Igfeedsmenarik_ Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

m.mifzal__

Always forgive your enemies; nothing annoys them so much

1

m.mifzal__

A room without books is like a body without a soul . ◎ ◎ ◎ #triangle #geometry

1

lilyazwati_fs

Bayangan bukan gurauan.. Untungla...orang sebelah kiri ni makin slim berbanding dengan kita🙃😭...

5

m.mifzal__

"Berusaha mencari peluang untuk berjaya"

1

kasutterlebihlawa

0

nescafekurangmanis

2

mohdammarramly

0

hazaru_hiro

1

kal0330

5

airilazhar97

0

_benramli

Kita ini terlalu memikirkan; Orang berkata2,  Orang mengata2,  Orang kan berbicara,  Apa yang kita usaha. . Kerna mereka tak rasa apa yang kita fikirkan,  Kerna mereka takkan tahu apa yang kita laku,  Kerna mereka bukan kita dan mereka tahu itu. . Kerna itu harus tetap langkahmu,  Kerna itu mesti mantap jiwamu,  Engkau harus bangun dengan sendiri,  Engkau mesti teguh memegang jawi. . Sebuah #MonologBenRamli, Diri I.  24092018 M | Klang. #HuaweiNova2i #SetiapGambar_AdaPuisi #PuisiBenRamli #BNWphotography

3

bakalpengantinmalaysia_

What's the point nak kahwin kalau yang sekarang pun korang taknak jaga elok-elok? Pasal jodoh takyah pening-pening. Kau manusia usaha ja dan berdoa. Lain-lain kerja Allah. . . #bakalpengantin #bakalpengantinbaru #bakalpengantin #tunang #tunangan #himpunanlawakmalays #naksentap #igersmalaysia #nakbebel #ikutcarakita #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #makkauhijau #igfeedsmenarik_ #sematnatang #tekanlike #nakpickupline

13

zxkier

[... #SpiralSeries ...-] Spiral makes me dizzy🌀 In frame: @bkhre #ShotOniPhone

3

__almukhlis

2

__almukhlis

2

saifakmal

The height might scare you, the view will soothe you 🇲🇾 . . . #naturephotography #hikemalaysia #shotoniphonex

6

weoneco

Happens all the time!

2

geraipeninggibadanstore.my5

STRESS BILA PALING PENDEK DIKALANGAN MEMBER2? Selalu dibahan kwn2 kerana pendek?? 😞 . Jangan risau. Admin disini sedia membantu korg2 yg berhasrat utk tmbah tggi. . Kalau asyik ragu-ragu je, sampai bila2 pun xtinggi broh😎✌🏻️ . Recommended height product . Amat bagus bg yg nak berhasrat tambah tinggi demi keyakinan diri & menggapai kerjaya impian. Anda Wajib cuba utk jadi tinggi💪💪Lupakan yg lain. . . Ramai yg berjaya naik tggi dgn produk ni. ambil tindakan skrg, . . . 📞whatsapp : +60103294240 . . . utk join postage esok😄 #sayajual #naktinggi #jomtinggi #igersmuda #igersmalaysia #igersganu #abangsado #abamsado #heightupmurah #heightuporiginal #akuyangjualkoyangpanas #airasia #malindoair #mascabincrew #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #legasiwakdoyok #klia2 #airasiacabincrew #fitmalaysia #brunei_ig #olivesacademy #igerssg #tienssuccessstory #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #sematnatang #themalaya_ig #vscomalaysia #tiensmalaysia

0

nrsyzwni.izhh

1

parammaries

A dreamy place with lots of fun!🦄The well known personalised marshmallow gift box master, @chubbeecloud has finally opened their gift shop at Damansara Uptown!🌈 I literally enjoy spending my time there!✨ Other than food and gift boxes, they do have selfie and game corner too! 😍

3

__almukhlis

5

healthmalay.store1

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘 Boyfriend, jangan jadi pendek. Follow 👇👇👇 @Healthmalay.store1 @Healthmalay.store1 @Healthmalay.store1 . Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah . 📱 Whatsap :01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . #tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia. #birthdaycontest #merdeka.

0

camilxk

👵🏽⚒🧣🧣 . Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works - Steve Jobs . . #sasaksade #mobilegraphy #igfeedsmenarik_ #camilsnaptography #igermalaysia #mobilegraphy_xv #travelingram #travelindonesia

7

divaagarr

4

riqsyhmie

0

airilazhar97

1

bakalpengantinmalaysia_

15

abugidd

2

aqil_nazhif_

0

r.ajim

🌼🌼🌼

1

callista.co_ii

BARU 7HARI, KULIT SEMAKIN PULIH. JERAWAT & PARUT MULA PUDAR😭✨ . Fuhh dahh ramai yg kata produk ni berkesan. Muka yg berjerawat pun makin pulih. Rahsianya Guna Miracle Toner je uolls. 😍 . Uolls xnak ke kulit yg licin bebas jerawat & parut? Buka masalah jerawat je, black/whitehead pun hilang✨ Kalau nak kulit flawless uolls kena order toner ni skrg 010-4605209 010-4605209

1

nazilrulmubinzakaria

2

anasismpda.melaka

#Repost @bakalpengantinmalaysia_ with @get_repost ・・・ Boleh bayang kan kalau kita tersalah pilih? Mak ayah kita jaga kita sempurna, cukup makan dan sebagainya. Bagaimana dengan pasangan hidup kita? Mampu kah dia? ☝😥 . . . #bakalpengantin #bakalpengantinbaru #bakalpengantin #tunang #tunangan #himpunanlawakmalays #naksentap #igersmalaysia #nakbebel #ikutcarakita #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #makkauhijau #igfeedsmenarik_ #sematnatang #tekanlike #nakpickupline

0

anasismpda.melaka

#Repost @bakalpengantinmalaysia_ with @get_repost ・・・ Boleh bayang kan kalau kita tersalah pilih? Mak ayah kita jaga kita sempurna, cukup makan dan sebagainya. Bagaimana dengan pasangan hidup kita? Mampu kah dia? ☝😥 . . . #bakalpengantin #bakalpengantinbaru #bakalpengantin #tunang #tunangan #himpunanlawakmalays #naksentap #igersmalaysia #nakbebel #ikutcarakita #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #makkauhijau #igfeedsmenarik_ #sematnatang #tekanlike #nakpickupline

0

anasismpda.melaka

#Repost @bakalpengantinmalaysia_ with @get_repost ・・・ Boleh bayang kan kalau kita tersalah pilih? Mak ayah kita jaga kita sempurna, cukup makan dan sebagainya. Bagaimana dengan pasangan hidup kita? Mampu kah dia? ☝😥 . . . #bakalpengantin #bakalpengantinbaru #bakalpengantin #tunang #tunangan #himpunanlawakmalays #naksentap #igersmalaysia #nakbebel #ikutcarakita #akuyangpakaikoyangpanas #akuyangpostkauyangpanas #makkauhijau #igfeedsmenarik_ #sematnatang #tekanlike #nakpickupline

0

anasismpda.melaka

1

anasismpda.melaka

1

anasismpda.melaka

1

anasismpda.melaka

0

ff.mie

1

anasismpda.melaka

0

anasismpda.melaka

0

anasismpda.melaka

1

anasismpda.melaka

0

anasismpda.melaka

0

airilazhar97

3

amir_aqasha

0

nureffa_21

1

nureffa_21

0

nureffa_21

1

nureffa_21

1

nureffa_21

0

nureffa_21

0

azrxgraphy_

0

sabates_

0

nureffa_21

0

nureffa_21

0

sabates_

SABATES UPDATE! 😲 MACAMMANA NAK ORDER KASUT DENGAN SABATES? Nie antara soalan paling famous yang @sabates_ selalu dapat. Jadi dalam post nie kami bagi "simple step" macammana nak order/beli dengan kami. 1. SS (Screenshot) gambar kasut yang ada nak order tu. Make sure tengok dulu size, ada tak yang ngan dengan kaki anda. 2. Boleh terus DM ke wasap kami, 01150413688 (atau link wasap kat bio). Sila sertakan gambar tadi dan juga size yg anda nak. Jangan risau kalau dah habis stock, kami akan bantu cari kasut lain yang mungkin bersesuaian dengan style anda. 3. Lepas confirm order, dan settle pembayaran, Kami akan post kasut anda esoknya (bergantung pada waktu bekerja poslaju). Senangkan? Semudah 123. Jadi apa tunggu lagi?! Scroll laa post kami,tengok2 laa kasut yang anda suka dan bolehlaa order dengan kami. Kami sedia membantu memenuhi citarasa fesyen anda 😁 #igshopmalaysia #igkasut #igshopkasut #sayajualkasut #loafermurah #nmdmurah #sukansea #adidassuperstarmurah #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #jualkasut #igersnegeri #kasutvansmurah #projek_tempatan #sematnatang #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebukekal #freetopup #heightupmalaysia #kasutmurahmalaysia #igersjoho #tiensmalaysia #kasutlawa #kasuttrendy #sabates

1

nureffa_21

0

nureffa_21

0

nureffa_21

1

nureffa_21

0

aliaa_natasya_

4

nureffa_21

1

nureffa_21

1

nureffa_21

1

zie_qaseh_powergold

0

airilazhar97

0

suf.xyan

15

chlriedes

0

callista.co_iii

CANTIKNYA KULIT AWEK THAILAND NI🤩🤩🤩 . PUREGLUTASOAP sabun pemutih yang berkesan untuk mencerahkan kulit seawal 3minit!😍 Yang mana ada sunburn berbulan2 xnak hilang ataupun kulit yg kusam tu better pakai sabun ni👍🏻 . PUREGLUTASOAP boleh digunakan di seluruh badan termasuk muka👍🏻Memberikan kesan glowing kat muka uolls✨ Boleh tahan selama sebulan, berat 100gm.Memang terbaik. Boleh tahan lama👍🏻 . PUREGLUTASOAP sangat sesuai untuk semua jenis kulit😋termasuklah kulit berminyak, kulit kering @ kulit sensitive 😉 . Lelaki perempuan boleh pakai sabun ni ya. Xde masalah👫 . Tiada kesan sampingan. Selamat digunakan & telah mendapat kelulusan fda & gmp👏🏻👏🏻👏🏻 . Hehe tunggu apa lagi? Cecepat la whatsapp sis sekarang untuk selit order harini!❤️ . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 🌷🌷🌷🌷🌷

3

bakalpengantinmalaysia_

14

cekonggg

1

upsidedown_left

2

nazrinalmaliki

Haritu, jalan² di KL, sempat berkenalan dengan sahabat berdua ni. Mashaallah hebat orangnya, peramah, saudara Ameerul yang berjubah tu sering bercerita tentang kelebihan berkhidmat kepada ulama' dan tidak lokek ilmu tentang islam. Saudara Amir yang berbaju merah pula merupakan seorang bilal di sebuah masjid d Klang. Mashaallah. Moga² bertemu dengan sahabat berdua ini, mengalir berkah dalam diri. #KL #KualaLumpur #StreetPhotograhy #StreetPhotographer #LokalLense #LensaMy #igers #igersmy #igersMalaya #igersMalaysia #ikutcarakita #igfeedsmenarik_ #my_Genggua

1

callista.co

INTRODUCING PURE GLUTA SOAP KINI DENGAN 10 000MG GLUTATHIONE🌟 . WOW! Since ramai yg xboleh move on dengan sabun gluta, nah sis bawak masuk stock fresh lagi. . Pure gluta soap ialah sabun pemutih yang diperkaya dengan EKSTRAK SUSU+BUAH-BUAHAN serta GLUTATHIONE sebagai agent pemutih untuk kulit. . Semua kandungan bahan adalah 100% ekstrak bahan semulajadi. Seawall 3minit dah boleh nmpak perubahannya! . Sabun ni memang wangi. Sumpah sis xtipu hehe. Sekali guna confirm fall in love dgn sabun gluta ni. . Jangan riasu semua jenis kulit boleh pakai. Xde masalah. Sesuai digunakan utk lelaki & perempuan. Sangat berkesan menanggalkan daki degil yg berkerak & mencerahkan bahagian celah2 pelipat ; ketiak, peha, leher, siku & etc . Nak order cepat whatsapp sis sekarang. Sebab ramai yg dah serbu whatsapp sis utk order sabun viral ni 😅 . 010-2731099 010-2731099

5

whoiseddylah

6

i_fzllamlk

1

i_fzllamlk

0

i_fzllamlk

0

fiqex

4