Keretaapitanahmelayu Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

azmelnasir

0

azmelnasir

Kluang railway station. Salah satu transport family kitorang nak pegi jb. Menapak dari bustand ke sini boleh tahan jauh. Macam biasa, dah penat mak abah la dukung. Nak bawak beg lagi 😭. Pengorbanan bertemu sanak saudara #keretaapitanahmelayu #railwaystation #train #fujifilm_xseries #familygoals #photographer

0

catzilla_firefox

0

asriey_03

9

putra_hisham

1

syahrudin.zamri

1

mohdsyahiran_

Kita share dengan staff KTM hari ni 😊 . Benda baik tak baik pendam, kita kasi share saja la . . Syahiran +601137438147 #flpteamsyahiran #forever #foreverliving #foreverlivingproducts #keretaapitanahmelayu #KTM #sharingiscaring

4

aizatahmad_ig

Anas first train trip . From Shah Alam to KL Sentral . Next time kita gerak jauh-jauh . T:R:A:I:N:A:D:V:E:N:T:U:R:E . #KeretaapiTanahMelayu #PublicTransport #AnasZahran

0

mohdshazzuanahmad

2

adammikaelismail

Cara Adam Mikael's way of posing in the train πŸ˜† * Candid Photo * #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

Macam teringin je nak jump keluar kot tingkap πŸ˜† * Bungee Jump * * Perasan Sekejup * πŸ™Š #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

Titew nak try cuba copy face TokWan Dolah Bakong πŸ˜… #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

Kakak Sarahana dah laaa main ipad tu dari tadi tak habisΒ² Bila turn Adam Mikael pulak? πŸ˜’ Rasa macam nak snatch je Ipad tu daripada Kakak Sarahana πŸ™„ #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

Waiting for the full moon to turn into a wolf Aaawwwuuu πŸΊπŸŒ• #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

Kalau Adam Mikael makan pen ni, rasanyaaa Adam Mikael kena cekik ke tak eh? πŸ˜‚ #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

I'm giving you a hug to my Beloved Big Sister 😍 πŸ’•πŸ’• #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

adammikaelismail

Aikkk 😨 Yang mana satu ni mummy nak buat? πŸ˜‘ Buying food or snapping pictures of Adam Mikael? 😠 #ETS πŸš„ #KTMBerhad πŸš„ #KeretaApiTanahMelayu πŸš„ πŸ‡²πŸ‡Ύ

0

kundasangtrip_bajet_tour_sabah

0

lulukba

4

weikent87

1

aliwaksonto

Another video from Pandora Box This was taken one week before KTM Tanjong Pagar closed its operation Video by me and @helmie_hforce OST: Voyage of the Sun by The Monophones #throwback #2011 #explore #explorers #exploring #exploringsg #historicalsg #heritagesg #keretaapitanahmelayu #KTM #Singapore #sg #TOSS #theothersiteofsingapore #TREE #treeexplorers #temasekexplorers #temasekruralexploringenthusiasts #indie #retro #indoindie #themonophones

0

drsyedridhwan

Coach that was once bring a lot of people together. #train #oldtrain #keretaapitanahmelayu #musiumshahalam

0

syammir_samsudin

0

syammir_samsudin

1

nana_mother_of_daikons

0

ms.kopicincau

#throwback ia bUkan tEntAng sEbArAngAn, ia mEngAjAr erti kEhidUpan, yang mana kAu tAk akAn hAirAn, biAr sEdih tEtap dAlam iNgAtAn, wAlaupOn​ sUka tEtap mEnjAdi pEnEmAn, ia tEntAng 1 pEngalAman, #27092009 #kenanganmengusikjiwa #keretaapitanahmelayu #ktmtanahmelayu #juliesfamily #kenanganmskopicincau #mskopicincau

0

sky_moonca

Shoot #video sambil baring kat seat.. sebelum kita tidur.. on the way balik #seremban.. nampak kepala lutut jer...Rasa macam tu aku yang punya..on the way balik seremban selepas #ktm #serdang or #kajang... dah tak ramai orang... #tb #15102017 #backtoreality #keretaapitanahmelayu #trainstation β™‘β™‘β™‘

3

junnngarchitect

Timber post signage "Stesen Kereta Api Kluang" Kluang Railway Station was established by the British in 1915 when Kluang was the administrative capital of Central Johor. The old canteen of the station is now the famous Kluang RailCoffee... #kluangrailwaystation #kluangphotogragraphy #kluangrailwaycoffee #ktmb #keretaapitanahmelayu #trainheritage #locomotive #plessertheurer

7

daiehipster

2

nadfauzan

Terobekkk... Org EXCITED Naik TRAIN Dah TIDUR...Jauh PERJALANAN Kan....Cian FAUZAN...πŸ˜‰ #muhammadimanfauzan #KLCentral #keretaapitanahmelayu

0

adhitjhauhary

Share Pengalaman Saya Naik ETS KTM Class 93 buatan CSR Zhuzhou. Pertama kali mencicipi Kereta ini rasa nyaman sudah terasa dari model depan tampak Elegan. Malaysia sendiri sudah merombak besar besaran Kereta jarak jauhnya terutaman di rute Utara nya menjadi 1 kelas kereta saja di ETS dan semua kereta listrik. Bagian interiornya cukup nyaman kursi bludru, redaman kereta yang ndak berisik saat mencapai kecepatan tertinggi 140 km/jam di rel 1000 mm dengan jarak terjauh Gemas - Padang Besar waktu tempuh 7 jam dengan harga 99 MYR sekitar 300rb disini. Harapan kedepan semoga Indonesia berbenah tentang Kereta terutama di kelas Eksekutifnya πŸ˜πŸ˜€ #keretaapi #keretaapitanahmelayuberhad #keretaapitanahmelayu #ktmb #malaysiarailway #review #trainreview #train #railway #kualalumpur #joyride #share #padangbesar #ktmbclass93 #csrzhuzhou #madeinchina #1000mm #metregauge #emu #electricmultipleunit

18

aishahlove

Naik train wif kiddos. Setakat gi JB je.. hehehe.. 😍😍 #bagibudakmerasanaikkeretaapi #tbt #keretaapitanahmelayu

7

__achik_98

0

abitmore_plus

What intresting about social influencers fest is how our social media celebrities have fun in local way.. from mud rubby to eat like local.. join us on our social influencers fest 2.0 (kuala lumpur edition) #sayangmalaysia #sif2.0 #socialmedia #hasgtagmalaysia #kualalumpurandbeyond #blogger #igers #youtuber #keretaapitanahmelayu

0

ah_seng_rapit_jara

abg dtg syg..🚊🚊🚊 #kluangartstreet #keretaapitanahmelayu #kluang

1

awe_opera

Tiba masa untuk balik..1st time basikal naik keretapi..Terbaeeekkk..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #KeretaapiTanahMelayu #StesenPulauSebangMelaka

0

loves2travel5767

I never want to stop making memories with you @lima1j9 A man who shown me so much things that I can't imagine. With his big heart, I know his care for me is bigger than anything else. I dare to say @lima1j9, we just started our journey. . #train #keretaapi #johor #travelfromsg #traveling #keretaapitanahmelayu #travelgram

2

hudahussin08

#throwbackmonday #fromjohortosingapore #keretaapitanahmelayu lina 2nd time(her 1st time was when she was ard 2 yo, SG to KL), adik's 1st time... its fun looking at them experience new things. #soblessed #thankuhubby 😘😍 #adzlinanatasha #adrianaadzzahra

0

eenriahuz

Finally! KTM ETS πŸ™‚πŸ™ƒπŸ™‚πŸ™ƒπŸ™‚ . After an extra hour travelling from KL Sentral, we finally got on the ETS we were supposed to ride in the first place. Yeah if I'm not mistaken, the distance between Muzium Negara & Sg Buloh station is approximately 25km, because the total length of the MRT line is 51km from Kajang to Sg Buloh. And again the interior of the ETS really reminds me of my Japan trip πŸ˜‚ Okay, it maybe just me 😝 . #keretaapitanahmelayu #electrictrainservice #ktm #ets #train #malaysia #γƒžγƒ¬γƒΌγ‚·γ‚’ #ι›»θ»Š

0

djkc897

1

ace_yaacob

#keretaapitanahmelayu #stesenbanknegara #maintenance ....... tetibe excited dpt tengok depan mate.....πŸ˜‚πŸ˜‚

0

hadriantan_

2

afirdankucingnya

2

kelvin.lao

0

hafizaridin

Morning Masih merindui sesuatu yang telah berlalu 100 ☺️☺️☺️ jumpa lagi yaaaaaa . #savemerapohcaves #ktm #keretaapitanahmelayu #merapoh #tmmt #tmmt2017 #gopro #goprojb #goprohero #goprohero5 #goprohero5black

6

hafizaridin

0

hafizaridin

Tq my partner @hamzahradin sudi layankan gua reg Cultra dan Tmmt.. Harap lu tak serik lagi buat kerja gila mcm ni . Jom reg Melaka Ultra,Janda Baik Ultra dgn yang paling penting Mesastela.. Kasik ON lahhhhh.. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . #ktm #keretaapitanahmelayu #merapoh #tmmt #tmmt2017 #gopro #goprojb #goprohero #goprohero5 #goprohero5black #salomon #salomonrunning

7