Housewife Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

hanjiye1004

오늘 너~~~무 더워서 입맛 없어하는 서방님을 위해 열무 쏭쏭~🎶🎵백고동 데쳐서 쏭쏭😆 매실청과 땡초 넣고 팍~팍 버무려서 비빔국수!!! 입맛이 확~돌아온다며 한그릇 뚝딱!!!! 남은 양념에 밥반공기 쓱싹~쓱싹!!!! #인스타그램 #쿡스타그램 #일요일 #저녁밥 #열무국수 #주부 #일상 #소통 #맞팔 #선팔 #오오티디 #홈쿡 #요리 #남편이랑 #부부스타그램 #instagram #cooking #food #korea #housewife #hobby #daily #Sunday #weekend

0

patrycjahorzymek

0

blackheiress_beautilities

Studed slides available -6k -37-41 -DM or WhatsApp 09099448316 to order #bhb #beautilities #trustedbrand #housewife #momtrepreneur #thehustlerteam #gombe #kaduna #bauchi #jos #grammon24fashionhouse

0

xx__laur_plus_four__xx

>_<**💕Time to get on with some jobs! Using an oldie but goodie for the floors today..smells really good this one 🌊 It’s a gorgeous day today ☀️ what’s everyone up to? @livingwiththelancasters @wax2melt @tara_mont_x @courtneyroselouise if you want to join in #WIDN #housework #happysunday #cleaning #instadaily #cleanup #tidy #sundayvibes #housewife

0

katpmeow

0

theamandranis

1

katpmeow

0

cleaningpassion

0

vedroba

Mothers play an important role as the heart of the home, but this in no way lessens the equally important role fathers should play, as head of the home, in nurturing, training, and loving their children. #home #quotes #life #adventure #awasome #awasomelife #girl #house #housewife #housewives #forest #houseinforest #freedom #today #now #picofday #instalife #instagood #instatravel

0

nat_czak

1

heartpaulpitations

All chores done around the gaff. I'll make a wonder house husband one day. Hairline not looking great here 🤔 #domesticgoddess #blueeyes #housewife #letmetakeaselfie #selfie

1

saucypostcard

1

gamechangingsquad

How many business retreats have you taken this year? One of many retreats where we come together let our hair down relax and enjoy each others company. #business #retreat #mums #mum #family #friends #powerful #women #workfromhome #housewife #vision #goals #driven #motivated #mum #lady #independent #relaxed #ambitious #fun #happy #healthy #parents #strong #opportunity #opportunities

1

gio_mazzy

Modalità Massaia: attivata. ✅ #housewife #sunday #mood #nofilter #selfportrait

0

gocrazynowrightnow

1

s__kt

1

hextacyhextacy

2

megan_mission

0

life_lens_diary

0

therealofficialaura

2

chittra_product

Cucumber gel has lots of beauty benifits. 100%pure homemade cucumber gel... Grab the benifit of pure cucumber gel in these day . It whiten ur skin... It lighten ur dark circles... It gives glowing skin......... It gives smooth shining skin... It removes wrinkles nd fine lines.... It tighten the skin..... It moisturize ur skin..... It will relieves sun burns.... It has anti aging benifits...... It controls nd removes acne... It removes dark spots....... It gives healthy nd shiny hair. 100%pure homemade cucumber gel. For price of gel kindly DM me. #glowingskin  #flawless  #fairness  #tanning #celebrityskincare #mumbai #raipur #modal #imstagram #art #modal #actor #india #housewife

0

hextacyhextacy

8

cindysostaric

2

bridgettesalamy

0

dona_samoyed

1

kileypolefitness

2

hanjiye1004

포항 죽도시장~ 구경가기🐚🐙🐳~ 서방님 좋아하는 쥐치~오징어~북어에 멸치등~ 건어물....내가 좋아하는 백고동새끼~~~ 영양밥 재료 오징어와 전복!!!제주갈치&문어까지!!!! 폭풍 쇼핑하고 집에 도착하자말자 분리작업!!! 혼자 뿌듯뿌듯~^^ #해운대 #해산물 #집밥 #포항 #죽도시장 #요리스타그램 #쿡스타그램 #인스타그램 #주부 #주말 #일요일 #소통 #선팔 #맞팔 #일상 #홈쿡 #요리 #취미 #오오티디 #KOREA #HOUSEWIFE #FOOD #DAILY #BUSAN #INSTAGRAM

1

jianfatsai

2

slimming_sabrina

0

cleaningwithgema

I do especially when I’m having 1 of them weeks when I can never seem to catch up 😂😂 #laundry #washing #washingmachine #throwaway #mumlife #mumof3 #housework #housewife #catchup

11

michaelritterphotography

8

stefania.vercellesi

Should i stay or should i go... 📻🛋💡 #escaperoom #strangerthings #anni80 #birthdaygift

3

_the.ducklord_

2

kristoni_xox

2

jodie.demaj

6

mammatillnkr

Så ska hela kaospatrullen sova borta i natt 😳 HUR ska mamma klara det här!? 😭❤️

3

rahul.ganjoo.rg

0

superwoman_in_zivil

2

rahul.ganjoo

1

smokeypagan

Early bird every morning! Kids are dressed, housework done, baby napping and lunch all ready for the kids later! ❤️ ☕ 💕 #housewife #earlybird #pesto #italianfood #pasta #tomatoes #asparagus #oliveoil #lunch #superwoman

0

famous_on_insta_1

1

femz.realm

0

federicababacoppola

3

eriotsu

Little house wife 😆 梅雨の合間の晴天。お掃除・洗濯日和です。旅人が去った代わりに友人が来るので、一緒にお掃除しましたよ♪ #earlyeducation #housewife #momishappy #小さな #主婦 #頼むよ #田舎のヒロインズ

2

fudi_da_rakshas

1

massagy69

1

nourishineperfume

0

__lekhak_

1

mamaimhaus

2

raisingthishouse

Little hands holding little wrenches 🔧 😍 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••my girls LOVE helping daddy fix anything around the house. And I mean anything! They take their play screwdrivers to every screw they can see and “fix it” just like daddy 🤗🤗 daddy is also the most patient man and lets his little “helpers” stay right beside him “helping” 🤗

12

hillcresthussys

1

lars_wottrich

18

woraluxgee

0

authorvirag

2

cakeshoppe_

1

azlibiz_sg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

2

cakeshoppe_

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

2

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

2

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

d2d_carwashservice

星期日 (🈚营业) . . . 收到很多亲们的讯息,都想要在星期日给爱车洗香香。的确!这是我们的目标,也是我们的使命,在爱车享受沐浴的同时,您也能够得到充分的休息,自由的在家里做自己想要做的事情。 不过由于我们的团队还很小很小....所以星期日还是定为我们的休息日,希望大家可以耐心的等待,也要相信我们,很快就能为大家提供【周末全天营业】的完美体验! 💡💡 在这里也和大家公布我们的开放预约时间: 星期一至五: 9am-7.30pm 星期六: 9am-12.30pm 星期日: 暂无开放 非常感谢顾客的支持! 我们会继续努力,为大家提供更全面的服务❤ 懒得驾车出门去洗车? 懒得在洗车店等待? 欢迎预约唷 0164139776 📲 https://goo.gl/5T4XcV 我们为您提供亲自上门的洗车服务! 或直接到我们的网站进行预约 👉 www.qinn.space #CarWash #DoortoDoorService #JohorBahru #洗车服务 #AustinHeights #上门服务 #Myvi #housewife #grab #taxi #weekend

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

theshittyhousewife

1

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

0

muslimahfashionsg

🛍PURCHASE IN SYAWAL MONTH & GET FREE HIJAB PIN!!🛍 PREORDER “JUBAH HAIFA SYARI’E” YANG PALING EKSLUSIF! PALING SOPAN! P/s: Wajib Tag dan share dengan Family & Bff Uolls Satu-satunya rekaan PALING EXCLUSIVE, LIMITED EDITION MS untuk RAYA & Raya Haji Tahun ini! ======================= 1: DESIGN EXCLUSIVE ======================= "Eh, puteri mana pulak yang datang beraya rumah ni?" Bayangkan kawan-kawan dan sedara mara uolls pakat puji gaya uolls yang ala-ala tuan puteri semasa beraya nanti? mesti bangga je kan.. ! Yelah, dengan rekaan unik kain beralun, belahan kain di bahagian tengah dan hiasan batu swarovski mewah, memang GERENTI ada nanti mata-mata yang melirik tu tak lepas pandang punyelah! Lagipun, Jubah Syarie Haifa ni keluaran exclusive khas untuk raya tahun ni je tau. Jadi, habis je raya ni, memang tak keluar dah design ni. ======================= 2: MATERIAL BERKUALITI TINGGI ======================= Jubah Syarie Haifa ini dihasilkan menggunakan material khas yang diimport dari luar negara. Crystal Chiffon namanya. Bestnya material kain ni bila uolls pakai memang terasa syahduuuuu dan lembut dia tu tau. Memang selesa gilerlah! Bukan tu je, kain ni pun tak panas kalau uolls nak pakai lama-lama. So, kalau uolls terpaksa beraya banyak rumah dengan Haifa ni nanti, memang tak ada masalah lah! ======================= 3: BF AND WUDHU' FRIENDLY ======================= Sekiranya uolls terpaksa BF baby uolls semasa tengah sibuk beraya nanti, terdapat zip dibahagian dada Haifa ni yang akan memudahkan uolls. Dan, tengah-tengah sibuk beraya, masuk pulak waktu solat, zip di lengan Haifa ni akan memudahkan uolls untuk mengangkat wudhu'. ======================== 4: PILIHAN SAIZ DARI S - XXL ======================== P/s: [Limited Stock]. SO GRAB ‘NOW OR NEVER ? 2406(SMS) DM admin: http://t.me/ms_azli #singapore #baju #dropship_sg #onlineshopsg #women #housewife #onlineshopping #bajumelayu #fashion #plussize #jubah #plussize #bajukurung #onlinesellersg #hijabsg #carousellsg #preordersg #resellersg #bajukurung #dropshipsg #syair #kanakkanak #bajubudak #gamis #muslimahsg #muslimahfashionsg #jurongpointshoppingcentre #followforfollow #hijabifitness #fitmuslimah

1

life_lens_diary

1

statusmeco

"Town House Ratchaphruek-Rama 5” By AP (Thailand) PCL 💲Price: Starts THB 3,790,000 | USD 118,877 📍Location: Soi Bangpai 21, Nonthaburi 🚇MRT Tiwanon Intersection (Purple-Line) —————————— 🌐PROJECT DETAILS 🔹Project Type: High-End Townhome 🔹Total Unit: 271 Units | 3-Storey 🔹Unit Size: 141 SQ.M. | 3-Bedroom | 3-Bathroom 🔸Completion: December 2011 📊AP Thai: goo.gl/dz7dCs —————————— #Bangkok #Thailand #APThai

8

zindella

1