Kembarameal Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

norhayati.maddilli

Dorang bilang, mcm kenduri 😂😂😂 . #kembaraadventuremeal #no1selfheatingrationinmalaysia #kembarameal

0

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembarameal.huluselangor

Kembara meals..self heating product..senang sgt klu ada bnda ni utk travel..yang lenting halal ...bole order dgn kami..cod pun ngam..hikers bikers overlanders travelers backpackers semualahhhh... #nasipilafrendangayam #kembaramealhuluselangor #kembarameal #kembaramealbuddies

0

mn_enterprise

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

roversoutdoor

: KEMBARA Meal di Korea . Salah sorang daripada customer kami yang bawa #kembarameal ke Korea. Senang, cepat, sedap. . Worldcup 2018 pun dah habis, tapi masih teringat pulak Korea kalahkan juara worldcup terdahulu German. Tapi tu bukan cerita utama dalam ni, yang penting KEMBARA Meal dah selalu landing kat Korea ni, memang ramai regular customer. 😁 . NO.1 SELF-HEATING MEAL . Korang yang nak travel / hiking / camping / memancing / picnic tu..dah pernah try ni ke belum? . Kalau tak pernah, memang rugi guys.. Terbaik nih! . ❌tak perlu pening² bawa alatan memasak macam stove, gas, kuali, periuk, dll . ❌tak perlu air panas, tak payah! . ❌tak payah pening cari kedai makan halal bila perut dah lapar teruk . ❌ tak ada bahan pengawet . KEMBARA ADVENTURE MEAL . ✅ mudah dibawa . ✅ tahan selama 2tahun . ✅ Sedap dan mudah disediakan . pm admin 0133185630 . #kembaraagent #kembaraagenttelukintan #kembaragentbagandatuk #kembaraadventuremeal #selfheatingration #travelfood #kembaraofficialagent #kembaramealbuddies

0

kembara_bouqet

0

eyra_keyrana_services

Barang laku keras baru restock, oder masuk xhenti2x..so apa lagi jgan lepaskan pluang anda sementara stock masih ada... sblum trvl, hiking & camping thu jgan lupa utk beli utk kmudhan diri🤪🤪 #onlineshopping #kembarameal #shopee #lazada

0

hmn_enterprise

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

eyra_keyrana_services

Apa yang menarik tentang Kembara Meal nie...? 1) 100% HALAL 2) Makanan sedia dimakan 3) Makanan panas sendiri (Self-Heating Meal) 4) Tahan selama 2 tahun 5) Menggunakan sumber bahan semulajadi 6) Tanpa bahan pengawet Apakah keistimewaan KEMBARA berbanding produk lain? SELF-HEATING MEAL Dengan KEMBARA, anda boleh menikmati hidangan panas tanpa menggunakan api atau dapur! KEMBARA mampu memanaskan makanan anda dalam tempoh 7 minit sahaja. Packaging KEMBARA direka khas dengan kombinasi beberapa lapisan yang berbeza fungsinya dan tahan untuk melalui proses pemanasan. Hidangan KEMBARA boleh dipanaskan bila-bila masa di mana jua. Hanya dengan 150ml – 200ml / 1 cawan air (sebarang jenis air..air sungai, air laut, air hujan, air paip dan lain-lain), anda sudah dapat menikmati hidangan yang panas dan lazat seperti masakan ibu atau isteri tersayang di rumah. #onlineshopping #kembarameal #puchong #serikembangan #putrajaya #klanglama #kuchailama

0

mn_enterprise

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

0

ps.nonaku

Korangggggg 📢📢📢📢📢cepat2 dm kak long!!! Stock dah tak banyak dah!!! 😱😱😱😱😱😱 tunggu per lagi tu meh pakat beliiiii. Dah la senang, mudah, affordable pulak tu! Meh beli mehhhh whatsapp kak long dekat ‼️0193679657 ‼️ #kembaraadventuremeal #kembarameal #agentkembara #kembaraarmy #kembaraarmybangi #kembaraarmykajang #kembaraarmycheras #kembaraarmykl

0

kembara_bouqet

Tahukah anda ? Pek KEMBARA juga boleh dipanaskan guna salji ! ❄☃ Yeee betul..admin tak tipu..some hikers yg mendaki ke Annapurna Basecamp (Everest Basecamp), pernah guna ais/salji utk panaskan KEMBARA 😎 Bayangkan anda melancong ke luar negara musim winter nanti (cth: Switzerland & Iceland), guna shj ais/salji, dan anda boleh menikmati Nasi & Rendang panas2 di tengah2 kesejukan kawasan sekeliling anda ! 🔥 Alahaiii nikmatnyaaaa kannn ! Tekak puas, perut kenyang, hati pun riang 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Feedback dari org yg ke 2..1 pek daging.. Siap kata macam rendang mak dya lagi.. Nnti order lagi ya sis @nurhanislatiff 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

mn_enterprise

Selamat petang lovers & travellers... . Stok #kembarameals dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Selamat tengahari #kembarabuddies... . Stok #kembarameals chicken rendang dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembarapack_kedah

Cikgu Sekolah di Gerik pun order sepeket lepas mencuba rendang daging masa buat demo!!😘😘 . "Sedap jugo rendang die.Bolehla,kak nk order se" - Kak Azz . Gitu diee boohh😘😘Padu Pillaf Rendang Daging Kembara ni,😎😎😎 . Jom dapatkn sekarang bohh😇😇 . #gerik #sp #sungaipetani #kembarameal #beef #daging #rendang #pillaf #selfheatmeal #mre #travel #fishing #memancing #outdoor #hiking #backpack #travel #lekatjem #jomorder .

3

littlemommylove

Yang mana satu.. Idaman hidangan dikala jauh di perantauan 😉😅 #ayamrendang atau #beefrendang with #nasipilaf in da hause.. Harga sama Rasa terbaik Penyediaan Semudah 1,2,3 je.. https://wasap.my/60127764604 Available for COD sekitar Pagoh Muar #kembarameal #kakitravel #kakihiking #kakicamping

0

mn_enterprise

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

0

littlemommylove

Tu dia.. Bukan #babyfood je akak jual.. Makanan #sedap #lazap #mudah #khasiat pun akak ada tau.. Untuk yg #kakihiking #kakikembara #kakitravel boleh bawak #kembarameal #nasipilaf ni k.. Ada ayam dan daging tau.. Mudah, tingkas, khasiat, halal.. Org Pagoh n Muar boleh halo2 utk COD k.. https://wasap.my/60127764604

0

ziera_keai89

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembaramealrawang

0

azlanomar89

3

ziera_keai89

GUNA AIR LAUT PUN BOLEH ! 🌊 . Woohooo siapa yg sukakan aktiviti air lebih2 lagi yg suka memancing tu, anda just celup je air laut / air sungai / air kolam tu..lepas 7-10 minit, dah boleh makan Nasi & Rendang panas2 🔥😎 ❤💕 . 💸Price: RM 18.50 /each . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

GUNA AIR LAUT PUN BOLEH ! 🌊 . Woohooo siapa yg sukakan aktiviti air lebih2 lagi yg suka memancing tu, anda just celup je air laut / air sungai / air kolam tu..lepas 7-10 minit, dah boleh makan Nasi & Rendang panas2 🔥😎 ❤💕 . 💸Price: RM 18.50 /each . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

ziera_keai89

Selamat tengahhari #kembarabuddies . “Eat Well. Travel Often” . . Makanan yg mudah, cepat & sedap pastinya menjadi pilihan Travellers kannn ! Perut kenyang baru syiokkk berjalan..kalau perut lapar or tak puas, nak jalan pun takde mood 😞🤯 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

zafiera96

6

ziera_keai89

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

norhayati.maddilli

Muka gumbira si kawan makan rendang daging.. Cepat siap, sedap di makan panas² lg tu.. Tq for sharing @andyrianh.. . #kembaraadventuremeal #kembarameal #no1selfheatingrationinmalaysia

4

kembaramealrawang

0

ziera_keai89

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

nonaku_

Hye korang! Kembara meals dah landed kat kita!! Sape nak travel / gie hiking tu boleh beli ni! Senang! Boleh text kite utk penghantaran tau 💋. #kembarameal #kembaramalaysia #hikingmalaysia #travelmalaysia #sayajualmurah #trustedagent #agentkembarameal

0

mn_enterprise

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

Thank you @umaima_alorsetar_penang kerana membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Cik Hanessa untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Kak Liza sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembaraadventuremealsam

MAKANAN TRAVEL BOLEH PANAS DENGAN SENDIRI 🔥 PERTAMA DI MALAYSIA 🇲🇾. INOVASI ANAK MUDA MALAYSIA, WOW! . . Panas sendiri? Macam mana tu? Ha! Anda dah tak perlu mencari air panas atau microwave untuk panaskan makanan masa travel 🤩 Kami dah cipta 1 produk makanan yang canggih untuk yang suka travel✈️ . . Beli online 👉https://shopee.com.my/sitiamirahahmed Kami Pos Laju (1-3 hari sampai InshaAllah) . . So macam mana nak gunakan? . . Korang hanya perlu tuang air biasa je (air paip, air sungai, air laut, ais, salji dll) dlm pek KEMBARA, lepas 7-10 minit terus boleh makan panas-panas beb! Sebijik mcm makan dekat rumah! Wowwww biar betul ! Bukan main canggih teknologi zaman skrg ! 😱😋 . . Haaa senang kan ? Sesuai sangat untuk korang yg nak jimat masa travel sebab boleh makan kat mana2 sahaja (di taman, dlm caravan, di puncak gunung, di kawasan salji dll) 😎 . . Eh, Korang tag lah kawan-kawan korang yang kaki travel, kaki hiking, kaki pancing & kaki malas pun bolehhhh ! Pakat ramai2 try #rendangmagik ni 😉😎 . . Pssttt dengar cerita tengah ada PROMO PRICE skrg nihh ! Untung sangattt kalau korang grab skrg tauuu ! 🤗 . . Btw musim Haji/Umrah dah bermula, boleh pakat belikan untuk mak/ayah/atuk/nenek/jiran/kawan2. Hadiahkan pada mereka. Mudahkan perjalanan mereka 😉 . . Menu: 🐓 CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE PROMO price: RM18.50/pek 🐄 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE PROMO price: RM18.90/pek . . Apa yg anda akan dapat dlm 1 pek KEMBARA? 🍚 1x Pek Nasi Pilaf 🥘 1x Pek Rendang Ayam/Daging 🔥 1x Pad Pemanas 🥄 1x Sudu Tahan Lasak 🕑 Expiry date: 2 Tahun (Tanpa bahan pengawet) . Sebarang pertanyaan? Direct wassap 👉🏻 www.wasap.my/60173597507 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 #kembaraadventuremeal #kembarameal #makanantravel #rendangmagik #rendangmagis #selfheatingmeal

0

ziera_keai89

Thank you @umaima_alorsetar_penang kerana membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you Cik Hanessa untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you Kak Liza sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

norhayati.maddilli

I like being near the top of a mountain. No one can get lost here 😂.. Berselera bah makan KEMBARA atas puncak gunung tambuyukon.. . 1) self Heating (tak perlu susah2 masak air, cari air panas atau cari microwave utk panaskan makanan) . 2) tahan 2 tahun dan hanya perlu disimpan pd suhu bilik (penyimpanan yg sgt mudah..tak payah simpan dlm fridge mcm frozen food) . 3) tanpa bahan pengawet (bila makan, mmg takde rasa mcm chemical) . #kembarameal #kembaramealbuddies #camping #hiking #outdoors #kembaraagent #no1selfheatingrationinmalaysia

0

mn_enterprise

Thank you @meorapeh kerana membeli #kembarameal malam ni . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara_bouqet

Cepat²... Stok dh tinggal sdkit dah..😨😨😨 Sapa cepat dia dapat... Kita tengok video dari bini syukri yahya.. Dia pun makan... Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

Thank you @meorapeh kerana membeli #kembarameal malam ni . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Thank you Encik Anwarhasif untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

Thank you Encik Anwarhasif untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

Thank you Cik Ainur kerana membeli #kembarameal untuk dibawa ke Jerman... . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Thank you Cik Ainur kerana membeli #kembarameal untuk dibawa ke Jerman... . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA 🤤 Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? 🍗🍚🥩 Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM8 Sabah/sarawak: RM16 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wasap.my/60136184861 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Taraaaa!!!! Surprise guyssss!!!! Sorry late.. 🤗🤗🤗 MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembaramealjohor

Jom beli sekarang! 👋🏻 - RM18.50/packet (exc postage/cod) 💰 - Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0

kembaramealjohor

Jom beli sekarang! 👋🏻 - RM18.50/packet (exc postage/cod) 💰 - Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0

kembaramealjohor

SIMPLE STEPS FOR YOUR TUMMY! - Jom beli sekarang! 👋🏻 Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0

ziera_keai89

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA . . Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra or #kembaraagentpulaupinang😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 .. . 💸Price: RM 18.50 /each . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (JITRA) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

4

kembaramealjohor

REVIEW #kembaramealsbuddies - RM18.50/packet (exc postage/cod) 💰 - Jom beli sekarang! 👋🏻 Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0

kembaramealjohor

KENAPA KEMBARA MEAL PATUT MENJADI PILIHAN ANDA? - 1) SELF HEATING (tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk panaskan makanan) 🔥 2) TAHAN 2 TAHUN & HANYA PERLU DISIMPAN DALAM SUHU BILIK (penyimpanan yg sgt mudah! tak payah simpan dlm fridge mcm frozen food) 📦 3) TANPA BAHAN PENGAWET (bila makan, mmg takde rasa mcm chemical atau artificial) 🌡 - RM18.50/packet (exc postage/cod fees) 💰 - Jom beli sekarang! 👋🏻 Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0

kembaramealjohor

SIMPLE STEPS FOR YOUR TUMMY! - Jom beli sekarang! 👋🏻 Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

1

kembaramealjohor

KENAPA KEMBARA MEAL PATUT MENJADI PILIHAN ANDA? - 1) SELF HEATING (tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk panaskan makanan) 🔥 2) TAHAN 2 TAHUN & HANYA PERLU DISIMPAN DALAM SUHU BILIK (penyimpanan yg sgt mudah! tak payah simpan dlm fridge mcm frozen food) 📦 3) TANPA BAHAN PENGAWET (bila makan, mmg takde rasa mcm chemical atau artificial) 🌡 - Jom beli sekarang! 👋🏻 Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0

kembaramealjohor

MANA SATU PILIHAN HATI 🤔 BEEF 🐮 OR CHICKEN 🐔 - RM18.50/packet (exc postage/cod) 💰 - Jom beli sekarang! Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

1

norhayati.maddilli

Sesuai sangat untuk aktiviti outdoor.. KEMBARA MEAL mudah lagi cepat ❤ #kembarameal #kembarameals

6

ziera_keai89

GUNA AIS PUN BOLEH UNTUK PANASKAN KEMBARA ? 😱❄😍🔥 . . Wowww pada suhu yg mencecah negative & terlalu sejuk, anda dah tak perlu risau untuk dapatkan makanan HALAL dan tak perlu susah2 untuk memasak ! Sebab KEMBARA sangat memudahkan hidup anda 😍🤩 . Buktinya, #kembaramealbuddies ini menggunakan ais ! selepas 30 minit, ais cair sepenuhnya dan cuba dengar ! Ada dengar air mendidih kannn ? 👂🏻😍 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . PM if interested 😘 www.wassap.my/60125813207 . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaramealpenang #kembaraagentpulaupinang

3

ziera_keai89

Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentpulaupinang 😎 . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . PM if interested 😘 www.wassap.my/60125813207 . Instagram : @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentpulaupinang

0

wnr_shopp

#Kembarameal Da ade 2 perisa😘😘 Jom try👍 How to order??? Klik link kt bio kmi😍

2

ziera_keai89

Thank you Cik Shaidraidyirisya untuk feedback ... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

ziera_keai89

Thank you Cik @ameralatiff sudi membeli kembara meal dgn kami... . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan...lebih-lebih lagi berada di dalam hutan... Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

3

iqbalboy5885

0

mn_enterprise

Thank you Encik Husaini untuk feedback ... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan,,,lebih-lebih lagi berada di dalam hutan,,, Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM10 Sabah/sarawak: RM16 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

ziera_keai89

Thank you En Husaini untuk feedback... Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makanan...lebih-lebih lagi berada di dalam hutan... . Apa kata anda spare siap2 Beef/Chicken Rendang & Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 . Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembaramealrawang

Penerbangan untuk jemaah haji dah tak lama... . Boleh sediakan sekali dalam beg buat bekal semasa dalam perjalanan. . Jadikan hadiah kepada bakal jemaah amat bemakna nilainya . Sedap, mudah, memenuhi keperluan . #kembarameal #travelhiking #readytoeat

0

kembaramealjohor

KENAPA KEMBARA MEAL PATUT MENJADI PILIHAN ANDA? - 1) SELF HEATING (tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk panaskan makanan) 🔥 2) TAHAN 2 TAHUN & HANYA PERLU DISIMPAN DALAM SUHU BILIK (penyimpanan yg sgt mudah! tak payah simpan dlm fridge mcm frozen food) 📦 3) TANPA BAHAN PENGAWET (bila makan, mmg takde rasa mcm chemical atau artificial) 🌡 - Jom beli sekarang! 👋🏻 Whatsapp Aqilah 019-7940810 / Aswad 017-7972521 atau click je link ws/button call dekat profile 😉 - #kembaramealbuddies #kembarameal #kembararmy #kembaramealjohor #kembaramealpasirgudang #food #travel #travelfood #readytoeat #readytoeatmeal #readytoeatfood

0