Kualalumpur Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

arsyabeautehq

ARSYA SERUM. Rawat Jerawat/Jeragat/Sunburn. . Selamat tinggal pada 👇👇👇 ❌Blackhead ❌Pori Terbuka ❌Kulit Berminyak ❌Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . hakak nak bagi harga takyah tunggu gaji pon boleh beli ni . Untuk pertanyaan/info/oder click whatapps link di bio / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #serumwajah #blouse #serumviral #serummurah #dyxy #malaysia #muamalaysia #serumbotox #blousemurah #fattzura #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #TanjungKarang #AlorSetar #Langkawi #KotaBharu #PasirMas #GuaMusang #sabun #arsyabeute

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

houseofbeaute297

Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

dkbirkin

0

oliwka97

0

kts_fitness_onlinecoaching

1

cleonajah

#Throwback to last weekend when @bassmentsyndicate made a comeback, y'all! So good to see my cousin @omaribrahimazmi on the drums, they rocked it at @riuhinthecity 🤘📣🥁 #sentuldepot #riuhweekend #ytlland #kualalumpur #malaysia #musicislife #supportlocalarts @grabmy #tbt

0

aoisan.8384

. 2018/08/31 ヒンドゥー教の寺院には裸足で入るべし。 足の裏は見せるべからず。 なかなか日本ではヒンドゥー教を感じることがないから行ってみたかった場所。 . #malaysia #kualalumpur #srimahamariaman #🇲🇾

0

arsyabeaute90

Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #tudungcustommade #bazarpaknil #kelantan #kualalumpur #fazura #fattahamin #jannanick #neelofa #noradanish #farahnabilah #rozitachewan #errafazira #abbyabadi #ritarudaini #aliffsatar #sitinordiana #nelydiasenrose #uqashasenrose #elfiraloy #sufiansuhaimi

1

ema_abdrahman

0

oneofthemmusic

TBT playing B2B with @steliosvassiloudis in Las Vegas. Catch us in 2 weeks do the same on our Asia tour. Malaysia-Thailand-India ☠️☠️☠️ #tour #tourlife #music #djing #asia #kualalumpur #goaindia #newdelhi #phuket #b2b #dj

0

ailefleur_alf

1

tudung_borong_murah_kl

0

ghaits06

0

tudung_borong_murah_kl

0

houseofbeaute297

KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual

2

tudung_borong_murah_kl

0

tevejopelomundo

A Malásia ainda é bem pouco explorada pelos brasileiros que preferem sua vizinha famosa Tailândia 😀 . Mas te garanto que Kuala Lumpur (Capital da Malásia) é um destino econômico, rápido e cheio de surpresas 😀 . ✔Brasileiros não precisam de visto para entrar na Malásia; . ✔O transporte público em KL é ótimo e funciona muito bem; . ✔Existem hotéis fantásticos na cidade com preço maravilhoso; . ✔Na Malásia você encontra pessoas de diversas culturas religiões vivendo em harmonia; . ✔As Petronas Towers são lindíssimas; . ✔A vista do chão de vidro do alto da torre de tv será inesquecivel; . ✔Se você tiver passeando pela Ásia tenha certeza que vale muito a pena dar um pulinho na Malásia. . O link com todos os detalhes sobre nossa passagem por Kuala Lumpur está na Bio. . E se você leu até aqui comente 'eu li aqui em baixo 👇 . . . #tevejopelomundo #asiatrip #tbt #malasia #petronastwintower #kualalumpur #batucaves

13

tekaya2688

Huge and #magical place 🙄😲🤪😍(more Than 270 steps ) #calorfull #batucaves #malaysia #kualalumpur #gold #buda #spirituality #strang #monkeysevrywhere

1

nairobian_foodie

Guys I couldn’t hold back! I had to review the food cooked by a beautiful Mozambique 🇲🇿 queen by the name @liannyvlog she is a beautiful soul and LOOK AT WHAT SHE CAN COOK 🙌🏾🙌🏾♥️♥️🙏🏽 #fish #potatoes #vegetables #foodie #mozambique #nigeria (hahah ) #naijagirl #foodie #foodocklock #foodgram #mozambique #girlwhocook #asia #kualalumpur - #africa #africangirls #nairobi #malaysia #yum #delicious #healthy #foodphotography #traveller #foodblog

3

artofdestinations

Rainbow Road 🌈 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👤All credits to: @taramilktea 📷 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⬇Follow Us & Use Tag Below For A Chance To Get Featured #artofdestinations ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

5

abdul.mannan65

0

arsyabeaute90

Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #putihsatubadan #putihgebugebas #putihinstan #putihcantik #putihcerah #putihkurus #putihbiru #putihsegera #suntikputihoriginal #suntikputihmurah #putihgebukekal #ubatputih #putihpinkish #putihhitam #putihabustory #putihmelepak #pendakimerahputih #jualsuntikputih #putihmerona #putihkoreareseller

0

sarahrua_

Dos monitos🙊🐒💕 #Malaysia #kualalumpur

2

olba_aviation

She is Here again ! ✈♥️ Transporting UN-Soldiers👮‍♂️👨‍✈️ ------------------------------------------------------------------- Location📍: Beirut International Airport Airline ✈ : @airasia Aircraft: A330-300 ----------------------------------------------------------------- #lebanon #Beauty #spotters #planespotting #beirut #travel #airasia #a330 0 #Love #Wanderlust #landing #taxi #takeoff #Olba  #exclusives #kualalumpur ©OLBA_Aviation✈🇱🇧

0

sharonvaj

😘

1

door_eve

0

lima_puteri

4

thirdmalaysian

0

houseofbeaute297

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual

1

amuromahmoud

0

wanysaleh_spa

Bilakah kali terakhir anda membuat rawatan facial muka? Bagi mereka yang mementingkan kecantikan kulit wajah, pastinya teratur melakukan facial muka. Facial muka merupakan salah satu rawatan wajah yang dilakukan seseorang agar wajahnya sentiasa nampak muda,jelita dan berseri-seri. Segera dapatkan rawatan facial bersama WanySaleh Spa 👸🌸 **ALL IN BELOW Rm100** Untuk pertanyaan dan booking sila whatsapp 👇👇👇 www.wasap.my/60173160303/WSspa (KL/Selangor) Rawatan yang ditawarkan 💆👇 ~ Anti Aging Facial ~ Oxygen Facial ~ Hydra Facial ~ V Shape Facial ~ Whitening Facial ~ Glowing Facial ~ Blackhead/whitehead removal Info selanjutnya sila follow 👇 Instagram🌸 wanysaleh_spa Facebook 🌸 WanySaleh Spa #wstalentsnservices #wanysalehspa #beautyqueen #beauticiankl #model #supermama #kecantikanwajah #facial #homespa #beautician #cucicucimuka #facialmuslimah #skincare #mua #makeup #cantikcantik #dirumah #services #datangrumah #facialmuka #facialdirumah #selangor #vshape #runcing #neelofarhijab #hotmama #bazarpaknil #seriwajah #kualalumpur #imsuperstar

2

danialhazrilll

Hey guys! I’ll be uploading my rap audio/video soon on my YouTube account. Go watch it, show some love and drop me a feedback. Will appreciate it a lot 🙏🏼 • • #malaysia #rap #rnb #hiphop #song #rapper #kualalumpur

4

muidlatif

With newfound friends from the LHDN fam for our two days workshop at @meliakl #KualaLumpur. Felt a very subtle yet exquisite ambience in this hotel. Wonderful hospitality. . . Photo taken by one of their staff. Powered by @adobe #photoshopexpress and @vsco. . . #Asian #People #Groups #Diverse #style #Malaysians

1

arsyabeaute90

Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #kotabharu #sakit #milanbubble

3

dxbtailored

@imshahidah looking stunning donning our Floral Robe (Beige/Aqua). Perfect for the sunny weather! ☀️ 🏖 #Repost @imshahidah ・・・ One non-raya #ootd that’s worth posting. It’s from @dxbtailored, the Premium Modest Fashion Atelier. They use soft, high quality chiffon all the way from Dubai! And it’s handmade! Check it out...Free shipping worldwide with excellent customer service. Major 💙!! #dxbtailored #thob #abaya #premium #dubai #dxb #dubaifashion #kualalumpur #london #tailormade #jubah #onlineshopping #onlineshop #muslim #unitedkingdom #usa #mydubai #summerfashion #summer2018 #summer #sayajual #muslimah #muslimahfashion #SS18 #dubaifashion #dubaifashionblogger #KLFW2018 #dxblife #ripemarket

0

mdlcbooks

0

naturel_colors

0

trayaanantapuriantoro

// Solitude

2

fharrel_aguerro

0

rennnn92

1

adikhwan

4

houseofbeaute297

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual

0

roy.seven

1

mistasoulz

MASIH LAGI BELI PRODUK PASAR MALAM YG TAK TAHU KEASLIAN BRAND TERSEBUT. . . Hati2 guys produk yg murah dan tak tahu tahap keaslian nya. Jangan main beli je semata2 nak murah. Konon nak dapat kesan yg cepat. . . Jangan sampai menyesal dan kulit semakin rosak. Gara2 tersilap pakai produk. Korang boleh fikir mana yang baik mana yg buruk. . . Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/+60133773767/MistaSoulz . AINAA SERUM +60133773767 AINAA CLEANSER +60133773767 AINAA AGENT +60133773767 AINAA DROPSHIP +60133773767 . BELI DENGAN SAYA DAPAT FREE GIFT #BellissimoParfum APA TUNGGU LAGI?? WHATSAPP JER OK JGN MALU2. MEH TANYA DULU FREE JE TANYA. Click bio profile link for inquiries. IG: @MistaSoulz IG: @ainaaserum_kl.sentul IG: @ainaa_serum.kl . . Lots of love from #MistaSoulz ❤️ 😊 . #AinaaSerum #AinaaCleanser #Skincare #AINAA #AinaaKualaLumpur #AinaaSentul #Nsabeauty #NsabeautySentul #NsaFeedback #Assalamualaikum #Parutjerawat #KualaLumpur #sayajual #Testimoni #Serum #Cleanser #SerumMalaysia #Jerawat #Malaysia #Klcc #AinaaSerumKL #viral #Melayukacak #KL #Bazarpaknil #Sale #Parut #Jerawatbatu

6

arsyabeaute90

Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #majliskahwin #kadkahwin #kahwinsingapura #kahwinbajet #gambarkahwin #kahwinmuda #kahwinkahwinsg #kekkahwin #kahwinmalaysia #kahwinsg #jomkahwin #cincinkahwin #makeupkahwin #songketkahwin #kendurikahwin #kadkahwinmurah #hadiahkahwin #kahwinmelayu #kahwinmall #kahwinmurah

1

streetsaustralia

An old butcher st Kuala Lumpur market, by @seangsmith85

3

shakar96_

0

georgina_cooper

50 days, 22 cities in 7 countries later and I’m about to board my 15th flight to London. Some people travel to ‘find themselves’. I travelled to have an incredible summer, experience new cultures and make memories before I start medical school. Thank you to everyone who made that happen! 🌍 🇦🇪 🇸🇬 🇮🇩 🇲🇾 🇻🇳 🇰🇭 🇹🇭 🇱🇦 🇬🇧🌏 #travel #travelling #backpacking #southeastasia #dubai #singapore #yogyakarta #bali #ubud #canguu #indonesia #malaysia #kuching #borneo #kualalumpur #vietnam #hanoi #halongbay #hoian #hue #hochiminhcity #cambodia #phnompenh #siemreap #bangkok #thailand #chiangmai #laos #luangprabang #krabi

2

cncownerlatin2

0

abbebilife

Happiest when exploring 🌈

5

cncownerlatin2

0

shahshukri.photography

1

my_fittiesense

FYI BYO welcomed, for just a basic RM12 per person. We live in the tropics so we have no shame in chilling some (fruitier & younger) reds. Here are some recommendations for drinking with our menu: •crisp, citrusy new world Sauvignon Blanc •off-dry Semillion blends •sweet-ish German & Alsace whites •fruity (plum & jam) new world Merlot & Pinot Noir •Shiraz/Syrah & Rioja for our lamb dishes •seek out Zinfandel for our spicier dishes 🍷 Lunch from 11am. Reservations recommended. Dinner from 5.30pm. Closed Tuesdays. . . . . . #FitFood #FittieSenseKL #FitKL #bangsar #coffeeshopcorners #coffeeshopvibes #foodandwine #feedfeed #f52grams #buzzfeedfood #huffposttaste #eeeeeats #beautifulcuisines #mydomaine #livethelittlethings #seeksimplicity #theartofslowliving #onthetable #kualalumpur #malaysia #malaysiancafes #eatdrinkkl #cafehopkl #cafehopmy #glutenfree #winematch #winewinewine #wineo #heresmyfood #brunchgoals

2

nomiss.my

1

nomiss.my

0

houseofbeaute297

Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual

2

golden.gold.id

👈 WELCOME 🏆 #GoldenGold 🏆 —————————— 🔈🔉🔉🔊🔊🔊 —————————— 🎊 Welcome Bonus 20% ———————————-- Recommend 25% ———————— Daily Bonus Topup 10% ——————————— #Website @Golden.Gold.id ————————————- 🌐 Bit.ly/GG-website ———————————— #WhatsApp : 011 2064 4822 direct link : bit.ly/GoldenGold ———————————————- 🎮🎣🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎣🎮 ———————————————- #SlotsGames & #LiveGames #918kiss #Joker123 #3win8 #Live22 #Rollex11 #Newtown #Lpe88 #Gw99 ————————————————————— 🏢🏫🏢🏤🏢🏪🏢🏦🏢🏨🏢🏩🏢 ————————————————————— #KualaLumpur #Kuching #Kelang #SubangJaya #JohorBahru #Ampang #Ipoh #KotaKinabalu #PetalingJaya #ShahAlam

1

arsyabeautehq

ARSYA SERUM. Rawat Jerawat/Jeragat/Sunburn. . Selamat tinggal pada 👇👇👇 ❌Blackhead ❌Pori Terbuka ❌Kulit Berminyak ❌Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . hakak nak bagi harga takyah tunggu gaji pon boleh beli ni . Untuk pertanyaan/info/oder click whatapps link di bio / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #serumwajah #blouse #serumviral #serummurah #dyxy #malaysia #muamalaysia #serumbotox #blousemurah #fattzura #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #TanjungKarang #AlorSetar #Langkawi #KotaBharu #PasirMas #GuaMusang #sabun #arsyabeute

2

muidlatif

4

ainaa_serum.kl

MASIH LAGI BELI PRODUK PASAR MALAM YG TAK TAHU KEASLIAN BRAND TERSEBUT. . . Hati2 guys produk yg murah dan tak tahu tahap keaslian nya. Jangan main beli je semata2 nak murah. Konon nak dapat kesan yg cepat. . . Jangan sampai menyesal dan kulit semakin rosak. Gara2 tersilap pakai produk. Korang boleh fikir mana yang baik mana yg buruk. . . Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/+60133773767/MistaSoulz . AINAA SERUM +60133773767 AINAA CLEANSER +60133773767 AINAA AGENT +60133773767 AINAA DROPSHIP +60133773767 . BELI DENGAN SAYA DAPAT FREE GIFT #BellissimoParfum APA TUNGGU LAGI?? WHATSAPP JER OK JGN MALU2. MEH TANYA DULU FREE JE TANYA. Click bio profile link for inquiries. IG: @MistaSoulz IG: @ainaaserum_kl.sentul IG: @ainaa_serum.kl . . Lots of love from #MistaSoulz ❤️ 😊 . #AinaaSerum #AinaaCleanser #Skincare #AINAA #AinaaKualaLumpur #AinaaSentul #Nsabeauty #NsabeautySentul #NsaFeedback #Assalamualaikum #Parutjerawat #KualaLumpur #sayajual #Testimoni #Serum #Cleanser #SerumMalaysia #Jerawat #Malaysia #Klcc #AinaaSerumKL #viral #Melayukacak #KL #Bazarpaknil #Sale #Parut #Jerawatbatu

7

wanismailnaqiuddinvokal

2

s.o.f.e.a.n.e.r.a.n.i.e

0

mistasoulz

"Always remember to remove your makeup before you sleep every night or you can do double cleansing using AINAA CLEANSER☝🏻 . . Because AINAA CLEANSER 2in1 Purifying Gel is comprised of various must-have natural ingredients for the skins such as coconut, plant-based seed extracts as well as castor oil. The natural ingredients used will enhance skin conditions and nourish skin with natural moisturizing factors for a smoother and healthier skin complexion❤️" . JANGAN BIARKAN KULIT KEADAAN MAKEUP ATAU KOTOR SEMASA TIDUR. KALAU TAK NAK ADA MASALAH JERAWAT. . Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju kat bio profile @MistaSoulz type 👇🏻👇🏻👇🏻 . AINAA SERUM +60133773767 AINAA CLEANSER +60133773767 AINAA AGENT +60133773767 AINAA DROPSHIP +60133773767 . BELI DENGAN SAYA DAPAT FREE GIFT #BellissimoParfum APA TUNGGU LAGI?? Buat ape nak malu. WHATSAPP JER OK. MEH TANYA DULU FREE JE TANYA. . Click bio profile link for inquiries. IG: @MistaSoulz IG: @ainaaserum_kl.sentul IG: @ainaa_serum.kl . . Lots of love from #MistaSoulz ❤️ 😊 . #AinaaSerum #SerumSet #AinaaSkincare #AINAA #AinaaKualaLumpur #AinaaSentul #Nsabeauty #NsabeautySentul #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #Assalamualaikum #nsabeauty #kualalumpur #sayajual #testimoni #serum #cleanser #serummalaysia #Jerawat #ainaaserumcantik #ainaaserumklcc #AinaaSerumKL #viral #Ainaacleanser #KL #bazarpaknil #ainaacleanserkl #SerumJerawatAinaa

14

jerevibes

August and September are month of celebration for Malaysia. Just celebrated our Independence day not long ago and here we are celebrating another significant day of our beloved country the Malaysia Day. What's great about living in Malaysia? Well the holidays, we have plenty of holidays year round since Malaysia is a multi-ethnic country. When you have too many holidays what would you do? Hiking of cause as Malaysia are naturally surrounded with tropical rainforest, its always good to be back to nature. PS this is actually post-Malaysia day. . . . . . . . . . #bukittabur #malaysia #kualalumpur #hiking #hike #hikingadventures #adventure #funtimes #nature #naturelovers #forest #jungle #photooftheday #monday #lifestyle #asianguy #igdaily #igers #jalurgemilang #hikingbuddies #malaysiaday #patriotism #outdoors

11

nicci.the.travel.addict

0

daliahdezr

272 Steps to heaven ♥️🇲🇾 . . . #malaysia #kualalumpur #batucaves #temple #nature #monkey

0

daliahdezr

Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world | 📍KUALA LUMPUR ♥️🇲🇾 . . . #malaysia #kualalumpur #petronas #twintowers #technology #citylights

0

daliahdezr

1