Klcc Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

letsjangok

0

modernmuslimahshop

Sapa kata klu berhijab x boleh cantik? Meh aku ketuk kepala orang tu. Bila kita buat diri kita cantik, semua aura positif datang melekat kat kita tau !! . Gelang Tangan Gold Color / Silver Color . . Harga yang sangat murah โ€ผ๏ธ . RM 15 sahaja tidak termasuk harga COD dan postage ya ! ๐Ÿ˜ŽโœŒ๏ธ . #tasharuslee #modernmuslimahshop #modernmuslimahshopbytasharuslee #gelangtangan #gelangtanganmurah #jombeli #sayajual #sayajualonline #cod #selayang #klcc #ampang #bangle #fashion #fashionista #kakifesyen #beauty #bangle #cantik #barangmurah #kakilawa #sukabergaya #fancyaccessories #accessories #munafik2 #jomdating #dating #hadiah #hadiahbirthday #hadiahwedding

1

thaeer___abd_

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

aiendyxycosmetic_official

DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN ๐Ÿ˜ . Anda bila lagiii ?? cantikkan ๐Ÿ˜ ... Jom jangan tangguhยฒ lagi, rugiiii tak cuba tauu ๐Ÿ˜ฑ . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

milanbubble_emma

0

safarijeparafurniture

KODE PRODUK : 020 HARGA ; Rp,3.800,000 Contact Person ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž Telepon / SMS. : 081234177507 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp. : bit.ly/2fiuK0I ๐Ÿ“ฒ Pin BBM. : D11BCCC0 ๐Ÿ“ฉ Email. : putusafari@gmail.com .๐Ÿ“… MANAJEMEN SAFARI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ SJF โฉ @safarijeparafurniture Alamat: Jl. Taman Siswa, Pekalongan, Batealit, Kabupaten Jepara, Jawa Tengah 59426 Google maps ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://g.co/kgs/FwMVVU โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #mebelklasik #mebelminimalis #mebelonline #tokofurniture #furnitureonline #furniturejepara #mebeljepara #ukirjepara #mebelsumatra #furniturebandung #furniturejakarta #furniturebogor #furnitureindonesia #sofa #kursitamu #kursimakan #almari #almarijam #minimalis #interior #luxury #safarijeparafurniture #manajemensafari #pwtc #klcc

0

letsjangok

Wahhh tengok la makeup bag ni, kalis air, ada poket berzip, boleh sumbat makeup atau skincare dalam quantity yg banyak, haa banyak la function n kelebihan dia. Rugi tak beli ๐Ÿคฉ๐Ÿคฏ #sayajualbeg #begmakeup #trending #trendingfashion #newarrival #alhamdulillah #trendingbag #ootd #instafamous #neelofaxfashionvalet #neelofa #doa #malaysia #klcc

1

milanbubble_emma

0

safarijeparafurniture

KODE PRODUK : 020 HARGA ; Rp,3.800,000 Contact Person ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž Telepon / SMS. : 081234177507 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp. : bit.ly/2fiuK0I ๐Ÿ“ฒ Pin BBM. : D11BCCC0 ๐Ÿ“ฉ Email. : putusafari@gmail.com .๐Ÿ“… MANAJEMEN SAFARI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ SJF โฉ @safarijeparafurniture Alamat: Jl. Taman Siswa, Pekalongan, Batealit, Kabupaten Jepara, Jawa Tengah 59426 Google maps ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://g.co/kgs/FwMVVU โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #mebelklasik #mebelminimalis #mebelonline #tokofurniture #furnitureonline #furniturejepara #mebeljepara #ukirjepara #mebelsumatra #furniturebandung #furniturejakarta #furniturebogor #furnitureindonesia #sofa #kursitamu #kursimakan #almari #almarijam #minimalis #interior #luxury #safarijeparafurniture #manajemensafari #pwtc #klcc

0

milanbubble_emma

0

safarijeparafurniture

KODE PRODUK : 020 HARGA ; Rp,3.800,000 Contact Person ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž Telepon / SMS. : 081234177507 ๐Ÿ“ฒ WhatsApp. : bit.ly/2fiuK0I ๐Ÿ“ฒ Pin BBM. : D11BCCC0 ๐Ÿ“ฉ Email. : putusafari@gmail.com .๐Ÿ“… MANAJEMEN SAFARI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ SJF โฉ @safarijeparafurniture Alamat: Jl. Taman Siswa, Pekalongan, Batealit, Kabupaten Jepara, Jawa Tengah 59426 Google maps ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://g.co/kgs/FwMVVU โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #mebelklasik #mebelminimalis #mebelonline #tokofurniture #furnitureonline #furniturejepara #mebeljepara #ukirjepara #mebelsumatra #furniturebandung #furniturejakarta #furniturebogor #furnitureindonesia #sofa #kursitamu #kursimakan #almari #almarijam #minimalis #interior #luxury #safarijeparafurniture #manajemensafari #pwtc #klcc

0

digitalsupplyco

Home button iphone anda rosak? Speaker phone rosak? Screen cracked? Nak repair tp selalu tak sempat singgah kedai telefon. . Tak pun nak tau dulu kos untuk repair phone anda. Tp takut nak tanya kat kedai. Takut terpengsan pulak bila tau harga kos. Haha. ๐Ÿ˜‚ . Kami boleh baiki phone anda kat shopping complex, kat kedai mamak. Baiki ON THE SPOT depan anda. Tak perlu nak tunggu sampai berhari2 baru nak phone nak ok. Sambil tunggu, sambil boleh minum2. . Kami based di Selayang Heights. Contact kami dan kita boleh deal tempat & masa untuk repair phone anda. . Tiada hidden charge. Harga yg kami bagi tu, dah termasuk upah. Extra charge hanya untuk transportation jika anda request untuk repair di tempat anda. Nak tahu harga kos repair phone anda dulu? Boleh. Contact kami ye. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut. . #repairiphonekl #repairiphonemurah #repairiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepair #facetofacerepair #repairiphonefacetoface #repairiphonemalaysia #repairlcd #repairiphonekeramat #repairiphonecheras #iphonerepairkl #batteryiphonemurah #repairiphoneampang #lcdiphonemurah #batteryiphone #repairiphonefacetofacekl #repairiphoneareawangsamaju #wangsamaju #repairbatteryiphone #repairiphoneareakl #kualalumpur #klcc #hulukelang #tukarlcdiphone #repairfacetoface #repairiphoneputrajaya #setiawangsa #putrajaya #kl

1

tasharuslee_

Sapa kata klu berhijab x boleh cantik? Meh aku ketuk kepala orang tu. Bila kita buat diri kita cantik, semua aura positif datang melekat kat kita tau !! . Gelang Tangan Gold Color / Silver Color . . Harga yang sangat murah โ€ผ๏ธ . RM 15 sahaja tidak termasuk harga COD dan postage ya ! ๐Ÿ˜ŽโœŒ๏ธ . #tasharuslee #modernmuslimahshop #modernmuslimahshopbytasharuslee #gelangtangan #gelangtanganmurah #jombeli #sayajual #sayajualonline #cod #selayang #klcc #ampang #bangle #fashion #fashionista #kakifesyen #beauty #bangle #cantik #barangmurah #kakilawa #sukabergaya #fancyaccessories #accessories #munafik2 #jomdating #dating #hadiah #hadiahbirthday #hadiahwedding

0

tasharuslee

Sapa kata klu berhijab x boleh cantik? Meh aku ketuk kepala orang tu. Bila kita buat diri kita cantik, semua aura positif datang melekat kat kita tau !! . Gelang Tangan Gold Color / Silver Color . . Harga yang sangat murah โ€ผ๏ธ . RM 15 sahaja tidak termasuk harga COD dan postage ya ! ๐Ÿ˜ŽโœŒ๏ธ . #tasharuslee #modernmuslimahshop #modernmuslimahshopbytasharuslee #gelangtangan #gelangtanganmurah #jombeli #sayajual #sayajualonline #cod #selayang #klcc #ampang #bangle #fashion #fashionista #kakifesyen #beauty #bangle #cantik #barangmurah #kakilawa #sukabergaya #fancyaccessories #accessories #munafik2 #jomdating #dating #hadiah #hadiahbirthday #hadiahwedding

0

ravinstudios

0

babooorkl

1

ramadaklcc

Our cabanas on Level 9 are the perfect place to chill out and snap a ๐Ÿ“ธ. Thanks @felicia.tans #Ramadaklcc #kualalumpur #cabanas #pool #guestsloveus #bukitbintang #changkat #klcc #stayinkl #visitkl #welovekl ใƒปใƒปใƒป In every girls life; there's a boy she'll never forget and a summer where it all began ๐Ÿ– . . ๐Ÿ‘™Swimwear @el.bikinis

0

loandaribank

Approved RM12,000. Sebelum ni pernah walk in sendiri ke bank. Dan direject oleh bank sebab high commitment. Then bila nampak ig saya terus beliau contact saya untuk bantu beliau buat Personal Loan. Beliau submit full docs 18sept. Then dapat sms approved dari bank 25sept. Seminggu sahaja. Ada masalah high commitment dan bila kami buat terus approved. So nak saya bantu anda? Wasap saya 0111-634 6646 untuk lebih lanjut. 0111-634 6646 0111-634 6646 0111-634 6646 #personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar

loanmudahlulusss

Approved RM12,000. Sebelum ni pernah walk in sendiri ke bank. Dan direject oleh bank sebab high commitment. Then bila nampak ig saya terus beliau contact saya untuk bantu beliau buat Personal Loan. Beliau submit full docs 18sept. Then dapat sms approved dari bank 25sept. Seminggu sahaja. Ada masalah high commitment dan bila kami buat terus approved. So nak saya bantu anda? Wasap saya 0111-634 6646 untuk lebih lanjut. 0111-634 6646 0111-634 6646 0111-634 6646 #personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar

kltraders.com_gavin

0

gabir_my

Khabar gembira buat driver teksi di Malaysia Sekarang anda boleh bersama GABIR dan mendapatkan kemudahan street pick up dari gabir serta tiada potongan komisyen dari gabir. Tak perlu tunggu sepanjang hari menanti order, cukup guna street pickup untuk hantar penumpang seperti biasa, dan nikmati 100% profit karena Gabir berikan 0% commision! Tidak memerlukan syarat yang susah hanya cukup klik link di bawah ini https://rebrand.ly/gabirdrivermalaysia https://rebrand.ly/applegabirdrivermalaysia Lets Go! #LetsGabir #petronas #petronastowers #fullmoonvibes #kualalumpurmalaysia #kualalumpur #klcc #visitkualalumpur #malaysiatrulyasia #igersmalaysia #travelmalaysia #exploremalaysia #visitmalaysia #southeastasia #malesia #malaisie #vscomalaysia #livetotravel #travelbag #travelbook #travelmore #traveldeeper #citybestpics #places_wow #placestovisit #placestogo #reiselust #viagemeturismo #reizen #topdestinos

1

qurratu_j

1

taylorlash_brows

ไธ€ๅนดไธ€ๆฌกๅœจ KLCC ็š„Beauty Expo ็พŽๅฎนๅฑ•๏ผŒ ๆˆ‘ไปฌๅฐ†ไผšๅ‚ไธŽๅœจ 5th ~8th /10ๆœˆ็š„็พŽๅฎนๅฑ• ๅˆฐๆ—ถไผšๆœ‰ๅŠฒๅคงๅคง็š„ไผ˜ๆƒ ๏ผŒ่ฟ˜ไผšๆœ‰ๅคงๅคงไปฝ็š„ๆŠฝๅฅ–ๆดปๅŠจ ๅƒไธ‡ไธ่ฆ้”™่ฟ‡ๆฅๅˆฐ็Žฐๅœบๅ’Œๆˆ‘ไปฌ่ง้ขๅ“ฆโคโค ๆœŸๅพ…ไธŽไฝ ไปฌ่ง้ขโคโค ๆˆ‘ไปฌ็š„Booth No ๆ˜ฏ 3011 ็พŽๅฑ•ๆ—ถ้—ดๆ˜ฏๅผ€ๆ”พไปŽ 10:00 am ~ 7:00 pm ๆˆ‘ไปฌๅˆฐๆ—ถ่ง๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #beautyfair #beautyexpo #beautycounter #beautybooth #klcc #october2018 #yearendbeautyexpo #taylortipsbeautyacademy #jovisamalaysia #miulash #lashtheworld

0

heypinkachu

0

qurratu_j

tolong tag mamat ni, tak tau IG dia... #petronastwintowers #klcc #skybridgeklcc #level83 #petrosainsvolunteer

0

mogscofficial

0

azraizain_

1

aiendyxycosmetic_official

DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN ๐Ÿ˜ . Anda bila lagiii ?? cantikkan ๐Ÿ˜ ... Jom jangan tangguhยฒ lagi, rugiiii tak cuba tauu ๐Ÿ˜ฑ . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

sairaqadir__

Want to be connected with you as twin tower. . . . . #klcc #twintowers #malaysia #travel #travelingram #instagram #instagood

0

aiendyxycosmetic_official

DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN ๐Ÿ˜ . Anda bila lagiii ?? cantikkan ๐Ÿ˜ ... Jom jangan tangguhยฒ lagi, rugiiii tak cuba tauu ๐Ÿ˜ฑ . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

santonbyhm

Happy Tuesday #sbyhmladies! . Our phyiscal store at Blinksouk Bazaar Sec 7 Shah Alam has open from 10:30am until 9:00pm. . Jadi, jika anda berdekatan dengan kawasan berkenaan, jangan lupa singgah ya. Macam-macam koleksi tudung kami di sana. . Landmark kami bersebelahan Bella Ammara Shah Alam . #sbyhmladies #ootdwithsanton #shawlbysbyhm #scarves #ootd #fashion #supportsmallbusiness #klcc

0

atulrazali

0

makeupletop.co

Hi korang semua! ๐Ÿ˜˜ ptg2 ni kita nk share kat korang kebaikan #crushlipmatte by @w4w4_zainal ๐Ÿ˜‰ yg testimoni pakai ni CODE DAZZLING tau ๐ŸŒธ kita ada 12 code warna utk lipmatte ni tauโค๏ธ mesti korg suka gila melting habis laa tgk testimoni kita cantik2 tau๐Ÿ’• . . CRUSH LIPMATTE BY WAWA ZAINAL ๐Ÿ’„ . ๐Ÿ’‹MENGANDUNGI VIT A, B DAN C SERTA PENUH MINERAL UTK MENJADIKAN BIBIR LEBIH MUNGIL, FRESH & PINK NATURAL. ๐Ÿ’‹ SANGAT RINGAN ๐Ÿ’‹ CEPAT KERING ๐Ÿ’‹ BAU WANGI CANDY ๐Ÿ’‹ TAHAN LAMA ๐Ÿ’‹ MELEMBAPKAN BIBIR ๐Ÿ’‹ MERAWAT BIBIR KERING, MENGGELUPAS DAN PECAH2 ๐Ÿ’‹ MEMELIHARA KELEMBAPAN BIBIR SEPANJANG HARI . 12 PILIHAN WARNA MEMUKAU KALBU DENGAN HARGA RM45 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Nak ke nak tu??? Mesti nak kan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 . Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 . #wawacosmetics #wawalipsmatte #wawaserum #wawacosmeticskl #wawaserumviral #wawalover #beauty #klcc #ampang #johor #beautiful #lipstick #ilovemakeup #makeup #pretty #flawless #glowing #cosmetic #lipmattecrush #crushlipmatte #crushbywawa #crushfever

1

redmakeup.co

Hi korang semua! ๐Ÿ˜˜ ptg2 ni kita nk share kat korang kebaikan #crushlipmatte by @w4w4_zainal ๐Ÿ˜‰ yg testimoni pakai ni CODE DAZZLING tau ๐ŸŒธ kita ada 12 code warna utk lipmatte ni tauโค๏ธ mesti korg suka gila melting habis laa tgk testimoni kita cantik2 tau๐Ÿ’• . . CRUSH LIPMATTE BY WAWA ZAINAL ๐Ÿ’„ . ๐Ÿ’‹MENGANDUNGI VIT A, B DAN C SERTA PENUH MINERAL UTK MENJADIKAN BIBIR LEBIH MUNGIL, FRESH & PINK NATURAL. ๐Ÿ’‹ SANGAT RINGAN ๐Ÿ’‹ CEPAT KERING ๐Ÿ’‹ BAU WANGI CANDY ๐Ÿ’‹ TAHAN LAMA ๐Ÿ’‹ MELEMBAPKAN BIBIR ๐Ÿ’‹ MERAWAT BIBIR KERING, MENGGELUPAS DAN PECAH2 ๐Ÿ’‹ MEMELIHARA KELEMBAPAN BIBIR SEPANJANG HARI . 12 PILIHAN WARNA MEMUKAU KALBU DENGAN HARGA RM45 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Nak ke nak tu??? Mesti nak kan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 . Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 . #wawacosmetics #wawalipsmatte #wawaserum #wawacosmeticskl #wawaserumviral #wawalover #beauty #klcc #ampang #johor #beautiful #lipstick #ilovemakeup #makeup #pretty #flawless #glowing #cosmetic #lipmattecrush #crushlipmatte #crushbywawa #crushfever

0

atulrazali

SAKIT LUTUT, KEBAS2 KAKI, SAKIT SENDI DAH TIADA Mungkin ada ramai yang sedang mengalami masalah yang sama. Kaki samada sebelah kanan atau kiri terasa lenguh sentiasa dari atas sampai ke bawah. Ada kalanya kaki terasa sakit setiap kali bergerak dalam kedudukan tertentu. Kebiasaannya yang terasa kaki lenguh atau sakit dari atas sampai ke bawah sebegitu, sudah tentu dah agak berumur. Paling kurang dalam lingkungan 40-an umurnya. Kalau masih muda mungkin tak terasa lenguh tu. Kalau sakit disebabkan terseliuh atau patah mungkin ada bagi yang masih muda. Pengambilan makanan tambahan kalsium berkualiti tinggi yang mengandungi nutrien kritikal seperti kalsium, vitamin D, magnesium dan banyak lagi dapat membantu melindungi, membina dan mengekalkan tulang yang kuat dan sistem saraf yang sihat. Ostematrix Shaklee mengandungi jumlah kalsium paling seimbang untuk memastikan kadar penyerapan badan adalah 99%. Formula unik Ostematrix yang diperbuat daripada mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zink, kuprum, manganese dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Jisim tulang berkembang ke tahap maksimum mencecah umur 28 tahun sebelum mula berkurangan selepas itu. Kekurangan kalsium boleh menyebabkan osteoporosis yang mana tulang akan menjadi rapuh. Sakit lutut dan kaki boleh menjadi semakin parah dan memerlukan pembedahan yang menelan kos puluhan ribu jika tak dirawat dari awal lagi. Jadi? Pilih untuk BIARKAN atau rawat dari dalaman? PM RABIATUL 012-5584478 #pengedarshakleerawang #pengedarshakleejalantar #pengedarshakleeselayang #bandarcountryhomes #rawang #jalantar #klcc #selayang #ostematrixpromo #ostematrixshaklee #ostematrix #sakitkaki #sakitlutut #sakitsendi #lenguhhilang #lenguhbadan #lenguhkaki

1

sendayutinggikualalumpur

Whitening Pearl Cream CONFIRM restock ESOK. Boleh buat pembelian dgn Nadh whatsapp @ pm ya โค๏ธ . Digalakkan standby stok at least 1 pcs spy tak keciwa kalau stok putus. Sbb tak jamin blh bertahan utk kemasukan stok baru pd hujung bulan Okt nanti . Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) . #sendayutinggi #hotitem #pearlcream #restock #sendayutinggikualalumpur #sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggiwangsamaju #sendayutinggisetapak #sendayutinggiampang #sendayutinggiklcc #sendayutinggigombak #sendayutinggicheras #sendayutinggisentul #sendayutinggiselayang #dollskinfoundation #bazaarpaknil #shopee #nakcantik #makeup #likeforlikes #assalamualaikum #kualalumpur #1 #bestseller #musthave #beauty #klcc

4

aiendyxycosmetic_official

DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN ๐Ÿ˜ . Anda bila lagiii ?? cantikkan ๐Ÿ˜ ... Jom jangan tangguhยฒ lagi, rugiiii tak cuba tauu ๐Ÿ˜ฑ . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

wawaserum.fie

1

atulrazali

Bila sakit kat bahagian tangan memang rasa tak best sebab segala keje jadi lambat. Progress pun delay. Mujur dah amaljan Ostematrix ni hilang sakitnya.. PM RABIATUL 012-5584478 #pengedarshakleerawang #pengedarshakleejalantar #pengedarshakleeselayang #bandarcountryhomes #rawang #jalantar #klcc #selayang #ostematrixpromo #ostematrixshaklee #sakitkaki #sakitbadan

0

aiendyxycosmetic_official

DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN ๐Ÿ˜ . Anda bila lagiii ?? cantikkan ๐Ÿ˜ ... Jom jangan tangguhยฒ lagi, rugiiii tak cuba tauu ๐Ÿ˜ฑ . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

jacketkoyaksociety

R8 with a fat chick or the old cop car with any women of your dream? JKS would like to thank you to those who came to the โ€œMeet & Greetโ€ event at @tapak.ft . Everything went well as planned. Special thank you to Tapak management for lending us their awesome food truck place to host our event. We are proud to finally meet our followers you guys are the best ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ. And lastly thank you to those who helped during the event. Couldnโ€™t have done it without you guys ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ“ธ: @fydography ๐ŸŽช: @tapak.ft ๐ŸŽ: #jkslepakattapak #r35 #jacketkoyaksociety #audi #audir8 #audilover #peugeot #racing #carlifestyle #supercar #supercarkiller #landscape_lovers #fastcars #audi #instacool #klcc #malaysia #malaysiansupercar #supercarmalaysia #maserrati #grandturismo #legalrace #r35gtr #photooftheday #dragster #instadaily #supra #jdm

5

aiendyxycosmetic_official

DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN ๐Ÿ˜ . Anda bila lagiii ?? cantikkan ๐Ÿ˜ ... Jom jangan tangguhยฒ lagi, rugiiii tak cuba tauu ๐Ÿ˜ฑ . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

redmakeup.co

Hi korang semua! ๐Ÿ˜˜ ptg2 ni kita nk share kat korang kebaikan #crushlipmatte by @w4w4_zainal ๐Ÿ˜‰ yg testimoni pakai ni CODE TRENDY tau ๐ŸŒธ kita ada 12 code warna utk lipmatte ni tauโค๏ธ mesti korg suka gila melting habis laa tgk testimoni kita cantik2 tau๐Ÿ’• . . CRUSH LIPMATTE BY WAWA ZAINAL ๐Ÿ’„ . ๐Ÿ’‹MENGANDUNGI VIT A, B DAN C SERTA PENUH MINERAL UTK MENJADIKAN BIBIR LEBIH MUNGIL, FRESH & PINK NATURAL. ๐Ÿ’‹ SANGAT RINGAN ๐Ÿ’‹ CEPAT KERING ๐Ÿ’‹ BAU WANGI CANDY ๐Ÿ’‹ TAHAN LAMA ๐Ÿ’‹ MELEMBAPKAN BIBIR ๐Ÿ’‹ MERAWAT BIBIR KERING, MENGGELUPAS DAN PECAH2 ๐Ÿ’‹ MEMELIHARA KELEMBAPAN BIBIR SEPANJANG HARI . 12 PILIHAN WARNA MEMUKAU KALBU DENGAN HARGA RM45 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Nak ke nak tu??? Mesti nak kan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 . Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 . #wawacosmetics #wawalipsmatte #wawaserum #wawacosmeticskl #wawaserumviral #wawalover #beauty #klcc #ampang #johor #beautiful #lipstick #ilovemakeup #makeup #pretty #flawless #glowing #cosmetic #lipmattecrush #crushlipmatte #crushbywawa #crushfever

0

heryzpictures

1

heryzpictures

1

lovepotionmalaysia

THE POWER OF BUBBLES Segala sel-sel tok mak nenek setiap wanita ni akan mengecut setelah bertahun menyusukan anak, selepas beranak pinak dan apabila semakin berumur. . Siapa kata dalam bilik air wanita tidak boleh kembali menawan? Dengan #WonderBloom magical foamy bubbles, SEGALANYA SERBA BOLEH! . Hanya dengan ulitan buih-buih cinta dari sabun Wonder Bloom, dalam seminggu korang dah transform jadi anak dara uols ๐Ÿ˜ Best ke sangat best? . ๐Ÿ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung ๐Ÿ’‹Menegangkan payudara dan lurah ๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara ๐Ÿ’‹Menghapuskan stretch mark ๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara ๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi ๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara. #lovepotionbyhushhush #pakejperkahwinan #krimpembesarpayudara #breastbootycream #susuibumeriah #breastpumpterbaik #agendiperlukan #milkboostermalaysia #kurusselepasbersalin #bruneionlineshop #lovepotionbyhushhush #seafoodelivery #seafoodeliveryreview #like4likes #barangdapurbasah #sayamasak #seafoodie #shelloutmurah #shahalamresident #puchong #kajang #prelovedjovianmadagie #bspskypark #klcc #klcity #fooddelivery #seafooddelivery #pasarbasah #bazarpaknilmurah

0

hijabymeme

Jom cuci mataaa di hari gaji ๐Ÿคช. Banyak lagi design yg ada. Bokitta voila maxi n chic. Plain n printed. Whatssap sy 60126456534 utk tengok design byk lagi ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ harga mampu milik dgn kualiti terbaik ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ #sayajualbokitta #bokittalovers #bokittavietnam #bokittamalaysia #bokittalover #bokittamurah #uitm #shahalam #bazarpaknilmurah #hijabfashion #upsi #klcc #sayajualduckscarves #duckscarves #duckvietnam #uitm #shahalam #bazarpaknilmurah #hijabfashion

0

aiendyxycosmetic_official

๐Ÿ–ค DYXY FRAGRANCE . ๐Ÿ’• 15ml EDP . Spray skit je sebab memang bau dia pekat. Tahan lama lebih 8 jam. Spray jangan dekatยฒ kene jauh sikit lagi best la.๐Ÿ”ฅโ™ฅ . Confirm NAK NAKKKK ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . RM49.90 exclude postage . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

aisyamuslim.legacy

Letak dua 3 pek dalam handbeg. Dalam beg sembahyang. . Settle masalah.๐Ÿ˜Š Xperlu nak bawak toner la span la. Pencuci muka la.. Berat beg je kn. . Dyxy beri kemudahan untuk anda. Nak travel jauh3 pon boleh bawak. . DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES TISU ๐Ÿ™Œ Tak pedih kulit ๐Ÿ™Œ Tisu tebal ๐Ÿ™Œ Mampu tanggalkan makeup kalis ais ๐Ÿ™Œ Cukup sehelai utk seluruh muka ๐Ÿ™Œ Boleh digunkan termasuk tangan dan leher ๐Ÿ™Œ Bau aroma teh hijau semula jadi ๐Ÿ™Œ Boleh melembabkan kulit kering dan kusam . Dapatkan harga promosi sekarang. ๐Ÿ“ฒ0196301052 . . #dyxycosmetic #dyxywipes #dyxybccrean #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #usahawandyxy #dyxymurah #foundationmalaysia #klcc #foundation #dyxyselangor #dyxykapar #dyxymeru #dyxyselangor #dyxyshahalam #dyxykl #muakl #mua #dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #filemlangsuir #dramakorea #kpop #testimonidyxycosmetics

1

aiendyxycosmetic_official

๐Ÿ–ค DYXY FRAGRANCE . ๐Ÿ’• 15ml EDP . Spray skit je sebab memang bau dia pekat. Tahan lama lebih 8 jam. Spray jangan dekatยฒ kene jauh sikit lagi best la.๐Ÿ”ฅโ™ฅ . Confirm NAK NAKKKK ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . RM49.90 exclude postage . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

anggun_by_em

2

baju_dress_jubah_blouse

Klik #KATALOGJBE ALISSA DRESS RM90 sm/RM95 ss Material korea silk Zip disisi Zip di pergelangan Ukuran Saiz S Bahu 14.5" Dada 36" Pinggang 30" Panjang Lengan 22" Pinggul 40" Labuh 58" Saiz M Bahu 15" Dada 38" Pinggang 32" Panjang Lengan 22" Pinggul 42" Labuh 58" Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : ๐Ÿ“ฒ 0129787304 ๐Ÿ“ฒ 0129787304 ๐Ÿ“ฒ 0129787304 #dresslawa #bajupeplum #bridesmaidsmalaysia #ootdmalaysia #dresscantik #bajutunangcantik #dressterkini #bajubridesmaidmurah #bajukurunglawa #dresscantikmurah #klcc #seluar #kurungmoden #blouse #peplummalaysia #bajukenduri #bajunikah #bajukendurikahwin #peplumdress #cikgucikgi #neelofa #kualalumpur #kebaya #jubah #dress #bajuraya #kelantan #dyxybcccream

1

baju_dress_jubah_blouse

Klik #KATALOGJBE ALISSA DRESS RM90 sm/RM95 ss Material korea silk Zip disisi Zip di pergelangan Ukuran Saiz S Bahu 14.5" Dada 36" Pinggang 30" Panjang Lengan 22" Pinggul 40" Labuh 58" Saiz M Bahu 15" Dada 38" Pinggang 32" Panjang Lengan 22" Pinggul 42" Labuh 58" Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no : ๐Ÿ“ฒ 0129787304 ๐Ÿ“ฒ 0129787304 ๐Ÿ“ฒ 0129787304 #dresslawa #bajupeplum #bridesmaidsmalaysia #ootdmalaysia #dresscantik #bajutunangcantik #dressterkini #bajubridesmaidmurah #bajukurunglawa #dresscantikmurah #klcc #seluar #kurungmoden #blouse #peplummalaysia #bajukenduri #bajunikah #bajukendurikahwin #peplumdress #cikgucikgi #neelofa #kualalumpur #kebaya #jubah #dress #selamatpagi #bajuraya2018 #assalamualaikum

6

aisyamuslim.legacy

OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ . Sebab ๐Ÿ’ โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tak tanggalkan bulu mata โœ” Tahan 12 jam โœ” Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan ๐Ÿ’ โœ”Kalis air โœ”Berus tebal โœ”Senang untuk dicuci โœ”Melentikan bulu mata โœ”Melebatkan bulu mata โœ”Tahan melebihi 12 jam โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja โœ”Boleh digunakan di bawah mata . . โŽ Tidak mengatalkan mata โŽ Tidak menanggalkan bulu mata . . JOM WHTSAPP SEKARANG! ๐Ÿ“ฒ0196301052 . #dyxycosmetic #dyxywipes #dyxybccrean #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #usahawandyxy #dyxymurah #foundationmalaysia #klcc #foundation #dyxyselangor #dyxykapar #dyxymeru #dyxyselangor #dyxyshahalam #dyxykl #muakl #mua #dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #filemlangsuir #alamatnyacinta #koreanfashion

0

aisyamuslim.legacy

DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3codeโ€ผ . . ๐Ÿงก SEXY NUDE ๐Ÿ’› FLIRTY ME โค CHERRY RED. . . ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„Long lasting tahan lebih dri 8jam ๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pd cawan ๐Ÿ’„Bau fruity wangi ๐Ÿ’„Kombinasi colour yang menarik ๐Ÿ’„Sesuai hntuk semua warna kulit . . โœ…BOLEH DIJADIKAN LIPSTICK โœ…PEMERAH PIPI โœ…EYE SHADOW MATA . ๐Ÿ’ฐJimat duit . ๐Ÿ‘œBeg ringan. ๐Ÿ•‘Jimat masa. . Stock Limited Tau Awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. . . JOM WHTSAPP SEKARANG! ๐Ÿ“ฒ0196301052 . . #dyxycosmetic #dyxywipes #dyxybccrean #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #usahawandyxy #dyxymurah #foundationmalaysia #klcc #foundation #dyxyselangor #dyxykapar #dyxymeru #dyxyjohor #dyxymuar #dyxyselangor #dyxyshahalam #dyxykl #muakl #mua #dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana

0

dyxy_nurul91

Lihat perubahannya๐Ÿ˜ . Anda bila lagii?? Cantik dan terpesona kali ni๐Ÿ˜.. Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ . Cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+60139111505 . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras

1

civil.bn

Welcome to WET Deck @W Kuala Lumpur. The best lounge in KL I ever been so far. Sweetest swimming pool and a lovely view of the city omg!! I love ittttt #kualalumpur #best #bar #lounge #night #nightlife #livingstyle #asia #rooftop #klcc #wetdeck

3

tianeng13

0

fabeau_luxury

Hermรจs Constance Mini 18 Rose Extreme Wechat: windysoo Instagram: fabeau_luxury Facebook page: Fabeau & co Thanks #hermes #constance18 #pavilionkl #kualalumpur #malaysia #ootd #bag #potd #yolo #kl #klcc #damansara #likeforlikes #likeforfollow #bangsar #sarawak #sabah #penang #johor #ipoh #perak #kedah #puchong #kepong #setapak #gombak #publika #onlineshopping

0

aisyamuslim.legacy

DYXY COSMETICS๐ŸŒธ: ๐Ÿ’• DYXY BRUSH ๐Ÿ’• . . Brush foundation yang lembut dan gemuk..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Senang tau kalo guna brush ni untuk sapu kat muka. So nanti takdelah bercampuk campuk dek kerana foundation atau bedak. Hehe. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . Brush ni ada dalam combo dan boleh grab dgn harga loose jugak tau !!! Apa tunggu lagi , jom grab sekarang. . . . . JOM ORDER SEKARANG atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ0196301052 . . #dyxycosmetic #dyxywipes #dyxybccrean #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #usahawandyxy #dyxymurah #foundationmalaysia #klcc #foundation #dyxyselangor #dyxykapar #dyxymeru #dyxyselangor #dyxyshahalam #dyxykl #muakl #mua #dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana

0

aisyamuslim.legacy

Jangan lupa.. Nak muka sentiasa lembab dan fresh haruslah spray face mist sebelum tidur.๐Ÿ˜ . Bukan setakat rasa fresh jer taw. Dapat kecutkan jerawat jugak๐Ÿ’• . Untuk yang nak kekalkan makeup . Guna facemist green tea sebagai makeup based dan lock makeup๐Ÿค— . Jangan tunggu lama3. Cepat2 risik sebab ada harga promo kita nk bg utk anda๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ0196301052 #dyxycosmetic #dyxywipes #dyxybccrean #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #usahawandyxy #dyxymurah #foundationmalaysia #klcc #foundation #dyxyselangor #dyxykapar #dyxymeru #dyxyselangor #dyxyshahalam #dyxykl #muakl #mua #dyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana

0

anggun_by_em

0

zazanizam

2

bake.brushes

last night order ๐ŸฐBrownies tower๐Ÿฐ Mr husband yg order utk surprise wife birthday... alhamdulillah tak sampai sejam cod, customer comment brownies sedap... . . . sape2 yang berminat untuk order birthday cake, hantaran or door gift boleh whatsapp 017-2345550-wanie ( whatsapp only) . . #bake&bruahes #bake.brushes #bakebrushes #browniestower #cake #cakemurahkl #cakekurangmanis #cakehantaran #kl #selangor #brownies #birthdaycake๐ŸŽ‚ #dessert #birthdaygift #weddinggift #klcc #kepong #wangsamaju #jalanipoh

0

tartnenas_byputrihanglipur

Fuhhh lega tq My chairman ๐Ÿ’˜๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Lega settle #klcc Next hutang ...lagi 7balang kecil /2balang besar utk My agent #wangsamaju Dia berjaya top sales tauu ๐Ÿ’˜๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› Nti bg reward Kipidap forever

0

hingga_ke_syurga

0

dyxy_nurul91

0

tkdc_vanitymirror

โคCHARM DESIGNโค Set yang cantik dan sesuai untuk uolls yg banyak barang nak letak .. Cermin pun besar saiz xL ..ada 1 rack dan meja 10 drawer ..macam2 boleh isi tau..hehe Detail : Size : 47in x 17in x 60in Harga : RM1450.00 Add glass cover : RM100 Add crystal : RM100 Harga tak masuk delivery . Klang valley , shah alam and nearby RM50.00 Pre order 50% deposit Siap dalam 14 ke 21 hari Berminat nak order ? Whatsapp 018 3591162 now Photo kredit : sis @ikeen88 Tq ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

2

afrin555

I love real pictures that look like a โ€œcut and paste pictureโ€. I have travelled to five different countries over the last month and I miss Malaysia the most. I donโ€™t even know how that happened. Well I have some ideas. They have really great food and by great food I mean very authentic food from all over the world. They are super close to Bangladesh but feels like being in America. I just felt at home there. Itโ€™s hard for me to feel at home since I literally have three places I call home in three continents of the world. But kuala lampur just felt like it brought all my favourite elements and put it together in one city. Canโ€™t wait to visit again #travel #traveller #instatravel #kualalumpur #malaysia #fortheloveoftravel #instagood #instamood #instagramers #travelholic #traveladdict #sea #southeastasia #asia #klcc #petronas

1

rishi.rajz

1

mrsstores

Whatsapp 019-9377877 untuk order ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . RM15/pack. . . ๐Ÿš— COD: Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa, Beverly Heights, Melawati, Taman Melati,Setapak, Wangsa Maju, Sri Rampai,Keramat,Setiawangsa& KLCC . . #babybitesnmunch #frozenfingerfood #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodkl #wangsamaju #klcc #tamanmelawati

0

aiendyxycosmetic_official

๐Ÿ–ค DYXY FRAGRANCE . ๐Ÿ’• 15ml EDP . Spray skit je sebab memang bau dia pekat. Tahan lama lebih 8 jam. Spray jangan dekatยฒ kene jauh sikit lagi best la.๐Ÿ”ฅโ™ฅ . Confirm NAK NAKKKK ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . RM49.90 exclude postage . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

aiendyxycosmetic_official

๐Ÿ–ค DYXY FRAGRANCE . ๐Ÿ’• 15ml EDP . Spray skit je sebab memang bau dia pekat. Tahan lama lebih 8 jam. Spray jangan dekatยฒ kene jauh sikit lagi best la.๐Ÿ”ฅโ™ฅ . Confirm NAK NAKKKK ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . RM49.90 exclude postage . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0

aiendyxycosmetic_official

๐Ÿ–ค DYXY FRAGRANCE . ๐Ÿ’• 15ml EDP . Spray skit je sebab memang bau dia pekat. Tahan lama lebih 8 jam. Spray jangan dekatยฒ kene jauh sikit lagi best la.๐Ÿ”ฅโ™ฅ . Confirm NAK NAKKKK ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . RM49.90 exclude postage . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #UsahawanDYXY

0