Jomkurus Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

mr.fatburner

KALAU TIADA PERUBAHAN, KAMI PULANGKAN WANG ANDA. . JOM JOIN GROUP COACHING KAMI. . PERCUMA SEUMUR HIDUP DENGAN SETIAP PEMBELIAN. . ADA 4 ORANG COACH YANG AKAN GUIDE ANDA SAMPAI KURUS. . JOM KURUS SECARA SIHAT. . ๐Ÿ”นHANYA RM150 โœ”PERCUMA GROUP COACHING SEUMUR HIDUP โœ”PERCUMA SHAKER โœ”PERCUMA COD AREA KL, SELANGOR & N9 โœ”PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA . NAK TAHU LEBIH LANJUT? PM/WHATSAPP SAYA SEKARANG DI ๐Ÿ“ฒ013-5386991. . . #mrfatburner #fatburner #fatburnermega #tko #tkonutrition #tkofatburner #bakarlemak #pembakarlemak #ubatkurus #kurus #kurussihat #kurussebelumraya #kuruscepat #raya2018 #jomkurus #kevinzahari #neelofa #fattahamin #fazura #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualonline #sayanakkurus #gemuk #langsing #ramping #madeinmalaysia

0

bunga_aleeya

Okey.. Jom #ambil SUPER FAT BURN Untuk #control your appetite.. Supaya kurang #sikit #selera #makan tu.. Nanti banyak pulak lemak timbul.. Simpan #lemak banyak nak #bawa bekal ke mana? #befit #jomkurus #jomsihat #bodygoals #lemakdegil #kawalseleramakan

0

demica_shahalam

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 5KG๐Ÿ”ฅ . DARI 57KG โžก๏ธ 52KG . Wahhh berjaya KURUS DALAM 2 MINGGU dengan #Demica. Tahniah dear!๐Ÿ’ช๐Ÿป Kalau orang lain mampu lakukan kenapa bukan korang? Sampai bila nak tengok je orang lain kurus?๐Ÿค— . Jom #TeamDemica guide sampai kurus. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-4024791 !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_shahalam

Kenapa ibu mengandung tak digalakkan utk consume #Demica ? . Ibu mengandung perlu utamakan keperluan bayi yg dikandung dari utamakan nak turun berat. Kalau perlu turunkan berat minta pendapat doktor atau turunkan berat tanpa consume produk. . Good luck semua! Semoga berjaya kurus tahun ni ๐Ÿ˜ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ013-4024791 !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

_syamimamira

Oh! Ketayap ๐Ÿ˜ . Yes, nampak je ringan.. Kecik.. Tapi, nak bakar 2 ketul kalori ketayap ni lagi lama dari nak buat ketayap tu sendiri ๐Ÿ˜‚ . Boleh makan, no problem.. Cuma pandai-pandai lah kawal kalori nya ya . Setiap 1kg berat akan naik hanya jika badan terkumpul 7700 kalori makanan . #teampowerssfitipoh Coach Syamim 0134709727 . #kuihtradisional #kuihmalaysia #kakimakan #jjcmtv3 #dssquad #janganbencicintaku #officialdramasangat #gemokisawesome #jk1m #jomkurus #tipskurus #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya

0

demica_shahalam

๐Ÿ”ฅSEBULAN TURUN 4KG๐Ÿ”ฅ . Sebelum ni adik ni dah cuba macamยฒ produk kurus tapi masih tak kurusยฒ. Alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan #Demica dia berjaya kurus ๐Ÿ˜. Tq so much sebab setia dengan #Demica ๐ŸŒท. . Korang nak kurus dengan #Demica? Jom pm admin sekarang! . ๐Ÿ“ฒ013-4024791 !! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

coach_idah

Anda yang Mana satu? Apa cabaran yang anda hadapi?Kebanyakan yang pm saya menghadapi Cabaran tak tahu nak makan apa dan tak ada illmu yang betul bila nak diet. . Anda macam mana? Juhh komen kat bawah๐Ÿ‘‡ . Untuk perkongsian program kurus online coaching follow my acc@coach_idah . #teamcoach_idah #juhkurusonline #slimfitfromhome . COACH_IDAH 0165777904 #Teamcoach_idah #NakKurus #KurusCepat #TV3 #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #menudiet #nakkurus #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang #sayanakkurus #turunberatbadan #jalanjalancarimakan

0

hazneybeautystore

RM80 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ELITE S7 TRIAL PACK . New Improved 4 in 1 Hybrid Fat Burner (+) Power Detox (+) Fat Burner (+)Triple Energy Booster (+) Collagen . . โ–ถ๏ธFat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat: Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuangโ€™ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi. Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. Selera makan terkawal. Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita. . . #hybridnutrilab #elites7 #trialpack #hybridfatburner #fatburner #energybooster #elites7trialpack #elites7trialpackmurah #elites7trialpackoriginal #elites7trialpackborong #fatloss #fatburner #hardcorefatburner #kurus #sayajualubatkurus #akunakkurus #sayajualfatburner #abangsado #jomkurus #fitmalaysia #elites7murah #hybridnutrilab #hybridfatburner #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

0

hazneybeautystore

RM95 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ELITE S7 FAT BURNER. -------------------------------------- . NEW ELITE S7 HYBRID FAT BURNER + DETOX + COLLAGEN ~ SUPER MEGA FAT BURNER . SERING DIEJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM?? TAK YAKIN SBB BERAT BADAN BERLEBIHAN? . (PENTING : Elite S7 Adalah HALAL dan LULUS KKM No Rujukan 130715/07/099) . Ramai Diantara Anda Yg Ade Masalah Berat Badan & Dah Cuba Mcm2 Produk Kurus Tp Masih Tak Menjadi. Kenapa ye? . Sbb Produk Yg Anda Guna Sblm Ni Tidak Mendtgkan Kesan Yg Menyeluruh Utk Menurunkan Berat Badan Dgn Efektif. Membazir Aje Duit. . FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 MEMPUNYAI 4 KHASIAT YANG BERLAINAN. โ€“ FAT BURNER โ€“ DETOX โ€“ COLLAGEN โ€“ ENERGY BOOSTER FAT BURNER ADVANCED ELITE S7 NIE MMG BEST GILER SBB: โ€“ BERAT BADAN CEPAT TURUN โ€“ โ€˜MEMBUANGโ€™ LEBIH MUDAH. TAK PERLU LEPAK LAMA2 DLM TOILET โ€“ DAYA TAHAN PENYAKIT (SISTEM IMUN) MENINGKAT. TAK PERLU MC SELALU PASNI. โ€“ BADAN TIDAK CEPAT LESU & LETIH. โ€“ SELERA MAKAN TERKAWAL. โ€“ SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA โ€“ HARGA TERLAJAK MURAH DENGAN 4 KHASIAT YG BERLAINAN. TAK PERLU BELI 4 PRODUK โ€“ SATU BOTOL TAHAN 40 hari KANDUNGAN FAT BURNER ELITE S7 1 BOTOL MENGANDUNGI 40 SACHET CARA PENGAMBILAN FAT BURNER S7 AMBIL 1 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU PADA 30 MINIT SEBELUM WARAPAN PAGI ATAU 30 MINIT SEBELUM MAKAN MALAM. UNTUK KESAN YANG TERBAIK, AMBIL 2 SACHET UNTUK 1 HARI. IAITU 1 SACHET PADA WAKTU PAGI ATAU 1 SACHET PADA WAKTU MALAM. . #fatloss #fatburner #hardcorefatburner #kurus #sayajualubatkurus #akunakkurus #lemonex #qurose #sayajualfatburner #mesotropin #jomkurus #fitmalaysia #elites7 #tko #elites7murah #hybridnutrilab #hybridfatburner #energydrink #energybooster #sayajual #isell #lemonexmurah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaronlinemurah #visitmyig #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

0

sheehaw_poly

Resepi Lunch Plate yg Ada Protein Ada Carbo. Steam Quinoa + Cauliflower + Tempe . Dah masak. Potong Tempe Kecik2, Smash Cauliflower , goreng telur dengan sikit minyak. Lepas tu Masukan Quinoa, Smash Cauliflower , tempe yg dah potong. Masak sekali dengan sikit lada dan Sikit kicap. Dan tambah telur. Tu dah siap... . #teamsheehaw . Coach Poly +60164905026 Coach Sheehaw +60126468025 . #kurus #sushi #greenapple #jomkurus #jomkurus1malaysia #cepatkurus #ayamdada #ikan #sweetpotato #atkinmalaysia #diet #kencingmanis #juskurus #apple

0

befitwith_ciksaraaa

Dah masuk pertengahan TAHUN Tips kurus semua dah baca... Coach kurus semua dah follow... Produk kurus semua dah telan.... . Tapi.. kenapa masih belum berjaya turunkan berat badan? ๐Ÿ˜ซ . Sebabnya.. asas yang paling penting tu sis belum ada. Belum betul betul "NAK". Tak ada satu sebab yang cukup kuat untuk buat sis tekad yang... "im going to do it for real this time!" ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ˜ค . BIG WHY ni macam mana contohnya? Boleh jadi ianya disebabkan masalah kesihatan, faktor kenaikan pangkat, pasangan dah mula tegur ataupun sis sendiri yang dah menyampah dengan keadaan fizikal sis. Semua contoh BIG WHY ni akan mendorong sis untuk mengambil TINDAKAN YANG BETUL. . Kisah benar, dari diri saya sendiri. BIG WHY saya Sebab kesihatan saya merosot sampai kena jumpa pakar sakit puan atas sebab sebab tertentu, maka doktor yang nasihatkan saya untuk turunkan berat badan. Selepas 1bulan, saya join team getfitnowonline sy turun 6kg kot (5-6kg) doktor sendiri pun terkejut dengan perubahan sy selepas 1bulan & sy gtau apa yg saya amalkan, doktor pulak yang nak join lepas tu (tp dia laki, tak boleh hehehe) alhamdullilah now sy dah tak perlu jumpa pakar sakit puan hanya kerana sy amalkan cara hidup sihat, bukan pergi gym ye... tp duduk rumah hanya dpantau oleh COACH. . . Agak agak...apa jadi kalau saya masih berfikir & bagi alasan, atau sayang duit nak bayar yuran. Mungkin skrg terlantar atas tilam... meratap nasib diri. . . Jadi kalau belum ada BIG WHY ni.. cuba duk muhasabah jap sorang sorang n korek dalam diri memasing.. apa yang mungkin boleh jadi BIG WHY korang untuk berubah. Kalau dah dapat nanti, insyaAllah korang akan ambil langkah seterusnya iaitu click link wasap di bio ig ni untuk join Cabaran Kurus bulan August nanti.. sebab BIG WHY je tanpa TINDAKAN pun tak boleh gak ye sis ๐Ÿ˜ . Find the BIG WHY within yourself. Coz when the WHY is BIG.. the HOW will be EASY ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ . . . . . . #onlinecoaching #arianiootd #tipskurus #tipsdiet #diet #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #likeforl

0

amaura.beauty

0

lentikdaraoriginal

. . . "Suka saya ingatkan kalau ukur kurus BUKAN tengok nombor di penimbang, TAPI nombor di pita pengukur." - ๐Ÿ˜Ž . . Faham ke sangat faham??? ๐Ÿค— . . . โš ๏ธ Cabaran Kurus Lentik Dara kini bermula!!! Kami mencari 50 orang yang serius nak kurus!!! Komen "NAK" di bawah sekarang jika anda 50 orang bertuah yang kami cari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .

1

amaura_hq

0

detoxdietbox

Hai semua! Korang tahu tak #Demica mengandungi oat fiber. Oat fiber tu fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan sedikit. . Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. Kalau korang nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit. . Sis ada banyak lagi tips nak share dengan korang tau. . Whatsapp admin ke ๐Ÿ“ฒ013-9044954. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demicaparitbuntar

Hello hello.. Jom tengok tutorial adik ni pakai #DemicaBengkung . Adik ni pakai size S. Korang boleh je pakai #DemicaBengkung bila-bila masa korang nak. . Boleh pakai sebelum makan juga tau supaya ruang perut kita jadi kecil, so makan sikit pun dah kenyang. . Sape-sape nak dapatkan #DemicaBengkung jom whatsapp sis now! . ๐Ÿ“ฒ013-4917714 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus

0

yumebeautyspa

Testimoni customer Sensualite dalam hanya 2 bulan๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #jomkurus #healthylifestyle #fitness #slimmingworld #beauty #healthyfood #vanilla #chocolate

0

izzulfereena

Pernahkah Anda berusaha menurunkan berat badan tapi malah merasa tidak fit? Mungkin diet yang Anda lakukan kurang tepat, sehingga membuat tubuh Anda lemah & lesu Sudah berniat untuk segera memulainya? nk tahu, blh? 1)Jangan Biarkan Tubuh Kelaparan 2)selalu ambl air kosong yg bnyk 3)Berikan Tidur Yang Cukup Untuk Tubuh Anda Nak turun berat dengan sihat dan selamat Jom guna LEMONTAB #fereenafams #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya

0

coach_prem

PUNCA TAK KURUS ???? . Nak tahu tak u all kenape diet tak jadi ni๐Ÿ˜‰๐Ÿคจ๐Ÿคจ๐Ÿคจ.. . โŽTiada ilmu yg betul tentang dieting/ikut cara sendiri ataupun follow sosial media je... โŽTiada pantauan mentor/ supporting group ... โŽTiada disiplin diri... โŽTak consisten.... โŽTak pandai Jaga portion dan kalori makanan... โŽSentiasa skip makan... . ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†Haha Sape suka buat macam ni cuba ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ... . Cuba tag kawan2 yg konon nya diet ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ... . ๐Ÿ’› @coach_prem 0125804713 . #diet #carakurus #ubatkurus #zumba #nakkurus #carauntukkurus #atkin #tipskurus #kuruscepat #caranakkurus #produkkurus #caracepatkurus #kurusdengancepat #dietuntukkurus #makananuntukkurus #jomkurus #chiaseed #senamanuntukkurus

0

opiprotein.my

COD at Sunway Pyramid! Our overwhelming demand from you guys is really superb! Faster PM us now for any enquiry! ๐Ÿ”ฅ . . promosi sampai harini. Jom COD area klang valey! Mana nak pos boleh book harini saya pos esok! . Bundle pack promotion for starters! . Wanna try how our raspberry taste that can boost your energy and make you full all the time? #opiproteinwater is the answer! . โšกCome with 4 bottle RM30 ๐Ÿ”ธ N/P RM8.50 . Grab now while promotion last! Free delivery for all klang valley! The first batch is selling fast! Grab now! ๐Ÿ”ฅ . Dengan hanya mempunyai 70 kalori dan 0% fat dapat membantu anda dalam berdiet tanpa anda berlapar selain boleh menukar kepada meals yang anda sepatutnya ambil tetapi tidak sempat pada waktu itu. . Inilah kegunaan water protein ini kerana tugasnya adalah memberi anda protein yg secukupnya dan diperlukan badan untuk lebih bertenaga ketika bersenam mahupun membuat aktivit harian. Jadi apa tunggu lagi? . Supplement terbaik di Malaysia. Air protein yang sedia untuk diminum. Korang nak diet tanpa berlapar. Boleh dapat protein yang cukup. Air seperti air isotonic dan tiada kesan sampingan. Memberi tenaga utk aktiviti sehari! Boleh cuba protein water dari opiprotein.my (IG) Harga tengah promosi!! Cepat wassap 0126393035 or PM kami sekarang!. . #proteinwater #opiproteinwater #kurusraya #raya #seluarbesar #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #jk1m #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #proteinmurah #tunM #tv3 #onlineshopping #airprotein #diet #jomkurus

0

korset_jamu_arissa

.. risau badan tak cantik ? peruttt buncitt? payudara tak mantap??? . haaa jom pakai korset,, rahsia nenek monyang kita untuk nampak sentiasa langsing dan ramping ๐Ÿ˜‰ . Berbaloiii sekali pakai ja, badan nampak cantik.. . Sesuai untuk yang nak pakai kebaya, baju kurung, nak kahwin raya ni.. membantu mencantikkan posture badan ๐Ÿ˜š . ๐Ÿ’ฏ% ORIGINAL ! ๐Ÿ’ฏ% ORIGINAL ! ๐Ÿ’ฏ% ORIGINAL ! . FREE POSTAGE !!! . wasap 013-5850392 atau klik link di bio ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ . #korset #girdle #bajuplussize #bajukebaya #rayahaji #bajurayabudak #bajumelayu #kurta #kelantan #ootdraya #malaysiaig #malaysiawedding #kelantan #ganurians #ganu #ganukite #hijabfashion #kualalumpur #jomkurus #kuihraya #kasutraya #miracletoner #travelmalaysia #tudungraya #primavalet #naelofarhijab #arianiootd #hijabtutorial #hijabistamalaysia

0

teh_cepat_kurus_viral

Ramai beli DUA sekali sebabnya kita sendiri tak akan tahu yg badan kita ni gemuk air ke gemuk daging. . . Ada ramai kat luar sana yg cuba diet dgn tak makan tapi tak turun berat kanโ˜บ๏ธ . . Sebab kurang makan tidak menjanjikan penurunan berat badan. Mungkin korang hanya melalui proses maintain sahaja. . . Effect #daryskinnylegstea & #daryslimmybodytea pun lain ikut badan. . . Jadi memang rekomen ambil dua dua utk kurangkan selera makan dan dalam masa yg sama meningkatkan metabolisma, juga utk detox segala yg berlebihan tanpa menghakis segala ada di badan. . . Ini kerana bahan digunakan tidak mempunyai bahan kimia yg berbahaya mahupun bantuan ubatan moden. . . Hanya 100% herba semuladi dan selamat digunakan ibu menyusu. Janji ambil lepas pantang dan ikut segala guide dari team kami tau. . . Berminat nak kurus secara berjemaah? Wasap sis 0182441249 . . #teamUyun #darytea #daridary #daryslimmybodytea #daryshahalam #daryskinnylegsteashahalam #teatoxbydary #teatoxmurah #stokisdaryshahalam #shawlcantikmurah #skinnylegtea #slimmybodyteashahalam #slimmybodytea #skinnylegteashahalam #tipskurus #jomkurus #kuruscaraselamat #detoxcaraselamat #bajubesar #jubahbesar #darybangi #darymelaka #daryserdang #darycyberjaya #teatoxshahalam #tehkurushahalam #kurusdenganpantas #ubatkurusmurahberkesan

0

coach_naz

Ini lah doa yang selalu di baca Salah seorang dari team kami di PowerFitMalaysia and now dah Qualified as a Coach dalam team kami . Coach Amy nama diberi... Dulu memang berat badan kussss semangat bagai di pam pam, mintak izin suami nak kurus bukan nak menunjuk nunjuk tapi utk diri sendiri dan juga utk suami jugak . Sooo pada sis sis yang diluar sana tu, pujuk pujuk lah si suami tu... Dah lama badan tu di pam pam. Its time to change to be new person or boleh jadi boleh menjelma kembali pada zaman anak dara sebelum kawen dulu dulu kala tu . Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA . Wasap terus 0176745538 . Coach Naz Certified GFit by FiTM Coach Pemakanan T.E.A.M POWERFITMALAYSIA FITnJOY Instructor . #cabaranturunberatbadan . . #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl

1

kevinxandrew

#Repost @kevinzahri (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Syira - my beautiful 60kg weight loss success story from Kota Bharu, Kelantan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Til we meet this JK1M11 ๐Ÿค—๐Ÿค— #jk1m #weightloss #jk1m11 #jomkurus #jk1mbeforeafter

0

nrladda_shom

0

azraicor

6 SEBAB KENAPA SUSAH NAK KURUS.. . 1. Pengambilan lauk yg terlalu banyak.. . 2. Tak nak makan sayur.. . 3. Suka kuah banjir.. . 4. Minum air manis ketika makan nasi . 5. Protien yang sedikit . 6. Makan nasi goreng bukan nasi putih . #amazingteam #mynewme #iamnew . 0127845654 - coach azrai 0127722936 - coach dilla . #mealplan #healthyplate #kurusonlinecoaching #meal #jomkurus #kurusmakannasi #nasiputih #makanmakan #makanpunkurus #lazadamalaysia #shawl #tv3 #jdt #kurusjohor #granola #gayahidupsihat

0

kevinzahri

Syira - my beautiful 60kg weight loss success story from Kota Bharu, Kelantan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Til we meet this JK1M11 ๐Ÿค—๐Ÿค— #jk1m #weightloss #jk1m11 #jomkurus #jk1mbeforeafter

21

cabaranjomkurus

Syira - our beautiful success story from Kota Bharu, Kelantan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Til we meet this JK1M11 ๐Ÿค—๐Ÿค— #jk1m #weightloss #jk1m11 #jomkurus #jk1mbeforeafter

0

_nelyza

Alaaa susah lar nak diet sebab banyak open house..๐Ÿ˜ณ . Ok alasan ni dah tak boleh pakai .. open house pon dah habis .. jadi cukup2 lah tu .. Cuba picit kat perut & peha tu , berapa banyak dah naik sepanjang raya ni. . Boleh dimaafkan sebab raya setahun sekali .. cuma back on track .. apa jadi kat azam kurus 2018 anda .. makin cerah atau makin gelap. . Tahniah kepada yg dah berdaftar dalam program untuk sesi August .. jom nanti kita sama2 loloskan lemak2 degil ni๐Ÿ’ช๐Ÿป . Coach Nelyza 013-2728001 . . #seluar besar #zaloramalaysia #tipsdiet #tipskurus #plus-size #tips sihat #nak kurus #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #kurussihat #kurus #jomkurus #gemuk #bajubesar #akasiatv3 #astroprima #dia #syurgayangkedua #dramasangat #elfiraloy #cintafatamorgana #ctdk #penang

0

detoxtea.jb

0

ain__ibrahim

Nak tunggu bila lagi? . . Ada yang bagi tau, coach saya tak ready lagi nak diet? . . Coach, saya tak ready lagi nak kena minum air banyak? . . Dah tu awak ingat penyakit nak datang dia tunggu awak ready dulu ke? . . If you want do it, do it now . Klik link di Bio untuk pendaftaran . #kurus #obatkurus #jomkurus #dietsenang #jubahsouq #teamnickhinhussien #jomfit

0

mimpimika_bykhai

THANK YOU DEAR GRAB OUR GLOW SKIN COLLAGEN + SERUM ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #feedbackmimpimika . . Masih ada masa utk join postage for MIMPIMIKA SALES . Jom dptkan segera sebelum terlambat ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ AGENT MIMPIMIKA MELAKA HERE ๐Ÿš— COD SEKITAR BANDAR MELAKA ๐Ÿ“ฑ 010-4595931 ๐Ÿšš POS EVERYDAY . FOLLOW @mimpimika_bykhai NOW. #mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teammimpimika #teatoxmimpimika #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #skinnylegteatox #fitmalaysia #jomkurus #jomcantik #sayajualteatox #musicallymalaysia #reviewmalaysia #sayajualteatoxkurus #sayajualmurahmalaysia #sayajualcollagen #glowskincollagenmimpimika #serumwajah #serummimpimika #gscmm #kurusdgnmudah

0

lentikdaraofficial

. . . Lentik Dara Kak Lina laku keras uolls...!!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . Jus Lentik Dara clear!!! Lentik Dara Shake clear!!! . . Kak Lina dah inform HQ nanti dorang antar stock baru.๐Ÿ“ฎ . . Kepada yang order hari ini, team kak lina dah tolong post kan. Selain Kak Lina uolls boleh terus submit order pada manaยฒ agen/stokis kak lina di bawah!!! Don't worry semua trusted & akan berikan servis terbaik!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ . . .

6

kurusbersamajurulatih

KALAU ANDA SANGUP TINGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA ... . . KALAU ANDA SANGUP TINGALKAN PROCESS FOOD .BENDA MANIS SEMATA2 NAK KURUS . JOM CABAR DIRI. JOIN TEAM COACHING KAMI . . YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 10 RIBU ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR MAKAN IKUT KALORI DIPERLUKAN TAPI KENYANG . 4)LEPAS KURUS COACH AJAR MAINTAIN BERAT . 5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE SM FREE NOTA PEMAKNAN . . tekan link whatsap dekat ig bio profile saya JIKA BERMINAT #fatburnermega #lemonex #gcxfactor #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori #coachtko

0

premiumbeautiful_negeri9

Kalau setiap tahun semakin mengecil, best jugak kan. Nie baru betul-betul dikatakan fenomena. Fenomena musim kuruihh. . . Tak sangka, sejak Set Kombo Kurus + Premium Beautiful diperkenalkan, semakin menjadi-jadi isu ramai mummy semakin menguruih dan meletoppss. . . Korang tak nak ker tersenarai mummy gojes? Klik jer link dekat bio Miza tue okey. ๐Ÿ˜‰ . . #premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kuruscantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha

1

demicakurus_

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 2KG๐Ÿ”ฅ . DARI 54KG โžก๏ธ 52KG . Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG. . Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 011-23437256 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_4you

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 2KG๐Ÿ”ฅ . DARI 54KG โžก๏ธ 52KG . Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG. . Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 011-23437256 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

premiumbeautiful_negeri9

Kalau setiap tahun semakin mengecil, best jugak kan. Nie baru betul-betul dikatakan fenomena. Fenomena musim kuruihh. . . Tak sangka, sejak Set Kombo Kurus + Premium Beautiful diperkenalkan, semakin menjadi-jadi isu ramai mummy semakin menguruih dan meletoppss. . . Korang tak nak ker tersenarai mummy gojes? Klik jer link dekat bio Miza tue okey. ๐Ÿ˜‰ . . #premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kuruscantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha

1

kurus_muda_cantik

set combo punya pasal lah ni.. Ramai pulak org tegur mcm mana boleh kurus!! Sampai mak dorg pun nk order ๐Ÿ˜˜ Nak kurus jgk? Jom order hari ni..jgn tangguh2.. Pasti puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) ๐Ÿ‘‰1) SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15 ๐Ÿ‘‰2) KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25 ๐Ÿ‘‰ POSTAGE ADD : RM7 (SM) / RM11(SS) WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #teamilafazila #kurussebelumraya #cikguseo

0

alif_ca

Hehe .. sebab tu kene timbang seminggu sekali lagi untuk dapat result lebih okey. . Tapi jika turun skit pon bagus dari naik mendadak. Tq kevin zahri ๐Ÿ’ช . Follow Me for More Info TQ. #teammehkuruh #mehkuruhonline . Coach Alif ๐Ÿ“ฒ0179212312 . #alif_ca #coachalliff #ca #misikurus #kahwin #dietmalaysia #ootd #gemok #mehkuruh #kualaterengganu #kualanerus #marang #naksihat #nakkurus #jomsihat #jomkurus #tipskurus #dungun #besut #setiu #jertih #onlinecoaching #kemaman #kualaberang #viral #bukitbesar #bukitbesi

1

demica_byraezz

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 2KG๐Ÿ”ฅ . DARI 54KG โžก๏ธ 52KG . Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG. . Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 011-23437256 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

asmah_ancheta

Asal malam jer nafsu Makan membuak2.. asyik nak Makan jer.. . Ini di sebab kan Oleh gula dlm darah tak stabil.. asyik naik turun jer.. . Walaupun Pilihan makanan dah okay tapi timing tak tepat, akan memudahkan metabolisma cepat drop.. pembakaran kalori tak berlaku dgn baik.. . Oleh itu, bagi yg bekerja, perlu set alarm utk timing Makan pagi, lunch snacking dan dinner.. perlu ikut masa yg effective dlm penurunan berat badan.. buzy mana pun badan perlukan tenaga utk bekerja Insyaallah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . COACH ASMAH +60178611226 #coachasmah #loseweightfromhome #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussein #turun5kgsebulan #jomkurus #jomdiet #bajubesar #bajuplussize #fit #nakcantik #naksihat #atkins #kurussebelumraya #tv3 #jubahbesar #misimengecil #sukamakan #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #nakkurussebelumkawin #Slim #ramping #loseweight #easytoloseweightfromhome #changeyourmindsetchangeyourlife #sayanakkurus #nakkurus #Azam2018

0

coach_anizam

3

demica_raezz

๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 2KG๐Ÿ”ฅ . DARI 54KG โžก๏ธ 52KG . Adik ni dah cuba macam-macam produk kurus sebelum ni tapi tak kurus-kurus. Berat pun susah nak turun tp dengan #Demica adik ni berjaya turun 2KG. . Tahniah dear, jgn give up! Consume sampai capai target. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact admin 011-23437256 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

kakaklemonexadvance

Lemonex Advance, . BUKAN ubat kurus. BUKAN teh kurus. . Lemonex Advance adalah minuman DETOX yang mampu menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar. Lemonex ni minuman tambahan je. . Rasa macam jus lemon versi manis. Bukan rasa macam tepung dan gula nah. Dapatkan lemonex advance dari team sale HQ yg berkod saja ye . #lemonexmalaysia #lemonexhq #lemonexadvance #lemonexadvancemalaysia #lemonexoriginal #lemonex #lemonexmurah #lemonexmalaysia #lemonexfake #lemonexhologram #lemonexadvancefake #lemonexadvanceoriginal #visitmyig #sayajual #maibeli #kurus #diet #supplementkurus #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #produkgym #gym #sayanakkurus #detoxkurus #jomkurus #kuruscepat #reviewmyig #ubatkurus #produkviral #tiktok

0

premiumbeautiful_negeri9

Kalau setiap tahun semakin mengecil, best jugak kan. Nie baru betul-betul dikatakan fenomena. Fenomena musim kuruihh. . . Tak sangka, sejak Set Kombo Kurus + Premium Beautiful diperkenalkan, semakin menjadi-jadi isu ramai mummy semakin menguruih dan meletoppss. . . Korang tak nak ker tersenarai mummy gojes? Klik jer link dekat bio Miza tue okey. ๐Ÿ˜‰ . . #premiumbeautifulcorset #pinggangkerengga #kurustanpadiet #gemok #jomkurus #kuruscantik #kecilkanpeha #tipskuruscepat #premiumbeautifulnegeri9 #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban #nakslimcantik #naksihat #detokskurus #kurussebelumkahwin #bengkung #bengkungmoden #celanawanita #celanacewek #kulotmurah #leggingcewek #penginkurus #pelangsingmurahindonesia #dietsehatsurabaya #perampingperut #pengempislemak #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingampuh #pengecilpaha

3

detox.bysha

Ramai yg tanya betul ke set combo medina desire nie berkesan? senang je awak..klu x berkesan, mcm mana boleh ada byk testimoniย  yg hot2 dlm nie kan. Alhamdulillah..semakin hari ramai yg dh berjaya turunkan berat badan. Awak bila lg? jom cuba Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

0

lemonexadvance.kurusputih

Lemonex Advance, . BUKAN ubat kurus. BUKAN teh kurus. . Lemonex Advance adalah minuman DETOX yang mampu menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar. Lemonex ni minuman tambahan je. . Rasa macam jus lemon versi manis. Bukan rasa macam tepung dan gula nah. Dapatkan lemonex advance dari team sale HQ yg berkod saja ye . #lemonexmalaysia #lemonexhq #lemonexadvance #lemonexadvancemalaysia #lemonexoriginal #lemonex #lemonexmurah #lemonexmalaysia #lemonexfake #lemonexhologram #lemonexadvancefake #lemonexadvanceoriginal #visitmyig #sayajual #maibeli #kurus #diet #supplementkurus #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #produkgym #gym #sayanakkurus #detoxkurus #jomkurus #kuruscepat #reviewmyig #ubatkurus #produkviral #tiktok

0

demica.co

๐Ÿ”ฅSEBULAN TURUN 4KG๐Ÿ”ฅ . Sebelum ni adik ni dah cuba macamยฒ produk kurus tapi masih tak kurusยฒ. Alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan #Demica dia berjaya kurus ๐Ÿ˜. Tq so much sebab setia dengan #Demica ๐ŸŒท. . Korang nak kurus dengan #Demica? Jom pm sis sekarang! . ๐Ÿ“ฒ013-9068007 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakelantan #demicakb #Demicakotabharu #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

islalisamen

PERHATIAN PADA BRADERS, BAKAL PENGANTIN YANG NAK NAMPAK MACHO, BODY BERKETAK MELETOPS MASA HARI SEJARAH YOU ALL ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ISLALISA CORSET BOLEH MEMBAKAR LEMAK ANDA DENGAN 79% LEBIH PANTAS DENGAN KAEDAH SLIM FITS, SPANDEX, DENGAN CARA YG SELESA DAN BERGAYA PM BRO #corsetmalaysia #korsetlelaki #mencorsetmalaysia #macho #gymkl #gymkualalumpur #hikingmalaysia #outdoormalaysia #kuruscepat #bakarlemak #fatburnermalaysia #bajukahwinlelaki #modellelaki #igshopmalaysia #boxingmalaysia #joggingmalaysia #fitnessmalaysia #workoutmalaysia #jomfit #jomkurus #jomsihat #fitkl #kualalumpur #islalisamen #islalisa Whatsapp 0182637833, 013 6113691, 019 3004121 or 018 8702973 www.facebook.com/islalisamanmalaysia

0

slimming.house

Wowwww ! hebat tak penangan detox nie? Jom kurus denganย  combo set medina desire. Bila badan dh detox senang laa part2 yg laen nak turun. Nak kurus jgk? jom dapatkan set combo sekarang, memang rugi kalau awak xbeli set combo nie. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #kurusselepasraya #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #kurussebelumraya #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

1

strength_machine

0

demica.kurus

๐Ÿ”ฅSEBULAN TURUN 4KG๐Ÿ”ฅ . Sebelum ni adik ni dah cuba macamยฒ produk kurus tapi masih tak kurusยฒ. Alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan #Demica dia berjaya kurus ๐Ÿ˜. Tq so much sebab setia dengan #Demica ๐ŸŒท. . Korang nak kurus dengan #Demica? Jom pm sis sekarang! . ๐Ÿ“ฒ013-9068007 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakelantan #demicakb #Demicakotabharu #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

izazeejusoh

PUASA TURUN 5KG, RAYA NAIK 10KG ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Sape yg mcm ni, angkat tangan? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™‚ . Jgn risau ye โ˜โ˜โ˜ Kat sini Coach nak habaq, badan yg besaq bole dikecikkan ๐Ÿ˜˜ Jangan pulak pinggan yg kecik, dibesaq-besaqkan ๐Ÿ˜… . Cukup2 la makan tuuuu.. Jom kita kembali ke pangkal jalan ๐Ÿ˜‰ . Pagi ni x buat apa kan? Jom goyang2 bakar lemak kt peha, lengan & perut tu ๐Ÿคญ๐Ÿ˜„ . Tag & share kat kawan2 yg senasib dgn uolls ๐Ÿ˜œ . #senaman #kurus #nakkurus #jomkurus #fit #sihat #workout #aerobics #menari #jk1m #diet #langsing #sukan #teamsembangsihat

0

mekjadshop

HAMPA TGK LA KELAKU DIA ๐Ÿ˜Œ SEMBANG BAGI ORG SERIUA๐Ÿ˜‚ DIA PON KTA JGN TAKUT TUK KURUS .. HAMPA TUNGGU APA LAGI ๐Ÿ˜ #secretsuperslimming #jomkurus #katanakcantik #herbaterbaik #yakin #jangantakutuntukmencuba #FELLICAEMPIRE #teamsakaecah

1

marena_omar

[SAYA TAK MAKAN NASI] . . Jangan salahkan nasi Jumlah pengambilan karbohidrat berlebihan punca korang gemuk . Makan mee pun boleh jadi lebih gemuk tau dari makan nasi coz mee tu di perbuat dari tepung dan minyak masak..kesian kat nasi kan? Selalu di persalahkan ๐Ÿ˜ค . Korang lepas raya ni rasa berat badan naik tak? Konpem seluar or kain baju kebaya tu dah ketat kan...sebabnya masa raya hari tu banyak makan karbohidrat dari menu2 raya dan yg kita paling tak sengaja sebab banyak makan kuih raya ๐Ÿ˜ฉ . sebelum lemak menjadi tepu.mesti buat sesuatu.Pendaftaran Tranaformasi kurus bulan Ogos telah d buka. Booking slot anda. ๐ŸšซSlot terhad . #yesyoucanloseweight coach Marena 019-5278268 #premiumcoaching #makansihat #dietsihat #dietmakannasi #coachturunberatbadan #coachkurus #kurus30hari #kurustanpaberlapar #coachturunberatbadan #coachkurus #jomkurus #jomsihat

0

mekjadshop

HAMPA TGK LA KELAKU DIA ๐Ÿ˜Œ SEMBANG BAGI ORG SERIUA๐Ÿ˜‚ DIA PON KTA JGN TAKUT TUK KURUS .. HAMPA TUNGGU APA LAGI ๐Ÿ˜ #secretsuperslimming #jomkurus #katanakcantik #herbaterbaik #yakin #jangantakutuntukmencuba #FELLICAEMPIRE #teamsakaecah

0

miba.co

SAPA LAGI YG NAK KEMPIS PERUT DAN RAMPING SEPERTI SASQIA DAHURI? Hanya perlu amalkan setiap hari. Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair. Sehingga .. 1 hari lost 1kg! 7 hari lost 5kg! 1 bulan lost 10kg! Nak share rahsia semula jadi kempiskan perut? tinggalkan_No_WhatsApp . Or klik link whatapss bawah ni ๐Ÿ‘‡ www.wassp.my/601131227372/NakKurusSangat KEPADA YG TERAWAL ANDA BERPELUANG MEMENANGI CONTEST BELI DAN MENANG OPPO F7๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #BantuKurusCantikSihat #PostageSetiapHari #CodKlang/ShahAlam #TeamFaeydeina

1

si_biru_ajaib_secretcorreajb

Yuhuu..Losyen Secret Correa juga terdapat dalam mini size tau! Mudah dibawa kerana sizenya lebih kecil ๐Ÿ’• . Losyen Secret Correa bukan untuk orang dewasa shj, tapi untuk kanak-kanak pun boleh. Selamat digunakan ya โ˜๏ธ . Losyen Secret Correa bukan untuk kurus shj, tapi yang ada masalah ruam, luka, eczema pada kanak-kanak mahupun dewasa juga boleh digunakan โค๏ธ (banyak lagi kegunaan lain) . So sangat berbaloi tau satu tube banyak kegunaannya, sebab itu ia juga digelar sebagai losyen MULTIFUNGSI ๐Ÿ˜Š . So uolls hurry up dapatkan satu tube Losyen Secret Correa & jadikan ia bestfriend uolls ! ๐Ÿ˜ฌ . WA Pia ๐Ÿ“ฒ0189404803 . #jomkurus #jomcantik #slimmingcoffee #losyenkurussejuk #losyentakpanas #mukaVshape #kurus #slim #selulithilang #paruthilang #lukasembuh #buanglemakdegil #kurusgebucantik #jemaahlove #surirumahberincome #scjohor #scjb #lotionbagus #lotiontiptop #topbrandingasiapacific #lotionmampumilik #lotionmultifungsi #lotionserbaguna #lotionseisikeluarga #lotionsecretcorrea #sapusapuje #bukanjanjitapipasti #terbuktiberkesan #luluskkm #trustseller

0

detoxbadan.__

FOUNDER SENDIRI BERJAYA HILANG 20KG!! . Lepas bersalin mmg kebanyakan mommy2 diluar sana xboleh lari dr masalah brt badan betul? Founder kita ni sendiri pn xdpt lari dr masalah tu. . Tp dia kn founder produk kurus. Dia consume produk sendiri masa dlm pantang. Hasilnya 20kg hilang. Teatox medina Terbukti berkesan turunkan berat badan!! . ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatsapp 0189865672 #pilkurus #ubatkurus #kurus #gemuk #tipskurus #kurussebelumraya #kurusseawalseminggu #rahsiawanitamenawan #ubatkurusberkesan #maxxslim #fix #nakkuruscepat #pinklady #dianzvitamin #slimmewhite #juskurus #bazaarpaknil #slimfast #supplementkurus #teakurus #kuruscepat #jomsihat #kurusmenjadi #detoxmalaysia #jomkurus #kurusseawal7hari #senamankurus #maxxslimbooster #jusdiena

0

_sha.shop

Real testimoni..sangat hebat penangan set combo nie. Sape yg xmau kn hilang 2-5kg dlm masa 2-5 hari? yg dh cuba mereka tau akan keberkesanan set combo tea medina desire nie. Jom awak try..rasai sendiri kehebatan set combo nie. Alahai ruginya kalau awak xnk cuba tau. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

0

fronnyenie.my

TARGET KURUS SELEPAS RAYA.. 3hb terus masuk Group COACHING.. tak payah nak pening2 nak makan apa, nak buat apa. . A - Z DIAJAR, khas yg tak sabar nak kurus.. boleh refer testimoni. . Register Now!! . Lebih berat 5kg ke atas (BMI 23+) DAN HANYA BERUMUR 18 TAHUN ke atas yg boleh register.. (ada yuran kemasukan) . PROGRAM LOSE FAT @ HOME adalah 1 aktiviti cabaran turun berat yg dijalankan 100% secara ONLINE : personal coaching, tips dan panduan, Whatapps Group support, Contestants kit di Pos ke rumah serta hadiah Hamper sebagai bonus. Apa yg perlu anda hanyalah - penimbang digital sendiri (boleh dibeli di DIY) . Apa beza Diet Sendiri dengan memasuki program ini? Diet sendiri : โŒ Tidak ada bimbingan COACH โŒ Tidak tahu makanan apa yg sesuai dan apa itu MEAL PLAN โŒ Tak faham berapa kalori nak makan, apa protein, apa fiber โŒ Tak tahu nak rujuk pada siapa apa dimakan betul ke tidak โŒ Tidak Serious sebab tidak ada orang monitor progress โŒ Tidak ada MOTIVASI โŒ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi sebab tak tahu nak maintain โŒ Kalau turun banyak pun tidak ada orang nak bagi hadiah senyum seorang2... . APA YG DAPAT BILA BERSAMA PROGRAM INI : โœ… 30 hari jadual permakanan (MEAL PLAN) proper termasuk Snacking supaya makan apa selama sebulan - lengkap termasuk Snacking 10am dan 4pm. โœ… 30hari TIPS turun berat badan dengan Pantas walaupun makan Nasi. โœ… Personal Coach ( boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan) โœ… Pemantauan dari coach selama 30 hari supaya anda lebih berdisplin โœ… Dapat belajar dan bersama dengan team Kawan2 yg lain turut bersemangat โœ… Segalanya dapat direct COACHING melalui whatapps โœ… Hadiah Hamper Nutrition bernilai RM 500 untuk peratusan yg tertinggi . #teamfronnyenie #onlinefatlossprogram . ๐Ÿ“ฒCoach Fronn +60163544328 ๐Ÿ“ฒCoach Yenie +60192661282 . #kurus #sushi #greenapple #jomkurus #jomkurus1malaysia #cepatkurus #ayamdada #ikan #sweetpotato #atkinmalaysia #diet #kencingmanis #juskurus #apple

0

mikes_clothing

Available .. . .xl We serve only the best condition shirt at store.We believe great service come with a price.Your satisfaction is our top priority.Thanks . . MIKE'S BARBER & CLOTHING ( @mikes.my | @mikes_clothing ) Dagang Avenue Ampang .....Operation hours..... ๐Ÿ’ˆ12noon to 11pm๐Ÿ’ˆ ๐Ÿ“ž0172196535๐Ÿ“ž .. .. #ralphlaurenbag #ralphlaurenmalaysia #prelovedralphlauren #poloralphlauren #polobear #bajupolo #prelovedtommyhilfiger #tommyhilfigerbundle #tommyhilfigerpreloved #yatchclub #budakampang #usahawan #prelovedburberry #tempatanfest #kasutbundle #bundlemurah #bajuxxl #bajuxl #bigsize #abangsado #xxl #bundeburberry #bundlexl #jomkurus #bajubundlebesar #streetwearmalaysia #bundleralphlauren

0

demica.official

๐Ÿ”ฅSEBULAN TURUN 4KG๐Ÿ”ฅ . Sebelum ni adik ni dah cuba macamยฒ produk kurus tapi masih tak kurusยฒ. Alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan #Demica dia berjaya kurus ๐Ÿ˜. Tq so much sebab setia dengan #Demica ๐ŸŒท. . Korang nak kurus dengan #Demica? Jom pm sis sekarang! . ๐Ÿ“ฒ013-9068007 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakelantan #demicakb #Demicakotabharu #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

wowslimhq

NAK KURUS DENGAN CEPAT ?! WowSlim lah jawapannya !! . Tak perlu diet Takda pantang Tak perlu exercise . Result boleh nampak dengan hanya makan sebiji WowSlim setiap pagi before breakfast! Dalam masa 10 HARI berat turun 10KG!! WOW gila kan? ๐Ÿ˜ . Dapatkan WowSlim sekarang, whatsapp 0103690669 ๐Ÿ’– #wowslim #wowslim10days #kurusdalam10hari #kurusdengancepat #kuruscepat #kurus #nakkurus #nodiet #jomkurus #sayajual

0

cikschamohd

Cust repeat order .. ty turun berapa kg.. dea habaq turun 3kg alhamduillah ...JR tak pernah nk kecewakn ampa taw .. just ampa ja tak nk try sbb ampa kte mahai , ampa kte was2 .. so had mne repeat tuh dh jatuh cinta ngn JR la tuh .. so sapa nk boleh mai pm cikscha ... Wasap โคตโคตโคต www.wasap.my/601110091334 #JuicyRaspberry #readystock #jomkurus #nakkurus #kurusutksihat #kuruscepat #kurussihat #kesan_seawal_7hari #juicyraspberrykedah #JuicyRaspberryKurus #COD_alorsetar #postage_everyday #detox #fattoslim #weightlost #inchloss #testimony_JR #Senang2kurus #diet_tanpa_lapar #eatclean #slimmingfibredrink #slimmingjuicy #cantik #sihat #obese #Teamannraspberry

0

wowslimhq

NAK KURUS DENGAN CEPAT ?! WowSlim lah jawapannya !! . Tak perlu diet Takda pantang Tak perlu exercise . Result boleh nampak dengan hanya makan sebiji WowSlim setiap pagi before breakfast! Dalam masa 10 HARI berat turun 10KG!! WOW gila kan? ๐Ÿ˜ . Dapatkan WowSlim sekarang, whatsapp 0103690669 ๐Ÿ’– #wowslim #wowslim10days #kurusdalam10hari #kurusdengancepat #kuruscepat #kurus #nakkurus #nodiet #jomkurus #sayajual

0

wowslimhq

Hi semua, untuk yang taktahu lagi bila masa perlu consume WowSlim, ianya perlu dikunyah 1 biji pada waktu pagi sebeluk sarapan ๐Ÿ˜Š . Kelebihan dan kebaikan WowSlim : . ๐ŸŽ Membantu melancarkan sistem pencernaan dan masalah sembelit ๐ŸŽ Membantu mengeluarkan toxin dalam badan dengan lebih cepat ๐ŸŽ Membantu mempercepatkan berat badan dengan cepat ๐ŸŽ Membantu membakar lemak kalori dengan cepat ๐ŸŽ Membantu peredaran darah dengan lebih baik . 30 biji WowSlim sebotol tahan selama sebulan tau! Sangat jimat ๐Ÿ˜ . Cepat whatsapp ira 0103690669 dapatkan WowSlim sekarang!! . #wowslim #wowslim10days #kurusdalam10hari #kurus #kuruscepat #nakkurus #jomkurus #nodiet #sayajual

1

nadia_nonoy

ON MEDICATION, PIL PERANCANG DAN LAIN-LAIN UBAT PUN MASIH BOLEH KURUS . . Cuma perlu faham konsep diet. Bila makan ubat tetap nak makan kan? Makan ubat tapi makan makanan sihat, makan ubat tapi makan makanan tak sihat..mana yang korang nak pilih? . . Good newsโ— selagi anda buat DEFISIT kalori selagi tu anda boleh turunkan berat. . . Turun berat perlu ilmu & lebih mudah jika ada Coach . . Turun berat 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . . ๐Ÿ“ฒ Coach Nadia +60148663815 . . #baju #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #azamkurus2018 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #penangfood #workout #kempisperut #worldcup #plussize #jubahbesar #RepublicOfBig #ROBb

0

zainabah_abdul

- SAMBAL BELACAN BOLEH MAKAN KE KALAU NAK TURUN BERAT BADAN? Antara soalan favourite coachee. Boleh kata dari 10 orang, 9 orang mesti tanya pasal sambal belacan. . Sambal belacan boleh makan. Tidak menggemukkan. Boleh makan sekali dengan ulam. . Cuma bila ada sambal belacan ini, nasi pun tertambah-tambah juga la sebab makin sedap. . So hati hati, jaga portion makan ya. Jangan tambah nasi pula bila ada sambal belacan! ๐Ÿ˜ . Berat Ideal itulah pilihan wanita zaman sekarang. Mudah untuk bergerak, ringan, lebih percaya diri. Senang pilih baju. . Cabaran turun berat badan, Registrations are open immediately. Pre-daftar now! . ๐Ÿ”นMeal plan dan Nutrition plan akan diberikan kepada peserta. ๐Ÿ”นVideo LIVE senaman ๐Ÿ”นSnack Ideas ๐Ÿ”นGroup support Whatsapp dan FB ๐Ÿ”นPersonal Online Coaching ๐Ÿ”น30 hari Jaminan Pulangan Wang . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan AUGT personal dan group coaching . ๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA ๐Ÿšซ SLOT TERHAD . Coach Zainab 0164264511 . UITM #subang #shahalam #foodie #jubahbesar #fitmalaysia #tudung #bajubesar #sungaibuloh #bangi #bukitrahmanputra #slim #jomkurus #coachloseweight #tipskurus #mealplan #mealreplacement #senaman #eatclean #eathealthy #nutrition #dietseimbang #turun5kgsebulan #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #tipsjimatkalori #langsing #onlinecoaching #guru

0

wowslim.jb

NAK KURUS DENGAN CEPAT ?! WowSlim lah jawapannya !! . Tak perlu diet Takda pantang Tak perlu exercise . Result boleh nampak dengan hanya makan sebiji WowSlim setiap pagi before breakfast! Dalam masa 10 HARI berat turun 10KG!! WOW gila kan? ๐Ÿ˜ . Dapatkan WowSlim sekarang, whatsapp 0173242409 ๐Ÿ’– #wowslim #wowslim10days #kurusdalam10hari #kurusdengancepat #kuruscepat #kurus #nakkurus #nodiet #jomkurus #sayajual

2

ratu.slimmingjelly_shahalam

KENAPA AWAK2 KENA GUNA RATU SLIMMING JELLY?? . . ๐Ÿ”ฅMembantu menurunkan berat badan ๐Ÿ”ฅMengeluarkan peluh dengan pergerakan ๐Ÿ”ฅMembakar lemak 2x ganda ๐Ÿ”ฅMembantu mengempiskan perut ๐Ÿ”ฅMembantu mengecilkan paha ๐Ÿ”ฅMengawal selera makan . Awak2 kalau nak guna Ratu boleh whatsapp 0132931899 #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codshahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #kurussebelumraya #projekkurusraya #freegift

4

coachfitteam

Kurus pun boleh online sekarang. Korang yang berminat kurus badan boleh buat dirumah, tak perlu jumpa coach langsung ya, 100% Online jaa . Be ready for season 36, Registration akan dibuka soon . Sila TAG kawan2 korang yang nak kurus . Coach Janisse ๐Ÿ“ฒ0122345685 . Atau klik bio untuk berdaftar . #kurus #jomkurus #tipsdiet #dietsenang #igshop #onlinecoaching #kurusbadan #ubatkurus #projekkuruslepasraya #sihat #losefatnow

1

detoxteabysha

Real testimoni..sangat hebat penangan set combo nie. Sape yg xmau kn hilang 2-5kg dlm masa 2-5 hari? yg dh cuba mereka tau akan keberkesanan set combo tea medina desire nie. Jom awak try..rasai sendiri kehebatan set combo nie. Alahai ruginya kalau awak xnk cuba tau. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 013-9115567 #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #sayajualdetoxtea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

0

wowslim.jb

NAK KURUS DENGAN CEPAT ?! WowSlim lah jawapannya !! . Tak perlu diet Takda pantang Tak perlu exercise . Result boleh nampak dengan hanya makan sebiji WowSlim setiap pagi before breakfast! Dalam masa 10 HARI berat turun 10KG!! WOW gila kan? ๐Ÿ˜ . Dapatkan WowSlim sekarang, whatsapp 0173242409 ๐Ÿ’– #wowslim #wowslim10days #kurusdalam10hari #kurusdengancepat #kuruscepat #kurus #nakkurus #nodiet #jomkurus #sayajual

0

demica.official

#DEMICA sesuai untuk orang yang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ’™ Dah cuba pelbagai produk kuruskan badan tapi berat tetap tak turun ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ’™ Perut asyik lapar je, bila makan tak ingat dunia ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ ๐Ÿ’™ Lemak bermaharajalela di perut, peha, pinggul.. ๐Ÿ’™ BMI dah masuk kategori OBESITI ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜– ๐Ÿ’™ DIET 24/7 tapi tak kurus kurus ๐Ÿ˜ซ . Nak cuba #Demica & nak dapatkan FREE COACHING dari #TeamDemica ?? . Whatsapp terus ke ๐Ÿ“ฒ013-9068007. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

nurraysa_hajar

RAHSIA FOUNDER NURRAYSA TURUN 15 KG SELEPAS BERSALIN TERBONGKAR ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . KINI BERAT BADAN SAYA SAMA SEPERTI PERMULAAN KAHWIN WALAUPUN ANAK DAH 4 ORANG.. -Puan Noraini Zolkepeli- (Founder Nurraysa) Siapa nak KURUS juga ? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€

1

demica.kurus

#DEMICA sesuai untuk orang yang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ’™ Dah cuba pelbagai produk kuruskan badan tapi berat tetap tak turun ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ’™ Perut asyik lapar je, bila makan tak ingat dunia ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ ๐Ÿ’™ Lemak bermaharajalela di perut, peha, pinggul.. ๐Ÿ’™ BMI dah masuk kategori OBESITI ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜– ๐Ÿ’™ DIET 24/7 tapi tak kurus kurus ๐Ÿ˜ซ . Nak cuba #Demica & nak dapatkan FREE COACHING dari #TeamDemica ?? . Whatsapp terus ke ๐Ÿ“ฒ013-9068007. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica.co

#DEMICA sesuai untuk orang yang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ’™ Dah cuba pelbagai produk kuruskan badan tapi berat tetap tak turun ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ’™ Perut asyik lapar je, bila makan tak ingat dunia ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ ๐Ÿ’™ Lemak bermaharajalela di perut, peha, pinggul.. ๐Ÿ’™ BMI dah masuk kategori OBESITI ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜– ๐Ÿ’™ DIET 24/7 tapi tak kurus kurus ๐Ÿ˜ซ . Nak cuba #Demica & nak dapatkan FREE COACHING dari #TeamDemica ?? . Whatsapp terus ke ๐Ÿ“ฒ013-9068007. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakotabharu #demicakelantan #demicakb #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

dr_bustari

Terlalu banyak kalori akan jadi gemuk. So perlu tahu berapa byk kalori yg perlu setiap hari. Tapi kalau terlalu sedikit kalori cth skip makan, tak ada tenaga pulak utk bakar. Kesannya akan jadi letih. Sebab tu perlu pemakanan seimbang utk memberi cukup tenaga dan dlm masa yg sama kurang kalori utk bakar lemak. Nak turun 3-10kg dgn meal plan seimbang tanpa perlu berlapar, klik link di bio Coach Dr Bustari 01110513940 #teambustari #slimfitfromhome #weightlossmadesimple #diet #tv3 #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #nakkurus #ramping #bilanakdiet #taknakgemuk #lazada #zalora #tipsturunberat #jubahbesar #seluarbesar #gemukisawesome #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #jalanjalancarimakan

0

wowslim.jb

Hi semua, untuk yang taktahu lagi bila masa perlu consume WowSlim, ianya perlu dikunyah 1 biji pada waktu pagi sebeluk sarapan ๐Ÿ˜Š . Kelebihan dan kebaikan WowSlim : . ๐ŸŽ Membantu melancarkan sistem pencernaan dan masalah sembelit ๐ŸŽ Membantu mengeluarkan toxin dalam badan dengan lebih cepat ๐ŸŽ Membantu mempercepatkan berat badan dengan cepat ๐ŸŽ Membantu membakar lemak kalori dengan cepat ๐ŸŽ Membantu peredaran darah dengan lebih baik . 30 biji WowSlim sebotol tahan selama sebulan tau! Sangat jimat ๐Ÿ˜ . Cepat whatsapp ira 0173242409 dapatkan WowSlim sekarang!! . #wowslim #wowslim10days #kurusdalam10hari #kurus #kuruscepat #nakkurus #jomkurus #nodiet #sayajual

0

kurusbersamajurulatih

KALAU ANDA SANGUP TINGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA ... . . KALAU ANDA SANGUP TINGALKAN PROCESS FOOD .BENDA MANIS SEMATA2 NAK KURUS . JOM CABAR DIRI. JOIN TEAM COACHING KAMI . . YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . . BACA SAMPAI HABIS . . SAYA DARI ORANG GEMOK SAYA TAU ORANG GEMUK NAK APE. . . FUNGSI : MENAIAKAN METOBOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 10 RIBU ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR MAKAN IKUT KALORI DIPERLUKAN TAPI KENYANG . 4)LEPAS KURUS COACH AJAR MAINTAIN BERAT . 5)NOTA PEMAKNAAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE SM FREE NOTA PEMAKNAN . . tekan link whatsap dekat ig bio profile saya JIKA BERMINAT #fatburnermega #lemonex #gcxfactor #mesotropin #hydrowhey #titanwhey #herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat #coachkurusmalaysia #jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite #fatburner #dietatkins #dietkalori #coachtko

0

ina.liley

โœ”Healthy Pure Smoothie Ingredients : 1. Sebiji epal hijau 2. Beberapa biji nenas 3. Beberapa biji baby carrot 4. Beberapa helai green coral 5. Satu sudu greek yogurt 6. 1 scoop whey protein 7. 250 ml plain water/coconut water/almond milk/low fat milk Blend je semua..dah siap! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜ - #tipsdiet #tipsdietsehat #tipsdietsihat #smoothiesihat #muslimahfitnessclass #jubahbesar #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #dietseimbang #turunberat #sizebesar #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdaripejabat #dietseimbang #dietsihat #kurusihat #sukusukuseparuh #nakkurussihat #sizebesar #wangsamaju #srirampai #melawati #teamsurikurus

0

nrladda_shom

MINKAFFE + GARLIC TAHUKAH ANDA? . Manfaat minuman minkaffe + Garlic ini bukan sahaja terdiri dari minuman biasa... . tetapi Ia juga mempunyai banyak sekali kelebihan, manfaat dan khasiatnya. . โœ”Ada orang amalkan minum Set PKP berjaya turunkan berat badan. . โœ”Ada orang amalkan set PKP ini perut tak rasa lapar, malah gastrik telah hilang. . โœ”Ada orang amalkan set PKP ini, badannya rasa lebih bertenaga sepanjang hari. . โœ”Ada orang amalkan set PKP ini, lawas sistem penghadamannya. . SET PKP ini bukan minuman biasa untuk kecantikan atau mencantikkan tubuh badan Tapi set PKP mampu menyihatkan seluruh anggota tubuh badan anda. Bestkan.... . WHATSAPP ADDA ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ 013-4679041 . BIZ ONLINE | MODAL RM47 FREE BODY WASH yg bernilai RM35.80 #ProjekSTG #CATchampions Program #2GAJIsebulan #MiracleJULY . #projekstg #kurus #kurussihat #kurusbadan #langsing #kuruskanbadan #jomkurus #kurusdenganselamat #kuruslepasbersalin #kurussebelumkahwin #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusdengansihat #minkaffe #minkaffemurah #minkaffemalaysia #kopiviral #ciksempurna #isteriuntukdiiktiraf #andainyatakdir2 #janganbencicintaku #rahsiahatiperempuan #igmonsta #cikguseo

0

haryani_yusof

Jujur Fat korang Yang mana... Cer belek depan cermin kat umah nanti... . . . . Coach haryani Hilang 5-10kg hanya dari Dari Rumah dan walau dimana anda berada..tanpa workout beria.. Penyertaan Di Buka Sekarang - Klik Di link Profile Utk Direct What'sApp saya -- (Lelaki & Perempuan ) . #malaysia #bodysexy #bodygoals #jomkurus #fitmalaysia #bajuxxl #tipskurus #coachh #kurusselepasbersalin #dietatkins #dietkirakalori #programkurus #dietnetural #produkkurusterbaik #gymkl #wangsamaju #sayacoach #sayajual #makanandiet #handbagmurahmalaysia #syukurselalu

0

nrladda_shom

Terima kasih my bff Aliyah sbb self pickup amik dekat rumah kita petang tadi.. Dia beli 1 kotak min kaffe dari kita ๐Ÿ˜‰ . Sape2 lagi yg nak min kaffe boleh wasap adda tau ๐Ÿ˜˜ . Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ 013-4679041 ๐Ÿ“ฒ 013-4679041 ๐Ÿ“ฒ 013-4679041 . Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #projekSTG #CATchampions #JulyExcellent . #projekstg #kurus #kurussihat #kurusbadan #langsing #kuruskanbadan #jomkurus #kurusdenganselamat #kuruslepasbersalin #kurussebelumkahwin #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #kurusdengansihat #minkaffe #minkaffemurah #minkaffemalaysia #kopiviral #ciksempurna #isteriuntukdiiktiraf #andainyatakdir2 #janganbencicintaku #rahsiahatiperempuan #igmonsta #cikguseo