Kulit Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

az.iena

๐Ÿ’‹ PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) . Anda Pasti Berpuas Hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : . - Hilangkan #jerawat = RM40 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan #parutjeragat = RM50 ๐Ÿ’ธ - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 ๐Ÿ’ธ - Besar & mantapkan payudara = RM120 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan masalah senggugut = RM70 ๐Ÿ’ธ - Stabilkan hormon = RM150 ๐Ÿ’ธ - Supliment untuk beri tenaga = RM150 ๐Ÿ’ธ - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 ๐Ÿ’ธ - Dan lainยฒ = RM200 ๐Ÿ’ธ . . TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kosยฒ berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ; . โค๏ธ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. โค๏ธ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . โค๏ธ Membantu memulihkan #keputihan teruk. โค๏ธ Tidak alami hot flashes. โค๏ธ Membantu mengawal stress anda. โค๏ธ Tidak mudah marah. โค๏ธ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. โค๏ธ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. โค๏ธ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. โค๏ธ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. โค๏ธ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut โค๏ธ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. โค๏ธ Meremajakan #kulit . โค๏ธ Membantu meningkatkan libido wanita. โค๏ธ Memantapkan #payudara dan #punggung. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ +601128699722 . IG : @az.iena #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladycikiena #perapatmissv #teamiladaniel #pinggangramping #pinkladyviral #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #kekechallenge #munafik2 #janganbencicintaku #vilaghazara #cintabukanbidaan

0

az.iena

๐Ÿ’‹ PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) . Anda Pasti Berpuas Hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : . - Hilangkan #jerawat = RM40 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan #parutjeragat = RM50 ๐Ÿ’ธ - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 ๐Ÿ’ธ - Besar & mantapkan payudara = RM120 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan masalah senggugut = RM70 ๐Ÿ’ธ - Stabilkan hormon = RM150 ๐Ÿ’ธ - Supliment untuk beri tenaga = RM150 ๐Ÿ’ธ - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 ๐Ÿ’ธ - Dan lainยฒ = RM200 ๐Ÿ’ธ . . TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kosยฒ berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ; . โค๏ธ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. โค๏ธ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . โค๏ธ Membantu memulihkan #keputihan teruk. โค๏ธ Tidak alami hot flashes. โค๏ธ Membantu mengawal stress anda. โค๏ธ Tidak mudah marah. โค๏ธ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. โค๏ธ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. โค๏ธ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. โค๏ธ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. โค๏ธ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut โค๏ธ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. โค๏ธ Meremajakan #kulit . โค๏ธ Membantu meningkatkan libido wanita. โค๏ธ Memantapkan #payudara dan #punggung. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ +601128699722 . IG : @az.iena #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladycikiena #perapatmissv #teamiladaniel #pinggangramping #pinkladyviral #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #kekechallenge #munafik2 #janganbencicintaku #vilaghazara #cintabukanbidaan

0

giefebi

KULIT KITA Elastisitas kulit harus tetap kita jaga meski usia terus bertambah. Saya percayakan kebutuhan gluthatione dan collagen tubuh pada Glucola Gold MCI. Bagaimana dengan Anda? Kenapa saya perlu minum Glucola ini? Karena saya menyadari semakin bertambahnya usia, semakin berkurang juga kadar collagen yang ada di dalam tubuh kita. Sementara aktifitas menuntut kita harus tetap segar, fit dan berenergy. Yuk minum satu gelas kecil Glucola Gold sebelum tidur dan rasakan saat Anda bangun tidur nanti. #collagen#kulit#kencang#sehat#gluthatione#antioksidan#antiaging#glucola#glucolagold#mci

0

fieza_maryk_

Warna paling mudah โ€œdiblendโ€ ๐Ÿ˜โค๏ธ ini belum letak Eye primer Mary Kay lagi tau ! Tapi warna dia dah POP UP !๐Ÿ˜. . . Beli Eyeshadow Percuma Gel Eyeliner ๐Ÿ˜ , suka make up dan suka free ? WhatsApp laju laju okay!. . . Anddddd its LIMITED EDITION!! You sorang jeee guna tau ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป disebabkan eyeshadow fieza pon banyak yang dah berlubang tengah fieza pon nak grab satu ๐Ÿ˜ฌ , nak tahu promo bulanan & special offer ? WhatsApp okiesss !. . . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm fieza cepat . Whatsapp 0174746160. Fieza Independent Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

1

az.iena

๐Ÿ’‹ PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) . Anda Pasti Berpuas Hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : . - Hilangkan #jerawat = RM40 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan #parutjeragat = RM50 ๐Ÿ’ธ - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 ๐Ÿ’ธ - Besar & mantapkan payudara = RM120 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan masalah senggugut = RM70 ๐Ÿ’ธ - Stabilkan hormon = RM150 ๐Ÿ’ธ - Supliment untuk beri tenaga = RM150 ๐Ÿ’ธ - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 ๐Ÿ’ธ - Dan lainยฒ = RM200 ๐Ÿ’ธ . . TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kosยฒ berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ; . โค๏ธ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. โค๏ธ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . โค๏ธ Membantu memulihkan #keputihan teruk. โค๏ธ Tidak alami hot flashes. โค๏ธ Membantu mengawal stress anda. โค๏ธ Tidak mudah marah. โค๏ธ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. โค๏ธ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. โค๏ธ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. โค๏ธ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. โค๏ธ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut โค๏ธ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. โค๏ธ Meremajakan #kulit . โค๏ธ Membantu meningkatkan libido wanita. โค๏ธ Memantapkan #payudara dan #punggung. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ +601128699722 . IG : @az.iena #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladycikiena #perapatmissv #teamiladaniel #pinggangramping #pinkladyviral #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #kekechallenge #munafik2 #janganbencicintaku #vilaghazara #cintabukanbidaan

0

noviyanahwi

Kulit mulus bebas jerawat?? Sudah โœ” Kulit cerah menyeluruh?? Belum ๐Ÿ˜ข Kulit wajah dan tubuh kusam kering, iiihh bikin suram deh๐Ÿ˜– Yuk cerahkan, lembabkan & kenyalkan kulitmu dg minum GLUCELLA ๐Ÿ˜Š Glucella kaya vit. C, apple stem cell, collagen, asam hyaluronat, premiks vitamin n mineral utk asupan nutrisi kulit, bisa banget utk mencerahkan dan melembabkan kulit yg kusam dan kering. . Novi hwi Wa : 082337193642 Line : noviyanaa00 Fb : novi chen Ig : @noviyanahwi Cari 6 org saja reseller yg serius niat mau dapet duit 50-200rb/hari, diajarin sampe bisa! Chat owner langsung ya.. "Sehat itu kebutuhan, bukan keinginan" #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak#glucella #frutablend #glucellamurah #frutablendmurah #obatjerawat #bebasjerawat #hwibandung #hwipontianak #hwibalikpapan #hwisebulu #hwijember

0

az.iena

๐Ÿ’‹ PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) . Anda Pasti Berpuas Hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN : . - Hilangkan #jerawat = RM40 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan #parutjeragat = RM50 ๐Ÿ’ธ - Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 ๐Ÿ’ธ - Besar & mantapkan payudara = RM120 ๐Ÿ’ธ - Hilangkan masalah senggugut = RM70 ๐Ÿ’ธ - Stabilkan hormon = RM150 ๐Ÿ’ธ - Supliment untuk beri tenaga = RM150 ๐Ÿ’ธ - Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 ๐Ÿ’ธ - Dan lainยฒ = RM200 ๐Ÿ’ธ . . TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kosยฒ berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat. . Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ; . โค๏ธ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. โค๏ธ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu . โค๏ธ Membantu memulihkan #keputihan teruk. โค๏ธ Tidak alami hot flashes. โค๏ธ Membantu mengawal stress anda. โค๏ธ Tidak mudah marah. โค๏ธ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat. โค๏ธ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat. โค๏ธ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal. โค๏ธ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. โค๏ธ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut โค๏ธ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. โค๏ธ Meremajakan #kulit . โค๏ธ Membantu meningkatkan libido wanita. โค๏ธ Memantapkan #payudara dan #punggung. . 100% ORGANIK.. . TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM320 JE! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ +601128699722 . IG : @az.iena #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladycikiena #perapatmissv #teamiladaniel #pinggangramping #pinkladyviral #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #kekechallenge #munafik2 #janganbencicintaku #vilaghazara #cintabukanbidaan

0

pqah_scrubdistrict

Agent SCRUB DISTRICT here โค ๐Ÿ˜˜ nk merawat masalah kulit? Nk kulit cantik ? Meh dm, kita boleh deal untk cod di kawasan tempat awak dear ๐Ÿ  AGENT DIBAWAH BOLEH COD AREA BERDEKATAN : . ๐Ÿ‘งMIMI - 01110850407 ๐Ÿ‘‰ SEBERANG JAYA ๐Ÿ‘‰BUKIT MERTAJAM ๐Ÿ‘‰PERDA ๐Ÿ‘‰SELF PICK UP TAPAH . ๐Ÿ‘งSYIKIN - 0174746480 ๐Ÿ‘‰ KEPALA BATAS ๐Ÿ‘‰ PENAGA ๐Ÿ‘‰TELUK AIR TAWAR ๐Ÿ‘‰ TASEK GELUGOR ๐Ÿ‘‰BERTAM . ๐Ÿ‘งMIRA - 0196066940 ๐Ÿ‘‰ IPOH ๐Ÿ‘‰ BOTA ๐Ÿ‘‰SITIAWAN . POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿš— nk cod or postage direct dm me okay ๐Ÿ˜‰

1

dianz.anna

0

pqah_scrubdistrict

Agent SCRUB DISTRICT here โค ๐Ÿ˜˜ nk merawat masalah kulit? Nk kulit cantik ? Meh dm, kita boleh deal untk cod di kawasan tempat awak dear ๐Ÿ  AGENT DIBAWAH BOLEH COD AREA BERDEKATAN : . ๐Ÿ‘งMIMI - 01110850407 ๐Ÿ‘‰ SEBERANG JAYA ๐Ÿ‘‰BUKIT MERTAJAM ๐Ÿ‘‰PERDA ๐Ÿ‘‰SELF PICK UP TAPAH . ๐Ÿ‘งSYIKIN - 0174746480 ๐Ÿ‘‰ KEPALA BATAS ๐Ÿ‘‰ PENAGA ๐Ÿ‘‰TELUK AIR TAWAR ๐Ÿ‘‰ TASEK GELUGOR ๐Ÿ‘‰BERTAM . ๐Ÿ‘งMIRA - 0196066940 ๐Ÿ‘‰ IPOH ๐Ÿ‘‰ BOTA ๐Ÿ‘‰SITIAWAN . POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿš— nk cod or postage direct dm me okay ๐Ÿ˜‰

1

as.beauty.puchong

0

aisyahgall.co

Kalau teteh madih kecil.. Atau aa rka ansl cewr..padti udah di beliin sendal ini Lucu n imut kaya anak.kelinci๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #kulit Wa 081280039767

0

syakillaaa3__

Nih guys salah satu produk unggulan yang bagus sekali untuk tubuh kita gan/sis Vitaline. . ๐Ÿ“ŒManfaat : ๐Ÿ“ŽSecara nyata berfungsi melawan keletihan tubuh dan menambah tenaga tubuh ๐Ÿ“ŽMenurunkan lemak tak baik di dalam darah ๐Ÿ“ŽMencegah dan memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung ๐Ÿ“ŽBerkhasiat sebagai anti-oksidan dan ๐Ÿ“Žmemperlambat penuaan ๐Ÿ“ŽMeningkatkan penyampaian pesan syaraf ๐Ÿ“ŽMeningkatnan vitalitas otak besar ๐Ÿ“ŽMemperbaiki fungsi hati ๐Ÿ“ŽMenjaga kesehatan kulit. . ๐Ÿ“ŒKomposisi : ๐Ÿ“ŽMinyak kecambah gandum : ekstrak kecambah gandum, yang kaya akan vitamin E, asam lemak tak jenuh, octacosanol, dan berbagai komposisi aktif mikro-nutrien, mempunyai nilai gizi sangat tinggi. . ๐Ÿ“ŽB-carotene : dapat berubah menjadi vitamin A sesuai dengan kebutuhan di dalam tubuh, sehingga disebut sebagai bentuk awal vitamin A. Sejenis anti-oksidan biologis yang berkhasiat, berfungsi untuk membersihkan radikal bebas di dalam tubuh, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah terjadinya tumor, trombus, pengerasan pembuluh nadi, melawan penuaan dan berbagai fungsi lainnya. . ๐Ÿ“ŽLecithin : sering disebut sebagai pembersih pembuluh darah, dalam mengemulsi kolesterol dan lemak netral dalam pembuluh darah serta mengeluarkannya dari tubuh, mencegah pengendapaannya di pembuluh darah nadi, dengan demikian dapat memperbaiki dan mencegah pengerasan pembuluh nadi, hipertensi, penyakit jantung, stroke, dan dimensia. Lecithin merupakan dewa pelindung hati, tak hanya dapat mencegah hati berlemak, tetapi juga dapat meningkatkan regenerasi sel hati. Pada waktu bersamaan, dapat menurunkan kolesterol darah, mencegah penerasan hati dan bermanfaat memulihkan fungsi hati. Lecithin juga dapat menghilangkat jerawat, flek dan dapat memperhalus kulit #vitaline #pemutih #pemutihkulit #kulit

0

syakillaaa3__

Nih guys salah satu produk unggulan yang bagus sekali untuk tubuh kita gan/sis Vitaline. . ๐Ÿ“ŒManfaat : ๐Ÿ“ŽSecara nyata berfungsi melawan keletihan tubuh dan menambah tenaga tubuh ๐Ÿ“ŽMenurunkan lemak tak baik di dalam darah ๐Ÿ“ŽMencegah dan memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung ๐Ÿ“ŽBerkhasiat sebagai anti-oksidan dan ๐Ÿ“Žmemperlambat penuaan ๐Ÿ“ŽMeningkatkan penyampaian pesan syaraf ๐Ÿ“ŽMeningkatnan vitalitas otak besar ๐Ÿ“ŽMemperbaiki fungsi hati ๐Ÿ“ŽMenjaga kesehatan kulit. . ๐Ÿ“ŒKomposisi : ๐Ÿ“ŽMinyak kecambah gandum : ekstrak kecambah gandum, yang kaya akan vitamin E, asam lemak tak jenuh, octacosanol, dan berbagai komposisi aktif mikro-nutrien, mempunyai nilai gizi sangat tinggi. . ๐Ÿ“ŽB-carotene : dapat berubah menjadi vitamin A sesuai dengan kebutuhan di dalam tubuh, sehingga disebut sebagai bentuk awal vitamin A. Sejenis anti-oksidan biologis yang berkhasiat, berfungsi untuk membersihkan radikal bebas di dalam tubuh, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah terjadinya tumor, trombus, pengerasan pembuluh nadi, melawan penuaan dan berbagai fungsi lainnya. . ๐Ÿ“ŽLecithin : sering disebut sebagai pembersih pembuluh darah, dalam mengemulsi kolesterol dan lemak netral dalam pembuluh darah serta mengeluarkannya dari tubuh, mencegah pengendapaannya di pembuluh darah nadi, dengan demikian dapat memperbaiki dan mencegah pengerasan pembuluh nadi, hipertensi, penyakit jantung, stroke, dan dimensia. Lecithin merupakan dewa pelindung hati, tak hanya dapat mencegah hati berlemak, tetapi juga dapat meningkatkan regenerasi sel hati. Pada waktu bersamaan, dapat menurunkan kolesterol darah, mencegah penerasan hati dan bermanfaat memulihkan fungsi hati. Lecithin juga dapat menghilangkat jerawat, flek dan dapat memperhalus kulit #vitaline #pemutih #pemutihkulit #kulit

0

herutoshi

Produk terbaru dari Bradley's Footwear yang sudah terkenal karena model dan di buat dari bahan bahan dengan kualitas tinggi yang dapat memberikan kenyamanan pada setiap pemakainya BRADLEYS - HOUBIS brown black Material : Genuine Pull Up Leather Insole : Foam Outsole : Rubber Size : 39 - 43 Idr 343k Size chart : 39 = 26cm 40 = 27cm 41 = 27.5cm 42 = 28cm 43 = 28.5cm 44 = 29.5cm Silahkan chat dulu untuk ketersediaan stok dan info lebih lanjutnya.. #sepatu #sepatumurah #sepatukulit #shoes #handmade #handmadeshoes #bradleys#houbis #elagos #kulit #bandung #indonesia #indonesiafashion #sepatupria#pantofel #pantofelpria #pantofelkulit

0

feminine.my

BEREHAT DULU SEBELUM BERSIHKAN DIRI. - - Haii semuaa..hari ni sis nk proceed dgn tips yg kelima. Lepas korang baru balik kelas atau kerja ptgยฒ tu..korang mesti berehat selama setengah jam. - Pastikan peluh korang betulยฒ kering sebelum bersihkan diri. - - Follow ig ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @feminine.my @feminine.my @feminine.my @feminine.my @feminine.my

1

vivakosmetik_id

0

azikabeautycare

Pengen kulit tampak lebih putih dan kinclong? ใ…ค Tapi ragu keluarin duit takut hasil penggunaannya ga sesuai harapan? ๐Ÿ˜ Hehe wajar kok sist ๐Ÿ˜ ใ…ค Tapi percaya deh, B erl Wow Lightening Body Serum ga akan ngecewain kalian ๐Ÿ’• ใ…ค Info & Pemesanan : WA 085256338816 ใ…ค #pencerahwajah #pemutihwajah #pencerahwajahalami #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutih #obatjerawat #antiaging #pencerahwajahaman #perawatanwajah #cantik #pencerahmuka #pencerahkulitalami #whitening #serumwajah #pencerahketiak #skincare #kulit #wajah #cream #pencerah #pencerahkulitmurah #pencerahbibir #kulitmulus #creammalam #maskerwajah #selkulitmati #pencerahbadan

1

perfectmasknature

Ini dia Rahasia Mengatasi masalah Wajah dan Memutihkan alami Wajah kamu secara cepat dan terbukti ๐Ÿ˜. . โžก Segera Add Line Official kami Line : @jab1169t ( pake tanda "@" di awal ya ) Whatsapp : 087776061169 Solusi buat kamu yang ingin : . ๐ŸŒฟ Memiliki Wajah Bebas Jerawat & Bekasnya. ๐ŸŒฟ Tidak gampang Jerawatan & Kusam. ๐ŸŒฟ Tampil pede dengan Wajah bersih , mulus dan berseri. ๐ŸŒฟ Tanpa Make Up tebal wajah uda Cantik alami. ๐ŸŒฟ Bebas Komedo , Kantung Mata , Flek hitam da kulit terlalu berminyak. ๐ŸŒฟ Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian. Kenggulan Masker Terbaik Perfect Mask kami : . ๐ŸŒท Dapat Mencerahkan dan memutihkan kulit. ๐ŸŒท Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu agar tidak gampang Jerawatan & Kusam. ๐ŸŒท Cocok buat semua jenis kulit. ๐ŸŒทDapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh). ๐ŸŒทDijamin tidak ada efek samping dan ngga bikin ketergantungan. ๐ŸŒทHasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari. ๐ŸŒท Bersertifikat Kesehatan lengkap BPOM, GMP, MUI. #perfectmask #mask #maskerwajah #menghilangkanjerawat #mencerahkanwajah #perawatan #flekwajah #wajahbersih #maskeralami #kulit

0

yogashoes.id

Sudah tersedia kembali nih mas bro sepatu best seller kita, jadi jangan sampai kehabisan lagi ya. Cocok banget buat harian,atau weekend kalian. Tenang, harga masih bersahabat. Hanya, IDR 300,000 silahkan cek koleksi sepatu kita di alamat. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ JL. Bay Pass Dharma Giri, (bay pass buruan) Gianyar, Bali (Sebelah Timur Bnk BCA) ๐Ÿ‘‰ JL. Arjuna No.36, Semarapura, klungkung, --------------------------- #yogashoes_id #kulit #sapatu #sepatukulit #sapetukantor #homindustri #sepatupria #sepatuwanita #shoes #casualsoes #clasicshoes #hadmadeshoes #mensfashion #lokalbali #brandbali #brand #gianyar #klungkung #denpasar #suportbrandlocal #balilocalbrand #brandbaliclothing

0

marykay.yana

Alhamdulillah... Done cod... Tq dik kerana percaya dan memilih mary kay...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Set rawatan yang digunakan semasa kulit kering ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿปโœจ. . . All skin type boleh guna cuma cleanser uolss kena tukar mengikut skin uolss sendiri. BE F1 - Kulit kering BE F2 - Kulit Normal BE F3 - Kulit berminyak . Jom go through one by one item ๐Ÿ‘‡๐Ÿป. . Cleanser Botanical Effect ๏ธ๐Ÿ€ . Fungsinya: โ€ขmembersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut. โ€ขBotanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif. . . Mary Kay Intense Moisturizing Cream (Dry skin/Kulit Kering). . KULIT KERING ADALAH PUNCA JERAGAT. . Lembapkan kulit dengan Mary Kay intense moisturizing cream, lebih baik lembabkan dulu kulit sebab kulit kering adalah punca jeragat! Bukan jeragat je, mempamerkan kedutan seribu & kulit kering juga membuatkan anda lebih berusia dari usia sebenar. . Bila kulit dah lembab dan sihat, baru lah tukar kepada set pencerahan untuk memudarkan jeragat/bintik2 hitam. . Recommendation : Mary Kay Intense Moisturizing Cream (Sangat intense / pekat cukup untuk melembabkan kulit yg terlalu kering sepanjang malam) Bangun pagi, kulit wajah lebih lembap. . Seperti kita juga, perlukan air untuk hilangkan dahaga, kulit kita juga akan kehausan, bila kurangnya pelembap. . . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm yana cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 01111804893 Yana Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand

0

u1mode

Dompet hp bahan kulit super, size 10 x 16cm harga Rp. 110ribu Minat inbox segera Kualitas dijamin #uimode #grosir #lapak #grosirlapak #dompet #dompethp #hp #kulit #dompetkulit

0

u1mode

Dompet hp bahan kulit super, size 12 x 18cm harga Rp. 110ribu Minat inbox segera Kualitas dijamin #uimode #grosir #lapak #grosirlapak #dompet #dompethp #hp #kulit #dompetkulit

0

dompetkulitid

Kamu pencinta produk kulit asli? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . lagi bingung buat souvenir acara kamu yang keren? . cek @fiestamarketid buat liat produk kulit lainnya yang cocok sama kamu! . Bebas grafir suka-suka tanpa ada tamban biaya! . Mau satuan bisa, mau murah yu beli banyak makin murah! . Official online store: ๐ŸŒ www.fiestamarket.net ๐Ÿ›’ tokopedia.com/fiestamarket ๐Ÿ›’ shopee.co.id/fiestamarket . Butuh bantuan? ๐Ÿ“ฑ wa: 081214272777 ๐Ÿ“ฑline: @fiestamarket (pake@)

1

dompetkulitid

Kamu pencinta produk kulit asli? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . lagi bingung buat souvenir acara kamu yang keren? . cek @fiestamarketid buat liat produk kulit lainnya yang cocok sama kamu! . Bebas grafir suka-suka tanpa ada tamban biaya! . Mau satuan bisa, mau murah yu beli banyak makin murah! . Official online store: ๐ŸŒ www.fiestamarket.net ๐Ÿ›’ tokopedia.com/fiestamarket ๐Ÿ›’ shopee.co.id/fiestamarket . Butuh bantuan? ๐Ÿ“ฑ wa: 081214272777 ๐Ÿ“ฑline: @fiestamarket (pake@)

1

u1mode

Dompet hp bahan kulit super harga Rp. 110ribu Minat inbox segera Kualitas dijamin #uimode #grosir #lapak #grosirlapak #dompet #dompethp #hp #kulit #dompetkulit

0

stnrdn.co

PINK LADY Body Perfection: TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? ๐Ÿ‘ฉ KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..๐Ÿ˜ฃ PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..๐Ÿ™ . PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK. . LETOPS DAN PANAZZZ.. . TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI. . โœ” BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. โœ” MISS V KETAT MENGGIGIT. โœ” KULIT CERAH HALUS MULUS. โœ” GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI. . ADA LAGI... . ๐ŸŒท KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C ๐ŸŒท MENAMBAHKAN SUSU BADAN. ๐ŸŒท RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN. ๐ŸŒท KUKU CANTIK BERKILAT. ๐ŸŒท TIADA LAGI MOOD SWING. ๐ŸŒท NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. ๐ŸŒท KITARAN PERIOD ON TIME. ๐ŸŒท MELAMBATKAN MENAPAUSE. . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? . ๐Ÿ’• WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK JAGA BODY. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . BERAPA HARGA PINKLADY? . CUMA RM280 SAHAJA!! PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA!! . BERKESAN KE? . CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . BAGAIMANA NAK BELI? . WHATSAPP KAMI +601126705125 +601126705125 +601126705125 . JOM DAPATKAN SEKARANG! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #cantikcantiksemua #mengancambrooo #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin #pinkladykelantan #pinkladybyyana #pinkladybodygoals #cantik

0

stnrdn.co

PINK LADY Body Perfection: TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? ๐Ÿ‘ฉ KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..๐Ÿ˜ฃ PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..๐Ÿ™ . PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK. . LETOPS DAN PANAZZZ.. . TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI. . โœ” BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. โœ” MISS V KETAT MENGGIGIT. โœ” KULIT CERAH HALUS MULUS. โœ” GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI. . ADA LAGI... . ๐ŸŒท KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C ๐ŸŒท MENAMBAHKAN SUSU BADAN. ๐ŸŒท RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN. ๐ŸŒท KUKU CANTIK BERKILAT. ๐ŸŒท TIADA LAGI MOOD SWING. ๐ŸŒท NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. ๐ŸŒท KITARAN PERIOD ON TIME. ๐ŸŒท MELAMBATKAN MENAPAUSE. . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? . ๐Ÿ’• WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK JAGA BODY. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . BERAPA HARGA PINKLADY? . CUMA RM280 SAHAJA!! PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA!! . BERKESAN KE? . CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . BAGAIMANA NAK BELI? . WHATSAPP KAMI +601126705125 +601126705125 +601126705125 . JOM DAPATKAN SEKARANG! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #cantikcantiksemua #mengancambrooo #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin #pinkladykelantan #pinkladybyyana #pinkladybodygoals #cantik

0

stnrdn.co

PINK LADY Body Perfection: TAK JELES KE TGK PAYUDARA KAWAN SEMUA MONTOK2?? ๐Ÿ‘ฉ KORANG PAKAI T-SHIRT TAK KETAT PUN KAT DADA..๐Ÿ˜ฃ PUAS DAH BUAT MACAM2 TAPI BODY TAK LENTIK PUN MCM KILAFAIRY..๐Ÿ™ . PINKLADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UTK PEREMPUAN YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . BIAR BERBUIH MULUT CIK ABANG TGK. . LETOPS DAN PANAZZZ.. . TAK MAHAL PUN KALAU NAK DIBANDINGKAN DGN FUNGSI PRODUK NI. . โœ” BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. โœ” MISS V KETAT MENGGIGIT. โœ” KULIT CERAH HALUS MULUS. โœ” GEMOK JADI KURUS, KERING JADI BERISI. . ADA LAGI... . ๐ŸŒท KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C ๐ŸŒท MENAMBAHKAN SUSU BADAN. ๐ŸŒท RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN. ๐ŸŒท KUKU CANTIK BERKILAT. ๐ŸŒท TIADA LAGI MOOD SWING. ๐ŸŒท NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. ๐ŸŒท KITARAN PERIOD ON TIME. ๐ŸŒท MELAMBATKAN MENAPAUSE. . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? . ๐Ÿ’• WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK JAGA BODY. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA. ๐Ÿ’• WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . BERAPA HARGA PINKLADY? . CUMA RM280 SAHAJA!! PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA!! . BERKESAN KE? . CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT.. SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN PINKLADY ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . BAGAIMANA NAK BELI? . WHATSAPP KAMI +601126705125 +601126705125 +601126705125 . JOM DAPATKAN SEKARANG! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #cantikcantiksemua #mengancambrooo #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin #pinkladykelantan #pinkladybyyana #pinkladybodygoals #cantik

0

zilzarlife


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118