Jentikhati Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Berdoalah kepada Allah s.w.t. tanpa jemu. . Walaupun ada hajat yang belum terpenuhi. . Walaupun ada permintaan yang belum terkabulkan. . Walaupun ada harapan yang belum diijabahkan. . Kerana berdoa itu sendiri adalah tanda ibadah kita kepada Allah s.w.t. . Meski apa yang kita doakan itu belumlah mesti diberikan semuanya, tetapi sekurang-kurangnya kita telah membuktikan kesungguhan kita dalam peribadatan kepada Allah s.w.t. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Orang yang kuat ni, Berkali-kali dia jatuh, dia tetap bangun. . Sebab dia tahu, Dia ada Allah yang menguatkan dirinya. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

5

fafaspecialforce

Regrann from @jentikhati - Berdoalah kepada Allah s.w.t. tanpa jemu. . Walaupun ada hajat yang belum terpenuhi. . Walaupun ada permintaan yang belum terkabulkan. . Walaupun ada harapan yang belum diijabahkan. . Kerana berdoa itu sendiri adalah tanda ibadah kita kepada Allah s.w.t. . Meski apa yang kita doakan itu belumlah mesti diberikan semuanya, tetapi sekurang-kurangnya kita telah membuktikan kesungguhan kita dalam peribadatan kepada Allah s.w.t. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

0

ayu_jual_vitamin

0

troli.kuning

0

ummi_permatahatiku

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Berdoalah kepada Allah s.w.t. tanpa jemu. . Walaupun ada hajat yang belum terpenuhi. . Walaupun ada permintaan yang belum terkabulkan. . Walaupun ada harapan yang belum diijabahkan. . Kerana berdoa itu sendiri adalah tanda ibadah kita kepada Allah s.w.t. . Meski apa yang kita doakan itu belumlah mesti diberikan semuanya, tetapi sekurang-kurangnya kita telah membuktikan kesungguhan kita dalam peribadatan kepada Allah s.w.t. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #SalamDhuha

0

troli.kuning

0

nisah0304

Assalamualaikum salam pagi jumaat kwn2 ig akak yg dikasihi..dgr dan hayati sedikit ceramah ni moga dpt manfaat . #Repost @jentikhati(@repost_via_instant)Bila kita jaga solat, secara automatiknya kita juga akan menjaga aurat, akhlak dan yang sewaktu dengannya. . Solat tu tiang agama. Kalau solat pun boleh diabai abai kan. Apatahlagi yang lain lain tuu. . 😊. . Kredit : @ebitlew . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

21

bidadearies

😢😢😢 #Repost from @jentikhati with @regram.app ... Humanity restored 😢❤️. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

akrammuhd27

"Takdir sentiasa mengatasi tadbir dan ujian menghapus dosa". . Seringkali aku terlupa akan takdirNya. . seringkali aku menyalahkan takdir mengapa harus aku yang menerimanya mengapa harus aku yang melaluinya bukan mereka. . mengapa tidak mereka. . seringkali aku melawan takdirNya semakin aku melawan semakin aku kesakitan hingga akhirnya aku tersungkur kelelahan terbujur kaku menatap langit. . tanpa aku sedari.. takdirNya adalah kekuasaanNya. . Tuhan… Kau maha tahu dan aku adalah hambaMu yg jahil Kau maha kuasa dan aku adalah hambaMu yg dhaif Kau maha mengetahui segala yg ghaib dan tersembunyi. . . #assalamualaikum #selamatpagi #salamjumaat #kitaOk #jentikhati #alhamdulillah

8

jentikhati

Berdoalah kepada Allah s.w.t. tanpa jemu. . Walaupun ada hajat yang belum terpenuhi. . Walaupun ada permintaan yang belum terkabulkan. . Walaupun ada harapan yang belum diijabahkan. . Kerana berdoa itu sendiri adalah tanda ibadah kita kepada Allah s.w.t. . Meski apa yang kita doakan itu belumlah mesti diberikan semuanya, tetapi sekurang-kurangnya kita telah membuktikan kesungguhan kita dalam peribadatan kepada Allah s.w.t. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

11

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Semakin dunia masuk dalam hati, semakin jauh Allah dari hati. . Sebab tu jiwa selalu rasa tak tenang. . Istighfar dan kembalilah pada Allah. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

He just died in Madinah after making Umrah! ❤ 😢. . May Allah grant us the best of endings!. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Semakin dunia masuk dalam hati, semakin jauh Allah dari hati. . Sebab tu jiwa selalu rasa tak tenang. . Istighfar dan kembalilah pada Allah. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

3

jentikhati

Tips Cari Jodoh. . Soalan : Ustaz, kalau kita nk dapatkan seseorang itu jodoh kita , tapi dia makin tipis . boleh ke kita usaha melalui doa dan selebihnya biar Allah tentukan?. Jawapan :. Doa usaha kita dgn Allah. Kena berterusan jgn stop. . Usaha kita dgn manusia mesti kena buat. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

31

troli.kuning

0

zara_lia85

Alhamdulillah - Too Phat ft. Yasin. . Merenungi luar jendela. Mengagumi kebesaran yg Maha Esa Ku menilai kehidupan dr sudut berbeza. . Tak memadai hanya kecapi rasa selesa Mahukan harta yg mampu beli satu semesta Berpesta ke parti botol bergelimpangan Kekasih muda bukan takat berpegang tangan. . Harta dan jamuan nafsu tidak berkekalan Bila menjelang tua bukan itu jadi bekalan Dan jangan puisi ini disalah tafsir pula. . Bukan berkhutbah, cuba betul diri ini cuma Ingin hidup sempurna, asset nilai berjuta Saling tukar wanita, senyum dan mati tua. . Bakat dikurnia jangan disalahguna Jangan kufur nikmat yg diberi percuma Guna kelebihan utk khidmat bersama. . Jagalah nama Hidup penuh pementasan dan drama. . Ada berisi ada yg kurus Ada melencong ada yg lurus Bukan semuanya tulus Ada sempurna ada kurang upaya Ada yg jadi buta hanya bila sudah kaya. . Sebesar rumah bermula dengan sekecil bata Boleh hilang dalam sekelip mata Ucaplah Alhamdulillah bukannya sukar. . Kerna semana kaya atau besar. . Tetap Allahuakbar. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb -

0

jentikhati

Alhamdulillah - Too Phat ft. Yasin. . Merenungi luar jendela. Mengagumi kebesaran yg Maha Esa Ku menilai kehidupan dr sudut berbeza. . Tak memadai hanya kecapi rasa selesa Mahukan harta yg mampu beli satu semesta Berpesta ke parti botol bergelimpangan Kekasih muda bukan takat berpegang tangan. . Harta dan jamuan nafsu tidak berkekalan Bila menjelang tua bukan itu jadi bekalan Dan jangan puisi ini disalah tafsir pula. . Bukan berkhutbah, cuba betul diri ini cuma Ingin hidup sempurna, asset nilai berjuta Saling tukar wanita, senyum dan mati tua. . Bakat dikurnia jangan disalahguna Jangan kufur nikmat yg diberi percuma Guna kelebihan utk khidmat bersama. . Jagalah nama Hidup penuh pementasan dan drama. . Ada berisi ada yg kurus Ada melencong ada yg lurus Bukan semuanya tulus Ada sempurna ada kurang upaya Ada yg jadi buta hanya bila sudah kaya. . Sebesar rumah bermula dengan sekecil bata Boleh hilang dalam sekelip mata Ucaplah Alhamdulillah bukannya sukar. . Kerna semana kaya atau besar. . Tetap Allahuakbar. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

asraf_bismin

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Bila kita jaga solat, secara automatiknya kita juga akan menjaga aurat, akhlak dan yang sewaktu dengannya. . Solat tu tiang agama. Kalau solat pun boleh diabai abai kan. Apatahlagi yang lain lain tuu. . 😊. . Kredit : @ebitlew . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Hihihi😆. . Tag pasangan korang👇. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

60

mariam_jee

@jentikhati - Bila kita jaga solat, secara automatiknya kita juga akan menjaga aurat, akhlak dan yang sewaktu dengannya. . Solat tu tiang agama. Kalau solat pun boleh diabai abai kan. Apatahlagi yang lain lain tuu. . 😊. . Kredit : @ebitlew . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Bila kita jaga solat, secara automatiknya kita juga akan menjaga aurat, akhlak dan yang sewaktu dengannya. . Solat tu tiang agama. Kalau solat pun boleh diabai abai kan. Apatahlagi yang lain lain tuu. . 😊. . Kredit : @ebitlew . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

72

jentikhati_clothing

0

jentikhati_clothing

Regrann from @jentikhati - Andaikan diberi peluang untuk bercerita kepada semua Kaum Hawa satu dunia. . Alangkah bertuahnya aku. . Maha Suci Allah. . Tepuk dada, tanya iman. Kita, saya, awak adalah Islam. . Hawa. . Tudung labuh. Jubah. Handsock. Stokin. . Indahnya menutup aurat mengikut syariat Islam. . Pakaian ikut syariat tu bukannya untuk ustaz ustazah, pelajar sekolah, universiti/aliran agama sahaja. Islam tu untuk SEMUA. Jangan pernah malu tunjukkan identiti Islam kita. . Maaf kalau terasa. Saya wajib tegur sebab kita semua bersaudara. Saya tak nak korang ambil pahala saya. Saya pun tak sanggup tanggung dosa. Dan saya tak nak masuk neraka sebab saya tak tegur korang. . Saya nak korang jadi saksi yang saya dah tegur. Yang PALING SAYA NAK, kita sama-sama masuk Syurga. . Saya pun tak sempurna dan tidaklah baik mana. Saya pun tengah cuba utk jd yg lebih baik dpd baik sebab kita manusia. Saya juga kekadang alpa, moga Allah pelihara dan jaga kita semua. . Korang baca kan? Nanti Allah tanya dah bagitahu belum sekurang kurangnya saya ada juga jawapan. Kita buat dan jaga sesama ya. In Shaa Allah. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati_clothing

Regrann from @jentikhati - Syukurlah, Allah sedarkan kita dan berikan kita yang lebih baik. . Belajar untuk bersangka baik pada Allah. DIA tahu apa yang terbaik. . Alhamdulillah ❤. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

islamik_talks

Orang yang selalu ada dengan kita, terima baik buruk kita, selalu sabar dengan kerenah kita, sentiasa setia bersama kita. . Allah cipta tak banyak. untuk kita belajar menghargai. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

nursyafiqkhageriem

2

jentikhati

Kasih PadaMu - Iman Farra. . Rasulullah Dalam sirahmu Ku temu tulusnya cinta. . Demi umatmu Berkorban jiwa Sehingga hujung nyawa Kau di utus atas nama kebenaran. . Dengan fasih lidah beri penjelasan Sabar dalam apa jua keadaan Tak goyah dengan ranjau tekanan. . Walau diri bisa menakluki takhta Tetap rendah hati penuh sederhana Segalanya demi Lillahi Ta'ala Azimat yang berharga Rasulullah. . Dengan hikmahmu Terpancar syiar agama Mengubah gelap menjadi terang Menghapus jahiliah. . . Kredit : @imanfarrar . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

47

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - orang yang selalu ada dengan kita, terima baik buruk kita, selalu sabar dengan kerenah kita, sentiasa setia bersama kita. . Allah cipta tak banyak. untuk kita belajar menghargai. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

cap.essential

Kecantikan sebenar bukanlah terletak pada cantiknya rupa, tetapi pada eloknya hati seseorang 😊❤. Betul ke Betul? . Btw, Salam Maghrib semua 😊

21

jentikhati

Kecantikan sebenar bukanlah terletak pada cantiknya rupa, tetapi pada eloknya hati seseorang😊❤. . Tag sahabat korang😊👇. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

24

jentikhati

orang yang selalu ada dengan kita, terima baik buruk kita, selalu sabar dengan kerenah kita, sentiasa setia bersama kita. . Allah cipta tak banyak. untuk kita belajar menghargai. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

82

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Andaikan diberi peluang untuk bercerita kepada semua Kaum Hawa satu dunia. . Alangkah bertuahnya aku. . Maha Suci Allah. . Tepuk dada, tanya iman. Kita, saya, awak adalah Islam. . Hawa. . Tudung labuh. Jubah. Handsock. Stokin. . Indahnya menutup aurat mengikut syariat Islam. . Pakaian ikut syariat tu bukannya untuk ustaz ustazah, pelajar sekolah, universiti/aliran agama sahaja. Islam tu untuk SEMUA. Jangan pernah malu tunjukkan identiti Islam kita. . Maaf kalau terasa. Saya wajib tegur sebab kita semua bersaudara. Saya tak nak korang ambil pahala saya. Saya pun tak sanggup tanggung dosa. Dan saya tak nak masuk neraka sebab saya tak tegur korang. . Saya nak korang jadi saksi yang saya dah tegur. Yang PALING SAYA NAK, kita sama-sama masuk Syurga. . Saya pun tak sempurna dan tidaklah baik mana. Saya pun tengah cuba utk jd yg lebih baik dpd baik sebab kita manusia. Saya juga kekadang alpa, moga Allah pelihara dan jaga kita semua. . Korang baca kan? Nanti Allah tanya dah bagitahu belum sekurang kurangnya saya ada juga jawapan. Kita buat dan jaga sesama ya. In Shaa Allah. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Subhanallah, hebat lukisan alam. Tiada siapa yang dapat menandingi Nya. . De Uyuni In Bolivia. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

2

ichikawa_setsuna

"Takdir sentiasa mengatasi tadbir dan ujian menghapus dosa". . Seringkali aku terlupa akan takdirNya. . seringkali aku menyalahkan takdir mengapa harus aku yang menerimanya mengapa harus aku yang melaluinya bukan mereka. . mengapa tidak mereka. . seringkali aku melawan takdirNya semakin aku melawan semakin aku kesakitan hingga akhirnya aku tersungkur kelelahan terbujur kaku menatap langit. . tanpa aku sedari.. takdirNya adalah kekuasaanNya. . Tuhan… Kau maha tahu dan aku adalah hambaMu yg jahil Kau maha kuasa dan aku adalah hambaMu yg dhaif Kau maha mengetahui segala yg ghaib dan tersembunyi. . . Terima kasih Allah #jentikhati

0

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - "Takdir sentiasa mengatasi tadbir dan ujian menghapus dosa". . Seringkali aku terlupa akan takdirNya. . seringkali aku menyalahkan takdir mengapa harus aku yang menerimanya mengapa harus aku yang melaluinya bukan mereka. . mengapa tidak mereka. . seringkali aku melawan takdirNya semakin aku melawan semakin aku kesakitan hingga akhirnya aku tersungkur kelelahan terbujur kaku menatap langit. . tanpa aku sedari.. takdirNya adalah kekuasaanNya. . Tuhan… Kau maha tahu dan aku adalah hambaMu yg jahil Kau maha kuasa dan aku adalah hambaMu yg dhaif Kau maha mengetahui segala yg ghaib dan tersembunyi. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

ummi_permatahatiku

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ "Takdir sentiasa mengatasi tadbir dan ujian menghapus dosa". . Seringkali aku terlupa akan takdirNya. . seringkali aku menyalahkan takdir mengapa harus aku yang menerimanya mengapa harus aku yang melaluinya bukan mereka. . mengapa tidak mereka. . seringkali aku melawan takdirNya semakin aku melawan semakin aku kesakitan hingga akhirnya aku tersungkur kelelahan terbujur kaku menatap langit. . tanpa aku sedari.. takdirNya adalah kekuasaanNya. . Tuhan… Kau maha tahu dan aku adalah hambaMu yg jahil Kau maha kuasa dan aku adalah hambaMu yg dhaif Kau maha mengetahui segala yg ghaib dan tersembunyi. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

"Takdir sentiasa mengatasi tadbir dan ujian menghapus dosa". . Seringkali aku terlupa akan takdirNya. . seringkali aku menyalahkan takdir mengapa harus aku yang menerimanya mengapa harus aku yang melaluinya bukan mereka. . mengapa tidak mereka. . seringkali aku melawan takdirNya semakin aku melawan semakin aku kesakitan hingga akhirnya aku tersungkur kelelahan terbujur kaku menatap langit. . tanpa aku sedari.. takdirNya adalah kekuasaanNya. . Tuhan… Kau maha tahu dan aku adalah hambaMu yg jahil Kau maha kuasa dan aku adalah hambaMu yg dhaif Kau maha mengetahui segala yg ghaib dan tersembunyi. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

11

muslimahnextstore

1

hilofayou.tiamo

Ini lah kehidupan. Dalam dunia tak ada yang indah. Jika kita kejar semata untuk pandangan manusia, ia suatu yang sia-sia. . Buat lah kerana inginkan padangan yang baik dari Allah. Itu yang terbaik😊👍. . . #jentikhati #neelofa #perubahan #stronglady #Allahlebihtahu

0

ichikawa_setsuna

Andaikan diberi peluang untuk bercerita kepada semua Kaum Hawa satu dunia. . Alangkah bertuahnya aku. . Maha Suci Allah. . Tepuk dada, tanya iman. Kita, saya, awak adalah Islam. . Hawa. . Tudung labuh. Jubah. Handsock. Stokin. . Indahnya menutup aurat mengikut syariat Islam. . Pakaian ikut syariat tu bukannya untuk ustaz ustazah, pelajar sekolah, universiti/aliran agama sahaja. Islam tu untuk SEMUA. Jangan pernah malu tunjukkan identiti Islam kita. . Maaf kalau terasa. Saya wajib tegur sebab kita semua bersaudara. Saya tak nak korang ambil pahala saya. Saya pun tak sanggup tanggung dosa. Dan saya tak nak masuk neraka sebab saya tak tegur korang. . Saya nak korang jadi saksi yang saya dah tegur. Yang PALING SAYA NAK, kita sama-sama masuk Syurga. . Saya pun tak sempurna dan tidaklah baik mana. Saya pun tengah cuba utk jd yg lebih baik dpd baik sebab kita manusia. Saya juga kekadang alpa, moga Allah pelihara dan jaga kita semua. . Korang baca kan? Nanti Allah tanya dah bagitahu belum sekurang kurangnya saya ada juga jawapan. Kita buat dan jaga sesama ya. In Shaa Allah. . . #jentikhati

0

jentikhati

Jika kamu tak mampu menghargai dirimu sendiri, tak ada orang yang mampu menghargaimu. . Terima dirimu apa adanya. . Jadi dirimu sendiri. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

8

sitizubaidahzulkefli

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Andaikan diberi peluang untuk bercerita kepada semua Kaum Hawa satu dunia. . Alangkah bertuahnya aku. . Maha Suci Allah. . Tepuk dada, tanya iman. Kita, saya, awak adalah Islam. . Hawa. . Tudung labuh. Jubah. Handsock. Stokin. . Indahnya menutup aurat mengikut syariat Islam. . Pakaian ikut syariat tu bukannya untuk ustaz ustazah, pelajar sekolah, universiti/aliran agama sahaja. Islam tu untuk SEMUA. Jangan pernah malu tunjukkan identiti Islam kita. . Maaf kalau terasa. Saya wajib tegur sebab kita semua bersaudara. Saya tak nak korang ambil pahala saya. Saya pun tak sanggup tanggung dosa. Dan saya tak nak masuk neraka sebab saya tak tegur korang. . Saya nak korang jadi saksi yang saya dah tegur. Yang PALING SAYA NAK, kita sama-sama masuk Syurga. . Saya pun tak sempurna dan tidaklah baik mana. Saya pun tengah cuba utk jd yg lebih baik dpd baik sebab kita manusia. Saya juga kekadang alpa, moga Allah pelihara dan jaga kita semua. . Korang baca kan? Nanti Allah tanya dah bagitahu belum sekurang kurangnya saya ada juga jawapan. Kita buat dan jaga sesama ya. In Shaa Allah. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

hziqi_xhmxd

Mintaklah kepadanya selagi kita masih hidup sesungguhnya ALLAH maha mendengar dan akan menunaikan inshaa allah... Lambat dan cepat jer. #jentikhati #hidupsebagaiperantau

2

jentikhati

Andaikan diberi peluang untuk bercerita kepada semua Kaum Hawa satu dunia. . Alangkah bertuahnya aku. . Maha Suci Allah. . Tepuk dada, tanya iman. Kita, saya, awak adalah Islam. . Hawa. . Tudung labuh. Jubah. Handsock. Stokin. . Indahnya menutup aurat mengikut syariat Islam. . Pakaian ikut syariat tu bukannya untuk ustaz ustazah, pelajar sekolah, universiti/aliran agama sahaja. Islam tu untuk SEMUA. Jangan pernah malu tunjukkan identiti Islam kita. . Maaf kalau terasa. Saya wajib tegur sebab kita semua bersaudara. Saya tak nak korang ambil pahala saya. Saya pun tak sanggup tanggung dosa. Dan saya tak nak masuk neraka sebab saya tak tegur korang. . Saya nak korang jadi saksi yang saya dah tegur. Yang PALING SAYA NAK, kita sama-sama masuk Syurga. . Saya pun tak sempurna dan tidaklah baik mana. Saya pun tengah cuba utk jd yg lebih baik dpd baik sebab kita manusia. Saya juga kekadang alpa, moga Allah pelihara dan jaga kita semua. . Korang baca kan? Nanti Allah tanya dah bagitahu belum sekurang kurangnya saya ada juga jawapan. Kita buat dan jaga sesama ya. In Shaa Allah. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

49

diianabeautystore

🍂RR4U TABLET GENIUS (60 tablet)🍂 . LULUS KKM . KELEBIHAN 🍁Meningkatkan daya TumpuanOtak (Lebih Focus) seterusnya anak anda akan menyerap Ilmu yang telah diajar 🍁Meningkatkan minat belajar & menyebabkan anak anda ingin belajar tanpa jemu 🍁Membantu meningkatkan kecerdasan otak 🍁Membanteras rasa penat belajar 🍁Mengatasi masalah degil & keras kepala 🍁Membantu atasi masalah pelat atau gagap 🍁Jadikan anak ceria dan bertenaga bila bangun pagi 🍁Menambah konsentrasi 🍁Menenangkan fikiran 🍁Anak anda akan lebih mudah untuk memahami bila belajar tanpa perlu mengulangi topic tertentu berulang kali 🍁Anak anda akan lebih mudah bangun pagi tanpa perlu anda terjerit-jerit ketika mengejutkan dia 🍁Anak anda akan lebih mendengar kata seterusnya akan menjadi anak yang Soleh & Solehah 🍁Anak anda akan membaca / menulis dengan sendiri tanpa perlu disuruh 🍁Anak anda akan Lebih Cekap dalam Matematik 🍁Anak anda juga akan Lebih Mudah menghafal terutamanya Doa & Al-Quran . KANDUNGAN 🍁Produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi terbaik iaitu berasaskan garam mineral dan anti oksida yang berasal dari galian bumi . CARA PENGAMBILAN 1. Setahun - 3 Tahun : 1 biji pada waktu pagi 2. 4 Tahun - 12 Tahun ke Atas : 1 biji pagi, 1 biji malam 3. 12 Tahun ke Atas : 2 biji pagi, 2 biji malam 4. Jika Anak Hyperaktif : 2 biji pagi, 2 biji malam . ✅Ready Stock 🚚Fast Delivery 🚫Exclude Postage 📲Whatsapp +60184003309 #rr4u #rr4utabletgeniusmurah #rr4ugeniusborongoriginal #rr4uoriginal #rr4umurah #sayajual #bazarpaknil #igmalaysia #onlineshop #rr4utablet #rr4utabletgenius #rr4utabletgeniusoriginal #rr4utabletoriginal #kedaionlinemurah #kosmetikmurah #rr4umalaysia #makananminda #suplimeniq #budakgenius #budakbijak #supplimentminda #cerdikilmu #profmuhaya #jentikhati #makananotak #tazkirahsubuh

0

jentikhati

KEAJAIBAN IBU EMAK UMMI DAN ISTERI KITA. . Semua kita menpunyai dan rapat wanita yang bernama ibu, emak, ummi, isteri, adik, kakak dan lain lain lagi..Mari kita kenali sifat dan erti sebenar wanita atau ibu...nicee. "Kalau isteri sakitkan hati suami, tandanya durhaka pada suami.Tapi bagaimana jika suami sakiti hati isteri?. . Jawapan Ustaz :. . "BERDOSA juga lah. Cuma tidak ada istilah suami durhaka pada isteri, tapi suami akan ditanda Malaikat sebagai durhaka kepada Allah SWT. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

6

tirapongoliu

@indonesiamengaji.id from @jentikhati . - MasyaAllah, indahnya bacaan Al-Qur'an anak Suriah 😍 Bagaimana bacaan Al-Qur'an kita di negeri yang damai ini ??? 😢😢😢 #selfreminder . Jadikan Al-Quran itu sebagai sahabat dalam kehidupan kita. . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb #indonesiamengaji

0