Jomkurus Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

mamamdiet

Kisah Kejayaan Mamam the Diet Plate =============================== Walaupun mamam dah sampai rumah beliau dah lama, tapi bulan januari haritu baru beliau gunakan mamam the diet plate. Beliau sangkakan mamam the diet plate tidak akan berikan impak besar kepada penurunan berat badan beliau. Rupanya sangkaan beliau meleset setelah kehilangan 5kg berat pada bulan pertama menggunakan mamam the diet plate. Beliau menjadi makin teruja dan terus semangat menggunakan mamam the diet plate sehingga ke pejabat beliau masih menggunakan mamam the diet plate. Hasilnya berat badan beliau sekarang adalah 71kg. Wow! 17kg berat badan telah hilang selama 4 bulan sahaja. -Tahniah Ustaz Ki Catering- Klik link ni ya: http://www.wasap.my/60183994780 http://www.wasap.my/60183994780 http://www.wasap.my/60183994780 #jk1m #dietkalori #dietatkins #kurus #makan #lapar #licin #cantik #mamamdietplate #sukusukuseparuh #healthydiet #jomkurus #kevinzahari #jordanyeoh #pinggansihatmalaysia

0

detoxteakuantan

HOT ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถTESTIMONI ยป . MISI KURUS 2018 ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ . DIGALAKKAN PENGAMBILAN COMBO SET UNTUK KESAN YANG SUPERBBB!!! . JOM ORDER LEKAIH & KAMI GUIDE SAMPAI KURUS . Konsisten anda jaminan kami๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป try Slimming Detox Tea,Kakicantiq tea dn lotion MARYAM... ------------------------------------------------- Camne nak order?? ------------ WHATSAPP 011 37544204 WHATSAPP 011 37544204 ---------------------------------------------- SET COMBO RM40 (ST & KCT) SLIMMING DETOX TEA RM15 KAKI CANTIQ RM25 LOTION MARYAM RM35 #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamalaysia #medinadesire #medinadesirekuantan #detoxteakuantan #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #mohkuruskuantan #jomkurus #minumankesihatan #medinadesire #zumbakuantan #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus #tehkakicantiq #medinadetoxtea

0

nurbeautystore

Annette beaute v ni bkn saja leh pakai kt dagu tau. Boleh sapu jgk dekat bdn dekat perut ๐Ÿ‘๐Ÿป customer sapu dekat perut melawaskan gittew. lemak2 kt perut pon makin hilang tau ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Tak suka krim pns meh sapu krim sejuk berangin. RM36 shj 30gm ๐Ÿ˜˜ . . Nak order ? Whatsapp 010-9542369 โค๏ธ

1

nurbeautystore

Gel pelangsing yang paling sesuai utk memberi bentuk muka yg tajam (V-shape) dlm masa 7 hari penggunaan. Gel pelangsing hanya dengan sapuan dapat mengurangkan inci dan menurunkan berat badan. Selain itu kegunaan ANNETTE BEAUTE-V adalah seperti: ๐Ÿ’‹membantu anda dapatkan semula bentuk muka V SHAPE ๐Ÿ’‹membantu lawaskan sistem penghadaman ๐Ÿ’‹mengurangkan senggugut ๐Ÿ’‹menghilangkan lenguh2 dan sengal sendi . โžก Bahan utama: . โœ” aqua โœ” minyak bunga matahari โœ” aloe vera, โœ” jojoba oil dll

1

demica_slim_perak

1 KOTAK LOSE 5KG . Wowww adik ni dapat turun 5KG dari 65KG kepada 60KG even diet sikit2 je katanya ๐Ÿ˜ฑ . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, paha, lengan & pinggul pun turut hilang ๐Ÿ’ƒ . Good luck utk capai target lagi 5KG je!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ . Sape lagi yg nak hilangkan lemak pada dagu, perut, paha & lengan?? . Whatsapp ke 0194453416 . #demica #demicantik #DS0025 #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

ratuofficial.leeza

Hii, boleh dapatkan #ratuslimmingjelly dari saya (@Ratuofficial.leeza) ๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚Siapa nak kurus sebelum raya ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปcepat2 dpt ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ PROMO SPECIAL FREE GIFT ๐ŸŽ๐Ÿ› ๐Ÿ’ฐ1 bottle RM69 (15 SACHET) ๐Ÿ“ฌRM 8 postage ๐Ÿ’ฐ2 bottle RM138 ๐Ÿ“ฌFREE POSTAGE ๐Ÿš— FREE COD AREA SHAH ALAM/SUBANG JAYA๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€FREE TIPS KURUS - ๐Ÿ“ฒ whatsapp me now for order (0183859766)๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ“ฑ #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift

0

mizan_din

Kebanyakkan wanita yg berkahwin lebih cepat gemuk๐Ÿ˜ญ . Kerana terlalu sibuk lakukan kerja rumah dan menjaga anak sehingga tiada masa untuk diri sendiri sampaikan tidak jaga permakanan dan bersenam membuatkan bentuk badan semakin bulat dan berat badan naik terlalu cepat. . Ramai peserta program #YCLWH kebanyakkan isteri2 tiada masa untuk jaga badan mereka insyallah berjaya loss weight 5 hingga 10 kg hanya duduk dalam rumah saja kerana 100% online.. . Pendaftaran terhad tinggal hanya 5 slot saja lgi. . #coachizan_din #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . ๐Ÿ“ฒ Coach Izan - 0127819612 . #makansehat #santaisantai #makansedap #jomkurus1malaysia #jomkurus #diet #dietsihat #ariani #jakel

0

eyfasoleh

0

missfit_rebecca

0

mamaboomboom.sauna.setkurus

โค๏ธ Yang perlu anda tahu dan Wajib BACA jika nak kurus . โคต๏ธโคต๏ธ . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? . Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang โ€˜bersenamโ€™ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya. . @album.testimonisauna . โ˜‘๏ธ 013 3546429 . #kurustanpadietketat #setsauna #setkurus

1

fvfitnessvalley

Nak hilangkan ngantok kami kunyah tomato cherry. Kami cuba sedaya upaya untuk tidak kunyah pisang goreng atau kerepek. Tapi kalau ada orang hulur ambil juga sikit . #fitnessvalley #fit #fitness #fitkl #fitselangor #malaysia #kualalumpur #shahalam #selangor #jomsihat #jomkurus #workout #gratitude

0

adibmustafa_

SIAPA DAH BERAZAM NAK KURUS TAHUN 2018? KOMEN BERAPA KILO ANDA NAK TURUNKAN... JOM SARUNG KEBAYA RAYA TAHUN INI.๐Ÿ™‹ . Majoriti orang Malaysia azam tahun barunya menurunkan berat badan. Tahukah anda, 93% daripadanya tak tertunai azam tahun baru? . Siapa nak kurus tahun 2018? Saya doakan anda semua berjaya! . Nak kurus tahun 2018? Nak pakai kebaya raya nanti? Tapi tak tau macam mana nak turunkan berat badan? Pernah diet? Tapi tak berjaya? Nak dapat consultation dan kurus kat rumah? . Jangan risau. Program JOM SARUNG KEBAYA RAYA 2018 akan memenuhi kehendak anda. Pendaftaran sesi Mei 2018 dah dibuka. . Coach Adib Mustafa 013 642 1727 . Daftar SEKARANG . Dah ramai yang daftar. Sekarang tak banyak dah tempat kosong. Siapa lagi yang nak daftar? Daftar sekarang! . #adibmustafaWeightLossJourney #teamadibmustafa #fitmalaysia #Jomraya #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #nutrition #Ipunnakkurus #weightlossfast #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #bakarlemak #kurusdarirumah #jomkaya #hartamas #bangsarvillage #dataranmerdeka

0

fiksyabeauty

Good afternoon, dah makan belum?๐Ÿ’๐Ÿป . Nak kurus JANGAN skip breakfast, breakfast ni penting untuk mengekalkan berat badan yang sihat dan segar sepanjang hari. Kalau tak, breakfast akan membuatkan kita berada dalam mood โ€œkebuluranโ€ dan akan menyebabkan makanan berikutnya menjadi lemak. . Jangan sesekali skip breakfast dan jangan sesekali skip dari consume #Demica kalau nak kekal kurus dan bertenaga ๐Ÿ‘๐Ÿป. . Sape nak kurus & cantik?? Whatsapp #0183297614 #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0

ratuofficial.sabah

๐ŸŒธReal Testimoni๐ŸŒธ Mereka sudahh anda bila lagi?? Jom dapatkan Ratu sekarang!! . ๐Ÿ’•READY STOCK!! READY STOCK!!๐Ÿ’• . Hi! Berminat untuk order Ratu Slimming Jelly by Amyera Beauty? Whatsapp 011-36180154 atau klik link instagram saya @ratuofficial.sabah untuk info lanjut. . ๐ŸŒธHarga๐ŸŒธ โžก๏ธ1 Bottle (15Sachet) Rm69sm Rm75 ss (exclude pos &cod) โžก๏ธ2 Bottle Rm138sm Rm150ss (include pos&cod) ๐ŸŽFreegift . ๐Ÿ“ŒCod area ๐Ÿ‘‰ Indah Permai , Sepanggar, sulaman Sentral, Uitm, Ums, Kk_City dan kawasan sekitar๐Ÿš˜Luar KK by Pos๐Ÿ›ซ . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellysabah #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes

0

trudollynilai

nih dollies yg bgtau. iols tak karang sendirik testimonial nih. senang nak digest katenye. dah cerah plak tuh eh senang citer nak raya nih mmg semua nampak kebaboom la kan? kite lek lek jea consume trudolly nih. bg org jeles sket. ^^

1

ratuofficial.sabah

๐ŸŒธReal Testimoni๐ŸŒธ Mereka sudahh anda bila lagi?? Jom dapatkan Ratu sekarang!! . ๐Ÿ’•READY STOCK!! READY STOCK!!๐Ÿ’• . Hi! Berminat untuk order Ratu Slimming Jelly by Amyera Beauty? Whatsapp 011-36180154 atau klik link instagram saya @ratuofficial.sabah untuk info lanjut. . ๐ŸŒธHarga๐ŸŒธ โžก๏ธ1 Bottle (15Sachet) Rm69sm Rm75 ss (exclude pos &cod) โžก๏ธ2 Bottle Rm138sm Rm150ss (include pos&cod) ๐ŸŽFreegift . ๐Ÿ“ŒCod area ๐Ÿ‘‰ Indah Permai , Sepanggar, sulaman Sentral, Uitm, Ums, Kk_City dan kawasan sekitar๐Ÿš˜Luar KK by Pos๐Ÿ›ซ . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellysabah #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes

0

terrarossa.my

DONE POST โœ… - Fenomena #Demica di luar jangkaan. Laju betul order masuk sampai sekarang tiap2 minggu orang kilang kena hantar stock ๐Ÿ”ฅ. - Terima kasih yg percayakan produk sis. Sesiapa yg masih belum cuba lagi, jom cepat2 Whatsapp sis. Sis nak bagi free coaching sampai kurus tau!๐Ÿ’ฏ - Jom lah kita Kurus Sama2 Sebelum Raya ! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’— - For more details kindly Whatsapp 019-499 3188 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ˜‰ - #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #terrarossamy #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1

fiksyabeauty

Korang kena cuba Demica ni . . Stock dah tak banyak tau! . Korang nak tengok je ke org lain kurus dengan Demica ! ! ? ? . DAPATKAN SEGERA ! ! ! ! ๐Ÿค—. Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2. . Berminat? Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke #0183297614 Malas sangat nak save no?Boleh terus tekan linkย di bio okay.. #programkurus #produkkurus #demicantik #IngatKurusIngatDemica #demica #sayajualdemicaย  #demicatestimoni #demicaubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia

0

trudollynilai

nak bitau uolls ape yg best sgt psl trudolly nih. awesomeness in 1 box uolls. supplement utk dalaman org ckp. nak cantek, nak detox inilah rahsianye. sape takmo cantek cam our ladybosses kan?

1

richglow_gallery

. ANAK RAMAI BUKAN ALASAN MALAS JAGA BADAN ------------------------------------------ . Babe solidnyaa kau Kau makan ape? Gojesss gila kauuu Muka berseri seri pulak tu ... Jom kita kongsi berkemaah... *Ini la yg akak amalkan.* . - TAK PERLU DIET KETAT - TAK PERLU SEKAT MAKAN - TAK PERLU HEAVY EXERCISE - 3 MANFAAT LENGKAP DALAM 1 SET IAITU BODY SOLID, KULIT CANTIK DAN MEREMAJAKAN RAHIM WANITA . Cuba dulu pasti berpuas hati๐Ÿ˜ . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

0

richglow_gallery

. Awak tahu tak? Jika awk ambil RICHGLOW PERFECT SERIES SET ni , awak adalah seorang yg :- . + mementingkan keselamatan produk (ada KKM) + mementingkan kesucian produk (ada Halal) + anda seorang yg ade class(harga RM197) + anda seorang yg berduit (harga RM197) + anda sayangkan rumahtangga anda + anda sayangkan suami anda + anda sayang pada badan dan kulit anda + anda seorang yg sangat teliti dalam memilih supplemen kecantikan + anda ingin sentiasa kelihatan VASS di mata suami + anda ingin diyakini dan berasa yakin + anda ingin kembali dara + anda nak suami lihat anda seperti bidadari + anda sangat BIJAK sebab beli 2 item tapi dapat 3 item!! + anda sangat PANDAI sebab cuma beli 1 set untuk CANTIK KURUS KETAT CERAH GEBU + anda sangat BERTUAH sebab anda TEMPAH SEKARANG dan JIMAT 50% . . RM179 ------> RM99๐Ÿ˜ฑ . "Hari-Hari Pengantin Baru!" . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

0

slimbeautycarepromo7956

Testi pelangsing obat diet pelangsing slimbeautycare slimming. Tiap tubuh orang berbeda-beda ya dear metabolisme tubuhnya.. di tunggu ya feedback & all result nya. Thanks sist๐Ÿ˜Š Harga? Slimming pink IDR 300.000/60 pills IDR 230.000/30 pills . Slimbooster IDR 450.000/30 pills.(BEST seller) (kapsul paling BESAR) Detox slim IDR 400.000/30 pilss Paket skincare beaushinee IDR 550.000 /paket Order? Line "slimbeautycareindo" & "slimbeautycares" Whatsapp : +6281223272792 +6282113720740 (admin fajri) Blackberry pin : - 7608115A - 7A37D088 (Pilih salah satu kontak ya) Text sms (no call) 085659759577 Www.slimbeautycare.com Shipped worldwide #jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #readystokjakarta #shippingworldwide #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pastilangsing #uangkaget #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelansingpaha #korsetpelangsing

1

demica.co.official

TURUN 3KG WALAUPUN CONSUME KADANG2 . Alhamdulillah dapat share feedback hari2 dengan korang. Adik ni share selera makan dia makin berkurang tau walaupun kadang2 lupa nak consume. Yang penting berat turun 3KG & memang adik ni nekad nak repeat order!๐Ÿ’ช๐Ÿป . Keep it up! Lepasni takleh lupa utk consume tau. Kalau consume hari2 mesti lagi banyak dapat turun berat. . Kalau nak kurus dengan #Demica juga cepat Whatsapp sis 013-9068007. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #likeforlike #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0

slimbeautycarepromo7956

Testi pelangsing obat diet pelangsing slimbeautycare slimming. Tiap tubuh orang berbeda-beda ya dear metabolisme tubuhnya.. di tunggu ya feedback & all result nya. Thanks sist๐Ÿ˜Š Harga? Slimming pink IDR 300.000/60 pills IDR 230.000/30 pills . Slimbooster IDR 450.000/30 pills.(BEST seller) (kapsul paling BESAR) Detox slim IDR 400.000/30 pilss Paket skincare beaushinee IDR 550.000 /paket Order? Line "slimbeautycareindo" & "slimbeautycares" Whatsapp : +6281223272792 +6282113720740 (admin fajri) Blackberry pin : - 7608115A - 7A37D088 (Pilih salah satu kontak ya) Text sms (no call) 085659759577 Www.slimbeautycare.com Shipped worldwide #jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #readystokjakarta #shippingworldwide #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pastilangsing #uangkaget #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelansingpaha #korsetpelangsing

0

demica.co.official

3 HARI TURUN 2KG . Wowwww hebatnya penangan guide dari #TeamDemica . Mmg kitorang akan guide dear sampai capai target berat idaman!๐Ÿ’™ Adik ni lose 2KG lepas consume 6sachet je. Berat turun dari 74KG-72KG in 3days only ๐Ÿ˜ฑ. . Tahniah dear sbb betul2 ikut tips #TeamDemica bagi. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact sis 0139068007 . . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4likes #demicamurah

0

richglow_gallery

. Izinkan sis hapdate testimoni yang tak henti berkunjung masuk ke inbox sis๐Ÿ’• Amboi-amboii makin runchengg dah skarang ni ๐Ÿ’‹ . --------------------------------- . APA YANG PALING GEMBIRAKAN KITA KAUM WANITA ? . 1. Bila suami puji, "eh sayang ni dalam gelap pun nampak putih๐Ÿ˜" 2. Bila bangun pagi rasa cargas bertenaga dah takde sakit sendi atau lemah lesu. 3. Bila kita berdiri depan cermin, kiri kanan pinggang dah takde flabby. Baju lama pun masih muat. 4 Bila ramai kata kita tak dimamah usia langsung! Makin muda ada lahโ˜บ . Betul tak ? . Sebenarnya ramai yang dah alami "kegembiraan" ni bila diaorang amalkan Richglow . Lagi-lagi Richglow #SetRuncheng, #SetMontox yang dah ditambah dengan jamu istimewa yang sangat hebat fungsinya untuk mencantikkan bentuk badan dan meremajakan semula diri kita dari top to toe๐Ÿ‘๐Ÿป . Tak susah pun : . 1. Amalkan jus 1 sachet sehari. 2. Sapukan losyen di kawasan berlemak supaya lemak cepat terbako! Buat setiap hari sebelum tido. 3. Tengah tido pun runcheng!! Aishh nak jugakkk lah! . ๐ŸŒŸRamai yang dah cuba ๐ŸŒŸRamai yang dah puji . Sis bila lagi? Nak WOW di mata yang tersayang tak boleh tunggu tau. . Jom dapatkan sekarang dengan diskaun 50% + SPECIAL FREE GIFT DARI HQ๐Ÿ˜‰ . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

1

demica.co.official

SEBULAN LOSE 15KG . Wowww berat sebelum ni 120KG now jadi 105KG uolsss. Sape taknak macam ni kan. Follow je tips #TeamDemica bagi In shaa Allah akan capai weight yg korang target. . Paling best bila officemate tegur nampak slim sikit! O-M-G rasa macam nak LOMPAT KE BULAN!โค๏ธ Tahniah dear, thanks sebab repeat order 4 kotak terus. . Kalau tak menjadi takkan laaa orang repeat order kan? Sape lagi nak kurus dengan Demica? . Whatsapp cepat2 ke 013-9068007. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0

richglow_hq

. ANAK RAMAI BUKAN ALASAN MALAS JAGA BADAN ------------------------------------------ . Babe solidnyaa kau Kau makan ape? Gojesss gila kauuu Muka berseri seri pulak tu ... Jom kita kongsi berkemaah... *Ini la yg akak amalkan.* . - TAK PERLU DIET KETAT - TAK PERLU SEKAT MAKAN - TAK PERLU HEAVY EXERCISE - 3 MANFAAT LENGKAP DALAM 1 SET IAITU BODY SOLID, KULIT CANTIK DAN MEREMAJAKAN RAHIM WANITA . Cuba dulu pasti berpuas hati๐Ÿ˜ . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

1

trudollynilai

ok delivery lagikkkkk. ke putrajaya kite. ade yg nak menyelit order kea? DM or whatsapp iols cpt2 eh. iols nak gerak da nih. whatsapp link kat profile page yach! ^^

1

demica_official

TURUN 3KG WALAUPUN CONSUME KADANG2 . Alhamdulillah dapat share feedback hari2 dengan korang. Adik ni share selera makan dia makin berkurang tau walaupun kadang2 lupa nak consume. Yang penting berat turun 3KG & memang adik ni nekad nak repeat order!๐Ÿ’ช๐Ÿป . Keep it up! Lepasni takleh lupa utk consume tau. Kalau consume hari2 mesti lagi banyak dapat turun berat. . Kalau nak kurus dengan #Demica juga cepat Whatsapp sis 013-9068007. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #likeforlike #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0

berryshape.kluang

โ€œ SAYA NAK JADI AGENT , RAMAI KAWAN OFFICE TEGUR KURUS ๐Ÿ”ฅโ€. . . Sorry uolss , lately ni banyak sangat testimoni yang kita share daripada team #BerryShape yang dah berjaya KURUS terus nak daftar jadi agent . Maklum lahh , bila dah berjaya selesaikan masalah berat badan mestilah makin percaya yang produk ni mampu bantu orang ramai selesaikan masalah berat badan. Betul tak? ๐Ÿค”. . . Feedback kita terima pagi ni freshh dari customer kita, berat turun lepas 2 minggu amalakan #BerryShape & ramai sangatt kawan - kawan tegur kurus. . . โ–ถ๏ธ SEBELUM : 73.9 KG. โ–ถ๏ธ SELEPAS : 72.9 KG. โ–ถ๏ธ 2 MINGGU PENGGUNAAN. . . Uolss tak makan hati ke tengok ramai yang dah berjaya KURUS ? jum tampar keluar lemak - lemak jahat dekat badan korang tu sekarang ๐Ÿ”ฅ. . . PRICE : ๐Ÿ’ฐ 1 BOTTLE RM98 INCD POS ( SABAH SARAWAK RM 100 INCD POS ). ๐Ÿ’ฐ 2 BOTTLES RM188 FREE POSTAGE ( SABAH RM190 ). . ๐Ÿ“ฑ WHATSAPP + 0196400394 . ๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD AREA BANDAR KLUANG . ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SETIAP HARI . #raszbeautyhq #berryshape #berryshapehq #fenomenakurusflawless #feedbackrbeauty #berryshapekluang #lafazkankalimahcintamu #jomkurus #nakkurus #nakcantik #cantik #flawless #berry

0

demica_official

3 HARI TURUN 2KG . Wowwww hebatnya penangan guide dari #TeamDemica . Mmg kitorang akan guide dear sampai capai target berat idaman!๐Ÿ’™ Adik ni lose 2KG lepas consume 6sachet je. Berat turun dari 74KG-72KG in 3days only ๐Ÿ˜ฑ. . Tahniah dear sbb betul2 ikut tips #TeamDemica bagi. Yg penting kena minum air kosong banyak2 utk buang toksin dari badan kita. . Korang yg nak kurus dengan #Demica jugak cepat2 contact sis 0139068007 . . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4likes #demicamurah

0

demica_official

SEBULAN LOSE 15KG . Wowww berat sebelum ni 120KG now jadi 105KG uolsss. Sape taknak macam ni kan. Follow je tips #TeamDemica bagi In shaa Allah akan capai weight yg korang target. . Paling best bila officemate tegur nampak slim sikit! O-M-G rasa macam nak LOMPAT KE BULAN!โค๏ธ Tahniah dear, thanks sebab repeat order 4 kotak terus. . Kalau tak menjadi takkan laaa orang repeat order kan? Sape lagi nak kurus dengan Demica? . Whatsapp cepat2 ke 013-9068007. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2

richglow_hq

. Awak tahu tak? Jika awk ambil RICHGLOW PERFECT SERIES SET ni , awak adalah seorang yg :- . + mementingkan keselamatan produk (ada KKM) + mementingkan kesucian produk (ada Halal) + anda seorang yg ade class(harga RM197) + anda seorang yg berduit (harga RM197) + anda sayangkan rumahtangga anda + anda sayangkan suami anda + anda sayang pada badan dan kulit anda + anda seorang yg sangat teliti dalam memilih supplemen kecantikan + anda ingin sentiasa kelihatan VASS di mata suami + anda ingin diyakini dan berasa yakin + anda ingin kembali dara + anda nak suami lihat anda seperti bidadari + anda sangat BIJAK sebab beli 2 item tapi dapat 3 item!! + anda sangat PANDAI sebab cuma beli 1 set untuk CANTIK KURUS KETAT CERAH GEBU + anda sangat BERTUAH sebab anda TEMPAH SEKARANG dan JIMAT 50% . . RM179 ------> RM99๐Ÿ˜ฑ . "Hari-Hari Pengantin Baru!" . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

0

slimbeautycarepromo7956

Testi pelangsing obat diet pelangsing slimbeautycare slimming. Tiap tubuh orang berbeda-beda ya dear metabolisme tubuhnya.. di tunggu ya feedback & all result nya. Thanks sist๐Ÿ˜Š Harga? Slimming pink IDR 300.000/60 pills IDR 230.000/30 pills . Slimbooster IDR 450.000/30 pills.(BEST seller) (kapsul paling BESAR) Detox slim IDR 400.000/30 pilss Paket skincare beaushinee IDR 550.000 /paket Order? Line "slimbeautycareindo" & "slimbeautycares" Whatsapp : +6281223272792 +6282113720740 (admin fajri) Blackberry pin : - 7608115A - 7A37D088 (Pilih salah satu kontak ya) Text sms (no call) 085659759577 Www.slimbeautycare.com Shipped worldwide #jomkurus #langsing #pelangsing #obatdiet #slimbeauty #slimbeautycare #slimbeautycaremalaysia #kuruscantik #jamuherbaldiet #jamukurus #herbalalami #kuruscepat #readystockpelangsing #readystock #readystokjakarta #shippingworldwide #slimbooster #tehpelangsing #obatpelangsing #pastikurus #pastilangsing #uangkaget #pelangsinglengan #pelangsingperut #pelansingpaha #korsetpelangsing

0

thinrific

LUSLIMLABEB berbeza dengan slimming tea yang ada dekat pasaran. LUSLIMLABEB ni sangat flexible, kami jual ikut set mengikut targeted loss weight masing masing, iaitu 10, 20 atau 30 hari. . Harga asal setiap tin ialah RM39, tapi tapi harga ni tak fix tau sebab harga dia berbeza untuk setiap set. Lagi banyak hari, lagi murah dan lagi jimat ๐Ÿ˜˜ . โค๏ธMORNING BOOST (TIN MERAH) โžก๏ธTingkatkan metabolism & bakar lemak untuk tenaga seharian. . ๐Ÿ’›EVENING DOZE OFF (TIN KUNING) โžก๏ธDetoxification, buang toksin dalam badan masa kita tidur. . ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL ๐Ÿ’ฏ ORGANIC โŒ CHEMICAL . . ๐Ÿ”ฅWHATSAPP 017-8735150๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅWHATSAPP 017-8735150๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅWHATSAPP 017-8735150๐Ÿ”ฅ ๐ŸŒˆ[Atau tekan je link di bio]๐ŸŒˆ

1

mizan_din

Ada tak.. teringin makan kari tapi baru teringat hari ni tengah diet.๐Ÿ˜‚ . Kari selalunya mempunyai banyak kalori kerana di sebabkan kebiasaannya masak di tambah dengan minyak dan juga bahan perasa. . Jadi anda boleh tukar bahan yg lebih sihat seperti minyak masak boleh tukar degn minyak minyak zaitun. . Santan boleh kepada susu rendah lemak atau pun yogurt. . Penambah perasa atau MSG kurangkan atau pun hanya letak garam, daun kari sudah cukup boleh bau wangi dan sedap. . Makanan kegemaran kita boleh je makan bila time diet hanya tukar bahn saja sudah cukup. . #coachizan_din #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . ๐Ÿ“ฒ Coach Izan - 0127819612 . #makansedap #diet #dietsihat #kurustanpasenaman #kurus #jomkurus1malaysia #jomkurus #ariani #jakel

0

richglow_hq

. Izinkan sis hapdate testimoni yang tak henti berkunjung masuk ke inbox sis๐Ÿ’• Amboi-amboii makin runchengg dah skarang ni ๐Ÿ’‹ . --------------------------------- . APA YANG PALING GEMBIRAKAN KITA KAUM WANITA ? . 1. Bila suami puji, "eh sayang ni dalam gelap pun nampak putih๐Ÿ˜" 2. Bila bangun pagi rasa cargas bertenaga dah takde sakit sendi atau lemah lesu. 3. Bila kita berdiri depan cermin, kiri kanan pinggang dah takde flabby. Baju lama pun masih muat. 4 Bila ramai kata kita tak dimamah usia langsung! Makin muda ada lahโ˜บ . Betul tak ? . Sebenarnya ramai yang dah alami "kegembiraan" ni bila diaorang amalkan Richglow . Lagi-lagi Richglow #SetRuncheng, #SetMontox yang dah ditambah dengan jamu istimewa yang sangat hebat fungsinya untuk mencantikkan bentuk badan dan meremajakan semula diri kita dari top to toe๐Ÿ‘๐Ÿป . Tak susah pun : . 1. Amalkan jus 1 sachet sehari. 2. Sapukan losyen di kawasan berlemak supaya lemak cepat terbako! Buat setiap hari sebelum tido. 3. Tengah tido pun runcheng!! Aishh nak jugakkk lah! . ๐ŸŒŸRamai yang dah cuba ๐ŸŒŸRamai yang dah puji . Sis bila lagi? Nak WOW di mata yang tersayang tak boleh tunggu tau. . Jom dapatkan sekarang dengan diskaun 50% + SPECIAL FREE GIFT DARI HQ๐Ÿ˜‰ . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

0

demica_kuruscepat

SEBULAN CONSUME LOSE 11KG, NAK REPEAT ORDER . Biar betul?? Haaa percayalahhhhh #Demica memang macam magic. Belum cuba belum tahu uolss. . Asyik diet sorang2 je tak semangat juga kan? Kalini #TeamDemica akan guide korang sampai capai target masing2 tau yang penting korang kena follow tips sis bagi. . Nak tahu macam mana?? Whatsapp direct ke 010-4315051 ! . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurussebelumraya

1

demica_kuruscepat

Founder #Demica cabar kawan baik utk #KurusDenganDemica . Apa yg bestnya dia sahut cabaran tu ๐Ÿ”ฅ. Gaissss, tunggu yer kita tengok hasilnya nanti ๐Ÿ‘ฏ. . Ada lagi tak yang nak #KurusDenganDemica? #Demica untuk yang betul betul nak kuruihhh je. . Kalau betul2 nak kurus cepat Whatsapp admin 010-4315051. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdansihat

0

suju.co_

Mengapa anda perlu mencuba RATU SLIMMING JELLY? 1. Membantu menurunkan berat badan 2. Mengeluarkan peluh dengan pergerakan 3. Membakar lemak 2x ganda 4. Membantu mengepiskan perut 5. Membantu mengecilkan peha 6. Mengawal selera makan #sisninasquad #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift

0

demica_kuruscepat

1 KOTAK TURUN 3KG, NAK REPEAT ORDER . Hai korangg dah consume Demica harini? Sebelum lunch jgn lupa tau consume 1 sachet Demica. . Tengok adik ni share feedback, minggu pertama katanya xde lose weight lagi. Lepas consume minggu ke2 baru ada turun 3kg tu pn dia tak pantang mkn ๐Ÿ˜ƒ. Kalau jaga pantang mesti lagi banyak boleh turun. . Nak repeat order kan? Haaa kalini make sure ikut semua tips & pantang sis bg ya.. . Korang yg nak kurus dengan #Demica cepat2 Whatsapp 010-4315051. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkuruscepat

1

mizan_din

Asal perut buncit je mesti kata mcm beranak . Ia berpunca daripada bahan toksik dalam usus kita tersimpan terlalu lama tidak buang sepenuhnya akibat makanan yg kita ambik tidak sihat. . Makanan seperti makanan berminyak, tinggi garam, fast food makanan yg zat yg tidak cukup membuatkan badan cepat letih dan perut semakin lapar..hasilnya badan susah bakar lemak dengan baik walaupun sentiasa jaga kalori. . Tukar cara permakanan kita sekarang seperti tinggi zat, serat dan karbohidrat supaya mudah buang toksik dalam badan kita. . #coachizan_din #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . ๐Ÿ“ฒ Coach Izan - 0127819612 . #santaisantai #kurus #kurusdansihat #makansedap #diet #dietsihat #jomkurus1malaysia #jomkurus #makandankurus

0

ratuofficial.leeza

1

syahmimibeauty_melaka_seremban

SEBULAN CONSUME LOSE 11KG, NAK REPEAT ORDER . Biar betul?? Haaa percayalahhhhh #Demica memang macam magic. Belum cuba belum tahu uolss. . Asyik diet sorang2 je tak semangat juga kan? Kalini #TeamDemica akan guide korang sampai capai target masing2 tau yang penting korang kena follow tips sis bagi. . Nak tahu macam mana?? Whatsapp direct ke 010-4315051 ! . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurussebelumraya

0

syahmimibeauty_melaka_seremban

Founder #Demica cabar kawan baik utk #KurusDenganDemica . Apa yg bestnya dia sahut cabaran tu ๐Ÿ”ฅ. Gaissss, tunggu yer kita tengok hasilnya nanti ๐Ÿ‘ฏ. . Ada lagi tak yang nak #KurusDenganDemica? #Demica untuk yang betul betul nak kuruihhh je. . Kalau betul2 nak kurus cepat Whatsapp admin 010-4315051. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdansihat

0

syahmimibeauty_melaka_seremban

1 KOTAK TURUN 3KG, NAK REPEAT ORDER . Hai korangg dah consume Demica harini? Sebelum lunch jgn lupa tau consume 1 sachet Demica. . Tengok adik ni share feedback, minggu pertama katanya xde lose weight lagi. Lepas consume minggu ke2 baru ada turun 3kg tu pn dia tak pantang mkn ๐Ÿ˜ƒ. Kalau jaga pantang mesti lagi banyak boleh turun. . Nak repeat order kan? Haaa kalini make sure ikut semua tips & pantang sis bg ya.. . Korang yg nak kurus dengan #Demica cepat2 Whatsapp 010-4315051. . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkuruscepat

1

limeshots_perak

. Eat good and feel good Jangan risau...makan banyak pun tak gemok tau...Limeshots kan ada...nanti semua akan dibuang dengan selawas lawasnya... . . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . . #limeshots #limeshotsperak #produkviral2018 #detox #nakkurus #nakdiet #kurus #slim #sembelit #diet #ubatkurus #ubatsembelit #cepatkurus #kuruscepat #badancantik #lawas #cuciusus #xnakboroi #xnakbuncit #xnakgemok #gemok #obesiti #jomsihat #jomkurus

0

limeshots_perak

. Selamat menjamu selera ye semua... Makan je apa yang rasa nak makan...tak perlu risau lagi takot berat badan naik sebab kuat makan . Limeshots kan adaaa...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Sedut2 je...maintainkan perut kempis anda...hepi dapat makan macam2...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . . #limeshots #limeshotsperak #produkviral2018 #detox #nakkurus #nakdiet #kurus #slim #sembelit #diet #ubatkurus #ubatsembelit #cepatkurus #kuruscepat #badancantik #lawas #cuciusus #xnakboroi #xnakbuncit #xnakgemok #gemok #obesiti #jomsihat #jomkurus

0

ummijenik

1

cucuk_kurus

0

fatburner.mega.pro.my

. YUP! KALAU TIADA KESAN KAMI RETURN WANG ANDA . BACA SAMPAI HABIS . . . FUNGSI : MENAIKKAN METABOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 5000 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR MAKAN IKUT KALORI DIPERLUKAN TAPI KENYANG . 4)LEPAS KURUS COACH AJAR MAINTAIN BERAT . 5)NOTA PEMAKANAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . ๐Ÿ“ฒ0129090181 ๐Ÿ“ฒ0129090181 ๐Ÿ“ฒ0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko #tko_nutrition #fatburnermegashahalam #testimonimega #nakkurus #jk1m #jomkurus #trustedseller #gymmalaysia #makanansihat #dietatkinsmalaysia #7harimencintaiku #sayangkukaptenmukhriz #opscintadinsardin #cintafartamogana #kedaionline #bazaaronline #onlineshop #malaysia #codshahalam #freepostage

0

kakicantek.tea.medina

Pergi butik...terpaksa cari baju ๐Ÿ‘•bhgn plus size....๐Ÿ˜ฃtgk fon pun....duk scroll bhgn plus size....pilihan terhad kan....๐Ÿ™† bila ni... nak pilih yg cantik2 ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘š๐Ÿ‘–mcm org lain๐Ÿ˜ง...tiap2 tahun mcm makin bertambah pulak xxxl kat saiz bj tu....๐Ÿ˜ฑ....aku pun nak berubah jugak...kena kuatkan azam..tingkatkan usaha....apa kata kita cuba set combo...slimyou detox tea & kakicantiq tea by medinadesire...hanya rm40... Mulakan hari ini juga...๐Ÿ˜ WA 0129503384 #sayajual #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #cikguseo

0

ummijenik

1

kedai_kak_yus_riyadh

Sebenarnya DETOKS lagi penting drpd DIET. Cuba baca ni. Beza DETOX dengan DIET DIET - Menurunkan berat tetapi ia juga akan meningkatkan penghasilan asid di dlm badan. Badan yang berasid akan menghasilkan lemak dan membuatkan berat badan naik kembali. DETOX - Mengeluarkan racun dari tubuh, membina otot, membuang lebihan lemak dan meneutralkan asid dlm badan. Badan yang neutral tidak akan menghasilkan lemak dan menjaga tubuh agar kekal sihat dan ideal. So mana pilihan anda??? Jika anda pilih DETOKS, JOM DETOKS DENGAN FOREVER ALOE VERA GEL #kedaikakyusriyadh #detox #jomkurus #aloevera #sihat #befaz #zumbamalaysia #business #kurussihat #diet #fun #bajuraya

0

limeshots_perak

. Eat good and feel good Jangan risau...makan banyak pun tak gemok tau...Limeshots kan ada...nanti semua akan dibuang dengan selawas lawasnya... . . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . . #limeshots #limeshotsperak #produkviral2018 #detox #nakkurus #nakdiet #kurus #slim #sembelit #diet #ubatkurus #ubatsembelit #cepatkurus #kuruscepat #badancantik #lawas #cuciusus #xnakboroi #xnakbuncit #xnakgemok #gemok #obesiti #jomsihat #jomkurus

0

huda_juicy_raspberry

. Bukan nak propa.. Bukan nak tipu.. Cuba skali sure repeat lgi.. Nyata berbeza dgn #JuicyRaspberry โคตโคต 5kg apa nak lgi kann.. . . Kalu diet sendiri nak trun 1kg pun blom tentu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ JR ni mmg sesuai utk org2 cam malas nak diet mcm iolls ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173728394 . . #READYSTOCK #JomKurus #kuruscepat #KURUSSEBELUMRAYA #kesan_seawal_7hari #slimmingfibredrink #slimming_juicy #COD_areaKL #postage_everyday #kuruscepatselamat #SEKAT_SELERA #confirmkurus #fiber10days #testimony_JR #agentwanted #kerja_kahwin #senang2kurus #obese #detox #kurussihat #plussize #plussizenomore #behealthier #weightloss #inchloss #JuicyRaspberryKurus #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #juicyraspberryoriginal

0

mohdzarindotcom

Alhamdulillah, menu lunch saya hari ni lagi sekali meal prep yang saya dah serve atas pinggan. Susah nak makan dalam tupperware ni. . Menu simple je, tapi kenyang sangat. Menu- Brownrice @ecobrownsrice, Tomato Cherry ๐Ÿ’ (saya suka sangat makan tomato, pipi pun macam tomato dah ni), lettuce dan chicken breast masak dalam airfryer . *Lunch hour esok saya ada jemputan Ramadhan Buffet. So faham-faham je la ๐Ÿ˜… . #makanansihat #lunch #eatcleantraindirty #fattofit #jomkurus #fitmalaysia #mohdzarindotcom #brownrice

1

hzh_stylicious

0

ratu_bydsa

Promosi!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 23/4/2018 - 30/4/2018 Jom rebut peluang!!! . . Whatsapp 017 356 5698 . ๐Ÿ‘‘1Bottle RM69 + RM8 (15sachets) ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘2Bottle RM138 + Free postage .๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘3Bottles ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘4Bottles ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŽ Free gift for each order . Contact Bella now 017 3565698 . . . Letโ€™s do it sayang! . . Give a try for RATU to prove to you ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ws Bella 0173565698 for order ๐Ÿ’‹ . . #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift

0

sislinbeauty

Jom lunch ๐Ÿ˜˜ Lin nak share sikit menu- menu pemakanan yg sihat โ˜บ๏ธ. Badan yg sihat datang dari pemakanan yg sihat ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป #sislin10daysprogram #sislindiet #sislin10days #kurus10hari #jomkurus #menusihat

0

limeshots_perak

. Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š . Jom dapatkan promosi akhir bulan ni!!! . Free postage tau!! . Bermula 24hb - 26hb April shj . . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . . #limeshots #limeshotsperak #produkviral2018 #detox #nakkurus #nakdiet #kurus #slim #sembelit #diet #ubatkurus #ubatsembelit #cepatkurus #jomsihat #jomkurus #1stinmalaysia #trendingnow #detoxexpert #24hourresult #easyconsume #fastresult #trendingnow #malaysia #singapore #brunie #dropship #agentwanted #buatduit #sideincome

1

ratu_bydsa

Promosi!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 23/4/2018 - 30/4/2018 Jom rebut peluang!!! . . Whatsapp 017 356 5698 . ๐Ÿ‘‘1Bottle RM69 + RM8 (15sachets) ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘2Bottle RM138 + Free postage .๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘3Bottles ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘4Bottles ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŽ Free gift for each order . Contact Bella now 017 3565698 . . . Letโ€™s do it sayang! . . Give a try for RATU to prove to you ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ws Bella 0173565698 for order ๐Ÿ’‹ . . #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift

0

ratu_bydsa

Promosi!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 23/4/2018 - 30/4/2018 Jom rebut peluang!!! . . Whatsapp 017 356 5698 . ๐Ÿ‘‘1Bottle RM69 + RM8 (15sachets) ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘2Bottle RM138 + Free postage .๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘3Bottles ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ‘‘4Bottles ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐ŸŽ Free gift for each order . Contact Bella now 017 3565698 . . . Letโ€™s do it sayang! . . Give a try for RATU to prove to you ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ws Bella 0173565698 for order ๐Ÿ’‹ . . #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #kuruscepat #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ladyqissquad #ratuslimmingjellyoriginal #bratusquad #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #codequinepark #codkl #codselangor #bratusquad #codputrjaya #codcyberjaya #codkelantan #codjohor #codterengganu #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #freegifteegift

0

nna.beautystore_

Kebaikan & kelebihan Detox Pro? ๐Ÿ‡ . โœ”๏ธ Membantu melancarkan sistem pencernaan & masalah sembelit โœ”๏ธ Membantu mengeluarkan toxin dalam badan dengan lebih cepat โœ”๏ธ Membantu mempercepatkan penurunan berat badan โœ”๏ธ Membantu merawat rheumatism & arthritis โœ”๏ธ Mendektosifikasi racun dalam tubuh badan . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6016 363 2517 to make an order. . ๐Ÿ“ฎ Postage everydayyy ๐Ÿš— COD available in KL & JB area . #agenttrudolly #trudollyjohor #vdollybyfazura #vdollyjb #ratuslimmingjelly #viral #bazaarpaknil #ratuslimmingmurah #trudollybyfazura #trudollyhq #detoxpro #jomkurus #jomcantik #vdollymalaysia #vdollykualalumpur #trudollykl #fattzura #fattzurafairytale #fattahamin #fazura #missfazura #lotsoflove #ainaaserumkl #ainaaserum #ainaaserumjb #ainaacleanser #ainaacleanserkl #ainaacleanserjb

1

ratuofficial.sabah

๐ŸŒธReal Testimoni๐ŸŒธ Mereka sudahh anda bila lagi?? Jom dapatkan Ratu sekarang!! . ๐Ÿ’•READY STOCK!! READY STOCK!!๐Ÿ’• . Hi! Berminat untuk order Ratu Slimming Jelly by Amyera Beauty? Whatsapp 011-36180154 atau klik link instagram saya @ratuofficial.sabah untuk info lanjut. . ๐ŸŒธHarga๐ŸŒธ โžก๏ธ1 Bottle (15Sachet) Rm69sm Rm75 ss (exclude pos &cod) โžก๏ธ2 Bottle Rm138sm Rm150ss (include pos&cod) ๐ŸŽFreegift . ๐Ÿ“ŒCod area ๐Ÿ‘‰ Indah Permai , Sepanggar, sulaman Sentral, Uitm, Ums, Kk_City dan kawasan sekitar๐Ÿš˜Luar KK by Pos๐Ÿ›ซ . . #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia #ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellysabah #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes

0

nrrrann_

Wah ๐Ÿ˜ฑ Banyaknya dia turun berat badan ๐Ÿ˜ฑ banyaknya perbezaan ๐Ÿ˜‰ Dia guna produk ape nie ?? Macam mana dia boleh nampak kurus nie ๐Ÿ˜ฑ Hah nie diaa produk terbaru kamii CHOCOFIT ๐Ÿ˜˜ Mampu kuruskan badan anda dalam masa sebulann โ˜บ Anda tak percaya ??? Cuba laaaa dulu baru tahuu ๐Ÿ™ˆ #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #berminat wasap 0134959248

0

juicyraspberry.official

JANGAN FADE UP!! DENGAN JUICY RASPBERRY SEMUANYA MUDAH. Melangkah lebih yakin selepas badan semakin kurus ๐Ÿ˜Š Serius! Korang akan rasa lebih confident bila berhadapan dgn org sekeliling berbanding semasa gemuk dulu. Org pndang semacam pun kita dah rasa malu. Itu memg lumrah..smpai bila nk rasa malu? Rasa down? Anda patut dihormati. Jommm... Wasap akak skrg!! Info/order click jer link ni,k โคตโคตโคต @juicyraspberry.official #juicyraspberry #jk1m #juicyraspberryfiber #juicyraspberryhq #Juicyraspberrykualalumpur #Juicyraspberryofficial #juicyraspberrymurah #jomkurus #jomkahwin #detox #nakkurus #kurusselepasbersalin #bolehkurus #tipskurus #kuruscepat #ctdk #fit #StokisJuicyraspberry #weightloss #fitness #mstaronlineofficial

0

nurulbasirah_1404

Ni kalau pi Fashion show confirm org x mrah๐Ÿ™ˆ, peha kempis, body reshape, #Turun 5KG๐Ÿ˜˜ #DetoxBodyKerengga #DetoxDuluBaruKurus #KurusSecaraSihatdanSelamat #KurusDenganilmu #GuideKurus #JomKurus #ProjekKurusRaya #KurusSebelumPRU

0

servicefollow

0

limeshots_perak

. Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š . Jom dapatkan promosi akhir bulan ni!!! . Free postage tau!! . Bermula 24hb - 26hb April shj . . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . ๐Ÿ“ฒ018-9669693 . . #limeshots #limeshotsperak #produkviral2018 #detox #nakkurus #nakdiet #kurus #slim #sembelit #diet #ubatkurus #ubatsembelit #cepatkurus #jomsihat #jomkurus #1stinmalaysia #trendingnow #detoxexpert #24hourresult #easyconsume #fastresult #trendingnow #malaysia #singapore #brunie #dropship #agentwanted #buatduit #sideincome

1

luvmasakluvmakan

Untuk uols yg kerja kat KL, order akan dapat kemas dalam kotak. Kalau kat ofis takde fridge, Insya Alalh produk akan tetap okey sampai uols balik rumah. . Delivery By Hand ke ofis / rumah sekitar KL/Ampang. Yes, runner kami akan deliver terus ke tangan customer! ๐Ÿ˜Š . . Nak order? Jom whatsapp sis! Klik je link kat profile ye. . โ†ช 012 3838 018 โ†ฉ . . . #PremiumSausage #PremiumBurger #PremiumMeatball #PremiumQuality #HalalBeefBacon #Khayr #KhayrBrand #KhayrFrozen #NoMSG #NoPreservatives #jk1m #jomkurus #dietfood #healthymeal #Diet #fitmalaysia #fitnessfood #HealthyFastFood #HealthyFrozenFood #MuslimProduct #HalalanToyyiban #KLDelivery #AgentWanted . .

0

thinrific

JOM BAKAR LEMAK! ๐Ÿ”ฅ . โ€ผ๏ธLAIN DARI YG LAINโ€ผ๏ธ ๐Ÿ’ฏHerba, 13 jenis herbaโ—๏ธ โŒNo side effects! โŒTiada cirit birit! โŒTiada pitam! โŒTiada loya! โŒTiada jantung berdegup laju! DIJAMIN SELAMAT SIHAT DAN SEDAP! โ™ฅ๏ธ . Yang menariknya lagi luslimlabeb ni sangat FLEXIBLE! Awak hanya perlu ada target nak loss berapa KG then awk boleh pilih set sama ada 10/20/30 hari. . Lagi satu semua herba yang terdapat dalam #luslimlabeb dapat membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi ๐Ÿค— . . Kalau ada yang belum try nak try atau yang nak repeat order boleh whatsapp Alia โ˜Ž๏ธ017-8735150โ˜Ž๏ธ (atau tekan je link dekat bio)

2

haslina.nasir

Kepada Yang DM bertanya - ni ya Sayur rendah Karbohidrat. selalunya green leafy vegetable . Coach Haslina ๐Ÿ“ฒ0173256869 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap Coach Nasir ๐Ÿ“ฒ0127030097 Certified Group Fitness Trainer & Coach Pemakanan 12 tahun . . ๐Ÿ›Ž menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan online dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . โžก๏ธSesi intake terbaru di buka utk ๐Ÿ†Transformasi 30 Hari (secara online and from your comfort home) (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Powerโค๏ธFit Malaysia . . #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #teampowerfitmalaysia #rahsiahatiseorangperempuan #eatclean #dietatkins #tipskurusmudah #tipskuruscepat #cabarankurus #jkim #herbalifemalaysia #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #teamhaslinasir #lafazkankalimahcintamu #personalcoachmalaysia #fitnessmalaysia #tipsdietoftheday #fitmalaysia #kurustanpaberlapar #menupesertapowerfit

0