Ikutcarakita Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

shoezwan_

Airmax Airwood Black🐺 • • Assalamualaikum,Hye! Ok.. First sekali kasut ni mempunyai kualiti yang terbaik percayalah,dan ia juga kelihatan seiras iras warna pokok.. Cantik tak? Kalau cantik apa lagi beli lah☺ • • Price Kasut Rm75 Postage sm tambah rm10 Postage ss tambah rm15 Saiz men 41-45 • • How To Order? 🤔 1. Screenshot gamba kasut yang korang minat 2. Tekan link di bio untuk membuat tempahan • #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp

0

hadi.bohari

The code - muse 🌹

1

zayyads_

حاي . 🎈 . . . . . #mobilegraphymy#mobilegraphy#mobilegraphy_xv#shotoniphone #ikutcarakita#igersfeedmenarik_#igfeedsmenarik_#messigoal#messi#lionelmessi#liverpool#orangeandteal#urban#malaysia#ekorharimaumalaya#malaysianfood#likeforlikes#

3

ismifirdausofficial

0

tweetlaju

0

nikaimann_

🌄

2

harrismahalil

derax sambil hujan hari ni😅#ikutcarakita #bakalmenantumakawak🙈 #selamatpetangguys😉

0

tweetpadat

Jangan menghambakan ibu sendiri..ingat tu. . . Yok follow @tweetpadat sebab ada banyak gila quotes menarik dan menghiburkan, Quotes yang membuat mental koyak rabak . . ✅ Tag kawan kawan ✅ Satu like satu support ✅ Selalu support untuk Road to 5k Followers . . #bazaarpaknil #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #malaysia #instaquote #quoteoftheday #igersmalaya #lawak #lawaklahkau #instaquote #gastrogempak #ikutcarakita #jadidirisendiri #mudahtefrhibur #nakbebel #nakfaktabukanauta #komikronyok #lawakpadat #lawaksendat #dongibab #wawauteh

0

scrub.jenama.sendiri

JENAMA SENDIRI TERENDAH DI PASARAN !!!! JADI FOUNDER COFFEE SCRUB . Dengan modal serendah RM200 anda boleh jdi owner produk anda sendiri... Anda hanya rebranding produk scrub coffe...hot selling,1000 pack terjual dalam msa sebulan... Free guide dan sy akan ajarkan segala marketing shngga income anda mencecah 4 angka.... . . . Kenapa perlu memilih kami sebagai pengilang anda?? 🌻bahan-bahan yang kami gunakan 100% organik 🌻modal terendah kami tawarkan 🌻packaging menarik 🌻lulus ujian makmal 🌻bahan berkualiti premium 🌻bahan-bahan import dari us . Jangan lepaskan peluang untuk menjdi FOUNDER COFFEE SCRUB BRAND ANDA SEDIRI . WHATSAPP 0139885312 WHATSAPP 0139885312 WHATSAPP 0139885312 . . #suppliercoffeescrub #binajenamasendiri #labeljenamasendiri #igshopmalaysia #ikutcarakita #jutawankosmetikbermuladisini #coffeescrubmalay #scrubs #scrubcoffee #produkjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #krimkilo #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan #supplier #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #organik #foundercoffeescrub #coffeescrubmalaysia #brandjenamasendiri #produkjenamasendirihalal

0

mhzlfkri

0

farredhassan

0

pok_rie

Kemasik Beach, Kemaman #DroneOfTheDay #fromwhereidrone #way2ill ##LokalLense #MalaysiaTrulyAsia #ikutcarakita #discoverearth#travelawesome #wanderlust #hypebeast #Amazingterengganu #illgrammers #dronemultimedia #dronepointofview#drone_countries #dronelife #skysupply #aerial_aesthetics#UnitedByDrone #architecturefactor #ig_color #artofvisuals#visualambassadors #agameoftones #moodygrams#DjiMalaysia #instagood #DJI #shotz__fired

0

amin_outlet

DAH CAKAP TAPI TAK NAK PERCAYA 😤😤 ..... RAMAI YANG PAKAI NI NAMPAK MAKIN HENSEM 😎😎 ..... Yang xde keyakinan pun lps pakai awek asyik usha2 je 😁.... Bukan mahal nak style mcm ni sbb min tgh offer tau sekarang .... Ni copy ori tau, min nak offer RM149 je.... Biasa min jual RM190 tak termasuk pos .... Siapa cepat dia dapat la eh sbb stok min ambk x bnyk 😅

1

terrifigs

0

farredhassan

0

pijie_mhar

1

afiqhkmx

2

kimoigraphy_

0

shaunie.l

Keep it simple with @keyitsimple Cacas Simple Wallet.😉

3

firlanafatimah

Nyaman itu perlu. Contohnya baju dan rok dari @uniqloindonesia yang ngebuat gue gak mau berpindah hati, pose keponakan gue yang dengan pasrahnya difoto sambil nyender 😄 dan teteuup....gue nyaman banget nginep di @beehive_bdg 💙

3

eisz_

0

sentapdalam

0

sentapdalam

0

sukan.corre

1

sukan.corre

Kami menjual kinesio tape dan strapping dengan harga yang berpatutan. Segala pertanyaan mengenai kinesio tape dan strapping boleh tanya di ws. Ws @sukan.corre : 017-5445133 017-5445133 017-5445133 Follow IG & FB @sukan.corre #customerfeedbacksukancorre #kinesio #kinesiotape #onxon #kinesiomurah #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #sukansea #futsal #sukan#malaysiakutercinta #strapping #strappingmalaysia #strappingmurah

0

pewiit.skincare.official

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs .. Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ? 🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV 🌷 VITAMIN E 🌷 menutup cela & jeragat 🌷 kulit muka segar & glowing 🌷 struktur yang ringan , mudah rata 🌷 kelihatan simple & natural 🌷 menyegarkan kulit (Vit C + Hyluronic Asid) 🌷 kulit TAK berminyak 🌷 Testur Lembut 🌷 Tidak melekit 🌷 2 kali lebih gebu tanpa bedak 🌷Tahan lama(7-12 jam) 🌷 Sangat wangi 🌷 sapu dgn span yang sngt lembut 🌷 Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis 🌷 sangat jimat 🌷 sesuai utk semua jenis kulit 🌷 TAK PERLU touch up banyak kali . . Nak HARGA PROMOSI? ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ Whatsapp 📱01116952941 Whatsapp 📱01116952941 Whatsapp 📱01116952941 . #pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

justokmaa.hq

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

justokmaa.warisan.hq

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

scrub.jenama.sendiri

ENAMA SENDIRI TERENDAH DI PASARAN !!!! JADI FOUNDER COFFEE SCRUB . Dengan modal serendah RM200 anda boleh jdi owner produk anda sendiri... Anda hanya rebranding produk scrub coffe...hot selling,1000 pack terjual dalam msa sebulan... Free guide dan sy akan ajarkan segala marketing shngga income anda mencecah 4 angka.... . . . Kenapa perlu memilih kami sebagai pengilang anda?? 🌻bahan-bahan yang kami gunakan 100% organik 🌻modal terendah kami tawarkan 🌻packaging menarik 🌻lulus ujian makmal 🌻bahan berkualiti premium 🌻bahan-bahan import dari us . Jangan lepaskan peluang untuk menjdi FOUNDER COFFEE SCRUB BRAND ANDA SEDIRI . WHATSAPP 0139885312 WHATSAPP 0139885312 WHATSAPP 0139885312 . . #suppliercoffeescrub #binajenamasendiri #labeljenamasendiri #igshopmalaysia #ikutcarakita #jutawankosmetikbermuladisini #coffeescrubmalay #scrubs #scrubcoffee #produkjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #krimkilo #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan #supplier #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #organik #foundercoffeescrub #coffeescrubmalaysia #brandjenamasendiri #produkjenamasendirihalal

0

scrub.jenama.sendiri

ENAMA SENDIRI TERENDAH DI PASARAN !!!! JADI FOUNDER COFFEE SCRUB . Dengan modal serendah RM200 anda boleh jdi owner produk anda sendiri... Anda hanya rebranding produk scrub coffe...hot selling,1000 pack terjual dalam msa sebulan... Free guide dan sy akan ajarkan segala marketing shngga income anda mencecah 4 angka.... . . . Kenapa perlu memilih kami sebagai pengilang anda?? 🌻bahan-bahan yang kami gunakan 100% organik 🌻modal terendah kami tawarkan 🌻packaging menarik 🌻lulus ujian makmal 🌻bahan berkualiti premium 🌻bahan-bahan import dari us . Jangan lepaskan peluang untuk menjdi FOUNDER COFFEE SCRUB BRAND ANDA SEDIRI . WHATSAPP 0139885312 WHATSAPP 0139885312 WHATSAPP 0139885312 . . #suppliercoffeescrub #binajenamasendiri #labeljenamasendiri #igshopmalaysia #ikutcarakita #jutawankosmetikbermuladisini #coffeescrubmalay #scrubs #scrubcoffee #produkjenamasendiri #jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #krimkilo #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan #supplier #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #organik #foundercoffeescrub #coffeescrubmalaysia #brandjenamasendiri #produkjenamasendirihalal

0

nurulfatinzurain7

. *Excuse my “duduk bersila”, memang failed 🤣🤣 Dia ni pulak bosan sangat nampak teman buat kerja dekat outdoor 🤦🏻‍♀️🖤🌊 @nizamuddinzaqi7 . . Assalamualaikum semua. Hello guys! Kitaorang @thebeauty.nizfa7 , ada good news nak bagitahu. Atas permintaan, fatin akan start buat class ASAP by this month in shaa Allah. Class apa eah? Okay ni nak bagitahu. ART CLASS for all. Sebab ada yang nak belajar buat gubahan bunga and lukis lukis, colouring apa semua. So yang mana nak cari duit poket, tapi takde basic nak buat gubahan bunga or melukis & mewarna, in shaa Allah fatin akan guide korang untuk basic . Siapa anak anak yang tadika, sekolah rendah, sekolah menengah yang ada kerja kursus untuk seni tu boleh join class ni okay? Untuk yang lepasan SPM pulak, korang boleh join class untuk gubahan! So korang boleh lah nak buat duit poket sementara tunggu nak sambung belajar tu. Pendaftaran sangat terhad. Siapa cepat dia dapat. Slot class 1 hari/4jam (2pm-6pm). Apa apa nanti fatin akan updated details untuk pendaftaran & class. Khas untuk adik adik yang serious nak belajar & buat duit shj! Stay tuned. Thankyou for always supporting us ❤️ . . BELAJAR SAMPAI PANDAI 💐🎁🎈 | 🖍🎨🌈 . . #artclass #belajarsampaipandai #gubahanbunga #drawing #colouring #bunga #hantaran #khatjawi #superbusywoman #staytuned #target2019 #photoftheday #vscocam #vsco #vscophile #vscohub #ikutcarakita #igersmalaya #instagram #love #birthday #moment #happyending #tilljannah #videoedits #video #couplegoals #surpriseplannerkuantan

0

hangatmalaysia

Peminat Hindustan mesti kenal? Kalau bukan pon still mesti kenal jugak kan? . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke IG Stories dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat

1

lawak.teroks

110

mohamad_faqih

G O O D L U C K 🐯. . AFFSUZUKI CUP FINAL 2018. MALAYSIA VS VIETNAM. . Bismillahirrahmanirrahim. Ini masa KITA!! 🇲🇾🇲🇾. . . #HarimauMalaya #Malaysia #AFFSuzukiCup2018 #fitness #ootd #jangoks #malaysia #hipster #ikutcarakita #fastory #vsco #tbt #love #igers #nikon #fashion #fa #reallife #gracies #green #popartpotrait #streetstyle #shotoniphone #mobilegraphy #mobilephotography #photography

9

womengirls

Do you know how hard the pak guards and mak cik cleaners work to keep us safe and our buildings clean? Make their day a little brighter by greeting them with a smile or just by saying thank you 😊 #Children4Change #StopBullying #BeKind #ENDviolence #ForEveryChild #igersmy #igmalaysia #ikutcarakita #MYkindness2018

0

mohdthabari

-:Team Photographer:- . @___muhammadashraf :📸 #ikutcarakita#photography#photoshoot#photo#photographer#photooftheday#canon#canon📷#iphone#editer#vscofilter#vsco

0

adabi_consumer

Nak makan apa ya malam ni? . Kami di Adabi mencadangkan makanan dalam tin Adabi Kari Daging, ianya sangat mudah dan pantas untuk disediakan! . Sedap dimakan dengan nasi, roti, dan apa sahaja! Saksikan video ini bagaimana mudah untuk menyediakannya! . Dapatknya kesemua produk dalam tin adabi secara online hanya di emall.adabi.com sekarang juga! . #adabi #emalladabi #makanantin #video #mudah #buyonline #tutorial #karidaging

2

pijie_mhar

1

thesleek93

1

syahirahfazialx

4

aiman_riza

0

abanghoodie_

29

jefjefffff

I scream for ice cream 😱

3

tripplechantek

0

odxxv_

0

penjejakgambar

1

hzrdxs

2

fqrfng_

5

sentapdalam

1

renji100able

3

_afiqaffendiii

Mad. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Inframe @ahzalista Shot and Edited By @_afiqaffendiii ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sonya6500 #sonyimages #hypebeast #agameof10k #massesmy #artofvisuals #vsco #WOMENGRAMS #leagueoflenses #ourportraitsdays #brutalbrothers #gramkilla #pursuitofportraits #founder_igers #snapkritik #fdigers_weekdays #jellyfishpeople #ikutcarakita #mygenggua #igersmy #igersperak #igfeedsmenarik_ #brutalbrothers #jetakshoot #Portrait_Vision #portraits_mf #PortraitPage #igersmalaya #instagramers #mobilegraphymy #aswara

0

pewiit.skincare.official

🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷 Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM. Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT) Whatsapp +60111 695 2941 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

justokmaa.warisan.hq

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? 🔸Dapat kurangkan kolestrol 🔸 Sesak nafas berkurangan 🔸 Kebas-kebas terus hilang 🔸Cuci saluran darah tersumbat 🔸Control & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

_afiqaffendiii

Still In The Cage. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Inframe @yeryves Shot and Edited By @_afiqaffendiii ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sonya6500 #sonyimages #hypebeast #agameof10k #massesmy #artofvisuals #vsco #WOMENGRAMS #leagueoflenses #ourportraitsdays #brutalbrothers #gramkilla #pursuitofportraits #founder_igers #snapkritik #fdigers_weekdays #jellyfishpeople #ikutcarakita #mygenggua #igersmy #igersperak #igfeedsmenarik_ #brutalbrothers #jetakshoot #Portrait_Vision #portraits_mf #PortraitPage #igersmalaya #instagramers #mobilegraphymy #aswara

0

nasa21.store

👟 NIKE AIRMAX JUST DO IT . 💠 Saiz 40-44 . 💰RM110 sahaja 🚚 Free Postage Satu Malaysia . ☑️ Gred 5A ☑️ Ready Stock ☑️ Order Hari Ini, Esok Terus Pos . 📲 Nak Order? Boleh WS 0138902619 ❌ Malas nak save number? Tekan link di Bio ✌️ Nak Special Price? Gunakan Kod 'NAS TERBAIK'. Tiada Kod, Tiada Special Price 😚 . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasut270

2

hangatmalaysia

Nahh ni laa video Original catwalk #DewiRemaja dari previous vid td yang #sherryalhadad buat parodi tu. . . . . . Artikel penuh di www.hangat.com atau boleh ke IG Stories dan swipe Up ! . . #janganmengata #perempuanfuhh #letsplay #letscantik #cumicumi #janganlupabahagia #kitaok #ikutcarakita #igersmy #brocuba #artismalaysia #selebritimalaysia #makcikbawang #nursajat

19

nor_naoko

Life so far pt 2. A collection of small things, a fragment of my daily life. These small things that keeps me going. While i honestly admit that i'm still waiting for something big to happen, at the same time i treasured small little things that give me hope. 🌸❤ life's not that bad at all. 😌 . . . #vsco #vscocam #vscogram #vscodaily #vscogrid #vscogood #vscomalaysia #vscomalaya  #vscovisuals  #igersmalaysia #igmalaysia #posttheordinary #igmalaysiabest #ig_malaysia #ikutcarakita #lokallense #ipostprecious #mobilemag #petitejoys #thedulcetlife #thehappynow #thatsdarling #darlingmovement #darlingweekend #liveauthentic #livefolk  #agameoftones #pursuepretty #flashesofdelight

3

fineartmobile


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118