Lawakhambar Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

sempoi.wow

0

maureeddd

0

sempoiquotes

0

sempoiquotes

0

sempoiquotes

0

sempoi.viral

0

koleksi_quotes

0

seramsial

Kisah Seram Tajuk: Bukan Bonda Part 3 credits: fiksyenshasha.com

1

noktahcinta_

3

noktahcinta_

1

noktahcinta_

1

lawak.hahaha

1

burungbebel

1

yanl.store

0

temprissy

WHEN KAWAN TERNAMPAK KAU NAK BAHAGIA BE LIKE . . . . . . #lawakhambar

0

60saat.viral

2

fmbfauzan

0

jamlah.weh

SUSAH NAK DAPAT PUJIAN DARIPADA AWEK KORANG ❓❓ ______________________ Koranglah pasangan COUPLE paling sweet kalau korang bagi hadiah antara korang😍😍😍 _____________________ Lagi sweet kalau korang buat SURPRISE dengan PASANGAN korang 😱😱 ______________________ Harga SINGLE : RM 75 Harga COUPLE : RM 120 !! _______________________ . . . JIMAT TEROKKK BOH ‼️‼️ :: :: . . 📣FREE POSTAGE !! . . :: :: #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #nakpesan #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #apaapajerr #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar

0

doktorsenyum

7

official_l4wak.kata_

Korang trgolong dr yg mna satu 1@2 - - - #ppriksaan #lawakhambar #vcskuy #lawak #nakpesann_ #igbudaksekolah

1

mr__printing

Pintar banget sih kamu . . Print Baju murah boleh order sini. Boleh pilih design sendiri. Boleh pilih jenis kain dan warna kain yang pelbagai. Boleh pilih warna cetakan yg berbagai-bagai. . . SHORTSLEEVE LONGSLEEVE POLO (BERKOLAR) MICROFIBRE RAGLAN BAJU BUDAK . . Harga dalam lingkungan RM23-RM46 sehelai. Tertakluk pada jenis kain, warna cetakan dan juga saiz cetakan. ☺ . . Untuk maklumat lanjut Sila whatsapp kami, tekan link pada bio . #printbajumurah #bajumurah #printingbaju #bajushirt #fattahaminz #neelofa #fazura #lawakhambar #supportadmin #whatsapp #twitterthreads #lawakgram #lawakmalaysia #lawakhangit #lawak #funnyvideos #funny #zizanrazak #syafiqkyle #emmamaembong #malaysia #pahang #perak #johor #negeri9 #murahje

0

yes.viral

5

lawak_offhanat

min ingt hari ahad ni min nk relax la, dlam kesedihan ada hikmahnye, jadi enjoy your day😉, not min.😥 x semua yg kita nk kita dpat . . . Thanks to @nerdo_ Support by @_lawak_offchialltol . . . . @lawak_ke_hambar @lawak_hambar @lawak4x4 @lawak.hangit @lawak.boring #lawakkeh4n4t #lawak #lawakhambar #lawakhambar2 #lawakmalaysia #jangankecam #admin #supportpage #lawakkeder #lawakan #lawakgram

2

srsmobile

Kemalangan di bahu kanan jalan. Mangsa terkorban dalam letupan 😱😢 . . . Credit : @lawakkepalahotak jom follow . Tag member korang sikit 😉 Follow. @srsmobile untuk video menarik dan menjadi agent kami😎 #lawakbodoh #lawakhangit #lawakhambar #lawakterkini #lawak2018 #viralvideos #viralclips #viral2018 #btsarmy #tiktokmalaysia #tiktok2018 #tiktokhot #musically #musicallymalaysia #musically2018 #instagram #international #funnyvideos #funnymoments #michaeljackson #mj #srsmobile #agenttopupmalaysia #lawakmelayu #trending

0

nusrahntsya

bila retis retis bergabung 😈 p/s ; anda akan dengar budak menjerit macam kena sawan ! 😂 . . @nurfatinardilah_ @rodahhhhh__ @_khainisa_ @mairaa.a_ @kini.viral @lawak_jintoncit @lawak.boring @budak.bangang @lawak.teroks #viralvideos #retisshangat #lawakhambar #tiktokmalaysia

3

hatiterluka

Awak boleh janji dgn saya tak.. 😘 (tag orang² yg tersayang. ❤️) . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #pesankakmoji#epilogcinta#jommoveon#silamoveon #nakbebel #nakfakta #nakpesan #videolawak #igersmalaysia #quote #love#ceritacinta#atukpesan#bosan#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrenJding#moveon#mudahterhibur#nakpickupline#seribusatucerita#videolawak

1

nrshazlan

1

ayoi_tv

Pandai budak ni.. Hahaha😅😂 ( Tag kawan2 korang😜) Untuk quotes, ayat cinta, video Follow us: ⏩@akubroken ⏩@silamoveon ⏩@alongbebel ⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji ⏩@epilog.cinta ⏩@hatiterluka ⏩@hipotesiscinta ⏩@ayoi_tv ▶️Turn on post notification . #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia#bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita#astrogempak #dubsmashmalaysian #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

1

kelakau.vid

Apelah masuk air betul budak² ni.. Kalau maen game ni confirm sampai bile pun x habis..boleh main sampai kejung.. . .. . Ada video lawak dan menarik boleh DM admin @kelakau.vid . Jom LIKE Facebook search : kelakau.vid . . ♥️LIKE♥️: @kelakau.vid 👫FOLLOW 👫: @kelakau.vid ⭐FAVOURITE ⭐: @kelakau.vid Video : tag owner vid Jom follow : @kelakau.vid cepat follow @kelakau.vid ada byk lagi video menanti! . . . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #awek #awekmelayu #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #gegarvaganza #budaksekolah #igreviewmurah #quoteoftheday #rotikaya #gegarvaganza2018 #astrogempak #dagelan #ngakak #tiktokmalaysia #kelakauvid

2

riderone_46

0

cheezypowder__

_ .Nak rasa kesedapan Cheezy powder kami boleh wasep terus untuk order _ _ Tekan link di bio untuk order 😋 _ #soyummy #cheezypowder #cheezycheese #cheezywedges #wondercheese #cheezypowdermurah#terlajaklaris #icanseeyourvoicemalaysia #lawakhambar #nakbebel #astroria #igshopmalaysia #vilaghazara #terimaakuseadanya #isteriuntukdisewa #instashopmalaysia #cassandratv3 #seriburindu Kredit to owner

lawak.klaut

2

lawak.teroks

70

enakmak

0

fariq.nuha.doodles

1

aiman_arsyadd

D sebabkn ramai yg sruh anak saya nyanyi ..dia trpaksa tunaikan jgak lgu @mohd_benladin ni lagi skali😅 . . . . #lawaking #lawakkeder #lawakhambar #hikayatbenladin #instafamous #instamusic #instagram #kiniviral #lawakhangit #kasiviral #benladinfc #lawakhangit

0

seramsial

Kisah Seram Tajuk:Bukan Bonda Part 2 Part 3 otw credits:fiksyenshahsa.com

5

sembang.student

Betul tak apa admin cakap? Zaman sekarang kan ramai macamtu. Apa pandangan korang? Komen kat bawah. Komen terbaik akan naik top post 😎 . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat admin. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysiateam

19

kelakarbebenor

2

makhangpesan

2

akakbroken

6

sembang.student

Helo Polis, JPJ. Ada orang tukar plat motor hahaha. Papepon style bai 😎😎 CC : @mqiran_ @naanaabalqiss . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat admin. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysiateam

17

sembang.student

Berbekalkan bajet yang ciput. Terhasil lah sebuah video bila student stress. Dapatlah buat MV untuk lagu Mimpi Yang Tak Sudah. 😌 CC : @amirulshahril98 . Ada video dan gambar menarik berkaitan student? Boleh share dekat admin. Mari kita viral kan sama². Hehe . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysiateam

12

lawo_hipster

WALLET TAK LAWA? DAH TERKOYAK?.💯😍 SO WAJIB KORANG TRY WALLET SUPERB NI GENG!!😱 ________________________________ . BARANG BAEK *(new)👌🏻 📦READYSTOCK . 💢Rm45sm Rm50ss 💢PU leather material 💢High Quality. 💢FREE box, tag mont blanc 💢Ada 2 compartment duit kertas 💢Harga asal Rm89 *ws for detail . 🚛FREE Shipping ________________________________ TO ORDER: 📲WHATSAPP: 0182131420. = OR = TEKAN JE LINK DI BIO 😊 admin friendly orangnya . . . #LHWALLET#walletmurah#walletmalaysia#supremexlv#walletsupreme#supremewaistbag#supremewallet#slingbagmurah#slingbag#clutch#clutchbag#begmurahmalaysia#begmurah#bagmurahmalaysia#bagmurah#walletherschel#lawakhambar,

0

littlecinnamon_

Bahan-bahan diperlukan: 1 ekor ayam, dipotong ikut suka 1 liter santan 3 biji tomato, dibelah dua 1 batang serai, dititik 1 helai daun kunyit, disiat empat Garam secukup rasa Minyak secukupnya Bahan untuk dikisar: 10 batang cili padi merah 10 batang cili padi hijau 3 biji bawang besar 1 ulas bawang putih (besar kalau kecil letak 2 ulas) 1 inci halia 1 inci kunyit hidup . . Cara menyediakan dan memasak: 1. Ayam yang telah dibersihkan digaul dengan sedikit garam dan serbuk kunyit dan digoreng sehingga ia ¾ masak. Angkat dan ketepikan. 2.Panaskan minyak dalam periuk. Masukkan serai, bahan yang telah dikisar dan daun kunyit. Tumis sehingga ia naik bau dan keluar minyak. 3. Masukkan garam dan serbuk perasa bersama ayam yang telah digoreng tadi. Gaul kesemuanya sehingga sebati. Masukkan santan dan api dikecilkan sedikit dan gaul rata. 4. Biarkan sehingga kuahnya meresap ke dalam ayam dan mendidih. Selalu dikacau jadi tidak pecah minyak kuahnya. Bila dah mendidih dan ayam telah pun masak dan kuahnya meresap, masukkan tomato dan matikan api dan tutup periuk. Setelah 5 minit tomato pun dah layu sedikit, angkat dan hidangkan. . . Perkongsian ilmu untuk kita semua 😍😍 . . #bazaarpaknil #lawakhambar #tolongdengar #cakapmanis #kualalumpur

0

sportshoes_seller

0

sportshoes_seller

0

sportshoes_seller

0

lawak.wow

0

sportshoes_seller

0

sportshoes_seller

0

bsbyzieyrazailani

BULU MATA NAIK KAW2 DENGN 1MMM . . Patut la dh xnk mascara lain..dh jatuh hati kaw2 dengn #1minuteMiracleMascara rupanyaaa...liquid dia mmg power..sekali sikat,2kali sikat dh naik bulu mata.. . Rm35 jerrr. #freePengepit #otobot #melentikKeLangit #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktok #tiktokindo #tiktokseleb #instafemes #tiktokinstafamous #tiktokinstagram #lawakhambar #viral2018 #viral #viralvideos #viralmalaysia

3

rthir_rzn

0

mohamadirfan_46

Saksikan video yang tak beqapa terhibur 😹 daripada kami 😉😂 @mohamadirfan_46 @__fikri890 @__ijam @iamsantesh @harry_khalifah #amalina #amalinachallenge #lawakhambar

17

sportshoes_seller

Jom beli 2 pasang kasut dengan 👉 @sportshoes_seller serta berpeluang mendapat harga lumayan + free socks + free postage + free caps😍 - Ada bermacam-macam jenis topi lagi untuk korang yang grab 2 pasang ye👍 - Follow Us! 👉 @sportshoes_seller - #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #kasut #kronilampupetak #sandal #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

0

sportshoes_seller

🎃R E S T O C K🎃 Adidas Ultraboost 4.0 Navy Grey Size 41-45 Harga RM 90 Ringan, sedap dipakai👍 ! Sesuai digayakan dengan pelbagai pakaian walaupun dengan kain pelekat mahupun batik ! - Follow Us! 👉 @sportshoes_seller - #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #kasut #kronilampupetak #sandal #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

1

sportshoes_seller

🎃R E S T O C K🎃 Nike Zoom Pegasus Navy Purple Size 37-41 Harga RM 80 - 😎Untuk kasut ni, kalau lambat-lambat memang tinggal gambar je la😜Kasut habis. So lari laju-laju💨tekan je link di bio dan terus pm🔥 - Follow Us! 👉 @sportshoes_seller - #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #kasut #kronilampupetak #sandal #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

1

sportshoes_seller

1

sportshoes_seller

😍Wah! Khas untuk follower 👉 @sportshoes_seller sahaja!🔥Bermula 16 November sehingga 26 December 2018 ni ada promosi beb😨 Rugi kalau tak join! Free pulak Postage + Stokin + Original Cap🔥🔥 Mana nak dapat?? Siap ada potongan harga yang menarik lagi😲 - Tag kawan-kawan korang👇 yang nama bermula huruf H. Suruh belanja kasut dari @sportshoes_seller 1😎 Cepat-cepat jangan lambat-lambat💨 - Follow Us! 👉 @sportshoes_seller - #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #kasut #kronilampupetak #sandal #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

1

sportshoes_seller

2

sportshoes_seller

Nike Zoom Flyknit Maroon Size 41-45 Harga RM 70 + FreeGift 🎁 - Korang jangan tengok kasut! Cer tengok background🔥 Matching right? Tak payah tunggu-tunggu dah💨Cepat-cepat jangan lambat-lambat😁 - Follow Us! 👉 @sportshoes_seller - #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #kasut #kronilampupetak #sandal #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

0

sportshoes_seller

1

sportshoes_seller

0

sportshoes_seller

0

sportshoes_seller

0