Johorbahru Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

akhiphotography.official

Wedding Shah + Izah Location : Dewan Kg.Abd Yasin , Kluang Johor Sepanjang Majlis Berlansung Untuk 20 January 2018 Credit By : @akhiphotography.official Caption : On Duty First Job On 2018 #brocuba #photoshoot #photographer #photography #johor #johorean #johorbahru #kluang #kluangphotographer #malaysia #malaysiawedding #canon #canonphotography #wedding #majlis #weddingphotography #weddingphotographer

1

akhiphotography.official

Wedding Shah + Izah Location : Dewan Kg.Abd Yasin , Kluang Johor Sepanjang Majlis Berlansung Untuk 20 January 2018 Credit By : @akhiphotography.official Caption : On Duty First Job On 2018 #brocuba #photoshoot #photographer #photography #johor #johorean #johorbahru #kluang #kluangphotographer #malaysia #malaysiawedding #canon #canonphotography #wedding #majlis #weddingphotography #weddingphotographer

0

akhiphotography.official

Beza apabila kita shoot Gambar Orang dengan Kita mintak tolong orang untuk shoot Gambar Kita 😣😣 Credit By : @akhiphotography.official Caption : On Duty First Job On 2018 #brocuba #photoshoot #photographer #photography #johor #johorean #johorbahru #kluang #kluangphotographer #malaysia #malaysiawedding #canon #canonphotography #wedding #majlis #weddingphotography #weddingphotographer

1

capturedby_jiri

2

unicornbae.my

0

unicornbae.my

0

fatcatfaizal

Selfie at the sea. #johorbahru #sea #singapore #sand #beach

0

stephyteng6600

今天和闺蜜一起尝试【冻龄肌蜜~黄金系列】 感觉肌肤瞬间被提拉和超保湿的 真的如她们所说用了就会爱上“它”😘😘 #Singapore #Malaysia #Johorbahru #Klang #InstaSG #InstaMY #InstaJB #InstaKlang

0

junebahtiarhairsaloon

1

foody_jb

Menu utk 22/1/2018. ayam 🍗 masak asam pedassss uolssssss ‼️ marvelous seh ‼️mana nak try asam pedas ala ala asam pedas muor tu, boleh lah try masakan @foody_jb ni hah. Compom sedap ‼️‼️‼️ Air mcm biasa ah, percuma dan boleh pilih 🥤 TEH O AIS atau SIRAP AIS. Sambal belacan❓request je dgn @foody_jb nak sambal belacan sbb sambal belacan limited uols. Siapa nak🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️? Cepat cepat whatsapp @foody_jb . Malas nak sesak sesak 🤦🏻‍♂️ kat kedai makan, dengan meja penuh🤷🏻‍♀️, bau macam macam makanan lekat kat baju 🙎🏻‍♀️🙎🏻‍♂️, ada pulak kena drive 🚘 keluar dri office utk cari kedai makan. Tak payah pening pening kepala 💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️, @foody_jb ada utk hntr makanan sampai depan pintu 🚪 office atau rumah korang . Whatsapp 📲 +60129410927, confirm kan ✅ menu yg anda nak dan tunggu kami sampai 🚗. Mudahkan 🤹🏻‍♂️. #foodyjb #foodjb #fooddelivery #foodie #fooddeliveryjb #cod #codjb #codareajb #masakankampung #homemade #homemadecooking #utm #utmskudaijohor #utmskudaijohorbahru #tampoi #skudai #skudaikiri #skudaijohor #tamanperling #bukitindah #bandarjb #bandarayajohorbahru #johorbahru #johorbahrufood

1

masa.tambahan

Jersey pasukan Johor Darul Takzim ataupun lebih dikenali sebagai JDT untuk musim 2018 🔥👍🏻🇲🇾 lawa tak? hehe #afcu23 #Malaysia #malaysia #johorbahru #johordt #johordarultazim #indonesia #malaysia #indomalay #serumpun

6

kirrfarhanbundle

SPERRY BOATSHOES MADE IN CHINA . . SAIZ 8UK KONDISI BAIKK . . RM198 SIAP POS . . WASAP CALL 0199610057 UNTUK GAMBAR DETAIL DAN PEMBELIAN . . JANGAN LUPA TAG KAT KAWAN YG MENCARI KASUT #kirrfarhanbundle #sneakercommunity #casual #casualstyle #bundlemurah #kualalumpur #damansara #kotabharu #kelantan #sabah #sandakan #tawautown #kotakinabalu #johorbahru #perak #pahang #kuantan #terengganu #kualaterengganu

2

kirrfarhanbundle

CLARKS LUGGERS MADE IN VIETNAM . . SAIZ 6UK KONDISI BAIKK . . RM238 SIAP POS . . WASAP CALL 0199610057 UNTUK GAMBAR DETAIL DAN PEMBELIAN . . JANGAN LUPA TAG KAT KAWAN YG MENCARI KASUT #kirrfarhanbundle #sneakercommunity #casual #casualstyle #bundlemurah #kualalumpur #damansara #kotabharu #kelantan #sabah #sandakan #tawautown #kotakinabalu #johorbahru #perak #pahang #kuantan #terengganu #kualaterengganu

0

kirrfarhanbundle

CLARKS WALLABES MADE IN VIETNAM . . SAIZ 4.5UK KONDISI TERBAIKK . . RM198 SIAP POS . . WASAP CALL 0199610057 UNTUK GAMBAR DETAIL DAN PEMBELIAN . . JANGAN LUPA TAG KAT KAWAN YG MENCARI KASUT #kirrfarhanbundle #sneakercommunity #casual #casualstyle #bundlemurah #kualalumpur #damansara #kotabharu #kelantan #sabah #sandakan #tawautown #kotakinabalu #johorbahru #perak #pahang #kuantan #terengganu #kualaterengganu

0

vooduvape

Whatsapp @ +60177719237 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ order🔜collect🔜pay Get your order in 1-3 days⏱️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📱+60177719237📱 🔝 Hit the link in our bio to get lit🔝 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #vape #vapebatam #instagood #instadaily #instafollowers #vapecommunity #vapelife #vapelyfe #batamvapers #johor #johorbahru #vapejb #vapejohor #johorvapor #vape #thaivapers #bangkokvape #bangkok #jbvape #vapejb #vapevietnam #vapeindonesia #vapephilippines #vapeph #vapethailand #jakartavape

2

junebahtiarhairsaloon

0

izz_family_collection

BABY G AUTOLIGHT FUNCTION WATERPROOF CERMIN KACA WORLD TIME ALARM STOPWATCH TIMER Free postage Rm90 Percuma penghantaran(Pos Laju) 📫 Nak Cod Pon bleh (KL) 🏍 PM atau Whatsapp sy 0126346092 #jamterkini #jamcouple #bizon9 #jamberkualiti #jamtermurah #malaysia #johorbahru #melaka #sabah #sarawak #kelantan #negerisembilan #perak #pahang #terengganu #perlis #pulaupinang #kedah #wilayahpersekutuan #selangor #kualalumpur #igseller

1

izz_family_collection

Swarovski Ladies watch Free postage Rm60 Percuma penghantaran(Pos Laju) 📫 Nak Cod Pon bleh (KL) 🏍 PM atau Whatsapp sy 0126346092 #jamterkini #jamcouple #bizon9 #jamberkualiti #jamtermurah #malaysia #johorbahru #melaka #sabah #sarawak #kelantan #negerisembilan #perak #pahang #terengganu #perlis #pulaupinang #kedah #wilayahpersekutuan #selangor #kualalumpur #igseller

3

mj_beautyshops

DYXY Fantastic Tour JB (DFT) Saturday, 20 January 2018 . #dft #dyxy #dyxyfantastictour #johorbahru #dyxycosmetics #stokisdyxyjohor #dyxyjohorbahru #mfmj

0

tattoojoy

還有三天快離開了。。。把剩下的準備工作做完 我比較安心。。加油加油!!半夜的新山其實也很多姿多彩!! #lovelyhometown #myhometown #jb #jaybee #love #workingatmidnight #enjoymywork #3moredaystogo #johorbahru #doichaangjb #keepitup

0

izz_family_collection

Swarovski Ladies watch Free postage Rm60 Percuma penghantaran(Pos Laju) 📫 Nak Cod Pon bleh (KL) 🏍 PM atau Whatsapp sy 0126346092 #jamterkini #jamcouple #bizon9 #jamberkualiti #jamtermurah #malaysia #johorbahru #melaka #sabah #sarawak #kelantan #negerisembilan #perak #pahang #terengganu #perlis #pulaupinang #kedah #wilayahpersekutuan #selangor #kualalumpur #igseller

1

eattravellaugh

MALAYSIA // What a treat Desaru Fruit Farm was with its wide range of exotic fruits in vibrant colours! A picture blog going live on www.eattravellaugh.com in sometime! Don’t forget to check it out guys. ❤️ #goodnightpost

3

shaharinz

0

farziehanwahab

Setiap hari aku menanti saat kau akan datang bertemuku,bila kau di depan mata waktu seakan tak berputar melodi riang hatiku berbunyii..walau hanya sebentar saja dapat aku melihat senyummu cukup membuat hatiku rasa bahagia,temaniku genggam tanggankuu biar kita sampai selamanya kan bercinta untuk selamanya akan bercinta😘😚@jannanick #ToyotaGazooRacing #medinicity #johorbahru #akanbercinta #jannanick #seeyouagainsoon #mimpiindah

1

danishaqeem__

Zumba Class PART 2⚠️⚠️⚠️ Instructor by @musalrahman 💯 @flatsix.fitness Every Tuesday and Friday 8:30pm to 9:30pm 🕣 #zumba #zumba #zumbaclass #zumbavideo #dance #dancer #dancefitness #johorbahru #booty🍑 #fitness #fit

1

iphone_ent

💥💥 CHINESE NEW YEAR PROMO 💥💥 iphone 5 16gb rm450 iphone 5 32gb rm500 iphone 5 64gb rm550 5s 16gb rm590 5s 32gb rm690 5s 64gb rm790 . . iphone 6 16GB RM890 iphone 6 64GB RM1190 iphone 6 128GB RM1390 . . iphone 6 plus 16GB RM1199 iphone 6 plus 64GB RM1499 . . iphone 6s 16GB RM1250 iphone 6s 64GB RM1550 iphone 6s 128GB RM1650 . . iphone 6s plus 64GB RM1790 iphone 6s plus 128GB RM1890 . . iphone 7/7 plus available iphone 8/8plus new/2nd set available iphone X available http://www.wasap.my/+60196203204 #mahalabaikan #pastikanoriginal #originalmestimahal #sayajual #sayajualiphone #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #applemalaysia #iphone5malaysia #iphone5smalaysia #iphone6malaysia #iphone6smalaysia #iphone7malaysia #iphone7plusmurah #iphone7plusmalaysia #kuantan #seremban #sepang #klcc #melaka #johorbahru #johor #trustedsellermalaysia #noradanish #jannanick #izaraaishah #fashasandha #samsungmalaysia #samsungmy #iphone7plusredmurah

memiow_catzone

Mommy g tadah air nih..rumah kite xade air dh 3 hari nak oiii..awatnye hang buat botol tuh jd playground awk syg oiiii...banyak2 la toys n cat tree..botol air tu jgk yg mjadi pilihan..hahaha 😅😅😅 kitten r always be kitten..they just like a kids..lets them happy playing n they will learn from the mistake..this baby already done for litter train n will go for cage trainning to be more discipline n behave before they see their new family..😘😘 mommy can see yr cooper eyes darling 😍😍😍-trowback. 1month baby- #cats #pet #pets #petlover #petslover #petstagram #kitten #kittensofinstagram #kucing #chinchilla #britishshorthaircat #britishlonghair #kucingmurah #bengalcat #persian #malaysia #malaysian #johor #jdt #muar #bengal #johorbahru #melaka #kl #kualalumpur #kuantan #britishshorthair #munchkin #duniakucing #bengals

1

mohd.firdauss

@joes47500 the best medicine of despire , is a good and service and best haircut #joes80150 #joesbarbershop #southkey #johorbahru

0

memiow_catzone

1

zein_foto

1

encikpietee

Delivery Hari Isnin . MONDAY 22.01.2018 Delivery @encikpietee RM10.00 | 1 SET 8 PCS + Delivery MINIMUM ORDER 2 SETS WA 0136273703 Around LARKIN, KG. MELAYU, NONGCHIK & BBU . KAWASAN SELAINNYA Minimum Order + Caj Delivery Mengikut Mileage . Please LIKE Our Facebook Page @encikpietee . #EncikPieTee #BestPieTeeinTown #HealthySnacks #PieTee #Veggies #SayaJualPieTee #PieTeeSayur #VegePieTee #BazaarPaknil #bismillah #sayajual #alhamdulillah #halal #vegetable #sauce #larkin #johor #delivery #snack #murah #homemade #food #cod #bbu #johorbahru #sunday #vsco #vscocam #vscomalaysia

3

azmi.akil

0

pinklady_official_

Assalamualaikum. Dah consume Pinklady pagi ni? 😍 Pinklady ni supplement khusus untuk wanita2 yang nak body merecik meletop.. LUAR DALAM SIHAT VOGUE DE VASS gittew 😘 . Dari papan.. Pinklady jadikan body anda berisi padat. Dari pau.. Pinklady jadikan body anda slim more curvy 😃 Confirm MANTAP, MELENTIK, KETAT, SENDAT Perrrrrgghh.. Lemas cik abam tengok 😜 Geram teramat.. Aummm Tak percaya? Jom try dulu baru tahu macam mana, power ke tak Pinklady ni. Tak try tak tahu, dah try confirm nak repeat beli lagi. And.. Confirm bergetar habis tulang rusuk cik abg uolls nnti 😆😆 Sampai juling mata tengok aset uolls . . Jom try Pinklady sekarang !!!! Whatsapp 012-7845192 😘 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #ubatkuat #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #isteri #kampung #johorbahru #perapatmissv #pinggangramping #kulitputih #UKUGROUPterbaik

0

pinklady_official_

"AKIBAT ISTERI MAKIN GOJES, SUAMI TAK BAGI KELUAR RUMAH ! " . 5 tahun isteri buntu bagaimana untuk menarik semula perhatian orang tersayang. Selepas amalkan PINKLADY baru seminggu, si suami makin mula memberi perhatian dan makin cemburu Cukup uolls makan 2 biji sehari, suami masing-masing nanti langsung tak bagi keluar rumah. Nak berkepit je memanjang 😝 . . 💢💢💢💢💢💢💢 . Nak suami bagi lebih perhatian dan kasih sayang? Wajiblah consume Pinklady. Jom jadi wanita luar biasa . . Whatsapp 012-7845192 😘 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #lokalah #pinkladybodyperfection #igshopmalaysia #bazaarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #dropshipwanted #rumahtangga #instashopmalaysia #pilpayudara #anakdara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #visitmyig #lokalah #quputeh #johorbahru #perapatmissv #pinggangramping #UKUGROUPterbaik

0

zuan445

Rindu Kenangan Lalu Yang Banyak Memberi Pengajaran 🌹 #johorbahru

0

junhi_lee

#20180120 쿠알라룸푸르 도착하자마자 버스로 5시간 달려서 도착한 조호바루에서 아빠 만나고 그랩부터 마사지까지 ㄹㅇ 신세계를 경험했다 내일은 싱가폴로 이동!! . . . #말레이시아 #조호바루 #여행 #1일차 #그랩 #타이마사지 #여행스타그램 #instatravel #Malaysia #johorbahru

1

kedai_pakaian_murah_

6

pinklady_tasha

Ekslusif PINK LADY PERFECTION Khusus untuk WANITA 😍 . Hanya 2biji setiap pagi selepas sarapan : . - Selamat dan tiada kesan sampingan - Bahan herba 100% bermutu tinggi - 500% dijamin berkesan dan terbukti Nanti!!! Bukan itu sahaja... - Ia merawat masalah rahim jatuh - Ia menyuburkan rahim umpama baja gred AAAA - Ia mencegah kanser payudara dan kanser serviks - Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil - Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina - Ia mengatasi masalah keputihan - Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar Ada lagi !!! - Ia menjadikan kulit putih gebu - Ia memudarkan parut-parut hitam - Ia memudarkan jeragat - Ia merawat tumit yang merekah - Ia menghilangkan masalah jerawat - Ia menguatkan kuku dan rambut - Ia memberi kecergasan berganda Hasilnya... Ia membuatkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita😽 . Pinklady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa, siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati 😊💕 Dapatkannya sekarang !!! . WA +6 01120 964 964 . #pinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #malaysia #bazarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #rumahtangga #pilpayudara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyselangor

1

kedai_pakaian_murah_

0

kingkong428

0

syed_faisal_almashyoor

0

faizalkaten

Meter Assy ,,, Mitsubishi Lancer & Mitsubishi Evo 3 #forsale 0127356792 #evo #lancer #johorbahru

0

henrytjm

1

kedai_pakaian_murah_

Uoalls boleh tgk ya mcmana material songket yg akak jual ni..betapa high qualitynya material songket ni ..lembut kainnya ..tenunannya kemas luar n dlm ..x berserabut mcm sesetengah songket yg dijual kat kedai2 biasa.. Songket kami sentiasa mendpt sambutan dr butik2 pengantin,butik2 bj,kat zalora pun dh ada dijual skrg ni songket kami tau..class gtu kn?? So uoalls tunggu apa lg nak yg berquality n puashati bila pakai songket kamilh jawapannya..haaa bila dh beli songket yg lain hrg murah sgt tp quality zero nak buat apa kn?? Material n tenunan x kn sm dgn songket yg kami jual tau..x caya try lerr beli yg kami punya pasti terpikat.. SONGKET TENUN BUNGA TABUR Polysilk+cotton Bidang 43 4m Order?ws +6010 7827108 (Tmbh +6 dpn no tel br ws naik) #kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton #songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm

4

nsabeautyjb.nadia

Ainaa Serum terdiri daripada 5 bahan utama. Antaranya adalah timun. Apa kebaikan timun ni? Jom baca. KEBAIKAN TIMUN. 💐 Menyegar & melembabkan kulit (hydration) 💐 Meremajakan kulit 💐 Mencerahkan kulit 💐 Mengurangkan eyebag 💐 Melegakan sunburn 💐 Melewatkan proses penuaan 💐 Mengurangkan kedutan diwajah Siapa belum order jom WA sekarang. 0177304565. Berminat bak jadi dropship pun boleh WA segera. #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyjohor #nsabeautyjohorbahru #nsabeautyjb #ainaaserum #ainaaserumjohor #ainaaserumjohorbahru #ainaaserumjb #nsateamnellysa #nsabeautyperling #nsabeautybbu #nsabeautytampoi #nsabeautyudautama #nsabeautyuda #johor #johorbahru #jb #sayajual #sayajualserum

1

fatcatfaizal

0

zira_ikeapersonalshopper

0

zira_ikeapersonalshopper

1

zira_ikeapersonalshopper

0

treaclechapter.co

VANS x TAKAHAYASHI LIMITED EDITION . LIMITED PAIR IN ASIA . . serius buyer boleh ws sembang harga 🔥 deposit RM100 sahaja utk booked size dan kasut Original item Vans Footwear 👊. First come , First serve . direct whatsapp us for Purchase +60142483747 📲 . . . #vansmy #vansmalaysia #vansoldskool #lokalah #macbeth #macbethfootwear #lokalah #vansmurah #vansori #sneakerheadmalaysia #vansoriginal #vansmurah #vans #bazarpaknilmurah #ipoh #johorbahru #testimonitkw #vansflame #vansoldskool #underthepalms #streetwear #sneakerheadmalaysia

4

elizjimbun

0

songket_murah.co

Uoalls boleh tgk ya mcmana material songket yg akak jual ni..betapa high qualitynya material songket ni ..lembut kainnya ..tenunannya kemas luar n dlm ..x berserabut mcm sesetengah songket yg dijual kat kedai2 biasa.. Songket kami sentiasa mendpt sambutan dr butik2 pengantin,butik2 bj,kat zalora pun dh ada dijual skrg ni songket kami tau..class gtu kn?? So uoalls tunggu apa lg nak yg berquality n puashati bila pakai songket kamilh jawapannya..haaa bila dh beli songket yg lain hrg murah sgt tp quality zero nak buat apa kn?? Material n tenunan x kn sm dgn songket yg kami jual tau..x caya try lerr beli yg kami punya pasti terpikat.. SONGKET TENUN BUNGA TABUR Polysilk+cotton Bidang 43 4m Order?ws +6010 7827108 (Tmbh +6 dpn no tel br ws naik) #kelantan #terengganu #pahang #kuantan #melaka #negerisembilan #johor #johorbahru #kl #kualalumpur #selangor #putrajaya #shahalam #kedah #perlis #perak #penang #sabah #sarawak #songketmurah #songketcotton #songkettenun #bajumurah #tudungmurah #murahmurah #bazarpaknil #uitm #utm #tv3 #upm

4

nsabeautyco

The great of AINAA SERUM ❣️❣️❣️ 🌸Membuatkan tona kulit lebih sekata 🌸Melembutkan dan melicinkan kulit 🌸Muka kelihatan glowing 🌸Mengecilkan liang pori 🌸Membantu mengecutkan jerawat 🌸Membantu memudarkan parut jerawat 🌸Melembapkan kulit muka 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸Anti penuaan 🌸Boleh digunakan oleh Perempuan & Lelaki . . ❣️GAISSSSSS TUNGGU APELAGI ORDER NOW..👇🏻👇🏻👇🏻 . DM @nsabeautyco @nsabeautyco 💋💋💋 . . 🛍🛍DROPSHIP WANTED🛍🛍 . . #nsateamnellysa #serumhot #serumlaku #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaxhafiz #nsateamjb #johorbahru #syafiqahainaxhafizmahamad #rugitakbeli #serumviral #nsabeautyco #nsaserum #AINAASERUM #thebubblyjimmy

2

nsabeautyco

The great of AINAA SERUM ❣️❣️❣️ 🌸Membuatkan tona kulit lebih sekata 🌸Melembutkan dan melicinkan kulit 🌸Muka kelihatan glowing 🌸Mengecilkan liang pori 🌸Membantu mengecutkan jerawat 🌸Membantu memudarkan parut jerawat 🌸Melembapkan kulit muka 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸Anti penuaan 🌸Boleh digunakan oleh Perempuan & Lelaki . . ❣️GAISSSSSS TUNGGU APELAGI ORDER NOW..👇🏻👇🏻👇🏻 . DM @nsabeautyco @nsabeautyco 💋💋💋 . . 🛍🛍DROPSHIP WANTED🛍🛍 . . #nsateamnellysa #serumhot #serumlaku #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaxhafiz #nsateamjb #johorbahru #syafiqahainaxhafizmahamad #rugitakbeli #serumviral #nsabeautyco #nsaserum #AINAASERUM #thebubblyjimmy

1

lily.317.yoko

1

friciukas

0

kangcheon_zmun

#Malaysia #Johorbahru #UTM #KMU 쿠알라룸푸르 여행 끝 이제 과제를 시작해볼까 결국 밤샘이군 화이팅

6

karaoke.hookahdistrictjb

0

sundushaslovewilltravel

Bright lights at the temple, next to the Gurdwara. Get your fix of spirituality in JB City Center. . . . #johorbahru #Johor #Malaysia #malaysiatrulyasia #havelovewilltravel #instatravel #wanderlust #lonelyplanet #travelgram #natgeo

0

bloomyfoodie

1

ewanmcridz

Nyla's Birthday Outing! #karaoke #johorbahru

1

farihin.raisya

TUDUNG SEKOLAH UNGGU GELAP

2

songket_murah.co

4

songket_murah.co

1

songket_murah.co

2

songket_murah.co

3

songket_murah.co

1

songket_murah.co

2

haysbabyfood

#Repost @cunababyfoods • • • Hays Salmon Floss 40grm RM30 . . 🐟Sesuai untuk bayi berumur 8 bulan ke atas 🐟Direndam dan dibasuh bersih 🐟Menggunakan proses nyah-hidrat bagi mengekalkan khasiat dan rasa salmon yang sebenar. 🐟Menggunakan hanya Clean Salmon sahaja 🐟Dikisar menjadi floss 🐟Sesuai dan sangat praktikal untuk mommy2x yg selalu travel. . . Cara Penggunaan :- 🐟Satu suku sudu kecil sahaja 🐟Ditabur di atas bubur nasi,pasta,sup atau apa sahaja makanan bayi yang sudah siap 🐟Dicampur dan ditumis ketika memasak makanan baby. . 👶Bagi kanak-kanak, kebaikan ikan salmon membantu meningkatkan perkembangan otak mereka. 👶Kandungan omega-3 EFA yang terkandung dalam ikan salmon. 👶Kaya dengan protein,multivitamin,zat besi dan omega 3. 👶Pengambilan ikan yang kaya dengan asid lemak omega-3 banyak manfaat. . . 💯Halal 💯Tiada Pengawet 💯Tiada Pewarna 💯Tiada Garam 💯Tiada Gula . . 🔊Digalakkan simpan dalam tempat yang dingin untuk tahan lama 🔊Tahan 4 bulan nak order whatsapp terus 📲 +60177726775 #haysbabyfood #haysbabyfoodjohor #makananbayi #babyfood #salmonfloss #plentong #johorjaya #tamanmolek #desajaya #babyfoodmalaysia #kotatinggi #desaru #bandarpenawar #bandarserialam #johorbahru

0

haysbabyfood

#Repost @cunababyfoods • • • Hays Salmon Floss 40grm RM30 . . 🐟Sesuai untuk bayi berumur 8 bulan ke atas 🐟Direndam dan dibasuh bersih 🐟Menggunakan proses nyah-hidrat bagi mengekalkan khasiat dan rasa salmon yang sebenar. 🐟Menggunakan hanya Clean Salmon sahaja 🐟Dikisar menjadi floss 🐟Sesuai dan sangat praktikal untuk mommy2x yg selalu travel. . . Cara Penggunaan :- 🐟Satu suku sudu kecil sahaja 🐟Ditabur di atas bubur nasi,pasta,sup atau apa sahaja makanan bayi yang sudah siap 🐟Dicampur dan ditumis ketika memasak makanan baby. . 👶Bagi kanak-kanak, kebaikan ikan salmon membantu meningkatkan perkembangan otak mereka. 👶Kandungan omega-3 EFA yang terkandung dalam ikan salmon. 👶Kaya dengan protein,multivitamin,zat besi dan omega 3. 👶Pengambilan ikan yang kaya dengan asid lemak omega-3 banyak manfaat. . . 💯Halal 💯Tiada Pengawet 💯Tiada Pewarna 💯Tiada Garam 💯Tiada Gula . . 🔊Digalakkan simpan dalam tempat yang dingin untuk tahan lama 🔊Tahan 4 bulan nak order whatsapp terus 📲 +60177726775 #haysbabyfood #haysbabyfoodjohor #makananbayi #babyfood #salmonfloss #plentong #johorjaya #tamanmolek #desajaya #babyfoodmalaysia #kotatinggi #desaru #bandarpenawar #bandarserialam #johorbahru

0

haysbabyfood

#Repost @cunababyfoods • • • Hays Salmon Floss 40grm RM30 . . 🐟Sesuai untuk bayi berumur 8 bulan ke atas 🐟Direndam dan dibasuh bersih 🐟Menggunakan proses nyah-hidrat bagi mengekalkan khasiat dan rasa salmon yang sebenar. 🐟Menggunakan hanya Clean Salmon sahaja 🐟Dikisar menjadi floss 🐟Sesuai dan sangat praktikal untuk mommy2x yg selalu travel. . . Cara Penggunaan :- 🐟Satu suku sudu kecil sahaja 🐟Ditabur di atas bubur nasi,pasta,sup atau apa sahaja makanan bayi yang sudah siap 🐟Dicampur dan ditumis ketika memasak makanan baby. . 👶Bagi kanak-kanak, kebaikan ikan salmon membantu meningkatkan perkembangan otak mereka. 👶Kandungan omega-3 EFA yang terkandung dalam ikan salmon. 👶Kaya dengan protein,multivitamin,zat besi dan omega 3. 👶Pengambilan ikan yang kaya dengan asid lemak omega-3 banyak manfaat. . . 💯Halal 💯Tiada Pengawet 💯Tiada Pewarna 💯Tiada Garam 💯Tiada Gula . . 🔊Digalakkan simpan dalam tempat yang dingin untuk tahan lama 🔊Tahan 4 bulan nak order whatsapp terus 📲 +60177726775 #haysbabyfood #haysbabyfoodjohor #makananbayi #babyfood #salmonfloss #plentong #johorjaya #tamanmolek #desajaya #babyfoodmalaysia #kotatinggi #desaru #bandarpenawar #bandarserialam #johorbahru

0