Makanantravel Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

gerobok_babyfood

*fresh beef powder* . Nak cepat , mudah & berkhasiat ini laa jalan penyelesaian buat mummy yg baru nak introduce DAGING pada si manje😊😊 . ✔daging lembu boleh diberikan kepada simanje seawal 7-10bulan ✔bnyak khasiat dari daging antaranya protein , zat besi , vitamin B , vitamin D , asid lemak omega 3 , zinc , salenium & energi . Wahhh bnyak kan khasiat daging no wonder laa babyfoodhomebyibuanis keluarkan #beefpowder ni khas buat bayi😍😍 . Dengan adenya beef powder ni dpt memudahkan kerja2 mummy untuk sediakan makana yg sihat buat si manje😙😙 . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembaramealseremban

Wowww nak travel ke mana tu guys. Seleso pulak train ada table dgn katil siap. Ada pek kembara lagi bertambah mudah lah perjalanan you guys. Terima kasih membawa kembara meal adventure bersama. 🤠 . . Korang-korang ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

3

kembaramealkuantan

ORANG SUNGAI LEMBING DAH BOLEH AMBIL READY STOCK 🐂🐓 . . Pek kembara meal adalah convenient food yg boleh di makan di mana2 shj. Mudah senang cepat.‼️ . . Mana yg nak bercuti ke Sg Lembing tu boleh lah beli kembara meal. Haa yg nak naik Air Terjun Pelangi tu, mmg ngam la kalau makan kembara meal tepi air terjun tuu🏕 . . Whatsapp agen @sungailembingtour di nombor tertera👌🏻 . . Walk in @aysaravendor di IM7 pun boleh. Boleh waze je Aysara Vendor Boutique 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

5

kembara.adventure.meals

Uwa ! Kamsahamnida Tuan @akhtaraziz & isteri kerana memilih utk membawa KEMBARA ke Hallasan, gunung tertinggi di South Korea ⛰🇰🇷😎 . . Cantikkknyaaa Hallasan ni ! Maybe lepas ni, gunung Hallasan boleh masuk dlm bucket list para hikers di luar sana 😍🤩 . . Sekali sekala daki gunung yg cantik di luar negara, feeling dia lain maciammm ! Macam mana? 🤔 Macam feeling anda yg tgh layan lagu winter sonata ni ! 🎶😝 . . Soundtrack: Winter Sonata (From the Beginning till Now) . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

serundingkglautkelantan

SERUNDING DAGING TEMPATAN . kenapa warna lain2? Hangus ke? Bukan2 😆 sebenarnya 2 2 ni supplier sama.. Cuma lain2 batch. Warna serunding bergantung pada daging lembu yg dibeli. Ada masa warna gelap, ada masa warna terang sikit.. Tp rasa dia sama sbb guna resepi supplier tu jgk . *tp ada jugak sis pernah tgk yg hangus punya. Yg tu mmg sis xjual sbb sis sendiri xsuka rasa dia. Warna daging gelap vs daging hangus ada bezanya . #serundingcgy #serundingviral #serundingdaging #tempahan #dagingtempatan #serundingkelantan #serundingkampunglaut #serundingasli #sambaldaging #serundingayam #serundingikan #serundingsedap #serundingmurah #serundingkglautkelantan #serundingikan #ikan #travelfood #beeffloss #fish #chickenfloss #savoury #travellerfood #kakitravel #makanantravel #fishfloss #minikaripap #karipapmini #dagingimport

0

gerobok_babyfood

*cek mek molek kurma* . Kita share skit resepi for mummy yg buntu nak sediakan makanan si manje❤❤ . Bahan-bahan ✔seketul ubi keledek ✔2 scahet oat cereal IK ✔sedikit unbleached flour ✔kurma powder / puree kurma . Cara-cara ✔rebuskan keledek kemudian lenyekkan ✔campurkan 2 sachet oat cereal ke dlam adunan ubi keledek ✔bentukkan doh kemudian masukan puree kurma ditengah tengah ✔gunakan sedikit unbleached flour supaya tidak melekat ✔siap untuk digoreng & sedia dinikmati . Jom bertukar babyfoodhomemade yg lebih cepat , mudah & semestinya lebih berkhasiat 100% tanpa bahan tambahan❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

gerobok_babyfood

*pancke mixed oat* . Kita share skit resepi for mummy yg buntu nak sediakan makanan si manje❤❤ . Bahan-bahan ✔2 sd mixed oat ✔2 sd unbleached flour ✔1 biji telur ✔1 sd madu . Cara-cara ✔campurkan kesemua bahan dgn air suam .buat cair cair ✔panaskan nonstick pan masukkan bancuhan & goreng ✔warna pancake akan sedikit gelap jika menggunakan madu ✔siap pancake curahkan sedikit madu sedia dinikmati . Jom bertukar babyfoodhomemade yg lebih cepat , mudah & semestinya lebih berkhasiat 100% tanpa bahan tambahan❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

1

healthyrice.my

SIBUK DI PEJABAT SAMPAI TAK SEMPAT NAK LUNCH?😨 . . 🌼Ramai yg bagi alasan sibuk di pejabat hingga tak sempat nak keluar makan tengah hari. Pukul 2 ada meeting pulak. Memang terkejar-kejar. . . 🌼Makan tak boleh skip. Tak bagus untuk kesihatan. Takot lama-lama boleh dapat gastrik. Kerja pon terganggu. . . 🌼HEALTHY RICE, Instant Brown Rice Drink sangat membantu tuan/puan yg sibuk di pejabat. . . Anda boleh terus bekerja ✔️Tanpa lapar ✔️Tanpa perlu keluar bersesak-sesak ✔️Tanpa berpanas ✔️ Semestinya tidak membuang masa. ✔️ Jimat ✔️ Murah . . 🌼Labur untuk diri sndiri. Atau anda boleh hadiahkan kepada suami, isteri tersayang yg sentiasa "SIBUK" di pejabat. 🌼Untuk Maklumat lanjut www.facebook.com/healthyrice.my HEALTHY RICE~ Makanan Kesihatan Kita Mudah, Sihat & Berkhasiat! #instantbrownricedrink #serbukberasperang #berasperang #mealreplacement #healthyrice #brownrice #brownricedrink #minumankesihatan #minumanberasperang #makanantravel #mesratravel

6

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi Outdoor Lovers & Travellers 🌞🤗 . . “Hmm I wish every morning I wake up to this view” 😍🤩 Hihi ada yg rasa mcm tu tak bila tengok gambar ni ? 🙋🏻‍♀️ . . Bestnyaaa rilek2 lupakan masalah jap sambil layan pemandangan yg cantik menghijau mcm ni sambil hirup coffee/tea panas sambil menikmati Nasi & Rendang KEMBARA 🤤🤤🤤 . . Tak perlu beli barang dapur, tak perlu masak, jimat masa, jimat tenaga..lepas settled makan, dah boleh terus keluar utk melakukan aktiviti ‘adventure’ anda 😎 . . Credit 📸: Miss WinWin Chew . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

5

gerobok_babyfood

*brokoli egg roll* . Kita share skit resepi for mummy yg buntu nak sediakan makanan si manje❤❤ . Bahan-bahan ✔2 biji telur ✔garlic powder IK / 1 ulas bawang putih ✔1 sudu kecil serbuk ayam IK ✔brokoli cincang halus ✔evoo olive oil Fawwaz . Cara-cara ✔pukul 2 biji telur dalam mangkuk ✔masukkan brokoli yg dicincang halus ke dlm telur ✔tambahkan garlic powder IK & serbuk ayam IK kacau sebati ✔panaskan nonstick pan & masukan sedikit evoo olive oil fawwaz ✔masukkan adunan telur pastikan telur nipis supaya mudah digulung ✔tak perlu terbalikan telur terus digulung ketika telur hampir masak supaya gulungan melekat elok ✔potong telur dan sedia dinikmati . Jom bertukar babyfoodhomemade yg lebih cepat , mudah & semestinya lebih berkhasiat 100% tanpa bahan tambahan❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

healthyrice.my

PART 1 _ KEBAIKAN ARABIC GUM YANG TIDAK DIKETAHUI RAMAI 😃 _ Perut/usus ada segalanya dalam sistem tubuh badan kita. Kalau tak di jaga, kesihatan mungkin akan terjejas. _ Tambah-tambah bagi yg sudah berusia. Banyak penyakit datang dari pemakanan disebabkan usus yg tidak sihat. _ Jom kita lihat apa rahsia di sebalik bahan ni. _ #videohealthyrice #instantbrownricedrink #serbukberasperang #berasperang #mealreplacement #healthyrice #brownrice #brownricedrink #minumankesihatan #minumanberasperang #makanantravel #mesratravel

1

gerobok_babyfood

*plain cereal 10scahet 7m++* . ✔4 jenis beras putih , beras perang , oat & barli . ✔penyediaan yg mudah & cepat 5 minit di masak atas dapur / 15 dlm penyediaan food thermos . ✔masukkan 1 sachet plain cereal ke dlam mangkuk tambahkan 100-150ml air panas/ suam Kacau sebati supaya bancuhan tidak berketul . ✔boleh tambahan instant puree vege/fruit atau serbuk perasa seperti ayam / ikan bilis untuk rase yg lebih sedap . Si manje kenyang & sihat mummy pon senang❤❤ . . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

hy.kembaramre

Stay Fit with Kembara Adventure Meals ❤️💕 🍗CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🥩 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE . 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Roadtrip . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap ke number di atas. Atau boleh klik link di bio. . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #iumw #iumwstudent #iumwkillerwhales #travelmalaysia

2

gerobok_babyfood

*plain cereal 7m++* . ✔4 jenis beras putih , beras perang , oat & barli . ✔penyediaan yg mudah & cepat 5 minit di masak atas dapur / 15 dlm penyediaan food thermos . ✔masukkan 1 sachet plain cereal ke dlam mangkuk tambahkan 100-150ml air panas/ suam Kacau sebati supaya bancuhan tidak berketul . ✔boleh tambahan instant puree vege/fruit atau serbuk perasa seperti ayam / ikan bilis untuk rase yg lebih sedap . Si manje kenyang & sihat mummy pon senang❤❤ . . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

1

gerobok_babyfood

*plain cereal 10sachet for 7m++* . MASAK HANYA 5 MINIT ATAS DAPUR . sape tanak menjimatkan waktu memasak kan ? Lagi pula buat mummy yg bekerjaya kan anak satu oke lgy kalau ramai😅😅 . Nak masak bekpes nak masak bekal lgy😂😂 . Walau busy mcm mana pon makanan si manje pasti perlu disediakan kan😍😍 . Dengan plain cereal dpt menjimatkan mase & tenaga mummy hanya 5 minit masak di atas dapur & 15 dlm penyediaan dlm food thermos .mudah giler😘😘 . Si manje kenyang & sihat mummy pon senang❤❤ . . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembarameals.bintulu

Wahhh bestnyaaa travel naik train 🚊🚂 ! Lagi best bila nampak ada Nasi & Rendang Ayam KEMBARA kat atas meja tuuu ! 🍚🍗🤤😋 . . Thankyouuu Tuan kerana memilih KEMBARA as your travel ‘partner’ walaupun dah ada partner sehidup semati kat depan tu ☺️🤗 . . Hihi lately ni ramai yg backpacking naik train ke Thailand & keliling Europe kannnn ? Make sure bawa KEMBARA tauuu ! Boleh makan sambil dating dgn orang tersayang mcm ni..sooo sweettt ! 😚😍 . . Whatsapp 014-5971689 014-5971689 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Wahhh picnic di Perth, Australia dgn KEMBARA 🇦🇺😎 . . Kalau kat oversea, petang2 macam ni memang syiokkk sangat picnic kat taman ! Sebab sejuk & berangin 😙 Tambah pula dapat makan nasi panas2 sambil tengok keindahan bunga-bunga segar di sekeliling taman..perghhh bestnyaaa..hilang stress kejap ! 😂😎 . . #repost from @ainnurosdy Perfect spring picnic ! Picnic nasi lol. Nasib jumpa ig @kembara.adventure.meals ni. Mmg beli banyak sebab takut tak jumpa tempat makan. Letak dlm kereta bila lapar isi je air, siap masak! 😂 #ennogoingplaces . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembarameals.bintulu

PANASKAN NASI & RENDANG DGN AIR SUNGAI DAN MAKAN PANAS2 ATAS BATU LEPAS MANDI DALAM SUNGAI YG SEJUK 💧🔥🤤😋 . . Anda dah lama tak buat gathering dgn member ? Tak rindu member keeeee 😢 . . Cuba tag member anda & ajak mereka berkelah di sungai mcm @aimanzd_ & the geng ni ! 🤗 syiokkkk habisss 🕺🏻👯‍♂️😎 . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap terus ke 👇🏻 . . 📲+6014-5971689 📲+6014-5971689 📲+6014-5971689 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

gerobok_babyfood

*plain cereal beras perang 7m++* . ✔4 jenis beras putih , beras perang , oat & barli . ✔penyediaan yg mudah & cepat 5 minit di masak atas dapur / 15 dlm penyediaan food thermos . ✔masukkan 1 sachet plain cereal ke dlam mangkuk tambahkan 100-150ml air panas/ suam Kacau sebati supaya bancuhan tidak berketul . ✔boleh tambahan instant puree vege/fruit atau serbuk perasa seperti ayam / ikan bilis untuk rase yg lebih sedap . Si manje kenyang & sihat mummy pon senang❤❤ . . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

healthyrice.my

Tugas adik (dah boleh harap dengan tugas ini) adalah menyusun HEALTHY RICE bagi tujuan posting/pengambilan oleh Pos Laju! _ Mohon layari _ Online shop kami 👇👇 http://www.healthyrice.com.my/ Jom WhatsApp kami KLIK LINK di profile Untuk Maklumat lanjut www.facebook.com/healthyrice.my HEALTHY RICE~ Makanan Kesihatan Kita Mudah, Sihat & Berkhasiat! _ #instantbrownricedrink #serbukberasperang #berasperang #mealreplacement #healthyrice #brownrice #brownricedrink #minumankesihatan #minumanberasperang #makanantravel #mesratravel

2

gerobok_babyfood

*plain cereal 7m++* . ✔4 jenis beras putih , beras perang , oat & barli . ✔penyediaan yg mudah & cepat 5 minit di masak atas dapur / 15 dlm penyediaan food thermos . ✔masukkan 1 sachet plain cereal ke dlam mangkuk tambahkan 100-150ml air panas/ suam Kacau sebati supaya bancuhan tidak berketul . ✔boleh tambahan instant puree vege/fruit atau serbuk perasa seperti ayam / ikan bilis untuk rase yg lebih sedap . Si manje kenyang & sihat mummy pon senang❤❤ . . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

2

kembara.adventure.meals

Ada #kembaramealbuddies yg nak Hiking weekend ni keee ? 🙋🏻‍♀️ . . KEMBARA di Chemerong Berembun Langsir nih..CBL ni terkenal sebagai antara salah satu trek hiking yg cantik di Malaysia tauuu 🇲🇾⛰😍🤩 . . Anda yg nak hike bermalam tu, boleh jadikan KEMBARA makanan “reward” di atas puncak nanti ! Dahlah sgt3 senang utk dipanaskan, cepat disediakan & rasanya lazat..mesti best boleh makan Nasi & Rendang panas2 sambil layan view yg cantik 🤤😋😎 . . @kembaramealrawang (+6013-6347682) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyrawang

8

kembarameals.bintulu

1

chocoboomlicious

0

gerobok_babyfood

*plain cereal 10sachet for 7m++* . MASAK HANYA 5 MINIT ATAS DAPUR . sape tanak menjimatkan waktu memasak kan ? Lagi pula buat mummy yg bekerjaya kan anak satu oke lgy kalau ramai😅😅 . Nak masak bekpes nak masak bekal lgy😂😂 . Walau busy mcm mana pon makanan si manje pasti perlu disediakan kan😍😍 . Dengan plain cereal dpt menjimatkan mase & tenaga mummy hanya 5 minit masak di atas dapur & 15 dlm penyediaan dlm food thermos .mudah giler😘😘 . Si manje kenyang & sihat mummy pon senang❤❤ . . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembaramealseremban

Nak poie mano tu jang sampai tigo pek? Kemain riang laie. Mano tak riang eh. Tak payah bawak dapur. Konyang perut suko hati. . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

1

gerobok_babyfood

*serbuk bilis / bilis powder rm20.00 /70g* . ✔sesuai buat si manje yg berumur 7bulan++ . ✔serbuk bilis menggunakan ikan bilis gred A . ✔Jangan risau serbuk bilis tidaklah masin seperti ikan bilis biase org dewase makan rasanya lemak2 ibarat kalau org dewase makan tiada langsung rase masin . ✔ikan bilis adalah kaya dengan sumber kalsium, kalsium sgt penting untuk tulang & gigi yg sihat . ✔serbuk ikan bilis ini juga sesuai buat yg nak berdiet / mengamalkan makanan yg sihat serta buat ibu yg mengandung / berpantang bukan hanya untuk simanje sahaja ia juga boleh digantikan sebagai kiub ikan bilis . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembarameal_nilai

Hi Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

kembara.adventure.meals

Wahhh bestnyaaa travel naik train 🚊🚂 ! Lagi best bila nampak ada Nasi & Rendang Ayam KEMBARA kat atas meja tuuu ! 🍚🍗🤤😋 . . Thankyouuu Tuan @taufiq_wahid kerana memilih KEMBARA as your travel ‘partner’ walaupun dah ada partner sehidup semati kat depan tu ☺️🤗 . . Hihi lately ni ramai yg backpacking naik train ke Thailand & keliling Europe kannnn ? Make sure bawa KEMBARA tauuu ! Boleh makan sambil dating dgn orang tersayang mcm ni..sooo sweettt ! 😚😍 . . Pembelian Online 👉🏻 Click link website KEMBARA di bio profile ig @kembara.adventure.meals . . . Pembelian melalui resellers 👉🏻 Cari Agent2 berdekatan anda di website www.kembarameals.com, bahagian “Where to Buy” . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

22

gerobok_babyfood

*spice powder rm22/set 3in1* . ✔terdapat 3 jenis serbuk kunyit , halia & bawang putih tanpa bahan tambahan . ✔sesuai buat simanje yg berumur bawah 2 tahun . Apa yg boleh dimasak menggunakan mix spice powder ni👇 . 💟ayam goreng kunyit 💟sup ayam 💟sup sayur 💟ikan tenggiri goreng 💟singgang ikan 💟telur dada 💟nasi goreng 💟mee goreng 💟mac n cheese 💟garlic bread . Banyak lgi resepi yg boleh dicuba untuk pelbagaikan resepi si manja taww yg pasti kene rajin mencuba😘😘 . Si manje kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

1

gerobok_babyfood

serbuk ayam / chicken powder rm22.00 /70g* . ✔sesuai buat si manje yg berumur 8bulan++ . ✔serbuk ayam mempunyai lemak asli yg  membantu menaikan berat badan si manje . ✔bau serbuk ayam sedap seperti serunding . ✔ayam yg direbus bersama rempah halia , bawang , saderi ketumbar & etc sebelum disangai menjadi kering dan dijadikan serbuk . ✔serbuk ayam ini juga sesuai buat yg nak berdiet / mengamalkan makanan yg sihat bukan hanya untuk simanje sahaja ia juga boleh digantikan sebagai kiub ayam . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

serundingkglautkelantan

Bila malas masak, mee jela yg ada... Tp bosan makan mee je.. Xde lauk extra, asyik telur je 😆 (telur pun habis fikir nak makan style mcm mna) Cuba makan dgn serunding, 😋👍👍 sedap oiii Boleh tukar2, SERUNDING DAGING/ AYAM/ IKAN Tinggal makan je, simpan pun senang (tahan lama. Sesuai sangat utk bawa travel . *hehe ni koleksi mee admin, kadang2 boleh.. jgn makan instant mee slalu ye #serundingcgy #serundingviral #sklkreview #serundingdaging #tempahan #dagingtempatan #serundingkelantan #serundingkampunglaut #serundingasli #sambaldaging #serundingayam #serundingikan #serundingsedap #serundingmurah #serundingkglautkelantan #serundingikan #ikan #travelfood #beeffloss #travellerfood #kakitravel #makanantravel #jajangmyeon #samyangjajang #samyang #samyangnoodle #ramen #ramencheese #ramenchallenge #ramenchallengemalaysia

0

kembarameal_kepong

Annyoeng hasaeyoooo 🤗 . . Hehe KEMBARA ada kat Korea ni 🇰🇷 Siapa kat sini pernah pergi Korea? Mesti ada yg tak boleh ‘telan’ makanan korea kannnnn ? Untuk menyelamatkan anda ketika di Korea nanti, better bawa pek KEMBARA bersama ! Takdelah lapar nasi sbb susah nau nak jumpa nasi yg kene dgn ‘tekak melayu’ kat sana nanti 😅😎 . . @kembarameal_kepong (+6013-2511693) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut #kembaraarmysentul #rendangcrispy

0

kembarameals.bintulu

Yaiissss cust kiter beli #KEMBARA Chicken Rendang with Pilaf Rice untuk lunch. . . KEMBARA nih bukan sahaja utk traveller@peminat outdoor activity tau. Tengok cust kiter nih. Malas nak sedia bekal? Terlajak tidur xsempat siapkan bekal? Jangan risau meh la grab Kembara . . . Wasap laju2 untuk dapatkan KEMBARA anda 014-5971689 014-5971689 014-5971689 “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi dari puncak Annapurna Basecamp, Nepal 🏔🇳🇵 . . . Woohooo kali ke-2 KEMBARA sampai di puncak ABC ! 🤩 Tahniah kepada pendaki ini yg berjaya menawan puncak ABC & terima kasih kerana memilih KEMBARA as your hiking ration 👏🏻😋😎 . . KEMBARA, makanan yg boleh dipanaskan dgn apa2 sahaja jenis air ! Guna ais pun boleh tauuuu ❄️(*tapi kene tunggu ais cair utk react dgn heating element*)..dah lah sgt3 memudahkan, cepat disediakan, rasanya pun lazat & InshaAllah semestinya menjadi pilihan Outdoor Lovers and Travellers 😋🤗 . . Haa Orang2 Kuantan yg berdekatan dgn Tanjung Lumpur tu, boleh walk-in je ke kedai ni okayyy kalau nak cuba KEMBARA ! 😎 . . Peramu Frozen, De Auni Barakah (+6019-9893737) . . Alamat: Lot G5, Serambi Teruntum, Tanjung Lumpur, Kuantan . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykuantan #rendangcrispy

5

aryanda_tulle

Tadah air hujan je untuk panaskan makanan ! 😱 Kemain sis kitaaaa nih ! Memanfaatkan air di sekeliling..ambil air laut tu kang demam pulak kene air hujan..so, kita guna lah air hujan utk panaskan KEMBARA kannnn 🌧🔥😎 . . Hihi thankyouuu cik for choosing KEMBARA for your trip 🤗 . . Anda yg nak dapatkan pek makanan PALING mudah, cepat & lazat ini, cepat2 contact kami ni okayyy 👇🏻 . . Click ini untuk wassap 011-62484409 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykl #kembaraarmypantaidalam

0

aryanda_tulle

Hihihi ada ke yg baca KOSMO hari ni?☺️ Cer comment “sayaaa” 🙋🏻‍♀️ . . Terima kasih kepada wartawan Kosmo atas kesudian menjemput pihak KEMBARA untuk ditemuramah 🤗 . . Terima kasih juga kepada #kembaramealbuddies atas segala sokongan anda sejak awal KEMBARA muncul di pasaran ! We lap youuuu lah ❤️ . . P/s: boleh baca online juga di Kosmo Online yaaaa ! 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

gerobok_babyfood

*mixed oat cereal* . 3 flavour ✔oat sweet potato carrot ✔oat pumpkin carrot ✔oat sweet potato pumpkin . Konsep same mcm bubur instant jee mummy BANCUH , KACAU & SIAP 😊😊 . Perbezaan & keistimewaan mix oat cereal homemade ni ❌gula ❌garam ❌bahan pengawet ❌pewarna . Yg pastinya cepat , mudah , menyihatkan❤❤ . Baby kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

gerobok_babyfood

*Resepi untuk mix barley/mix oat cereal* . Haaa buat mummy yg takde idea nak buat apa dgn cereal boleh laa try resepi ni😊😊 . Takdehlahh si manje bosann ari ari resepi same kann mesti dye lebih suka bila ade kelainan dari sentuhan mummy tersayang😘😘 . Jom bertukar kepada homemade cereal yg lebih berkhasiat buat si manje😍😍 . Baby kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

gerobok_babyfood

*mixed barley cereal* . 3 flavour ✔barley pumpkin ✔barley carrot ✔barley sweet potato . Konsep same mcm bubur instant jee mummy BANCUH , KACAU & SIAP 😊😊 . Perbezaan & keistimewaan mix barley cereal homemade ni ❌gula ❌garam ❌bahan pengawet ❌pewarna . Yg pastinya cepat , mudah , menyihatkan❤❤ . Baby kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembara.adventure.meals

Yeayyyy lepas tunggu 7-10 minutes air hujan panaskan pek KEMBARA, anda bolehlah terus makan Nasi & Rendang Ayam panas2 di tengah2 kesejukan hujan 🤤😋 . . No more stoves or microwave needed ! The Easiest Meals for your Adventures 😎🤩 . . Thankyouuu again cik @dylfedy for sharing your moments with KEMBARA 🤗 . . Haaa apaa? Anda belum cuba lg pek makanan boleh panas sendiri yg Pertama di Malaysia ini ? 😨 rugi tauuu kalau tak cuba ! Dunia dah maju..teknologi makin canggih..contact je #kembaraarmy power kami ni utk dapatkan pek KEMBARA anda 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykl #kembaraarmypantaidalam

11

kembara.adventure.meals

Tadah air hujan je untuk panaskan makanan ! 😱Kemain sis @dylfedy kitaaaa nih ! Memanfaatkan air di sekeliling..ambil air laut tu kang demam pulak kene air hujan..so, kita guna lah air hujan utk panaskan KEMBARA kannnn 🌧🔥😎 . . Hihi thankyouuu cik @dylfedy for choosing KEMBARA for your trip 🤗 . . Anda yg nak dapatkan pek makanan PALING mudah, cepat & lazat ini, cepat2 contact #kembaraarmy kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykl #kembaraarmypantaidalam

12

kembarameal_kepong

KEMBARA, Meals For Your Adventures 😎 . . Thankyouuu imranpro for choosing KEMBARA as your adventures meal for your family Eurotrip ! We’re so glad and happy that we can ease Muslim travelers for having HALAL Hot Meals anytime, anywhere 🤗😍🤩 . . "Thanks for awesome delicious self heating meal. It is definitely easier to travel with Kembara Adventure Meal although we are going deep into nature. 💯 recommended for travelers all around the world 👍🏻 Kandersteg, Switzerland 🇨🇭 ." . . Jom dapatkannya segera WhatsApp 0132511693 Atau tekan link di bio @kembarameal_kepong COD : KEPONG, SENTUL, SEGAMBUT, MANJALARA, BATU MUDA, JINJANG, SEKITAR FRIM . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #wanderlust #kembaraarmykepong #kembaraarmysegambut

0

sand_beirut

Happy Holiday Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . Get yours form us today ! 0132551319 @sand_beirut . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

kembaramealseremban

Kelihatan teruja adik-adik ni semasa menyediakan pek kembara. Tetapi hati-hati ya ibu bapa sekalian sebab bahan pemanas dalam pek ini memang betul-betul panas apabila bertindak balas dengan air. 😱 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

0

gerobok_babyfood

*instant fruit & veggie puree* . ✔6 bulan ke atas ✔mesra travel ✔tiada bahan pengawet ✔tiada pewarna tiruan yg digunakan ✔tiada tambahan perasa ✔100% bahan semulajadi . Sangat mudah untuk disediakan , cepat , sedap & mengeyangkan buat si manje😘😘 . Boleh buat puree , pancake , mix dgn brown rice ,cookies pelbagaikan menu untuk si manje pasti mereka suka😍😍 . Baby kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

hy.kembaramre

Selamat Hari Malaysia. #16Sept To all our buddies. #kembaraadventuremeal Get Kembara Now! 🍗CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🥩 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE . Dont hesitate to contact me on whatsapp 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Roadtrip . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

2

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

1

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

ellebellefoodsofficial

0

healthyrice.my

BERAS PERANG MENCEGAH PENYAKIT JANTUNG . Beras perang mengandungi serat yang tinggi membantu mencegah penyakit kardiovaskular. . Kerana itulah kami menghasilkan Minuman segera berasaskan beras perang seperti HEALTHY RICE kerana kami ingin membantu anda menjalani kehidupan yang sihat. . Anda ingin amalkan pemakanan yang sihat dengan HEALTHY RICE? Hubungi kami dengan segera. _ Mohon layari Online shop kami 👇👇 http://www.healthyrice.com.my/ Jom WhatsApp kami KLIK LINK di profile✔️ _ #instantbrownricedrink #serbukberasperang #berasperang #mealreplacement #healthyrice #brownrice #brownricedrink #minumankesihatan #minumanberasperang #makanantravel #mesratravel

1

gerobok_babyfood

*instant fruit & veggie puree* . ✔6 bulan ke atas ✔mesra travel ✔tiada bahan pengawet ✔tiada pewarna tiruan yg digunakan ✔tiada tambahan perasa ✔100% bahan semulajadi . Sangat mudah untuk disediakan , cepat , sedap & mengeyangkan buat si manje😘😘 . Boleh buat puree , pancake , mix dgn brown rice ,cookies pelbagaikan menu untuk si manje pasti mereka suka😍😍 . Baby kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

gerobok_babyfood

*instant fruit & veggie puree* . ✔6 bulan ke atas ✔mesra travel ✔tiada bahan pengawet ✔tiada pewarna tiruan yg digunakan ✔tiada tambahan perasa ✔100% bahan semulajadi . Sangat mudah untuk disediakan , cepat , sedap & mengeyangkan buat si manje😘😘 . Boleh buat puree , pancake , mix dgn brown rice ,cookies pelbagaikan menu untuk si manje pasti mereka suka😍😍 . Baby kenyang mummy pon senang❤❤ . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembara.adventure.meals

Selamat Hari Malaysia dari Gunung Kerinci, gunung merapi tertinggi di Indonesia 🌋🇲🇾 🇮🇩 . . Moga kita, rakyat Malaysia, terus hidup aman makmur sampai bila2 ❤️ . . Apa aktiviti hari ni #kembaramealbuddies ? 🤗 cuti2 macam ni mesti ramai yg keluar berjalan kannnn ! Semoga perjalanan pergi dan balik anda selamat dan make sure tag kami, @kembara.adventure.meals everytime anda makan KEMBARA okayyy 😉 . . Dah hujung tahun ni mesti ramai yg nak travel kannn..contact je #kembaraarmy powerrrr kami ni utk dapatkan pek makanan travel/outdoor anda yg mudah, cepat & lazat 👇🏻 . . Tuan @zahiryasin (+6019-6268636) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

10

kembara_terengganu

Hihihi ada ke yg baca KOSMO hari ni?☺️ Cer comment “sayaaa” 🙋🏻‍♀️ . . Terima kasih kepada wartawan Kosmo atas kesudian menjemput pihak KEMBARA untuk ditemuramah 🤗 . . Terima kasih juga kepada #kembaramealbuddies atas segala sokongan anda sejak awal KEMBARA muncul di pasaran ! We lap youuuu lah ❤️ . . P/s: boleh baca online juga di Kosmo Online yaaaa ! 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . Meh lah wasap kita cepat2 📲 011-25777087 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

gerobok_babyfood

*COMBO HARI MALAYSIA DTG LAGI* . Jom tengok promo apa yg ada😍😍 . ❤COMBO 2❤ *INSTANT WHITE RICE/INSTANT BROWN RICE 400 GRAM + SET TRAVEL (boleh pilih) + COOKIES (blh pilih)* . Harga asal = RM53+ RM34+RM23 Total RM 110 . Tapi tapi tapi tapi . Untuk promo hari MALAYSIA NEGARA TERCINTA *HANYA RM79 sahaja* Limited utk 5 set sahaja Kalau sold out maaf taw mummy daddy😅😅 . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembara_terengganu

Everytime nak travel, make sure KEMBARA WAJIB ada dalam luggage tauuu ! Tengok macam Puan ni, nasib baik ade KEMBARA..tak larat nak keluar berjalan, hujan pulak tuuu..makan je KEMBARA dlm hotel di Krabi sambil luangkan masa bersama family 👪❤️ . . Hihi cuba tengok part last sekali, si comel Puan pun suka Nasi Pilaf ! Bukan org dewasa je yg suka..budak2 pun sukaaa 🤤😋 . . . Thankyouuu Puan sekeluarga kerana memilih KEMBARA untuk dibawa bercuti ke Krabi 🤗 . . Amacam? Tak teringin ke Nasi Pilaf KEMBARA ni? Budak2 pun suka tauuu..cepat dapatkan pek KEMBARA anda dgn 👇🏻 . . 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 📲+6011-25777087 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

gerobok_babyfood

*COMBO HARI MALAYSIA DTG LAGI* . Jom tengok promo apa yg ada😍😍 . ❤COMBO A❤ *INSTANT WHITE RICE/INSTANT BROWN RICE 400 GRAM + SET TRAVEL (boleh pilih) + +SERBUK BILIS* . Harga asal = RM53+ RM34+RM20 Total RM 107 . Tapi tapi tapi tapi. Untuk promo hari MALAYSIA NEGARA TERCINTA *HANYA RM77 sahaja* . ❤COMBO B❤ *INSTANT WHITE RICE/INSTANT BROWN RICE 400 GRAM + SET TRAVEL (boleh pilih) + +SERBUKAYAM* . Harga asal = RM53+ RM34+RM22 Total RM 109 . Tapi tapi tapi tapi . Untuk promo hari MALAYSIA NEGARA TERCINTA *HANYA RM79 sahaja* Limited utk 5 set sahaja Kalau sold out maaf taw mummy daddy😅😅 . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembarameal_nilai

KEMBARA bukan sahaja sesuai dibawa untuk travel atau hiking..tapi juga amat sesuai untuk dibawa ke Pulau ! Makan Nasi Pilaf Rendang Ayam KEMBARA sambil layan angin pantai yg sepoi-sepoi bahasa perghhh cenggini haaa 👍🏻💨🏝🏖🤩 . . Sesiapa yg ada trip ke pulau dgn member tu, make sure bawa KEMBARA tauu..tak perlu susah2 fikir nak makan apa kat pulau nanti..panaskan dgn air laut jeee 😎 . . Cepat dapatkan pek makanan yg sangat mudah, cepat disediakan & lazat ini dgn wassap terus ke 👇🏻 . . http://www.wasap.my/601111533019 http://www.wasap.my/60105405808 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

gerobok_babyfood

*COMBO HARI MALAYSIA DTG LAGI* . Jom tengok promo apa yg ada😍😍 . ❤COMBO 1❤ *INSTANT WHITE RICE/INSTANT BROWN RICE 400 GRAM + SET TRAVEL (boleh pilih) + COOKIES (blh pilih)+SERBUKAYAM/BILIS* . ✔Harga asal = RM53+ RM34+RM23+ RM22 Total RM 130 . Tapi tapi tapi tapi😁😁 . Untuk promo hari MALAYSIA NEGARA TERCINTA *HANYA RM99 sahaja* . Limited utk 5 set sahaja Kalau sold out maaf taw mummy daddy😅😅 . www.wasap.my/60165523983 . #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0

kembara.adventure.meals

Hihihi ada ke yg baca KOSMO hari ni?☺️ Cer comment “sayaaa” 🙋🏻‍♀️ . . Terima kasih kepada wartawan Kosmo atas kesudian menjemput pihak KEMBARA untuk ditemuramah 🤗 . . . Terima kasih juga kepada #kembaramealbuddies atas segala sokongan anda sejak awal KEMBARA muncul di pasaran ! We lap youuuu lah ❤️ . . P/s: boleh baca online juga di Kosmo Online yaaaa ! 😉 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere 🔥” . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

65

healthyrice.my

ANDA GEMAR TRAVEL??? _ Ingin mencari makanan segera yang sihat dan mengenyangkan? . HEALTHY RICE jawapannya. <3 _ Minuman segera yang berasaskan makanan berserat seperti beras perang, oat dan gandum(malt) membekalkan tenaga dan mengenyangkan. _ Pastinya mudah untuk disediakan dan sihat utk kesihatan walaupun minuman "segera". _ Nak cuba? Hubungi kami dengan segera! _ Mohon layari Online shop kami 👇👇 http://www.healthyrice.com.my/ Jom WhatsApp kami KLIK LINK di profile Untuk Maklumat lanjut www.facebook.com/healthyrice.my _ #testimonihealthyrice #instantbrownricedrink #serbukberasperang #berasperang #mealreplacement #healthyrice #brownrice #brownricedrink #minumankesihatan #minumanberasperang #makanantravel #mesratravel

0

kembaramealkuantan

PEK MAKANAN KEMBARA HALAL, DIPANASKAN TANPA API😁🥘 . . Portion yg mengenyangkan dan puas hati👌🏻 . . Kami dah ada ready stock Chicken Rendang & Beef Rendang. Siapa yg nak travelling or hiking, cepat2 book stok anda. Stok dah tak banyak. Beli awal takpe, tahan sampai 2020 disimpan di suhu bilik ye 👌🏻 . . Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol). Klik link di bio. COD Area Kuantan & Kertih . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

2

kembaramealseremban

PEK MAKANAN KEMBARA HALAL, DIPANASKAN TANPA API. - Kosmo, Sabtu (15 September 2018) page 25. Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Call or whatsapp me at 013-5653791 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #gunungangsi #gunungdatuk #gbh #gkh #bukitsenaling #transyamtuanantah #serembanmacammacamada #bazaarpaknil #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

3

serundingkglautkelantan

0

gerobok_babyfood

*yumny mix macroona* . Anak Tak suka makan nasiii . Suka makan macaroni nak buat macaroni carbonara sendiri .senang je mummy😍😍 . Bahan2 mix macroona carbonara *rebus macroona mix vege *evoo olive oil *bawang merah & bwang putih / savory basic powder *susu tepung / fresh milk *cheese powder *mushroom powder *chicken powder . Haaa senang kan mummy suma bahan tuh ade digerobok babyfood takde alasan lgy susah nak masak untuk baby yg memilih makanan taw😘😘 . Hati mummy senang baby pon kenyanggg😀😀. .Whts jee ain untuk pertanyaan k . www.wasap.my/60165523983 #babyfood #babyrecipe #instantbabycereal #instantpowder #chickenpowder #beefpowder #bilispowder #mixvegepowder #salmonpowder #macaroni #mee #pasta #pastababy #macaroni #macaronibaby #seasoning #seasoningbaby #seasoningpowder #onion #garlic #makananbayi #makananbaby #makanansihat #makanantravel #instantfoodtravel #makananbayi7bulan #makananbayi6bulan #menubayi #menubaby #menudiet #makanantravelbaby

0