Kidsactivity Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

rumikasjourney

Nanti 17an mau ikut lomba apa, mentemen? ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ . . . . . #sepeda #sepedaanak #sepedahias #17an #kids #kiddo #kidsphoto #kidsactivity

0

offshootbooks

โ€˜Witty Activities with Animalsโ€™, with its brilliant illustrations and innovative activities, introduces children to the kingdom of birds and animals. This book, with its brilliant illustrations and innovative activities, introduces children to the kingdom of birds and animals. For interesting activities, buy your copies now: https://amzn.to/2L7N4Vl Explore more titles at www.offshootbooks.com #OffshootKids #KidsActivity #fun #tuesdayfun #funactivity #learningwithfun #funlearning #tuesdayfunday #activityforkids #kidsfun #kidsbooks #booksforkids

0

thecreativenative_

Starry night, can you see it? #mericherryartstudio

2

globalart.hrmoch

1

andhikabagolakbar

Udah dibikin 2 kelas dari 4 bulan yang lalu. Makin kesini makin banyak aja Kapten-Kapten yg ikutan. Mau sampe berapa kelas ini wooooyy ๐Ÿ˜ฉ . Depok: @kaptenkecil.id Bandung: @kaptenkecilbdg.antapani BSD: @kaptenkecilbsd Lubang Buaya: @kaptenkecillubangbuaya Bogor: @kaptenkecil.bgr Balikpapan: @kaptenkecil.bpn Kebayoran: @kaptenkecilkebayoran Bekasi: @kaptenkecilbekasi Cibubur: @kaptenkecilcibubur . . . . #AnakBergerak #KaptenKecil #FutsalKids #FutsalAnak #SepakbolaAnak #FootballKids #WeekendActivity #KidsActivity #KegiatanAnak

4

seobanjang

#์„œ๋ฐ˜์žฅ์˜๋ ˆ๊ณ ๋ฏธ์ˆ  ์˜ค๋Š˜๋„ ์šฐ๋ฆฌ ์–ด๋ฆฐ์ด๋“ค ์‹ ๋‚˜๋Š”๋‚ !!! ๋งค์ฃผ ํ™”์š”์ผ #์„œ๋ฐ˜์žฅ์˜๊ณต์ž‘์‹œ๊ฐ„ ์ƒ์ƒ๊ณต์ž‘์†Œ #๊ณต์ž‘ ๊ณต์ž‘ ๊ณต์ž‘ #ํ‚ค์ฆˆ์•„ํ‹ฐ์ŠคํŠธ . . . โ€œํ•ญ์ƒ ๊ธฐ์–ตํ•ด์ฃผ์„ธ์š”. ๊ต์œก์€ ์˜ํ˜ผ์— ๊ฐ๋™์„ ์ฃผ๋Š” ๊ฒƒ์ด๋ผ๋Š” ๊ฒƒ์„.โ€ . ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป ์•„์ด๋“ค์—๊ฒŒ ๋ฐฐ์›๋‹ˆ๋‹ค. #๋…ธ๋ ฅ๊ธˆ์ง€ ๋†€๋ฉด์„œ ์ฆ๊ธฐ๋ฉด์„œ ๋ฐฐ์šฐ๋Š” ์‹œ๊ฐ„ ๋ฏธ์ˆ ์€ ๊ทธ๋ฆผ์„ ์ž˜ ๊ทธ๋ฆฌ๋Š”๊ฒŒ ์•„๋‹ˆ์˜ˆ์š”! . ๋ฏธ์ˆ ๊ต์œก์€ ์˜ˆ์ˆ ๊ฐ€๋ฅผ ํ‚ค์šฐ๋Š” ๊ณผ์ •์ด ์•„๋‹ˆ๋ผ ์•„๋ฆ„๋‹ค์›€์„ ๋Š๋ผ๋Š” ๊ฐ์ˆ˜์„ฑ๊ณผ ํ‘œํ˜„๋ ฅ์„ ํ‚ค์šฐ๋Š” ๋ฐฉ๋ฒ•์„ ๋ฐฐ์šฐ๋Š” ๊ฑฐ์˜ˆ์š”! . . . . . #๊ด‘์ฃผ์ทจ๋ฏธ๋ฏธ์ˆ  #์–ด๋ฆฐ์ด๋ฏธ์ˆ  #๊ฐ์„ฑ๋ฏธ์ˆ  #์ฐฝ์˜๋ฏธ์ˆ  #์ˆ˜์ฑ„ํ™” #์ƒ‰์—ฐํ•„ํ™” #์˜ˆ์œ๋ฏธ์ˆ ํ•™์› #์ดˆ๋“ฑ๋ฏธ์ˆ  #ํ˜„๋Œ€๋ฏผํ™” #kidsartwork #kidsartclass #kidsartstudio #kidartist #playmatters #invitationtoplay #๊ด‘์ฃผ๋ง˜ #invitationtocreate #kidsfun #kidsactivity #์ทจ๋ฏธ๋ฏธ์ˆ ์ž‘์—…์‹ค #๋งŒ๋“ค๊ธฐ #์•„๋™๋ฏธ์ˆ  #์–ด๋ฆฐ์ดํ•œ๊ตญํ™” #์ˆ˜์™„์ง€๊ตฌ #๊ด‘์ฃผ

0

littleharvardacademyph

Chinese class: Parts of the body โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘ƒ๐Ÿ‘„ #littleharvardacademyph #toddler #preschool #nursery #prekinder #chinese #kidsph #kidsactivity

0

iscaketory

Celebrate our independence day with us @crumblecrew.id SUNDAY MARKET KIDS BAKING CLASS PROMO and DISC MENU FROM ALL TENANTS FACE PAINTING #17agustus #merdeka #merahputih #kidsactivity #sundaymarket #crumblecrew #iscaketory

0

nia_rizafr

Abaikan kondisi temboknya... Recommended for parents ya ini channel Tv, isinya aman untuk anak2, Riza aja makin suka nyanyi apalagi ditambah dia dah masuk sekolah, aman buat ditinggal masak and beberes imah hahaha.. Isinya ya music for kids (dari lagu indonesia banget sampai yg berbahasa inggris), kartun khusus anak (indonesia dan luar juga da) #kidsactivity #kids #intv #intvinspirasi #instagram #channelramahanak #channelkesukaan #lovelyriza #likeforlikes

0

mrstagswrites

These two โค๏ธ I often wonder why they have a lot of good pictures together๐Ÿ˜Œ This was taken after Ellieโ€™s summer camp session at @chubbycheeksnursery. They grabbed a bite at @mcdonaldsarabia and sent me tons of their cute snaps๐Ÿค”๐Ÿ™‚ โ€ข Going out with the whole family is fun but having a one on one with your little one is essentialโค๏ธ โ€ข #daddyduties #preschooler #lifewithapreschooler #momlife #kidsofinstagram #dadsofinstagram #love #family #uaemombloggers #lifestyle #fatherdaughter #summercamp #kidsactivity

0

firma_nia

______PINK BOX SERIES part 2______ . Beberapa hari serumah tepar kena flu, Ayah, Mama Nina dan Nina. Angin di luar lg kering dan cuaca ga menentu, jangan lupa booster madu ya! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Hari ini baru bs nyediain aktivitas ini aja untuk Nina. Mamak masih belum fill baterainya. Efeknya, nyanyi fonik jadi agak2 salah lirik ๐Ÿ™ˆ. Next time harus fokusss,, butuh aq*a sepertinya ๐Ÿ˜ . Selamat beraktivitas๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Source : workshop How to Read in Montessori Way by @islamicmontessori_ . #homeschooling #kidsactivity #homeschool #hsfatmanina #homeeducation #montessori #montessoriathome #pinksoundbox #indonesiaislamicmontessoricommunity #readingskill #hslanguagenina #belajardirumah #idebermainanak

2

mindfulneststudio

Get your kids moving and be active in our new Kids K-POP Dance class every Saturday morning. Contact us for further information. #mindfulnest #kidsdance #danceclass #healthy #kidsactivity

1

aimi_jabar

Alhamdulillah, terima kasih untuk semua pihak yang telah mendukung dan menyukseskan acara Breastfeeding Festival #2, Sabtu, 11 Agustus 2018 yang lalu. . Terima kasih juga untuk para pengunjung yang telah memadati Halaman Dispusip Bandung dan berpartisipasi aktif dalam setiap sesi kegiatan. Dan tak lupa terima kasih untuk semua narasumber yang membuat hari Sabtu kemarin menjadi hari yang sangat berfaedah karena full ilmu dan pengetahuan baru seputat ASI dan kesehatan anak. . Sampai jumpa di keseruan Breastfeeding Festival tahun depan dan tetap semangat mengASIhi, ya! โค . . #aimijabar #aimiasi #bandungbreastfeedingfestival #bandungevent #breastfeedingfestival2018 #eventbandung #dispusip #kekasihjuara #mobilecancerclinic #kidsactivity #momandkidsevent #konseling #savethechildren

0

hiphiphooray_eo

Feel the energy of asia. H-4 in completion of the loading preparation for asian games with all the crew @hiphiphooray_eo . . โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- The more you praise and celebrate YOUR life, the more there will be in life youโ€™ll celebrate ๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Place your order directly through WA : 08161974162 WA LINK : http://bit.ly/2Ife6sb . . #kids #kidsbirthday #kidsparty #ulangtahun #dekorasi #dekorasiultah #partyplanner #kidsactivity #pestaanak #birthdaycake #kueulangtahun #eventorganizer #balloondecoration #magicshow #uniquepartyideas #wedding #familygathering #promnight #sweet17 #tabblesettingdecoration #styrofoamart #socialevents #hampers #souvenir #goodiebag #artbagsouvenir

1

starkiddy_preschool

K1 is playing sorting colors games ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #starkiddypreschool #kidsactivity #preschoolkindergarten #preschoolsemarang

0

parenting_id

Yang mau jalan2 ke Jogjess dg akomodasi Semarang - Jogja PP ditanggung & dapet banyak ilmu serta kegiatan seru sila dibaca baik2 ya.. . Halo, selamat pagi Salam hangat, kami dari INSTA BABY KIDS JATENG @instababykidsjateng , domisili kami di Semarang. Kami berniat menghadiri acara *Kreasi Dongeng susu S-26*, Minggu 2 September 2018, di Cavinton Hotel, Jogjakarta Acara tsb didukung oleh Dokter Ahli & Story teller Profesional Berniat untuk mengajak komunitas/sekolah di Semarang, yg perduli terhadap perkembangan anak. Juga sbg ajang silaturahmi dan persahabatan antar komunitas/komunitas di Semarang. Acara tersebut membayar senilai 75.000, yg didapat sbg berikut = - Seminar bermanfaat - Coffee break - Lunch - Buku Story Telling Ekslusif dari S-26 - Susu S-26, Procal Gold Kaleng 400gr, senilai 14x.000 Guna melancarkan acara tsb, maka *kami menanggung 100% transportasi PP dari Semarang-Jogja-Semarang, dalam 1 tranportasi bersama* Limited hanya untuk *50* anak usia 0-5th + pendampingnya. Semoga maksud baik kami dapat disambut dengan baik ya. Semoga bisa dibantu yah. Kami tunggu kabar selanjutnya. Hormat kami, Berlia Septiana / mami Anna @aletta_alenna Founder Insta Baby Kids Jateng #kidsactivity #eventjogjakarta

0

starkiddy_preschool

star runner class is learning about dippy duck ๐Ÿ˜Š they crumple the yellow paper and paste it on the duck's body ๐Ÿ˜ good job little stars ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #starkiddypreschool #starrunnerclass #kidsactivity #preschoolsemarang #preschoolkindergarten

0

meleklerinannesi_melek

0

khairiahharie

Alhamdulillah ada yang bantu nyapu :D, #kidsactivity

0

starkiddy_preschool

K2 is having an experiment about capilarity ๐Ÿ˜Š #starkiddypreschool #kidsactivity #funscience #preschoolsemarang

0

momopururu

Awalnya kakaknya iri karena punya Nawa ada lingkaran untuk membantu dia menyesuaikan jumlah & angka nya. Tapi begitu dikasih penjelasan kalau Naia sudah paham kuantitas 1-10, makanya gk perlu lagi lingkaran bantuan, dia malah jadi senang. Karena dia jadi merasa memang mampu dan juga dikasih kepercayaan kalau dia bisa! ๐Ÿ˜ƒ Hal-hal kecil begini yang malah bisa membantu meningkatkan kepercayaan diri anak ya, dan pondasi karakter mereka untuk ke depannya. Semoga mama bisa terus memupuk kepercayaan diri kalian ya nakanak ๐Ÿ˜˜ --- #naia #nawa #kids #kidsactivity #family #familytime #mathactivity #mathactivities #MontessoriDiRumah #Montessori #finemotorskills #finemotorskill

0

mr.cruzfeliz

0

globalart.hrmoch

0

rollerskool

Make your event more exciting and unforgettable with Rollerskool! We are offering choices of activity for office training, office outing, employee gathering, family gathering, birthday celebration and more! . Send and discuss your concept / series of events to us via email info@rollerskool.com ๐Ÿ˜Š . . . #rollerskool #inlineskate #inlineskateforbeginners #caramainsepaturoda #sepaturoda #lessepaturoda #kursussepaturoda #kidsactivity #olahragaanak #inlineskatecourse

0

katie.preschoolinspirations

I don't think anyone disagrees that it is necessary to teach children their phone number. We all know how important this is in an emergency! โ€ข Not only is it a great life skill to do, but it is also important for kindergarten readiness. The hard part is getting it to stick! Especially for younger children who even have a hard time just remembering their age. โ€ข I've taught preschoolers their phone numbers for years, and the truth is that a month later, almost everyone has forgotten it. And it's understandable! โ€ข Back when I was younger, I only had seven numbers to memorize. My own children have to memorize 10 now. โ€ข Check out the link in my bio for all the steps and supplies needed for this activity! โ€ข โ€ข โ€ข #sahm #wahm #momlifebelike #momblogger #Mombloggers #bloggermom #motherhoodrising #iteachprek #iteachpreschool #iteachtoo #prekteacher #lifeofateacher #teachersofinstagramย  #playtolearn #developingthewholechild #earlylearning #handsonlearning #playmatters #learningbydoing #schoolwork #kindergarten #kindergartenteacher #prek #preschoollife #childhoodunplugged #toddleractivites #preschoolfun #kinderjoy #kindergartenlife #momlifebestlife

4

swissotelphuketkamala

Let's the kids splash on their vacation and create the memorable stay together with parent here! #SwissotelPhuketKamala

1

anindazulfa

Bismillah.. Yeaay temanya sudah mau gantii.. Naah eniwei, ini aktifitas hari Jumat lalu.. 1. Pesawat sapu lidi ๐Ÿ˜ 2. Menyamar. 1. Pesawat sapu lidi. Yaa ini siih aktifitasnya diminta mengikuti garis pesawat dg lidi. Materinya terbantu dengan opening dari Hafidz Junior Pilot. 2. Menyamar. > Kegiatan ini sekalian mengenalkan kenapa baju tentara itu berbeda beda warnanya. Kenapa PDL tentara itu loreng, juga terkadang tank yang digunakan. > mencari daun kering > menggunting, menempel. Haaah.. Selamat lanjutkan Tugas Negara. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ #kreasidarirumah #kidsactivity #aktifitasanak

0

syorchestras

Do you think of the bassoon as the โ€œclown of the orchestraโ€? SYO principal bassoonist Tiger Chou wants you to know that while the bassoonโ€™s pretty good at sounding comical, it can in fact do other stuff equally well. If itโ€™s a clown, itโ€™s a cultured, well-rounded and emotionally balanced clown. Read more in our Endangered Instrument Series via the link in our bio ๐Ÿ“ท Fotolly #bassoon #bassoonist #bassoonplanes #bassoonistswithtanlines #bassoonquartet #bassoonquartets #bassoonreeds #bassoons #bassoontune #sydney #youth #orchestras #syo #sydneyyouthorchestras #bernstein #candide #music #classical #classicalmusic #live #livemusic #doublereed #doublereeds #sydneymusic #sydneyactivity #kidsactivity

0

realbraveinc

0

99centsstoreonlymom

0

alexsa_smarthafiz

Kata siapa nunggu anak gede dulu baru ngasih mainan edukasi islami seperti ini? . Takut rusak? Takut digigit? Takut diemut? Takut dilempar? Lalu pecah berkeping-keping? Kan eman-eman udah investasi 'mahal' tapi lha koq rusak? I fell you mamak. Produk dari kami semua terbuat dari bahan ABS ABS atau *Akrilonitril butadiena stiren* adalah polimer organik pembentuk plastik yang cukup mempunyai kekuatan. Dalam kondisi tertentu plastik ABS dapat didaur ulang tetapi tidak direkomendasikan dan jarang di daur ulang. Jadi tenang ya mamak. . *Ciri-ciri ABS* adalah tahan banting, kokoh, mudah dibentuk di mesin injeksi dan bukan penghantar listrik Mengapa menggunakan plastik ABS sebagai bahan dasarnya? Hal ini dikarenakan sifat dari plastik ABS yang tahan banting dan tidak mudah patah. Sangatlah cocok bila diaplikasikan untuk mainan anak-anak yang masih belum stabil emosi dan mood nya jadi harus tahan banting sehingga awet/tidak mudah pecah. Jadii.. amaaan yaaa.. Jika diemut2 bayi.. Asal ngemutnya nggak dibagian speaker.. Bisa soak speakernya kena basahan ๐Ÿ˜ Tahan terhadap benturan dan kejatuhan.. Secara normal dari ketinggian 1,5m Lebih dari itu.. Jika masih sehat wal afiat karena jatuh.. Rizqi anda yg patut disyukuri. Ada kejadian terjatuh dari lantai 2 rumah berporselain.. Alhamdulillaah tidak pecah. Asal jangan terlindas ban motor/mobil. Si ijah bisa gegar otak. . Masih ragu? Dicoba aja dulu mak. . Masih open arisan ya . More info wa 082284841683 . . #hafizjunior #smarthafiz #hafizdollmurah #hafizdollnew #hafizdokter #smarthafizmurah #smarthafizpromo #arisananah #arisanmainananak #arisanmainanedukatif #syillacorner #edutoysmurah #babydoll #babygiftset #babyset #mainanbayi #mainanedukasi #bukubayi #kidsactivity #kidsactivities #parenting #parentingislami #mainananakislami #edutoysdepok #edutoysmurah #thrlebaran #hadiahultah

0

littlejack_pim

1

adventures.in.mommyland

โ€ขBRACLET MAKINGโ€ข Noah and Mommy made bracelets together today. I think they turned out super cute and I love matching with my little man!! Luckily he still thinks it's cool to match Mommy ๐Ÿ˜Ž . Noah did really well handling the tiny beads and threading them onto a piece of pipecleaner, he only needed my help to tie a knot at the end ๐Ÿ’™ . . . #jewelrymaking #braclets #kidsjewelry #motherhood #sahm #craftsforkids #kidscrafts #toddlercrafts #kidscrafts101 #artsandcrafts #finemotorskills #finemotoractivities #preschool #preschoolathome #preschoolactivities #homeschoolpreschool #earlylearning101 #teachingkids #learningathome #playbasedlearning #thingstodowithkids #kidshavingfun #playathome #playislearning #toddleractivity #toddleractivities #toddlerapproved #kidsactivity #kidsactivities #activitiesforkids

0

rosencake

์•„๋น ์—„๋งˆ ๋”ฐ๋ผ๋‹ค๋‹ˆ๋Š๋ผ ํ•œ๋ฉฐ์น  ํž˜๋“ค์—ˆ๋˜ ์šฐ๋ฆฌ ์•„๊ฐ€๋“ค ์˜ค๋Š˜ ์•„๋น  ์ €๋… ์ผ์ • ์ทจ์†Œํ•˜๊ณ  ํ•˜๋ฃจ์ข…์ผ ์‹ ๋‚˜๊ฒŒ ๋†€์•„์ค„๊ป˜! We shall play really hard all day today! #๋‚ ์žก์•˜์Œ #๊ฑธ์Œ๋งˆ #13๊ฐœ์›” ๋‚ฏ์„ ๊ณณ์—์„  ์ผ๋‹จ ๊ธฐ์–ด์„œ ๋ถ„์œ„๊ธฐ์ ์‘ #๊ณต๊ณต์žฅ์†Œ ์—์„  #๋Œ€๋žต๋‚œ๊ฐ ์ ˆ๋Œ€์  #๋”ธ๊ธฐ์‚ฌ๋ž‘ #ํšŒ์ „๋ชฉ๋งˆ ์ค„์„œ์„œ ๋˜ํƒ€๊ณ  ๋ช‡๋ฒˆํ–ˆ๋‚˜ ๋“œ๋””์–ด ๋งˆ๊ฐ์ด๋ผ๊ณ  ์ซ’๊ฒจ๋‚˜๋ฉด์„œ ์–ผ๋งˆ๋‚˜ ์ข‹์€์ง€... ๊ทธ๋Ÿฐ๋ฐ ์•„์ง๊นŒ์ง€ ์–ด์ง€๋Ÿฌ์›€ #์ŠคํŒŒ๋ฅดํƒ€์‹๊ต์œก ๊ฐ€๋” ๋จนํž˜ #๋ฐ•์ˆ˜ ๋ฌด์กฐ๊ฑด #๋ฐ•์ˆ˜ ์ •์›์ด๋Š” ๋ฌด์กฐ๊ฑด ์•ˆ๊ฒจ๋‹ค๋‹˜ ๋™์ƒ์€ ๋ณด์„๊ฐ™์ด ์•„๋ผ๊ณ  ์ฐฐ๋–ก๊ฐ™์ด ์ฑ™๊น€ #์‚ฌ๋ž‘ํ•ด #์•„์ฃผ๋งŽ์ด์‚ฌ๋ž‘ํ•ด #philadelphia #pleasetouchmuseum #awesome #kidsactivity #kidsday #happykids #happyfamily #sweetheart #baby #sisterhood

1

metime_project

Thank you from the bottom of our โคโคโค to all of our participants and friends who have donated through us. Today's event was such a heartful session, in which all the money collected from today's workshop will be donated to villagers in need at Lombok. . . Together with paintings auction (lelang lukisan) and cash donation, the total of the donation is Rp 11.600.000,- Emergency fund. . . We will send the fund to LEMBAGA PENANGGULANGAN BENCANA DAN PERUBAHAN IKLIM NU ( LPBI NU ) Posko Mataram, to be distributed by our fellow volunteers there, to all the people in need in Lombok. . . Lets continue to help Lombok #prayforlombok . . Special thanks to @bistro.tutuppanci in supporting us by providing the meals for all the participants today ๐Ÿ™๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธ . #paintingforacause #paintingforcharity #peduligempalombok #helplombok #paintingworkshop #kidsactivity #aktifitasanak #kegiatananak #artandcraft #art #kidsartwork #kidsartclass #paintingplaydate #painting #kidspaint #kidspaintparty #kidsworkshops #kidsworkshopbsd #kidsworkshopbintaro #paintingclassformoms #paintingclassforadult #infobintaro #infoserpong #artworkshop #metimeproject #kidsactivity #infobsd #infobintaro #acryliconcanvas #impastopainting

0

laetitia.plisson

Prรฉparation du char pour la fรชte du village ! On a choisi le thรจme de la boulangerie : construction d'un four ร  pain en carton, dรฉcoration avec des fleurs en papier, des dessins ร  colorier... Dรฉguisement et musique ร  suivre ! #feteduvillage #sinstruireautrement #dessindenfant #kidsactivity #bonsmomentsenfamille #boulangerie

0

jesspriz

1

fun_with_ban

1

fun_with_ban

2

trackpartyuk

๐Ÿš‚Choo Choo event๐Ÿš‚ We are in #Wickham on September 8th for another fun Track Party event! We hope to see you there! #UKevents #plarail #kidsactivity #activityforchildren #supportlocal #localbusiness #trains #familybonding #familyfun #familytime #learningthroughplay #playmatters #letthembelittle

1

atapas1

0

darb.lifeskills

0

_inbite_

Itโ€™ summer time โ˜€๏ธ... so having fun with your kids while they eat healthy definitely is possible ๐Ÿค—... They will love these ๐Ÿป muffins made with our Gluten Free Paleo Carrot Muffin!! ๐Ÿฅ•

1

linknlearn

โ€œFun Arty Craftyโ€ Yes! It was very hot last week.... Yes! Our classroom was boiling hot but our kids were so focused and they managed to produce amazing art pieces... We are so proud of you! #fun #artist #creative #hot #messy

1

adventures.in.mommyland

โ€ขPOM POM RAINBOWโ€ข This was a great color matching activity! I drew a rainbow and put little tape squares on it so Noah could stick the Pom Poms onto the corresponding color. I used different sized Pom Poms and picking up those tiny ones and attatching them was great for working on those fine motor skills and it was a good activity for working on matching things in general๐ŸŒˆ . I think Noah is getting sick of me quizzing him on colors, he's has had his colors down for a long time, so he liked being silly and putting them on the wrong colors and he'd say "here?" And I would say "yep!" And then he'd laugh and say "Noooooo!" And move it to the right color. Thanks to @littleyearslearning for the activity inspiration, me and my boy definitely shared some giggles doing this one!!โค๏ธ . . . #rainbow #finemotorskills #finemotoractivities #everydayplayhacks #preschool #preschoolathome #preschoolactivities #homeschoolpreschool #earlylearning101 #teachingkids #learningathome #playbasedlearning #thingstodowithkids #kidshavingfun #playathome #playislearning #toddleractivity #toddleractivities #toddlerplay #toddlerapproved #kidsactivity #kidsactivities #activitiesforkids #play #playmatters #playtime #playideas #letthemplay #letthembelittle #kidscrafts101

8

theshopindy_br

DAILY DEALS: Weโ€™ve got a kids activity bag that includes an activity book and crayons. Come in today or tomorrow, mention this post and get 20% off of the bag ! โ€ข โ€ข โ€ข 8/13 & 8/14 only #kidsactivity #kidsbag #dailydeals one bag , first come first serve

0

lilathletes

Our Fall session is right around the corner! Call today to reserve your spot. ๐Ÿ€

1

mini_schnecke

0

happytinker_

0

happytinker_

0

jugandoaprendiendo

0

happytinker_

4

le_giraffe_di_anita

1

etkinlik_deposuu

0

13ave_championstkd

1

13ave_championstkd

1

ata_oyuncak_etkinlik

2

mytraveldiaree

0

rekaszaloki_artcoaching

0

justka_c

5

mavikanguru

1

kenslittlechef

Here we go! Ada yang seruuu di cooking class kali ini! Bukan sekedar membuat Silky Pudding dan menghiasnya dengan Stiker yang bisa dimakan, tapi kalian juga akan bermain dengan board game yang seruuu banget! . Do you know, bermain board game adalah salah satu aktifitas untuk melatih Emotional Intelligence atau EQ! . Dengan metode dan permainan yang tepat, board game dapat menjadi alat pembelajaran yang sangat powerful! . Main dan masak bareng @kenslittlechef dan @mindfun_edu yuk! . Join kelas Board Game and Cooking Class kita : Minggu, 19 Agustus 2018 Di Grand Island Club House Pakuwon City. Jam 10 pagi. Untuk anak usia 4-12 tahun . You will experience something new! Registration and information : Anggi 0856 6300 1587 . #eventsurabaya

2

son_of_a_dutch_design

When I grow up, I want to be a ballerina. Just color, wear and play!

5

pfenixlombaanak

Haiiii moms...daftarin putra/putrinya yuk untuk mengikuti LOMBA MEWARNAI TOTE BAG. Akan ada banyak acara menarik lainnya loh...mulai dari bazaar dan workshop kreatif yang bisa diikuti moms dan si kecil. - Catat tanggal dan tempatnya yah: ๐Ÿ“† Minggu, 26 Agustus 2018 โŒš 10.00 - 12.00 WIB ๐Ÿ“Œ Grand Indonesia, Exhibition Hall, Lt. 5 - Pendaftaran & info lebih lanjut: Putri (0811 1566 464) WhatsApp - #brainyworksindonesia #poshmarkt #poshmarktvol3 #kidsactivity #lombamewarnai #kegiatananak #infolomba #instakids #bazaar #bazaarjakarta #jktgo #eventjakarta #grandindonesia - #regrann Regrann from @brainyworksindonesia - #lomba26agustus #lombaanak

0

ese_walter

I am definitely making these ๐Ÿ˜ . #Repost @raisingdragons4 with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Mood of the Day Cups โ˜บ๏ธ ages 3+ ๐Ÿ˜† My boys recently attended an amazing art camp and one of my favorite things they came home with were these Mood of the Day Cups! (Thanks Ms. Maria!) They are so simple to make and I love that they creatively help teach kids about feelings and emotions! They are great to use as pencil cups at school or home and kids can adjust the mood to how they feel each day. For full details on how to make the cups check out our latest blog post (link in bio). ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Ž #elementaryteacher #kidsactivity #preschool

0

agnieszkapytel

So much fun with magnetic wand, some metal-rimmed counting chips and translucent pattern blocks!!!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ‘ The simpler the better >>>> I believe that first toys should be simple as their simplicity leads to...creativity. I didn't attend any kindergarten, so I don' t remember any creative toys (30 years ago they were probably hideous anyway), but I do remember my grandpa's drawer full of "treasures". I could play for hours with things such as magnet, screws, nails, string, etc. Nowadays, children get beautiful toys in vivid colours, but they sometimes don't know how to play with them; they wait for an instruction, parent or a tv commercial that will impose the way they should be used. And the idea should remain the same - the simplicity leads to happiness...and to many discoveries๐Ÿ”๐Ÿ’ก๐Ÿ”Ž #kreatywnezabawki #educationalproducts #sensoryplay #homekindergarden #homeeducation #kidsactivity #playbasedlearningforallabilities #playbasedlearning #finemotorskills #modernteaching #patternblocks #translucent #magneticwand #counting #countingchips

0

bea.life.moments

And because of falling over those toys for the fifth time today.... My son, turning seven, still loves his wooden train! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ›ค๏ธ๐Ÿš‚ #familytime #kidsactivity #lifewithkids #ferien #holiday #onechildonly #werbung #brio #selbstgekauft #mumblogger

0

calmmominchaos

Need an incredibly #cheap, #easypeasy form of entertainment for the kids today? #balloons period. From the time I blow them up until they all pop, the sounds of giggles and glee fill my house. It's extra fitting today since it's both mine & hubby's #birthday today ๐Ÿ’• Excuse me if I'm a bit slow at responding today... lots of sunshine, pool time and snuggles are in store. Annnnd the cake the girls asked to make at 7am ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #kidsactivity #toddleractivity #toddleractivities #kidsactivities #cheapactivity #frugal #frugalliving #babygiggles #momlife #momof3 #momofgirls #mommy #momma #itsmybirthday #itsmyhusbandsbirthday #sameday3yearsapart #lifewith3littles #calmmominchaos

2

helena_cj

3

bunbunsuka

Bocah 2 ciyus banget liatin Dino ๐Ÿ˜† . . #dinosaur #dinopark #jungleland #sentul #family #weekendactivity #kidsactivity #playpark

0

kattskreations_too

Art and Activity Portfolio... Personalized and Embroidered "100% princess" . Tri-fold w/velcro closure.. There is an Exterior Pocket & .many inside pockets for crayons..pencils..paper and color books etc..fully interfaced for added structure.. . Meaures approximately 13"x10" closed and 13"x30" when open not including flap.. @tammyhillcutchins . Many other options available for girls and Boys. . #activitybag #artportfolio #kidsactivity #kidsactivities #crayoncase #princess #100percentprincess #travelactivities #supportsmallbusiness #shop #momboss #igmoms #giftideaforkids #kidsgift #etsyseller #etsyhandmade #etsy #etsyshop #shopsmall #personalizedbag #shopsmallbusiness #kattskreations #easbi

6

kattskreations_too

Art and Activity Portfolio... Personalized and Embroidered "100% princess" . Tri-fold w/velcro closure.. There is an Exterior Pocket & .many inside pockets for crayons..pencils..paper and color books etc..fully interfaced for added structure.. . Meaures approximately 13"x10" closed and 13"x30" when open not including flap.. @tammyhillcutchins . Many other options available for girls and Boys. . #activitybag #artportfolio #kidsactivity #kidsactivities #crayoncase #princess #100percentprincess #travelactivities #supportsmallbusiness #shop #momboss #igmoms #giftideaforkids #kidsgift #etsyseller #etsyhandmade #etsy #etsyshop #shopsmall #personalizedbag #shopsmallbusiness #kattskreations #easbi

1

kattskreations_too

Art and Activity Portfolio... Personalized and Embroidered "100% princess" . Tri-fold w/velcro closure.. There is an Exterior Pocket & .many inside pockets for crayons..pencils..paper and color books etc..fully interfaced for added structure.. . Meaures approximately 13"x10" closed and 13"x30" when open not including flap.. @tammyhillcutchins . Many other options available for girls and Boys. . #activitybag #artportfolio #kidsactivity #kidsactivities #crayoncase #princess #100percentprincess #travelactivities #supportsmallbusiness #shop #momboss #igmoms #giftideaforkids #kidsgift #etsyseller #etsyhandmade #etsy #etsyshop #shopsmall #personalizedbag #shopsmallbusiness #kattskreations #easbi

3

crockadoodlegeorgina

2

si_gota

Sesaat sebelum drama nggak mau lepas pelukan mamanya yang mau berangkat ke tanah suci dengan ayahnya, sampe harus dipaksa lepas dan dibujuk es krim, abis itu mewek sampe ketiduran di pelukan saya In frame: Keponakan-keponakankuh Setoran kedua untuk tema "candid" @fotocetar @nonilina #fotocetarbingits #fccandidyuk . Boleh kakaak.. ๐Ÿ˜‰ @trbelfot_photography @winbinn @sanitaleona . #candid #kids #kidsactivity #humanactivity #mobilephotography #shotonmi5s

6

duluthmoms

Pulled the water colors outside for some fresh inspiration! Seriously, if you are going to pull out the paints, do it outside! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽจ . . . . . ๐Ÿ“ท: @mrsklingsheim #craftygirl #watercolors #paintingoutside #messyfun #easycleanup #kidsactivity #getcrafty #happyplace #aspiringartist #duluthmomsblog #duluthmama

2

kidsactivitiesblog

Your little one can start learning letters before they can write with this simple activity. Write a letter in playdough or clay and have your child poke straws into it. (See first comment for more info)

4

playadventuresblog

The cutest, messiest, gloopiest feet you ever did see! Yes I did this inside... No Iโ€™m not crazy... No I did not foresee them stomping in it... But they had sooooo much fun!! ๐Ÿคฃ

1