Jentikhati Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

cikgu_pina26

0

_cikjueviolet

@Regran_ed from @jentikhati - Tiada kejayaan sebenar dapat dikecapi tanpa ilmu. . Justeru, jangan bakhil untuk 'melabur' harta & tenaga untuk menambah ILMU & motivasi untuk berAMAL. . Sama ada ilmu berkait kepakaran duniawi, lebih-lebih lagi ILMU bagi mencapai keselamatan di akhirat. . #DrZaharuddinAbdRahman. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

thelittledeeds

Tolong jaga ya. Berharga tau!! Eksklusif!! Jadikan hati kita-kita ni limited edition.😉 . Wanita mudah cair dengan janji manis lelaki. (tak semua kot?? sebab ada yang tak.😅) Ok. Pembetulan. Sesetengah wanita mudah cair dengan janji manis lelaki, ayat-ayat pickupline atau kata-kata yang indah didengar, pahit ditelan. . Sesetengah yang lain pulak mudah cair dengan layanan baik dan keprihatinan dari lelaki. Kita lapar, si dia pun terus belanja makan. Kita demam, dia pun datang rumah hantarkan ubat. Tolong papah (?) ke klinik. Ok. Saja buat ayat over😅. Hehehe.😁 Si dia kejut bangun tahajud, lagi lahhh cair. Calon imam terbaik. . Hmm. . Wanita. Mahalkan diri tau. Eksklusifkan hanya untuk yang layak dan yang halal sahaja. 😊 . Self-reminder jugak. Jom! Sama-sama. 🤗 ~ @thelittledeeds . . p/s: check out my ig feed ya! 😉 . . Credit 📷: @puisitarbiah . DAPATKAN SEKARANG👇👇: 💥Muslimah yang Tersingkir 2 karya Zahirah Zamree @zhrhs 💥Buat yang terluka karya Areef & Zahirah @zhrhs @areefmusic . . 🎁 FREE JOURNAL CARD✅ 🎁+ FREE AUTOGRAPH ✅ 🎁+ bole request quotes dari penulis! 😍 (*quotes on request*) . . 👉HARGA: ❤ MYT 2, rm27 ❤ BYT, rm25 💥harga 👆 ni belum diskaun lagi tau!!😉 Whatsapp segera untuk DISKAUN💕!!. . . . WHATSAPP 012 9330412 SEKARANG! WHATSAPP 012 9330412 SEKARANG! WHATSAPP 012 9330412 SEKARANG! (klik link wsp di bio @thelittledeeds ,lagi senang xyah tekan2 number 😅) . fast respon inshaallah🤗 . 💥ada DISKAUN tau kalau korang order di @thelittledeeds 😍 . . . . #MuslimahYangTersingkir #PuisiTarbiah #AreefxZhrhs #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #bukumuslimah #assalamualaikum #tarbiah #nakpesan #nakbebel #allah #islam #taubat #usim #uia #tolongdengar #paskal #igersmalaysia #paidreviewmurah #usrah #jentikhati #love #moveon #tilljannah #motivasihidup #muhasabahdiri #katakatahikmah #trending

0

islamic_book.lovers

#repost from @jentikhati - "Mungkin Allah ingin mengajar nilai syukur, lalu ditimpakan kesusahan. . Mungkin Allah ingin mendidik hati dengan sabar, lalu diberikan ujian. . Mungkin Allah ingin melatih rasa rendah diri, lalu diberikan kegagalan. . Mungkin Allah ingin menguji nilai cinta padaNya, lantas diberikan cinta kepada duniawi. . Tidak diberikan sesuatu itu sia-sia. . Tidak dijadikan apa-apa pun tanpa sebab dan ibrah". . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #islamicbooklovers #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy

0

jentikhati

Tiada kejayaan sebenar dapat dikecapi tanpa ilmu. . Justeru, jangan bakhil untuk 'melabur' harta & tenaga untuk menambah ILMU & motivasi untuk berAMAL. . Sama ada ilmu berkait kepakaran duniawi, lebih-lebih lagi ILMU bagi mencapai keselamatan di akhirat. . #DrZaharuddinAbdRahman. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

5

pinkladyhq.original

3

maziahkamaruddin

Segalanya bermula dari solat @Regran_ed from @jentikhati - Segeralah menunaikan solat dan solatlah di awal waktu. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

zayla.bn

#Repost @theinspiraesi • • • • • • Hope This Will Inspire You to Succeed • Sahabat, jom tutup aurat❤️ — @theinspiraesi • Jom follow @theinspiraesi di twitter & telegram👇🏻 t.me/theinspiraesi twitter.com/theinspiraesi • #thefaizibrahim#jentikhati#malaysiatrending#nakbebel#nakfakta#nakngepek#nakpesan#nakpickupline#atukpesan#seribusatucerita#tolongdengar#thetarbiyyah#igersmalaysia#dakwahsentap#cakapmanis#neelsholmes#gengmoveon#akuokayofficial#secebiskenangan#hatikecai#abangbikai

2

muhd_amr9

hope this will inspire you to Succeed🌹👌 #kalamulama#jentikhati

0

specialgiftstudio

0

jentikhati.tv

Sultan Abdul Hamid ll: Pemimpin berjiwa rabbani. Hanya kerana terlupa rutin selawatnya, baginda berasa kesal dan mendapat 'teguran' dari salah seorang rakyatnya yang bermimpi tentang hal tersebut. Lalu baginda melangsaikan 'hutang' selawatnya itu dengan membantu rakyatnya. . Di dalam mimpi rakyatnya itu, Nabi s.a.w menyebut nama Sultan Abdul Hamid ll sebagai 'Hamiduna' (Hamid kami). Nabi tidak menyebut: "Katakan kepada Abdul Hamid" tetapi Nabi menyebut: "Katakan kepada Hamid kami." Mungkin itulah kemuliaan yang diberikan kepada insan yang banyak berselawat kepada Nabi s.a.w.. . اللهم صل على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين . . Jika direnungkan, sudah tentu lelaki yang bermimpi melihat Rasulullah itu juga adalah orang yang hebat dan dekat dengan Allah. Manakan orang biasa-biasa diberi peluang bermimpi melihat Rasulullah s.a.w.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

iamnazieha83

♥️♥️♥️ #AllahumasollialasayyidinaMuhammadwaalaalisayyidinaMuhammad *اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّدٍ* *Semoga Allah merahmati kita semua* آَمِيـٍـِنْ آَمِيـٍـِنْ يَآ رَبَّ آلٌعَآلَمِِيِن #bersalawatkepadaNabiMuhammad s.a.w #sholawatnabi #SoDeep❤️ #jentikhati ♥️♥️♥️

0

_afuan12

1

jangra_brand_channel

0

jangra_brand_channel

1

mahligaibahagia

Repost By jentikhati_shop: @Regran_ed from @jentikhati - Allah hadirkn kita rasa duka dan kecewa supaya kita tidak brgantung harap pada yg lainnya melainkan DIA. . Allah Maha Mengetahui yg trbaik buat hamba-NYA. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

0

mahligaibahagia

Repost By jentikhati_shop: @Regran_ed from @jentikhati - HATI PROBLEM. . Banyakkan istighfar, minta ampun kepada Allah. Bersihkan hati. Moga Allah pelihara kita. Semoga bermanfaat ye. Share dan Tag kepada yang lain. . Ilmu Tambahan. 1) Hati kita sentiasa berdosa. Dan setiap dosa itu akan menggelapkan hati kita. Jadi jangan biarkan ianya dalam keadaan kortor. Istighfar selalu. Macam baju kita lah, kalau kotor kita buat apa? Basuh bagi bersih dan wangi. Okay? . 2) Jangan kita benci melihat kejayaan orang dan kebahagiaan orang. Doakan mereka. Dan doa agar kita juga diberi kebahagiaan dan ketenangan. . 3) Manusia suka menghukum. Jangan! Kita sesekali bersangka buruk. Lihat lah manusia dengan hati yang baik. Kalau dia sedang berubah ke arah kebaikan support dia bukan menjatuhkan dia. Jangan jadi asbab kepada orang melakukan maksiat berpanjangan. Pelihara hati dengan zikir. Moga Allah juga membantu kita Amin. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

0

mahligaibahagia

Repost By jentikhati: "Mungkin Allah ingin mengajar nilai syukur, lalu ditimpakan kesusahan. . Mungkin Allah ingin mendidik hati dengan sabar, lalu diberikan ujian. . Mungkin Allah ingin melatih rasa rendah diri, lalu diberikan kegagalan. . Mungkin Allah ingin menguji nilai cinta padaNya, lantas diberikan cinta kepada duniawi. . Tidak diberikan sesuatu itu sia-sia. . Tidak dijadikan apa-apa pun tanpa sebab dan ibrah". . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

0

mahligaibahagia

Repost By jentikhati: Ingat, kau takkan lahir tanpa mak ayah. Selagi masih ada, hargailah. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbebsentap (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

0

jentikhati.tv

Sehebat manapun seseorang pakar perubatan & doktor yang mengesahkan sesuatu perkara. . Namun percayalah pada KEAJAIBAN KUASA ALLAH. jangan putus DOA. . Ini antara video tentang betapa besarnya kuasa ALLAH berbanding segalanya. . Silakan share.. . Semoga ia terus memberi inspirasi kepada semua tentang betapa hebatnya DOA. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

mahligaibahagia

Repost By jentikhati: Jangan melihat seseorang dari masa lalunya. . Seseorang yang pernah berperang melawan agama Allah pun akhirnya menjadi pedang-nya Allah :. . (Khalid Al Walid). . Tidak ada "orang baik" yang tidak punya masa lalu. . Dan tidak ada "orang jahat" yang tidak punya masa depan. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

0

jentikhati

By @jentikhati.tv - Sultan Abdul Hamid ll: Pemimpin berjiwa rabbani. Hanya kerana terlupa rutin selawatnya, baginda berasa kesal dan mendapat 'teguran' dari salah seorang rakyatnya yang bermimpi tentang hal tersebut. Lalu baginda melangsaikan 'hutang' selawatnya itu dengan membantu rakyatnya. . Di dalam mimpi rakyatnya itu, Nabi s.a.w menyebut nama Sultan Abdul Hamid ll sebagai 'Hamiduna' (Hamid kami). Nabi tidak menyebut: "Katakan kepada Abdul Hamid" tetapi Nabi menyebut: "Katakan kepada Hamid kami." Mungkin itulah kemuliaan yang diberikan kepada insan yang banyak berselawat kepada Nabi s.a.w.. . اللهم صل على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين . . Jika direnungkan, sudah tentu lelaki yang bermimpi melihat Rasulullah itu juga adalah orang yang hebat dan dekat dengan Allah. Manakan orang biasa-biasa diberi peluang bermimpi melihat Rasulullah s.a.w.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

12

jangra_brand_channel

1

my_alquran

"Mungkin Allah ingin mengajar nilai syukur, lalu ditimpakan kesusahan. . Mungkin Allah ingin mendidik hati dengan sabar, lalu diberikan ujian. . Mungkin Allah ingin melatih rasa rendah diri, lalu diberikan kegagalan. . Mungkin Allah ingin menguji nilai cinta padaNya, lantas diberikan cinta kepada duniawi. . Tidak diberikan sesuatu itu sia-sia. . Tidak dijadikan apa-apa pun tanpa sebab dan ibrah". . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

jangra_brand_channel

1

zanaclassic

. Korang tahu tak yang Zaraa Denim Blouse ni SOLD OUT TAK SAMPAI SEBULAN ! and ramai yang tak sempat grab sebab stock laju je habes macam air ! omgggg but dont worry, it'll restock soon 😚 . dont forget to grab yours okay sisturrr ❤ . ____________________________________________ Item : Zaraa Denim Blouse NP : 1pc RM59 with postage . . . #palazzo #onsale #zanaclassic #iyliamalek #jentikhati #islamicquotes #palazzocrepeIM #bawalchiffon #bawalcotton #jeansmurah #jubahmurah #palazzomurah #blouseraya #penang #kedah #abpbh31 #malaysiaku #kitapunya #bawalmurah #tv3 #uitmdihatiku #hargastudent #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #kedaionline #igshop #abpbh31

4

jentikhati_shop

@Regran_ed from @jentikhati - HATI PROBLEM. . Banyakkan istighfar, minta ampun kepada Allah. Bersihkan hati. Moga Allah pelihara kita. Semoga bermanfaat ye. Share dan Tag kepada yang lain. . Ilmu Tambahan. 1) Hati kita sentiasa berdosa. Dan setiap dosa itu akan menggelapkan hati kita. Jadi jangan biarkan ianya dalam keadaan kortor. Istighfar selalu. Macam baju kita lah, kalau kotor kita buat apa? Basuh bagi bersih dan wangi. Okay? . 2) Jangan kita benci melihat kejayaan orang dan kebahagiaan orang. Doakan mereka. Dan doa agar kita juga diberi kebahagiaan dan ketenangan. . 3) Manusia suka menghukum. Jangan! Kita sesekali bersangka buruk. Lihat lah manusia dengan hati yang baik. Kalau dia sedang berubah ke arah kebaikan support dia bukan menjatuhkan dia. Jangan jadi asbab kepada orang melakukan maksiat berpanjangan. Pelihara hati dengan zikir. Moga Allah juga membantu kita Amin. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

jangra_brand_channel

0

jangra_brand_channel

0

jentikhati

Jangan melihat seseorang dari masa lalunya. . Seseorang yang pernah berperang melawan agama Allah pun akhirnya menjadi pedang-nya Allah :. . (Khalid Al Walid). . Tidak ada "orang baik" yang tidak punya masa lalu. . Dan tidak ada "orang jahat" yang tidak punya masa depan. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

30

jangra_brand_channel

3

jangra_brand_channel

1

jangra_brand_channel

0

atul_galleryhandsock

HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella #handsockkawin #handsocktunang #handsocklovers #handsock #uitm #politeknik #unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel

3

atul_galleryhandsock

HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella #handsockkawin #handsocktunang #handsocklovers #handsock #uitm #politeknik #unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel

6

atul_galleryhandsock

HANDSOCK BELLA DOUBLE RENDA. . . 💌Material high lycra quality 💌kain yang sangat sejuk 💌tidak akan rasa gatal 💌design yang simple 💌mempunyai saiz S , M & L . 💍Kelebihan handsocks💍 . . 🎷melebihi siku dan tidak melorot. 🎷tidak berbulu apabila dibasuh . 💥Sepasang RM 15 (Saiz S& M) 💥 Sepasang RM 17 (Saiz L) 💥Belum MASUK Postage + FREE gift . . 💥5 pasang RM 75 (Saiz S,M) 💥5 pasang RM 85 (Saiz L) 💥FREE Postage + FREE Gift . . #handsockbella #handsockkawin #handsocktunang #handsocklovers #handsock #uitm #politeknik #unikl #assalamualaikum #tutupaurat #muslimah #nakbebel #thetarbiah #dakwahsentap #muslimah #igshop #shopping #paskal #paidreview #teamkhabib #malaysia #katahikmah #jentikhati #nakpesan #tarbiah #redha #ujian #jakel

2

jentikhati.tv

Qhouirunnisa iaitu gadis berhijab yang mempunyai kemahiran dalam freestyle bola sepak. . Tengok gaya dia ni lelaki pun boleh terdiam. . Jom saksikan!. . . Kredit : @zayan.my . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . . #jentikhati #videojentikhati #padubeb #dakwahjentikhati #padubeb

1

siti.ayuni

Bila kita berdepan dengan situasi yang kita tak suka, diam dan zip mulut. Syukur apa yang kita ada. . Bila jumpa orang yang tak sependapat dengan kita dan asyik nak menang je, kita diam atau ubah topik. Jangan cuba tegakkan keadaan semata-mata untuk menang. Nanti lama-lama orang pun naik bosan dengan kita. Dua-dua nak menang. Kalau dulu A sorang je makhluk paling annoying dalam dunia, sekarang dah jadi dua orang. Sebab tambah kita. . Bila berdepan dengan orang yang lain cara dengan kita, diam. Tak perlu ubah cara dia. Semua orang unik awak. Kalau semua cara sama dengan kita, bosan dunia ni. Tak ada cabaran. Lepas tu kita kata semua orang sama sebab tiru kita. Eh. . Ps: Jumpa orang macam ni pejam mata je. Well, i dont need negativity dan apa-apa yang melemahkan mental. I wont bother. Thats how i keep myself positive :) #mayAllahguideusright❤️ #keeppositive #keepistiqomah #jentikhati #oyonsself

0

theinspiraesi

• Hope This Will Inspire You to Succeed • • Dahlah tu... — @theinspiraesi • Jom follow @theinspiraesi theinspiraesi di twitter & telegram. Click link di bio. • #kalamdakwah#kalamulama#dakwah #jentikhati#cintaislamic#muhasabahdiri#malaysiatrending#nakbebel#nakfakta#nakngepek#nakpesan#nakpickupline#atukpesan#seribusatucerita#tolongdengar#thetarbiyyah#igersmalaysia#dakwahsentap#tarbiahsentap#elheejrah

41

raudhahsgallery

. . << 🔥 PROMO TERBARU 🔥 >> . . @raudhahsgallery nak bagi PROMOSI Khas untuk uolls semua! Jarang2 @raudhahsgallery nak bagi ni tau~ . [ HARGA NORMAL ] ELORA DRESS RM 189 . AISYAH DRESS RM 189 . AMANDA DRESS RM199 . NADIERA DRESS RM209 . . [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] RM169 sahaja!! RM169 sahaja!! RM169 sahaja!! . . ( untuk ELORA / NADIERA / AISYAH / AMANDA ) . . JIMAT SEHINGGA 20%! 👉 FREE POSTAGE semenanjung 👉TAMBAHAN RM5 untuk postage SABAH SARAWAK . 👉 FREE KHIMAR bernilai RM59 😱 . TAPI! HARGA PROMOSI ini sah dalam tempoh PRE ORDER sahaja tau. Pre Order akan ditutup pada bila2 masa je dan lepastu harga dah tak sama 😭😭😭 . Whatsapp @raudhahsgallery.Terhad kepada 77 Orang PERTAMA yang WhatsApp tau! . Cuba WhatsApp sekarang, kalau @raudhahsgallery tak balas, bermaksud KUOTA dah penuh! Sorry sangat ye~ . . p/s: Jangan last minute ye cari baju nikah. . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

. . << 🔥 PROMO TERBARU 🔥 >> . . @raudhahsgallery nak bagi PROMOSI Khas untuk uolls semua! Jarang2 @raudhahsgallery nak bagi ni tau~ . [ HARGA NORMAL ] ELORA DRESS RM 189 . AISYAH DRESS RM 189 . AMANDA DRESS RM199 . NADIERA DRESS RM209 . . [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] RM169 sahaja!! RM169 sahaja!! RM169 sahaja!! . . ( untuk ELORA / NADIERA / AISYAH / AMANDA ) . . JIMAT SEHINGGA 20%! 👉 FREE POSTAGE semenanjung 👉TAMBAHAN RM5 untuk postage SABAH SARAWAK . 👉 FREE KHIMAR bernilai RM59 😱 . TAPI! HARGA PROMOSI ini sah dalam tempoh PRE ORDER sahaja tau. Pre Order akan ditutup pada bila2 masa je dan lepastu harga dah tak sama 😭😭😭 . Whatsapp @raudhahsgallery.Terhad kepada 77 Orang PERTAMA yang WhatsApp tau! . Cuba WhatsApp sekarang, kalau @raudhahsgallery tak balas, bermaksud KUOTA dah penuh! Sorry sangat ye~ . . p/s: Jangan last minute ye cari baju nikah. . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

. . << 🔥 PROMO TERBARU 🔥 >> . . @raudhahsgallery nak bagi PROMOSI Khas untuk uolls semua! Jarang2 @raudhahsgallery nak bagi ni tau~ . [ HARGA NORMAL ] ELORA DRESS RM 189 . AISYAH DRESS RM 189 . AMANDA DRESS RM199 . NADIERA DRESS RM209 . . [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] [ 🔥 HARGA PROMOSI 🔥 ] RM169 sahaja!! RM169 sahaja!! RM169 sahaja!! . . ( untuk ELORA / NADIERA / AISYAH / AMANDA ) . . JIMAT SEHINGGA 20%! 👉 FREE POSTAGE semenanjung 👉TAMBAHAN RM5 untuk postage SABAH SARAWAK . 👉 FREE KHIMAR bernilai RM59 😱 . TAPI! HARGA PROMOSI ini sah dalam tempoh PRE ORDER sahaja tau. Pre Order akan ditutup pada bila2 masa je dan lepastu harga dah tak sama 😭😭😭 . Whatsapp @raudhahsgallery.Terhad kepada 77 Orang PERTAMA yang WhatsApp tau! . Cuba WhatsApp sekarang, kalau @raudhahsgallery tak balas, bermaksud KUOTA dah penuh! Sorry sangat ye~ . . p/s: Jangan last minute ye cari baju nikah. . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

. . =-=-=-=-=-=-=-=-=-= NIKAH COLLECTION BY RAUDHAHSGALLERY =-=-=-=-=-=-=-=-=-= . ✅ COMEBACK 4 DESIGN LETOPS Memandangkan ramai yang jatuh hati dan minta koleksi2 lama dikeluarkan kembali, nak pakai pada hari bahagia katanya, @raudhahsgallery bawakan semula 4 design letops Raudhahsgallery! Mesti awak sangat cantik bila pakai nanti! Dan @raudhahsgallery gunakan High Quality Chiffon untuk kesemua Dress! High Quality tau! Bukan biasa2~ 😊 . ✅ SPECIAL EDITION COLOR Sebab kalini khas kita keluarkan untuk awak yang bakal berkahwin, @raudhahsgallery bawakan special edition color, color baru, PURE WHITE . 👰 . ✅ FULL LINING jangan risau si cantik semua, kami memudahkan kerja anda. X perlu pakai inner sebab Elora Dress dah FULL LINING. Tak jarang! 🙌 🙌. . ✅ NURSING & WUDHUK FRIENDLY Senang laa uolls semua nak menyusu nanti, ada hidden zip kat dada & tangan. 😘 . ✅ PRAKTIKAL DESIGN sebenarnyakan, setiap koleksi dress kami, awak boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya #maternityshoot, #dinner, #convo, #kelas dan sebagainya dear~ Best kan? . ✅ PILIHAN SIZE Semua dress di atas ada size bermula dari XS , S , M , L , XL , 2XL tau. ~ Yeay~ 😍 . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

. . =-=-=-=-=-=-=-=-=-= NIKAH COLLECTION BY RAUDHAHSGALLERY =-=-=-=-=-=-=-=-=-= . ✅ COMEBACK 4 DESIGN LETOPS Memandangkan ramai yang jatuh hati dan minta koleksi2 lama dikeluarkan kembali, nak pakai pada hari bahagia katanya, @raudhahsgallery bawakan semula 4 design letops Raudhahsgallery! Mesti awak sangat cantik bila pakai nanti! Dan @raudhahsgallery gunakan High Quality Chiffon untuk kesemua Dress! High Quality tau! Bukan biasa2~ 😊 . ✅ SPECIAL EDITION COLOR Sebab kalini khas kita keluarkan untuk awak yang bakal berkahwin, @raudhahsgallery bawakan special edition color, color baru, PURE WHITE . 👰 . ✅ FULL LINING jangan risau si cantik semua, kami memudahkan kerja anda. X perlu pakai inner sebab Elora Dress dah FULL LINING. Tak jarang! 🙌 🙌. . ✅ NURSING & WUDHUK FRIENDLY Senang laa uolls semua nak menyusu nanti, ada hidden zip kat dada & tangan. 😘 . ✅ PRAKTIKAL DESIGN sebenarnyakan, setiap koleksi dress kami, awak boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya #maternityshoot, #dinner, #convo, #kelas dan sebagainya dear~ Best kan? . ✅ PILIHAN SIZE Semua dress di atas ada size bermula dari XS , S , M , L , XL , 2XL tau. ~ Yeay~ 😍 . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

. . =-=-=-=-=-=-=-=-=-= NIKAH COLLECTION BY RAUDHAHSGALLERY =-=-=-=-=-=-=-=-=-= . ✅ COMEBACK 4 DESIGN LETOPS Memandangkan ramai yang jatuh hati dan minta koleksi2 lama dikeluarkan kembali, nak pakai pada hari bahagia katanya, @raudhahsgallery bawakan semula 4 design letops Raudhahsgallery! Mesti awak sangat cantik bila pakai nanti! Dan @raudhahsgallery gunakan High Quality Chiffon untuk kesemua Dress! High Quality tau! Bukan biasa2~ 😊 . ✅ SPECIAL EDITION COLOR Sebab kalini khas kita keluarkan untuk awak yang bakal berkahwin, @raudhahsgallery bawakan special edition color, color baru, PURE WHITE . 👰 . ✅ FULL LINING jangan risau si cantik semua, kami memudahkan kerja anda. X perlu pakai inner sebab Elora Dress dah FULL LINING. Tak jarang! 🙌 🙌. . ✅ NURSING & WUDHUK FRIENDLY Senang laa uolls semua nak menyusu nanti, ada hidden zip kat dada & tangan. 😘 . ✅ PRAKTIKAL DESIGN sebenarnyakan, setiap koleksi dress kami, awak boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya #maternityshoot, #dinner, #convo, #kelas dan sebagainya dear~ Best kan? . ✅ PILIHAN SIZE Semua dress di atas ada size bermula dari XS , S , M , L , XL , 2XL tau. ~ Yeay~ 😍 . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

[ #PRE_ORDER DIBUKA ] - TAK PERLU PENING2 CARI DRESS NIKAH UNTUK MAJLIS HUJUNG TAHUN NI. KINI DI DATANGKAN KEMBALI 4 KOLEKSI SPECIAL EDITION UNTUK AWAK BAKAL RAJA SEHARI..!! . ( #share , #tag , dan #komen kawan yang sedang cari baju nikah) . Kenapa khas tu? Sebab 4 design hot selling kita buat comeback bersama WARNA BARU. PURE WHITE. Betul2 putih memang khas untuk majlis nikah awak nanti. . Kenapa khas lagi? Sebab 4 design ini kita buat FLAT RATE. Sama je harga walaupun berbeza design. Alahai special nya ❤️❤️❤️ . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

[ #PRE_ORDER DIBUKA ] - TAK PERLU PENING2 CARI DRESS NIKAH UNTUK MAJLIS HUJUNG TAHUN NI. KINI DI DATANGKAN KEMBALI 4 KOLEKSI SPECIAL EDITION UNTUK AWAK BAKAL RAJA SEHARI..!! . ( #share , #tag , dan #komen kawan yang sedang cari baju nikah) . Kenapa khas tu? Sebab 4 design hot selling kita buat comeback bersama WARNA BARU. PURE WHITE. Betul2 putih memang khas untuk majlis nikah awak nanti. . Kenapa khas lagi? Sebab 4 design ini kita buat FLAT RATE. Sama je harga walaupun berbeza design. Alahai special nya ❤️❤️❤️ . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

[ #PRE_ORDER DIBUKA ] - TAK PERLU PENING2 CARI DRESS NIKAH UNTUK MAJLIS HUJUNG TAHUN NI. KINI DI DATANGKAN KEMBALI 4 KOLEKSI SPECIAL EDITION UNTUK AWAK BAKAL RAJA SEHARI..!! . ( #share , #tag , dan #komen kawan yang sedang cari baju nikah) . Kenapa khas tu? Sebab 4 design hot selling kita buat comeback bersama WARNA BARU. PURE WHITE. Betul2 putih memang khas untuk majlis nikah awak nanti. . Kenapa khas lagi? Sebab 4 design ini kita buat FLAT RATE. Sama je harga walaupun berbeza design. Alahai special nya ❤️❤️❤️ . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

#PRE-ORDER KINI DIBUKA ‼️ (Valid 14th - 28th oct 2018) . RM169 sahaja harga kasih sayang sepanjang tempoh pre order di buka. Once close harga dah lain tau. . Rm169 anda akan dapat ✔️FREE KHIMAR color yang sama bernilai rm59 ✔️FREE POSTAGE semenanjung ✔️TAMBAHAN RM5 sahaja postage untuk sabah & sarawak. . Size available SS - 2XL . Whatsapp @raudhahsgallery 0196301815 0196301815 0196301815 . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

#PRE-ORDER KINI DIBUKA ‼️ (Valid 14th - 28th oct 2018) . RM169 sahaja harga kasih sayang sepanjang tempoh pre order di buka. Once close harga dah lain tau. . Rm169 anda akan dapat ✔️FREE KHIMAR color yang sama bernilai rm59 ✔️FREE POSTAGE semenanjung ✔️TAMBAHAN RM5 sahaja postage untuk sabah & sarawak. . Size available SS - 2XL . Whatsapp @raudhahsgallery 0196301815 0196301815 0196301815 . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

#PRE-ORDER KINI DIBUKA ‼️ (Valid 14th - 28th oct 2018) . RM169 sahaja harga kasih sayang sepanjang tempoh pre order di buka. Once close harga dah lain tau. . Rm169 anda akan dapat ✔️FREE KHIMAR color yang sama bernilai rm59 ✔️FREE POSTAGE semenanjung ✔️TAMBAHAN RM5 sahaja postage untuk sabah & sarawak. . Size available SS - 2XL . Whatsapp @raudhahsgallery 0196301815 0196301815 0196301815 . . #raudhahsgallery #melysabawal #kuntumdress #eloradress #dresscantik #bajunikah #bajutunang #bajuraya #bajuevent #bridesmaid #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah

0

raudhahsgallery

0

raudhahsgallery


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118