Kembaramealbuddies Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

aryanda_tulle

Alhamdulillah, another satisfied #kembaramealbuddies 🤗 Thankyouuu for choosing KEMBARA as your hiking ‘partner’ 😎 . . Gambar yg anda lihat ini adalah 💯 dari #kembaramealbuddies..KEMBARA is a premium outdoor meals..Nasi & lauk bukan bercampur dlm 1 pek sepertimana pack food yg lain..bila anda makan, InshaAllah rasa mcm makan kat rumah 😋 . . Senang haa...bwk paket gini ja... Smpai puncak tadaaaaa... Siap....nasi pilaf + rendang daging..tq for the amazing product.... . . Anda yg belum cuba lagi pek makanan yg mudah, cepat & lazat ini, boleh cuba dulu before bawa utk travel atau outdoor activities ! InshaAllah sgt memudahkan hidup anda 😚 . . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere Pm whtsap 011-62484409

0

kembaramealseremban

Wowww nak travel ke mana tu guys. Seleso pulak train ada table dgn katil siap. Ada pek kembara lagi bertambah mudah lah perjalanan you guys. Terima kasih membawa kembara meal adventure bersama. 🤠 . . Korang-korang ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

3

kembaramealkuantan

ORANG SUNGAI LEMBING DAH BOLEH AMBIL READY STOCK 🐂🐓 . . Pek kembara meal adalah convenient food yg boleh di makan di mana2 shj. Mudah senang cepat.‼️ . . Mana yg nak bercuti ke Sg Lembing tu boleh lah beli kembara meal. Haa yg nak naik Air Terjun Pelangi tu, mmg ngam la kalau makan kembara meal tepi air terjun tuu🏕 . . Whatsapp agen @sungailembingtour di nombor tertera👌🏻 . . Walk in @aysaravendor di IM7 pun boleh. Boleh waze je Aysara Vendor Boutique 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

5

kembara.adventure.meals

Uwa ! Kamsahamnida Tuan @akhtaraziz & isteri kerana memilih utk membawa KEMBARA ke Hallasan, gunung tertinggi di South Korea ⛰🇰🇷😎 . . Cantikkknyaaa Hallasan ni ! Maybe lepas ni, gunung Hallasan boleh masuk dlm bucket list para hikers di luar sana 😍🤩 . . Sekali sekala daki gunung yg cantik di luar negara, feeling dia lain maciammm ! Macam mana? 🤔 Macam feeling anda yg tgh layan lagu winter sonata ni ! 🎶😝 . . Soundtrack: Winter Sonata (From the Beginning till Now) . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembaramealsampang

Assalamualaikum & selamat pagi dari dalam tren di Johannesburg, South Africa 🇿🇦 . . Mudahnya travel dgn kembarameals ni, lapa dlm tren xyh susah2 nk cari air panas or panaskan air. Buh air paip, 10min voilà siap nasi & rendang ayam panas! Heaven! 😍😋 . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . Regrann from @salmiah.alwi - Disebabkan lapar, nasib baik ada nasi dari @kembara.adventure.meals @kembaramealsampang ni wey. Pakai air paip je. Thank you sebab mengenyangkan kami dari Cape Town - Johannesburg & Johannesburg - Durban 😍 . . Jom bli #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik #kembaraadventuremeal

1

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi Outdoor Lovers & Travellers 🌞🤗 . . “Hmm I wish every morning I wake up to this view” 😍🤩 Hihi ada yg rasa mcm tu tak bila tengok gambar ni ? 🙋🏻‍♀️ . . Bestnyaaa rilek2 lupakan masalah jap sambil layan pemandangan yg cantik menghijau mcm ni sambil hirup coffee/tea panas sambil menikmati Nasi & Rendang KEMBARA 🤤🤤🤤 . . Tak perlu beli barang dapur, tak perlu masak, jimat masa, jimat tenaga..lepas settled makan, dah boleh terus keluar utk melakukan aktiviti ‘adventure’ anda 😎 . . Credit 📸: Miss WinWin Chew . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

5

sand_beirut

abg kedai letrik pun enjoy kembara time buat kerja sbb tak sempat nk beli makan ! #kembaramealbuddies order yours from us today!! TUTORIAL PENGGUNAAN KEMBARA: 1) Masukkan Heating Element ke dalam beg KEMBARA 2) Masukkan nasi 3) Masukkan lauk 4) Masukkan 100ml/1 cawan air (apa sahaja jenis air seperti air sungai, air laut, air hujan, air paip dan lain-lain) 5) Beg KEMBARA diseal rapat 6) Goncangkan sedikit supaya air dapat meresap ke dalam heating element 7) Heating Element akan mula bertindak balas selepas beberapa saat bergantung kepada suhu air 8) Selepas 5-7 minit, KEMBARA sedia dimakan AMARAN!! - Suhu beg KEMBARA boleh mencecah >100C semasa proses pemanasan - Dilarang menggunakan air panas untuk memanaskan KEMBARA - Jika pouch makanan KEMBARA bocor atau kembung, anda diminta untuk menghubungi kami bagi proses penukaran produk yang baru

0

wahyuniyasmin_

What a good news for today guys is. We have a malay food yang senang nak di makan and bawa ke mana saja kita suka kalau kita tengah travel. Its from @kembara.adventure.meals guyss 😍😍 SUMPAH ayu cakap makanan dia memang sedap and lembut. Sedap makan panas panas and bila tengah lapar 🤣🤣. Haa cakap pasal panas kan makanan ni tak payah nak panaskan guna api taw guys cukup lahh air sejuk sudah memadaiii tak percayakan tengok video ayu sampai habis 😱😱 memang SUPERBB MENAKJUBKAN 👍🏻👍🏻 ayu just guna air paip jee nak panas kan. And for those yang selalu travel or hiking or suka mandi air terjun korang boleh lahh guna apa jenis air untuk panas kan dia. Mudah kann 😍😍👍🏻 ayu pun tak percaya mula mula but now I Believe 🤣🤣 so guys apa lagi grab that meal now ❤️💞. . . . . . . . #kembaramealbuddies #rendangkembara #ayubuatreview @kembara.adventure.meals #makananmelayupalingbest👍🏻 #proudtobemalay ❤️

7

hy.kembaramre

Stay Fit with Kembara Adventure Meals ❤️💕 🍗CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🥩 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE . 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Roadtrip . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap ke number di atas. Atau boleh klik link di bio. . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #iumw #iumwstudent #iumwkillerwhales #travelmalaysia

2

kembarameals.bintulu

Wahhh bestnyaaa travel naik train 🚊🚂 ! Lagi best bila nampak ada Nasi & Rendang Ayam KEMBARA kat atas meja tuuu ! 🍚🍗🤤😋 . . Thankyouuu Tuan kerana memilih KEMBARA as your travel ‘partner’ walaupun dah ada partner sehidup semati kat depan tu ☺️🤗 . . Hihi lately ni ramai yg backpacking naik train ke Thailand & keliling Europe kannnn ? Make sure bawa KEMBARA tauuu ! Boleh makan sambil dating dgn orang tersayang mcm ni..sooo sweettt ! 😚😍 . . Whatsapp 014-5971689 014-5971689 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Wahhh picnic di Perth, Australia dgn KEMBARA 🇦🇺😎 . . Kalau kat oversea, petang2 macam ni memang syiokkk sangat picnic kat taman ! Sebab sejuk & berangin 😙 Tambah pula dapat makan nasi panas2 sambil tengok keindahan bunga-bunga segar di sekeliling taman..perghhh bestnyaaa..hilang stress kejap ! 😂😎 . . #repost from @ainnurosdy Perfect spring picnic ! Picnic nasi lol. Nasib jumpa ig @kembara.adventure.meals ni. Mmg beli banyak sebab takut tak jumpa tempat makan. Letak dlm kereta bila lapar isi je air, siap masak! 😂 #ennogoingplaces . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembarameals.bintulu

PANASKAN NASI & RENDANG DGN AIR SUNGAI DAN MAKAN PANAS2 ATAS BATU LEPAS MANDI DALAM SUNGAI YG SEJUK 💧🔥🤤😋 . . Anda dah lama tak buat gathering dgn member ? Tak rindu member keeeee 😢 . . Cuba tag member anda & ajak mereka berkelah di sungai mcm @aimanzd_ & the geng ni ! 🤗 syiokkkk habisss 🕺🏻👯‍♂️😎 . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap terus ke 👇🏻 . . 📲+6014-5971689 📲+6014-5971689 📲+6014-5971689 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Ada #kembaramealbuddies yg nak Hiking weekend ni keee ? 🙋🏻‍♀️ . . KEMBARA di Chemerong Berembun Langsir nih..CBL ni terkenal sebagai antara salah satu trek hiking yg cantik di Malaysia tauuu 🇲🇾⛰😍🤩 . . Anda yg nak hike bermalam tu, boleh jadikan KEMBARA makanan “reward” di atas puncak nanti ! Dahlah sgt3 senang utk dipanaskan, cepat disediakan & rasanya lazat..mesti best boleh makan Nasi & Rendang panas2 sambil layan view yg cantik 🤤😋😎 . . @kembaramealrawang (+6013-6347682) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyrawang

8

kembarameals.bintulu

1

marvelousbymia

Assalamualaikum, kakak and abang, . Credit to Mr. Fjallraven di Gunung Merbabu Indonesia. . Nk travel jgn lupa bwk Kembara Adventure Meal. . Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut. 💯 Halal Jakim. 🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api). 2⃣ Tahan 2 tahun. 🚫 Tanpa pengawet. 🍚 Nasi Basmathi 🐂 Daging batang pinang 🐓 Ayam 100% dada. 😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS* Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana 📌 menjimatkan masa (5-7 minit) Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf 🍖 180g Rendang Daging/Ayam 🔥 1xHeating Pack 🥄 1xsudu Net weight: 430g Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja (tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia ❤ FB: marvelousbymia . Harga bulan 9, rm18.90.... . Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia . #mmu #mmucyberjaya #mmumelaka #malaysia #kembaramealmelaka #kembaraadventuremeal #kembaramealcyberjaya #kembaramealagent #kembaramealarmy #kembarameal #hiking #hikingmelaka #hikingmalaysia #hikingcyberjaya #travelagent #travelagencycyberjaya #travelagencymelaka #travel #melaka #melakatravel #cyberjaya #cyberjayatravel #kembaraagentmelaka #kembaramealbuddies #halal #halalfood #halalguys #petronasmitcmelaka #petronasmitc

2

kembaramealseremban

Nak poie mano tu jang sampai tigo pek? Kemain riang laie. Mano tak riang eh. Tak payah bawak dapur. Konyang perut suko hati. . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

1

kembarameal_nilai

Hi Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

kembara.adventure.meals

Wahhh bestnyaaa travel naik train 🚊🚂 ! Lagi best bila nampak ada Nasi & Rendang Ayam KEMBARA kat atas meja tuuu ! 🍚🍗🤤😋 . . Thankyouuu Tuan @taufiq_wahid kerana memilih KEMBARA as your travel ‘partner’ walaupun dah ada partner sehidup semati kat depan tu ☺️🤗 . . Hihi lately ni ramai yg backpacking naik train ke Thailand & keliling Europe kannnn ? Make sure bawa KEMBARA tauuu ! Boleh makan sambil dating dgn orang tersayang mcm ni..sooo sweettt ! 😚😍 . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

22

kembaramealsampang

Terima kasih atas pembelian cik! Nak bwk g travel katanya. 😊😊 Mudah penggunaan kembara meals nj, pakai apa2 jenis air pun (xperlu air panas), tggu 7 minit, voilà siap nasi & rendang panas2! Senang wak. Xyah susah2 g cari mknn halal. Sekejap je dh siap. 😊 . . Jom bli #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik

3

kembarameal_kepong

Annyoeng hasaeyoooo 🤗 . . Hehe KEMBARA ada kat Korea ni 🇰🇷 Siapa kat sini pernah pergi Korea? Mesti ada yg tak boleh ‘telan’ makanan korea kannnnn ? Untuk menyelamatkan anda ketika di Korea nanti, better bawa pek KEMBARA bersama ! Takdelah lapar nasi sbb susah nau nak jumpa nasi yg kene dgn ‘tekak melayu’ kat sana nanti 😅😎 . . @kembarameal_kepong (+6013-2511693) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut #kembaraarmysentul #rendangcrispy

0

kembarameals.bintulu

Yaiissss cust kiter beli #KEMBARA Chicken Rendang with Pilaf Rice untuk lunch. . . KEMBARA nih bukan sahaja utk traveller@peminat outdoor activity tau. Tengok cust kiter nih. Malas nak sedia bekal? Terlajak tidur xsempat siapkan bekal? Jangan risau meh la grab Kembara . . . Wasap laju2 untuk dapatkan KEMBARA anda 014-5971689 014-5971689 014-5971689 “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi dari puncak Annapurna Basecamp, Nepal 🏔🇳🇵 . . . Woohooo kali ke-2 KEMBARA sampai di puncak ABC ! 🤩 Tahniah kepada pendaki ini yg berjaya menawan puncak ABC & terima kasih kerana memilih KEMBARA as your hiking ration 👏🏻😋😎 . . KEMBARA, makanan yg boleh dipanaskan dgn apa2 sahaja jenis air ! Guna ais pun boleh tauuuu ❄️(*tapi kene tunggu ais cair utk react dgn heating element*)..dah lah sgt3 memudahkan, cepat disediakan, rasanya pun lazat & InshaAllah semestinya menjadi pilihan Outdoor Lovers and Travellers 😋🤗 . . Haa Orang2 Kuantan yg berdekatan dgn Tanjung Lumpur tu, boleh walk-in je ke kedai ni okayyy kalau nak cuba KEMBARA ! 😎 . . Peramu Frozen, De Auni Barakah (+6019-9893737) . . Alamat: Lot G5, Serambi Teruntum, Tanjung Lumpur, Kuantan . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykuantan #rendangcrispy

5

aryanda_tulle

Tadah air hujan je untuk panaskan makanan ! 😱 Kemain sis kitaaaa nih ! Memanfaatkan air di sekeliling..ambil air laut tu kang demam pulak kene air hujan..so, kita guna lah air hujan utk panaskan KEMBARA kannnn 🌧🔥😎 . . Hihi thankyouuu cik for choosing KEMBARA for your trip 🤗 . . Anda yg nak dapatkan pek makanan PALING mudah, cepat & lazat ini, cepat2 contact kami ni okayyy 👇🏻 . . Click ini untuk wassap 011-62484409 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykl #kembaraarmypantaidalam

0

aryanda_tulle

Hihihi ada ke yg baca KOSMO hari ni?☺️ Cer comment “sayaaa” 🙋🏻‍♀️ . . Terima kasih kepada wartawan Kosmo atas kesudian menjemput pihak KEMBARA untuk ditemuramah 🤗 . . Terima kasih juga kepada #kembaramealbuddies atas segala sokongan anda sejak awal KEMBARA muncul di pasaran ! We lap youuuu lah ❤️ . . P/s: boleh baca online juga di Kosmo Online yaaaa ! 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Yeayyyy lepas tunggu 7-10 minutes air hujan panaskan pek KEMBARA, anda bolehlah terus makan Nasi & Rendang Ayam panas2 di tengah2 kesejukan hujan 🤤😋 . . No more stoves or microwave needed ! The Easiest Meals for your Adventures 😎🤩 . . Thankyouuu again cik @dylfedy for sharing your moments with KEMBARA 🤗 . . Haaa apaa? Anda belum cuba lg pek makanan boleh panas sendiri yg Pertama di Malaysia ini ? 😨 rugi tauuu kalau tak cuba ! Dunia dah maju..teknologi makin canggih..contact je #kembaraarmy power kami ni utk dapatkan pek KEMBARA anda 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykl #kembaraarmypantaidalam

11

kembara.adventure.meals

Tadah air hujan je untuk panaskan makanan ! 😱Kemain sis @dylfedy kitaaaa nih ! Memanfaatkan air di sekeliling..ambil air laut tu kang demam pulak kene air hujan..so, kita guna lah air hujan utk panaskan KEMBARA kannnn 🌧🔥😎 . . Hihi thankyouuu cik @dylfedy for choosing KEMBARA for your trip 🤗 . . Anda yg nak dapatkan pek makanan PALING mudah, cepat & lazat ini, cepat2 contact #kembaraarmy kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykl #kembaraarmypantaidalam

12

kembarameal_kepong

KEMBARA, Meals For Your Adventures 😎 . . Thankyouuu imranpro for choosing KEMBARA as your adventures meal for your family Eurotrip ! We’re so glad and happy that we can ease Muslim travelers for having HALAL Hot Meals anytime, anywhere 🤗😍🤩 . . "Thanks for awesome delicious self heating meal. It is definitely easier to travel with Kembara Adventure Meal although we are going deep into nature. 💯 recommended for travelers all around the world 👍🏻 Kandersteg, Switzerland 🇨🇭 ." . . Jom dapatkannya segera WhatsApp 0132511693 Atau tekan link di bio @kembarameal_kepong COD : KEPONG, SENTUL, SEGAMBUT, MANJALARA, BATU MUDA, JINJANG, SEKITAR FRIM . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #wanderlust #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut

0

sand_beirut

Happy Holiday Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . Get yours form us today ! 0132551319 @sand_beirut . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

kembaramealseremban

Kelihatan teruja adik-adik ni semasa menyediakan pek kembara. Tetapi hati-hati ya ibu bapa sekalian sebab bahan pemanas dalam pek ini memang betul-betul panas apabila bertindak balas dengan air. 😱 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

hy.kembaramre

Selamat Hari Malaysia. #16Sept To all our buddies. #kembaraadventuremeal Get Kembara Now! 🍗CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🥩 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE . Dont hesitate to contact me on whatsapp 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Roadtrip . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Selamat Hari Malaysia dari Gunung Kerinci, gunung merapi tertinggi di Indonesia 🌋🇲🇾 🇮🇩 . . Moga kita, rakyat Malaysia, terus hidup aman makmur sampai bila2 ❤️ . . Apa aktiviti hari ni #kembaramealbuddies ? 🤗 cuti2 macam ni mesti ramai yg keluar berjalan kannnn ! Semoga perjalanan pergi dan balik anda selamat dan make sure tag kami, @kembara.adventure.meals everytime anda makan KEMBARA okayyy 😉 . . Dah hujung tahun ni mesti ramai yg nak travel kannn..contact je #kembaraarmy powerrrr kami ni utk dapatkan pek makanan travel/outdoor anda yg mudah, cepat & lazat 👇🏻 . . Tuan @zahiryasin (+6019-6268636) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

10

kembara_terengganu

Hihihi ada ke yg baca KOSMO hari ni?☺️ Cer comment “sayaaa” 🙋🏻‍♀️ . . Terima kasih kepada wartawan Kosmo atas kesudian menjemput pihak KEMBARA untuk ditemuramah 🤗 . . Terima kasih juga kepada #kembaramealbuddies atas segala sokongan anda sejak awal KEMBARA muncul di pasaran ! We lap youuuu lah ❤️ . . P/s: boleh baca online juga di Kosmo Online yaaaa ! 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . Meh lah wasap kita cepat2 📲 011-25777087 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

marvelousbymia

Assalamualaikum, kakak and abang, . Mia nak tunjuk owner Kembara Adventure Meal masuk paper. . Nk travel jgn lupa bwk Kembara Adventure Meal. . Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut. 💯 Halal Jakim. 🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api). 2⃣ Tahan 2 tahun. 🚫 Tanpa pengawet. 🍚 Nasi Basmathi 🐂 Daging batang pinang 🐓 Ayam 100% dada. 😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS* Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana 📌 menjimatkan masa (5-7 minit) Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf 🍖 180g Rendang Daging/Ayam 🔥 1xHeating Pack 🥄 1xsudu Net weight: 430g Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja (tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia ❤ FB: marvelousbymia . Harga bulan 9, rm18.90.... . Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia . #mmu #mmucyberjaya #mmumelaka #malaysia #kembaramealmelaka #kembaraadventuremeal #kembaramealcyberjaya #kembaramealagent #kembaramealarmy #kembarameal #hiking #hikingmelaka #hikingmalaysia #hikingcyberjaya #travelagent #travelagencycyberjaya #travelagencymelaka #travel #melaka #melakatravel #cyberjaya #cyberjayatravel #kembaraagentmelaka #kembaramealbuddies #halal #halalfood #halalguys #petronasmitcmelaka #petronasmitc

0

kembara_terengganu

Everytime nak travel, make sure KEMBARA WAJIB ada dalam luggage tauuu ! Tengok macam Puan ni, nasib baik ade KEMBARA..tak larat nak keluar berjalan, hujan pulak tuuu..makan je KEMBARA dlm hotel di Krabi sambil luangkan masa bersama family 👪❤️ . . Hihi cuba tengok part last sekali, si comel Puan pun suka Nasi Pilaf ! Bukan org dewasa je yg suka..budak2 pun sukaaa 🤤😋 . . . Thankyouuu Puan sekeluarga kerana memilih KEMBARA untuk dibawa bercuti ke Krabi 🤗 . . Amacam? Tak teringin ke Nasi Pilaf KEMBARA ni? Budak2 pun suka tauuu..cepat dapatkan pek KEMBARA anda dgn 👇🏻 . . 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembaramealsampang

Alhamdulillah, Kembara meals dh masuk Kosmo guys!🤩😎✨✨ Get your kosmo copy to read or bole je browse kt kosmo online. Sep 🙌 sikit sape yg dh baca tuu. Hehe. . Sape yg nk belum cuba tu meh la try. Senang gila ouhh. Paling lama 10min je penyediannya, dpt pekena rendang lazat 🤤🤤✨✨ . . Moh le try #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik

0

kembarameal_nilai

KEMBARA bukan sahaja sesuai dibawa untuk travel atau hiking..tapi juga amat sesuai untuk dibawa ke Pulau ! Makan Nasi Pilaf Rendang Ayam KEMBARA sambil layan angin pantai yg sepoi-sepoi bahasa perghhh cenggini haaa 👍🏻💨🏝🏖🤩 . . Sesiapa yg ada trip ke pulau dgn member tu, make sure bawa KEMBARA tauu..tak perlu susah2 fikir nak makan apa kat pulau nanti..panaskan dgn air laut jeee 😎 . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap terus ke 👇🏻 . . http://www.wasap.my/601111533019 http://www.wasap.my/60105405808 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

kembara.adventure.meals

Hihihi ada ke yg baca KOSMO hari ni?☺️ Cer comment “sayaaa” 🙋🏻‍♀️ . . Terima kasih kepada wartawan Kosmo atas kesudian menjemput pihak KEMBARA untuk ditemuramah 🤗 . . . Terima kasih juga kepada #kembaramealbuddies atas segala sokongan anda sejak awal KEMBARA muncul di pasaran ! We lap youuuu lah ❤️ . . P/s: boleh baca online juga di Kosmo Online yaaaa ! 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

65

kembaramealkuantan

PEK MAKANAN KEMBARA HALAL, DIPANASKAN TANPA API😁🥘 . . Portion yg mengenyangkan dan puas hati👌🏻 . . Kami dah ada ready stock Chicken Rendang & Beef Rendang. Siapa yg nak travelling or hiking, cepat2 book stok anda. Stok dah tak banyak. Beli awal takpe, tahan sampai 2020 disimpan di suhu bilik ye 👌🏻 . . Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol). Klik link di bio. COD Area Kuantan & Kertih . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

2

kembaramealseremban

PEK MAKANAN KEMBARA HALAL, DIPANASKAN TANPA API. - Kosmo, Sabtu (15 September 2018) page 25. Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

3

kembara_subang_jaya

Everytime nak travel, make sure KEMBARA WAJIB ada dalam luggage tauuu ! Tengok macam Puan @_amalinajr ni, nasib baik ade KEMBARA..tak larat nak keluar berjalan, hujan pulak tuuu..makan je KEMBARA dlm hotel di Krabi sambil luangkan masa bersama family 👪❤️ . . Hihi cuba tengok part last sekali, si comel Puan @_amalinajr pun suka Nasi Pilaf ! Bukan org dewasa je yg suka..budak2 pun sukaaa 🤤😋 . . . Thankyouuu Puan @_amalinajr sekeluarga kerana memilih KEMBARA untuk dibawa bercuti ke Krabi 🤗 . . Amacam? Tak teringin ke Nasi Pilaf KEMBARA ni? Budak2 pun suka tauuu..cepat dapatkan pek KEMBARA anda dgn 👇🏻 . . 📲+6017-6889020 📲+6017-6889020 📲+6017-6889020 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembarameal_kepong

Mana nak cari makanan dlm pek tapi rasa macam ‘Home-Cook’ ? 🤔 KEMBARA lahhh jawapannyaaaa ! Boleh lihat feedback di #kembaramealbuddies 😉🤤😋 . . KEMBARA, pek makanan Premium yang mana Nasi & Lauk dipek dlm pek yg berasingan..not a typical pack food ! 😎 Setiap pembelian, anda akan dapat 5 item iaitu 👇🏻 . . 🍚 180g Nasi Pilaf 🍗 130g Rendang Ayam/Daging 🔥 1x Pad Pemanas 👝 1x Bag Pemanas 🥄 1x Sudu Tahan Lasak . . . Haaa berbaloi baloi kannnn ! Lepas ni takdelah ‘home-sick’ everytime nak travel ke oversea atau kepenatan berganda everytime anda melakukan aktiviti2 outdoor sbb nak kene masak segala bagai..makan je KEMBARA, settled masalah 😋 . . Orang Kepong, Sentul, Segambut, cepat2 dapatkan pek KEMBARA anda dgn #kembaraarmy powerrrr kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembarameal_kepong (+6013-2511693) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #instatravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #wanderlust #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut

0

kembaramealkuantan

ORANG MUADZAM SHAH DAH BOLEH AMBIL READY STOCK 🐂🐓 . . Pek kembara meal adalah convenient food yg boleh di makan di mana2 shj. Mudah senang cepat.‼️ . . Mana yg nak travel oversea tu meh beli satu. Eh beli banyak,takut tak cukup nanti 🤣 . . Whatsapp agen @hanif_haw di nombor tertera👌🏻 . . Walk in @aysaravendor di IM7 pun boleh. Boleh waze je Aysara Vendor Boutique 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

0

hmn_enterprise

Thank you Puan Azah sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

Thank you Puan Azah sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you Puan Azah sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

6

mn_enterprise

Thank you Che Mad sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

hmn_enterprise

Thank you Che Mad sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you Che Mad sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

7

kembarameal_nilai

Happy Holiday Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 Do whatsapp me http://wasap.my/601111533019. . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

1

kembara.adventure.meals

Mana nak cari makanan dlm pek tapi rasa macam ‘Home-Cook’ ? 🤔 KEMBARA lahhh jawapannyaaaa ! Boleh lihat feedback di #kembaramealbuddies 😉🤤😋 . . KEMBARA, pek makanan Premium yang mana Nasi & Lauk dipek dlm pek yg berasingan..not a typical pack food ! 😎 Setiap pembelian, anda akan dapat 5 item iaitu 👇🏻 . . 🍚 180g Nasi Pilaf 🍗 130g Rendang Ayam/Daging 🔥 1x Pad Pemanas 👝 1x Bag Pemanas 🥄 1x Sudu Tahan Lasak . . . Haaa berbaloi baloi kannnn ! Lepas ni takdelah ‘home-sick’ everytime nak travel ke oversea atau kepenatan berganda everytime anda melakukan aktiviti2 outdoor sbb nak kene masak segala bagai..makan je KEMBARA, settled masalah 😋 . . Orang Kepong, Sentul, Segambut, cepat2 dapatkan pek KEMBARA anda dgn #kembaraarmy powerrrr kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembarameal_kepong (+6013-2511693) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut #kembaraarmysentul #rendangcrispy

103

mre_malaysia

. . kembara.adventure.meals Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾 . . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺️😎 . Whatsapp to order 01111515090 01111515090 . . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

marvelousbymia

Assalamualaikum, kakak and abang, . Customer ke Pulau Sipadan Sabah. . Nk travel jgn lupa bwk Kembara Adventure Meal. . Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut. 💯 Halal Jakim. 🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api). 2⃣ Tahan 2 tahun. 🚫 Tanpa pengawet. 🍚 Nasi Basmathi 🐂 Daging batang pinang 🐓 Ayam 100% dada. 😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS* Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana 📌 menjimatkan masa (5-7 minit) Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf 🍖 180g Rendang Daging/Ayam 🔥 1xHeating Pack 🥄 1xsudu Net weight: 430g Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja (tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia ❤ FB: marvelousbymia . Harga bulan 9, rm18.90.... . Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia . #mmu #mmucyberjaya #mmumelaka #malaysia #kembaramealmelaka #kembaraadventuremeal #kembaramealcyberjaya #kembaramealagent #kembaramealarmy #kembarameal #hiking #hikingmelaka #hikingmalaysia #hikingcyberjaya #travelagent #travelagencycyberjaya #travelagencymelaka #travel #melaka #melakatravel #cyberjaya #cyberjayatravel #kembaraagentmelaka #kembaramealbuddies #halal #halalfood #halalguys #petronasmitcmelaka #petronasmitc

1

kembara.adventure.meals

Salam Jumaat & Selamat Pagi dari gunung ketiga tertinggi di Kepulauan Jawa iaitu Gunung Sumbing, Jawa Tengah, Indonesia 🇮🇩😎 . . Jadikan KEMBARA sebagai makanan ‘reward’ bila sampai di puncak ! Kerana anda boleh goyang kaki ‘enjoy the view’ sambil isi perut utk topup tenaga time turun nanti..dah tak perlu susah2 utk memasak lagi 😉👯‍♂️ . . @muhyiddinyaarop (+6012-2622309) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyshahalam #rendangcrispy

0

kembara_subang_jaya

Selalunya bila travel, masalah utama kita mesti susah nak cari makanan HALAL kan ? Lebih2 lagi di negara sejuk seperti Europe, Russia, US dll..kalau ada makanan HALAL pun mesti makanan Arab atau India..bosan betul makan kebab & kari hari2 😪 Uwaaaa..Lapar nasiiii 😫😩😢😭 . . Kini, masalah anda selesai dgn adanya KEMBARA ! Ini adalah video kiriman #kembaramealbuddies yg guna KEMBARA di Xi’an, China 🇨🇳 . . Seronoknyaaa dapat makan Nasi & Rendang kat luar negara ! Terubat rindu kat masakan Malaysia 🇲🇾🤤😋 . . Anda teringin nak cuba KEMBARA ? 😎 . . Meh contact wasap sy 📲+6017-6889020 📲+6017-6889020 📲+6017-6889020 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealbuddies #china

1

kembaramealsampang

Salam Jumaat dari Ubud, Bali. Haa, our #kembaramealsbuddies tgh masak kembarameals after rafting. Xyh susah2 nk cari makanan halal. Tup2 10min dh siap bole makan nasi & rendang. Heaven! Sejuk2 dpt mknn panas2. Terima kasih kembaramealsbuddies @wakbor utk gamba & tag 😄👍 . . Jom bli #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . Mudah penggunaan kembara meals ni, pakai apa2 jenis air pun (xperlu air panas), tggu 7 minit, voilà siap nasi & rendang panas2! Senang wak. . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . #Stayactive #stayfi #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik

1

kembara_subang_jaya

PANASKAN NASI & RENDANG DGN AIR SUNGAI DAN MAKAN PANAS2 ATAS BATU LEPAS MANDI DALAM SUNGAI YG SEJUK 💧🔥🤤😋 . . Anda dah lama tak buat gathering dgn member ? Tak rindu member keeeee 😢 . . Cuba tag member anda & ajak mereka berkelah di sungai mcm @aimanzd_ & the geng ni ! 🤗 syiokkkk habisss 🕺🏻👯‍♂️😎 . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap terus ke 👇🏻 . . 📲+6017-6889020 📲+6017-6889020 📲+6017-6889020 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

kembarameal_kepong

Wahhh bukan main bergaya Tuan Zahir kita bersama KEMBARA di Angkor Wat 🇰🇭😎 . . Pergi travel ke mana-mana WAJIB bawa KEMBARA..if ada emergency (tak jumpa makanan HALAL, tak selera dah makan makanan luar negara, makanan mahal, terlalu penat etc), KEMBARA lah jadi penyelamat anda 🤗 . . Jom dapatkannya segera WhatsApp 0132511693 Atau tekan link di bio @kembarameal_kepong COD : KEPONG, SENTUL, SEGAMBUT, MANJALARA, BATU MUDA, JINJANG, SEKITAR FRIM . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #wanderlust #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut

0

kembara.adventure.meals

Wahhh bukan main bergaya Tuan Zahir kita bersama KEMBARA di Angkor Wat 🇰🇭😎🤩 . . Pergi travel ke mana-mana WAJIB bawa KEMBARA..if ada emergency (tak jumpa makanan HALAL, tak selera dah makan makanan luar negara, makanan mahal, terlalu penat etc), KEMBARA lah jadi penyelamat anda 🤗 . . Anda yg berada di sekitar Cheng, Melaka & teringin nak dapatkan KEMBARA utk trip anda, boleh cepat2 contact #kembaraarmy powerrrr kami ni okayyy 👇🏻 . . Tuan @zahiryasin (+6019-6268636) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

4

kembarameal_kepong

KEMBARA MEAL 1) Nasi pilaf & Rendang daging 2) Nasi pilaf & Rendang ayam . . Combo A 1 pek Beef/chicken rendang : RM18.90 Combo B Combo 6 mix (3 beef & 3 chicken) : RM111.00 Combo C Combo 10 mix (5 beef & 5 chicken): RM183.00 . . 💯HALAL 🇲🇾Made in Malaysia 🍽Meal Ready to Eat 🔥Self Heating Meal 🚫Zero Preservatives ♥️2 Years Shelf life 🥇Premium Outdoor Meals . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #instatravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #wanderlust #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut

3

hmn_enterprise

Thank you Kak Liza sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Mira sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

ziera_keai89

Thank you Mira sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.90 Sabah/sarawak: RM23.90 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara.adventure.meals

Tahukah anda ? . . Rendang daging KEMBARA 💯 menggunakan daging bahagian batang pinang..yang mana cukup dikenali sbg bahagian yg struktur dagingnya mampat & kurang lemak/urat ! Cuba tengok lembu tuuu, bahagian mana yg mampat, tu lah bahagian yg kami guna utk Rendang KEMBARA 🐄🍖😋 . . Rendang daging KEMBARA juga tak liat ye #kembaramealbuddies..InshaAllah takde lah rasa lenguh nak kunyah daging tu hihi 🤗🤤 . . Credit 📸 : Tuan @zharfandzulfida . . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara_terengganu

KEMBARA bukan sahaja sesuai dibawa untuk travel atau hiking..tapi juga amat sesuai untuk dibawa ke Pulau ! Makan Nasi Pilaf Rendang Ayam KEMBARA sambil layan angin pantai yg sepoi-sepoi bahasa perghhh cenggini haaa 👍🏻💨🏝🏖🤩 . . Thankyouuu #kembaramealbuddies kerana memilih KEMBARA untuk dibawa ke Pulau 🤗 . . Sesiapa yg ada trip ke pulau dgn member tu, make sure bawa KEMBARA tauu..tak perlu susah2 fikir nak makan apa kat pulau nanti..panaskan dgn air laut jeee 😎 . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap terus ke 👇🏻 . . 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

marvelousbymia

Assalamualaikum, kakak and abang, . Cuti skolah, cuti umum nak bawa anak jalan2 ke tempat menarik di malaysia kn..tp masyaAllah jem kadang2 tak sempat nak berhenti makan.. . Lebih2 lagi ada toddlers yg sentiasa lah lapar rengek nak mkn..jgn risau..tgh jem tu boleh je masak Kembara Adventure Meal. Masuk kn air zap zip zupppp teruk panas. . Tak perlu risau dah nak berhenti mkn di mana..sbb tu perlu ada pek.kembara adventure meal utk waktu2 emergency. . Mia kalau tgh lapar, lpastu jem teruk, tak boleh nk qada' makan..menggigil tangan hehe . Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut. 💯 Halal Jakim. 🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api). 2⃣ Tahan 2 tahun. 🚫 Tanpa pengawet. 🍚 Nasi Basmathi 🐂 Daging batang pinang 🐓 Ayam 100% dada. 😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS* Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana 📌 menjimatkan masa (5-7 minit) Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf 🍖 180g Rendang Daging/Ayam 🔥 1xHeating Pack 🥄 1xsudu Net weight: 430g Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja (tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia ❤ FB: marvelousbymia . Harga bulan 9, rm18.90.... . Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia . #mmu #mmucyberjaya #mmumelaka #malaysia #kembaramealmelaka #kembaraadventuremeal #kembaramealcyberjaya #kembaramealagent #kembaramealarmy #kembarameal #hiking #hikingmelaka #hikingmalaysia #hikingcyberjaya #travelagent #travelagencycyberjaya #travelagencymelaka #travel #melaka #melakatravel #cyberjaya #cyberjayatravel #kembaraagentmelaka #kembaramealbuddies #halal #halalfood #halalguys #petronasmitcmelaka #petronasmitc

0

kembara.meals.klcc

. Stock dah ada , ready for tomorrow . Sesiapa nak order boleh dm or ws 010 62222 30 , cod area klcc , ampang , kg baru , shah alam. . . #kembaramealbuddies #kembaraselfheatingmeal #traveldiary #bisnesonline #kakitravel #travelphotography #travelfood #kakicod12jam #bazarpaknil #bazaronline

2

kembaramealseremban

Ke Korea kah kita? Tempoh hari Puan Alina dah beli pek kembara ni nak rasa. Kali ini beliau repeat order banyak sbb nak bawak ke Korea katanya. Senang katanya nak makan nnti tak payah melilau nak cari makanan halal dan tak perlu nak masak bagai. Disebabkan beli banyak kami bagi dengan kotak terus. 😉 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

kembara_terengganu

Subhanallah indahnyaaa dunia ciptaan Allah kannnn 😍🤩 . . Mesti seronok dapat makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf panas2 sambil menikmati pemandangan yg indah macam ni 🤤🤤🤤 . . Admin tahu, dah nak masuk hujung tahun ni mesti ramai yg nak travel kan ? Pastikan bawa KEMBARA dlm 2-3 pek sorang supaya anda tak kelaparan sbb dah tak lalu makan makanan di luar negara 🙊😪🤗 . . 📲 +6011-25777087 📲 + 6011-25777087 📲 + 6011-25777087 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara_terengganu . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara_terengganu

Weeeee makin senanglah nak travel dgn anak2 skrg ni ! Sejak KEMBARA ada, anak2 pun dah boleh prepare makanan sendiri tauuu ! Takdelah dengar anak merengek2 lapar lagi time travel 😅😘 . . Thankyouuu so much Puan @thalhaaisha kerana memilih KEMBARA 🤗 comel sangat anak2 puan semua excited nak panaskan makanan 😍🤩 . . P/s: Budak2 pun boleh panaskan KEMBARA tauu..tp still Wajib di bawah pemantauan orang dewasa 😎 . . Amacam? Nak travel dgn lebih mudah dgn anak2? Cepat dapatkan pek makanan travel anda yg mudah, cepat & lazat ini skrg 👇🏻 . . 📲 +6011-25777087 📲 + 6011-25777087 📲 + 6011-25777087 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara_terengganu

Pek KEMBARA #lakukeras sampai poslaju hantar lori untuk pickup barang 🙊🚚💪🏻 . . Alhamdulillah semoga semua parcel/kotak KEMBARA selamat sampai kepada tuannya ! 🤗 . . Mohon maaf atas segala salah silap kami dan ribuan terima kasih kami ucapkan kpd #kembaramealbuddies yg sentiasa menyokong KEMBARA..you’re the best gaisss ! 😎 . . Kepada yg masih belum cuba pek makanan tentera tp rasa macam makan kenduri ni, cepat2 dapatkan pek KEMBARA okayyy 😉 ramai dah yg jadikan KEMBARA makanan wajib time travel atau outdoor activities, takkan anda sorang je yg tak cuba lagi ? 🤔😛 . . Nak dapatkan pek KEMBARA yg #lakukeras ni ? Cepat wassap 👇🏻 . . 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 . . Pembelian Online 👉🏻 Click link di bio profile ig @kembara_terengganu . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembarameals.bintulu

"Such a beautiful view Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA at Polumpong Malangkap Kota Belud, Sabah. Everytime nak travel, make sure KEMBARA WAJIB ada dalam luggage tauuu ! Tengok macam @eyuniseraw nih. Terima kasih kerana memilih KEMBARA untuk dibawa bercuti ke Sabah 🤗 . . Amacam? Tak teringin ke Nasi Pilaf KEMBARA ni?Cepat dapatkan pek KEMBARA anda dgn 👇🏻 . . 📲+6014-5981689 📲+6014-5971689 📲+6014-5981689 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA di Pakistan 🇵🇰😍🤩 . . Thankyouuu so much Tuan @khairigery for choosing KEMBARA as your adventures meal 😎😋 . . Pakistan, sebuah negara Islam yg semestinya kita tahu banyak menyediakan makanan HALAL..tapi kalau hari2 makan kari/kuah dhal etc, ‘kembang’ juga tekak kannn 😩 time2 macam ni, KEMBARA lah yg akan jadi penyelamat anda ! 🤤😋 . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembaramealsampang

Terima kasih atas pembelian! Katanya utk ke pegi travel. Mudah penggunaan kembara meals ni, pakai apa2 jenis air pun (xperlu air panas), tggu 7 minit, voilà siap nasi & rendang panas2! Senang wak. Nak makan kat mana2 pun senang wak . . Jom bli #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik

0

kembara_terengganu

Jemput tengok Pharmasist cantik kita ni menikmati kelazatan Nasi & Rendang KEMBARA di tepi air terjun 🔥🤤😋 . . Hihi dah hujung2 tahun macam ni, mesti ramai yg akan pergi travel or ada outdoor trip dgn member2 kannnn? 😉 Tengoklah sis cantik kita ni, bukan main seronok layan nasi & rendang panas2 dgn member lps kesejukan main air terjun 😚 . . . Cuba tag geng travel atau outdoor anda kat ruangan komen 👇🏻 . . . Bagitahu mereka yg anda semua kena pakat2 bawa pek makanan boleh panas sendiri dgn AIR SEJUK ni supaya trip anda akan jd lebih enjoy dan fun ! 👯‍♂️💃🏻 Dah lah sangat senang & sedap, paling penting jimat masa tak perlu susah2 masak air or cari air panas/microwave 😎🤩 . . Nak dapatkan pek KEMBARA yg #lakukeras ni ? Cepat wassap 👇🏻 . . 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembarameals.bintulu

GUNA AIS PUN BOLEH UNTUK PANASKAN KEMBARA ? 😱❄️😍🔥 . . Wowww pada suhu yg mencecah negative & terlalu sejuk, anda dah tak perlu risau untuk dapatkan makanan HALAL dan tak perlu susah2 untuk memasak ! Sebab KEMBARA sangat memudahkan hidup anda 😍🤩 . . Buktinya, #kembaramealbuddies ini menggunakan ais ! selepas 30 minit, ais cair sepenuhnya dan cuba dengar ! Ada dengar air mendidih kannn ? 👂😍 . . Senangnyaaa untuk buat aktiviti Outdoor & Travel bila ada KEMBARA ni 😎 . . Berminat ? Jom cecepat wassap bro/sis NOW 👇🏻 . . 📲+60145971689 📲+60145971689 📲+60145971689 . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥

0

marvelousbymia

Assalamualaikum, kakak and abang, . Cuti skolah, cuti umum nak bawa anak jalan2 ke tempat menarik di malaysia kn..tp masyaAllah jem kadang2 tak sempat nak berhenti makan.. . Lebih2 lagi ada toddlers yg sentiasa lah lapar rengek nak mkn..jgn risau..tgh jem tu boleh je masak Kembara Adventure Meal. Masuk kn air zap zip zupppp teruk panas. . Tak perlu risau dah nak berhenti mkn di mana..sbb tu perlu ada pek.kembara adventure meal utk waktu2 emergency. . Mia kalau tgh lapar, lpastu jem teruk, tak boleh nk qada' makan..menggigil tangan hehe . Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut. 💯 Halal Jakim. 🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api). 2⃣ Tahan 2 tahun. 🚫 Tanpa pengawet. 🍚 Nasi Basmathi 🐂 Daging batang pinang 🐓 Ayam 100% dada. 😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS* Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana 📌 menjimatkan masa (5-7 minit) Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf 🍖 180g Rendang Daging/Ayam 🔥 1xHeating Pack 🥄 1xsudu Net weight: 430g Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja (tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia ❤ FB: marvelousbymia . Harga bulan 9, rm18.90.... . Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia . #mmu #mmucyberjaya #mmumelaka #malaysia #kembaramealmelaka #kembaraadventuremeal #kembaramealcyberjaya #kembaramealagent #kembaramealarmy #kembarameal #hiking #hikingmelaka #hikingmalaysia #hikingcyberjaya #travelagent #travelagencycyberjaya #travelagencymelaka #travel #melaka #melakatravel #cyberjaya #cyberjayatravel #kembaraagentmelaka #kembaramealbuddies #halal #halalfood #halalguys #petronasmitcmelaka #petronasmitc

1

kembaramealkuantan

HANYA STOK AYAM YG MASIH AVAILABLE DI AYSARA🐓 . . Pek kembara meal adalah convenient food yg boleh di makan di mana2 shj. Mudah senang cepat.‼️ . . Mana yg nak travel oversea tu meh beli satu. Eh beli banyak,takut tak cukup nanti 🤣 . . Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol) www.wasap.my/60172810741 (Tekan link di bio) . . Walk in @aysaravendor di IM7 pun boleh. Boleh waze je Aysara Vendor Boutique 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

1

kembara_terengganu

Subhanallah indahnyaaa dunia ciptaan Allah kannnn 😍🤩 . . Mesti seronok dapat makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf panas2 sambil menikmati pemandangan yg indah macam ni 🤤🤤🤤 . . Admin tahu, dah nak masuk hujung tahun ni mesti ramai yg nak travel kan ? Pastikan bawa KEMBARA dlm 2-3 pek sorang supaya anda tak kelaparan sbb dah tak lalu makan makanan di luar negara 🙊😪🤗 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara_terengganu . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembarameal.huluselangor

Malam ni dinner ape?....admin makan ni je malam ni...😋😋😋 . . Siapa yang nak order boleh dm or ws kami..RM 18.50 untuk 1 pek kembara..PROMO BULAN NI SIAP ADE FREEGIFT!!!..nak cod pun ngam area Hulu Selangor ni.. . . #kembarameal #kembaramealbuddies #kembaramealhuluselangor #huluselangor #batangkali #rawang #sungaichoh #serendah

0

variocity

0

variocity

0

variocity

1

variocity

0