Lawakhambar Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

kelakarbeb

0

pesankakmoji

Baru je nak sweet.. Tapi... Erm.. 😣💕.. Tag kawan korang.. 🤗 . 🎥 Ck animation school . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow 👍👍👍💕💕💕 ⏩@pesankakmoji . ⏩@betterplace7@madlipz_malaysia_@epilog.cinta@lawaktube7 ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji #sweet #funny  #igersmalaya #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #comel #creepy  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #friend  #lawakhambar #cinta #kawanbaik  #cute  #single #videolawak  #nakbebel  #kartun #bestfriend #kawan #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia #paidreview  #cartoon  #love #reviewigshop #tiktokmalaysia #igreviewmalaysia

0

remixdjvideo_

0

remixdjvideo_

0

qayy_ninja_

1

koleksi.hiburan

DM now untuk info lebih lanjut ya guys . . ⏺TAG KAWAN KORANG ⏺TURN ON POST NOTIFICATION . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 ig recommended Follow @ajarsiket 💥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . 🔷| LIKE | COMMENT | TAG | SHARE |🔷 . . #malaysiatrending #tolongdengar #instafamousmalaysia #seribusatucerita #igersmalaysia #nakngepek #lawakhambar #ikutcarakita #videolawak #nakbebel #nakfakta #vscomalaysia #mudahterhibur #igbudaknakal #sukakongsi #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #ayatabangmotor #lawakhambar #atukpesan #abahcakap #himpunanlawakmalaysia #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #abangkacamata #delechallenge #sigemok #accforsale

0

lawakgilerz_

0

hambarmeh._

#Repost @lawak.kaw | Jap² knape Mcd dia x penuh?Msih musykil nih🐸 . #hambarmeh #himpunanceritalawak #lawak4x4 #lawakhambar #lawakmalaysia

0

koleksi.hiburan

0

leedee.nsa

0

remixdjvideo_

0

dinos.accessories

BARANG BAEK🔥(new) READY STOCK‼️ Fila messanger bag✨ - 💢RM 55 SM | RM 60 SS 💢Normal quality 💢Tali boleh laras ___________________________________________ TO ORDER: 📲WHATSAPP 011-10277943 atau klik link di bio @dinos.accessories - #sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #igersmalaysia #lokalbrand #viralmalaysia #ikutcarakita #igshopmalaysia #ootdmalaysia #budakhipster #smallbiz #parodymalaysia #sekmung #nakkongsi #streetphotography #motifviral #lawakhambar #streetwearmalaysia #musicallymalaysia

0

arsyabeaute90

Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #kotabharu #sakit #milanbubble

0

syimatextile

0

pesankakmoji

22

rekomenshop

Fashion Case now open for preorder 🔥🔥🔥 Buy 3 free 1 😘😘😘 . Available : 📱Oppo📱 F1s A39/57/59/73/79/83 R9/9s/9+/9s+/11/11s/11+/11s+ Material : Polyester cotton Min order : 2pics . PreOrder! ( 5-10 working days) Hanya 7 saja! . Cara order : 📲 tekan link di bio atau ws 016-917 1545 📲 screenshot gambar case yg korang nak . ~Hashtag~ #case #casing #casemurah #casemurahbanget #casingmurah #casingiphone #casinghp #casingmurahmalaysia #lawak #lawakhambar #buy3get1free #freegiveaway #freegift #malaysia #merdeka #awalmuharram #tahunbaruislam #tahunbaru #iphone #iphonecase #munafik2 #hantukaklimah #harimalaysia #rsoppocase

1

syimaboutique

0

lawak_abuja

Sebiji macam sajat suara brother ni guys 😂😂 sape boleh buat jugak? . Sila tag rakan2 anda yang boleh buat macam ni jugak haha 😅 . Jangan lupa LIKE DAN FOLLOW @lawak_abuja #lawak_abuja #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawak #abuja

0

syimascarf

1

igstabak

2

stylamellow

1

rockamellow_

0

scafamellow

0

hambarmeh._

0

metalliamour

0

genesisz.co

1

rekomenshop2

0

stylamellow

1

ig.hambar

1

lukisanrindu_

0

lukisanrindu_

1

rockamellow_

1

lukisanrindu_

0

lawakremaja

Setuju? . . Tag member korang 👻 —————————————————— IG Shop Review MURAH Rm5 —————————————————— 👇🏻Recomended page👇🏻 . @klip_misteri @kongsifakta @himpunanlawakjenaka —————————————————— #lawakremaja #lawakhambar

2

scafamellow

0

metalliamour

0

cheezypowder__

TAK CUKUP SOS CHEEZY WEDGES😣 Cepat cepat jangan lambattt CHEEZY POWDER sedia dibancuh dan rasanya sangat SEDAP PERSIS SEPERTI SOS CHEEZY WEDGES ASLI 😎 Tak rugi try , Senang dan cepat dihidang ! 😎 Sedap dicicah AYAM GORENG 😋 Sesuai dibuat POPIA cheese 😋 Sedap dicicah kentang ala WEDGES ! Tekan link di profile untuk order 😋 _ _ _ #SooCheezySooYummy #cheezypowder #cheezycheese #cheezy #marimogo #wondercheese #cheesepowder #popiacheese #popiacarbonara #ramenmurah #ramenmalaysia #bazaarpaknil #jomsinggah #cjwowshop #terlajaklaris #lawakkeder #lawakhambar #nakbebel #igersmalaysia #igshopmalaysia #sayajualmurah #sayajual #lokalah #instashopmalaysia #mukbang

0

nak.tag

2

sneakers_powerz

Hai guys!!hope hari korg sntiase ceria slalu😊..admin ade kasut yg pling superb abad ni n confirm rmai yg akan usha klo korng pkai😍😍😍 . . Vans Old School Paadin🔥 Saiz 36-44 (READYSTOCK) . . 🔗Harga Market : RM90 🔗Harga Admin : RM70 🚛FREE POSTAGE!!! Bonus : 3 yg terawal akan dpt harga special😍 . 📱Tekan link di bio untuk order or pertanyaan💕 #sneakers #sneakerhead #sneakertermurah #nakbebel #sneakermalaysia #nakfakta #sneakerterlajakmurah #bazaarpaknil #kasutmurah #kasutmalaysiamurah #pelan2kayuh #nakpesan #dubsmashmalaysian_ #lawakhangit #lawakhambar #hatikecai

1

kasut.rabakk_

Alhamdulillah..Selesai jugak postage untuk minggu ni😚😚..Terima kasih semua yang support @kasut.rabakk_ 💕💕..Kalau rezeki makin bertambah..Min akan buat giveaway besar besaran😍😍Nak tak?? . Order ? 📸 Screenshot gambar kasut 📲 Hantar gmbr & size kt WhatsApp je 019-9269871 🤝 Details payment akan diberi 📤 Barang akan dipos (1-4hari sampai) . 👉FIRST PAY,FIRST SERVE👈 . #kasutmurah #begmurah #vansmurah #sayajual #vansmalaysiamurah #vansoldskoolmurah #vansoldskoolmurahmalaysia #vansgumsolemurah #vansmurahmalaysia #jatuhhatikenekawin #bazarpaknil #sneakersmurah #vansbyproject97 #kasutmurahonline #buy1free1 #promotion #trending #sayajual #kasutviral #viral #kasutnike #kasutadidas #gucci #hypebeast #supplierkasut #kiniviral #lawakhambar

1

nak.tag

0

nak.tag

1

kakishare

0

hambarmeh._

0

hifzhan_hazmi

1

cheezypowder__

0

mrparodi

1

callista.co

INTRODUCING PURE DD CREAM🤩✨ . Pure dd cream memutihkan sambil melindungi🌞🌞🌞 . 💜Mengandungi SPF 100/PA+++ 💜Bertindak sebagai sunblock yg melindungi kulit daripada sinaran matahari punca kulit gelap 💜Menjadikan kulit lebih cerah seawal 1minit 💜Memutihkan kulit secara instant & permanent dgn penggunaan yg konsistent 💜Memudarkan parut & garis2 halus 💜Tidak melekit 💜Putih kekal walaupun kena air / berpeluh 💜100 ml Boleh tahan sehingga 1-2 bulan 💜FDA NO (10-1-5876716) . . READY STOCK. Tapi stock sgt limited‼️ Siapa nak boleh Direct Whatsapp sis ya 010-2731099 010-2731099

2

mrparodi

3

encik_moveon

1

syuharil

9

eqalrahman

0

viral_no1

Perempuan ni bile dia dah panggil name penuh kau baik stop buat bende yang dia tak suka😂😂 : : : Follow @viral_no1 💕 : : : #viralvideos #viralmalaysia #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakbodoh #lawaking #lawakkeder

0

chinnc4

KAMI BANTU ANDA MENYELESAIKAN MASALAH PAYUDARA ANDA! ❤️ . Tahukah anda? Dengan Love Potion, anda Boleh . ✅MENEGANGKAN ✅MENGANJALKAN ✅MENFIRMKAN . PAYUDARA anda dan tak perlu mengeluarkan duit yang banyak 😍😍 nak tahu lebih lagi tak? Pm akak cepat ❤️ . #Payudara #Love #Cantik #kualalumpur #Johor #2018 #seksi #krimbesarkanpayudara #payudarabesar #murah #igshoponline #igshop #malaysiaonlineshopping #malaysia #indonesia #youtube #video #igersmalaysia #lawakhambar #sayajual

1

lawak_pengsan

2

viraldulu

0

nakkisah

1

aizz.denz

1

lawak.abahmu

Mesin ni buat gileerrr lakk 😂😂🤣 kesian pakcik tu..hahaa kesian lagi kat lelaki muda tu dh lama xkena piat ngan abah kann kena piat dengan mesinn😂😂🤣🤣 Jangan lupa likee Tag kawan korang• • • • • #follow #instagram #lawakpishang #lawakhimpunan #lawak #lawakbangan #lawakgiler #lawakhambar #lawakgile #lawaksangat #lawalbodoh #lawakbiawak #lawak.abahmu #funnyvideo #funnymemes #like #follow4followback #jangan #ketawa #lucu #mangkuk #laeakperiuk #lawakkuali #lawakdapur #himpunanlawakmalays #lawakkampus #semyalawak

0

hs_fooddelivery

TERIMA KASIH YG TIDAK HENTI-HENTI ORDER!!! ANDA MEMANG AWESOME! ❤️ JOM CEPAT-CEPAT PM KAMI! PUAS HATI DAN KENYANG. BERBALOI BALOI TAU. TAK PERLU NAK PENING2 PERGI CAFE ATAU KEDAI MAKAN. PICIT2 JE TALIPON TERUS DAPAT MAKANAN. UNTUK ORDER BOLEH PM KAMI DI NO :- 014-3403054 014-3403054 014-3403054 #petalingjaya #kualalumpur #westernfood #makananmurah #fooddelivery #universitimalaya #um #inceif #mahsauniversity #mahsa #ipgkbm #lawakhambar #seksyen16 #makanansedap #viral #fooddelivery #mudahterhibur #lawak #madlipzmalaysia #lawaking #ootd #codpetalingjaya #codkl #iphonemurah #ootn #potd #foodporn #lunchdelivery #dinnerdelivery

0

iglelakivsperempuan

27

kakishare

0

nok.suko

1

asyrafskye

10

bag_wanted_theyayacollection

MNG COMBINED SHOPPER BAG , price setanding kualiti di @bag_lawa_theyayacollection 😍 . . Alhamdulilah. Terima kasih sudi shopping dan support theyayacollection 😘 . . @bag_lawa_theyayacollection (MANGO & KOREAN BAG) . @bag_wanted_theyayacollection (CATALOGUE/FEEDBACK) . @bag_bunga_theyayacollection (HANDBAG/PURSE FLORAL) . . @bag_cun_theyayacollection (HANDBAG BERJENAMA) . @ebook_insta_yaya (BELIAN EBOOK SAKA AJIMAURA) . #feedbackcustomerbaglawayaya

1

muzikgeligeli

Korang lahir bulan berapa? Baik mengaku 🤣🤣🤣. - - Follow ig 👇🏻👇🏻👇🏻 @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli @muzikgeligeli - - Follow sekali 👇🏻👇🏻👇🏻 @siniviral

8

_.akiraaaaa

1

pesanmama

1

tinggi_besttrik.my7

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi jom tambah tinggi : 📲 ws +6011 5138 7944 Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller say no to penipu online🚫🚫 . #barbie_tinggiherbal.my #ubattinggi #kamibencipenipuonline #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #penipuonline #kamibencipenipuonline #macammacamhelah #sellerluarmalaysia #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #peninggibadan #tiens #peninggibadan #peninggibadantiens #ayuhmalaysia #igersmalaysia #abangsado #ubattinggitiens #tiensbillionairemalaysia #olivesacademy #gym #lawakhambar #tiensmalaysia #pramugari #model #chiachiachia #heightupmalaysiaoriginal #tiensmalaysia

0

tinggi_besttrik.my7

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi jom tambah tinggi : 📲 ws +6011 5138 7944 Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller say no to penipu online🚫🚫 . #barbie_tinggiherbal.my #ubattinggi #kamibencipenipuonline #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #penipuonline #kamibencipenipuonline #macammacamhelah #sellerluarmalaysia #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #peninggibadan #tiens #peninggibadan #peninggibadantiens #ayuhmalaysia #igersmalaysia #abangsado #ubattinggitiens #tiensbillionairemalaysia #olivesacademy #gym #lawakhambar #tiensmalaysia #pramugari #model #chiachiachia #heightupmalaysiaoriginal #tiensmalaysia

0

tinggi_besttrik.my7

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi jom tambah tinggi : 📲 ws +6011 5138 7944 Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller say no to penipu online🚫🚫 . #barbie_tinggiherbal.my #ubattinggi #kamibencipenipuonline #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #penipuonline #kamibencipenipuonline #macammacamhelah #sellerluarmalaysia #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #peninggibadan #tiens #peninggibadan #peninggibadantiens #ayuhmalaysia #igersmalaysia #abangsado #ubattinggitiens #tiensbillionairemalaysia #olivesacademy #gym #lawakhambar #tiensmalaysia #pramugari #model #chiachiachia #heightupmalaysiaoriginal #tiensmalaysia

0

tinggi_besttrik.my7

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi jom tambah tinggi : 📲 ws +6011 5138 7944 Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller say no to penipu online🚫🚫 . #barbie_tinggiherbal.my #ubattinggi #kamibencipenipuonline #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #penipuonline #kamibencipenipuonline #macammacamhelah #sellerluarmalaysia #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #peninggibadan #tiens #peninggibadan #peninggibadantiens #ayuhmalaysia #igersmalaysia #abangsado #ubattinggitiens #tiensbillionairemalaysia #olivesacademy #gym #lawakhambar #tiensmalaysia #pramugari #model #chiachiachia #heightupmalaysiaoriginal #tiensmalaysia

0

tinggi_besttrik.my7

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi jom tambah tinggi : 📲 ws +6011 5138 7944 Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. seller say no to penipu online🚫🚫 . #barbie_tinggiherbal.my #ubattinggi #kamibencipenipuonline #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #penipuonline #kamibencipenipuonline #macammacamhelah #sellerluarmalaysia #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #tiensserbuk #mhcamalaysia #peninggibadan #tiens #peninggibadan #peninggibadantiens #ayuhmalaysia #igersmalaysia #abangsado #ubattinggitiens #tiensbillionairemalaysia #olivesacademy #gym #lawakhambar #tiensmalaysia #pramugari #model #chiachiachia #heightupmalaysiaoriginal #tiensmalaysia

0

nakluahsikit

Rindu #nakluahsikit . ✅ Tag sahabat korang ✅

37

kongsibenda

0

kalbu_yang_berbisik

Aku ingin kau tahu ,... Kau begitu penting dalam hidupku Aku mencintaimu Aku mahu kau tahu tentang itu ! #cinta #luka #pedih #sayang #pahit #lawakkeder #hatibatu #fattzura #fattahaminz #selamatpagi #menawan #lawak #neelofa #perawanataujanda #janganbencicintaku #ardellaryana #hatiyangterluka #lawakhambar #atukpesan #selamattinggalsayang . Kamu adalah bukti dari baiknya tuhan padaku

0

rosnadia.ramley1

TUKAR MAKANAN TINGGI LEMAK KEPADA MAKANAN RENDAH LEMAK. ========================= . . berapa ramai kat sini suka makan mee goreng? menu faveret bila pergi kedai mamak, mee goreng mamak. . ada yg sarapan pagi dengan mee goreng. ramai juga yg tak makan nasi kononnya tapi makan mee goreng. . kenapa mee goreng tak sesuai utK DIET? ✔️ tinggi glycemic indeks ✔️ dimasak dengan pelbagai sos dan serbuk perasa ✔️ dimasak dengan minyak yg byk utk menumis jadi instead of kita makan mee goreng, ada pilihan lebih sihat dan kurang berdosa iaitu Spagetti Aglio Olio. . spagetti aglio olio di masak menggunakan olive oil dan bahan2 yg sedikit seperti bawang putih, ayam dan serbuk cili. berapa banyak kalori boleh jimat bila tiada sos dan kicap dlm masakan? lebih kurang 300cal!! wowww!! . . berapa ramai suka makan spagetti aglio olio? Komen Saya sukaa!! . Cukup 20org komen nak ..saya nak share Resepi aglio olio versi sihat dan clean. wowwww!! bestnyaaa! . 😋😋😋😋 Coach nadia 0139034028 Getfitnowonline

3

rosnadia.ramley1

BAYANGKAN ANDA SEBULAN KEMUDIAN...😎😎 . Tiada yang mustahil..perubahan akan berlaku jika anda yang inginkan bukan sebab orang lain tetapi sebab diri sendiri.. . Dengan ilmu sebulan yang bakal anda dapat selama sebulan ..5 ke 8 kg sebulan memang tak mustahil. . Jadi apa lagi jom lakukan sekarang💃💃💗💗 . Coach nadia 0139034028 . #getfitnowonline follow ig &rosnadia.ramley1

1

rosnadia.ramley1

💪💪💪

1

rosnadia.ramley1

SAMA TAPI TAK SERUPA . Ramai yang berdiet nak turunkan berat badan, nak sihat akan cenderung memilih makanan yang lebih sihat dan memasak dengan cara rebus, kukus, gril panggang. Tetapi ramai tak sedar yang makanan di katakan sihat, hakikatnya tidak. . . Contohnya oat, walapun nampak sama tapi jika di teliti struktur dan pemprosesannya adalah berbeza dari segi penyerapan nutrisi pada badan. Instant oat sebenarnya adalah oat yang telah melalui pelbagai kaedah pemprosesan. Logiknya, makanan yang terproses sebenarya tidak membantu dalam penurunan berat badan selain daripada kandungan Glycemix Index yang lebih tinggi. Makanan tinggi GI ini sebenarnya berkait rapat dengan kadar penyerapan gula dalam darah. Bila gula tinggi dalam darah, ini adalah punca kepada GEMUK. . . Jadi, kepada anda yang sedang mencari oat sebagai gantian sarapan, boleh pilih Rolled Oats daripada instant oats . . Program Kurus Hanya dari Rumah dengan meal plan yang menarik, group support yang meriah dan guide by coach, klik link di bio ig @rosnadia.ramley1 . . Coach nadia 0139034028 . #getfitnowonline

1

rosnadia.ramley1

Alhamdullilah lagi 4 bulan dah nak habis dah tahun 2018..masya Allah sekejap je kan. . . Pejam celik pejam celik dah masuk bulan 9...terasa macam baru semalam duk set,tulis azam tahun baru 2018...sedar2 dah penghujung tahun dah... . . Nak tanya la kan... . . Yang set azam nak kurus awal tahun baru2 ni dah kurus ke tu??dah berapa kg lose dah?? . . Ke azam kurus postpone lagi tahun 2019 ya😜😉 . Yang berminat nak cuba untuk dapatkan. . ✔guide dari coach yang bertauliah dan berpengalaman ✔kurus dengan teknik zig zag meal plan ✔turun 5-8kg sebulan ✔turun berat tanpa perlu berlapar ✔meal plan makan 6x sehari ✔ada group supporter ✔100% online coaching ✔kurus kini hanya dihujung jari. . . Yang betul berminat klik link di bio iguntuk lebih detail . Coach nadia 0139034028 #getfitnowonline

1

rosnadia.ramley1

Bukan semua protien dari ikan menyihatkan . Yess betul berhati2 ya sebab bukan semua sumber protien dari ikan itu menyihatkan dan sesuai untuk diambil atau dimakan selalu.. . Untuk ikan sumber protien yang terbaik adalah ikan yang dari laut.. . Untuk ikan sungai terutama sekali ikan yang diternak harus di elakkan ataupun minima dan hadkan pengambilan . Ikan yang dibela akan di beri makan dedak menyebabkan kandungan lemak omega6 iaitu lemak jahat dalam ikan yang diternak sangat tinggi . So untuk lebih selamat pilih la protien ikan dari sumber laut . Lebih tips diet dan turun berat dgn cara dan pemakanan yg betul Klik link di bio ig @rosnadia.ramley1 utk detail. . Coach nadia 0139034028 . 💖💖💖💖💖💖💖

1

rosnadia.ramley1

MasyaAllah...alhamdulillah.💋🔥🔥🔥 Yang Asalnya besar dari kecik...dan dah buktikan diri boleh...dan dah buktikan beasr sebab keturunan adalah mitos sama skali. . Ingat gemuk bukan cacat kekal..tetapi cacat yang boleh diubah. . Anda pun mampu mengubahnya.. Slot untuk sesi oktober masih ada kekosongan.. Klik link di bio ig @rosnadia.ramley1 Untuk info lanjut. . Coach nad 0139034028 #getfitnowonline

1