Lawakhambar Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

tolong.ingat

Jaga sikit mulut tu ๐Ÿ˜ถ . Tag rakan/pasangan korang โค๏ธ Like, comment dan follow โค๏ธ Turn on post notification โค๏ธ . . Follow for more ๐Ÿ‘‡ @tolong.ingat . . Tags : #tolongingat #ti #igers #igersmalaysia #igersmalaya #lawak #lawakhambar #lawakboring #himpunanbahanlawak #lawakgram #apeapejer #malaysiatrending #quote #vsco #vscomalaysia #nakbebel #nakpesan #tolongdengar #tolongkongsi

0

pencurikomik

0

hakimiimanullahal

0

zadque

0

justokmaa.hq

Alhamdulillah . Testimoni baru dari customer Badan rasa ringan selepas minum satu botol. Repeat 3 botol!! . Fungsi Jus Tok Maa Warisan Bangsawan ๐ŸŒ€ Mengawal kolestrol dalam badan ๐ŸŒ€ Mengurangkan kolestrol ๐ŸŒ€ Membakar lemak-lemak ๐ŸŒ€ Mampu melancarkan peredaran darah ๐ŸŒ€ Baik pulih saluran tersumbat ๐ŸŒ€ Baik pulih tekanan darah ๐ŸŒ€ Menurunkan berat badan ๐ŸŒ€ Menambahkan tenaga . Untuk order boleh terus wasap sis 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

justokmaa.warisan.hq

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? ๐Ÿ”ธDapat kurangkan kolestrol ๐Ÿ”ธ Sesak nafas berkurangan ๐Ÿ”ธ Kebas-kebas terus hilang ๐Ÿ”ธCuci saluran darah tersumbat ๐Ÿ”ธControl & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio๐Ÿ˜Š 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1

mk.menclothing

SALE #mkmenfashion โ—๏ธ Like & Tag member at the comment below ๐Ÿ‘. . . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ” Code: MFCJL 5732 ๐Ÿ‘” Size: M L XL XXL. . โœˆ๏ธ Status: PRE ORDER ๐ŸŽ‰ OFFER Price: RM54 ๐Ÿ’ธ NORMAL Price: RM130 ๐Ÿ“ฌ Postage: +RM10(sm)/+RM15(ss) โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . Smart shirt ni. Order cepat sebelum habis stock! ๐Ÿ˜Š . Whatsapp: 0136431244 ๐Ÿ“ฒ to order ๐Ÿ˜ƒโ€ผ๏ธ TAKE NOTE ๐Ÿ‘‡ . (Give me a PRODUCT CODE & screenshot the COLOUR & SIZE item that u interested ๐Ÿ‘Œ). . . #sayajual #kemeja #bajulelaki #kemejamurah #bajulelakimurah #longsleeve #longsleevemurah #kemejakerja #kemejakerjamurah #smart #stylo #menfashion #dropshipwanted #lofattah #redzayda #fattzura #kitakanmember #lokalah #igersmy #igersmalaysia #ikutcarakita #lawakhambar #mudahterhibur #hargapromosi

0

kp.store_

Ambik kau nak keke sangat..admin pun kalau mcm ni bukan stkt lempar dalam laut admin buat..ning org panggil keke ke lautt...tu mujurlah langgar org kalau langgar kereta tak ke mati kau?nk buat keke ning sbb apa?nak suruh org ramai tgok view berjuta-juta?kalau nak view berjuta kau naik kpl trbng kau buat keke versi kpl trbng..kau buka pintu kpl trbng tu lpstu kau buatlah keke tu..konfem view berjuta kalau kau mati lagilah banyak view siap masuk tv dgn surat khabar lagi..famous kau..bukan marah cuma nak buat keke boleh tapi jgn smpai myusahkan org sekeliling and untuk perempuan tu buat keke sbb nk tayang aurat ke seluruh dunia ?camtu??pandai2lah fikir ramai dah ustaz nasihat..huhuhu Ning admin x marah admin nasihat je ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #kekechallenge #kikichallenge #tiktok #musically #viral #lawakhambar #kpstore #adminxmarahadminnasihat

0

soss.shop_gadget

Bile spidey dan deadpool sahut cabaran kiki mankiki๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tag your friends and like dan cabaran kiki #repost @iglelakivsperempuan . Diskaun rm50 untuk iphone 6 keatas dapat free airpods padu punya..hanya 10 orang terawal . #lawaks #lawaksolo #lawaktahapdewa #lawakgram #lawakkeder #lawakgila #lawakhangit #lawak #lawakbabi #lawakhambar #hilang #depress #stress #terbang

0

lawak.troll

korang pun mcm tu eh๐Ÿ˜…nak gelak follow @lawakucing_ & @lawak.kembung & @igsyoksyok #lawaktroll . โœ”๏ธTag kawan anda . FOLLOW US โ–ถ @lawak.troll

4

ohhhyeke

Lain kali jgn percaya dia punya "sikit" tu ๐Ÿ˜‚ . . ๐Ÿ‘‰JOM FOLLOW @ohhhyeke. โ™ฅSAVE, COMMENT, SHARE. ๐Ÿ”–TAG MEMBER KORANG. . #viral #tular #ceritahariini #lawak #comedy #tips #mudahterhibur #paidreview #nakpesan #naklawak #nakbebel #igshop #lawakhambar #lawakkeder #instafamous #igreview

0

kasutleo.murah

. HOT NEW ITEM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . SLING BAG LAWA KAW ๐Ÿ˜ . Antara kelebihan sling bag. . ๐Ÿ˜Š Mudah simpan kunci ๐Ÿ˜Š Mudah simpan siling (duit baki) ๐Ÿ˜Š Letak power bank pon boleh. ๐Ÿ˜Š Design lawa gaya terkini . Harga tak keras pon ๐Ÿ˜‰ . RM 75 ( asal RM 90 ) ๐Ÿ˜˜ . COPY ORI ๐Ÿ‘ COPY ORI ๐Ÿ‘ . TAG USA ๐Ÿ˜˜ . MADE IN VIETNAM ๐Ÿ‘ . FREE POS SEMENANJUNG ๐Ÿ’ฏ . SABAH /SARAWAK +RM10 โœ… . Berminat boleh pm 0139824361 atau klik link di bio โ˜บ . #jualbeli #jualslingbag #slingbaglawa #slingbagmurah #baglawa #bagmurah #jualmurah #malaysia #barangpanas #kasutlawa #kasutmurah #jualkasut #lawakhambar

0

videoviralmy

0

supplement_murah2

Satu box ada 15 sachet. 1 sachet bersamaan dengan 2 cawan kopi tahan utk 30hari.. Sehari setengah sahaja sebab kandungan putih dia tinggi so memadai hanya separuh... Kopi pra campuran khas utk memutihkan serta mencerahkan kulit dari dalam dengan kesan seawal 3 hari sahaja.... FUNGSI : 1.mencantikkan & menghaluskn kulit 2.mencerahkn kulit dr dalam 3.memutihkn kulit secara semulajadi 4.kulit bertambah gebu 5.wajah tmpak glowing tnpa solekan 6.kesihatan lebih trjamin 7.menyihatkn luar dan dalam badan 8.anti aging 9.kulit lebih tegang 10.menghilangkn parut lama dan baru 11.membasmi jerawat/jeragat 12.menambah tenaga serta melancarkan peredaraan darah 13.menstabilkn hormon 14.menyegarkan badan 15.merawat rambut,kuku,tapak kaki merekah agar lebih sihat dan cantik #likeforlike #kopipootehturboo #kopiputihkankulit #like4like #pootehturboocoffe #lawakhambar #berrystoberry

0

james.david19

0

koleksiyoutube

17

lawakmunyit

0

pesankakmoji

Susah nak cari.. ๐Ÿ˜… . Tag Rakan Anda ๐Ÿค— follow ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• โฉ@pesankakmoji . โฉ@madlipz_malaysia_ โฉ@epilog.cinta โฉ@fikirsejenak โฉ@ayatabangpilot โ–ถ๏ธTurn on post notification . #pesankakmoji #likeย  #doubletapย  #igersmalaya #igersmalaysiaย  #igersmyย  #ikutcarakitaย  #vscocam #mudahterhiburย  #bazarpaknilย  #bazaarpaknil #igshopmalaysiaย  #lawakhambar #vinesย  #igshopmalaysiaย  #musicallyย  #tiktok #videolawakย  #nakbebelย  #nakfakta #astrogempakย  #malaysia #paidreviewmurahย  #paidreviewmalaysia #paidreviewย  #neelofaย  #instaquote #reviewigshop #tiktokmalaysia

2

muhd_syazwan.009

0

muhd_syazwan.009

0

ikkini.sneakers

LIKE OUR PHOTOS AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVE AWAY EVERY MONTH ๐ŸŽ‰ ____________________ HAI KORANG โ•MEH SAYA NAK BAGITAHU ADA BARANG BARU MASUK๐Ÿ‘Ÿ HARGA TOLAK MURAH MURAH JE ๐Ÿ˜ฑ SESUAI UNTUK KORANG YANG SUKA BER OOTD ๐Ÿ“ท . . . ๐Ÿ‘Ÿ AIRFORCE OFF WHITE LOW CUT BLUE WHITE ๐Ÿ’ฐ RM95sm RM100ss ๐Ÿ“41-45 . . UNTUK ORDER: ๐Ÿ“ฒWS 0169682479 ๐Ÿ“ฒWS 0169682479 ๐Ÿ“ฒWS 0169682479 . . #kasutmurahmalaysia #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutmalaysia #kasutsukanmurah #kasutsukanskechers #kasutskechers #jualbelikasut #jualbelikasut #jualbelionline #igshopmalaysia #igshopmurah #instashopmalaysia #instashopmurah #ikkinisneakers #skechersmalaysia #bazarpaknil #psas #psis #psa #puo #pkb #ikbnbanting #ikbnperak #jualkasutmurah #lawakhangit #lawakhambar

0

teamlawakviral

Susah nak jumpa lelaki atau perempuan yg mampu jaga solat. Especially bila dia tengah hangout dengan kawan kawan. #teamlawakviral #mudahterhibur #lawakhambar #atukpesan

1

symi_official

2

fizi.__

14

lawak.ohsem_

0

ameera.sahera

2

vik3_jamlah.weh

๐Ÿ”ž๐Ÿ”žLELONG LELONG LELONG LELONG LELONG LELONG๐Ÿ”ž๐Ÿ”ž ______________________________ Dengan ini bangmin nak isyhtiharkan semua jam di atas dengan DISCOUNT 80% "โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ______________________________ Stok tak banyak gaisss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ::: ::: ::: ::: ::: #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #nakpesan #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #apaapajerr #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar

0

astrolawatni

0

athirah.najwaa

10

irrorata.accessories

Subhanallah menten je suara Ustaz Nazrey johani sapa yang membesar dengan lagu Raihan mesti rindu dengan suara ni๐Ÿ˜ญ . . . Follow @irrorata.accessories dan @irrorata.wear untuk baju bag dan cap yang limited edition . . #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #worldcup2018russia #lawakgram #lawakmalaysia #lawaktahapdewa #payungvideo

1

videoviralmy

3

ustazekhsanalhafiz

0

kawanb4ik

9

uchuxuchuraver

Walaupun dah lama tapi tetap legend lagu geli mat ni.๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ โ—† โ—† โ‡จโ‡จTAG sikit member korang tu. โ—† โ—† Follow @uchuxuchuraver untuk video dengan post yg awesome!! . . #himpunanlawakmalays #quote #lawak #lawakantarabangsa #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaysia #trending #trendterkini #lawakkeder #lawakhambar #lawakviral #lawakhangit #malaysiatrending #videolawak #lawakmalaysia #lawaktahapdewa #lawakgram #lawakkampus #lawaksiyot #lawaklucu #lawakterkini

0

tentangkita.my

5

niac_football

MALAYSIA KIT 18/19 โšฝ๐Ÿ”ฅ . Gred Copy Ori๐Ÿ‘• . Harga RM62โฌ‡๏ธ๐Ÿ’ฐ . Rm7 pos semenanjung๐Ÿšš. Postage Sabah & Sarawak Rm10โœˆ . Size: S M L XL๐Ÿ“ . Jika anda ingin add on item di bawah ini pada jersey anda sila inform pada admin semasa membuat order . Custom nameset๐Ÿ”ฅ Sponsor๐Ÿ’ฅ(jika ada) Patch liga/UCL . Malas nak save no? ๐Ÿ“ฑ Bole tekan kt bio profile @niac_football Cara2 order : 1โƒฃscreeshot gambar jersey๐Ÿ‘• 2โƒฃwhatsapp admin(+60103593243) Pastikan +6 di depan 3โƒฃanda akan dilayan & diberi details pembayaran (jika berminat) 4โƒฃanda akan terima no tracking dari kami selepas selesai posnm 5โƒฃanda juga bole follow @niac_sneakers untuk dapatkan kasut murah dengan harga bawah rm 100๐Ÿ”ฅ . #jersiworldcup #lawakhambar #kamijual #niacjerseys #niacsneakers #trustedseller #jersirare

0

ig_gigibiru

5

vifactry

Sapa yang suka sangat buat Keke Challenge tu dengar ni. Tag kawan korang yang suka buat #kekechallenge kat komen. Follow untuk lebih video menarik @vifactry

1

yana_niea

0

gengmoveon

1

gengjiwakacau

6

nak_citer

12

joyahohjoyah

kalau dah jumpa hargai mereka. ๐Ÿค— follow @iglelakivsperempuan๐Ÿ‘ซ . ( Tag orangยฒ yang tersayang ๐Ÿ’• ) . . Nak ayat sempoi followโ–ถ @iglelakivsperempuan Nak ayat gosip followโ–ถ @joyahohjoyah Nak ayat budak nakal followโ–ถ @igbudaknakal Nak ayat sweet followโ–ถ @duniabangmotor Nak video menarik follow โ–ถ @lelakivsperempuanvideo follow awek cun โ–ถ @awekjongang . . โ€Œ #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashid #mudahterhibur #nakbebel #nature #streetphotography #quote #himpunanlawakmalaysia

19

hamzah_shk

4

skincare.cooo

๐ŸŒผ FASHION 2017 SUMMER VINTAGE HALF TURTLENECK THSIRT WOMEN HIGH WAIST CROP TOP SOLID COLOR SHORT SLEEVE GLOSSY TSHIRT TOPS ๐ŸŒผ ARMY GREEN SIZE S,M ,L PRICE : RM 45.00 ONLY !!! ( FREE POSTAGE ) #fashion #tshirtmurah #tshirtdesign #lawakhambar #murahbakhang #dramasangat #armygreen #penmerahdotcom #tshirtmalaysia #igshop #shopmurahmeriah #borongmurah

0

joyahohjoyah

14

vifactry

Org2 noob mcm korang ni ke budak ni marah kan? Main tak serious jgn nk main ml! Tag kawan korang yang ada cam ni kat komen. Follow untuk lebih video menarik @vifactry

1

pewiit.skincare.official.hq

ADMIN PENIPU !!! KATA SBULAN...SY GUNA BARU SMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN..!!! SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya... kesan yang cepat lagi berganda... ada kelulusan KKM lg tw... โ™ฅโ™ฅโ™ฅ Tambahan Foundation Cream cuma rm5 shj untuk setiap pembelian Skincare 5 in 1 Cepat grab guyss... Harga promosi ni terhad kpd 200 Orang terawal shj โ™ฅโ™ฅโ™ฅ whatsapp ๏ผ‹60111 695 2951 whatsapp ๏ผ‹60111 695 2951 whatsapp ๏ผ‹60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

pewiit.skincare.officially

ADMIN PENIPU !!! KATA SBULAN...SY GUNA BARU SMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN..!!! SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya... kesan yang cepat lagi berganda... ada kelulusan KKM lg tw... โ™ฅโ™ฅโ™ฅ Tambahan Foundation Cream cuma rm5 shj untuk setiap pembelian Skincare 5 in 1 Cepat grab guyss... Harga promosi ni terhad kpd 200 Orang terawal shj โ™ฅโ™ฅโ™ฅ whatsapp ๏ผ‹60111 695 2951 whatsapp ๏ผ‹60111 695 2951 whatsapp ๏ผ‹60111 695 2951 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1

justokma.official.hq

0

skincare.cooo

๐ŸŒผ FASHION 2017 SUMMER VINTAGE HALF TURTLENECK THSIRT WOMEN HIGH WAIST CROP TOP SOLID COLOR SHORT SLEEVE GLOSSY TSHIRT TOPS ๐ŸŒผ ARMY GREEN SIZE S,M ,L PRICE : RM 45.00 ONLY !!! ( FREE POSTAGE ) #fashion #tshirtmurah #tshirtdesign #lawakhambar #murahbakhang #dramasangat #armygreen #penmerahdotcom #tshirtmalaysia #igshop #shopmurahmeriah

0

justokmaa.hq

Alhamdulillah . Testimoni baru dari customer Badan rasa ringan selepas minum satu botol. Repeat 3 botol!! . Fungsi Jus Tok Maa Warisan Bangsawan ๐ŸŒ€ Mengawal kolestrol dalam badan ๐ŸŒ€ Mengurangkan kolestrol ๐ŸŒ€ Membakar lemak-lemak ๐ŸŒ€ Mampu melancarkan peredaran darah ๐ŸŒ€ Baik pulih saluran tersumbat ๐ŸŒ€ Baik pulih tekanan darah ๐ŸŒ€ Menurunkan berat badan ๐ŸŒ€ Menambahkan tenaga . Untuk order boleh terus wasap sis 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

justokmaa.warisan.hq

Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: โ€ข Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. โ€ข Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. โ€ข Tapak tangan/kaki berasa sejuk. โ€ข Selalu menguap/mudah mengantuk. โ€ข Sukar bernafas/nafas pendek. โ€ข Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

miss.bawang

Tag member korang! . . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ‘‰ ig recommended Follow @ajarsiket ๐ŸŒผ Follow @lawak.danger ๐ŸŒผ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . . #malaysiatrending #tolongdengar #instafamousmalaysia #seribusatucerita #igersmalaysia #nakngepek #lawakhambar #ikutcarakita #videolawak #nakbebel #nakfakta #vscomalaysia #mudahterhibur #igbudaknakal #sukakongsi #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #qoutes #abahcakap #himpunanlawakmalaysia #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #abangkacamata

41

razmancrewz

Siapa pernah alami keadaan lift macam ni ?? Apa perasaan korang waktu hadap situasi tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Kesian captain @razman_mahayuddin dan kawannya @amyrhussaini ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . #throwback satu kali #inibaruviral #viralsatukali #lawakhambar

1

koleksilawakpelbagai

Bila kau kene bawang ngan makcik2 dan x boleh nk bukak mulut pastu kau redha dan dgr je ape yg makcik2 tu kata be like... . hambar? follow je lah.. jgn bnyk songehโ˜น๏ธ . follow dorg ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @the.mazrul @explosmalaysia @abgkipas @derpshid @pikis_meme @meme.hipster @himpunanbahanlawak @pipis_meme @lawak_kopipes . kalau boleh promote la saya๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #follow #himpunanlawak #dubsmash #dudukdanjanganlari #tolong #peperojer #kasutterbang #madlipz

0

marshmallowhaikal

0

streetwear.store34

SUPREME SS18 44TH BACKPACK . ๐Ÿด3 Colour ( Black, Khaki, Blue ) ๐Ÿณ๏ธ2 zipped compartment ๐ŸดBanyak poket dalam bag . ๐ŸดRM100 inc postage . Kindly dm or whatsapp me to purchase Terima kasih . ๐Ÿ“ฒWhatsapp : 013-6275380 . . . . . #readystock #kedaijam #premiumquality #streetwear #kedaionlinemurah #kedaijualbaju #menswear #kasutmurahonline #kedaikasut #kedaibeg #bola #malaysia #igersmy #ikutcarakita #clutchbag #mudahterhibur #lawakhambar #igreview #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #videoviral #malaysian #baranglelakimurahgila #tshirtmurah #capmurah #jammurah #walletmurah #slingbagmurah #begmurah

2

vik.3_ladiesscarves

โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธAPA YANG AWAK TERCARI CARI LAGIโ€ผ๏ธโ‰๏ธ.. BAWAL VIRAL โ˜‘๏ธ PREMIUM CHIFFONโ˜‘๏ธ... LEMBUTโ˜‘๏ธ MUDAH DIBENTUK โ˜‘๏ธ MEMANG NAMPAK CANTIK KALAU PAKAI TAW ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . . BIDANG 50 = RM34๐Ÿ˜˜ BIDANG 45 = RM29๐Ÿ˜ . . . . NAK DEAL NGAN HARGA YG CUN MELECUN? CLICK LINK DI BIO ... . . . #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #nakpesan #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #apaapajerr #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #natur #himpunanlawakmalays #tolongdengar

0

lawak.teroks

Member dia layan je dengan penuh sabar dan kuat ๐Ÿ˜‚ . . โ™ฅ๏ธLIKE ๐Ÿ’ฌCOMMENT๐ŸทTAG๐Ÿ“คSHARE . . Follow kawan-kawan Admin ๐Ÿ’ง @cubagelak ๐ŸŒธ @lawakterlajak โœจ @astrolawatni ๐ŸŒˆ @lawak.opah ๐ŸŒŸ @lawak.paduu ๐ŸŽณ @lawak.troll ๐Ÿ– @koleksivideowhatsapp ๐Ÿ‘โ€๐Ÿ—จ @lawakucing_ ๐Ÿ’ฏ @lawak.danger ๐Ÿ’ธ @encik.bilis @kelakor_terok . . โŒโŒโŒIGNORE TAGSโŒโŒโŒ #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

8

ayatayatmalaysia

1

ayatayatmalaysia

3

ayatayatmalaysia

0

justokmaa.warisan.hq

Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: โ€ข Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. โ€ข Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. โ€ข Tapak tangan/kaki berasa sejuk. โ€ข Selalu menguap/mudah mengantuk. โ€ข Sukar bernafas/nafas pendek. โ€ข Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

igstabak

15

justokmaa.hq

Alhamdulillah . 2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa . Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus? ๐Ÿ”ธDapat kurangkan kolestrol ๐Ÿ”ธ Sesak nafas berkurangan ๐Ÿ”ธ Kebas-kebas terus hilang ๐Ÿ”ธCuci saluran darah tersumbat ๐Ÿ”ธControl & kurangkan paras gula . Jom sihat bersama Whatsapp sis or klik di link bio๐Ÿ˜Š 01116952941 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0

_syahizie43

2

nazxiqrm

2

streetwear.store34

FILA DISRUPTOR WHITE PINK๐Ÿ’ฏ . ๐ŸดReady Stock Size available : 36-40 ๐Ÿณ๏ธFor your girl . ๐ŸดRM115 inc postage . Kindly dm or whatsapp me to purchase. Terima kasih . ๐Ÿ“ฒWhatsapp : 013-6275380 . . . . . #readystock #preorder #premiumquality #streetwear #kedaionlinemurah #kedaijualbaju #menswear #kasutmurahonline #kedaikasut #kedaibeg #bola #malaysia #igersmy #ikutcarakita #clutchbag #mudahterhibur #lawakhambar #igreview #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #videoviral #malaysian #baranglelakimurahgila #tshirtmurah #capmurah #jammurah #walletmurah #slingbagmurah

0

goingvirall

0

justokmaa.warisan.hq

Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: โ€ข Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. โ€ข Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. โ€ข Tapak tangan/kaki berasa sejuk. โ€ข Selalu menguap/mudah mengantuk. โ€ข Sukar bernafas/nafas pendek. โ€ข Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

1

cara_tambah_follower.my

Hye, harini admin nak kongsi cara2 nak dapatkan follower... Caranye ade dekat photo diatas... Jangan lupe follow @cara_tambah_follower.my @cara_tambah_follower.my @cara_tambah_follower.my @cara_tambah_follower.my @cara_tambah_follower.my @cara_tambah_follower.my @cara_tambah_follower.my Caranye ialah: 1.LIKE GAMBAR INI DAN TAG 3-10 KAWAN KORANG 2.FOLLOW @cara_tambah_follower.my 3.KLIK PADA SENARAI FOLLOWING @cara_tambah_follower.my 4.FOLLOW SEMUA ARTIS DEKAT FOLLOWING @cara_tambah_follower.my 5.LEPAS 1JAM, UNFOLLOW SEMUA ARTIS LEPASTU ULANG BALIK STEP. PASTIKAN LEBIH DARI 1JAM UNTUK MENGELAKKAN DARIPADA DI BAN Semoga berjaya ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘โœŒ . . . #tambahfollower #follower #malaysia #viral #smule #hariraya #lawakhambar #followforfollow #instagram #musically #lawakterkini #follow #instagram #igshopmurah #bazarpaknil #sayajual #lawaktahapdewa #percuma #bestwey #kosmetik #repost #jual #giveaway #igersmalaysia #bisnesonline #lfl #hargamurah #jualfollower #lelong #akuyangpakaikauyangpanas #vscomalaysia #kosmetik

4

kekechallenge__

0

dnalious

๐Ÿ”ฅSLING BAG SUPREME X TNF BLACK SBNF / X TNF NAVY SBNF/ X TNF RED SBNF๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’ขPRICE RM55sm RM65ss ๐Ÿ’ข2 compartment ๐Ÿ’ขLogo sulam ๐Ÿ’ขlimited stock . TO PURCHASE WASSAP 0165954266โค #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #dropshipneed #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #lawakkerder #lawakhangit #lawakhambar #bazar #bazarpaknil #shoppingrollmy #janganbencicintaku #ciksempurna #igreview #igreviewmurah

0

streetwear.store34

SUPREME FW17 BACKPACK BLACK & RED . . ๐Ÿด2 Colour ( Black, Red ) ๐Ÿณ๏ธ2 zipped compartment ๐ŸดGot many pocket in bag . ๐ŸดRM100 inc postage . Kindly dm or whatsapp me to purchase Terima kasih . ๐Ÿ“ฒWhatsapp : 013-6275380 . . . . . #readystock #preorder #premiumquality #streetwear #kedaionlinemurah #kedaijualbaju #menswear #kasutmurahonline #kedaikasut #kedaibeg #bola #malaysia #igersmy #ikutcarakita #clutchbag #mudahterhibur #lawakhambar #igreview #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #videoviral #malaysian #baranglelakimurahgila #tshirtmurah #capmurah #jammurah #walletmurah #slingbagmurah #begmurah

3

dnalious

๐Ÿ”ฅSLING BAG SUPREME X TNF BLACK SBNF / X TNF NAVY SBNF/ X TNF RED SBNF๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’ขPRICE RM55sm RM65ss ๐Ÿ’ข2 compartment ๐Ÿ’ขLogo sulam ๐Ÿ’ขlimited stock . TO PURCHASE WASSAP 0165954266โค #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #dropshipneed #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #lawakkerder #lawakhangit #lawakhambar #bazar #bazarpaknil #shoppingrollmy #janganbencicintaku #ciksempurna #igreview #igreviewmurah

0

keiymin

1

hmxdlukman

Budak2 tiktok ni buat hal lahh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚kan dah kena marah direct๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ . . 0103892019 (lukman) 0103892019 (lukman) 0103892019 (lukman ) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท @hmxdlukman #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar . Tags: #tiktok #tiktokhot #tiktokmalaysia #teambangkitBDN #BETABusinessClub #titaniumgoldenticket #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #BBCPhuketKrabiChallenge #kualaterengganu #ShahAlam #johorbharu #kuantanpahang #selangor #melaka #travel #sahabat #teamperak #UITMShahAlam

22

realalienrain

0

realalienrain

0