Kltour Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

klcitytour_travel

1

klcitytour_travel

0

klcitytour_travel

1

yundf1123

#klタワー * * クアラルンプールを一望できる展望台へ * お目当はもちろん #スカイボックス * * #高いところは大好きです * * スカイボックスに行くには展望台とは別料金だけど、タクシーの運転手さんが安くチケットが買えるところに寄ってくれた♡ * こういうのも旅の楽しみ☺︎ * * この後ツインタワーにも行ったのでかけ足だったけど楽しかった〜 * * #kualalumpur #malaysia #kltour #クアラルンプール #マレーシア #🇲🇾 #海外旅行 #trip #travel

1

shahura_molak

~Introduction Our new baby is ready.. Ada ke yang nak merasa bawa family jalan2 dengan #vellfirerobot ni? Ala sekali sekala bagi keselesaan buat insan2 tersayang kann..??? Lagi2 kalau berjalan jauh memang selesa yang amatttt..tau2 jer dah sampai ke destinasi..hehe . . Bukan setakat jalan2 jer, vellfire ni juga sesuai untuk dijadikan sebagai “wedding car” gituu.. Baru ler fefeeling ala2 mcm #cinderella .. 😜 . . Ok la malas nak merapu panjang2. Untuk anda yang ingin membuat tempahan atau sekiranya mempunyai sebarang pertanyaan, blh mesej kak Sha di 019-6506737 atau husband kak Sha di 019-3516737 . . Lain2 #mpv yang sedia untuk disewa:- #toyotavellfire #hyundaistarex #peroduaalza . . Di #hh1globalventures , keselesaan anda keutamaan kami..😊 #keretasewakl #keretasewamurah #keretasewacheras #vellfirerental #starexrental #alzarental #keretasewa #kliatransfer #kltour #cuti2malaysia #luxurycarrentalkl #weddingcarrentalkl #instafamousmalaysia #instaseleb #carrentalkl #carrentalmalaysia

4

kltoursandtravels

0

erlynnviza

Understand your fear and challenge any negative thoughts. When you understand your fear it'll be so much easier for you to overcome it.

11

erlynnviza

"Jika mencintaimu adalah sebuah kejahatan, tangkap aja aku" - Erlin -

1

fromtheearlymorning

0

afi_aizuddin

Keylecece at night #KLCC #nightview #kltour

3

afi_aizuddin

First post after long rest. #publicbankberhad #kltour

0

scootkl_vesparental

“We are just going to grab a bite at Bukit Bintang, a quick tour of KL city and return the bikes by dinner time”. - make the most out of your free time with scootKL - #visitmalaysia #visitmalaysia2018 #vespamalaysia #kltour #scooterrentalmalaysia #klhoponhopoff #airbnbmalaysia #tourmalaysia #homestaymalaysia #backpackersmalaysia

0

cadaranggun

============================= SALE SET CADAR COLOR !! ============================= STOCK LIMITED (CLEAR STOCK) . COLOR AVAILABLE . . CD PEACH | CD OCEAN BLUE | CD PURPLE | ST CREAM 3cm | ST WHITE 3cm | ST GREY 3cm | ST PURPLE | ST GREY | ST RED | SC BLUE GREEN | SC MOCHA | SC NATURAL | SC GREY . . 1000 threadcount (measured by cm) Fabric high quality cotton dan bamboo cotton Material kain yang sejuk dan tidak berbulu . . ------------------------------- Set Cadar (without duvet cover) ------------------------------- ✅ 1 cadar fitted ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶2̶1̶0̶ RM190 Queen R̶M̶2̶0̶0̶ RM180 Super single R̶M̶1̶6̶5̶ RM160 Single R̶M̶1̶5̶5̶ RM150 . . ------------------------------ Set Cadar (with duvet cover) ------------------------------ ✅ 1 cadar fitted ✅ 1 duvet cover ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶3̶9̶0̶ RM340 Queen R̶M̶3̶7̶0̶ RM330 Super single R̶M̶3̶1̶0̶ RM265 Single R̶M̶3̶0̶0̶ RM240 PM/ WHATSAPP 0133560401 #cadarhotelwarna #cadarhotelexclusive #cadarhotel #cadarhomestay #bantalhotel #cadarhighquality #fattzura #midvalley #kltour #malaysiaonline #malaysiabedsheet #cadaronline #cadarelegant #dekorasirumah #dekorasipengantin

0

cadaranggun

============================= SALE SET CADAR COLOR !! ============================= STOCK LIMITED (CLEAR STOCK) . COLOR AVAILABLE . . CD PEACH | CD OCEAN BLUE | CD PURPLE | ST CREAM 3cm | ST WHITE 3cm | ST GREY 3cm | ST PURPLE | ST GREY | ST RED | SC BLUE GREEN | SC MOCHA | SC NATURAL | SC GREY . . 1000 threadcount (measured by cm) Fabric high quality cotton dan bamboo cotton Material kain yang sejuk dan tidak berbulu . . ------------------------------- Set Cadar (without duvet cover) ------------------------------- ✅ 1 cadar fitted ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶2̶1̶0̶ RM190 Queen R̶M̶2̶0̶0̶ RM180 Super single R̶M̶1̶6̶5̶ RM160 Single R̶M̶1̶5̶5̶ RM150 . . ------------------------------ Set Cadar (with duvet cover) ------------------------------ ✅ 1 cadar fitted ✅ 1 duvet cover ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶3̶9̶0̶ RM340 Queen R̶M̶3̶7̶0̶ RM330 Super single R̶M̶3̶1̶0̶ RM265 Single R̶M̶3̶0̶0̶ RM240 PM/ WHATSAPP 0133560401 #cadarhotelwarna #cadarhotelexclusive #cadarhotel #cadarhomestay #bantalhotel #cadarhighquality #fattzura #midvalley #kltour #malaysiaonline #malaysiabedsheet #cadaronline #cadarelegant #dekorasirumah #dekorasipengantin

0

idaman_bedsheets

============================= SALE SET CADAR COLOR !! ============================= STOCK LIMITED (CLEAR STOCK) . COLOR AVAILABLE . . CD PEACH | CD OCEAN BLUE | CD PURPLE | ST CREAM 3cm | ST WHITE 3cm | ST GREY 3cm | ST PURPLE | ST GREY | ST RED | SC BLUE GREEN | SC MOCHA | SC NATURAL | SC GREY . . 1000 threadcount (measured by cm) Fabric high quality cotton dan bamboo cotton Material kain yang sejuk dan tidak berbulu . . ------------------------------- Set Cadar (without duvet cover) ------------------------------- ✅ 1 cadar fitted ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶2̶1̶0̶ RM190 Queen R̶M̶2̶0̶0̶ RM180 Super single R̶M̶1̶6̶5̶ RM160 Single R̶M̶1̶5̶5̶ RM150 . . ------------------------------ Set Cadar (with duvet cover) ------------------------------ ✅ 1 cadar fitted ✅ 1 duvet cover ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶3̶9̶0̶ RM340 Queen R̶M̶3̶7̶0̶ RM330 Super single R̶M̶3̶1̶0̶ RM265 Single R̶M̶3̶0̶0̶ RM240 PM/ WHATSAPP 0133560401 #cadarhotelwarna #cadarhotelexclusive #cadarhotel #cadarhomestay #bantalhotel #cadarhighquality #fattzura #midvalley #kltour #malaysiaonline #malaysiabedsheet #cadaronline #cadarelegant #dekorasirumah #dekorasipengantin

1

idaman_bedsheets

============================= SALE SET CADAR COLOR !! ============================= STOCK LIMITED (CLEAR STOCK) . COLOR AVAILABLE . . CD PEACH | CD OCEAN BLUE | CD PURPLE | ST CREAM 3cm | ST WHITE 3cm | ST GREY 3cm | ST PURPLE | ST GREY | ST RED | SC BLUE GREEN | SC MOCHA | SC NATURAL | SC GREY . . 1000 threadcount (measured by cm) Fabric high quality cotton dan bamboo cotton Material kain yang sejuk dan tidak berbulu . . ------------------------------- Set Cadar (without duvet cover) ------------------------------- ✅ 1 cadar fitted ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶2̶1̶0̶ RM190 Queen R̶M̶2̶0̶0̶ RM180 Super single R̶M̶1̶6̶5̶ RM160 Single R̶M̶1̶5̶5̶ RM150 . . ------------------------------ Set Cadar (with duvet cover) ------------------------------ ✅ 1 cadar fitted ✅ 1 duvet cover ✅ 2 sarung bantal ✅ 1 sarung bantal peluk . HARGA RUNTUH: . King R̶M̶3̶9̶0̶ RM340 Queen R̶M̶3̶7̶0̶ RM330 Super single R̶M̶3̶1̶0̶ RM265 Single R̶M̶3̶0̶0̶ RM240 PM/ WHATSAPP 0133560401 #cadarhotelwarna #cadarhotelexclusive #cadarhotel #cadarhomestay #bantalhotel #cadarhighquality #fattzura #midvalley #kltour #malaysiaonline #malaysiabedsheet #cadaronline #cadarelegant #dekorasirumah #dekorasipengantin

0

klcitytour_travel

0

mazharbadri

0

sp_mizu

0

alwayscsy419

택시투어 가이드해주신 분과 함께 하트를 만들어보아요♡ #kltowers #kltour #withguide #makingheart #♡

4

travelflex

0

ccwin558987

0

torq_my

4

puiyen_lim1994

11072018 1022 📍Petronas Twin Towers . . . When you husband snap a picture using portrait mood ..and the results should come out like this 😭😭when I’m asking for him he just say that I don’t know 🤷‍♂️ why become like this ..nampak sangat kan Sikit2 pakai apps B612 untuk snap picture sampai tak Tahu ade mood portraits tuuu 🤣😂hahahahhahahaktuiiiii !!!ambil kau pao Terus muka badan kau . . #klcc #kltower #kltour #tourist #touristday #petronastowers #snapchats #swag #pose #iphone7plus #potraitphotography #potraitmood #wednesdaymood

1

tourboxph

PROMO ALERT!!! . KUALA LUMPUR, MALAYSIA . Rates start at P4,500/person. . Inclusive of hotel, transfers and tour. . Promo until July 13 only! . Talk to us: 09171141811 09178201324 inquiry@tourboxph.com . #malaysia #malaysiatour #kualalumpur #kltour #travelasia #travelph #travelagenciesph #travelandtoursph #tourboxph #travelpromos #travelpromoph

0

houdabelki

View ▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️ #kualalumpur #kl #malaisia #asia #kltour #menaratower #menara #petronas #petronastowers

6

fairpricetravel

🇹🇭 3D2N KL & Genting Tour 🇹🇭 . 🔹PRIVATE LAND TOUR ONLY RP. 3.388.000🔹 Min 6 orang keberangkatan | Berangkat dari Johor . Ayo, liburan seru dan tour ke Malaysia bareng Fair Price dalam paket perjalanan wisata menarik yaitu Paket Tour Malaysia 3D2N Kuala Lumpur & Genting. Pada paket tour hemat 3 hari 2 malam ini, Anda akan diajak berkunjung ke tempat-tempat wisata di Malaysia seperti Genting Highland, Twin Tower Kuala Lumpur, serta obyek wisata lainnya. . Mari ajak anggota keluarga, kerabat ataupun rekan kerja Anda untuk bergabung bersama Fair Price Tour and Travel, dan jangan lewatkan kesempatan untuk mengunjungi negara Malaysia. . Harga sudah termasuk: • Tiket Ferry PP HBB-STL • Tour dan Transportasi • Akomodasi 2 Malam di Hotel bintang 4 • Pemandu wisata selama tour • Tipping • Asuransi Perjalanan . ☎ Contact Us : PT FAIR PRICE TOUR & TRAVEL Komp. Baloi Abadi blok A no. 9-10, Batam - Indonesia Telp : +62 778 4085501/2 HP : +62823 6111 8889 | +62 811 706 5858 #johor #genting #kl #kualalumpur #kltour #kltour #gentinghighland #batamtravel #landtour #lb #cb #fb #casback #malaysia #discount #holiday #familytrip #companytrip #schooltrip #malaysiatrip #beautifulthailand #phuket #shopping #photography #travelgram #instatravel #fun #love #friendship #fairpricetourandtravel #tourandtravel

0

ummah_kosmetiklamongan

BUAT WAJAH JGAN DBUAT COBA2 YA ... JGN KRENA HRGA KLIAN JDI TERGIUR SAYANGI LAH WAJAH KALIAN YA 👆 NTU CONTOH NY.. KRENA DLUAR BNYK BERDAR KLT HIJAU KW .. DISINI MAH JUAL ORI AD HRGA AD KWALITAS 😋 #klt #kltofficial #original #kltour #creamklt #kltgleauty #kltohmybody

0

jaoellabenedicto

0

itsm3cars

Offering the brand new BMW 318i 2018 Model Contact us for the best price -Monthly -Weekly -Daily Enjoy the Luxurious drive with our fascinating services Contact : 📞 +60193245627 📞 +60142651301 📞 +60173115934 https://www.facebook.com/M3-Car-Rental-2167519893534450/ #keretasewa #Kl #klcars #murah #rent #drive #bmw #318i #black #car #pickanddrop #24x7 #luxurylifestyle #Luxry #ride #kltour #ride #jommurah #murahmurah #luxry #driving

0

jaulah_almubarak

Masjid Selat Melaka. Destinasi yang kamu wajib kunjungi jika bercuti ke Melaka. 😘 . JAULAH ALMUBARAK TOURS berpengalaman selama lebih dari 5 tahun dalam bidang : . - Umrah Handling & Land Arrangements - Airport Handling ( KLIA & KLIA2 ) - Tour organizer ( Malaysia, Singapore, Thailand ) - Private Tour - City Tour - Ticket & Hotel Reservation - Airport Transfer - Transportation ( Bus, Van, MPV ) . CALL/SMS/WHATSAPP segera untuk harga dan package terbaik : . +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 . . #umrah #umroh #umrah2018 #handling #umrahtransit #umrahmurah #Kualalumpur #starex #hyundai #KLcitytour #KLtour #tour #travel

0

kltoursandtravels

0

pohyee98

KL one day tour with Hoseo university students 😆

3

yuko38suntalife

泊まったホテルの最上階から見えたKLの夜景。 KLタワーとペトロナスツインタワーも両方見れて綺麗だった . . #kualalumpur #nightview #kltour #petronastwintowers #クアラルンプール #malaysia #マレーシア #夜景 #klタワー #ペトロナスツインタワー #旅 #アジア大好き #suntalife #アイランドワーク #アイランドコーチング

0

klcitytour_travel

2

klcitytour_travel

0

mkatranstour

KL night tour bersama @titamelati and son Nevan tadi malam di Bangunan Sultan Abdul Samad & River of Life . . . Let"s travel at your budget with us to Malaysia and other Asia"s Countries . .. Info/Reservasi: #whatsapp +60102210967 . . #kualalumpur #kltour #negerijiran #jalanjalan #wisatahemat #liburanbareng #mkatranstour #pakettour #paketwisata #tourpackage #reservasi #hotel #tiketwisata #sewavan #sewamobil #wisatamedis #wiskul #muslimtour #asia #indonesia #uae #market #promosi #iklan #photography

2

jaulah_almubarak

Salah satu destinasi menarik di Kuala Lumpur. Central Market (Pasar Seni). . JAULAH ALMUBARAK TOURS berpengalaman selama lebih dari 5 tahun dalam bidang : . - Umrah Handling & Land Arrangements - Airport Handling ( KLIA & KLIA2 ) - Tour organizer ( Malaysia, Singapore, Thailand ) - Private Tour - City Tour - Ticket & Hotel Reservation - Airport Transfer - Transportation ( Bus, Van, MPV ) . CALL/SMS/WHATSAPP segera untuk harga dan package terbaik : . +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 . . #umrah #umroh #umrah2018 #handling #umrahtransit #umrahmurah #Kualalumpur #starex #hyundai #KLcitytour #KLtour #tour #travel

1

jaulah_almubarak

Trip for today. French village & japanese village, Berjaya Hills. . JAULAH ALMUBARAK TOURS berpengalaman selama lebih dari 5 tahun dalam bidang : . - Umrah Handling & Land Arrangements - Airport Handling ( KLIA & KLIA2 ) - Tour organizer ( Malaysia, Singapore, Thailand ) - Private Tour - City Tour - Ticket & Hotel Reservation - Airport Transfer - Transportation ( Bus, Van, MPV ) . CALL/SMS/WHATSAPP segera untuk harga dan package terbaik : . +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 . . #umrah #umroh #umrah2018 #handling #umrahtransit #umrahmurah #Kualalumpur #starex #hyundai #KLcitytour #KLtour #tour #travel

0

dylan_and_mom

He’s enjoying and I’m so scared🤣 #吉隆坡亲子游 #吉隆坡雀鸟公园 #亲子游 #birdparkkualalumpur #kltour #23monthsbaby #쿠알라룸푸르버드파크 #가볼만한곳 #23개월아들

6

dryanlesmana

3

jaulah_almubarak

The Jumbo ready for new trip. Kuala Lumpur - Genting Highland - Melaka 5D4N . JAULAH ALMUBARAK TOURS berpengalaman selama lebih dari 5 tahun dalam bidang : . - Airport Handling ( KLIA & KLIA2 ) - Tour organizer ( Malaysia, Singapore, Thailand ) - Private Tour - City Tour - Ticket & Hotel Reservation - Airport Transfer - Transport ( Bus, Van, MPV ) . CALL/SMS/WHATSAPP segera untuk harga dan package terbaik : . +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 . . #umrah #umroh #umrah2018 #handling #umrahtransit #umrahmurah #Kualalumpur #starex #hyundai #KLcitytour #KLtour #tour #travel

0

ryanths_foresayer

3

coach_ainafirda

Sape yg mcm ni baik mngaku🙈 . Dalam Program Advance Coaching peserta akan di beri meal plan beserta menu eat clean 30hari program. Link workout juga di sertakan, yg paling best adalah pemantauan dari coach 1 to 1 best ke best? . Nak kurus kena ada ilmu & Coach Klu kurus tanpa coach macam pegi sekolah bawak buku tapi tak ada cikgu👩🏻‍🏫 . Whatsapp link dia bio coach aina utk mengetahui lebih lanjut tentang program. . Intake July masih di buka, tempat adalah terhad. . #coachainafirda #mudahnyakurus #MAHN #masakapahariini #puasa6 #beratideal #akunakkurus #akunaksihat #ilmu #gadisremaja #gombak #selayang #menusihat #remaja #bajumuslimah #zumbainstructor #piloxing #saujanautama #sauna #jubahbffriendly #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #klcc #kltour #tv3 #nasilemakkopio #rtm #tv9 #personalcoach #personaltrainer

1

jaulah_almubarak

Kami menyediakan paket eksklusif Kuala Lumpur City Tour dengan menggunakan MPV Hyundai Starex Royale 2.4. Menjadikan perjalanan anda sekeluarga lebih nyaman dan eksklusif. . JAULAH ALMUBARAK TOURS berpengalaman selama lebih dari 5 tahun dalam bidang : . - Airport Handling ( KLIA & KLIA2 ) - Tour organizer ( Malaysia, Singapore, Thailand ) - Private Tour - City Tour - Ticket & Hotel Reservation - Airport Transfer - Transport ( Bus, Van, MPV ) . CALL/SMS/WHATSAPP segera untuk harga dan package terbaik : . +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 . . #umrah #umroh #umrah2018 #handling #umrahtransit #umrahmurah #Kualalumpur #starex #hyundai #KLcitytour #KLtour #tour #travel

0

jaulah_almubarak

Kami menyediakan paket eksklusif Singapore City Tour dengan menggunakan MPV Hyundai Starex Royale 2.4. Menjadikan perjalanan anda dan keluarga lebih nyaman dan eksklusif. . JAULAH ALMUBARAK TOURS berpengalaman selama lebih dari 5 tahun dalam bidang : . - Airport Handling ( KLIA & KLIA2 ) - Tour organizer ( Malaysia, Singapore, Thailand ) - Private Tour - City Tour - Ticket & Hotel Reservation - Airport Transfer - Transport ( Bus, Van, MPV ) . CALL/SMS/WHATSAPP segera untuk harga dan package terbaik : . +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 +60 1111 739 727 . . #umrah #umroh #umrah2018 #handling #umrahtransit #umrahmurah #Kualalumpur #starex #hyundai #KLcitytour #KLtour #tour #travel

0

coach_ainafirda

Khas utk intake july. Tak perlu nak prabih duit bayar mahal2 Peserta dpt percuma bila masuk program best kan😃. . Dalam Program Advance Coaching peserta akan di beri meal plan beserta menu eat clean 30hari program. Link workout juga di sertakan, yg paling best adalah pemantauan dari coach 1 to 1 best ke best? . Nak kurus kena ada ilmu & Coach Klu kurus tanpa coach macam pegi sekolah bawak buku tapi tak ada cikgu👩🏻‍🏫 . Whatsapp link dia bio coach aina utk mengetahui lebih lanjut tentang program. . Intake July masih di buka, tempat adalah terhad. . #coachainafirda #mudahnyakurus #MAHN #masakapahariini #puasa6 #beratideal #akunakkurus #akunaksihat #ilmu #gadisremaja #gombak #selayang #menusihat #remaja #bajumuslimah #zumbainstructor #piloxing #saujanautama #sauna #jubahbffriendly #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #klcc #kltour #tv3 #nasilemakkopio #rtm #tv9 #personalcoach #personaltrainer

1

haris_hans

Terima Kasih En. sree ane kerana memilih perkhidmatan kereta sewa Starex untuk 3 hari ke destinasi ke melaka Bagi anda yg memerlukan kereta sewa yang selesa hubungi kami di : HH One Global Ventures (Co No: 002694614-K) Bandar Sri Permaisuri, KL . . Car Rental Rate:- ⬇⬇⬇⬇⬇ Toyota Vellfire 2.4 V6 =============== With Driver: RM800 / day Without Driver: RM600 / day . . Hyundai Starex =========== With Driver : RM650/day Without Driver : RM450 / day . . Perodua Alza ========== With Driver: RM400 / day Without Driver: RM200 / day . . **Harga boleh dirunding / Rental Rate is Negotiable😊😊 . . ======== CONTACT: ======== .Haris Hans : 012-6410657 .Hafez Sharif : 019-3516737 . . #carrental #carrentalkl #keretasewa #keretasewakl #kltour #cuticutimalaysia #bandarsripermaisuri #cheras #kualalumpur #luxurycarrentalkualalumpur #keretapengantin #selamatpengantinbaru #keretasewamurahkl #keretasewamurahselangor #semenanjungmalaysia

10

haris_hans

Terima Kasih En. Maliq kerana memilih perkhidmatan kereta sewa vellfire untuk 3 hari ke destinasi ke kedah. Bagi anda yg memerlukan kereta sewa yang selesa hubungi kami di : HH One Global Ventures (Co No: 002694614-K) Bandar Sri Permaisuri, KL . . Car Rental Rate:- ⬇⬇⬇⬇⬇ Toyota Vellfire 2.4 V6 =============== With Driver: RM800 / day Without Driver: RM600 / day . . Hyundai Starex =========== With Driver : RM650/day Without Driver : RM450 / day . . Perodua Alza ========== With Driver: RM400 / day Without Driver: RM200 / day . . **Harga boleh dirunding / Rental Rate is Negotiable😊😊 . . ======== CONTACT: ======== .Haris Hans : 012-6410657 .Hafez Sharif : 019-3516737 . . #carrental #carrentalkl #keretasewa #keretasewakl #kltour #cuticutimalaysia #bandarsripermaisuri #cheras #kualalumpur #luxurycarrentalkualalumpur #keretapengantin #selamatpengantinbaru #keretasewamurahkl #keretasewamurahselangor #semenanjungmalaysia

0

coach_ainafirda

Subhanallah result peserta intake jun yg sgt2 awesome . Dalam Program Advance Coaching peserta akan di beri meal plan beserta menu eat clean 30hari program. Link workout juga di sertakan, yg paling best adalah pemantauan dari coach 1 to 1 best ke best? . Nak kurus kena ada ilmu & Coach Klu kurus tanpa coach macam pegi sekolah bawak buku tapi tak ada cikgu👩🏻‍🏫 . Whatsapp link dia bio coach aina utk mengetahui lebih lanjut tentang program. . Intake July masih di buka, tempat adalah terhad. . #coachainafirda #mudahnyakurus #MAHN #masakapahariini #puasa6 #beratideal #akunakkurus #akunaksihat #ilmu #gadisremaja #gombak #selayang #menusihat #remaja #bajumuslimah #zumbainstructor #piloxing #saujanautama #sauna #jubahbffriendly #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #klcc #kltour #tv3 #nasilemakkopio #rtm #tv9 #personalcoach #personaltrainer

2

coach_ainafirda

Program khas peserta PC for final days. . Nak kurus kena ada ilmu & Coach Klu kurus tanpa coach macam pegi sekolah bawak buku tapi tak ada cikgu👩🏻‍🏫 . Whatsapp link dia bio coach aina 0132546977. utk mengetahui lebih lanjut tentang program PC . Intake July masih di buka, tempat adalah terhad. . #coachainafirda #mudahnyakurus #MAHN #masakapahariini #puasa6 #beratideal #akunakkurus #akunaksihat #ilmu #gadisremaja #gombak #selayang #menusihat #remaja #bajumuslimah #zumbainstructor #piloxing #saujanautama #sauna #jubahbffriendly #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #klcc #kltour #tv3 #nasilemakkopio #rtm #tv9 #personalcoach #personaltrainer

2

ajazakhter

0

coach_ainafirda

Kajian telah mengesahkan GULA adalah penyebab & punca utama OBESITY. Gula tersembunyi yg ada dlm sos2 yg kita guna utk masak, tidak termasuk air soda berkobanat yg memang nyata mempunyai kuantiti gula yg banyak tp tersembunyi. . Dalam Program Advance Coaching kita akan di ajar cara baca label di belakang makanan. Best x best? . Nak kurus kena ada ilmu & Coach Klu kurus tanpa coach macam pegi sekolah bawak buku tapi tak ada cikgu👩🏻‍🏫 . Whatsapp link dia bio coach aina utk mengetahui lebih lanjut tentang program. . Intake July masih di buka, tempat adalah terhad. . #coachainafirda #mudahnyakurus #MAHN #masakapahariini #puasa6 #beratideal #akunakkurus #akunaksihat #ilmu #gadisremaja #gombak #selayang #menusihat #remaja #bajumuslimah #zumbainstructor #piloxing #saujanautama #sauna #jubahbffriendly #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #klcc #kltour #tv3 #nasilemakkopio #rtm #tv9 #personalcoach #personaltrainer

2

coach_ainafirda

Peserta yg turun berat lebih dari 10kg Advance coaching memang best. Whatsapp link dia bio coach utk mengetahui tentang program. #coachainafirda #mudahnyakurus #masakapahariini #puasa6 #beratideal #akunakkurus #akunaksihat #ilmu #gadisremaja #gombak #selayang #menusihat #remaja #bajumuslimah #klcc #kltour #tv3 #nasilemakkopio #rtm

lkarhau

10

mkatranstour

1

klcitytour_travel

0

klcitytour_travel

1

fromourfryingpan

#taufufa 🥣 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

2

fromourfryingpan

#hokkienmee - dark soy sauce and rice #noodles 🍲 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

1

fromourfryingpan

#pisanggoreng - Fried #banana 🍌 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

#Cendol - coconut milk, ice, palm sugar, and processed lentils 🥣 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

#bananaleaf meal, a must try in KL 🌿 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

#masala #tea ☕ Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

klcitytour_travel

0

klcitytour_travel

0

x_whitedoor

0

melvinjunius

0

melvinjunius

0

melvinjunius

0

bakami.kl

0

tap.toi

1

bakami.kl

0

tap.toi

0

fromourfryingpan

#nasilemak 🍙 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood #rice 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

#currymee #mee 🍲 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

#kwayteow 🍲 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

Serving a bowl of #taufufa 🥡 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

2

fromourfryingpan

#pork #bun 🐷 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0

fromourfryingpan

#hokkienmee 🍲 Contact @fromourfryingpan to taste the flavours of Malaysia 🇲🇾 . . . . . #foodporn #foodpics #kltour #foodphoto #travel #indiancuisine #food #fruit #kualalumpur #eatdrinkkl #foodstagram #wetmarket #eating #cuisine #malaysiatour #tour #tourist  #malaysia #culture #delicious #foodtravel #foodie #travelfood #wanderlust #holiday #explore #foodgram #instafood 😁 CONTACT ME at +60146475910 if you'd like to eat your way through Kuala Lumpur with me :)

0