Jjcmtv3 Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

nitro.kl

Who would you share this box of Pineapple Express and Spicy Lemon chicken wings??? Tag your loved ones πŸ˜πŸ—πŸ”₯ . Come have a taste at our stall @ Enjoys corner. Confirm nak repeat πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½ #kedaimakan #kedaimakanviral #restaurant #foodkl #foodieskl #jjcmtv3 #foodporn #makanmana #ideamakan #kedaimakankl #kedaimakanmelayu #makan #kedaimakanselangor #foodhuntingkl #foodhuntingselangor #jalanjalancarimakan #tempatmakansedap #wheretoeatkl #wheretoeatselangor #foodporn #foodpornmalaysia

3

westernfoodc7

#grilledchickenchop #breadedchickenchop #chickenchopwhiterice #chickenchopfriedrice #grilledlambchop #grilledlambchopfriedrice #westernfoodc7 OPEN @ 3:00PM-2:00AM πŸ”› 20/10/2018β˜‘ 21/10/2018β˜‘ 22/10/2018β˜‘ πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ CLOSED BACK NEXT WEEK ON 23/10/2018❌❌❌ Jangan tengok lama-lama nanti kempunan, jangan telan air liur je. Meh singgah Western Food C7 kita bergrilled chop-chop pulak hari ini. #westernfoodc7 #bandarsripermaisuri #medanselerabdrsripermaisuri #foodcourtbdrsripermaisuri #cheras #kualalumpur #jjcm #jjcmtv3 #viral #foodPorn #foodviral

0

taufiq_yunus_

13 kg hilang terus nampak muda remaja..Before and after mmg totally different.. . Boleh lihat sendiri..walaupun duduk di Mesir ttp boleh turun 13kg..Sebb our programme adalah online..Tak kisah anda duduk mana sekali pun.. . Coach Taufiq 013-3218716 . #youcanloseweightfromhome #teamahmadmizah #teamnickhinhussien . #dietsihat #tipsdiet #tiktokchallenge #jeansbesar #bawalexclusive #akusuka #jjcmtv3 #malaysiafood #nakkurus #sakitsendi #kitapunya #uitmshahalam #kualalumpur #sizebesar #sungaibesar #taufiqyunus #putrajaya #mediaprima #dramasangat #jomkurus1malaysia #gemok #eatclean #Lazadamalaysia #portlepak #jommakan #dietatkin #tv3

0

resepi.sedapp

Sape dok asrama dulu? Mungkin mak uolss pernah bekalkan lauk ini untuk bawa balik kt asrama, makan sama kawanΒ². Mengimbau kenangan sungguh aih😊 . Bilis kacang goreng pedas. . BhnΒ² 2 cwn bilis goreng 2 cwn kacang tanah goreng 2 senduk cili kisar 1cwn minyak 1 cwn gula 1 biji limau nipis(di ambil airnya) Sedikit garam Sedikit daun kari. Bawang goreng ikut suka nk taruk ke tak. . CaraΒ²: Panaskan kuali.msukkan minyak.tumis cili kisar Smpai pecah minyak.masukkan daun kari.masukkan gula.kacau rata.masukkan garam dan air limau.bila dah didih dan pecah myk masukkan bilis dan kacang yg dah digoreng td.tutup api dan kacau rata.siap. . . P/s: Jangan masukkan air.resepi ni x guna air ye.klau guna air bilis akan lembik.dan cepat lemau.resepi ni rapuh dan kriukΒ² dan tahan lama. . Selamat mencuba. . Ct :sis norlela abdul lahak . . ❀️LIKE | πŸ’­ KOMEN | ♻️REPOST βœ”οΈFollow @shawl.cahayayati, gedung shawl dan bawal cantik anda. . . P/s : Nak iklankan bisnes anda? Klik link whatsapp pd bio sekarang utk Promo Hot Oktober.

3

foodsbury

0

foodsbury

0

fei.dan.ali

2

don_kambinggolek

1

makanheritage

0

makanheritage

0

rocketkitchen1

Alhamdulillah terima kasih semua yang support kami.. Haa kepada korang yang nak buat tempahan boleh la hubungi 03-55234765 (ROCKET KITCHEN) atau whatsapp 016-3505763 (En. Amirul). . . . Perhatian kepada para pelanggan, untuk DELIVERY kami hentikan buat sementara waktu atas sebab kekurangan pekerja. Mohon para pelanggan bersabar, kami akan update dari semasa ke semasa. Terima kasih semua 😘 . . . Waktu operasi : Dibuka setiap hari KECUALI HARI JUMAAT. Masa : 10A.M. - 10P.M. #deliveryservice #delivery #jommakan #bestrestourant #cook #food #kedaimakansedap #kedaimakanshahalam #nasikukusroket #nasikukusshahalam #akusuka #apelagikaunak #restoransedapshahalam #fooddelivery #rocketkitchenshahalam #shahalam #klang #kualalumpur #jjcm #jjcmtv3 #uitmshahalam

0

makanheritage

0

alpidot

Assalam, salam malam terakhir dari SG, alkisah harini... . aku cuba naik public transport kt SG, nak jimat beli tourist pass, utk sehari SGD10...dah blh naik MRT, LRT dgn bus dia unlimited..menarik x? . destinasi pertama aku utk jjcm dekat 'boon lay', area West Coast SG, menghala ke Jurong..MRT sama mcm kat MY, cuma station yg aku naik dari Bugis ni 3 tgkt kt bawah tanah..mmg crowded dgn org . smpai boon lay naik bas plak utk ke tempat 'nasi lemak power', korang kena rajin google and buat survey sikit nak naik bas nombor berapa....tp mmg x payah tggu lama untuk bas datang...thumbs up...credit utk kwn aku dr. awe suggest nasi lemak ni . so nasi lemak set ayam SGD3.50 . Tea O ice SGD1 . harga kt area west coast mmg murah beb, beza ngn kt central tmpt aku training, kat area sini byk flat2, org g kerja pun naik basikal jer park kt MRT, tempat simpan basikal dia memang cara..blh parktikkan kat MY . lepas dari nasi lemak, aku ambil bas utk ke MRT, yg best nya kali ni aku dapat naik bas 2 tgkt...duk atas depan sekali, luas pandangan...hehe!... . destinasi seterusnya Jurong, turun MRT trus shopping complex, aku pusing2 area food court dia utk survey2 makanan halal...lepas tuh ambil bas utk ke MRT lg.... . kali ni aku terus gerak ke changi airport...kena tukar train dekat tanah merah...sekarang da check in sumer tggl tggu nk fly jer...malaysia mu tggu aku blk..ahaha! . . #jjcmtv3 #singaporehalalfood

1

makanheritage

0

makanheritage

0

fei.dan.ali

0

foodsbury

0

makanheritage

1

sairi_senichi

😱😱😱 50box pehhh padu Alhamdulillah terima kasih company maser quartzelec ... #lunchboxshahalam #westernfood #deliveryfood #jjcmtv3

0

makanheritage

1

hotstation_bangi

Nak kenyang sangat sangat?? Waze je @hotstation_bangi .......... .......... 🏒RESTORAN HOT STATION & The SAPORI NO 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan .......... .......... πŸ‘©β€πŸ³πŸ‘¨β€πŸ³BUSINESS HOURS: πŸ“†Isnin-Ahad / Monday-Sunday: πŸ•1.00pm-11.00pm πŸ“†Jumaat / Friday: πŸ•“4.00pm-11.00pm .......... .......... Contact Us ☎ 0382103586 πŸ“±0173066144 πŸ“±0193760055 .......... .......... ❌ STRICTLY NO SMS/MESSENGER .......... .......... 🏍🏍DELIVERY DETAIL 🏑 SEKSYEN 3&4 BANGI SAHAJA πŸ•– 7.00PM-11.00PM WEEKDAYS πŸ•— 8.00PM-11.00PM WEEKENDS ......... ......... πŸš— πŸš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi .......... .......... #hotstationbangi #thesapori #westernfood #italian #pasta #halal #delicious #instafood #jjcmtv3 #deliverybangi #jalanjalancarimakan #bangiperdana #bandarbarubangi #bangi #ukm #upm #mfi #gmi #uniten #kptm #kajang #serdang #sepang #semenyih #putrajaya #homestaybangi ARE YOU HOT ENOUGH?

1

thesapori

Yes, we are open today πŸ˜‰ . . EAT WELL, SPEND LESS .......... .......... 🏒THE SAPORI @Hot Station Bangi No 14, Jalan 3/7, Bangi Perdana, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan .......... .......... πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘©β€πŸ³BUSINESS HOURS: πŸ“†Monday-Sunday πŸ•1.00pm-11.00pm πŸ“†Friday πŸ•“4.00pm-11.00pm .......... .......... Call Us : ☎ 0382103586 πŸ“±0173066144 πŸ“±0193760055 .......... .......... ❌STRICTLY NO SMS/MESSENGER .......... .......... 🏍🏍DELIVERY DETAIL 🏑 SEKSYEN 3&4 BANGI SAHAJA πŸ•– 7.00PM-11.00PM WEEKDAYS πŸ•— 8.00PM-11.00PM WEEKENDS .......... .......... πŸš— πŸš—Waze/Google Map: Hot Station Bangi .......... .......... #thesapori #saporibyashraffjamil #pasta #westernfood #italianfood #halal #deliverybangi #homestaybangi #homemade #delicious #instafood #food #healthyfood #eatclean #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #bangiperdana #bandarbarubangi #bangi #ukm #gmi #mfi #uniten #kptm #kajang #serdang #semenyih #putrajaya

1

craveat.official

Pernah makan Cantonese Kuey Teow atau juga dikenali sebagai Kuey Teow Kungfu? Kuey Teow yang di masak dengan kuah telur dan dicampur dengan cendawan, ayam, udang, fish cake, fish ball dan sayur sayuran. Sedap di makan semasa panas. Kuahnya yang pekat lebih sedap di makan bersama cili potong atau cili jeruk. Nak cuba? #craveat #craveatmenu #craveatalamimpian #seksyen35 #shahalamresident #alamimpian #ttdialamimpian #restorancraveat #subangjaya #glenmarie #bukitjelutong #ttdijaya #shahalam #shahalamfood #jjcmtv3 #cadanganmakan #alamimpian

1

halal_food_hunter

Ada yang bertanya lokasi @kedaikopi_eastcoast . SWIPE KE KIRI, lokasi kedai ini bersebelahan MFO (bersebelah Suzi Corner) dan terletak di dalam pusat servis kereta seperti dalam gambar. Agak tersorok sedikit, tapi boleh waze je. . Makan tengah hari ada sup Daging dengan Daging Bakar tau. Rempah sup dan tulang Daging diimport dari Kelantan😱 memang padu! . . βž–βž–βž–βž– #jjcmw #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #igersmalaysia #terbaik #makan #makanmakan #malaysianfood #sedapgiler #makansedap #halalfood #halalfoodie #sedapsangat #blogmakanan #tempatmakanmurah #tempatmakansedap #makanbesar #foodiemalaysia #makanterusss #makanterus #makanan #tempatmakanbest #makanbest #makanankelate #kelatefood #supdaging #suptulang #ampangpoint #reviewmakan #reviewmakanHFH

1

foodsbury

0

cik_mas_jual_pekasam

Yang ni legend!! Best seller... Selalu out of stock... Ramai peminat termasuk cikmas.. Walaupon banyak tulang... X per.. Kita goreng garing garing.. Makan dengan nasi panas.. Diet???... Esok je laaaa 😜😜😜 Whatsapp 0195902357 mas #cikmasjualpekasam #cikmaspekasam#pekasamperak#pekasam#pekasamviral #pekasamikan #ikanpekasam #pekasamlampam #foodpornmalaysia #laukkampung #laukpauk #lauklegend #mengidampunyapasal #mengidam #ibumengidam #ibumengandung #malaysia#fattzura #fattahamin#sayamasak #meletop #neelofa #vilaghazara #lelakikirimantuhan #cikreenencikngokngek #jjcmtv3 #jjcm #malayfood #bazarpaknil #makan

0

suraya_yusuff

Makin kurus Makin cantik Makin muda Makin sihat Alhamdulilah syukur dan tahniah!! Limited slot utk kemasukan program koc musim ke 39,november tlh dibuka... Saya perlukan........ 5 ORANG SAHAJA LAGI UNTUK MUSIM NOVEMBER 2018... #surayayusuf #makansedap #penang #sarawak #sabah #kuruscarasihat #tipkurus #igersmalaysia #bellaammaralovers #gemokpower #gemokisawesome #pasarmalamonline #bajubesarcantik #tudungruffle #jjcmtv3 #jjcm #caramasak #chocojarmalaysia #macaronlover #kekcoklatcheese #babycrabcrispy

1

fei.dan.ali

1

suraya_yusuff

Tip utk wanita yg badan pear... 1,,banyakkan minum air... 2,,bagi yg obes...jaga 80% pemakanan sihat dulu.. 3,,bagi yg overweight..jaga 80% pemakanan sihat dan + 20% senaman..terbaik cardio.. 4,,kurangkan 3G.. Gula Garam Goreng Lagi2 goreng dan GARAM.. KESIMPULANNYA...GARAM ADALAH MUSUH DAN PUNCA TERBESAR BAGI WANITA BADAN PEAR.. #surayayusuf #sarapanpagi #sarawak #sabah #penangisland #jjcmtv3 #jonkerwalk #pulauredang #percutianmurah #langkawi #kurusselepasbersalin #kurusonline #makansedapkurus #videomakan

1

kompinikmat

Resep Cendol Nutrijel Follow : @kompinikmat untuk mendapatkan resep terbaru setiap hari . Kebangun trus bikin tutorial aja,langsung upload aja resep cendol nutrijel pake punya @altaweem,makasih jenk resepnya Cendol Nutrijel By @ettyyuni Bahan 1.1 bks nutrijell rasa melon,Pasta pandan secukupnya,3 sdm tepung kanji,2 sdm tepung beras,1 sdm gula, 400 ml air 2.Semua bhn di aduk rata 3.masak hingga mengental/ matang 4.masukkan piping bag,siapkan air es cetak smp habis 5.cendol nutrijel siap digunakan Sajikan sbg pelengkap es campur atau dawet #kompinikmat #Inirecipes #cendol #db_cendol#jjcm #sedap #foodviral #rojak #kuah #lazat #makananmelayu #ayamgepuk #kuih #seleramakan #jommakan #sayamasak #kakimakan #jjcmtv3 #makansedap #resepi #jalanjalancarimakan #vitdaily #resepibonda #makan2 #kuihtradisional #penangfoodie #malaysiafood #klfoodie #kuihmuih #kuihtalam

0

dadihsusumarissa

Antara produk keluaran Marissa... Sebarang pertanyaan, klik saja link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60134807446 www.wasap.my/60134807446 #dadihmarissa #dadih #dadihsedut #dadihbotol #sususejuk #susulegend #susuberperisa #susulejen #perlis #bazarpaknil #jjcmtv3 #jjcm #jjcmkedah #jjcmperlis #perlisfamousfood #kedahfamousfood #pencuci mulut #dessert #foodlover

0

dadihsusumarissa

Dapatkan di 🌷KANGAR βœ… kantin HTF βœ… petronas behor gandir βœ… petronas behor temak βœ… shell 3 beradik βœ… Chicken Rice Kiosk (bgnn hafifah) βœ… teratak rozza βœ… restoren suri βœ… d'melaty bakery βœ… my market βœ… tunas teratai taman kemajuan βœ… bahulu dmaz market kangar βœ… KPJ Perlis 🌷KUALA PERLIS βœ… laksa kaksu βœ… restoren api-api 🌷 ARAU βœ… KTM Arau 🌷 PADANG BESAR βœ… KTM Padang Besar βœ… Petronas Padang Besar 🌷 BALAI BARU βœ… Shell Balai Baru 🌷 ALOR STAR βœ… foodcourt mee hameed mergong βœ… koteaw iman βœ… kedah medical centre βœ… putra medical centre βœ… restoren mama padang bulan βœ… mee sham βœ… restoren 7 kawah βœ… Caltex Jln Pegawai 🌷 JITRA βœ… restoren football marche Sebarang pertanyaan tekan ja link ni ya: πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60134807446 www.wasap.my/60134807446 #dadihmarissa #dadih #dadihsedut #dadihbotol #sususejuk #susulegend #susulejen #susuberperisa #perlis #bazarpaknil #jjcmtv3 #jjcmkedah #jjcmperlis #perlisfamousfood #kedahfamousfood #pencucimulut

1

dadihsusumarissa

Ha tudia..para penggemar coklat tu boleh la cuba Dadih Marissa berperisa coklat Dapatkan di 🌷KANGAR βœ… kantin HTF βœ… petronas behor gandir βœ… petronas behor temak βœ… shell 3 beradik βœ… Chicken Rice Kiosk (bgnn hafifah) βœ… teratak rozza βœ… restoren suri βœ… d'melaty bakery βœ… my market βœ… tunas teratai taman kemajuan βœ… bahulu dmaz market kangar βœ… KPJ Perlis 🌷KUALA PERLIS βœ… laksa kaksu βœ… restoren api-api 🌷 ARAU βœ… KTM Arau 🌷 PADANG BESAR βœ… KTM Padang Besar βœ… Petronas Padang Besar 🌷 BALAI BARU βœ… Shell Balai Baru 🌷 ALOR STAR βœ… foodcourt mee hameed mergong βœ… koteaw iman βœ… kedah medical centre βœ… putra medical centre βœ… restoren mama padang bulan βœ… mee sham βœ… restoren 7 kawah βœ… Caltex Jln Pegawai 🌷 JITRA βœ… restoren football marche Sebarang pertanyaan tekan ja link ni ya: πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60134807446 www.wasap.my/60134807446 #dadihmarissa #dadih #dadihsedut #dadihbotol #sususejuk #susulegend #susulejen #susuberperisa #perlis #bazarpaknil #jjcmtv3 #jjcmkedah #jjcmperlis #perlisfamousfood #kedahfamousfood #pencucimulut

1

craveat.official

β€œShahk-SHOO-Kah!” When I say the word shakshuka, people often give me a strange look. If you are not familiar with this Middle Eastern dish, let me introduce this to you! Our shakshuka recipe is basically eggs poached in a spiced tomato sauce and mix together with minced beef. Dip in garlic bread. Simple yet delicious! #craveat #craveatmenu #craveatalamimpian #seksyen35 #shahalamresident #alamimpian #ttdialamimpian #restorancraveat #subangjaya #usj #glenmarie #bukitjelutong #ttdijaya #shahalam #shahalamfood #jjcmtv3 #cadanganmakan #alamimpian

2

miecordcharkoayteow

2

makanheritage

0

makanheritage

0

makanheritage

0

makanheritage

0

kembarasudu

2

makanheritage

1

makanheritage

0

izaamelia

7

makanheritage

2

makanheritage

0

biggalleyscafe

Strictly NO DIET zone! Let’s get some fat tonight!!!! . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ 7 Ground Floor Kompleks Perniagaan LITC, Jalan Putra Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . We’d love to see our customers are up to. Be sure to use the hashtag #biggalleyscafe and tag @biggalleyscafe so we can feature your photo on social media. . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

3

biggalleyscafe

Strictly NO DIET zone! Let’s get some fat tonight!!!! Happy weekend guys!!!! . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ 7 Ground Floor Kompleks Perniagaan LITC, Jalan Putra Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . We’d love to see our customers are up to. Be sure to use the hashtag #biggalleyscafe and tag @biggalleyscafe so we can feature your photo on social media. . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

2

dapurwesternraub

Terima kasih kepada pelanggan yang sudi singgah hari ini.. Harap harap semua baik dan memuaskan Full house malam ini 😁😁 #dapurwestern #madeinraub #raubpahang #pahangnese #anakraub #foodlovers #foodporn #jjcmtv3 #bestinthetown #raubwesternfood #zerogst #ulangtahunpertama

1

foodsbury

3

resepi.sedapp

Fav sangat ni. kalo dah buntu xtaw nk masak ape dgn ayam, boleh cuba buat ni... senang n cepat. Yg penting sedapppp! . Boleh ikur resepi ni kalau ade yg nk cube.. pakai nonstick pan unt lebih mudah..sbb ada madu... . πŸ”Sticky caramalized chic wings/drumetπŸ“ . 12 keping kepak ayam (belah dua jadi 24) . 2 sudu besar minyak masak . 3 ulas bawang putih - tumbuk 1 sudu besar halia tumbuk . 1 sudu besar sos ikan so da xyah garam... . 1 sudu besar kicap manis . 1 sudu besar sos cili . 1/4 cawan (60ml) madu . Cara menyediakan dan memasak: . Panaskan minyak dalam kuali. Masukkan bawang putih, halia dan chicken wings, kacau dan goreng selama 5 minit. . Masukkan semua sos dan madu, kacau sekejap, kemudian tutup kuali. Kacau sekali-sekala selama 15 minit atau sehingga semua wings masak dan browned (bersalut dengan sos). . **** Bila dah masuk madu, sos akan berbuih2/caramalized. Jangan takut bila tengok sos macam hangit2. Kacau2 sikit. Bila sos dah agak kering dan bersalut pada wings ia akan jadi sticky dan caramelized macam ayam bakar bbq tu... . Dah siap.. 😘😘 . Ct adelia honey . ❀️LIKE | πŸ’­ KOMEN | ♻️REPOST βœ”οΈFollow @shawl.cahayayati buat peminat instant shawl . . P/s : Nak iklankan bisnes anda? Klik link whatsapp pd bio sekarang

10

foodsbury

1

suhana_marzuki

[PEREMPUAN] Hobinya makan, cita-citanya kurus πŸ˜… . Tag kawan-kawan uols yang suka makan tapi nak kurus πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . JOM TURUNKAN BERAT SEBELUM MASUK TAHUN BARU 2019! INTAKE NOVEMBER SUDAH DIBUKA.. TEKAN LINK DI BIO SAYA . Coach Suhana +60133962118 I lost 17kg Online Weight Loss Coach . #jomkurus #fitmom #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #tudungpeople #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #negaraku #nakkurus #misimengecil #zalora #janganbencicintaku #bellaammara #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #ciksempurna #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #zahirtakterucap #cintalemonmadu #lazada #shoppee

2

fei.dan.ali

1

gusteauskangar

"Awak nak burger?" . "Burger apa?" . "Burger lah (bergelar) isteri saya" . Amacam?Kerlas kan ayat sis?hehehe..Dok tunggu apa lagi?Pi tag Nama Makwe hampa & pi belanja Burger di @gusteauskangar .Harga 15.90 Sahaja! . #burgersedap #gusteauscafe #westernfoodperlis #westernfoodmurah #kangar #perlis #jjcm2018 #jjcmtv3 #jjcmperlis

5

kedaikopi_eastcoast

Repost from @halal_food_hunter using @RepostRegramApp - One of my favourite kelantan dishes. Nasi himpit. (Oghe kelate panggil Nasi KapitπŸ˜‰) Memang terbaik makan dengan sambal kelapa dan kuah kacang. . Gambar last tu Nasi Tumpang. Ada inti udang sambal, serunding ikan. Sedap. . . βž–βž–βž–βž– #jjcmw #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #igersmalaysia #terbaik #makan #makanmakan #malaysianfood #sedapgiler #makansedap #halalfood #halalfoodie #sedapsangat #blogmakanan #tempatmakanmurah #tempatmakansedap #makanbesar #foodiemalaysia #makanterusss #makanterus #makanan #tempatmakanbest #makanbest #makanankelate #kelatefood #nasikapit #kedaikopikl #ampangpoint #reviewmakan #reviewmakanHFH

0

kedaikopi_eastcoast

Repost from @halal_food_hunter using @RepostRegramApp - The BEST ROTI TITAB kat KL so far... . Kaya dibawa diimport direct dari Kelantan tau... . Telur pun tak bau. Definitely grade tinggi! . Maybe lagi sedap dari yang kelate😍 . Warung ni ala-ala kopitiam kelantan. Ada macam-macam makanan dibawa dari sana. Tunggu untuk next gambar!πŸ˜‰ . . βž–βž–βž–βž– #jjcm #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #igersmalaysia #terbaik #makan #makanmakan #malaysianfood #sedapgiler #makansedap #halalfood #halalfoodie #sedapsangat #blogmakanan #tempatmakanmurah #tempatmakansedap #makanbesar #foodiemalaysia #makanterusss #makanterus #makanan #tempatmakanbest #makanbest #makanankelate #kelatefood #rotititab #kedaikopikl #ampangpoint #reviewmakan #reviewmakanHFH

1

craveat.official

0

coconutlife_aloha

Thank you for coming and for your support😘. Thanks for waitingπŸ™. Enjoy your drink and please come again @coconutlife_aloha πŸ˜‰ _______________________________________________________ #musttry #thebest #intown #claABC #claABCwow #claCENDOL #claCENDOLwow #claABJ #claABJwow #kuantanpahang #wargakuantan #jjcmtv3 #pantaiselamat #inderamahkota #kuantan #coconutlifealoha #different #taste #newtaste #berbaloi #sedap #padu #recommend

0

sultansalai

JOM PEKONO ITIK SALAI DI SULTAN SALAI . Ini menu yang paling beta banyak dapat feedback, β€œ Susah betul nak cari itik salai ni” haaa, sekarang kita dah tahu dekat mana ada itik salai kan? . Jom kami sudah beroperasi hingga pukul 430 petang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

3

sultansalai

SET KELI SALAI DAN PUYOH SALAI AIR ASAM BERAPI . Ni antara menu SET yang kami ada, sekejap lagi dah singgah Sultan Salai jangan lupa order ni ya gaiiss, confirm pueh hati hehe . Kami beroperasi dari 11 pagi hingga 4.30 petang, jom bawa family and saudara mara anda makan tengah hari bersama kami πŸ”₯πŸ˜πŸ‘πŸ»

2

craveat.official

A simple homemade tomato sauce with lots of flavour is perfect for spaghetti and meatballs. These australian meatballs are irresistible. #craveat #craveatmenu #craveatalamimpian #seksyen35 #shahalamresident #alamimpian #ttdialamimpian #restorancraveat #subangjaya #glenmarie #bukitjelutong #ttdijaya #shahalam #shahalamfood #jjcmtv3 #cadanganmakan #alamimpian

3

makanheritage

1

satekebabakmal_miniburgerakmal

Nyum3!! Makan memang tak cukup satu. Tengok ni kalau lapar perut tu memang kena makan banyak-banyak. Tidak perlu risau kerana sate kebab memang makanan diet. #satekebab #miniburgerakmal #empayarniagajamaiahwealth #jjcmtv3 #kongsiresepi #makananviral #bunrainbowplain www.wasap.my/60164345229 www.wasap.my/60196372248

0

cook.eat.alive

2

suraya_yusuff

1

juragankejuhalal

Haii penikmat kejuuu☺ . @juragankejuhalal punya keju yang bakal setia dengan penikmatnya☺☺ Rasa, so pasti ngeju aseliiπŸ‘Œ no tipu2πŸ™…. . Order cantik bisa lOrder cantik langsung hub 081392707020 atau klik link di bio 😊 . . . . . . #nasiuduk #doyanjajan #masakanenak #hobimasak #maknyus #makananjakarta #idemasak#kulinermalang #gulali #pesonakuliners #tempodulu #makanbesar #jjcmtv3 #makananrumahan #resepmasakanindonesia #makanangin #foodlovers #masakankampung #nasgor #masaktv #ayomakan #resepkeluarga #pecandumakanan #pedas #makansiang #ag_asinan #kejubatam #kejusurabaya #kejubalikpapan #kejutangerang

1

juragankejuhalal

Haii penikmat kejuuu☺ . @juragankejuhalal punya keju yang bakal setia dengan penikmatnya☺☺ Rasa, so pasti ngeju aseliiπŸ‘Œ no tipu2πŸ™…. . Order cantik bisa lOrder cantik langsung hub 081392707020 atau klik link di bio 😊 . . . . . . #jjcmtv3 #makananrumahan #resepmasakanindonesia #nasiuduk #doyanjajan #masakanenak #hobimasak #maknyus #foodlovers #masakankampung #pecandumakanan #ayomakan #nasgor #masaktv #resepkeluarga #pedas #makansiang #ag_asinan #idemasak#kulinermalang #gulali #pesonakuliners #makananjakarta #makanangin #tempodulu #makanbesar #kejubatam #kejutangerang #kejusurabaya #kejubalikpapan

1

juragankejuhalal

Haii penikmat kejuuu☺ . @juragankejuhalal punya keju yang bakal setia dengan penikmatnya☺☺ Rasa, so pasti ngeju aseliiπŸ‘Œ no tipu2πŸ™…. . Order cantik bisa lOrder cantik langsung hub 081392707020 atau klik link di bio 😊 . . . . . . #makananrumahan #resepmasakanindonesia #nasiuduk #doyanjajan #masakanenak #hobimasak #maknyus #foodlovers #masakankampung #jjcmtv3 #pecandumakanan #ayomakan #nasgor #pesonakuliners #pedas #makansiang #ag_asinan #idemasak#kulinermalang #gulali #makananjakarta #makanangin #tempodulu #makanbesar #masaktv #resepkeluarga #kejutangerang #kejubatam #kejusurabaya #kejubalikpapan

0

sultansalai

MESTI RAMAI YANG SEDANG BERCUTI DI MELAKA . Jangan lupa untuk singgah di SULTAN SALAI esok ya!!!😁 . Senang je sebenarnya, INGAT TOL SIMPANG EMPAT INGATLAH SULTAN SALAI ❀️πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

3

superb_dishes


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118