. Nice a simple, would charge ยฃ2 for this! Send me a message if youโ€™d like anything done and Iโ€™ll book you in whatever time fits best! #henna #hennaart #hennalove #hennalover #flowers #patterns #cute #likeforlikes #followforfollowback

0

ve_hennaart

0

ayhuhenna_

0

zerra_henna_design

BEBAS.. ๐Ÿ•Š๐Ÿ•Š. . . hakak nak sambung bebel boleh? Hhahahahahahaha.... Hakak tak sure lah orang lain.. tapi kalau hakak... hakak suka diberi hak kebebasan dalam berkarya.. seni itu jiwa sis... . . . Tiada siapa yang tidak suka melihat sesuatu yang cantik.. hakak ni tak cantik sebab tu malas tengok cermin (hahahahaha) ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜›. . . . Tapi hakak suka tengok kalau hasil inai hakak cantik, hari demi hari hakak improve diri hakak,improve skill hakak. Semata-mata untuk pastikan tangan sis cantik.. ๐Ÿ‘ฐโค . . Jadi sis janganlah pandang hakak macam komando hakak takut huhuhu๐Ÿ™ˆ.. sis janganlah stick of rule,sebab seni ni abstrak. Kat atas ni antara design kebebasan dari hakak ditambah dengan idea yang mencurah2.. . . . Tapi selalunya hakak akan minta izin pengantin untuk berkarya atas tangan diaorang... gambar cuma rujukkan, sedikit sebanyak pasti diubah. Itulah kebebasan yang hakak perlukan huhuhu... . . . Are you ready to PASRAH & MENYERAH?? Menyerahkan tangan sis lah... ๐Ÿ™Š. . . . Click link on profile kalau dah ready okay?? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. . . . #zerrahennadesign #hennaclass #kelasinai #kelashenna #kelashennasungaibuloh #hennasungaibuloh #inaisungaibuloh #sungaibuloh #inaipengantin #hennawedding #malaysia #hennakubugajah #kubugajah14 #shawlekslusif #igers #igmalaysia #hennalover #hennamalaysia #redzianail #redzia #naturalhenna #hennamerah #hennacantik #hennamurah

0

_sev_henna_art

2

hennabyfarhana.t

0

nabeela.01

1

tanyaferenchuk

1

ayhuhenna_

0

henna_arts_by_moumita

0

artshenna_

1

ji_yun_tak_

0

zerra_henna_design

SAWO MATANG TAK CANTIK?! ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ . . . sis taknak pakai inai sebab kulit sis sawo matang? Sis cakap "alaaaa kalau pakai tak cantik" .. pssstttt sis.. meh sini jap... setiap orang itu cantik dengan caranya yang berbeza... sebab tu wujudnya hakak si tukang inai ni hihihi ๐Ÿ™Š(tetiberrr ๐Ÿ˜‚) . . Inai REDLIGHT ni hakak pakaikan untuk pengantin ๐Ÿ‘ฐ yang kulit sawo matang (contoh gambar diatas) โค. . . Kulit sawo matang tak sesuai pakai inai warna maroon... seolah tidak ada contra warna.. sis yang berkulit sawo matang still boleh pakai inai yang nampak cantik... . . . Hari ke tiga berinai pun cantik lagi.. (swipe to last photo) . . . . Dan sebab itu perlu maklumkan hakak lebih awal.. booking lebih awal... boleh hakak sediakan inai yang sesuai untuk sis2 semua... hakak bukan membebel hakak just share knowledge je.. hihihi ๐Ÿ™Š. . . . Tapi still pilihan ditangan sis... kulit cerah nak redlight pun boleh.. kulit sawo matang nak maroon pon boleh.. hakak ikut sajo.. tapi nanti jangan tanya hakak cenggitu cenggini dengan muka sinis.... hakak balik time tu jugak nanti! ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜‚ (gurau pon tak boleh..) ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜› . . . Sis dah cukup keTERANGan dan keMATANGan dari hakak ke belom? Kalau belom meh wasap... Click link kat profile k.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๐Ÿ“†๐Ÿ“Œ. . . #zerrahennadesign #hennaclass #kelasinai #kelashenna #kelashennasungaibuloh #hennasungaibuloh #inaisungaibuloh #sungaibuloh #inaipengantin #hennawedding #malaysia #hennakubugajah #kubugajah14 #igers #igmalaysia #hennalover #hennamalaysia #redzianail #redzia #inaimerah #hennamerah #hennacantik #hennamurah

0

sm_mahendi

0

sm_mahendi

0

sm_mahendi

0

ctkhalijahmakeup

0

henna.tattoo.ideas

0

ayhuhenna_

0

indianhennaroom

0

thariboutique

For bridal mehndi please do DM....

1

hennahfa17

0

souaad.alaoui

ุชู‚ุจู„ ุงู„ู„ู‡ ู…ุงู‚ุฏู…ุชู…ูˆู‡ ู…ู† ุนู…ู„ ..ูˆู…ุงุฏุนูˆุชู…ูˆู‡ ู…ู† ุงู…ู„..ุงุณุนุฏูƒู… ุงู„ู„ู‡ ุงุฎูˆุชูŠ ููŠ ุงู„ู„ู‡๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐Ÿ•‹๐Ÿ•‹ #hand #hennaart #henna #hennaartist #hennatatto #moroccan #morocco #moroccanhenna #traditional #beautiful #art #mywork #handmade #girly #girl #hennadesign #hennafun #hennaparty #professional #tattooart #tattooartist #negafa #caftan #moroccancaftan #press #actor #fame #famous #moroccanactress #hennalover

4

henna_inspira

0

henna_inspira

0

henna_inspira

0

jewel_2_beautiful

0

henna_makeupbysaniya

0

yentikyy13

4

henna_makeupbysaniya

0

henna_makeupbysaniya

0

henna_inkk

0

man__yin

่ถlunch break๏ผŒๆต่‡ชๅทฑๅšŸ็ทดๅ“ๆ“ๆŽงhennaๅ˜…ๆ‰‹ๆ„Ÿใ€‚ๅœ–ๆกˆไฟ‚็™ฝๆ‰‹ๅณ่ˆˆใ€ๆ”ฏ้กๆ–™ไฟ‚็ฌฌไบŒๆฌก็”จ๏ผŒๅ””้š๏ผŒไฟ‚็†ๆ‰€็•ถ็„ถ็š„๏ผŒๅณ็ฎก็˜€ๆˆ‘ใ€‚ #hennatattoo #noidea #practice #keeptrying #henna #hennaart #hennalover

0

eisyahennaart._

Sekarang ni semua nak kene pakai duit banyak , pelamin lagi , barang hantaran , bayar dewan , belanja itu belanja ini ! Pening pengantin dibuatnya . Tapi ! @eisyahennaart._ ni memahami , ofc lah pengantin nak berseri seri nak melawa , tangan pun nak kene cantikk masa hari bahagia tanpa perlu pening kepala ! Jadi , @eisyahennaart._. Nak bagi harga yang tak masuk akal untuk semua pengantin di luar sana ! MEH PM ! JANGAN PENING LAGI NAK FIKIR HARGA INAI YANG MAHAL ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธโค๏ธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ DM / WS 0193230969 #hennamurah #hennanikah #hennasanding #hennatunang #hennamampumilik #hennagombak #hennakl #hennaart #hennalover #hennadesign #janganpeningkepala

0

yentikyy13

0

askhenna.amnahanwar

Book your date๐ŸŒธ *Free transportation area Gombak/KL --------------------โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” . Inai pengantin harga bermula RM 100 . Simple design harga bermula RM 6 . ๐Ÿ“ฒโ˜Ž๏ธ018 2441556 @askhenna.amnahanwar @amnahanwar . #inaiselayang #inaigombak #inaipengantinmerah #inaipengantinmurah #inaipengantin #henna #hennadesign #hennatattoo #kerjakawin #baranghantaran #hantaran #weddinghenna #makeupcantik #inaicelup #pengantin #pengantinbaru #sayajualinai #hennatutorial #hennagombak #hennamelati #hennalover #pengantinbaru #hennaservice #hennaselangor #hennaselayang #hennarawang

0

sandhyaaecbba

1

nishat_alin

3

yentikyy13

2

art_by_jagg

0

jewel_2_beautiful

0

raisasmendhiart

0

nafilahenna

0

ctkhalijahmakeup

BERTANDANG | NABILAH | , . as request soft cut crease,๐Ÿ˜Œ , . Thanks for having me dear nabilah ,, , . . . , , For booking slot ws 0174922060/click link dkt bio ... , . , . #muakedah #muautara #muakedahperlis #muaalorstar #muamalaysia #muajitra #mekapsanding #mekapnikah #mekapcantik #mekapsweet #mekapbridal #henna #hennakedah #hennautara #hennakedahperlis #weddingdiarieskl #hennajitra #hennalover #ctkhalijahmakeup #nars #mac #lauramercier #butikpengantin k #butikpengantinkedah #butikjitra #bridal #bridalkedah #bridalutara #bridalbajet #butikpengantinmurah ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž

0

hennabyaman

Look at this beauty! Being a wedding planner for her own brother-lawโ€™s wedding, she could only get henna done a few hours before the wedding. But even with that time frame, the henna stained beautifully! โ™ฅ๏ธ #hennabyaman. โ€ข โ€ข She is also the owner of @azureeventsanddecor! Swipe left to see her most recent work โ™ฅ๏ธ. โ€ข โ€ข #hennainspire #hennatattoo #henna #mehndi #mehndiabbotsford #downtownabbotsford #hennadesign #abbotsfordhenna #langleyhenna #chilliwackhenna #hennainspired #mehndiartist #hennaartist #hennythingispossible #abby #nonbridal #abbotsford #bridalhenna #hennaart #wedding #mehndiraa #henna_i #hennalove #hennafun #hennalover #mehndiparty #mehndi_inspire #mehndiart #hennaparty #hennabyaman

2

dewiamalia_hennaart_kutacane

0

jewel_2_beautiful

0

_girlstyleee_

10

_girlstyleee_

3

alhana_qida

0

_girlstyleee_

3

sakhra_photography.beauty

3

hennabyarouj

7

henna.artistrybysaba

0

hennadolls9

2

hennagam

Diseรฑo para una Dog Lover, original de @hennagam... No te quedes sin el tuyo #henna #hennaartist #hennamehndi #hennatattoo #hennapasion #hennagam #hennaart #hennalover #mehndiartist #mehndi

1

asmamehendi

2

hennagam

0

mehndibyzainab_x

0

soraya.henna

0

naqshenna53

Done by little one๐Ÿ’ž Call or Watsaap #66850784 Naqshenna53 #hennalover #hennadesign #hennaparties #tattoo #henna #kuwait #q8 #call #watsaap #66850784

0

naqshenna53

Lovely girls done by todayโฃ Call or Watsaap #66850784 Naqshenna53 #hennalover #hennadesign #hennatattoo #hennaparties #kuwait #q8 #henna #call #watsaap #66850784 #66850784

0

henna_bahrain_by_nikhatk

0

atelierpriya

0

henna_craze0823

0

saadia_92

1

harkous.beauty

0

talithaleah

0

rezxhenna

Eid henna๐Ÿƒ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bridalhenna #hennaart # #hennadesign #mendipattern #mendiparty #weddinghenna #hennanight @hennainspire @inspirationalhenna #hennalover #ukhenna

1

habibti_on_road

0

asmaqs_arts

6

asmaqs_arts

0

hennacompany

5

hennabyruqaiya

0

hennabyruqaiya

0

hennabyruqaiya

2

hennabyruqaiya

0

dusa.balkanska

0