Igmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

linliyanahashim

Mitos Mascara : Tetiap hari pakai mascara bogel lah mata aku nanti nok. Tiap kali nak cuci je habis gugur selai selai. Fakta OMG Mascara : Satu-satunya inti mascara paling lembut abad ini. Sapu berapa layer pun mata tak kan layu ditasik madu. Tiberr.. Peralatan nak cuci Omg mascara cuma air. Ye air mutlak je nokk. Tarik dengan lembut guna jari. Bahan utama castor oil ni lah yang banyak membantu memanjangkan bulu mata yang kontot boleh dibilang dengan jari. Hello hello Lin ya kalau ada yang nak tukar size bulu mata xs kepada xxl. Mwahhh🤭♥️ #omgmascara #mascara #igdaily #makeupaddict #igmalaysia #malaysia #girlsday #eyelashes

0

ujie.abdul.rashid

0

poppystailista

Nie haa measurement Naylaa Basic Hijab, so korang tak perlu risau tau ‼️ Yang chubby face pun mmg boleh pakai, nampak slim je muka blh la sorok kan pipi pau korang tue 😆😆 . Esok update ye, jam 9 malam ❤️ . #naylaabasichijab #basichijab #bidang50 #sayajualtudung #tudungbidang50 #tudungmurah #igmalaysia #bazarpaknil #uitm #utm #uthm #usm #uia #tudungsarung #tudungsouk #tudunginstant #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #instantsarung #igers #igmalaysia #picoftheday #ootd #naylaabacktobasic #tudungsarunglembut #tudungsarungbest

0

letsshop.uk

EXTRA ITEMS ETA EARLY AUGUST . Adidas Stan Smith Tactile Rose RM270 Postage: RM12 Sem / RM18 SS Size available: UK 6 UK 7 First paid first sold. Deposit / Installment accepted . #adidasmalaysia #adidasoriginal #igmalaysia #AdidasLSUK #igshopmalaysia #barangUK #HanyaJualOriginalSahaja

0

leobeautys

👏 APA ITU 3’S YG QILA GUNA 🤔 . - 📊 STRATEGY 👩🏻‍💻 STRUGGLE 🇲🇾 SUCCESS - Kalau korg tertanya knp qila gunakan 3S tu haa rajinlah ws qila and kita akn share apa yg patut kita buat dlm hidup dari 0-upline 📈 - Order & Consultation just click link at the bio 🖥 - #leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia

0

leobeautys

KEDEKUT EH KAU BILA BORAK PSL KESIHATAN ATAU KECANTIKAN 😝 ini bukan borak qila jual korg beli, TAK! Tp qila akn guide dari start korg beli sampai korg puas hati haa baru berjaya dunia akhirat hehe . - 💁🏻 KURUS 💁🏻 PUTIH 💁🏻 LEMBUT 💁🏻 BERTENAGA 💁🏻 MENGENYANGKAN 💁🏻 JIMAT & BERBALOI - Order & Consultation just click link at the bio 🖥 - #leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia

0

zachaholic

At least I can make her smile with the silver🥈Tq Puan for the Supervise hehe Alhamdulillah #bfm8 #igersmelaka #igmalaysia #igers #ikutcarakita

0

tuppai.favourite

0

perfume_sense

0

linliyanahashim

Mitos Mascara : Tetiap hari pakai mascara bogel lah mata aku nanti nok. Tiap kali nak cuci je habis gugur selai selai. Fakta OMG Mascara : Satu-satunya inti mascara paling lembut abad ini. Sapu berapa layer pun mata tak kan layu ditasik madu. Tiberr.. Peralatan nak cuci Omg mascara cuma air. Ye air mutlak je nokk. Tarik dengan lembut guna jari. Bahan utama castor oil ni lah yang banyak membantu memanjangkan bulu mata yang kontot boleh dibilang dengan jari. Hello hello Lin ya kalau ada yang nak tukar size bulu mata xs kepada xxl. Mwahhh🤭♥️ #omgmascara #mascara #igdaily #makeupaddict #igmalaysia #malaysia #girlsday #eyelashes

0

eeyernlee

Sea of solitude. . . . Sponsored by KK SUPERMART (jk)

1

linliyanahashim

Mitos Mascara : Tetiap hari pakai mascara bogel lah mata aku nanti nok. Tiap kali nak cuci je habis gugur selai selai. Fakta OMG Mascara : Satu-satunya inti mascara paling lembut abad ini. Sapu berapa layer pun mata tak kan layu ditasik madu. Tiberr.. Peralatan nak cuci Omg mascara cuma air. Ye air mutlak je nokk. Tarik dengan lembut guna jari. Bahan utama castor oil ni lah yang banyak membantu memanjangkan bulu mata yang kontot boleh dibilang dengan jari. Hello hello Lin ya kalau ada yang nak tukar size bulu mata xs kepada xxl. Mwahhh🤭♥️ #omgmascara #mascara #igdaily #makeupaddict #igmalaysia #malaysia #girlsday #eyelashes

1

letsshop.uk

EXTRA ITEMS ETA EARLY AUGUST . Fitflop Uberknit High Top Sneaker Neon Blush RM199 Postage: RM12 Sem / RM18 SS Size available: UK 6 RECOMMENDED for Travelling Lightweight Stretchy Extremely Comfortable First paid first sold. Deposit / Installment accepted . #fitflopmalaysia #fitfloporiginal #igmalaysia #FFLSUK #igshopmalaysia #barangUK #HanyaJualOriginalSahaja

0

letsshop.uk

EXTRA ITEMS ETA EARLY AUGUST . Fitflop Uberknit High Top Sneaker Navy Green Parakeet RM199 Postage: RM12 Sem / RM18 SS Size available: UK 4 UK 5 RECOMMENDED for Travelling Lightweight Stretchy Extremely Comfortable First paid first sold. Deposit / Installment accepted . #fitflopmalaysia #fitfloporiginal #igmalaysia #FFLSUK #igshopmalaysia #barangUK #HanyaJualOriginalSahaja

0

leobeautys

Paling tak suka dengar dr kwn2 yg kurus tp dia mention dia gemok 🤦🏻‍♀️ jenis buta kot haha takpe klau korg dh tahu dia tu sejenis mcm tu apa kata korg bg dia hadiah ni hahaha mesti confirm dia terkejut bila kita perli dia. Eh! Saje gurau hehe jgn cemtu tp bg hadiah kt adik2 or sedara mara kita yg sememangnya susah nk nampak dia gemok! Sbb MEAL SHAKES ni boleh bantu menaikkan berat badan dan jugak nampak berisi so tkdelah papan je huduh 😂 #oksisgurauje - Order & Consultation just click link at the bio 🖥 - #leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia

0

shopaholic_bypah

0

amerlola

0

farales_by_atenleyana

HEY! BE PURE Flawless Set 💖 . ✨ 1 set ada Sunscreen SPF 50 & Pimple Cream ✨ Sunscreen SPF 50 = 15ml ✨ Pimple Cream = 10ml ✨ Tahan utk 2-3 bulan bergantung pada penggunaaan ✨ Sesuai utk SEMUA SKIN TYPE . 🌈 Pre-order & Introductory Price: RM95 exc postage 🌈 Valid sampai: 18/7 - 5/8 🌈 Selepas 5/8, harga jualan normal rm100 exc postage 🌈 Launch date: 23/7 🌈Start posted out parcel 23/7 . . 💕Pre-order starts now! 💕untuk mereka yang terawal Aten bagi freegift cute sleeping eye mask . 🌟 For more details, boleh direct whatsapp ok. Nak tanya dulu pun boleh. Click link kat bio. 🤗 🏠Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols 📮Postage everyday (Isnin - sabtu) . . 🚗💨 Cash On Delivery :- Bukit jalil • Puchong (ioi) • Bandar Kinrara • Sg besi • Bdr tasik selatan • Taman Equine • Sri kembangan • Serdang • Balakong • Bdr Sri Permaisuri • Sri Petaling • Bdr tun razak • Salak selatan • Kg malaysia • Medan mara • Sogo • Maju junction • Dataran merdeka • Jalan tun razak • Masjid jamek • Kg Attap • Pudu . #loveliee #lovelieekl #lovelieebukitjalil #lovelieepuchong #hellopeachplease #hellopeachpleasekl #ohmychocolate #asyaliee #hpp #heybepure #hbp #omc #sayajual #produkkecantikan #supplement #nafura #sobella #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #insta #instafamous #viral #luvbabes #teamlovelieenisa #lovelieebeauty

0

travelmakerabroad

Ada discount untuk 10pax yang pertama book untuk trip 6hari 5malam di Seoul! Book now, limited seat 💜 . . . . 6D5N 🍁Autumn personalized experience in Seoul.⠀ .⠀ RM 2299 per pax. Min 4 pax⠀ ⠀ Include:⠀ 🍁Airport Transfer⠀ 🍁Public Transport⠀ 🍁Accommodation⠀ 🍁Entrance Fees⠀ 🍁Malay Tour Guide⠀ 🍁Breakfast⠀ ⠀ ⠀ Exclude:⠀ ✖️Flight Ticket⠀ ✖️Meals⠀ ✖️Travel Insurance⠀ ⠀ ⠀ DEPOSIT : RM500 for each pax.⠀ ⠀ ⠀ Whatsapp +6010 2910 888 or click link in bio for details and booking.⠀ ⠀ ⠀ ❤️ Adidi personally entertains and points to the best attractions, nice eatery and most important, the best experience.⠀ ⠀ ⠀ Tours are based on PRIVATE and sequence of the itinerary is subject to change upon arrival.⠀ ⠀ ⠀ #travelkorea #travelseoul #backpackerskorea #backpackersmalaysia #jomkekorea #jomkebusan #kekoreakekita #pakejkorea #pakejbusan #pakejjeju #pakejmurahkorea #pakejmurah #tiketmurah #sayajual #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #percutianmurah #kpopers #kpopersmalaysia #pakejbajet #pakejmelancong #malaysia #igersmalaysia #igmalaysia

0

iamfamous.my

I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Whatsapp : 019-6988815 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy

1

_adahm

0

d.c.cakes

2 tier flower buttercream cake. ❤️💐

3

dsyira_hq

Assalamualaikum semua. . Akhirnya siapa juga video tutorial foundation @effira_hq dari syira. Senang kan nak pakai foundation effira. Just dab dab dab je. . Sesiapa berminat boleh order dengan syira dan join contest effira kay! Alang alang syira pun nak join contest. 😊 Selamat mencuba semua! 😘 . . @foelix.sya @trianadhirah @ahmad_firdaus30 . . #dsyirahq #effiracosmetic #effiralipmint #effirafoundation #effirabeauty #foundationmalaysia #sayajual #igmalaysia #igshop #nakcantik #lipmint #lipmatte #makeup #nakcantik #makeupraya2018 #foundationmurah #liptint #effirashahalam #effirabeautyshahalam #effirabeautyselangor #effirabeautypenang #effirabeautykedah #effirabeautypahang #effirabeautymelaka #effirabeautyjohor #effirabeautyterengganu #effirabeautylangkawi #effirabeautykedah #effirabeautyperak #effiracontestjuly

0

nexcious.my

😎Kami cabar akak minum #NEXCIOUS selama 10 hari saja. . ✔ Lulus #KKM & #Halal Jakim❤❤ ✔TANPA COLAGEN ✔TANPA GLUTATHIONE . Dijamin akak puas hati dengan FORMULA terbaru dari bot holding ( Company yang buat LEMONEX ) . ► Bahan Dalam Nexcious ✅ Vitamin C ✅ Pink Rock Rose ✅ Goldenseal Berries ✅ White Crystal Tomato . ► Kelebihan Nexcious ✅ Memutih & mencerahkan satu badan ✅ Menghilangkan parut & jeragat ✅ Menghapuskan semua jerawat ✅ Menutup liang pori-pori ✅ Menyelesaikan masalah muka berminyak . ► Tinggalkan NOMBOR PHONE akak sekarang tau, nanti kami terus wasap akak. 💚kalu nak respon lebih cepat,whatsap 0127814197 . www.nexciousmalaysia.blogspot.my #Nexcious #nexciousmalaysia #putihsatubadan #putih #cerah #jerawat #jeragat #bazarpaknil #malaysia #cantik #terapiinstagram #PROMOSIMURAH #original #muslimah #tudungmurah #bajumurah #parut #brunei_ig #igmalaysia #kulitkusam #herbalife #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #viralmalaysia #trending #glowing

0

nexcious.my

😎Kami cabar akak minum #NEXCIOUS selama 10 hari saja. . ✔ Lulus #KKM & #Halal Jakim❤❤ ✔TANPA COLAGEN ✔TANPA GLUTATHIONE . Dijamin akak puas hati dengan FORMULA terbaru dari bot holding ( Company yang buat LEMONEX ) . ► Bahan Dalam Nexcious ✅ Vitamin C ✅ Pink Rock Rose ✅ Goldenseal Berries ✅ White Crystal Tomato . ► Kelebihan Nexcious ✅ Memutih & mencerahkan satu badan ✅ Menghilangkan parut & jeragat ✅ Menghapuskan semua jerawat ✅ Menutup liang pori-pori ✅ Menyelesaikan masalah muka berminyak . ► Tinggalkan NOMBOR PHONE akak sekarang tau, nanti kami terus wasap akak. 💚kalu nak respon lebih cepat,whatsap 0127814197 . www.nexciousmalaysia.blogspot.my #Nexcious #nexciousmalaysia #putihsatubadan #putih #cerah #jerawat #jeragat #bazarpaknil #malaysia #cantik #terapiinstagram #PROMOSIMURAH #original #muslimah #tudungmurah #bajumurah #parut #brunei_ig #igmalaysia #kulitkusam #herbalife #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #viralmalaysia #trending #glowing

0

maskulin.empire

1

nexcious.my

😎Kami cabar akak minum #NEXCIOUS selama 10 hari saja. . ✔ Lulus #KKM & #Halal Jakim❤❤ ✔TANPA COLAGEN ✔TANPA GLUTATHIONE . Dijamin akak puas hati dengan FORMULA terbaru dari bot holding ( Company yang buat LEMONEX ) . ► Bahan Dalam Nexcious ✅ Vitamin C ✅ Pink Rock Rose ✅ Goldenseal Berries ✅ White Crystal Tomato . ► Kelebihan Nexcious ✅ Memutih & mencerahkan satu badan ✅ Menghilangkan parut & jeragat ✅ Menghapuskan semua jerawat ✅ Menutup liang pori-pori ✅ Menyelesaikan masalah muka berminyak . ► Tinggalkan NOMBOR PHONE akak sekarang tau, nanti kami terus wasap akak. 💚kalu nak respon lebih cepat,whatsap 0127814197 . www.nexciousmalaysia.blogspot.my #Nexcious #nexciousmalaysia #putihsatubadan #putih #cerah #jerawat #jeragat #bazarpaknil #malaysia #cantik #terapiinstagram #PROMOSIMURAH #original #muslimah #tudungmurah #bajumurah #parut #brunei_ig #igmalaysia #kulitkusam #herbalife #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #viralmalaysia #trending #glowing

1

choiyen

丢的比吃进肚子的还要多🤣 西兰花一朵一朵翻开来洗,发现里面真的蛮多被虫蛀的黑点点,割下割下就只剩下1/3个了 😭 谁和我一样是龟毛精? #mimisdiningroom #yencancook #yenslifestyle #organic #brocolli #igmalaysia #igersmalaysia

1

travelmakerabroad

0

makeupviralbyumie

KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL . 🍎 Sebagai make up base 🍎 Dicampurkan dengan foundation 🍎 Pelembap bibir sebelum memakai lipstick (ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!) 🍎Boleh dicampur dengan eye shadow 🍎Boleh dicampur dengan lipstick 🍎Digunakan untuk meratakan bulu kening 🍎Digunakan melembutkan bulu mata 🍎Digunakan sebagai make up remover . . KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL 🍏 Melembapkan kulit muka 🍏 Memulihkan kulit kering 🍏 Menghilangkan parut 🍏 Menghilang kesan jerawat 🍏 Menghilangkan "rashes" 🍏 Sekatakan tona kulit muka 🍏 Menjadikan muka glowing 🍏 Menghilang kulit kusam 🍏 Melebatkan bulu mata 🍏 Melebatkan bulu kening 🍏 Menghilangkan bibir kering . . Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 . . #argania  #arganialight  #organicskincare  #organic #arganiawonderoil  #skincareroutine  #facemistmalaysia #facialtreatmentessence  #whiteningspray  #settingspray #makeupsettingspray  #makeupartistmalaysia #muamalaysia  #muajb  #muasingapore #makeupartistjohor  #loffatah  #serummurah #argan oil #serumterbaik #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale #igersmalaysia

2

thehijabstore.my

👆 👆 👆 WIDE SHAWL Az-Zahra Series by 🧕🏻 TheHijabStore Material : Bubble Chiffon 📣 OFFER 📣 RM25 only (incl. postage) . → Nak order, boleh klik WhatsApp link di bio. . → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ THS

1

makeupviralbyumie

KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL . 🍎 Sebagai make up base 🍎 Dicampurkan dengan foundation 🍎 Pelembap bibir sebelum memakai lipstick (ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!) 🍎Boleh dicampur dengan eye shadow 🍎Boleh dicampur dengan lipstick 🍎Digunakan untuk meratakan bulu kening 🍎Digunakan melembutkan bulu mata 🍎Digunakan sebagai make up remover . . KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL 🍏 Melembapkan kulit muka 🍏 Memulihkan kulit kering 🍏 Menghilangkan parut 🍏 Menghilang kesan jerawat 🍏 Menghilangkan "rashes" 🍏 Sekatakan tona kulit muka 🍏 Menjadikan muka glowing 🍏 Menghilang kulit kusam 🍏 Melebatkan bulu mata 🍏 Melebatkan bulu kening 🍏 Menghilangkan bibir kering . . Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 . . #argania  #arganialight  #organicskincare  #organic #arganiawonderoil  #skincareroutine  #facemistmalaysia #facialtreatmentessence  #whiteningspray  #settingspray #makeupsettingspray  #makeupartistmalaysia #muamalaysia  #muajb  #muasingapore #makeupartistjohor  #loffatah  #serummurah #argan oil #serumterbaik #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale #igersmalaysia

1

makeupviralbyumie

KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL . 🍎 Sebagai make up base 🍎 Dicampurkan dengan foundation 🍎 Pelembap bibir sebelum memakai lipstick (ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!) 🍎Boleh dicampur dengan eye shadow 🍎Boleh dicampur dengan lipstick 🍎Digunakan untuk meratakan bulu kening 🍎Digunakan melembutkan bulu mata 🍎Digunakan sebagai make up remover . . KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL 🍏 Melembapkan kulit muka 🍏 Memulihkan kulit kering 🍏 Menghilangkan parut 🍏 Menghilang kesan jerawat 🍏 Menghilangkan "rashes" 🍏 Sekatakan tona kulit muka 🍏 Menjadikan muka glowing 🍏 Menghilang kulit kusam 🍏 Melebatkan bulu mata 🍏 Melebatkan bulu kening 🍏 Menghilangkan bibir kering . . Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 . . #argania  #arganialight  #organicskincare  #organic #arganiawonderoil  #skincareroutine  #facemistmalaysia #facialtreatmentessence  #whiteningspray  #settingspray #makeupsettingspray  #makeupartistmalaysia #muamalaysia  #muajb  #muasingapore #makeupartistjohor  #loffatah  #serummurah #argan oil #serumterbaik #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale #igersmalaysia

0

makeupviralbyumie

KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL . 🍎 Sebagai make up base 🍎 Dicampurkan dengan foundation 🍎 Pelembap bibir sebelum memakai lipstick (ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!) 🍎Boleh dicampur dengan eye shadow 🍎Boleh dicampur dengan lipstick 🍎Digunakan untuk meratakan bulu kening 🍎Digunakan melembutkan bulu mata 🍎Digunakan sebagai make up remover . . KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL 🍏 Melembapkan kulit muka 🍏 Memulihkan kulit kering 🍏 Menghilangkan parut 🍏 Menghilang kesan jerawat 🍏 Menghilangkan "rashes" 🍏 Sekatakan tona kulit muka 🍏 Menjadikan muka glowing 🍏 Menghilang kulit kusam 🍏 Melebatkan bulu mata 🍏 Melebatkan bulu kening 🍏 Menghilangkan bibir kering . . Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 . . #argania  #arganialight  #organicskincare  #organic #arganiawonderoil  #skincareroutine  #facemistmalaysia #facialtreatmentessence  #whiteningspray  #settingspray #makeupsettingspray  #makeupartistmalaysia #muamalaysia  #muajb  #muasingapore #makeupartistjohor  #loffatah  #serummurah #argan oil #serumterbaik #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale #igersmalaysia

0

makeupviralbyumie

KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL . 🍎 Sebagai make up base 🍎 Dicampurkan dengan foundation 🍎 Pelembap bibir sebelum memakai lipstick (ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!) 🍎Boleh dicampur dengan eye shadow 🍎Boleh dicampur dengan lipstick 🍎Digunakan untuk meratakan bulu kening 🍎Digunakan melembutkan bulu mata 🍎Digunakan sebagai make up remover . . KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL 🍏 Melembapkan kulit muka 🍏 Memulihkan kulit kering 🍏 Menghilangkan parut 🍏 Menghilang kesan jerawat 🍏 Menghilangkan "rashes" 🍏 Sekatakan tona kulit muka 🍏 Menjadikan muka glowing 🍏 Menghilang kulit kusam 🍏 Melebatkan bulu mata 🍏 Melebatkan bulu kening 🍏 Menghilangkan bibir kering . . Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 . . #argania  #arganialight  #organicskincare  #organic #arganiawonderoil  #skincareroutine  #facemistmalaysia #facialtreatmentessence  #whiteningspray  #settingspray #makeupsettingspray  #makeupartistmalaysia #muamalaysia  #muajb  #muasingapore #makeupartistjohor  #loffatah  #serummurah #argan oil #serumterbaik #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale #igersmalaysia

0

suteracrepeby_amwa

SUTERA CREPE EXCLUSIVE Details : 👉🏻 TAKDE BATU 👉🏻 Sutera lukis exclusive di lukis tangan 👉🏻 Material crepe sangat sejuk dan tahan kedut 👉🏻 HARGA RM 330 Free pos Whatsapp 0133269048 #sayajualmurah #sayajualbatik #suteracrepe #originalterengganu #sayajual #sayajualbarangmalaysia #sayaguna #crepesilk #visitmyig #bazarpaknil #murah #berbaloi #suteraori #igmalaysia #sayajualkainpasang #kainpasang #suteracantik #suterakualiti #suteramurah #kainbatik #batiksutera #batiksuteracrepe #trustedseller #hargapromo #hadiah #sayajualkainsutera

2

furmon_hamildalam3bulan

"IKHTIAR 1001 PRODUK SAMA JE KALAU.." . 1001 produk pun sama je awak kalau still pemakanan kurang sihat - Fast food, junk food, air berkarbonat, air manis, kafein, tidak senam, tidur lambat.. . Belum yang dengan maha pencipta dan pemberi rezeki -doa tak bersungguh - sungguh dan tidak redha serta banyak fikir negatif.. Dah la fikir negatif tapi post Kat Facebook bagi negatif aura . Positif zon Banyakkan dekatkan diri dengan Allah Pemakanan sihat dan seimbang bukannya letak produk 100% usaha Penting sangat gaya hidup sihat dan pemakanan sihat Tidur dan rehat yang cukup . Jangan sama kapal orang mudah hamil dengan kita yang ttc ni😊💪

2

by.afini_kml

RAFANDAA TOPS by IYLIAMALEK . *Harga IM* 1 pcs RM69 with postage 2 pcs RM130 with postage . *COMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO* *Harga IM* RM117 WITH POSTAGE . ✔Rafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive ! ✔Zip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu ! ✔Zip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu ! ✔Datang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender ! ✔Material como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron ! . S Bahu 14" inch Armwhole 16" inch Panjang lengan 22" inch Ukur lilit dada 34" inch Ukur lilit pinggang 36" inch Labuh baju 38.5" inch . M Bahu 14.5" inch Armwhole 16.5" inch Panjang lengan 22.5" inch Ukur lilit dada 36" inch Ukur lilit pinggang 38" inch Labuh baju 38.5" inch . L Bahu 15" inch Armwhole 17" inch Panjang lengan 23" inch Ukur lilit dada 38" inch Ukur lilit pinggang 40" inch Labuh baju 39" inch . XL Bahu 16" inch Armwhole 17.5" inch Panjang lengan 23" inch Ukur lilit dada 41" inch Ukur lilit pinggang 43" inch Labuh baju 39.5" inch . XXL Bahu 18" inch Armwhole 18" inch Panjang lengan 23.5" inch Ukur lilit dada 44" inch Ukur lilit pinggang 46" inch Labuh baju 40" inch . *model pakai size S* . “Whatsapp 0175609904 NOW !” “Whatsapp 0175609904NOW !” “Whatsapp 0175609904NOW !” #sayajual #palazzopants #like4likes #igmalaysia #palazzomurah #palazzocantik

0

makeupviralbyumie

KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL . 🍎 Sebagai make up base 🍎 Dicampurkan dengan foundation 🍎 Pelembap bibir sebelum memakai lipstick (ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!) 🍎Boleh dicampur dengan eye shadow 🍎Boleh dicampur dengan lipstick 🍎Digunakan untuk meratakan bulu kening 🍎Digunakan melembutkan bulu mata 🍎Digunakan sebagai make up remover . . KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL 🍏 Melembapkan kulit muka 🍏 Memulihkan kulit kering 🍏 Menghilangkan parut 🍏 Menghilang kesan jerawat 🍏 Menghilangkan "rashes" 🍏 Sekatakan tona kulit muka 🍏 Menjadikan muka glowing 🍏 Menghilang kulit kusam 🍏 Melebatkan bulu mata 🍏 Melebatkan bulu kening 🍏 Menghilangkan bibir kering . . Hanya sapu 2-3x sehari pada bahagian badan yang memerlukan. Gunakan secara teratur setiap hari untuk hasil terbaik. . . Isian kandungan : 30 ML dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian) . . WhatsApp to Order 📲 012-6841269 . . #argania  #arganialight  #organicskincare  #organic #arganiawonderoil  #skincareroutine  #facemistmalaysia #facialtreatmentessence  #whiteningspray  #settingspray #makeupsettingspray  #makeupartistmalaysia #muamalaysia  #muajb  #muasingapore #makeupartistjohor  #loffatah  #serummurah #argan oil #serumterbaik #bazaarpaknil  #sayajualkosmetik  #igmalaysia  #sale #igersmalaysia

1

irdmalaysia

🇲🇾 MAGNETIC CASING FOR IPHONE.. MARKET PRICE RM100- RM110 but 👇 @ole2forall Price RM** only* COD LEMBAH KLANG/SELANGOR FUNCTION👇👇 -Body aluminium tahan lasak -Glass belakang eaterproof -Kalis calar glass belakang -Kalis air glass belakang -Kalis hentakan tapi kalau 11 kaki tinggi pecah woi🤣 . NK KETAHUI LEBIH LANJUT KELEBIHAN MEGNETIC CASSING NI BOLEH USHA2 IG BAWAH NI 👇👇 @ole2forall @ole2forall @ole2forall @ole2forall . . . #kualalumpur #igersmalaysia #igmalaysia #igshopmalaysia #terapiinstagram #ikutcarakita #dakwah #salamjumaat #ramadan #ramadhan #raya2018 #syukuralhamdulillah #syukurselalu #syukur #lawak #ctdk #neelofa #noradanish #fattahamin #laraalana #mirafilzah #jubahmuslimah #tudungbawal #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajualmurah #politeknik #uitmshahalam #uitm (1)

1

nick_n_nic

Tahukah anda bahwa Air Susu Ibu (IBU) bermanfaat bagi sistem imunitas bayi? Air Susu Ibu (ASI) memiliki antibodi, enzim, dan sel-sel darah putih yang berperan dalam memicu pertumbuhan bakteri sehat di dalam usus bayi anda atau dikenal sebagai prebiotik. Dengan demikian, ASI justru menghambat bakteri jahat di dalam usus si kecil sehingga menurunkan resiko untuk terkena penyakit diare #nick&nicfact ... To place an order please contact via WhatsApp to: +60 16 223 3312 (malaysia) +65 9837 8085 (singapore) +62 815 72880000‬ (indonesia)

1

kotakpelangimy

0

nsabeautymelaka__

#NSATRICKS : So ramai yang bertanya apakah cara penggunaan serum yang tepat untuk mendapatkan kesan yang wowww 😱 . . Nah here you go the tricks ❤: . . 1.Gunakan serum dahulu sebelum pakai moisturiser sebab kena pastikan kulit kita lembap bukan sahaja dari luar tapi dari dalam juga 2.Pastikan serum sudah kering dan serap dengan kulit kerana ingin pastikan bahan produk tidak bercampur untuk kesan yang efektif 3.Gunakan serum dalam kuantiti yang sedikit sahaja (2-3 titis sahaja) 4.Done! and have a nice day ❤ . . POSTAGE & COD everyday . . 🚗COD SELURUH MELAKA #ainaacosmetic #ainaalipmatte #nsabeautykuantan #ainaafoundation #serumaaina #nsabeautykuantan #nsabeautyqayra #cleanserbysyafiqahaina #nsaserum #nsabeautycleanser #nsabeautymelaka #nsabeautyserum #serumbysyafiqahaina #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbran #order #malaysianhair #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura

0

nainisyahirah

0

leobeautys

DARI TAHUN LEPAS KAU JANJI NAK KURUS TAPI MALAS NK BERSUKAN 😩😩😩 . - Meh sini kita tolong awk yg nak kurus secara sihat. Apa kebaikan klau korg consume 2 supplement ni? HA😋‼️BAKAR LEMAK + SOLIDKAN BALIK BADAN YG GELEBEH TU. Yelah bila dah bakar lemak kompem badan jd gelebeh so apa tunggu lg? Meh ws qila skrg 📲📲📲 . - 🔥Omega Guard - Cairkan lemak tepu/degil yang dh lama terperap dalm badan kita. Cth bila kita picit2 lengan atau peha keras haa tu jenis lemak dh lama berkampung. Sepatutnya kita consume omega utk dia bakar semua lemak . - 🥛Bila lemak dh cair automatic badan akan jd gelebeh lpstu lemah sbb protein tak ada so sbb kita hanya bakar lemak kt dalam tp kita tak bersukan, kalau kita bersukan badan kita akn dapat bentukan balik yg dh gelebeh. Tp kalau jenis anda yg malas nk sukan patut consume susu ni utk bina balik badan tu jadi solid so bila kurus tkdelah nampak gelebeh - Order & Consultation just click link at the bio 🖥 - #leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia

0

nainisyahirah

0

ladysfieya.co

NEW FEEDBACK PANAS DARI OVEN! Acne care dirumus khas 100% dari bahan semula jadi utk rawat jerawat dan parut! Berebut rebut rakyat Malaysia nak dapatkan ni tau! Whatapps 0193622881 Whatapps 0193622881 Whatapps 0193622881 #acnecarecandy #jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller

1

nsabeautykuantan__

#NSATRICKS : So ramai yang bertanya apakah cara penggunaan serum yang tepat untuk mendapatkan kesan yang wowww 😱 . . Nah here you go the tricks ❤: . . 1.Gunakan serum dahulu sebelum pakai moisturiser sebab kena pastikan kulit kita lembap bukan sahaja dari luar tapi dari dalam juga 2.Pastikan serum sudah kering dan serap dengan kulit kerana ingin pastikan bahan produk tidak bercampur untuk kesan yang efektif 3.Gunakan serum dalam kuantiti yang sedikit sahaja (2-3 titis sahaja) 4.Done! and have a nice day ❤ . . POSTAGE & COD everyday . . 🚗COD SELURUH KUANTAN & MELAKA #ainaacosmetic #ainaalipmatte #nsabeautykuantan #ainaafoundation #serumaaina #nsabeautykuantan #nsabeautyqayra #cleanserbysyafiqahaina #nsaserum #nsabeautycleanser #nsabeautymelaka #nsabeautyserum #serumbysyafiqahaina #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbran #order #malaysianhair #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #malaysiaonlineshop #fattzura

1

stacey_syian

It’s all about quality of life and finding a happy balance between work and friend and family. You don’t choose your family. They are God’s gift, as you are to them. ❤️ ____ . . . . . . . . #lifequote #motivationalquotoes #positivevibes #positiveenergy #TalkSaccharo #Malaysia #igmalaysia #staceyeccentricexercises #staceysyian #familylove #sisters👭 #sisterlove❤️

0

nainisyahirah

0

dsyira_hq

KEBAIKAN AIS BATU PADA KULIT MUKA! ⛄ . . 1. Menyegarkan Kulit Wajah Yang Penat Apabila anda menekap ais di wajah, secara automatik tubuh akan mengirimkan peningkatan aliran darah panas ke kawasan tersebut, sehingga meningkatkan peredaran darah. Perkara ini akan menimbulkan efek yang menyegarkan pada kulit anda yang kelihatan penat ataupun kusam. 2. Mengecilkan Ruang Pori-Pori Ais juga boleh digunakan sebagai ubat paling efektif untuk meminimumkan ruang pori-pori yang membesar. Caranya, anda hanya perlu tekap ketulan ais batu yang sudah dibalut dengan tuala kecil di wajah anda untuk mengurangi ukuran pori-pori sebelum anda memakai mekap. 3. Mengubati Mata Sembab Untuk mengurangi mata bengkak, anda boleh memanfaatkan ais batu. Caranya, bungkus beberapa ketulan ais batu dengan tula dan gosok perlahan-lahan di permukaan kulit di bahagian mata anda. Kesejukan ais akan memberikan kesan yang menenangkan di mata anda. 4. Meringankan Masalah Jerawat Ketika jerawat muncul di wajah anda, ambil beberapa ketulan ais dan gosokkan pada jerawat tersebut dengan lembut. Ia boleh mengurangi bengkak dan kemerahan tersebut. Selain itu, penggunaan ais batu ini juga sebagai penyeimbangan kadar minyak berlebihan serta mengempiskan dan menghilangkan jerawat anda. 5. Mengurangkan Bulu-Bulu Halus Jika anda memiliki bulu-bulu halus di sekitar wajah dan stress dengan pertumbuhannya, anda boleh cuba mengurangkannya dengan menggunakan ais batu. Penggunaan ais batu sangat membangtu untuk menghilangkan semua akar-akar kecil . #dsyirahq #effiracosmetic #effiralipmint #effirafoundation #effirabeauty #foundationmalaysia #sayajual #igmalaysia #igshop #nakcantik #lipmint #lipmatte #makeup #nakcantik #makeupraya2018 #foundationmurah #liptint #effirashahalam #effirabeautyshahalam #effirabeautyselangor #effirabeautypenang #effirabeautykedah #effirabeautypahang #effirabeautymelaka #effirabeautyjohor #effirabeautyterengganu #effirabeautylangkawi #effirabeautykedah #effirabeautyperak

0

pinkypolaroid.co

ASSALAMUALAIKUM AND HOLLA HOLLA ! MASIH RAYA KAN GUYS ? HAAA MESTI BANYAK GILA GAMBAR OOTD RAYA AND GAMBAR FAMILY SEMUA . . SIMPAN LAMA2 DALAM CAMERA , HP , LAPTOP BUAT APA ? BUKAN SELALU DAPAT TENGOK PUN . BAIK JADIKAN POLAROID WITH US ! . . KALI NI PROMOSI RAYA KAW KAW LAGI ONLY 50 SEN UNTUK 50 ORANG PERTAMA TAUUUU !! . . KALAU LAMBAT TAK DPT TEMPAT , MENANGIS LAA KORANG TEPI BUCU KATIL PROMOTION DAH ABIS . . . WHATSAPP 0149814585 . . #sayajualpolaroid #polaroidmurah #printingpolaroid #printingservice #murahmalaysia #polaroidprintingmurah #bazarpaknil #kasutmurah #sayajualbaju #johor #instaxmurah #instax #instaxprinting #sayajualpolaroid #printingmurah #murahmalaysia #polaroidprint #instaxmurah #instaxprinting #printingmalaysia #johor #kedah #igshop #bazarpaknil #igshopmurah #igmalaysia #bajumurah #jubahmurahmalaysia

0

browniebunnie_

Hi ❗️ Open Order for Brownies Mix‼️ . . Kita juga terima order untuk 👉🏻 Event🎈| Party🎉 | Birthday🎂 | Ceremony🎁 . . Sebarang pertanyaan atau order boleh DM / Whatsapp 013-7728775 . . #browniesbunnie #brownies #browniesjb #browniesmasai #browniespasirgudang #sayajualbrownies #browniessedap #browniesmurah #browniesdelivery #kekjb #surprisedeliveryjb #bakerjb #brownieskitkat #browniescadbury #browniesoreo #browniessnickers #browniesnutella #doorgiftjb #birthdayparty #eventjb #bazarpaknil #bazarpaknilonline #igmalaysia #johor #pasirgudang #masai

0

browniebunnie_

Hi ❗️ Open Order for Brownies Mix‼️ . . Kita juga terima order untuk 👉🏻 Event🎈| Party🎉 | Birthday🎂 | Ceremony🎁 . . Sebarang pertanyaan atau order boleh DM / Whatsapp 013-7728775 . . #browniesbunnie #brownies #browniesjb #browniesmasai #browniespasirgudang #sayajualbrownies #browniessedap #browniesmurah #browniesdelivery #kekjb #surprisedeliveryjb #bakerjb #brownieskitkat #browniescadbury #browniesoreo #browniessnickers #browniesnutella #doorgiftjb #birthdayparty #eventjb #bazarpaknil #bazarpaknilonline #igmalaysia #johor #pasirgudang #masai

0

browniebunnie_

Hi ❗️ Open Order for Brownies Mix‼️ . . Kita juga terima order untuk 👉🏻 Event🎈| Party🎉 | Birthday🎂 | Ceremony🎁 . . Sebarang pertanyaan atau order boleh DM / Whatsapp 013-7728775 . . #browniesbunnie #brownies #browniesjb #browniesmasai #browniespasirgudang #sayajualbrownies #browniessedap #browniesmurah #browniesdelivery #kekjb #surprisedeliveryjb #bakerjb #brownieskitkat #browniescadbury #browniesoreo #browniessnickers #browniesnutella #doorgiftjb #birthdayparty #eventjb #bazarpaknil #bazarpaknilonline #igmalaysia #johor #pasirgudang #masai

0

jazlijumain

2

sparklesbyandrea

Escape the ordinary & grab this unique pair of jhumki stone work earrings. A ear-candy that truly represents the shaded trends for a look that's attention worthy. DM or WhatsApp on 7678676128 . . #germansilver #vintage #modern #luxury #gothic #funky #chic #indie #bollywoodfashion #wirewrapped #sterlingsilverjewelry #sparklesbyandrea #stoneworkearrings #fashions #IGfashion #igshop #igstyle #igearrings #igsale #igindia #igsingapore #igmalaysia #igpakistan #peacockearrings #igaustralia #igsrilanka #igshopping #earringsfordays #earrings

1

sparklesbyandrea

Escape the ordinary & grab this unique pair of jhumki stone work earrings. A ear-candy that truly represents the shaded trends for a look that's attention worthy. DM or WhatsApp on 7678676128 . . #germansilver #vintage #modern #luxury #gothic #funky #chic #indie #bollywoodfashion #wirewrapped #sterlingsilverjewelry #sparklesbyandrea #stoneworkearrings #fashions #IGfashion #igshop #igstyle #igearrings #igsale #igindia #igsingapore #igmalaysia #igpakistan #peacockearrings #igaustralia #igsrilanka #igshopping #earringsfordays #earrings

1

letsshop.uk

EXTRA ITEMS ETA EARLY AUGUST . Fitflop Glitterball Slide RM239 Postage: RM12 Sem / RM18 SS Size available: UK 6 First paid first sold. Deposit / Installment accepted . #fitflopmalaysia #fitfloporiginal #igmalaysia #FFLSUK #igshopmalaysia #barangUK #HanyaJualOriginalSahaja

0

gaza.km7

0

ajaqsaahmad

3

zura_igshop

Apa itu ROYAL PINE FLAWLESS CREAM?⠀ .⠀ An oil free transparent colour moisturiser yang berfungsi untuk :⠀ 🌲 Mengecutkan jerawat!⠀ 🌲 Menghalang pembentukan jerawat baru!⠀ 🌲 Meredakan kemerahan pada kulit⠀ 🌲 Menyegarkan kulit!⠀ 🌲 Collagen boaster!⠀ 🌲 Menghalang pembentukan jeragat.⠀ 🌲 Detox (if pernah guna product yang ada merkuri pada kulit)⠀ 🌲 Menjadikan kulit anda GLOWING, HYDRATED, ANJAL, KURANG BERMINYAK & TANPA CELA! . 💯✨ Sesuai untuk : All types of skin, Especially ACNE PRONE ⠀ . Normal Price : MYR 99.00⠀ Promo Price : rm75.00 . . Ws Zura 📲+6018-9544387 atau terus klik link ⬇ www.wasap.my/60189544387/royalpine #royalpine #nafuraroyalpine #alylaroyalpine #hapusjerawat #sayajual #sayajualonline #igshoponlinemalaysia #igshopmalaysia #igmalaysia #royalpinroriginal

0

travelmakerabroad

Seperti biasa Adidi ada tempat rahsia yang Adidi discover setiap kali di Korea. In between tour kita based on itinerary yang Adidi bagi, akan ada sesi cari cafe lawa untuk ootd dan instagram. Ni salah satu cafe yang sangat cantik di Korea. Kat mana? Join us 💜 #travelkorea #travelseoul #backpackerskorea #backpackersmalaysia #jomkekorea #jomkebusan #kekoreakekita #pakejkorea #pakejbusan #pakejjeju #pakejmurahkorea #pakejmurah #tiketmurah #sayajual #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #percutianmurah #kpopers #kpopersmalaysia #pakejbajet #pakejmelancong #malaysia #igersmalaysia #igmalaysia

0

xuan_suhaimi

1

radicallypreloved

0

leobeautys

JERAWAT BEBATU + BERNANAH & DARAH🤢🤢🤢🤢 . - NAK CUCUK DUIT TINGGAL BRP JE TAPI NK SIHAT & CANTIK? No worries dgn shaklee kita akan suggest ikut budget anda. Yg pasti kita akn guide dari zero until ur skin better 👍 . - ⚜️VITA-C PLUS : Akan bantu mengecutkan jerawat serta mengecilkan pori2 yg terbuka and paling best shaklee punya vitaminC ni dia boleh mencerahkan satu badan (Natural Collagen Booster) . - ⚜️GARLIC COMPLEX)/Bawang putih which function garlic complex ni antibiotic utk lawan bacteria kt dalam badan dn juga muka kita. Punca naik jerawat sbb kulit kita terdedah dgn habuk debu kt dunia luar sana haa thats why yg jenis acne bernanah tu should have this kt rumah haha sbb garlic complex ni boleh kuatkan sistem imun badan kita jgak supaya jerawat tklah rasa sakit or pedih 😘 . - Order & Consultation just click link at the bio 🖥 - #leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia

0

zura_igshop

Apa itu ROYAL PINE FLAWLESS CREAM?⠀ .⠀ An oil free transparent colour moisturiser yang berfungsi untuk :⠀ 🌲 Mengecutkan jerawat!⠀ 🌲 Menghalang pembentukan jerawat baru!⠀ 🌲 Meredakan kemerahan pada kulit⠀ 🌲 Menyegarkan kulit!⠀ 🌲 Collagen boaster!⠀ 🌲 Menghalang pembentukan jeragat.⠀ 🌲 Detox (if pernah guna product yang ada merkuri pada kulit)⠀ 🌲 Menjadikan kulit anda GLOWING, HYDRATED, ANJAL, KURANG BERMINYAK & TANPA CELA! . 💯✨ Sesuai untuk : All types of skin, Especially ACNE PRONE ⠀ . Normal Price : MYR 99.00⠀ Promo Price : rm75.00 . . Ws Zura 📲+6018-9544387 atau terus klik link ⬇ www.wasap.my/60189544387/royalpine #royalpine #nafuraroyalpine #alylaroyalpine #hapusjerawat #sayajual #sayajualonline #igshoponlinemalaysia #igshopmalaysia #igmalaysia #royalpinroriginal

0

stormiphone

0

zura_igshop

Apa itu ROYAL PINE FLAWLESS CREAM?⠀ .⠀ An oil free transparent colour moisturiser yang berfungsi untuk :⠀ 🌲 Mengecutkan jerawat!⠀ 🌲 Menghalang pembentukan jerawat baru!⠀ 🌲 Meredakan kemerahan pada kulit⠀ 🌲 Menyegarkan kulit!⠀ 🌲 Collagen boaster!⠀ 🌲 Menghalang pembentukan jeragat.⠀ 🌲 Detox (if pernah guna product yang ada merkuri pada kulit)⠀ 🌲 Menjadikan kulit anda GLOWING, HYDRATED, ANJAL, KURANG BERMINYAK & TANPA CELA! . 💯✨ Sesuai untuk : All types of skin, Especially ACNE PRONE ⠀ . Normal Price : MYR 99.00⠀ Promo Price : rm75.00 . . Ws Zura 📲+6018-9544387 atau terus klik link ⬇ www.wasap.my/60189544387/royalpine #royalpine #nafuraroyalpine #alylaroyalpine #hapusjerawat #sayajual #sayajualonline #igshoponlinemalaysia #igshopmalaysia #igmalaysia #royalpinroriginal

0

chrsth

Dinner time

1

beautyshop90_

K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG ORIGINAL . 📲WHATSAPP +60137215604 Kehebatan K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG : ✔ Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari ✔ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah ✔ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering ✔ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata ✔ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka ✔ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin ✔ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari ✔ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak ✔ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman ✔ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut ✔ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka ✔ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah ✔ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit ✔ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit atau telapak kaki ✔ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit ✔ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit ✔ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja ✔ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi #kcolly #originalkcolly #kcollyoriginal #igmalaysia #malaysia #onlineshop #onlineshopmalaysia #arianarose #igshop #kcollybaru #kcollysweet17 #sayajualkcolly #sayajualkcollysweet17 #sayajualkcollyoriginal #malaysiaonlineshop #visitmyig #malaysiaigshop #malaysiaon9shop #promosikcolly #borongkcolly #kcollyreadystock #kcolly # #instaboom #instaboomakedemi #mycybersale #instaboom #muamalaysia #2018 #uitm #uthm #liketolike

0

letsshop.uk

EXTRA ITEMS ETA EARLY AUGUST . Fitflop Shimmersuede Black RM229 Postage: RM12 Sem / RM18 SS Size available: UK 4 UK 5 First paid first sold. Deposit / Installment accepted . #fitflopmalaysia #fitfloporiginal #igmalaysia #FFLSUK #igshopmalaysia #barangUK #HanyaJualOriginalSahaja

0

nursahida_othman

Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ======================================== Ws sis lisa sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut . whatsapp 'acne' ke +6012-3394234 . #acnecare #acnecarecandy #jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

0

ckayliow

2

kidshijab.fnd

3

dsyira

“DAH SEMAKIN PULIH SELEPAS PENGUNAAN D’HEAL DERMAROLLER & SERUM EVOE, TAMBAHAN CARA PENGUNAAN YANG TEPAT DISEDIAKAN SEKALI” . . Kalau beli kat luar belum tentu penjual akan berikan pengunaan yang tepat & cara - cara maksimum untuk dapatkan kulit sihat & bersih. . . Lebih - lebih lagi, ada jaminan kalau jarum bengkok & karat, saya pernah beli di L**** tapi bila barang sampai tiada cara pengunaan & juga jarum berkarat, jadi saya takut untuk gunakan. - Luahan Siti. . . Itulah antara kelebihan yang anda akan dapat kalau beli dengan Sally Daughter Enterprise😍 . . #dsyira #dhealdermaroller #sayajual #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealroller #dermaroller #dermarollermalaysia #igmalaysia #igshop #bazaarpaknil #jomcantik #shahalam #uitmshahalam #dermarollerselangor #dermarollermurah #dermarollerseremban #dermarollerkedah #dermarollerkl #dermarollerpenang #dermarollermelaka #dermarollerjohor #dermarollersabah #dermarollersarawak #dermarollershahalam #dermarollerterengganu #dermarollerkelantan #dermarollerpahang #dermarollerperlis #dermarollerjohor #dermarollerperak

0

_makeupaddictkl

1

irdmalaysia

🇲🇾 🔞NAK BUANG BIJI KOLESTROL ????🔞 . . . . . @pembasmi_kutil.hq NI AKAN TOLONG KORANG RAWAT MASALAH KORANG . BIJI KOLESTROL BIASANYA AKAN TUMBUH DI BAHAGIAN MUKA DAN BAWAH MATA CARA PERTAMA UNTUK BUANG BIJI KOLESTROL MENGGUNAKAN LASER TAPI AGAK SAKIT CARA YANG KEDUA IALAH MENGGUNAKAN PRODUCT DARI @pembasmi_kutil.hq TANPA RASA SAKIT DAN DAPAT MENJIMATKAN KOS . NAK RAWAT SEKARANG?? FOLLOW @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq @pembasmi_kutil.hq . . .

2

syasya.wardrobe

1

imfiq16

0

cutcopy.design

1

cutcopy.design

0

travelmakerabroad

6D5N 🍁Autumn personalized experience in Seoul.⠀ .⠀ RM 2299 per pax. Min 4 pax⠀ ⠀ Include:⠀ 🍁Airport Transfer⠀ 🍁Public Transport⠀ 🍁Accommodation⠀ 🍁Entrance Fees⠀ 🍁Malay Tour Guide⠀ 🍁Breakfast⠀ ⠀ ⠀ Exclude:⠀ ✖️Flight Ticket⠀ ✖️Meals⠀ ✖️Travel Insurance⠀ ⠀ ⠀ DEPOSIT : RM500 for each pax.⠀ ⠀ ⠀ Whatsapp +6010 2910 888 or click link in bio for details and booking.⠀ ⠀ ⠀ ❤️ Adidi personally entertains and points to the best attractions, nice eatery and most important, the best experience.⠀ ⠀ ⠀ Tours are based on PRIVATE and sequence of the itinerary is subject to change upon arrival.⠀ ⠀ ⠀ #travelkorea #travelseoul #backpackerskorea #backpackersmalaysia #jomkekorea #jomkebusan #kekoreakekita #pakejkorea #pakejbusan #pakejjeju #pakejmurahkorea #pakejmurah #tiketmurah #sayajual #sayajualservis #muslimtour #cutikorea #cutimalaysia #serviskorea #halalkorea #travelpakejkorea #pakejpercutian #percutianmurah #kpopers #kpopersmalaysia #pakejbajet #pakejmelancong #malaysia #igersmalaysia #igmalaysia

2