Kembaraagentjitra Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hmn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

3

ziera_keai89

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

mn_enterprise

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

0

hmn_enterprise

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

hmn_enterprise

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

Tahukah anda ? Pek KEMBARA juga boleh dipanaskan guna salji ! ❄☃ Yeee betul..admin tak tipu..some hikers yg mendaki ke Annapurna Basecamp (Everest Basecamp), pernah guna ais/salji utk panaskan KEMBARA 😎 Bayangkan anda melancong ke luar negara musim winter nanti (cth: Switzerland & Iceland), guna shj ais/salji, dan anda boleh menikmati Nasi & Rendang panas2 di tengah2 kesejukan kawasan sekeliling anda ! 🔥 Alahaiii nikmatnyaaaa kannn ! Tekak puas, perut kenyang, hati pun riang 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Feedback dari org yg ke 2..1 pek daging.. Siap kata macam rendang mak dya lagi.. Nnti order lagi ya sis @nurhanislatiff 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

mn_enterprise

Selamat petang lovers & travellers... . Stok #kembarameals dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Selamat tengahari #kembarabuddies... . Stok #kembarameals chicken rendang dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

0

ziera_keai89

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

GUNA AIR LAUT PUN BOLEH ! 🌊 . Woohooo siapa yg sukakan aktiviti air lebih2 lagi yg suka memancing tu, anda just celup je air laut / air sungai / air kolam tu..lepas 7-10 minit, dah boleh makan Nasi & Rendang panas2 🔥😎 ❤💕 . 💸Price: RM 18.50 /each . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Selamat tengahhari #kembarabuddies . “Eat Well. Travel Often” . . Makanan yg mudah, cepat & sedap pastinya menjadi pilihan Travellers kannn ! Perut kenyang baru syiokkk berjalan..kalau perut lapar or tak puas, nak jalan pun takde mood 😞🤯 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

ziera_keai89

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

ziera_keai89

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

Thank you @umaima_alorsetar_penang kerana membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Cik Hanessa untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Kak Liza sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you @umaima_alorsetar_penang kerana membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you Cik Hanessa untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you Kak Liza sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

Thank you @meorapeh kerana membeli #kembarameal malam ni . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara_bouqet

Cepat²... Stok dh tinggal sdkit dah..😨😨😨 Sapa cepat dia dapat... Kita tengok video dari bini syukri yahya.. Dia pun makan... Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

Thank you @meorapeh kerana membeli #kembarameal malam ni . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Thank you Encik Anwarhasif untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

Thank you Encik Anwarhasif untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

Thank you Cik Ainur kerana membeli #kembarameal untuk dibawa ke Jerman... . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Thank you Cik Ainur kerana membeli #kembarameal untuk dibawa ke Jerman... . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA 🤤 Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? 🍗🍚🥩 Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM16 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wasap.my/60136184861 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Taraaaa!!!! Surprise guyssss!!!! Sorry late.. 🤗🤗🤗 MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

ziera_keai89

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA . . Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra or #kembaraagentpulaupinang😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 .. . 💸Price: RM 18.50 /each . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (JITRA) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

4

ziera_keai89

Thank you Cik Shaidraidyirisya untuk feedback ... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

Thank you Cik @ameralatiff sudi membeli kembara meal dgn kami... . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan...lebih-lebih lagi berada di dalam hutan... Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

3

mn_enterprise

Thank you Encik Husaini untuk feedback ... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan,,,lebih-lebih lagi berada di dalam hutan,,, Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM10 Sabah/sarawak: RM16 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

ziera_keai89

Thank you En Husaini untuk feedback... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan...lebih-lebih lagi berada di dalam hutan... . Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

aniem80

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM16 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hannani_03

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA 🤤 Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? 🍗🍚🥩 Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

mn_enterprise

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM16 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

ziera_keai89

MAKANAN PALING MUDAH ABAD INI 😋 . Tak tau nk mkn apa harini? 🤔 . Anda yg bujang atau malas masak atau dah tak tahu nak masak apa tu, SANGAT RUGI tak buat stok KEMBARA di rumah ! 😎 . Tak perlu microwave, tak perlu air panas, hanya guna air paip sahaja (atau apa-apa sahaja jenis air), anda dah boleh makan Nasi Pilaf & Rendang Daging panas-panas tauu🤤😋 . 💸Price: RM 18.50 /each . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : mn_enterprise #kembaraadventuremeal #mealsforyouradventures #readytoeatmeal #selfheatingmeal #kembaramealbuddies #kembarameal #kembaraagent #kembaraagentjitra #hiking #travel #fishing

1

ziera_keai89

#kembaramealbuddies 😎 . Anda suka pergi hiking ? Dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 . Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 . Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

Thank you Cik Izah... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 . Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan...lebih-lebih lagi berada di dalam hutan... . Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa2 jenis air lepas tu ready ngappp!!!! . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #hiking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

nhpami

#kembaramealbuddies 😎 Anda suka hiking ? Dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM13 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

hannani_03

#kembaramealbuddies 😎 Anda suka hiking ? Dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

hannani_03

Cara² untuk "Kembara Meals" #kembaramealbuddies 😎 Anda suka hiking ? Dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

hannani_03

#kembaramealbuddies 😎 Anda suka hiking ? Dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

hannani_03

#kembaramealbuddies 😎 Anda suka hiking ? Dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

#kembaramealbuddies 😎 . Ada ke esok yg pergi hiking ? Anda dah prepare ration anda ke belum ? 🤨 . Haaa apa ? Bawa mee segera je ? Ish3 😒 Hiking adalah salah satu drpd aktiviti yg sgt bagus utk kesihatan & stamina anda..takkan lah dah penat2 bakar lemak time hiking, pastu makan mee segera je..mee segera ni berbulan tau nak proses dlm perut 😌 . Let’s change your outdoor meal ! Choose real food for your adventures ! 🎣⛰🧗🏻‍♂🚵🏻‍♂🏂⛺ “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraagent #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

Selamat Hari Raya Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? :😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! . . :fire:SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA :100:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE :ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” :🔥 #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89

0

ziera_keai89

Terima kasih @ainaiman80 sudi beli kembara meal dgn saya #kembarameal #kembaramealbuddies #kembaraagentjitra

1

ziera_keai89

MAKANAN SAHUR YANG PALING MUDAH ABAD INI 🤤😋 . . Sempat tak sahur pagi tadi ? . . Anda yg bujang atau malas masak atau dah tak tahu nak masak apa tu, SANGAT RUGI tak buat stok KEMBARA di rumah ! 😎. . . Tak perlu microwave, tak perlu air panas, hanya guna air paip sahaja (atau apa-apa sahaja jenis air), anda dah boleh makan Nasi Pilaf & Rendang Daging panas-panas atas katil je tauuu time sahur 🤤😋 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 https://api.whatsapp.com/send?phone=60185724610 Instagram : ziera_keai89 #kembaraadventuremeal #mealsforyouradventures #readytoeatmeal #selfheatingmeal #kembaramealbuddies #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagent

0

ziera_keai89

MAKANAN SAHUR YANG PALING MUDAH ABAD INI 🤤😋 . . Sempat tak sahur pagi tadi ? . . Anda yg bujang atau malas masak atau dah tak tahu nak masak apa tu, SANGAT RUGI tak buat stok KEMBARA di rumah ! 😎. . . Tak perlu microwave, tak perlu air panas, hanya guna air paip sahaja (atau apa-apa sahaja jenis air), anda dah boleh makan Nasi Pilaf & Rendang Daging panas-panas atas katil je tauuu time sahur 🤤😋 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 https://api.whatsapp.com/send?phone=60185724610 Instagram : mn_enterprise #kembaraadventuremeal #mealsforyouradventures #readytoeatmeal #selfheatingmeal #kembaramealbuddies #kembarameal #kembaraagent #kembaraagentjitra #hiking #travel #fishing

0