Igersmalaya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

lubox_dyxy_sistho

Kelebihan Lips scrub TBH: 🎀Melembabkan bibir yang kering 🎀Menghaluskan kulit bibir 🎀Bibir kelihatan merah semulajadi 🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir 🎀Boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir 🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. . . #teamizdhiya #sistho #sistholipmatte #sistholipmattekedah #sistholipmattemalaysia #sistholipmattemurah #sisthofoundation #sisthofoundationkedah #sisthojitra #sisthofoundationjitra #muajitra #muaalorsetar #asyalie #muabellaz #makeup #makeuptutorial #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #mudahterhibur #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #malaysian #instagram

0

lubox_dyxy_sistho

LIPS SCRUB MAMPU MEMBUATKAN ANDA TERSENYUM SENTIASA!!! Apa yang menariknya? Meh kita baca sesama. ✔Melembabkan bibir yang kering ✔Menghaluskan kulit bibir ✔Bibir kelihatan merah semulajadi ✔Memudarkan lingakaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir ✔boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir ✔tidak perlu basuh.Hanya lap jika perlu. ✔boleh dijadikan lips balm Kandungan Lipscrub TBH • Cosmetic sugar • Petroleum jelly • Shea butter • strawberry extract • Dll (secret recipe) Sangat jimat 2 dalam 1 . . #teamizdhiya #sistho #sistholipmatte #sistholipmattekedah #sistholipmattemalaysia #sistholipmattemurah #sisthofoundation #sisthofoundationkedah #sisthojitra #sisthofoundationjitra #muajitra #muaalorsetar #asyalie #muabellaz #makeup #makeuptutorial #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #mudahterhibur #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #malaysian #instagram

2

afiqraya

Bezanya kita dengan orang luaq, bila habis trekking, kita pun cari la pokok, pondok, wakaf seumpanya untuk berehat. Tapi mereka cari cahaya matahari untuk mandi.

1

afifusensei

0

syaq.my

PROMO G-SHOCK!! ... STOK TAK BANYAK GUYS, SEMUA JAM NI MEMANG LAWA LAWA & KORANG AKAN DAPAT 1 MONTH WARRANTY 👌🏻 - G-SHOCK DW6900 COLLECTION 🔥 RM70 SAHAJA RM70 SAHAJA (harga asal : rm85) - Berminat? DM or WhatsApp 0143649320 Atau tekan link di bio ☺ #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganwanita #jamtanganlelaki #jamtangancouple #jamtanganbranded #jamtanganbrandedoriginal #jamtanganmampumilik #igersmalaysia #igersmalaya

0

lubox_dyxy_sistho

Kebaikan shea butter, Shea digunakan sejak berabad lamanya untuk melindungi, memperkaya dan melembutkan kulit. Shea butter terkenal dengan kandungan omega-3s yang kaya. Omega-3s diketahui untuk membantu mengekalkan kelembapan semula jadi kulit. Ia sememangnya kandungan yang sempurna untuk mengekalkan kelembapan kulit dan memastinya kulit anda diselubungi dengan kebaikan kelembapan. . . #dianzvitaminkedah #dianzvitaminarau #dianzvitaminuitmarau #dianzvitaminjitra #dvkedah #dvarau #dvjitra #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #humour #malaysian #instagram #asyalie #muabellaz

1

sulaimankamis

Civic FD Fun Ride // Videography & Cinematography // SK Production . . . . Checkout Full Layout on My Profile. Full Video on Youtube (Link in Bio) . . . . . #malaysia  #videooftheday #myvideo  #photoday  #dji  #instagood #igmalaysia #travel #artofvisuals #canonmalaysia #canonasia #creativeoptic #igersmalaya @canonasia @canonmalaysia #malaysia #igersmy @djiglobal #videographymalaysia  #inspire  #mavic #Malaysia #lifestyle #convo

0

igordoon

Amazing talent and nice location 📸🌳 Talent: @casseyherryneus_ @fennyolleva

1

ahmad_resume

TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗ . . Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️ . . Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kuching #Muar #sl1m #Langkawi #NegeriSembilan #Ahmad_Resume

0

megartnation

Kalau badmood please don't drag others into your situation. Nak badmood, badmood sorang.

1

terrifigs

Fig Latex or Fig Leaf Sap is known to help cure certain skin condition and infections. Do be careful when dealing with Fig latex as it irritates the skin. 👨‍🏫👩‍🏫 . Check out our website at www.terrifigs.com for more details or click on the link above. WhatsApp us at +60125285707 to find out more . #Terrifigs #figs #ilovefigs #figseason #foodporn #foodie #healthylifestyle #healthyfood #healthy #delicious #delectable #homemade #premium #buahtin #entrepreneur #justsaying #natural #fresh #offer #promo #promotion #igersmalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #instafood #malaysianfoodie #halal #halalfood #sedapgiler Credit: www.curesdecoded.com/products/fig-leaf-sap/2610

1

_f_i_t_r_i_

[23/07/2018] . . People grow through experience 🙆🏻‍♂️ if they meet life honestly 🙇🏼‍♂️ and courageously 🙎🏻‍♂️ . This is how character is built 😇 ----------------------------------------- Maka tibalah masanya untuk menghitam kan diri 😌 . Today is the first day latihan intensif sebelum gerak ke UPSI bagi pentauliahan nnti 😶 . 👮🏻‍♂️🔜👮🏾‍♂️ ----------------------------------------- #vscom #vscocam #vscomalaya #vscomalaysia #gengvscocam #VSCO #picsart #photogrid #FitriMR #igers #igersmalaya #igersmalaysia #igersmuslim #igersUSIM #igersSUKSIS #USIMians #usiminstagramers #iLoveUSIM #suksis #suksisfamily #suksisUSIM #skuadsenior #skuad10 #inspectortobe #roadtotauliah

0

sulaimankamis

Civic FD Fun Ride // Videography & Cinematography // SK Production . . . . Checkout Full Layout on My Profile. Full Video on Youtube (Link in Bio) . . . . . #malaysia  #videooftheday #myvideo  #photoday  #dji  #instagood #igmalaysia #travel #artofvisuals #canonmalaysia #canonasia #creativeoptic #igersmalaya @canonasia @canonmalaysia #malaysia #igersmy @djiglobal #videographymalaysia  #inspire  #mavic #Malaysia #lifestyle #convo

2

sulaimankamis

Civic FD Fun Ride // Videography & Cinematography // SK Production . . . . Checkout Full Layout on My Profile. Full Video on Youtube (Link in Bio) . . . . . #malaysia  #videooftheday #myvideo  #photoday  #dji  #instagood #igmalaysia #travel #artofvisuals #canonmalaysia #canonasia #creativeoptic #igersmalaya @canonasia @canonmalaysia #malaysia #igersmy @djiglobal #videographymalaysia  #inspire  #mavic #Malaysia #lifestyle #convo

1

allthingsbegin

above

1

mask__killer

ϯσδαψ’ς ʍαςƘ Ƙίʆʆεɾ 📸 🎭 Victim in frame : @dewucme Shooter : @anillion.images Go follow & visit this killer profile to see more killer shot _______________________________________________________ To be featured follow & tag ( #mask_killerzz ) _____________________________________________________👤 Alliance : @art.kami & @anakmudajohor _______________________________________________________ Selected by : @torianoricoofficial _______________________________________________________ Tag your friends Create, Discover, Inspire with Mask Killerz _______________________________________________________ #artkami #anakmudajohor #enter_imagination #ikutcarakita #meistershots #igersmalaya #thesmart_igers #brutalbrothers #theoriginalgangsters #sicktone #agameoftones #lightroommasters #igtones #streetmobs #shvtterclick #illestgrammers #streetframe #urbanromantix #shotzdelight #way2ill #themaskedones #streetmeetla #primeshots #killergrams #walkertectics #ig_bestshots #vibegramz #brutalmasks #illgrammers

5

mask__killer

ϯσδαψ’ς ʍαςƘ Ƙίʆʆεɾ 📸 🎭 Victim in frame : @jnadre Shooter : @fstop.shots Go follow & visit this killer profile to see more killer shot _______________________________________________________ To be featured follow & tag ( #mask_killerzz ) _____________________________________________________👤 Alliance : @art.kami & @anakmudajohor _______________________________________________________ Selected by : @torianoricoofficial _______________________________________________________ Tag your friends Create, Discover, Inspire with Mask Killerz _______________________________________________________ #artkami #anakmudajohor #enter_imagination #ikutcarakita #meistershots #igersmalaya #thesmart_igers #brutalbrothers #theoriginalgangsters #sicktone #agameoftones #lightroommasters #igtones #streetmobs #shvtterclick #illestgrammers #streetframe #urbanromantix #shotzdelight #way2ill #themaskedones #streetmeetla #primeshots #killergrams #walkertectics #ig_bestshots #vibegramz #brutalmasks #illgrammers

2

mask__killer

ϯσδαψ’ς ʍαςƘ Ƙίʆʆεɾ 📸 🎭 Victim in frame : @kd_zhi Shooter : @drincool Go follow & visit this killer profile to see more killer shot _______________________________________________________ To be featured follow & tag ( #mask_killerzz ) _____________________________________________________👤 Alliance : @art.kami & @anakmudajohor _______________________________________________________ Selected by : @torianoricoofficial _______________________________________________________ Tag your friends Create, Discover, Inspire with Mask Killerz _______________________________________________________ #artkami #anakmudajohor #enter_imagination #ikutcarakita #meistershots #igersmalaya #thesmart_igers #brutalbrothers #theoriginalgangsters #sicktone #agameoftones #lightroommasters #igtones #streetmobs #shvtterclick #illestgrammers #streetframe #urbanromantix #shotzdelight #way2ill #themaskedones #streetmeetla #primeshots #killergrams #walkertectics #ig_bestshots #vibegramz #brutalmasks #illgrammers

1

rzstylehq

3

tolongpesan

👌👌👌 . Tag rakan/pasangan korang ✔ Like, comment dan follow ✔ Turn on post notification ✔ . . Follow for more 👇 @tolongpesan @tolong.ingat . . Tags : #tolongpesan #tp #igers  #igersmalaysia #igersmalaya #lawak #lawakhambar #lawakboring #himpunanbahanlawak #lawakgram #apeapejer #malaysiatrending #quote #vsco #vscomalaysia #nakbebel #nakpesan #tolongdengar #tolongkongsi

7

afiqraya

Jambatan merentasi Tasik Merocmitic untuk ke Pantai Kerachut.

1

gapodeo.official

3

eydaxandra

3

eydaxandra

Assalamualaikum semua... kita mulakan dengan satu quote yang menarik admin jumpa pagi ni. 'Personaliti seseorang diibaratkan seperti pewangi dari bunga'. Maksudnya sikap kita, perilaku kita, akan mewakili diri kita. Maka perhiaskanlah diri kita dengan budi pekerti yang baik, semoga kita disenangi oleh orang yang kita temui. PS. Pewangi yang disenangi? Tentunya De'Xandra. Selesa, segar, dan wangi. . . #d6292 #sembursekaliwangiberkali2 #letpassionleadyou #ChettakiOmey #DexandraPerfume #spraysikitwangisebatu #scentsoflife #wangiankehidupan #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #humour #malaysian #instagram

2

eydaxandra

Dah try ke Air Freshener Warm Coffee daripada De'Xandra nie ? . Ada yang kata bau ala2 Rotiboi ada juga yang kata macam stabax . Kalau dengar org kata memang susah nak bayangkan, kena cuba sendiri . . Nak cuba jom bincang tepi :) . . #dianzvitaminkedah #dianzvitaminarau #dianzvitaminuitmarau #dianzvitaminjitra #dvkedah #dvarau #dvjitra #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #humour #malaysian #instagram #asyalie #muabellaz

1

longweekendbyizxt

2

informo.tv

3

azrie_riezal

Another thing cannot move on... #WHPlookup

2

eydaxandra

Apa yang kita tak nampak, selalunya susah kita nak ingat . Tapi minyak wangi, walaupun kita tak nampak kewangian tu, ianya kekal dalam ingatan . . So, kalau minyak wangi tu tak wangi, mcm mana nak ingat . Make sure guna minyak wangi yang terbukti wangi :) . #dexandra #d6292 #sembursekaliwangiberkali2 #letpassionleadyou #ChettakiOmey #DexandraPerfume #spraysikitwangisebatu #scentsoflife #wangiankehidupan #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #humour #malaysian #instagram

2

dianzlawo

0

dianzlawo

3

dianzlawo

3

lawak.teroks

9

nakkisah

4

korset_jamu_arissa

Kemas dan bentukkan badan anda dengan memakai korset ☺ . korset sangat2 membantu haaa mcacam zaman dulu2 , perasan tak nenek monyang badan super awesome sampai da tua masih cantik ja badan 😉 . ✔MEMANTAPKAN PAYUDARA ✔MENAIKKAN PUNGGUNG ✔MENGEMPISKAN PERUT ✔MENGECILKAN PEHA ✔LEBIH BERKEYAKINAN . 👉 sangat2 sesuai untuk berPANTANG, nak KAHWIN & nak KURUS SENTIASA ! 💃 . 👏👏👏👏 3minit siap, badan super super awesome la !! 💯 ORIGINAL ! . Saiz sehingga 6 XL ! . harga termasuk free postage! 😃 . pm 0135850392 All is ready stock, Ship By Poslaju with 2 working days. . #korset #corset #bengkung #slimming #bodyshaper #shahalam #putrajaya #sayanakkurus #jomkurus #produkkurus #igersmalaya #igersmalaysia #petalingstreet #kualalumpurwedding #kedahwedding #korsetmurah #photographer #malaysia #ootdmalaysia #diet #tipskurus #setbersalin #igersganu #tv3 #harigaji #ganu #ganukite #sabah #ganurians #jamu

1

solowing.ash

3

myfaveplaces

Isn’t this just so perfectly dreamy... ・・・ 📸 by @peruagus_travelblog on Tanjung Rhu Beach resort, Malaysia 🇲🇾- thank you for the #myfaveplaces tag! 🙏 👙 🌴 #langkawi #malaysia #whatareyourfaveplaces @tanjungrhu

5

thehijabstore.my

👆 👆 👆 RM44 (incl. postage) . → Nak tanya apa² atau nak order boleh terus klik WhatsApp link di bio. @ → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ Code: HAN

2

pu3cinderella

1

hazimhalimm

14

itsnotseng

| rival in friend 💪

2

thehijabstore.my

👆 👆 👆 RM65 (incl. postage) . → Nak tanya apa² atau nak order boleh terus klik WhatsApp link di bio. @ → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ Code: HAN-LAC

1

sis.insyi

🌊 . Quick reminder : Kau takkan pernah boleh please kan atau puaskan hati orang lain. Just do you. Apa yang bagi kau kebaikan, teruskan. Apa yang bagi kau keburukan, cuba kurangkan. Slowly but surely. . . #sisinsyibebel #sea #geng_wigger #wemakejournal #igersportrec_ #igersselangor #igersmalaya #naturephotography #vscocam #vscocam_my #twt_insta #igfeedsmenarik_ #igersmy #themalaya_ig

0

adamfahrenheit

7

ad.zaidy75_

2

pu3cinderella

0

korset_jamu_arissa

Kemas dan bentukkan badan anda dengan memakai korset ☺ . korset sangat2 membantu haaa mcacam zaman dulu2 , perasan tak nenek monyang badan super awesome sampai da tua masih cantik ja badan 😉 . ✔MEMANTAPKAN PAYUDARA ✔MENAIKKAN PUNGGUNG ✔MENGEMPISKAN PERUT ✔MENGECILKAN PEHA ✔LEBIH BERKEYAKINAN . 👉 sangat2 sesuai untuk berPANTANG, nak KAHWIN & nak KURUS SENTIASA ! 💃 . 👏👏👏👏 3minit siap, badan super super awesome la !! 💯 ORIGINAL ! . Saiz sehingga 6 XL ! . harga termasuk free postage! 😃 . pm 0135850392 All is ready stock, Ship By Poslaju with 2 working days. . #korset #corset #bengkung #slimming #bodyshaper #shahalam #putrajaya #sayanakkurus #jomkurus #produkkurus #igersmalaya #igersmalaysia #petalingstreet #kualalumpurwedding #kedahwedding #korsetmurah #photographer #malaysia #ootdmalaysia #diet #tipskurus #setbersalin #igersganu #tv3 #harigaji #ganu #ganukite #sabah #ganurians #jamu

0

eingemok_piccherita

Allah selamatkan kamu.. Allah selamat Tuah Haji Alwi Bin Ali.. Allah selamatkan kamu.. Alhamdulillah rezeki geng baby Julai.. Banyak odiah yg saya dpt.. Tq @nura1701 & family atas jemputan mlm tdik.. Jgn jerak taun depan polah agik.. 🤣🤣 #tb #birthdaytreat #kuching #sarawak #borneo #instagram #vsco #vscocam #vscocam_my #vscocam_photos #imaginatones #artventurers #geng_wigger #wow_havoc #igersepmu #igerskolumpo #igersmalaya #igerssarawak #ig_masterpiece #igfeedsmenarik_ #bnw #agameoftones #way2ill #minimal #portrait #portraiture #flatlay #flatlays #iPhonegraphy @instagram

2

aril_fiqri

2

baremolekstore

0

igstabak

Bersabarlah gais dengan setiap ujian yang Allah bagi. Semoga kau kuat hadapi setiap ujian Allah dan redha denganNya. 😇😇 ✅ Tag kawan korang. #igstabak . . . . #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #lawakhambar #jangankecamsaya #kelakar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmurah #nakpesan #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #instaquote #quoteoftheday

9

dyra.mhd

9

amirul_arraffi

1

afiqraya

Ini sisi lain Pantai Kerachut. Tengok la pantainya, bersih sambil dihiasi oleh bot ala-ala grab car. Ada seorang kakak perempuan tu akan bersiar-siar di pantai sambil melaungkan siapa nak balik naik bot this and that. Untuk pengetahuan, keadaan bot tersebut dilihat selesa dengan kelengkapan keselamatan yang cukup.

2

amirul_arraffi

0

ghumakkad_aakash

Yoga means addition – addition of energy, strength and beauty to body, mind and soul Yoga in Lake Garden Kuala Lumpur Malaysia #kualalumpur #malaysia

2

t_stuffs

0

anuaroriginal

5

amirul_arraffi

1

cultralshotmy

0

lawak.teroks

2

daknim

4budak ijau.. : ————————————- : ———————————— : : : : : : : : : : : : #teampeads #ed : : : : : : : : : #memories #mytravelgram #2018 #vsco #vscocam #vscogood #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #throwback #themalaya_ig #freedom #tb #tanahairku_malaysia #syukurselalu #lensiphone📲 #bydaknim📷 #bydaknim🎥

1

axmxn_013

• • • • • Bila dapat partner yang sama kepala dalam waktu yang tengah serious. 😂😱 . . . Tag Rakan Anda follow 👍👍👍💕💕💕 ⏩@pesankakmoji . ⏩@madlipz_malaysia_@epilog.cinta@fikirsejenak@ayatabangpilot ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji #like  #doubletap  #igersmalaya #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #igshopmalaysia  #lawakhambar #vines  #igshopmalaysia  #musically  #tiktok #videolawak  #nakbebel  #nakfakta #astrogempak  #malaysia #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia #paidreview  #neelofa  #instaquote #reviewigshop #tiktokmalaysia

2

pesankakmoji

3

nazz.shopbranded

. Nak Bergaya tengok poket Sis...Tapi jangan Gelabah..Relax2 Je...Abam Nak payung Jam Copy Ori..Harga Mampu Milik..Yang Penting All Function OK . FOSSIL LADIES . ✅GRED COPY ORI ✅ANALOG ✅LEATHER STRAP ✅LADIES . HARGA ASAL RM120 TAPI Abam nak Payung RM60+ FREE POSTAGE . AMBIK 2 BIJI RM100 JIMAT RM20 . Whatsapp 0104295383 . #sayajual #jammurah #fossilmurah #jamperempuan #gshockcouple #rangeman #gshockrangeman #lelakihebat #cosmoguy #igersmalaya #bazarpaknil #nazzshopbranded #casiowatch #gshockmurah #nazzsmartstore #jamcasio #shoping #salenewyear #gshockmurah #hargamurah #hargapromo #malaysian #jamsukan #sportwatch #macho #jamorangkaya #orangkayabaru #gshockrasta #fossilleather

0

igsyoksyok

2

afiqraya

Aku tak gemar Pulau Pinang sebab trafik macam Cameron Highland. Kesibukan jalan raya yang tak menentu. Mujur ada Taman Negara untuk ketenangan jiwa. Pantai Kerachut ni umpama sebuah pantai sulit, lokasi terpencil di pedalaman. Tiada sampah dan tiada orang ramai mandi manda, tenang, jauh dari hiruk pikuk kota. Ya lah kan, dah bergelar Taman Negara. Di sini ada santuari untuk para penyu bertelur tau! Ada beberapa fasiliti pondok dan wakaf disediakan. Ada pos jaga Taman Negara ni. Jadi, jangan nak buat onar! Jangan nak gatai-gatai buat Kiki Challenge guna bot tu. Nak kena lempang dengan pelepah nyoq! P/S : Hiruk Pikuk kota sangat berwajahkan esei tingkatan 5.

1

nazz.shopbranded

. Nak Bergaya tengok poket Sis...Tapi jangan Gelabah..Relax2 Je...Abam Nak payung Jam Copy Ori..Harga Mampu Milik..Yang Penting All Function OK . CASIO F-91W . ✅100 ORIGINAL ✅DIGITAL ✅ALARM ✅STOPWATCH . ✅CUSTOM . HARGA ASAL RM120 TAPI Abam nak Payung RM80+ FREE POSTAGE . AMBIK 2 BIJI RM140 JIMAT RM20 . Whatsapp 0104295383 . #sayajual #jammurah #fossilmurah #jamperempuan #gshockcouple #rangeman #gshockrangeman #lelakihebat #cosmoguy #igersmalaya #bazarpaknil #nazzshopbranded #casiowatch #gshockmurah #nazzsmartstore #jamcasio #shoping #salenewyear #casiooriginal #casiof91 #gshockmurah #hargamurah #hargapromo #malaysian #jamsukan #sportwatch #macho #jamorangkaya #orangkayabaru #gshockrasta

0

nazz.shopbranded

. LIMITED EDITION❗ . JAM TREND Kegilaan Ramai...Mampu Milik Ok...Harga Paling Murah Ye. . HUBLOT LIMITED ••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✅HUBLOT LIMITED . ✅ALL FUNCTION ✅GRED 5A ✅NAMPAK SMART ✅RUBBER STRAP ✅LIMITED EDITION .•••••••••••••••••••••••••••••••••••• ‼️ RM 150.00 FREE POSTAGE ‼️ •••••••••••••••••••••••••••••••••••• Berminat boleh dm kami. Untuk fast respond sila whatsapp ke terus : . 📞 0104295383 📞 0104295383 📞 0104295383 . ••••••••••••••••••••••••••••••••••• #hublotmurah #hublotbigbang #jamcouplemurah #couplegoals #jamcouple #uitm #igersmalaya #sayajual #kosmetik #jamviral #bazarpaknil #malaysiamurah #sales #lelong #trending #viral #jamtrendy #maskulin #jamlelakimurahmalaysia #jamraya #tissotmotogp #oriswiss

0

engkurahman

2

nazz.shopbranded

. Nak Bergaya tengok poket Sis...Tapi jangan Gelabah..Relax2 Je...Abam Nak payung Jam Copy Ori..Harga Mampu Milik..Yang Penting All Function OK . G SHOCK MUDMASTER . ✅GRED 3A ✅DIGITAL +ANALOG ✅ALARM ✅STOPWATCH . ✅CUSTOM . HARGA ASAL RM150 TAPI Abam nak Payung RM110+ FREE POSTAGE . AMBIK 2 SET RM200 JIMAT RM20 . Whatsapp 0104295383 . #sayajual #jammurah #fossilmurah #jamperempuan #gshockcouple #rangeman #gshockrangeman #lelakihebat #cosmoguy #igersmalaya #bazarpaknil #nazzshopbranded #casiowatch #gshockmurah #nazzsmartstore #jamcasio #shoping #salenewyear #gshockmurah #hargamurah #hargapromo #malaysian #jamsukan #sportwatch #macho #jamorangkaya #orangkayabaru #gshockrasta

1

akmalahmad_lk

•204/365• [Bersama Chef Yang Jamil👨🏻‍🍳] Semoga Perjalanan Kerjaya Chef Di Berkati dan Berjaya..Amin.. @chefyangjamil_ #lensakarat #vsco #vscocam #lightroom #igers #igersmalaya #kamera_usang #chef

0

nazz.shopbranded

. Nak Bergaya tengok poket Sis...Tapi jangan Gelabah..Relax2 Je...Abam Nak payung Jam Copy Ori..Harga Mampu Milik..Yang Penting All Function OK . G SHOCK MUDMASTER . ✅GRED 3A ✅DIGITAL +ANALOG ✅ALARM ✅STOPWATCH . ✅STEEL . HARGA ASAL RM150 TAPI Abam nak Payung RM100+ FREE POSTAGE . AMBIK 2 BIJI RM180 JIMAT RM20 . Whatsapp 0104295383 . #sayajual #jammurah #fossilmurah #jamperempuan #gshockcouple #rangeman #gshockrangeman #lelakihebat #cosmoguy #igersmalaya #bazarpaknil #nazzshopbranded #casiowatch #gshockmurah #nazzsmartstore #jamcasio #shoping #salenewyear #gshockmurah #hargamurah #hargapromo #malaysian #jamsukan #sportwatch #macho #jamorangkaya #orangkayabaru #gshockrasta

0

amirulnaim1991

3

nazz.shopbranded

. Nak Bergaya tengok poket Sis...Tapi jangan Gelabah..Relax2 Je...Abam Nak payung Jam Copy Ori..Harga Mampu Milik..Yang Penting All Function OK . G SHOCK MUDMASTER . ✅GRED 3A ✅DIGITAL +ANALOG ✅ALARM ✅STOPWATCH . ✅CUSTOM . HARGA ASAL RM120 TAPI Abam nak Payung RM70+ FREE POSTAGE . AMBIK 2 BIJI RM120 JIMAT RM20 . Whatsapp 0104295383 . #sayajual #jammurah #fossilmurah #jamperempuan #gshockcouple #rangeman #gshockrangeman #lelakihebat #cosmoguy #igersmalaya #bazarpaknil #nazzshopbranded #casiowatch #gshockmurah #nazzsmartstore #jamcasio #shoping #salenewyear #gshockmurah #hargamurah #hargapromo #malaysian #jamsukan #sportwatch #macho #jamorangkaya #orangkayabaru #gshockrasta

1

korset_jamu_arissa

Ni dia TESTIMONI IKHLAS dari customer @korset_jamu_arissa😊 . Jomm kurus dengan Arissa corset ✔SELESA ✔100% ORIGINAL ✔KUALITI TINGGI ✔MUDAH ✔BERBALOI ✔TIDAK BERPELUH . Beli satu jaa da cukup n memadai then pakai laa hari2 n seharian utk bentukkan badan n shape kan badan bagi wow! 😉 . FREE consult n tips diet kita bagi 😊 . Saiz sehingga 6 XL ! wow!! . Harga termasuk FREE GIFT + FREE POSTAGE 👏 . PM 013-5850392 . Jommmm cantik n bagi nampak menawan seharian 💃 . #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungmurah #bengkung #murahmurah #igersmalaysia #igersmalaya #malaysia #igers #photo #slimming #diet #sayanakkurus #jomkurus #kurus #tipsdiet #tipskurus #kualalumpur #photo #ootdmalaysia #ootdraya #ootdbrunei #kelantan #feedback #diet

0

key_to_kye

1

baremolekstore

1

solematemy_rm75

1

ferusrusli

Alhamdulillah. I'm happy with my new life. Dah ada tanggungjawab yg besar untuk bimbing family kecil ku ni. Hehe Nak cite kisah silam tu, rasa tak perlu dah kot. Perlu melangkah kedepan ye tak perlu toleh ke belakang dah. Kita cari kawan bukan lawan ma. Hehe ibarat move on la gittew hihi @fayyadh.alfarezie pun dah masuk 5bulan. Semoga membesar dgn baik dan menjadi kebanggaan dadyy & mummy ye syg ❤️ jarang daddy tulis pepanjang cenggini 😂 #FerusFyfyFayyadh #TripleF

5

kishenvk

Not everything you see is reality.

15

mus.qim

My own insecurities are my own enemy. . . . . . In frame @sssashimi Photo by @mus.qim Organization @portraitshubmy

9

mus.qim

Make sure people who go away always regret not being close to you. . . . . In frame @_nathasyaf Photo by @mus.qim Organization @portraitshubmy

8

hafez.apezz

4

hafez.apezz

7

hafez.apezz

9