Makanantravel Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ziera_keai89

๐ŸŽ‰Feedback customer #kembarameals๐ŸŽ‰ . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang ๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

kembara_bouqet

0

kembarameal

Korang dinner apa malam ni #kembaramealbuddies ? ๐Ÿ˜‹ . . . Looking for real food for your adventures ? Have a try on KEMBARA ! Just look at the texture of rice & the colour of rendang..nyumnyum ๐Ÿ’ฆ๐Ÿคค . . Dapatkan stok makanan travel/trip hiking/fishing/diving & pelbagai lagi aktiviti outdoor kegemaran anda dgn ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . @kembarameal @kembarameal @kembarameal COD Area: KEPONG dan sekitarnya (termasuk SEGAMBUT, MENJALARA, SENTUL, BATU MUDA, JINJANG, TAMAN EHSAN, SEKITAR FRIM) WHATSAPP 0132511693 or simply CLICK LINK AT BIO . . โ€œKEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #wanderlust #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #pendakikental #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #pewai #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraagent #hikersmalaya #bazaarpaknilofficial #backpacking #camping

1

kembara.adventure.meals

CARA MASAK MAKANAN TRAVEL ANDA MINGGU DEPAN ๐Ÿค—๐Ÿ˜‹ . . Ehemmm skrg ni musim orang travel kannn..cuba tengok ni, Tuan @nassarsanusi jalan2 di UK, panaskan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA guna air sungai tu je tauu ! ๐Ÿ˜Ž . . Senang yakmat kannn ! Tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk menikmati hidangan panas2..lepas dah masak, bolehlah terus makan santai2 tepi sungai tuu ๐Ÿคค๐Ÿ˜‹ . . Pembelian online ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di ๐Ÿ‘‰๐Ÿป@kembarameals.army . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

21

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

3

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

kembara.adventure.meals

Otai masih berbisa ! Yeahhh ๐Ÿ . . Orang yg mengamalkan gaya hidup aktif memang nampak muda & fit..first time kami kenal Tuan Zahir ni semasa beliau berdaftar sbg agent KEMBARA, tak sangka Tuan Zahir ni seorang hikers..heโ€™s such an idol ๐Ÿ˜ . . . Mempunyai kerjaya yg hebat dan suka hiking..sambil2 hiking jual KEMBARA, alhamdulillah Tuan Zahir is one of our power #kembaraarmy now ! Sekali restock, beratus pek terus ๐Ÿ˜Ž . . Anda yg nak hiking minggu ni jangan lupa bawa Ration WAJIB anda ni ! Memang layan tauuu makan Nasi & Rendang panas2 yg mudah, cepat & lazat atas puncak โ›ฐ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜‹ . . Contact terus #kembaraarmy power kami ni okayyy ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . Tuan Zahir (+6019-6268636) . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

2

dapur_omak

DAGING DENDENG 200g rm18 500g rm38 1kg rm75 Harga tak termasuk pos . Tahan seminggu room temp.. kalau frozenkan boleh tahan sebulan .. mmg teramat sesuai kalau nk bawak pergi travel kt negara yg susah nk cari makanan halal.. packaging mesra travel.. sedap di makan dgn nasik, roti, bubur , nasik impit, maggi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿป . POS HARI ISNIN 23/7 . Whatsapp 0183592172 utk order . . #sayajual #sambalbilis #sambalbilisberapi #sambalikanbilis #sambalikanbiliskering #makanantravel #makanankering #makananonlinemalaysia #malaysiantraveler #travellermalaysia #dendeng #dagingdendeng

1

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

aniem80

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra ๐Ÿ˜Ž Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! ๐Ÿ”ฅ SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA ๐Ÿ’ฏ:HALALAN TOYYIBAN ๐ŸฝMEAL READY-TO-EAT 2โƒฃYEARS SHELF LIFE โŒZERO PRESERVATIVES โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA ๐Ÿ˜Ž Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ญ Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜‹ Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa ๐Ÿคค๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ’ธPrice: RM 18.50 /each ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hmn_enterprise

๐ŸŽ‰Feedbacks from customers ๐ŸŽ‰ . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

๐ŸŽ‰Feedbacks from customers ๐ŸŽ‰ . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

3

ziera_keai89

๐ŸŽ‰Feedbacks from customers ๐ŸŽ‰ . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara.adventure.meals

Hahaha ye tau2..untunglah dapat pergi vacay..happy kemain haaaa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ‘ฏโ€โ™‚๏ธ . . . Korang ada ke member macam ni everytime nak travel ? ๐Ÿ‘€ Cer tag #travelbuddy korang tu sikettt supaya dia sedar perangai sebenar dia ๐Ÿ™Š๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelling #holiday #funnymemes

18

pssbtravelandtours

HOT HOT FROM OVEN ๐Ÿ”ฅ TRY DAK LAGI MENU TERBARU KEMBARA CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE?? ๐Ÿš๐Ÿ—๐Ÿ˜‹ Haaa mai kaih try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni.. Insyaallah puaihh hati ๐Ÿค— Nampak dak โ€œFill Lineโ€ tu ? Packaging Ayam KEMBARA la ni dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang.. Senanglah hampa nak agak banyak mana nak letak ayaiq kannnn..sbb ada yg susah benaq nak pikiaq 100ml tu byk mana ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ“ž Hubungi PSSB Travel & Tours Sdn. Bhd. di talian 04 4927882 atau boleh terus roger #pssbteam ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601124025898 โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ #pssbtravelandtours #yourtravelbuddy #kembaraagentkedah #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Hikers sekalian, admin nak tanya ni, benarkah puteri gunung ledang itu wujud ? Ada yg pernah jumpa tak masa daki gunung ledang ? ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป๐Ÿ‘ป๐Ÿค”๐Ÿคจ . . P/s: Hihihi orang JB yg nak beli KEMBARA tu, cepat2 okayyy wassap cik @noorfarayha, #kembaraarmy power kami di JB nih ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . @noorfarayha (+6019-3716970) . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyjohor #kembaraarmyjohorbahru

0

bilispowercrispy

0

bilispowercrispy

0

bilispowercrispy

1

kembara.adventure.meals

Dah lunch ke belum tuu #kembaramealbuddies ? ๐Ÿ‘€๐Ÿฝ๐Ÿ˜‹ . . Siapa yg dah plan nak join trip hiking weekend ni, make sure KEMBARA jadi benda wajib ada dalam bagpack masing2 tauuu ! ๐Ÿค— . . Pastu bila dah sampai puncak, cuba try makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ni sambil menikmati pemandangan atas gunung/bukit yg indah โ›ฐ๐Ÿ˜ perghhhh nikmat diaaaa tak terkata ๐Ÿคค๐Ÿ˜‹ (swipe left) . . Anda yg nak dapatkan makanan wajib utk hiking trip anda tu, contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . COD Area: Menara & Wisma TECHNIP Pantai Dalam, KL . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmypantaidalam

0

dapur_tasnim

Assalamualaikum Sambalians... freshness you can taste, value you can trust. shop in @dapur_tasnim Insyaallah memenuhi citarasa anda #sambalbydapurtasnim #sambaltempoyak #sambalhitam #sambaljering #sambalbilisjeringsemai #makanantravel #sambalrare

0

kembara_meal_hlangatptrajaya

MUSIM HAJI SUDAH TIBA... Sesiapa yang ingin menghadiahkan Pack Kembara kepada org tersayang seperti Ibu Ayah atau family tercinta boleh membuat tempahan dengan kami... Dgn pack kembara ini hanya perlukan masa 7-10min shj utk disiapkn dan dihidang panas... Menu yang kembara keluarkan seperti Ayam dan Daging... So apa tnggu lg...??!!! Hubungi kami segera utk tempahan anda : http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #Stayactive #stayfit #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #tabunghaji #mecca #kaabah #rukunhaji #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembaraagentkajang #kembaraagentsemenyih #kembaraagentbangi #kembaramealbuddies #KembaraHotMealAnytimeAnywhere #kembaraagentputrajaya #trustedseller #officialagentkembara

0

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

zrshop.kudapanchera.pearl

Feedback KudapanCheRa lama aihh sepi. Bukan xdak yg bg feedback, tapi kami yg xdan nak update. Kekangan masa ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . Cik Puan nie try Garlic Premium & Garlic Hot n' Spicy ๐ŸŒถ . . " Alhamdulillah sedap sgt " . Hampa suka, kami lagiii suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Sapa nak order boleh lagi naa . Hampa klik ja link wassap di bio . Kami OPEN ORDER sampai Jumaat nie ja utk postage 23/7. . #kudapansihatchera #crunchygarlic #serundinghalia #bawangputihcrispy #makananberpantang #makananpantang #kudapanpuasa #makanantravel #garliccrispy #makantravel #sayajualgarliccrunchy #sayajualonline #sayajualmakanan #bazarpaknilmurah #makanan #bawanggorengenak #sabahonlineshop #makanantravel #ums #uitm #sahur #kudapan #kudapansahur #makananbukapuasa #kotakinabaluonlineshop #kotakinabalufood #makanansedap #makanansehat #sayajualserundinghalia #sayajualmurah #kerepekbawangnipisrangupsedap #makanansehat #makanansedap

0

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hy.kembaramre

Did you guys spot the 100plus Active Powder? . . Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus active powder available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara / 100plus? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhereย  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

1

kembara.adventure.meals

Have you tried our new release menu, Chicken Rendang with Pilaf Rice #kembaramealbuddies ? ๐Ÿš๐Ÿ—๐Ÿ˜‹ . . Nampak tak โ€œFill Lineโ€ tu ? Hasil idea dari our dearest #kembaramealbuddies, packaging ayam KEMBARA kini dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang..thankyouuu #kembaramealbuddies ๐Ÿ˜˜ . . Senanglah nak agak air banyak mana nak letak kannnn..sbb ada yg susah benor nak mikir 100ml tu byk mana ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ . . ๐Ÿ“ธ Tuan @iqmalhisham . . Haaa cepat2lah try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni tauuu..inshaAllah puas hati ๐Ÿค—๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . Pembelian online ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di ๐Ÿ‘‰๐Ÿป@kembarameals.army . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

5

hy.kembaramre

Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus Active Powder (5's X 15g) available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . โ€œ๐•‚๐”ผ๐•„๐”น๐”ธโ„๐”ธ. โ„๐• ๐•ฅ ๐•„๐•–๐•’๐•๐•ค ๐”ธ๐•Ÿ๐•ช๐•ฅ๐•š๐•ž๐•–, ๐”ธ๐•Ÿ๐•ช๐•จ๐•™๐•–๐•ฃ๐•–โ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhereย  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #syukurselalu #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

0

mn_enterprise

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! ๐Ÿ’ฏ boneless chicken breast tauuu ๐Ÿ“๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! ๐Ÿ’ฏ boneless chicken breast tauuu ๐Ÿ“๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ธPrice: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . ๐Ÿ“ฆMailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested ๐Ÿ˜˜ www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara.adventure.meals

Woohooo Bro Haikal dari @hy.kembaramre pun dah restock ! ๐Ÿคฉ . . Bermula dgn hanya โ€œtest marketโ€ sebanyak 20 pek, skrg dgn yakin upgrade menjadi our Official #kembaraarmy sebab dah tahu cara nak jual & dapat regular customer..alhamdulillah ๐Ÿ˜Ž . . Anda yg berada di sekitar Universiti Malaya, Bukit Jalil & Puchong tu cepat2lah contact #kembaraarmy power kami ni okayyy sebelum stocks habis lagi ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . @hy.kembaramre (+6013-3154412) . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyum #kembaraarmypuchong #kembaraarmybukitjalil

2

theshukulata

[Bawal Emas 3 Rasa "Bermadu"] . Betul ke #ShuibSepahtu dh pandai tiru #SitiSarahRaisuddin's recipe? . Tak sangke pandai masak jugak rupenye @shuibsepahtu nih! . Kalau nk tahu, ni lh antara kegunaan #MaduShuib, bole digunekan utk masakan jugak! Selamat mencuba! . . Credit: @sitisarahraissuddin's IG . . . #JomKitaBermadu #MakananTravel #MaduShuib #MaduViral #MaduShuibJohor #MaduShuibSingapore #MaduShuibSingapura #MaduShuibKulai #SingaporeOnlineShop #KamiJualMadu #BackToNature #FreshDariLadang

0

kembara.adventure.meals

Tudiaaaa tudiaaa Bro Firdaus from @outdoors.garage, agent Ipoh & Taiping KEMBARA dah restock lg 50pek gaissss ! ๐Ÿค— . . Hot Selling katanya Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA ni..ayam lembut..rasa macam makan kat rumah tp boleh dimakan kat puncak gunung, luar negara, tepi sungai dll ๐Ÿ“๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—๐Ÿคฉ . . Sebelum stocks bro firdaus ni habis lagi, baik cepat2 serbu wassap bro ni okayyy ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . @outdoors.garage (+6016-2514140) [IPOH & TAIPING] . . โ€œKEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhereโ€ ๐Ÿ”ฅ . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyipoh #kembaraarmytaiping

7

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0