Lazybagmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

mr.lazybag_

Sumpah tk mnyesal klau beli, sangat berguna untuk aktiviti luar. Korg boleh bwak pergi mna mna dan baring mnikmati keindahan alam. Jom cepat order .. hari last PROMO CLEARANCE , Sumpah sngt sngt murah. Rugi klau korg tk beli.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️0137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

nusantaracasee

Kasur Kursi Angin Malas Lazy Bean Bag Version 2 size 250 x 70 CM ㅤ ㅤ OMTP5XBJ ㅤ Kursi malas ini diisi menggunakan angin. Caranya sangat mudah, cukup ayunkan kursi ini ke udara dan angin akan masuk kedalam. Cocok digunakan sebagai kursi outdoor saat sedang piknik, tamasya dan liburan dipantai, taman dan lainnya. Dapat diliapat menjadi bentuk tas kecil sehingga mudah dibawa. ㅤ Features Air Beanbag Cara menggunakan kursi ini sangat praktis dan cepat. Cukup ayunkan kursi ke udara dan angin akan masuk kedalam kursi. Setelah itu tutup dan lipat sehingga angin tidak bocor keluar. ㅤ Easy to Carry Around Kursi angin malas ini sangat mudah untuk dibawa kemana saja Anda berpergian berkat design kursi yang dapat dikempeskan saat tidak digunakan dan dilipat menjadi bentuk seperti tas. ㅤ Comfortable and Large Size Saat dalam kondisi mengembang, kursi ini memiliki ukuran yang sangat besar (70 x 230 cm). Anda dapat tidur dengan nyaman diatas kursi angin malas ini atau dapat juga digunakan sebagai kursi untuk beberapa orang. ㅤ Package Contents Barang-barang yang anda dapat dalam kotak produk: 1 x Kasur Angin Lamzac ㅤ ㅤ Material 210D Oxford Dimension 250 x 70 cm MAX Load: 400 KG ㅤ Harga : Rp.198.000 ㅤ For Order and Detail : BBM: 54C913ED WhatsApp:083808906899 LINE: nusantaracasee/ LINE@ (cek dm) ㅤ Case gadget termurah hanya di @nusantaracasee ㅤ ㅤ #kursiangin #kursianginmalas #kursianginmurah #kursiminimalis #kursisantai #kursimalas #kursiunik #sofaangin #sofaanginmurah #lazybag #lazybagmurah #lazybags #lazybagjakarta #lazybagofbones #lazybagindonesia #lazybagmalaysia #lazybagjawabarat

0

nusantaracasee

Kursi Angin Malas Fatboy Lamzac Laybag Bean Bag 70 x 230 CM ㅤ Garansi 1 Bulan SOBEK = TUKER BARU ! ㅤ Warna tersedia : HITAM / HIJAU / BIRU ㅤ INI DIA KURSI SANTAI PALING INOVATIF DAN HITZ DI 2016 ! No Logo Lamzac ㅤ + DUDUK SANTAI DIMANA SAJA (KEBUN, PASIR, AIR, SALJU) + MUDAH DIBAWA (BISA SELEMPANG) + TIDAK PERLU POMPA + WATERPROOF + DUSTPROOF + TIDAK MUDAH SOBEK/BOLONG ㅤ CARA PAKAI (isi melawan arah angin) : https://www•youtube•com/watch?v=MTX9CWDSv3E ㅤ Kursi malas ini diisi menggunakan angin. Caranya sangat mudah, cukup ayunkan kursi ini ke udara dan angin akan masuk kedalam. Cocok digunakan sebagai kursi outdoor saat sedang piknik, tamasya dan liburan dipantai, taman dan lainnya. Dapat diliapat menjadi bentuk tas kecil sehingga mudah dibawa. ㅤ Features Air Beanbag Cara menggunakan kursi ini sangat praktis dan cepat. Cukup ayunkan kursi ke udara dan angin akan masuk kedalam kursi. Setelah itu tutup dan lipat sehingga angin tidak bocor keluar. ㅤ Easy to Carry Around Kursi angin malas ini sangat mudah untuk dibawa kemana saja Anda berpergian berkat design kursi yang dapat dikempeskan saat tidak digunakan dan dilipat menjadi bentuk seperti tas. ㅤ Comfortable and Large Size Saat dalam kondisi mengembang, kursi ini memiliki ukuran yang sangat besar (70 x 230 cm). Anda dapat tidur dengan nyaman diatas kursi angin malas ini atau dapat juga digunakan sebagai kursi untuk beberapa orang. ㅤ OEM NO LOGO ㅤ Harga Promo : Rp.175.000 (Harga normal : Rp.270.000) ㅤ For Order and Detail : BBM: 54C913ED WhatsApp:083808906899 LINE: nusantaracasee/ LINE@ (cek dm) ㅤ Case gadget termurah hanya di @nusantaracasee ㅤ ㅤ #kursiangin #kursianginmalas #kursianginmurah #kursiminimalis #kursisantai #kursimalas #kursiunik #sofaangin #sofaanginmurah #lazybag #lazybagmurah #lazybags #lazybagjakarta #lazybagofbones #lazybagindonesia #lazybagmalaysia #lazybagjawabarat

0

nusantaracasee

Kursi Angin Malas Fatboy Lamzac Laybag Bean Bag 70 x 230 CM ㅤ Garansi 1 Bulan SOBEK = TUKER BARU ! ㅤ Warna tersedia : HITAM / HIJAU / BIRU ㅤ INI DIA KURSI SANTAI PALING INOVATIF DAN HITZ DI 2016 ! No Logo Lamzac ㅤ + DUDUK SANTAI DIMANA SAJA (KEBUN, PASIR, AIR, SALJU) + MUDAH DIBAWA (BISA SELEMPANG) + TIDAK PERLU POMPA + WATERPROOF + DUSTPROOF + TIDAK MUDAH SOBEK/BOLONG ㅤ CARA PAKAI (isi melawan arah angin) : https://www•youtube•com/watch?v=MTX9CWDSv3E ㅤ Kursi malas ini diisi menggunakan angin. Caranya sangat mudah, cukup ayunkan kursi ini ke udara dan angin akan masuk kedalam. Cocok digunakan sebagai kursi outdoor saat sedang piknik, tamasya dan liburan dipantai, taman dan lainnya. Dapat diliapat menjadi bentuk tas kecil sehingga mudah dibawa. ㅤ Features Air Beanbag Cara menggunakan kursi ini sangat praktis dan cepat. Cukup ayunkan kursi ke udara dan angin akan masuk kedalam kursi. Setelah itu tutup dan lipat sehingga angin tidak bocor keluar. ㅤ Easy to Carry Around Kursi angin malas ini sangat mudah untuk dibawa kemana saja Anda berpergian berkat design kursi yang dapat dikempeskan saat tidak digunakan dan dilipat menjadi bentuk seperti tas. ㅤ Comfortable and Large Size Saat dalam kondisi mengembang, kursi ini memiliki ukuran yang sangat besar (70 x 230 cm). Anda dapat tidur dengan nyaman diatas kursi angin malas ini atau dapat juga digunakan sebagai kursi untuk beberapa orang. ㅤ OEM NO LOGO ㅤ Harga Promo : Rp.175.000 (Harga normal : Rp.270.000) ㅤ For Order and Detail : BBM: 54C913ED WhatsApp:083808906899 LINE: nusantaracasee/ LINE@ (cek dm) ㅤ Case gadget termurah hanya di @nusantaracasee ㅤ ㅤ #kursiangin #kursianginmalas #kursianginmurah #kursiminimalis #kursisantai #kursimalas #kursiunik #sofaangin #sofaanginmurah #lazybag #lazybagmurah #lazybags #lazybagjakarta #lazybagofbones #lazybagindonesia #lazybagmalaysia #lazybagjawabarat

0

mr.lazybag_

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp order promosi ubtuk design baru tnggal 2 hari je lgi.. mlas nak save no boleh tekan dkat link bio.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag.. service spntas kilat order harnie harnie juga postagee.. jom spe nak order baik order skrg sbb stock dah tk bnyk lgpun skrg tgah promosi mmg mcm pisang goreng laa.. jom cpt whtsapp segera . 😊 . . .. . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Tinggal 4bag je lgiii wrna biru nii, stock dah nipis tipissssss, hrga murah giler2 nak bt clear stock hbis hbisann, cpt cpat tkan link di bio untuk dptkn clearance sale 😱😱 . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Bigboss nak clear stock, harga sngt2 murah, jom cpt cpt order untuk 3 org terawal sahaja, susah nak dpt hrga murah mcm ni, untuk order click link di bio atau whtsapp tulis “rm100” untuk dptkan diskaun ini, tunggu apa lgi jom cpt whtsapp sekarang, . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Beli lazybag 2 dpt pula free gift, mmg berbaloi baloi, siap ada warranty lagi, apa ada hal, jom dptkan promo World cup slagi stock dan promo msih ada.. . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Mmg best lepak mcm ni, santai je tenang fikiran, nak rasa mcm ni ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga promo 1Malaysia. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Terboik bohhhh review dri cust, mmg best boleh dbawa kemna mna sje korg brada 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

my.lazybag

KAKI HIKING?? Lazybag ni antara equipment korang wajib ada ..sangat membantu korang nk rehat2 lepas penat hiking tu kan...so, yang blom ada tu, meh beli cepat semntara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

0

my.lazybag

GREEN anyone?? still available guys..better grab cepat sementara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

0

myssadagage

4

my.lazybag

SKY BLUE anyone?? still available guys..ni pon color yg paling laju susut jgk ni..yang blom ada tu, meh beli cepat semntara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

0

my.lazybag

HOT RED still available guys..ni pon color yg paling laju susut jgk ni..yang blom ada tu, meh beli cepat semntara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

3

my.lazybag

0

my.lazybag

0

mr.lazybag_

cust hppy kami pn happy. mmg tk mnyesal klau beli sbb mmg untuk kgunaan dmna mna je. jgn lepaskan peluang untuk dptkan hrga sale . whtsapp sgera atau clik link di bio.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

5

my.lazybag

Hello guys.. Lazybag is back.. !! Awak yg belom ade lazybag tu ,meh beli sebijik dua dari kakak..🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (Exclude postage) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

1

mr.lazybag_

Cpt tnya diorg? Admin ambik D . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

46

mr.lazybag_

Mmg boek klau lepak baring dgn lazybag ni, boleh lepak smpai subuh, lazybag design baru ni siap ada bbtal. Mmg sngt selasa dn tahan lasak, nak harga promo boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Cer komen korg boleh beli apa dgn rm1 ni ? Admin boleh beli kfc 1 bucket . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

107

mr.lazybag_

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp untuk order dgn harga promosi u . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Jum Menikmati gelombang air laut dgn lazybag. 😍 Dapatkan lazybag segera dgn harga promosi, cpt cpt whtsapp atau click link di bio untuk order . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Chill je dpt lepak mcm ni,😍 lazybag dah tk bnyk bosku tinggal 27 bag je lgi, lmbt hbis truss sbb harga tgah murah giler, nak dptkn promo tekan link di bio laju laju . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

Ada bran ? Spa dpt 10A upsr admin nak kasi lazybag free. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

130

mr.lazybag_

Stock dah nipis tipiss boskur, warna purple tggal 3 bag je lgii, mmg rmai yg grab harga promosi merdeka ni sbb harga murah giler, nak harga promo cpt cpt tekan link di bioo 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

n_rgadget

LAZY BAG: RESTOCK 🎉🌸🎉🌸 . Dah restock balik our #lazybag . tapi skang lebih murah. RM 40 sahaja. max size 185cmx75cmx50cm. max capacity 250kg . RM 40 RM 40 RM 40 . SEM RM8 SS RM11 #lazybagmurah #lazybagmalaysiareadystock #lazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurahmlaysia

0

mr.lazybag_

Best je satu family boleh guna lazybag 😍😍 boleh dgunakan dmna mna shaja, jom cot cpt order last promosi tinggal 4 hri je lgi, murah giler promo merdeka diskaun 50% ni 😍 tekan link di bio untuk dptkan promo merdeka . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

12

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag, korg tunggu apa lgi jom dpatkan Merdeka Sale sgera, harga btul2 murah giler, nk harga promo cpt cpt tekan link di bio. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Sdapnya baring atas lazybag ni, 😍 mmg berbaloi beli sbb boleh guna kt mna mna je, promo Qurban tinggal 4 hri je ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga kawkaw murah, click link di bio cpt . Last last promo . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

Nice je dpt baring atas lazybag ni siap ada bntal, mmg selesa giler, jom cpt cpt grab harga lazybag murah giler giler smpai 25/8 ni jeee, . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

21

mr.lazybag_

Mudah dan sng je nk bwak pergi mna mna, jom cpt order harga Qurban Sale ni murah giler giler. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

24

mr.lazybag_

Tk sempat nak check tracking brg smpai dlu, nmpak tak service laju spantas kilat, tk smpai shari boleh smpai depan rumah, jom dotkan lzybag dgn harga Qurban Sale yg murah giler2. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

amyamrie

0

mr.lazybag_

Best je dpt bring atas air ni, korg tkkn tknak lepak mcm ni ? Jom dptkan lazybag anda sgera dgn harga Qurban Sale yg btul btul murah gilerr 😱😱 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

9

mr.lazybag_

Admin suka kicap alagapss, sdap ngat ngat,.. korang pulak ? . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

116

mr.lazybag_

Alhamdulillah brg slamat smpai di tgan cust, 1 hri je boleh smpai mmg laju spantas kilat, jom join postage hrini grab promosi Qurban yg murah giler ni, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Selesa nokkk dot baring atas lazybag smbil tgok permndgn yg indah, rugi korg tk grab promosi Qurban yg murah Gilerz ni ada lgi 2 hri je., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Barang tiptop bosku, service lju , ap nak risau lgi ? Jom dptkan sgera dgn harga Qurban Sale, click link di bio untuk dptkan harga sale 😍😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Mmg slesa guna lazybag ni, kt mna mna je boleh guna, jom cpt whtsapp sgera untuk dptkn harga murah giler, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

5

mr.lazybag_

Selesa je brader ni baring atas lazybag smbil mnikmati permndgan laut, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust berpuas hati dgn service yg dberikan, korg yang nak order boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Bestkan klau korg ada sorg satu, tk perlu berebut pun, sepena Qurban Sale ni lgi bnyk korg beli lgi murah korg dpt, tk percay ? Jum whtsapp skrg atau click je link di bio., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

mr.lazybag_

Lepak luar rumah pn boleh guna lazybag ni, warna biru ni pling laris jd ksukaan rmai, jom dptkan lazybag sgera sbelum khbisan stock bosku., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

Nyaman je dpt mndi air terjun dgn lazybag ni, tenang dan selesa, nak dptkan promo Qurban sale boleh click link di bio skrg sbelum khbisan stock .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

mr.lazybag_

nak bg anak sdara happy jom dptkan lazybag skrg. mmg berebut diorg nak try. boleh dgunakan oleh semua pringkat umur. sngt mudah dgunakan dan mudah dbawa kmna mna. nak order boleh click link di bio .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️0137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Selesa jee tgok sis syantik ni bring, jom dptkan lazybag anda sgera dgn hrga Qurban Sale, susah nk save no tekan je link di bio bosku, 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

mr.lazybag_

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp order promosi ubtuk design baru tnggal 2 hari je lgi.. mlas nak save no boleh tekan dkat link bio.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

cun gile warna ni, mmg jdi pujaan hati sbb laku keras, skjap je wrna ni nak licinn pdahal baru je restock hrtu, siapa lgi nk warna ni cpt cpt order sbelum kehabisan stock, tekn link di bio gais . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

22

mr.lazybag_

Sng dan mudah je tk perlu pam pon, kibas 2 kali dah boleh guna, jom dptkan lazybag dgn harga Qurban Sale sgera sbelum kehabisan stok, click link di bio untuk dpatkan promo., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

19

mr.lazybag_

Waa mmg selesa design ni sbb ada bntal di kepala, bru je restock 500bag skrg dah tggal 137 bag je, stock laju sngt hbis, jdi siapa nak order baik cpt sbelum khabisan stock, tekan link di bio untuk dpatkan harga promo. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

83

mr.lazybag_

Best je dpt guna lazybag atas air, atas darat smua tmpat boleh guna, mmg tk rugi beli, lgi lgi beli msa promo, lgi berbaloi, jom dptkan lazybag sgera, click link di bio untuk dptkan promo, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

30

mr.lazybag_

Cust ni siap nak repeat order lgi. Stock smpai kering ada lgi yg nak order. Sumpah best giler lazybag ni. Senang dpasang dan dbawa kmana mna je. Jom dptkan sgera dgn harga Qurban Sale, . . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

mr.lazybag_

Demi cinta hati, atas tanah pn snggup ku baring, hehe tu la rugi beli 1, beli 2 kan boleh sma sma baring, lgi bnyk beli lgi murah, nak dpt promo boleh tekan link di bio.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Alhamdulillah cust puas hati dgn service, postage laju spantas kilat, 1 hari je boleh smpai depan rumah, 😍 jom dptkan lzybag dgn harga clearance stock skrg, tekan link di bio atau whtsapp 01116412402. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Smpai ke serawak kita postage boskur, free postage lak tu, mne nak dpt + free gift kot tepi, mmg berbaloi baloi,. Jom dptkan lazybag skrg dgn harga promo, tekan link di bio . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

mr.lazybag_

Indahnya permandgan smbil bring atas lazybag, nak order boleh whtsap laju laju sbb stock dah tk bnyk . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Senang je deal dgn brader ni, tk ckp bnyk trus payment n trus postage, shari je boleh smpai, apa nak ragu lgi ? Mrlazybag trusted seller, tak percay ? Jom tgok #testimonialbymrlazybag_ ni, . .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Ya ampunnn syantiknyaaa, lagi lagi bring atas lazybag lgi syantikk boskurr 😍 jom click di bio atau whtsapp 01116412402 untuk dptkan harga promo skrg . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

mr.lazybag_

Beli lazybag 2 dpt pula free gift, mmg berbaloi baloi, siap ada warranty lagi, apa ada hal, jom dptkan promo World cup slagi stock dan promo msih ada.. . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1