Jjcmtv3 Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

don_kambinggolek

1

don_kambinggolek

0

don_kambinggolek

1

pine2as

Mai Ramai-ramai promosi hanya dipine cafe.. Memang berbaloi.. Untuk tempahan hubungi no 0111-4437576 @ 017-5663664.. #rezekidariallah #pinejitra #pasj #alorsetar #foodkedah #cafekedah #berbukapuasa #jjcmkedah #jjcmtv3 #kedah #seafoodkedah #hookahpine2 #maimakan

0

don_kambinggolek

2

cik_mas_jual_pekasam

0

biggalleyscafe

Repost from Customer Insta Story thanks guys! Hopefully you guys enjoy our food will visit us again soon. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, Long Island Trade Center, 05150, Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

3

biggalleyscafe

Repost from Customer Insta Story thanks guys! Hopefully you guys enjoy our food will visit us again soon. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, Long Island Trade Center, 05150, Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

2

biggalleyscafe

We are open for booking. Early bird got special promotion. Whatsapp us now 016 6199173 . . . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, Long Island Trade Center, 05150, Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

1

angahkitchens

korang jom booking Table untuk buka puasa esk di kedai kami!!!!! layan ikan bakar smbal petai kami!!!! *Open reservation!!!!!* berbuka di angah kitchens dengan selera masakan di rumah!!!! Jom Datang beramai2 ke Angah Kitchens Buka Puasa & join cabutan Bertuah "Duit Raya Angah kitchens" *Hadiah Utama bernilai Rm1000 * Hanya belanja Rm150 dalam 1Bill korang layak join Cabutan ni!!!!!! *Dan dapatkan Discount 20% untuk reservation 1Hari awal.* so Tag ramai2 kawan uolls!!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ pemenang akan di umumkan secara Live di Page Fb Angah kitchens pada 12Jun2018 jam 8pm !!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

angahkitchens

Harley parking only!!! so korang yg nak bergambar ngan harley boleh la walk in ke kedai sambil makan sambil bergambar uolls!!!!!! *Open reservation!!!!!* berbuka di angah kitchens dengan selera masakan di rumah!!!! Jom Datang beramai2 ke Angah Kitchens Buka Puasa & join cabutan Bertuah "Duit Raya Angah kitchens" *Hadiah Utama bernilai Rm1000 * Hanya belanja Rm150 dalam 1Bill korang layak join Cabutan ni!!!!!! *Dan dapatkan Discount 20% untuk reservation 1Hari awal.* so Tag ramai2 kawan uolls!!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ pemenang akan di umumkan secara Live di Page Fb Angah kitchens pada 12Jun2018 jam 8pm !!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

angahkitchens

jom daptkan duit raya dari Angah kitchens!!!!! korng jangan telepas join lucky draw kami ni uolls!!! akak xsabar nak bagi korang duit raya ni *Open reservation!!!!!* berbuka di angah kitchens dengan selera masakan di rumah!!!! Jom Datang beramai2 ke Angah Kitchens Buka Puasa & join cabutan Bertuah "Duit Raya Angah kitchens" *Hadiah Utama bernilai Rm1000 * Hanya belanja Rm150 dalam 1Bill korang layak join Cabutan ni!!!!!! *Dan dapatkan Discount 20% untuk reservation 1Hari awal.* so Tag ramai2 kawan uolls!!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ pemenang akan di umumkan secara Live di Page Fb Angah kitchens pada 12Jun2018 jam 8pm !!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

angahkitchens

udang bakar sambal petai mmg sedap makan uolls!!!!! udang kami ni mmg puas tau kalu korang makn so esk korang boleh booked table untuk buka puasa *Open reservation!!!!!* berbuka di angah kitchens dengan selera masakan di rumah!!!! Jom Datang beramai2 ke Angah Kitchens Buka Puasa & join cabutan Bertuah "Duit Raya Angah kitchens" *Hadiah Utama bernilai Rm1000 * Hanya belanja Rm150 dalam 1Bill korang layak join Cabutan ni!!!!!! *Dan dapatkan Discount 20% untuk reservation 1Hari awal.* so Tag ramai2 kawan uolls!!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ pemenang akan di umumkan secara Live di Page Fb Angah kitchens pada 12Jun2018 jam 8pm !!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

airjagungkeramat_official

Alhamdulillah terima kasih order air jagung kami πŸ’‹πŸ’‹ . . jommmm cepat uolsss tunggu apa lagi.siapa nak order boleh whatsapp . . πŸ“±0⃣1⃣8βƒ£βž–3⃣9⃣9⃣4⃣2⃣7⃣4⃣ . #airjagungkeramatoffical #airjagungkeramat #cornmilkbyairjagungkeramat #airjagungviral #airjagung #jjcmtv3 #jj #airbotol #botolplastik #sayajual #sayajualmurah #thegreatesttasteofcorn #thegreatesttaste #ampang #bukitantarabangsa #ukayperdana #keramat #melawati #melawatimall #sunwayputramall #mytown #kualalumpur #klcc #pavilion #pavilionkl #menaraocbc #raya2018 #ramadhan2018

2

airjagungkeramat_official

1

mhanafi_mdaud

Jom Makan @itiksalaimasthar Sg Ramal B.B.Bangi , the best Itik/Daging/Keli Salai Masak Lomak Cili Api in town.. ----- Fullvideo pls visit: https://www.youtu.be/wzszF0v6PzE .......... #jjcm #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #tv #tv3 #tv1 #astro #jommakan #food #malaysia #menu #tasty #delicious #itiksalaimastar #itiksalaimasthar #bangi #kualalumpur #negerisembilan

3

biggalleyscafe

RM20 and you can have both!!!! Open for RESERVATION ONLY. Do whatsapp/call now! 0166199173 0166199173 0166199173 Slide to see detail . . . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, Long Island Trade Center, 05150, Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

2

biggalleyscafe

RM20 and you can have both!!!! Open for RESERVATION ONLY. Do whatsapp/call now! 0166199173 0166199173 0166199173 Slide to see detail . . . . . . πŸ’’ Big Galley's Cafe πŸ’’ No. 7, Kompleks Perniagaan LITC, Long Island Trade Center, 05150, Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . πŸ•”Operation Hour: πŸ•” 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

3

nasilemakkopio

Bila geng #opeckb ngeteh lepas terawih..muka berseri seri #nasilemak #nasilemakayam #jjcm #jjcmtv3 #laparpo #hipstercafe

4

kerepekbronismuar

Postage untuk hari ini 😍

3

rooftop.my

Postage untuk hari ini. Alhamdulillah 😍 terima yang dah berurusan

2

asampedaslagenda

Hehe. Buka puasa kali kedua. Boldh gtewww? Tak tahan menu kat @asampedasagenda ni sedap sangat. Fuhhhh apatah lagi tengok ASAM PEDAS πŸ¦€πŸ¦€dia POWER sehhhh. . . Esok jom berbuka kat siniπŸ‘― . . #asampedasmelaka #asampedasuntukdia #asampedaslagenda #lobster #asampedaslobster #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #jommakan #latedinner #melaka #melakahawau

0

desserts.freak

Hurry up guys sebelum slots penuh 😊

2

izaamelia

0

nasilemakgiler

#Repost @sheilaggofans β€’ β€’ β€’ Assalam uoollls , jangan lupa contest Dubsmash KKR kita ya ,,just create dubsmash anda dgn gaya yg paling creative and mention video dusbmash pada @sheilaggofans And hash tag video anda dgn menggunakan #dubsmashkkr2018 #sheilaggofans #kkr2018 And ingat dubbing wajib sis @sheilarusly_jspictures Ok! Jom semua let the best dubsmash win!!! #dubsmash #dubsmashcontest #dubsmashkkr2018 #kkr2018 #sheilaggofans ___________________________________ . .πŸ’―% Beras Terbaik. .πŸ’―% Beras Basmathi. .πŸ’―% Sambal Teras Udang. .πŸ’―% Bilis Mata Biru G2 Terbaik. .πŸ’―% Berpuas Hati. . .Rasa Nasi Lemak Yang Jauh Berbeza Dari Alam Lain. . ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ . OPERASI: Jam 6.00 petang hingga 1.00 pagi Setiap hari. . .Waze/Gmap: .40-G,jalan bayu tinggi 2/ks6, batu unjur,41200, klang, selangor, malaysia . InstaGram @nasilemakgiler FaceBook /NasiLemakGiler Tel: 0 17 66 33 55 7 . . #NasiLemakGiler #BerasBasmathi #JJCMTV3 #AkuSuka

0

hotelserimalaysialawas

1

asampedaslagenda

JOM BERBUKA DENGAN SHELLOUT ASAM PEDAS PERTAMA DI MELAKE!!! WAJIB datang dan rasai sendiri kelainan seafood-seafood segar yang dimasak dengan resepi asam pedas Melaka. Pasti anda akan teringat bila dah sekali cuba..” Terdapat pelbagai jenis flavour best menanti anda.. Sempena Ramadhan pertama kami di APL, kami menawarkan harga promosi kepada semua pelanggan kami disamping kami menyediakan buah kurma, buah dan kuih secara PERCUMA kepada anda. Jom kita meriahkan Ramadhan kali ni dengan juadah berbuka puasa di Asam Pedas Lagenda. Lokasi kami di hadapan bangunan Aeon Bandaraya Melaka atau korang semua boleh waze kami β€œAsam Pedas Lagenda” KLIK LINK number di bawah untuk tempahan tempat anda sekarang. . . Whatsapp no yang tertera di bio profile utk tempahan. Hokeyyuu...πŸ‘― . . #asampedasmelaka #asampedas #asampedasuntukdia #asampedaslagenda #jalanjalan #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #ohmedia #siakapkeli #pilihanterbaik #melaka #melakahawau

1

airjagungkeramat_official

Alhamdulillah ramadhan hari ke5 sambutan luar biasa..syukur TERIMA KASIH smue yg dtg dan support kami πŸ’‹ . Jemput datng yg mane tak sempat rasa kenikmatan kepekatan air jagung kami . LOKASI AEON AU2 SETIAWANGSA . #airjagungkeramatoffical #airjagungkeramat #cornmilkbyairjagungkeramat #airjagungviral #airjagung #jjcmtv3 #jj #airbotol #botolplastik #sayajual #sayajualmurah #thegreatesttasteofcorn #thegreatesttaste #ampang #bukitantarabangsa #ukayperdana #keramat #melawati #melawatimall #sunwayputramall #mytown #kualalumpur #klcc #pavilion #pavilionkl #menaraocbc #raya2018 #ramadhan2018

0

marimakan_ttdi

1

marimakan_ttdi

1

marimakan_ttdi

0

dapurnadia2018

Alhamdulillah lagi dan lagi.. Tq dear customer ❀️ 😍 Jemput ke stall kami lagi.. Terima kasih atas support dan jadikan King Mee Udang 🦐 sebagai iftar anda.. Jom esok uolls ke stall Dapur Nadia try pekena King Mee Udang 🦐 yang super duper delicious bak hang.. Insya Allah sekali rasa pasti nak lagi. Terima kasih juga kepada customer2 yg repeat pekena King Mee Udang 🦐 kami.. 😍 😘 Ok uolss selamat beramal❀️❀️❀️ Alamat Kedai Gerai No.162: Uptown Jalan Reko Jalan Reko Sentral 2 Reko Sentral 43000 Kajang Landmark berdepan Gadget Boy. Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️0174119009 #dapurnadia #kingmeeudang #kingaiskepalmilo #kingspaghetti #meeudang #bazar #sekalicubapastinaklagi #homemadewithlove #sedapbakhang #bazarpaknil #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #uptownjalanreko #kajang #bangi #putrajaya #shahalam #kauzs #akusuka #makanansedap #terbaik #foodviral

3

fei.dan.ali

3

angahkitchens

*Open reservation!!!!!* berbuka di angah kitchens dengan selera masakan di rumah!!!! Jom Datang beramai2 ke Angah Kitchens Buka Puasa & join cabutan Bertuah "Duit Raya Angah kitchens" *Hadiah Utama bernilai Rm1000 * Hanya belanja Rm150 dalam 1Bill korang layak join Cabutan ni!!!!!! *Dan dapatkan Discount 20% untuk reservation 1Hari awal.* so Tag ramai2 kawan uolls!!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ pemenang akan di umumkan secara Live di Page Fb Angah kitchens pada 12Jun2018 jam 8pm !!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

dadihsusumarissa

Terima Kasih team kerana anda punca Kak Dadih tersandar kepenatan harini. Niat nak masak untuk berbuka hanya tinggal niat sajalaa. . Cooming soon, agen rompin, dungun & kepala batas penang. Bagi yang nk cari pendapatan tambahan bulan puasa ni, klik ja link bawah ni ya. Org lain jual kuih raya, kita jual susu baju raya gojes ya πŸ˜† Sebarang pertanyaan, klik saja link ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60194524610 www.wasap.my/60194524610 #dadihmarissa #dadih #sususejuk #susulegend #perlis #bazarpaknil #jjcmtv3 #jjcmkedah #jjcmperlis #perlisfamousfood #kedahfamousfood

0

angahkitchens

korang kalau datang kedai kami jangan lupa order Milo cincau kami yg sedap ni!!!!! terasa pekat dan likat milo kami ni mmg sedappp bak hang!!!! Salam ramadhan buat semua umat islam!!!! korang yang masih belum rasa kelazatan ikan bakar sambal petai kami apa kata korang Booked untuk buka puasa di kedai kami.. pasti menyelerakan!!!! πŸ”Άikan bakar sambal petai πŸ”Άsotong bakar sambal petai πŸ”Άkerang bakar sambal petai πŸ”Άudang bakar sambal petai pekena pulak add on SaTay bard yg lembut dan kuah kacang yg pekat!!!!! πŸ”Άlayan Dengan Air mata kucing bulan puasa ni mmg best la mantappp abis!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor β˜‘οΈWaze: angah kitchens beralamat Adda heights β˜‘οΈGoogle maps: angah kitchens ‼️‼️Pastikan Alamat anda betul Menuju Ke restoran kami Di ADDA HEIGHTS πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

dapurnadia2018

Terliur tengok udang King??? Meh kami bantu anda dengan menu iftar anda esok. Jom esok masih ada ke stall Dapur Nadia. Mai pekena King Mee Udang 🦐 kami yg super PADU bak hangπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Insya Allah puas hati kami pun senang hati 😍 ❀️ Jom esok masih ada segera dapatkan di Bazar Ramadhan @uptownjalanreko Alamat Kedai Gerai No.162: Uptown Jalan Reko Jalan Reko Sentral 2 Reko Sentral 43000 Kajang Landmark berdepan Gadget Boy. Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️0174119009 #dapurnadia #kingmeeudang #kingaiskepalmilo #kingspaghetti #meeudang #bazar #sekalicubapastinaklagi #homemadewithlove #sedapbakhang #bazarpaknil #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #uptownjalanreko #kajang #bangi #putrajaya #shahalam #kauzs #akusuka #makanansedap #terbaik #foodviral

3

dapurnadia2018

Alhamdulillah, King Mee Udang 🦐 terbang ke Shah Alam hari ni buat iftar staf @kauzs. Terima kasih atas support dari rakan2 @kauzs. ❀️ ❀️ ❀️ Mana yg ingin cuba kelainan untuk berbuka puasa sila ke stall Dapur Nadia dan dapatkan King Mee Udang 🦐 kami yg super duper delicious πŸ˜‹ 😍.. Insya Allah sekali rasa pasti nak lagi!!! πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘ Alamat Kedai Gerai No.162: Uptown Jalan Reko Jalan Reko Sentral 2 Reko Sentral 43000 Kajang Landmark berdepan Gadget Boy. Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️0174119009 #dapurnadia #kingmeeudang #kingaiskepalmilo #kingspaghetti #meeudang #bazar #sekalicubapastinaklagi #homemadewithlove #sedapbakhang #bazarpaknil #jalanjalancarimakan #jjcmtv3 #uptownjalanreko #kajang #bangi #putrajaya #shahalam #kauzs #akusuka #makanansedap #terbaik #foodviral

1

desserts.freak

Selamat Berbuka Puasa..!! Semoga ibadah kita diterima oleh Allah SWT. Amin.. 😘

2

stesen.83

Mari2 ... Xlama lagi nk berbuka..... Makanan bergoreng panas2 seperti nasi goreng dan mee goreng pon kami bg sekali set...tak lupa pasta2 yg pasti mengiurkan kalian di masa berbuka puasa nanti... Mari2 masih sempat lagi!!!!!! #igersmalaysia #igers #malaysia #selangorian #klangvalley #bukitjelutongfooddelivery #foodporn #foodphotography #foodie #foodgasm #foodblogger #foodpics #foodstagram #jjcm #jjcmtv3 #asiancusine #westernfood #makan #foodhunter #makanansehat #makananmurah #klang #puasa #buffet

4

foodsbury

200 LIKES TANDA SOKONGAN Support Kak Ton gais...200 Likes for post ni... Korang berbuka di mana tu? Esok berbuka di Foodsbury okay...booking table boleh whatsapp Andy +60172509695 #iftar #iftarspecial #bukapuasa #ramadhan #ramadhan2018 #lapar #makan #sedap #talam #foodhunting #foodpornmalaysia #foodie #foodgalore #cafebest #cafe #cafehopping #cafehunting #murah #jimat #sedap #jjcm #jjcmtv3 #foodpanda

0

thedaniellos

0

kembarasudu

6

berrumbu_kitchen

5RAMADHAN❀️ jomm berbuka@berrumbu kitchen... hari ni free pencuci mulut bubur sagu n kurma..... bertukar menu mkn shell out dgn family n teman tersayang di bulan Ramadan #shellout #shelloutmurah #seafood #cheras #permaisuri #foodhunting #foodfesh #jalanjalancarimakan #KLCC #jjcmtv3 #shellout6rasa #ampang #ampangpoint #ampangjaya #ramadan

1

angahkitchens

Salam ramadhan buat semua umat islam!!!! korang yang masih belum rasa kelazatan ikan bakar sambal petai kami apa kata korang Booked untuk buka puasa di kedai kami.. pasti menyelerakan!!!! πŸ”Άikan bakar sambal petai πŸ”Άsotong bakar sambal petai πŸ”Άkerang bakar sambal petai πŸ”Άudang bakar sambal petai pekena pulak add on SaTay bard yg lembut dan kuah kacang yg pekat!!!!! πŸ”Άlayan Dengan Air mata kucing bulan puasa ni mmg best la mantappp abis!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor β˜‘οΈWaze: angah kitchens beralamat Adda heights β˜‘οΈGoogle maps: angah kitchens ‼️‼️Pastikan Alamat anda betul Menuju Ke restoran kami Di ADDA HEIGHTS πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

don_kambinggolek

Shellout Buka Puasa get together with friends and family. Thank you Puan Rosyleen and friends. Kalau ada yg berminat untuk mencuba DON's Shellout kami boleh pm tepi ye πŸ˜‰ . . #donkambinggolek #jjcmtv3 #lunchbox #food #delivery #igpic #deliveryorder #lunch #dinner #fooddelivery #foodie #foodpic #foodporn #igfood #potluck #brunch #buffet #catering #instafood #instapic #kl #shellout #foodmania #localfood #frozenfood #westernfood #klfood #jomorder #kllunchbox

2

angahkitchens

yess satay abg bard ni mmg sedap tau uolls!!!! korang mesti kene cuba... Salam ramadhan buat semua umat islam!!!! korang yang masih belum rasa kelazatan ikan bakar sambal petai kami apa kata korang Booked untuk buka puasa di kedai kami.. pasti menyelerakan!!!! πŸ”Άikan bakar sambal petai πŸ”Άsotong bakar sambal petai πŸ”Άkerang bakar sambal petai πŸ”Άudang bakar sambal petai pekena pulak add on SaTay bard yg lembut dan kuah kacang yg pekat!!!!! πŸ”Άlayan Dengan Air mata kucing bulan puasa ni mmg best la mantappp abis!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor β˜‘οΈWaze: angah kitchens beralamat Adda heights β˜‘οΈGoogle maps: angah kitchens ‼️‼️Pastikan Alamat anda betul Menuju Ke restoran kami Di ADDA HEIGHTS πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

angahkitchens

korang yg nak keselesaan sambil berbuka puasa jom dtg ke kedai kami!!!!!! Salam ramadhan buat semua umat islam!!!! korang yang masih belum rasa kelazatan ikan bakar sambal petai kami apa kata korang Booked untuk buka puasa di kedai kami.. pasti menyelerakan!!!! πŸ”Άikan bakar sambal petai πŸ”Άsotong bakar sambal petai πŸ”Άkerang bakar sambal petai πŸ”Άudang bakar sambal petai pekena pulak add on SaTay bard yg lembut dan kuah kacang yg pekat!!!!! πŸ”Άlayan Dengan Air mata kucing bulan puasa ni mmg best la mantappp abis!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor β˜‘οΈWaze: angah kitchens beralamat Adda heights β˜‘οΈGoogle maps: angah kitchens ‼️‼️Pastikan Alamat anda betul Menuju Ke restoran kami Di ADDA HEIGHTS πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

lodevole_lodevole

#Repost @teroqa (@get_repost) ・・・ Korang nak tempat yang boleh makan and sambil lepak lepak chill dgn kawan kawan? Lepaking la jawabnya. Makanan thorbaek tempat boleh chil chill πŸ‘ Lokasi : Lot 8099,Batu 3 1/2 Jalan Gombak,Kuala Lumpur. Waze : Lepaking Jalan Sungai KL Waktu Operasi : πŸ‘‰ Weekdays : 6pm - 3am πŸ‘‰ Weekend : 5pm - 3am Sumber : @lepakings #teroqa #foods #foodhunter #foodlover #jjcmtv3 #foodporn #kakimakan #makansedap #sedap #padubeb #awesome #foodsm #streetfood #malaysia #kualalumpur #lovefood #foodblogger #foodandtravel #jalanjalancarimakan #sedap #lazat #makandanlepak

4

angahkitchens

korang hari ni xtau nak buka mana??? jom dtg angah kitchens layan ikan bakar sambal petai kami!!!! pulak layan satay kami!!!! Salam ramadhan buat semua umat islam!!!! korang yang masih belum rasa kelazatan ikan bakar sambal petai kami apa kata korang Booked untuk buka puasa di kedai kami.. pasti menyelerakan!!!! πŸ”Άikan bakar sambal petai πŸ”Άsotong bakar sambal petai πŸ”Άkerang bakar sambal petai πŸ”Άudang bakar sambal petai pekena pulak add on SaTay bard yg lembut dan kuah kacang yg pekat!!!!! πŸ”Άlayan Dengan Air mata kucing bulan puasa ni mmg best la mantappp abis!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor β˜‘οΈWaze: angah kitchens beralamat Adda heights β˜‘οΈGoogle maps: angah kitchens ‼️‼️Pastikan Alamat anda betul Menuju Ke restoran kami Di ADDA HEIGHTS πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

nasi_bukuh

1

craveat.official

Have you try our finding dory? . . It’s one of kids favourite menu. Deep fried fish and french fries serve with homemade tar tar sauce making it amazing combo.The fish is crispy on the outside and soft on the inside. . #craveat #craveatmenu #craveatalamimpian #seksyen35 #shahalamresident #alamimpian #ttdialamimpian #restorancraveat #subangjaya #glenmarie #bukitjelutong #ttdijaya #shahalam #shahalamfood #jjcmtv3 #cadanganmakan #alamimpian

0

angahkitchens

jom buka puasa di angah kitchens!!!!! layan ikan siakap bakar sambal petai Hye korang jom Datang beramai2 ke Angah Kitchens Buka Puasa & join cabutan Bertuah "Duit Raya Angah kitchens" dengan belanja Rm150 dalam 1resit korang layak join Cabutan ni!!!!!! so Tag ramai2 kawan uolls!!!!! jangan sampi xsempat join rugi nanti... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ pemenang akan di umumkan secara Live di Page Fb Angah kitchens pada 12Jun2018 jam 8pm !!!! Sebarang pertanyaan whatsapp www.wasap.my/60197827277 whatsapp www.wasap.my/601139755535 perhatian πŸ”Άβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈβ—οΈ kami angah kitchens dah berpindah ke Adda heights No,163 jalan adda 3/1 adda heights 81100 johor β˜‘οΈWaze: angah kitchens beralamat Adda heights β˜‘οΈGoogle maps: angah kitchens ‼️‼️Pastikan Alamat anda betul Menuju Ke restoran kami Di ADDA HEIGHTS πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜ #ikanbakarsambalpetai #ikanbakarsedap #ikanbakarjb #ikanbakarmeletop #originalikanbakar #angahkitchens #malaysia #makansedapjb #johorbahru #jbfoods #vitdaily #jjcmjohor #jjcmtv3 #makanbest #visitjohorbahru #jbfood #johorstreetfood #makansedapjb #makansedapjohor #johorlocalfood #makanapajb #halalfood #jjcmmalaysia #johorbahru #makananmalaysia #foodmalaysia #singapore #johorean #jdt

0

makanheritage

0

makanheritage

0

makanheritage

0

nasi_bukuh

1

foodsbury

BUFFET DI @fei.dan.ali RM34 SAHAJA. Boleh scroll ke kiri slow slow...jangan sampai batal puasa πŸ˜‚ LIKE POST NI SUPPORT UNCLE FEI DI BULAN PUASA 😊 @fei.dan.ali #iftar #berbuka #berbukapuasa #puasa #ramadhanbuffet #ramadhan2018 #makan #shahalam #shahalamcafe #jimat #murah #sedap #food #foodhunting #foodporn #cafe #cafehunting #cafehopping #jjcm #jjcmtv3 #kedaimakan

2

craveat.official

0

mrs_shu85

Lelehhhg sgttt kambing ngn cheseee ni....smpai xleh tutup muluttttt..... #kambingbakarcheese #jjcmtv3

1

kiensara_kitchen

Mana yang pernah dtg tapi lupa.. Ni alamat penuh.. Mai la jumpa lagi sekali... Hehehe . #kiensarakitchen #jjcmtv3

0

n9stickfactory

!!!Week ONE Promotion!!! Only @ RM9.90! 🌢Volcano Chicken Chop🌢 -Juicy Grilled Chicken Chop top with cheese and our homemade sambal belacan to served with Rice & coleslaw #seremban2 #containerrestaurant #ramadan2018 #selamatberbukapuasa #n9stickfactory #jjcmtv3

0