Janganbencicintaku Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

whiteninginjection_original

"Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞" . . . Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍 . . . KENAPA INJECTION???😱😱😱 📌Murah 📌Menjimatkan 📌Tahan 3 bulan 📌Result yg cepat utk putih . . APE KEBAIKAN INJECTION? 📌Memutihkan kulit 📌Mencerahkan kulit 📌Mengecutkan jerawat 📌Anti Penuaan 📌Melembapkan kulit ====================================== WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT ===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘 📌Free consultation 📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip 📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 . . . 📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍 . . . #nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #janganbencicintaku #nexenturyoriginal

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

elegantmuslimahoutfit

🔴PROMO HINGGA 30 OKT🔴 . . 💄JULIET PEONY BLOUSE💄 . . 💋A-cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! . . 💋Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan ! . . 💋Lengkongan berombak bak scallop - memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan ribbon yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain ! . . 💋Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas ! . . 💋7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date .. . . 💋wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy. . . 💋Pilihan saiz dari S hingga 2XL . . ❌NORMAL PRICE (BERMULA 31 OKT) RM75 ❌ . . 🔴PROMO PRICE (HINGGA 30 OKT) RM69🔴 . . 🔴COMBO 2 PCS RM130🔴 . . 🚚 SEMUA HARGA TERMASUK FREE POSTAGES SELURUH MALAYSIA . . 💻 RELEASE DI WEB 25 OKT KHAMIS 9:45 MLM . . 🚚 POSTAGES PADA 26 OKT . . ✅ ITEM READY STOCK AT HQ . . 🎨SILA AMBILKIRA 5-10% BEZA WARNA ATAS FAKTOR LIGHTING Jom whatsapp Kak Nad sekarang utk tempahan . . 🔵014-8041954🔵 . . 📲 Join our Telegram Channel ▶ t.me/muslimahoutfitrm50 #jubah #aurainsta #dress #motifviral #bajumelayu #kurta #blouse #dramasangat #raya2018 #tunic #andainyatakdir2 #peplum #kebarung #kurungmoden #koleksiraya2018 #janganbencicintaku #husna #kebaya #sale #youcandoit #bajurayamurah #ootd #jomrepost #suit #aurainstabatch16 #kurungpahang #muslimahoutfitrm50 #lawakmalaysia

0

kekletops

BROWNIES ED MALTESERS Saiz 7" RM70 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #abpbh #sephoramalaysia #abpbh31 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

0

dressmuslimahmalaysia


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118