Lazybagmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ohana.nisaa

Sumpah tk mnyesal klau beli, sangat berguna untuk aktiviti luar. Korg boleh bwak pergi mna mna dan baring mnikmati keindahan alam. Jom cepat order .. hari last PROMO CLEARANCE , Sumpah sngt sngt murah. Rugi klau korg tk beli.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️0137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

nusantaracasee

Kasur Kursi Angin Malas Lazy Bean Bag Version 2 size 250 x 70 CM ㅤ ㅤ OMTP5XBJ ㅤ Kursi malas ini diisi menggunakan angin. Caranya sangat mudah, cukup ayunkan kursi ini ke udara dan angin akan masuk kedalam. Cocok digunakan sebagai kursi outdoor saat sedang piknik, tamasya dan liburan dipantai, taman dan lainnya. Dapat diliapat menjadi bentuk tas kecil sehingga mudah dibawa. ㅤ Features Air Beanbag Cara menggunakan kursi ini sangat praktis dan cepat. Cukup ayunkan kursi ke udara dan angin akan masuk kedalam kursi. Setelah itu tutup dan lipat sehingga angin tidak bocor keluar. ㅤ Easy to Carry Around Kursi angin malas ini sangat mudah untuk dibawa kemana saja Anda berpergian berkat design kursi yang dapat dikempeskan saat tidak digunakan dan dilipat menjadi bentuk seperti tas. ㅤ Comfortable and Large Size Saat dalam kondisi mengembang, kursi ini memiliki ukuran yang sangat besar (70 x 230 cm). Anda dapat tidur dengan nyaman diatas kursi angin malas ini atau dapat juga digunakan sebagai kursi untuk beberapa orang. ㅤ Package Contents Barang-barang yang anda dapat dalam kotak produk: 1 x Kasur Angin Lamzac ㅤ ㅤ Material 210D Oxford Dimension 250 x 70 cm MAX Load: 400 KG ㅤ Harga : Rp.198.000 ㅤ For Order and Detail : BBM: 54C913ED WhatsApp:083808906899 LINE: nusantaracasee/ LINE@ (cek dm) ㅤ Case gadget termurah hanya di @nusantaracasee ㅤ ㅤ #kursiangin #kursianginmalas #kursianginmurah #kursiminimalis #kursisantai #kursimalas #kursiunik #sofaangin #sofaanginmurah #lazybag #lazybagmurah #lazybags #lazybagjakarta #lazybagofbones #lazybagindonesia #lazybagmalaysia #lazybagjawabarat

2

nusantaracasee

Kursi Angin Malas Fatboy Lamzac Laybag Bean Bag 70 x 230 CM ㅤ Garansi 1 Bulan SOBEK = TUKER BARU ! ㅤ Warna tersedia : HITAM / HIJAU / BIRU ㅤ INI DIA KURSI SANTAI PALING INOVATIF DAN HITZ DI 2016 ! No Logo Lamzac ㅤ + DUDUK SANTAI DIMANA SAJA (KEBUN, PASIR, AIR, SALJU) + MUDAH DIBAWA (BISA SELEMPANG) + TIDAK PERLU POMPA + WATERPROOF + DUSTPROOF + TIDAK MUDAH SOBEK/BOLONG ㅤ CARA PAKAI (isi melawan arah angin) : https://www•youtube•com/watch?v=MTX9CWDSv3E ㅤ Kursi malas ini diisi menggunakan angin. Caranya sangat mudah, cukup ayunkan kursi ini ke udara dan angin akan masuk kedalam. Cocok digunakan sebagai kursi outdoor saat sedang piknik, tamasya dan liburan dipantai, taman dan lainnya. Dapat diliapat menjadi bentuk tas kecil sehingga mudah dibawa. ㅤ Features Air Beanbag Cara menggunakan kursi ini sangat praktis dan cepat. Cukup ayunkan kursi ke udara dan angin akan masuk kedalam kursi. Setelah itu tutup dan lipat sehingga angin tidak bocor keluar. ㅤ Easy to Carry Around Kursi angin malas ini sangat mudah untuk dibawa kemana saja Anda berpergian berkat design kursi yang dapat dikempeskan saat tidak digunakan dan dilipat menjadi bentuk seperti tas. ㅤ Comfortable and Large Size Saat dalam kondisi mengembang, kursi ini memiliki ukuran yang sangat besar (70 x 230 cm). Anda dapat tidur dengan nyaman diatas kursi angin malas ini atau dapat juga digunakan sebagai kursi untuk beberapa orang. ㅤ OEM NO LOGO ㅤ Harga Promo : Rp.175.000 (Harga normal : Rp.270.000) ㅤ For Order and Detail : BBM: 54C913ED WhatsApp:083808906899 LINE: nusantaracasee/ LINE@ (cek dm) ㅤ Case gadget termurah hanya di @nusantaracasee ㅤ ㅤ #kursiangin #kursianginmalas #kursianginmurah #kursiminimalis #kursisantai #kursimalas #kursiunik #sofaangin #sofaanginmurah #lazybag #lazybagmurah #lazybags #lazybagjakarta #lazybagofbones #lazybagindonesia #lazybagmalaysia #lazybagjawabarat

0

nusantaracasee

Kursi Angin Malas Fatboy Lamzac Laybag Bean Bag 70 x 230 CM ㅤ Garansi 1 Bulan SOBEK = TUKER BARU ! ㅤ Warna tersedia : HITAM / HIJAU / BIRU ㅤ INI DIA KURSI SANTAI PALING INOVATIF DAN HITZ DI 2016 ! No Logo Lamzac ㅤ + DUDUK SANTAI DIMANA SAJA (KEBUN, PASIR, AIR, SALJU) + MUDAH DIBAWA (BISA SELEMPANG) + TIDAK PERLU POMPA + WATERPROOF + DUSTPROOF + TIDAK MUDAH SOBEK/BOLONG ㅤ CARA PAKAI (isi melawan arah angin) : https://www•youtube•com/watch?v=MTX9CWDSv3E ㅤ Kursi malas ini diisi menggunakan angin. Caranya sangat mudah, cukup ayunkan kursi ini ke udara dan angin akan masuk kedalam. Cocok digunakan sebagai kursi outdoor saat sedang piknik, tamasya dan liburan dipantai, taman dan lainnya. Dapat diliapat menjadi bentuk tas kecil sehingga mudah dibawa. ㅤ Features Air Beanbag Cara menggunakan kursi ini sangat praktis dan cepat. Cukup ayunkan kursi ke udara dan angin akan masuk kedalam kursi. Setelah itu tutup dan lipat sehingga angin tidak bocor keluar. ㅤ Easy to Carry Around Kursi angin malas ini sangat mudah untuk dibawa kemana saja Anda berpergian berkat design kursi yang dapat dikempeskan saat tidak digunakan dan dilipat menjadi bentuk seperti tas. ㅤ Comfortable and Large Size Saat dalam kondisi mengembang, kursi ini memiliki ukuran yang sangat besar (70 x 230 cm). Anda dapat tidur dengan nyaman diatas kursi angin malas ini atau dapat juga digunakan sebagai kursi untuk beberapa orang. ㅤ OEM NO LOGO ㅤ Harga Promo : Rp.175.000 (Harga normal : Rp.270.000) ㅤ For Order and Detail : BBM: 54C913ED WhatsApp:083808906899 LINE: nusantaracasee/ LINE@ (cek dm) ㅤ Case gadget termurah hanya di @nusantaracasee ㅤ ㅤ #kursiangin #kursianginmalas #kursianginmurah #kursiminimalis #kursisantai #kursimalas #kursiunik #sofaangin #sofaanginmurah #lazybag #lazybagmurah #lazybags #lazybagjakarta #lazybagofbones #lazybagindonesia #lazybagmalaysia #lazybagjawabarat

0

ohana.nisaa

Apa perlu risau lgi sofa angin kan ada boleh baring dkt mna mna je korg brada 😍😍 stock sngt limited tinggal wrna pink dan hijau je dgn harga murah pulak tuu, cpt cpt order sbelum terlambat . . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp order promosi ubtuk design baru tnggal 2 hari je lgi.. mlas nak save no boleh tekan dkat link bio.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Laku keras promo clearance ni, tinggal wrna hijau, biru n pink jee, cpt cpt siapa cpt dia dptt, promo lelong hbis hbisann 😱 . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Sntai je brader ni guna lazybag, jom cpat cpt rebut peluang beli lazybag dgn harga clearance sale, mmg harga kawkaw murah giler . . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

ohana.nisaa

alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag.. service spntas kilat order harnie harnie juga postagee.. jom spe nak order baik order skrg sbb stock dah tk bnyk lgpun skrg tgah promosi mmg mcm pisang goreng laa.. jom cpt whtsapp segera . 😊 . . .. . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Tinggal 4bag je lgiii wrna biru nii, stock dah nipis tipissssss, hrga murah giler2 nak bt clear stock hbis hbisann, cpt cpat tkan link di bio untuk dptkn clearance sale 😱😱 . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Bigboss nak clear stock, harga sngt2 murah, jom cpt cpt order untuk 3 org terawal sahaja, susah nak dpt hrga murah mcm ni, untuk order click link di bio atau whtsapp tulis “rm100” untuk dptkan diskaun ini, tunggu apa lgi jom cpt whtsapp sekarang, . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Beli lazybag 2 dpt pula free gift, mmg berbaloi baloi, siap ada warranty lagi, apa ada hal, jom dptkan promo World cup slagi stock dan promo msih ada.. . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Mmg best lepak mcm ni, santai je tenang fikiran, nak rasa mcm ni ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga promo 1Malaysia. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Terboik bohhhh review dri cust, mmg best boleh dbawa kemna mna sje korg brada 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

my.lazybag

KAKI HIKING?? Lazybag ni antara equipment korang wajib ada ..sangat membantu korang nk rehat2 lepas penat hiking tu kan...so, yang blom ada tu, meh beli cepat semntara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

0

myssadagage

4

my.lazybag

SKY BLUE anyone?? still available guys..ni pon color yg paling laju susut jgk ni..yang blom ada tu, meh beli cepat semntara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

1

my.lazybag

HOT RED still available guys..ni pon color yg paling laju susut jgk ni..yang blom ada tu, meh beli cepat semntara FREE POSTAGE ni...jimat RM9 okay !!!🙋 . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (FREE POSTAGE) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

3

my.lazybag

0

my.lazybag

0

my.lazybag

Petang2 kalo lepak atas lazybag membawang dgn jiran tetangga pon cun jgk..🙋 lazybag takde lg?? Meh beli sini........ . RM55 saje!!!! Janji jual murah2 jerr..😊 (Exclude postage) . 🔥011-11996912🔥 . #mylazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurah #lazybag #backpacking #airsofa #noir #monochrome #silhouette #ootd #minimal #style #rad #hiking #picnic #beach #leisure #camping #campinglife #lazybagmurah #bazaarpaknil #jualmurah #lazybed #windbed #lokalah #shahalam #subang #kualalumpur #retailwholesale #mylazybagfeedback

0

ohana.nisaa

Cpt tnya diorg? Admin ambik D . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

46

ohana.nisaa

Mmg boek klau lepak baring dgn lazybag ni, boleh lepak smpai subuh, lazybag design baru ni siap ada bbtal. Mmg sngt selasa dn tahan lasak, nak harga promo boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Cer komen korg boleh beli apa dgn rm1 ni ? Admin boleh beli kfc 1 bucket . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

106

ohana.nisaa

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp untuk order dgn harga promosi u . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Jum Menikmati gelombang air laut dgn lazybag. 😍 Dapatkan lazybag segera dgn harga promosi, cpt cpt whtsapp atau click link di bio untuk order . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Chill je dpt lepak mcm ni,😍 lazybag dah tk bnyk bosku tinggal 27 bag je lgi, lmbt hbis truss sbb harga tgah murah giler, nak dptkn promo tekan link di bio laju laju . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

ohana.nisaa

Mmg sesuai untuk semua aktiviti, permintaan diluar jangkaan, first come first serve.. harga murah murah je., 😍 . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

ohana.nisaa

Ada bran ? Spa dpt 10A upsr admin nak kasi lazybag free. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

130

ohana.nisaa

Stock dah nipis tipiss boskur, warna purple tggal 3 bag je lgii, mmg rmai yg grab harga promosi merdeka ni sbb harga murah giler, nak harga promo cpt cpt tekan link di bioo 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Layan beb baring atas lazybag ni smpai tertido, sumpah slesa dan tahan lasak, tak percay ? Jom dptkan sgera dgn harga promo merdeka, promo tinggal 4 hri je lagiiiii, rugi tk beli. Nak dptkan promo boleh tekan link di bio 😘 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

n_rgadget

LAZY BAG: RESTOCK 🎉🌸🎉🌸 . Dah restock balik our #lazybag . tapi skang lebih murah. RM 40 sahaja. max size 185cmx75cmx50cm. max capacity 250kg . RM 40 RM 40 RM 40 . SEM RM8 SS RM11 #lazybagmurah #lazybagmalaysiareadystock #lazybag #lazybagmalaysia #lazybagmurahmlaysia

0

ohana.nisaa

Best je satu family boleh guna lazybag 😍😍 boleh dgunakan dmna mna shaja, jom cot cpt order last promosi tinggal 4 hri je lgi, murah giler promo merdeka diskaun 50% ni 😍 tekan link di bio untuk dptkan promo merdeka . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

12

ohana.nisaa

Promo harga sawan sudah kembali !! Bukan rm100 bukan rm80 dan bukan rm70 !!! Siap ada free postage lagi.!! Sumpahh murah giler, nak harga promo sawan boleh click link di bio dan bg CODE promo sawan 😱 terhad untuk 20 org terawal sahaja, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Sdapnya baring atas lazybag ni, 😍 mmg berbaloi beli sbb boleh guna kt mna mna je, promo Qurban tinggal 4 hri je ? Jom dptkan lazybag sgera dgn harga kawkaw murah, click link di bio cpt . Last last promo . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

ohana.nisaa

Nice je dpt baring atas lazybag ni siap ada bntal, mmg selesa giler, jom cpt cpt grab harga lazybag murah giler giler smpai 25/8 ni jeee, . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

21

ohana.nisaa

Alhamdulillah syukur cust puas hati dgn service penghantaran cepat spantas kilat, jom cpt cpt rebut peluang promo hrga Qurban, mmg harga btul btul murah kna qurban . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Mudah dan sng je nk bwak pergi mna mna, jom cpt order harga Qurban Sale ni murah giler giler. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

24

ohana.nisaa

Best klau sorg satu ada lazybag, boleh santai sama sama smbil mnikmati permandangan laut. 😍😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

25

ohana.nisaa

Tk sempat nak check tracking brg smpai dlu, nmpak tak service laju spantas kilat, tk smpai shari boleh smpai depan rumah, jom dotkan lzybag dgn harga Qurban Sale yg murah giler2. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

amyamrie

0

ohana.nisaa

Admin suka kicap alagapss, sdap ngat ngat,.. korang pulak ? . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

116

ohana.nisaa

Alhamdulillah brg slamat smpai di tgan cust, 1 hri je boleh smpai mmg laju spantas kilat, jom join postage hrini grab promosi Qurban yg murah giler ni, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

ohana.nisaa

CONTEST TEKA & MENANG. !! . Syarat sngt mudah. 1. Teka brapa keping dan 4 digit yg tertutup 2. Like & share gmbar tersebut 3. Tag seramai mungkin rakan anda . Mudah bukan ? Jom join contest TEKA & MENANG berpeluang mmenangi lazybag dan RM50 . Senang je nak dpt duit free skrg.. pemenang akan dipilih melalui jawapan tekaan yg betul dan sangt ACTIVE FOLLOWER. Jom cpt cpt rmai rmai teka.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

194

ohana.nisaa

Barang tiptop bosku, service lju , ap nak risau lgi ? Jom dptkan sgera dgn harga Qurban Sale, click link di bio untuk dptkan harga sale 😍😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Mmg slesa guna lazybag ni, kt mna mna je boleh guna, jom cpt whtsapp sgera untuk dptkn harga murah giler, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

5

ohana.nisaa

Selesa je brader ni baring atas lazybag smbil mnikmati permndgan laut, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

ohana.nisaa

Alhamdulillah cust berpuas hati dgn service yg dberikan, korg yang nak order boleh tekan link di bio atau whtsapp 01116412402 . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

ohana.nisaa

Bestkan klau korg ada sorg satu, tk perlu berebut pun, sepena Qurban Sale ni lgi bnyk korg beli lgi murah korg dpt, tk percay ? Jum whtsapp skrg atau click je link di bio., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

ohana.nisaa

Lepak luar rumah pn boleh guna lazybag ni, warna biru ni pling laris jd ksukaan rmai, jom dptkan lazybag sgera sbelum khbisan stock bosku., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

ohana.nisaa

Alhamdulillah da selamat smpai depan rumah, jom join postage esok, nak order boleh cpt cpt click link di bio atau whatsapp 01116412402. Korang akan terkejut tgok harga murah tk masuk akal ni. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Nyaman je dpt mndi air terjun dgn lazybag ni, tenang dan selesa, nak dptkan promo Qurban sale boleh click link di bio skrg sbelum khbisan stock .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

6

ohana.nisaa

nak bg anak sdara happy jom dptkan lazybag skrg. mmg berebut diorg nak try. boleh dgunakan oleh semua pringkat umur. sngt mudah dgunakan dan mudah dbawa kmna mna. nak order boleh click link di bio .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️0137363910 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Kt mna mna je boleh guna, atas air pn boleh guna, mmg tk rugi beli lazybag ni sbb multipurpose, boleh bwak p mna mna jr, jom dptkan promo Qurban Sale sebelum terlmbat. .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

1

ohana.nisaa

Selesa jee tgok sis syantik ni bring, jom dptkan lazybag anda sgera dgn hrga Qurban Sale, susah nk save no tekan je link di bio bosku, 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

ohana.nisaa

testimoni dari customer. mmg empuk dan sedap dduk dkat lzybag ni.. sumpah tnak bngun klau dpat bring atas lazybag. jom cpt whtsapp order promosi ubtuk design baru tnggal 2 hari je lgi.. mlas nak save no boleh tekan dkat link bio.. . . .. Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

cun gile warna ni, mmg jdi pujaan hati sbb laku keras, skjap je wrna ni nak licinn pdahal baru je restock hrtu, siapa lgi nk warna ni cpt cpt order sbelum kehabisan stock, tekn link di bio gais . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

22

ohana.nisaa

Layan bros ni men fon smbil baring atas lazybag, selesa jee, jom dptkan lazybag dgn harga Qurban Sale sgeraa.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

16

ohana.nisaa

Alhamdulillah cust puas hati dgn kualiti lazybag, korg tunggu apa lgi jom dpatkan Qurban Sale sgera, mmg harga btul btul kna Qurban, tekan link di bio. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

4

ohana.nisaa

Sng dan mudah je tk perlu pam pon, kibas 2 kali dah boleh guna, jom dptkan lazybag dgn harga Qurban Sale sgera sbelum kehabisan stok, click link di bio untuk dpatkan promo., . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

19

ohana.nisaa

Waa mmg selesa design ni sbb ada bntal di kepala, bru je restock 500bag skrg dah tggal 137 bag je, stock laju sngt hbis, jdi siapa nak order baik cpt sbelum khabisan stock, tekan link di bio untuk dpatkan harga promo. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

83

ohana.nisaa

Alhamdulillah semua order slamat mendarat di. Gentle kmi berikan service postage spantas kilat. harnie order esok trus smpaiz. siap ada wrantty lgi. nak risau ap lgi jom cpt dptkan lazybag sgera. stock dah tk bnyk.. tinggal 53 pcs je. laku keras . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

58

ohana.nisaa

Best je dpt guna lazybag atas air, atas darat smua tmpat boleh guna, mmg tk rugi beli, lgi lgi beli msa promo, lgi berbaloi, jom dptkan lazybag sgera, click link di bio untuk dptkan promo, . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

30

ohana.nisaa

Senang je nk bawa dan guna, tarik tarik masukkn angin trus boleh baring, selesa n empuk pulak tu, jom dptkan Qurban Sale sgera sbelum khabisan stock, 😱 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

3

ohana.nisaa

Cust ni siap nak repeat order lgi. Stock smpai kering ada lgi yg nak order. Sumpah best giler lazybag ni. Senang dpasang dan dbawa kmana mna je. Jom dptkan sgera dgn harga Qurban Sale, . . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Jujur cpt anda di rank pe? Admin rank 1 😍 . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

50

ohana.nisaa

Demi cinta hati, atas tanah pn snggup ku baring, hehe tu la rugi beli 1, beli 2 kan boleh sma sma baring, lgi bnyk beli lgi murah, nak dpt promo boleh tekan link di bio.. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Alhamdulillah cust puas hati dgn service, postage laju spantas kilat, 1 hari je boleh smpai depan rumah, 😍 jom dptkan lzybag dgn harga clearance stock skrg, tekan link di bio atau whtsapp 01116412402. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Mmg selesa dpt baring tgok laut mcm ni, 😍😍 . Kira kira bag td tinggal 9 bag jew, pishang pnas btul stock, siapa nk cpat cpat whtsapp tepi. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Indahnya permandgan smbil bring atas lazybag, nak order boleh whtsap laju laju sbb stock dah tk bnyk . . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Senang je deal dgn brader ni, tk ckp bnyk trus payment n trus postage, shari je boleh smpai, apa nak ragu lgi ? Mrlazybag trusted seller, tak percay ? Jom tgok #testimonialbymrlazybag_ ni, . .. . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0

ohana.nisaa

Selamat pagi ioulll, jom bsantai bersama lazybag, tenang jeeee, nak dptkan harga promo ? Cpt cpt tekan link di bio atau whtsapp 01116412402. . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

2

ohana.nisaa

Ya ampunnn syantiknyaaa, lagi lagi bring atas lazybag lgi syantikk boskurr 😍 jom click di bio atau whtsapp 01116412402 untuk dptkan harga promo skrg . . Untuk Fast Respond whatsapp⚡️01116412402 ⚡️ . #testimonialbymrlazybag #testimonialbymrlazybag_ #lazybagmalaysia#lazybagmurah #lazybagmalaysia #lazybagmalaysiareadystock #malaysia #vacay #vacaymode #vacayready #pantai #leisure #testimonialbymrlazybag_

0