Lazybagmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

mr.lazybag_

Mmg boek klau lepak baring dgn lazybag ni, boleh lepak smpai subuh, lazybag design baru ni siap ada bbtal. Mmg sngt selasa dn tahan lasak, nak harga promo boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Feedback dri cust material mmg terbaik, klau tidak tkdela admin brani bg wrranty klau material tk cun kan. Jom dptkan sgera. Stock btul btul dah nyawa ikan 😰 tnggal bberapa wrna je lagi. Baik order skrg sbelum terlambat 🤕 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️0137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Mmg best lepak mcm ni, santai je tenang fikiran, nak rasa mcm ni ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga promo 1Malaysia. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Cer komen korg boleh beli apa dgn rm1 ni ? Admin boleh beli kfc 1 bucket . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

107

mr.lazybag_

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp untuk order dgn harga promosi u . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Jum Menikmati gelombang air laut dgn lazybag. 😍 Dapatkan lazybag segera dgn harga promosi, cpt cpt whtsapp atau click link di bio untuk order . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Chill je dpt lepak mcm ni,😍 lazybag dah tk bnyk bosku tinggal 27 bag je lgi, lmbt hbis truss sbb harga tgah murah giler, nak dptkn promo tekan link di bio laju laju . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

Mmg sesuai untuk semua aktiviti, permintaan diluar jangkaan, first come first serve.. harga murah murah je., 😍 . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

132

mr.lazybag_

Stock dah nipis tipiss boskur, warna purple tggal 3 bag je lgii, mmg rmai yg grab harga promosi merdeka ni sbb harga murah giler, nak harga promo cpt cpt tekan link di bioo 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Layan beb baring atas lazybag ni smpai tertido, sumpah slesa dan tahan lasak, tak percay ? Jom dptkan sgera dgn harga promo merdeka, promo tinggal 4 hri je lagiiiii, rugi tk beli. Nak dptkan promo boleh tekan link di bio 😘 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

n_rgadget

LAZY BAG: RESTOCK 🎉🌸🎉🌸 . Dah restock balik our #lazybag . tapi skang lebih murah. RM 40 sahaja. max size 185cmx75cmx50cm. max capacity 250kg . RM 40 RM 40 RM 40 . SEM RM8 SS RM11 #lazybagmurah #lazybagmalaysiareadystock #lazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurahmlaysia

0

mr.lazybag_

Best je satu family boleh guna lazybag 😍😍 boleh dgunakan dmna mna shaja, jom cot cpt order last promosi tinggal 4 hri je lgi, murah giler promo merdeka diskaun 50% ni 😍 tekan link di bio untuk dptkan promo merdeka . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

11

mr.lazybag_

Promo harga sawan sudah kembali !! Bukan rm100 bukan rm80 dan bukan rm70 !!! Siap ada free postage lagi.!! Sumpahh murah giler, nak harga promo sawan boleh click link di bio dan bg CODE promo sawan 😱 terhad untuk 20 org terawal sahaja, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag, korg tunggu apa lgi jom dpatkan Merdeka Sale sgera, harga btul2 murah giler, nk harga promo cpt cpt tekan link di bio. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Sdapnya baring atas lazybag ni, 😍 mmg berbaloi beli sbb boleh guna kt mna mna je, promo Qurban tinggal 4 hri je ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga kawkaw murah, click link di bio cpt . Last last promo . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

Nice je dpt baring atas lazybag ni siap ada bntal, mmg selesa giler, jom cpt cpt grab harga lazybag murah giler giler smpai 25/8 ni jeee, . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

21

mr.lazybag_

Alhamdulillah syukur cust puas hati dgn service penghantaran cepat spantas kilat, jom cpt cpt rebut peluang promo hrga Qurban, mmg harga btul btul murah kna qurban . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Mudah dan sng je nk bwak pergi mna mna, jom cpt order harga Qurban Sale ni murah giler giler. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

24

mr.lazybag_

Best klau sorg satu ada lazybag, boleh santai sama sama smbil mnikmati permandangan laut. 😍😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

25

mr.lazybag_

Tk sempat nak check tracking brg smpai dlu, nmpak tak service laju spantas kilat, tk smpai shari boleh smpai depan rumah, jom dotkan lzybag dgn harga Qurban Sale yg murah giler2. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Best je dpt bring atas air ni, korg tkkn tknak lepak mcm ni ? Jom dptkan lazybag anda sgera dgn harga Qurban Sale yg btul btul murah gilerr 😱😱 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

9

mr.lazybag_

Admin suka kicap alagapss, sdap ngat ngat,.. korang pulak ? . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

116

mr.lazybag_

Alhamdulillah brg slamat smpai di tgan cust, 1 hri je boleh smpai mmg laju spantas kilat, jom join postage hrini grab promosi Qurban yg murah giler ni, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

CONTEST TEKA & MENANG. !! . Syarat sngt mudah. 1. Teka brapa keping dan 4 digit yg tertutup 2. Like & share gmbar tersebut 3. Tag seramai mungkin rakan anda . Mudah bukan ? Jom join contest TEKA & MENANG berpeluang mmenangi lazybag dan RM50 . Senang je nak dpt duit free skrg.. pemenang akan dipilih melalui jawapan tekaan yg betul dan sangt ACTIVE FOLLOWER. Jom cpt cpt rmai rmai teka.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

194

mr.lazybag_

Selesa nokkk dot baring atas lazybag smbil tgok permndgn yg indah, rugi korg tk grab promosi Qurban yg murah Gilerz ni ada lgi 2 hri je., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Barang tiptop bosku, service lju , ap nak risau lgi ? Jom dptkan sgera dgn harga Qurban Sale, click link di bio untuk dptkan harga sale 😍😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Mmg slesa guna lazybag ni, kt mna mna je boleh guna, jom cpt whtsapp sgera untuk dptkn harga murah giler, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

5

mr.lazybag_

Selesa je brader ni baring atas lazybag smbil mnikmati permndgan laut, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust berpuas hati dgn service yg dberikan, korg yang nak order boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Bestkan klau korg ada sorg satu, tk perlu berebut pun, sepena Qurban Sale ni lgi bnyk korg beli lgi murah korg dpt, tk percay ? Jum whtsapp skrg atau click je link di bio., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Lepak luar rumah pn boleh guna lazybag ni, warna biru ni pling laris jd ksukaan rmai, jom dptkan lazybag sgera sbelum khbisan stock bosku., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

Alhamdulillah da selamat smpai depan rumah, jom join postage esok, nak order boleh cpt cpt click link di bio atau whatsapp 01116412402. Korang akan terkejut tgok harga murah tk masuk akal ni. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Mudah je bosku, kibas kaut angin 2 kli trus boleh guna, rugi klau tak grab Qurban Sale ni sbb murah sngt, click je link di bio untuk dptkan Promo Qurban Sale., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag

23

mr.lazybag_

Nyaman je dpt mndi air terjun dgn lazybag ni, tenang dan selesa, nak dptkan promo Qurban sale boleh click link di bio skrg sbelum khbisan stock .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

nak bg anak sdara happy jom dptkan lazybag skrg. mmg berebut diorg nak try. boleh dgunakan oleh semua pringkat umur. sngt mudah dgunakan dan mudah dbawa kmna mna. nak order boleh click link di bio .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️0137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Kt mna mna je boleh guna, atas air pn boleh guna, mmg tk rugi beli lazybag ni sbb multipurpose, boleh bwak p mna mna jr, jom dptkan promo Qurban Sale sebelum terlmbat. .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

Selesa jee tgok sis syantik ni bring, jom dptkan lazybag anda sgera dgn hrga Qurban Sale, susah nk save no tekan je link di bio bosku, 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp order promosi ubtuk design baru tnggal 2 hari je lgi.. mlas nak save no boleh tekan dkat link bio.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

cun gile warna ni, mmg jdi pujaan hati sbb laku keras, skjap je wrna ni nak licinn pdahal baru je restock hrtu, siapa lgi nk warna ni cpt cpt order sbelum kehabisan stock, tekn link di bio gais . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

22

mr.lazybag_

Layan bros ni men fon smbil baring atas lazybag, selesa jee, jom dptkan lazybag dgn harga Qurban Sale sgeraa.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

16

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag, korg tunggu apa lgi jom dpatkan Qurban Sale sgera, mmg harga btul btul kna Qurban, tekan link di bio. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

Sng dan mudah je tk perlu pam pon, kibas 2 kali dah boleh guna, jom dptkan lazybag dgn harga Qurban Sale sgera sbelum kehabisan stok, click link di bio untuk dpatkan promo., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

19

mr.lazybag_

Waa mmg selesa design ni sbb ada bntal di kepala, bru je restock 500bag skrg dah tggal 137 bag je, stock laju sngt hbis, jdi siapa nak order baik cpt sbelum khabisan stock, tekan link di bio untuk dpatkan harga promo. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

83

mr.lazybag_

Alhamdulillah semua order slamat mendarat di. Gentle kmi berikan service postage spantas kilat. harnie order esok trus smpaiz. siap ada wrantty lgi. nak risau ap lgi jom cpt dptkan lazybag sgera. stock dah tk bnyk.. tinggal 53 pcs je. laku keras . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

58

mr.lazybag_

Best je dpt guna lazybag atas air, atas darat smua tmpat boleh guna, mmg tk rugi beli, lgi lgi beli msa promo, lgi berbaloi, jom dptkan lazybag sgera, click link di bio untuk dptkan promo, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

30

mr.lazybag_

Senang je nk bawa dan guna, tarik tarik masukkn angin trus boleh baring, selesa n empuk pulak tu, jom dptkan Qurban Sale sgera sbelum khabisan stock, 😱 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Cust ni siap nak repeat order lgi. Stock smpai kering ada lgi yg nak order. Sumpah best giler lazybag ni. Senang dpasang dan dbawa kmana mna je. Jom dptkan sgera dgn harga Qurban Sale, . . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

49

mr.lazybag_

Demi cinta hati, atas tanah pn snggup ku baring, hehe tu la rugi beli 1, beli 2 kan boleh sma sma baring, lgi bnyk beli lgi murah, nak dpt promo boleh tekan link di bio.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust puas hati dgn service, postage laju spantas kilat, 1 hari je boleh smpai depan rumah, 😍 jom dptkan lzybag dgn harga clearance stock skrg, tekan link di bio atau whtsapp 01116412402. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Indahnyaa ciptaan tuhan ni, lgi indah ada gadis syantik baring atas lazybag smbil tgok laut, tenang je 😍😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

Mmg selesa dpt baring tgok laut mcm ni, 😍😍 . Kira kira bag td tinggal 9 bag jew, pishang pnas btul stock, siapa nk cpat cpat whtsapp tepi. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Smpai ke serawak kita postage boskur, free postage lak tu, mne nak dpt + free gift kot tepi, mmg berbaloi baloi,. Jom dptkan lazybag skrg dgn harga promo, tekan link di bio . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

Indahnya permandgan smbil bring atas lazybag, nak order boleh whtsap laju laju sbb stock dah tk bnyk . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Senang je deal dgn brader ni, tk ckp bnyk trus payment n trus postage, shari je boleh smpai, apa nak ragu lgi ? Mrlazybag trusted seller, tak percay ? Jom tgok #testimonialbymrlazybag_ ni, . .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Selamat pagi ioulll, jom bsantai bersama lazybag, tenang jeeee, nak dptkan harga promo ? Cpt cpt tekan link di bio atau whtsapp 01116412402. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Ya ampunnn syantiknyaaa, lagi lagi bring atas lazybag lgi syantikk boskurr 😍 jom click di bio atau whtsapp 01116412402 untuk dptkan harga promo skrg . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Beli lazybag 2 dpt pula free gift, mmg berbaloi baloi, siap ada warranty lagi, apa ada hal, jom dptkan promo World cup slagi stock dan promo msih ada.. . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

Bigboss bermurah hati nak bg diskaun kaw kaw sbb @nursajat02 dah berbaik dgn @safieyillias94 , jom cpt cpt order untuk 10 org terawal sahaja, susah nak dpt hrga murah mcm ni, untuk order click link di bio atau whtsapp tulis “rm100” untuk dptkan diskaun ini, tunggu apa lgi jom cpt whtsapp sekarang, . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

tak sampai 2 hari pn dah smpi depan rumah. nak risau ap siap ada warranty lgi. jom cepat whtsapp untuk dptkan harga promo bulan ini. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Waaa romantiknyaa dapat bring atas lazybag sma sma, jom dptkan hrga promosi segera, stock dah nipis tipis tinggal 37 bag jer, siapa cpt dia dpt, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

Beli lazybag 2 dpt pula free gift, mmg berbaloi baloi, siap ada warranty lagi, apa ada hal, jom dptkan promo fifa gila bola slagi stock dan promo msih ada.. . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Syantik btul gadis mnis ni guna lazybag, puas hati katanya sbb dapt guna kt mna mna je, berbaloi dan kualiti tiptop , jom dptkan promosi smentara stock msih ada . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

selesa je brader ni lepak guna lazybag 😍😍 jom dptkan lazybag dgn harga FIFA SALE !! Click link di bio untuk dpt harga promo + free gift bernilai (rm80) + free postage.... . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

Cust ni siap nak repeat order lgi. Stock smpai kering ada lgi yg nak order. Sumpah best giler lazybag ni. Senang dpasang dan dbawa kmana mna je. Jom dptkan sgera dgn harga promosi goyang.. . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Recik hawau santai mcm ni 😍 jom dptkan lazybag dgn hrga promosi fifa sgera . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Mmg best lepak mcm ni, santai je tenang fikiran, nak rasa mcm ni ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga promo avengerszz tinggal 2 hri je lgi.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Depan dataran merdeka kita lepak, tkde hal lazybag kn ada, siap bolehh baring smpai lena, jom cpt whtsapp untuk dptkn promo, stock pn dah tk bnyk, nipis tipis. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

5

mr.lazybag_

Stock dah nipis tipis, nak bg harga clear stock jee, dapat free gift dan free postage, murah murah, nak hrga clear stock boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402 . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Boskur nak bt clearance sale sempena stock dah nipis tipiss, harga asal rm150 tpi untuk clearance sale boskur nk trun habis hbisan diskaun sbnyak 50% siap dapt free gift n free postage. Apa tunggu lagi jom cpt cpt dptkan lazybag dgn harga clearance sale. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

13

mr.lazybag_

Alhamdulillah selamat smpai ke tgan cust, sehari je da smpai, service spantas kilat. Siapa lgi nak join postage boleh trus click link di bio, stock da tipis nipis tinggal 23 bag je, nak lelong clear stock je. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

CONTEST TEKA & MENANG. !! . Syarat sngt mudah. 1. Teka 3 digit yg tertutup 2. Like & share gmbar tersebut 3. Tag seramai mungkin rakan anda . Mudah bukan ? Jom join contest TEKA & MENANG berpeluang mmenangi lazybag dan RM100 . Senang je nak dpt duit free skrg.. pemenang akan dipilih melalui jawapan tekaan yg betul dan sangt ACTIVE FOLLOWER. Jom cpt cpt rmai rmai teka.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1k

mr.lazybag_

Mmg boek klau lepak baring dgn lazybag ni, boleh lepak smpai subuh, lazybag design baru ni siap ada bbtal. Mmg sngt selasa dn tahan lasak, nak harga promo boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag.. service spntas kilat order harnie harnie juga postagee.. jom spe nak order baik order skrg sbb stock dah nipis tpis, promo pn dah nk hbis, tk grab skrg mmg rugi.. jom cpt whtsapp segera atau click di bio untuk dptkan promosi . 😊 . . .. . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Comel je adik tu baring atas lazybag, boleh guna dmna mna je tk kira usia, jom dptkan lazybag anda dg harga mega raya sale tinggal lgi 2 hri., . . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

Atas jambtan pn boleh guna lazybag, mne mne je korg pergi boleh guna lazybag.. multipurpose sng bawak ringan je, jom dptkan mega raya sale tinggal 3 hri jee . . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Waaaa bestnyew, semua brang slamat smpai ke tngan cust, brg tiptop service cepat spantas kilat. apa tunggu lgi jum grab promo geger raya sale ni, nk promo boleh click link di bio atau whtsapp 01116412402. . . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

Steady je brader ni guna wrna pink, ingt lelaki tk boleh pkai pink. Laki pkai pink lgi macho . Siapa stuju angkt tgan 🤘 Mega Raya Sale extend smpai hujung bulan ni, jdi tunggu ap lgi jom dptkan sgera sbelum khabisan stock. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2