Kurusdenganselamat Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

pil_kuruspantas

Suretrim harga mampu milik..ada free korset ramping😍😘.. Nak thu tak? Korset ramping tu berharga RM60.. Kmi bgi free je dlm stiap pembelian sureTrim..😊😊 Harga promosi sureTrim.. Sebotol RM110.. Murah je korang..klau nk kurus dkm seminggu.. Cepat² lh order sureTrim skrang😍 #LulusKKM📲01125295370 #suretim #kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurussihat #kurussebelumraya #kurusdalamseminggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #ramping #rampingkurus #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia #pilkurus #pilkurusmalaysia #gym  #zumba #diet #dietsihat #power #cantik #tipsdiet #nakkurus #lemonex #lentikdara #tehkurus #detox #kopikurus

0

mohdnizal_

Kita tidak boleh pilih nak bakar lemak bahagian mana. . Ramai yang workout/exercise macam2 dan target nak lost.. contoh: buat push-up nak lost lemak di lengan..sama juga sit-up untuk kempiskan perut.. . Ini sebab setiap orang ada lemak dibahagian tertentu.. untuk wanita biasanya di peha,pinggul dan lengan.. dan lelaki mostly di perut dan belakang. . cara yg tepat adalah diet seimbang.. mengambil kira defisit kalori dan basic nutrisi ..lemak mula mencair dibahagian yg nipis dahulu.. dan last sekali akan ke bahagian tebal seperti perut dan peha. . #mohdnizal_ #teamckrosliza • ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ coach Nizal 017-9677855 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . • #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdengancepat #jomkurus #nakkurus #kurusberkesan #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #sayanakkurus #kurus #kurusdengancoach #weightlossonlinecoaching

0

pil_kuruspantas

Berkat Kesabaran Untuk KURUS SIHAT FIT Dengan #SureTrim Dalam 4 Botol Dari Berat, 70KG Turun 60.2KG ❕❕ Target Nak Turunkan Berat Lagi 5KG 💃💃💃 Yang Penting Orang Nak KURUS Jangan Putus Asa Okey.. 👍👍👍 SURE TRIM #LulusKKM #FreeCORSET #FreePostage #ByRoserichEmpires #LulusKKM📲01125295370 #suretim #kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu #kurussihat #kurussebelumraya #kurusdalamseminggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #ramping #rampingkurus #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia #pilkurus #pilkurusmalaysia #gym  #zumba #diet #dietsihat #power #cantik #tipsdiet

0

zuldewibeauteous

Siapa yang ada masalah ni boleh amal kan #juzfit 💁🏻 . Dapat membuang toksin & detox di dalam badan kita.Hanya amal kan 2 sesachet setiap hari untuk dapat berat ideal dan tampil lebih cantik menawan secara semulajadi. . #ZulDewiBeauteous #RahsiaSihatSelim #FiberShotbyAmyraRosli #kurusdenganselamat #kurus #slim #peha #lengan #punggung #perut #terapiinstagram #ajimaura #Singapore #tipsjuzfit #juzfit #juzfitteatox #daretobefit

0

zuldewibeauteous

Hey guys! Korang tahu x pengambilan gula berlebihan menyebabkan berat badan susah nak turun?😊 . 🍋Minum air kosong bagi menggantikan minuman manis seperti air berkarbonat, air sirap dan kordial - 🍋Elakkan makanan dan minuman bergula di antara hidangan utama dan sebelum waktu tidur. - 🍋Makan buah sebagai pencuci mulut bagi menggantikan makanan bergula seperti kuih, kek dan bubur . Jangan lupa amal kan tips ni.Untuk cepat lagi kesan dan hasil yg terbaik🙌🏻 . . #ZulDewiBeauteous #RahsiaSihatSelim #FiberShotbyAmyraRosli #kurusdenganselamat #kurus #slim #peha #lengan #punggung #perut #terapiinstagram #ajimaura #Singapore #tipsjuzfit #juzfit #juzfitteatox #daretobefit

0

zuldewibeauteous

Khas siapa yang susah nk turun berat tu 😋 . Pengambilan air kosong yang secukupnya adalah sangat penting. . Pengambilan air yang mencukupi membantu mempercepatkan proses pemulihan dengan cara sekurang kurangnya minum air 3 liter setiap hari. . Jangan lupa amal kan tips ni.kalau nak cepat lagi kesan dan hasil yg terbaik . . #ZulDewiBeauteous #RahsiaSihatSelim #FiberShotbyAmyraRosli #kurusdenganselamat #kurus #slim #peha #lengan #punggung #perut #terapiinstagram #ajimaura #Singapore #TipsJuzFit

0

demica_byaniesa

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkuruskb #ubatkuruskelantan #codkb #freecod #demicabyaniesa #nisaguide #freeguide #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

body_letop_oiiiii

BERAT TURUN 4 KILO 🌹 Sape beli ngan hakak #DaryTea ni hakak share tips #loss4kgseminngu . . Dah cakap MINUM-MINUM JE KURUS korang tak cayee. Hahh tengok ni ada lagi happy customer yg dah KURUIHH dengan DARY TEA . . Senang tak yah seksa nak telan ubat berketul-ketul. Takyah pergi bazir ribu-ribu nak sedut lemak. Minum TEA JE DAH KURUS. Betul tak tipuuu. Dayah pun minum tauu. . . ❌tak cirit birit ❌tak sakit perut ❌takde side effect langsung . tak nak ke tak nak ke KURUIH ? . jom nak tau INFO lebih lanjut pasal DARY TEATOX taksah sesegan korang WHATAPPS jer.. #kurusdenganselamat #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #cepatkurus #detox #teatox #malaysia #hantupunyaboss #akucintadia

0

ratu_susuk_cepat_kurus

BERAT TURUN 4 KILO 🌹 Sape beli ngan hakak #DaryTea ni hakak share tips #loss4kgseminngu . . Dah cakap MINUM-MINUM JE KURUS korang tak cayee. Hahh tengok ni ada lagi happy customer yg dah KURUIHH dengan DARY TEA . . Senang tak yah seksa nak telan ubat berketul-ketul. Takyah pergi bazir ribu-ribu nak sedut lemak. Minum TEA JE DAH KURUS. Betul tak tipuuu. Dayah pun minum tauu. . . ❌tak cirit birit ❌tak sakit perut ❌takde side effect langsung . tak nak ke tak nak ke KURUIH ? . jom nak tau INFO lebih lanjut pasal DARY TEATOX taksah sesegan korang WHATAPPS jer.. #kurusdenganselamat #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #cepatkurus #detox #teatox #malaysia #hantupunyaboss #akucintadia

0

demica.dyqallysa

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

1

demicabeauty

. DAH TURUN 20KG, BADAN RASA RINGAN . Wowww wowww woww! Sape taknak badan makin kecik oiii..akak ni lagi la best dari badan size XXXL terus jadi XXL! Jgn stop consume okayy teruskan sampai capai berat ideal💪🏻. . Korang yg jenis makan banyak tapi nak kurus SANGAT SANGAT sesuai consume #Demica ni. Boleh pilih nak #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry . . Nak sis bagi FREE GUIDE utk kurus dgn Demica?? Cepat DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

3

chocofit.bynurhidayahwanti

SUSU BADAN MAKIN MERIAH😍 Takde alasan pun bf mom takboleh nak kurus. Dayah pun fully bf jugak tau. Alhamdulillah baby pun ok tak meragam ke ape. Susu pun makin banyak😍 Yang penting banyakkan minum air kosong and jangan biarkan perut kosong. Siapa lagi nak Dayah bantu kurus dengan #chocofit ? Whatsapp Dayah NOW atau nak lagi mudah boleh klik terus link whatsapp kat BIO. FREE COD : 🚗KLUANG 🚗KLUANG 🚗KLUANG STOK TERHAD + FREEGIFT 🎁 Whatsapp : Dayah +6017-7608742 #chocofit #chocofitkluang #coklatsedap #chocolateforfitness #lemonfit #chococurve #cepatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like #likeforfollow #likeforlikesback #sayanakkurus

1

bakar.lemak.mince

Nak Special Price ke, nak SUPER Special Price?. . Liat sangat badan ni nak kurus. Makan sikit je, berat naik BOOM! Rileks sis. Terus dapatkan pakej kombo kurus dengan Felinna Hot Lotion & Gula-gula Kurus MINCE. . Sesambil pecahkan lemak dalam badan tu boleh kawal kolesterol sekali. Kulit lebih anjal, selulit pun ghaib sama. Bestnya! . Tak payah pening-pening dah. WhatsApp terus sini. . 📲 0169587075 . Minta harga SUPER special sekarang sementara stok masih ada!

1

bakar.lemak.mince

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+) Hisap je macam gula gula (+) Senang dibawa (+) Sedap, rasa buah oren (+) Selamat, dah buat labtest (+) Tiada side effect macam cirit, menggigil (+) Kawal selera makan (+) Banyak testimoni diterima. . Nak order/pertanyaan WhatsApp 📲 +6 0169587075

1

bakar.lemak.mince

Nak Special Price ke, nak SUPER Special Price?. . Liat sangat badan ni nak kurus. Makan sikit je, berat naik BOOM! Rileks sis. Terus dapatkan pakej kombo kurus dengan Felinna Hot Lotion & Gula-gula Kurus MINCE. . Sesambil pecahkan lemak dalam badan tu boleh kawal kolesterol sekali. Kulit lebih anjal, selulit pun ghaib sama. Bestnya!. . Tak payah pening-pening dah. WhatsApp terus sini. . 📲 0169587075 . Minta harga SUPER special sekarang sementara stok masih ada!.

2

demica_qurusqebu

Selamat petang uolss..sis taknak cakap banyak, cukup dgn korang tengok sendiri banyak mana parcel keluar utk customer kesayangan yg taksabar nak kurus dgn #DemicaCoklat #DemicaMixberry & #DemicaBengkung . . Dah masuk 2019 ni Alhamdulillah makin ramai repeat order. Sbb apa?? Sbb Demica & Bengkung kita POWER 🔥 . Nak kurus dlm minggu ni jgk?? Klik link pada bio ig Atau DM SEKARANG nombor telefon korang, okay? . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat#umkjeli #politeknikjeli #singaporeonlineshop #kankukejarcintakamu #demicacodjeli #demicaqurusqebu #demicaqurusqebu02 #bazar #bazarpaknil #demicacodjeli

2

demica_qurusqebu

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #umkjeli #politeknikjeli #demicacodjeli #demicaqurusqebu #demicaqurusqebu02 #bazar #bazarpaknil

1

cepat_kurus

BYE BYE LEMAK KU 😘 . Tolong jangan rindu lagi ye wahai lemak. Jangan datang dah. Gi la main jejauh 😬 . Awak bayangkan esok pagi awak timbang tengok-tengok berat awak dah LOSS 5 KILO. Body dah SLIM MELIM macam akak sorg ni. Seghonok ke idokkk? . Ade tak yang teringin nak say GOODBYE LEMAKSS KUU.? kalau hakak #bantu #guide korang nak tak? . Tapi korang WAJIB la beli DARY TEATOX dengan dulu. Minum 2x sehari. Ikut TIPS yg hakak bagi nanti.. TAK PENING TAK LOYA. . Nanti hakak sendiri akan guide korang cara untuk BUANG LEMAK dengan TEA DARY. . So korang tunggu ape lagiii tuu. Wasap la cepat ye.. #kurusdenganselamat #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #sapelambatdiagemok

0

body_letop_oiiiii

BYE BYE LEMAK KU 😘 . Tolong jangan rindu lagi ye wahai lemak. Jangan datang dah. Gi la main jejauh 😬 . Awak bayangkan esok pagi awak timbang tengok-tengok berat awak dah LOSS 5 KILO. Body dah SLIM MELIM macam akak sorg ni. Seghonok ke idokkk? . Ade tak yang teringin nak say GOODBYE LEMAKSS KUU.? kalau hakak #bantu #guide korang nak tak? . Tapi korang WAJIB la beli DARY TEATOX dengan dulu. Minum 2x sehari. Ikut TIPS yg hakak bagi nanti.. TAK PENING TAK LOYA. . Nanti hakak sendiri akan guide korang cara untuk BUANG LEMAK dengan TEA DARY. . So korang tunggu ape lagiii tuu. Wasap la cepat ye.. #kurusdenganselamat #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #sapelambatdiagemok

0

ckhaslina

Antara sebab kenapa susah nak turun berat😅😅 cuba check balik ada x antara 10 sebab nie dalam diet korg🤩🤩 . . SHARE & TAG . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE: . Coach Lin +60199195466 . #ckhaslina #teamckrosliza #brunei #johor #sabah #singapore#jubahbesar #bajubesar #diabetes #kelantan #sarawak #kualalumpur #terengganu #kedah #sihatdanbonusnyakurus #suriafm #airasiax #selangor #adegengsenangkurus #tv3 #kedah #kakidrama #kurusdenganselamat #kurus #kuruscepat #kurussihat #hidupsihat #makanansihat #coachpemakanan #healthylifestyles

0

slim_medina

KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA?? .... JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS.. MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruscepat #jomkurus #kurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #cikguseo #nakkurus #nakkuruscepat #jomsihat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #qurose #langsingsehat #langsingcepat #ubatkurusmurah #obatkurus #kuruscantik

2

demica_official

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.kelantan

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.official

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

demica.kurus

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.co

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicacodkelantan #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

syahmimibeautyhq

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

demica.kurusofficial

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicasquad #demicaselangor #coddemicaklang #coddemicashahalam #coddemicaportklang

1

kurusdemica_beautty

Yeayyy Niena baru je consume & dah share feedback turun 3KG dgn #Demica . Uols yg baru nak try boleh je ambik yg SUPER SAVER PACK (15 sachet). Boleh bg dekat member sekali try, confirm sedap & buat uols kenyang lama. . Nak admin explain details lagi? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicasquad #demicaselangor #coddemicaklang #coddemicashahalam #coddemicaportklang

0

felinnahotlotion

Delete lemak dengan #felinnahotlotion Uolls takkan sedar lemak lari tinggalkan uolls. Tau² dah hilang tak tinggal jejak😉 Sapa lagi nak try hotlotion #viral ni WHATSAPP : 0134315833 P/S : KKM APPROVED #sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium #sisfeltitaniumelite #kurus2019 #kurusmudah #kuruscepat #kurusdenganselamat

0

felinnahotlotion

Delete lemak dengan #felinnahotlotion Uolls takkan sedar lemak lari tinggalkan uolls. Tau² dah hilang tak tinggal jejak😉 Sapa lagi nak try hotlotion #viral ni WHATSAPP : 0134315833 P/S : KKM APPROVED #sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium #sisfeltitaniumelite #kurus2019 #kurusmudah #kuruscepat #kurusdenganselamat

0

teatox_slim

Assalamualaikum....mulakan hari anda dengan minum Slimming Detox Tea & Kaki Cantiq Tea...Gerenti berkesan & cepat kurus...Produk kurus paling murah... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ......... Whatsapp saya sekarang 019-3705174 Whatsapp saya sekarang 019-3705174 Whatsapp saya sekarang 019-3705174 #bycikelina #fedbackcikelina #slimminglotion #detoxteamalaysia #skinnytea #murahmurah #nakcantik #nakkurus #visitmyig #cikguseo #sayajualmurah #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #kurusbadan #nakkuruskanbadan #teamilafazila

1

kuruscantik.langsing

Banyakkan air, eh kalau tak jaga diet pun kena minum air tau. Jom amalkan sekurangnya 2 liter sehari.Baru cepat kurus. proses perkumuhan pun berjalan lancar, kulit pun cantik , kan best tuu so for a better result atleast minum 2 liter air sehari tau uolls yang perempuan tuu 😊 . . nak siti consult anda? whatsapp +60124646014

1

hafiey.my

Demica HALAL. . Kita dah ada SIJIL HALAL so dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari extrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama. Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dalam badan melalui air kecil and peluh sahaja 🙂. . . Sape lagi nak kurus dgn minuman kegemaran? Klik link pada bio ig SEKARANG atau boleh DM nombor telefon korang okay 👌🏻 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

0

ikillzz_letsbeybeyh

Alhamdulillah dah TURUN 25KG lepas consume DEMICA! . Ni memang killer testimoni ikhlas dari adik manis yg bernama Fara. Sampai harini Fara consume Demica tau. Jom tgk video ni, Fara share apa yg buatkan dia boleh turun sebanyak tu.😍 . Nak info lanjut? @demica.letsbeybeyh @demica.letsbeybeyh @demica.letsbeybeyh . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demica

0

demica_demicashop

Alhamdulillah dah TURUN 25KG lepas consume DEMICA! . Ni memang killer testimoni ikhlas dari adik manis yg bernama Fara. Sampai harini Fara consume Demica tau. Jom tgk video ni, Fara share apa yg buatkan dia boleh turun sebanyak tu.😍 . Nak info lanjut? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demica

0

demica.kelantan

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS KAN???? Korang boleh pilih nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . . Klik link pada bio ig SEKARANG atau tinggalkan nombor Whatsapp korang. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

1

demica_official

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS KAN???? Korang boleh pilih nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . . Klik link pada bio ig SEKARANG atau tinggalkan nombor Whatsapp korang. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

0

demica.official

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS KAN???? Korang boleh pilih nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . . Klik link pada bio ig SEKARANG atau tinggalkan nombor Whatsapp korang. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

1

demica.kurus

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS KAN???? Korang boleh pilih nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . . Klik link pada bio ig SEKARANG atau tinggalkan nombor Whatsapp korang. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakb #demicapchepa #demicagongbadak #demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

1

felinna.hot.lotion.official

Perghhh sapu-sapu gosok-gosok LEMAK HILANG. Pakej stretchmark sekali pun ghaib. 😍 Boleh ja sapu kat memana yang kita nak. Dagu ke. Paha ke. Lengan ke. InsyaAllah TERBUKTI BERKESAN. 👍 Nak jadi agen dan dropship pun boleh. Tekan link di bio. 👆

1

calsium_viral05.my

Viral gilerr susu calsium & zinc ni sekarang dekat. @calsium_viral.my Tak sampai seminggu lebih 115 kotak terjual. Perghhhhh. . Mana taknya, susu ni powerrr gila kottt. Dalam masa 5 hari jerr masalah PENDEK boleh hilang, naik tinggin 2-15cm. Kalau masalah KETINGGIAN BADAN biasa-biasa ni apatah lagi kan. . Admin pun dah cuba memang betul-betul berkesan dan harga pun murah memang korang kena cuba😊 . Yang ni seriusss untuk korang yang nak selesaikan masalah KETINGGIAN BADAN. Tak percaya try tengok kat @calsium_viral.my @calsium_viral.my . HATI HATI BANYAK SCAM ! . #tinggiberjayatiens #tiens #tiensmalaysia #ubatpeninggibadan #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

1

demica_raezz

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni - #regrann

1

demica_byraezz

LENGAN MAKIN KECIL . 2 MINGGU TURUN 7KG DARI 65KG➡️58KG . Hai korang..jom tengok size lengan adik manis ni makin kecil. Bila dah berkurang toksin dalam badan, senang la nak turun berat berkilo-kilo. Yg penting konsisten consume #Demica 1 sachet sehari lepas makan pagi & lepas makan tengah hari. . Nak order Demica?? DM nombor fon uols SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni - #regrann

0

demicaperak_

0

coachfaizah

Antara makan & emosi . . Sbnrnya byk yg kita makan bukan sebab lapar tp sbb bosan, sbb rasa nk mengunyah, sbb marah, sbb stress, sbb byk masalah, sbb makanan dh ada dpn mata apalagi makan la, sbb tak tahu nak buat apa, mcm2 lagi lah.. . Betul tak? Tp kalau makan sbb ada masalah, masalah tak selesai pun. Lagi bermasalah ada. Sbb stress pulak pergi mkn byk2 sbb ada masalah 😆😂. . Betoi tak girlss. . PROJEK KURUS TAHUN BARU SURIKURUS ONLINE COACHING ❎ Kurus tanpa stress ❎ Tak wajib masak ❎ Tak wajib bersenam ❎ Kurus tanpa berlapar ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu-ibu ✔ Boleh makan nasi (juga sambal) ✔ Personalized mealplan yg mudah ✔ Group coaching wanita sahaja ✔ Homework, food diary checking, intense coaching ✔ Ebook resepi sihat 😍 Rewards & recognition . . DAFTAR SEKARANG!! 👇 Herbalife Coach Faizah +60127462341. . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

1

healthcenter.my

HEIGHT UP (NATRIUM HIGH CALCIUM POWDER) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. Scientifically Researched& Proven Height Formula NUTRISI SEMULAJADI. 100BERKESAN. 100 SELAMAT. 100 HALAL Dirumus dpd bahan2 semulajadi dan guna kaedah Nano(Korea Bio Advanced Bone Development Techniques) Terbukti memberi kesan ketinggian 2-15 cm keatas Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari makna KKM, FDA dan HACCP bagi Jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesana Cara-cara nak order Hantarkan SS kepada Whatsapp: +60 11-3697 6102 #tinggiberjayatiens #tiens #tiensmalaysia #ubatpeninggibadan #tiensmurah #peninggibadantiens #maskerspirulina #ubattinggimalaysia #kurusdalam2minggu #payudarategang #peninggibadantiensmalaysia #nakgemuk #payudaragebu #mhcamalaysia #sayajualmurah #ubattinggisingapore #kurusberkesan #ubattinggitiens #tienssingapore #peninggibadan #sayanakputih #jualpeninggibadan #tiensmurahmalaysia #ubatgemuk #kurusdenganselamat #tiensresmi #naktinggi #cepattinggi #berkesantinggi #calciumtiens

0

healthcenter.my

0

demicaperak_

3

adave.penang

0

ciklang_annette

💃🏻 BODY MAKIN SEXYYYY DGN BENGKUNG MODEN 💃🏻 Jangan gigit jari kalau tengok body kawan² dah melentik uolss. Tak nak ke reshape body bagi melentik dengan bengkung moden annette yang super sexy, senang dan selesa ni. Hanya tarik zap² lekat je. Dah siap ❤lelaki & perempuan boleh pakai. ❤size sehingga 4XL ❤ibu bersalin normal/czer digalakkan pakai ❤anak dara pun boleh guna untuk kekalkan shape pinggang yang menarik dan mereciks Jangan gigit jari tahun ni dia pakai kebaya cutting di Aidilfitri. #Ciklang Norhas Suhaini Norsazali NSN shaping wear Annette semudah ABC #NiatSyukurNikmat #TeamCiktynAwesome #DropshipWanted #tipdiet #Tipsihat #tipkempis #tipmudah #tiktok #Kurusdenganpakaian #kurusuntuksuami #KurusdenganNiat #kurusdenganselamat #langsingdarirumah #caralangsing #artinstagram #artismalaysia #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

0

wanitasempurna2u

LOLITA PERNAH TAK MENJADI😉 . . Lenje Testimoni LOLITA Lagi.. Parah nie kalo xnak cuba😆 Rm55 ja kot...bkn ratus2 ribu riban taw jaminan utk kurus. . Nak taw sesuatu produk kurus tuh berkesan ke tak apabila korang terasa selalu ditegur😉 . 📌ditegur kurus oleh kawan2 📌paling best bila shuben puji body dah mengancam mcm anok daqo 📌pipi paw..double chin..perot yg bertingkat2 dah xdok..paha dah x bergesel..punggung dah mengecil 📌baju yg selalu pakai dah mula longgar 📌seluaq n baju lama2 dah blh pakai 📌bila timbang angkat makin kecil . Kalo korang ada symptoms sedemikian maka produk yg korang cuba tuh memang BERKESAN😍😍😍 . Testimoni Melethoppp . Tidak mcm produk lain yg ada dipasaran. Beauteaslim satu2nya produk yg memberi jaminan utk merealisasikan impian anda utk kurus. . ❌perlu DIET ❌perlu SENAMAN ❌perlu MEMERUT asyik ke toilet . Xde yg rugi malahan anda yg akan dpt manfaat berlipat ganda. . 📲WhatsApp 0124175051 . #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualbajubaby #sayajualbaju #kurus #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruskanbadan #kuruslangsing #kuruscepat #produkmuslim #pahang #kelantan #johor #LUV_ARTISZ #igreview #boomshell #fullplus #kuantan #cikgu #pinklady #bruneionlineshop #bustupexpress

0

carboflex_stokis

PILIHAN TERBAIK UNTUK SINGKIRKAN LEMAK & NYAH TOKSIN !!! ... Pastikan belian mana2 produk keluaran Adave daripada Agen & Stokis sah. • • SETIAP BELIAN⤵⤵⤵ Free Postage & Free Gift dari k.noor @carboflex_stokis • Hubungi K.Noor untuk detail & order. • KLIK Link Bio di profile SEKARANG ! • • #carboflex #deflex #carbolimex #Carbochoc #Cleaflex

1

tea.cantik.medina

KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA?? .... JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS.. MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruscepat #jomkurus #kurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #cikguseo #nakkurus #nakkuruscepat #kempisperut #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #qurose #langsingsehat #langsingcepat #ubatkurusmurah #gegarvaganza #kuruscantik #hsn #jomheboh #jomturunpadang

0

demica_kurus.bynita

Terima kasih akak syg sudi COD #demicacoklat dari #DemicaSquad . Tak sabar sgt nak share feedback dari akak plak lepas ni. . #Demica mengandungi raspberry ketone yg boleh melawaskan uols yg ada masalah susah nak membuang atau sembelit. Yg PALING PALING penting, WAJIB minum air kosong MINIMUM 3 liter sehari utk kesan optimum. . . Nak order Demica? Klik link pada bio ig SEKARANG ☘️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #slim #bazarpaknil #demicasquad

0

demica_slimm

Terima kasih akak syg sudi COD #demicacoklat dari #DemicaSquad . Tak sabar sgt nak share feedback dari akak plak lepas ni. . #Demica mengandungi raspberry ketone yg boleh melawaskan uols yg ada masalah susah nak membuang atau sembelit. Yg PALING PALING penting, WAJIB minum air kosong MINIMUM 3 liter sehari utk kesan optimum. . . Nak order Demica? Klik link pada bio ig SEKARANG ☘️. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #shahalamcod #subangcod #demicashahalam #demicasubang #codshahalam #codsubang #cod #ubatviral #slim #bazarpaknil #demicasquad

2

klubnalaleh_penang_island

1

klubnalaleh_penang_island

0

demica_bylyaa

Demica HALAL. . Kita dah ada SIJIL HALAL so dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari extrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama. Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dalam badan melalui air kecil and peluh sahaja 🙂. . Sape lagi nak kurus dgn minuman kegemaran? Klik link pada bio ig SEKARANG okay 👌🏻 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

3

demica_bylyaa

1 KOTAK TURUN 8KG . DARI 60KG ➡️ 52KG . Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss 😍 Lemak² kat pipi, dagu, lengan & peha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal, ramai pulak puji makin selim. Senang je, korang just kena ikut apa yang #DemicaSquad guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE GUIDE?? . Jom klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

0

jomkurus.demica

1 KOTAK TURUN 12KG . DULU 108KG➡️SEKARANG 96KG . Wowww betul2 berkesan! Apa perasaan bila suami, mak & nenek puji berat turun & nampak makin kurus?? Fuhhhh gembira tak terkata la kannn 😍. Akak ni berzumba utk bantu percepatkan proses pengeluaran peluh selain kawal makan. . #DemicaSquad akan bagi free coaching tau utk setiap pembelian #Demica . . Sape nak cuba? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

syahmimi.demica

1 KOTAK TURUN 12KG . DULU 108KG➡️SEKARANG 96KG . Wowww betul2 berkesan! Apa perasaan bila suami, mak & nenek puji berat turun & nampak makin kurus?? Fuhhhh gembira tak terkata la kannn 😍. Akak ni berzumba utk bantu percepatkan proses pengeluaran peluh selain kawal makan. . #DemicaSquad akan bagi free coaching tau utk setiap pembelian #Demica . . Sape nak cuba? Klik link pada bio ig atau DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

1

sufi_pija_bibi


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118