Malaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

sweetdara_pj

0

dr.indriyani02

Bermasalah dengan tinggi badan ??? ㅤㅤ . Punya cita-cita jadi polisi atau tentara ?? .ㅤㅤ Mau tes masuk polisi atau tentara tapi tinggi badan masih kurang ??? 80Profesi membutuhkan tinggi badan IDEAL!ㅤ . KAMI PUNYA SOLUSINYA!!! ㅤㅤ Pastikan tinggi kamu cukup!!! ㅤㅤ Buat kamu yang punya tubuh pendek apalagi yang mau tes polisi, tentara, pramugari, pilot dan lainnya, pastikan tinggi kamu mencukupi.ㅤㅤ . NAIKIN TINGGI ITU GAMPANG. ㅤㅤ Kini telah hadir produk peninggi badan herbal sangat aman dan tanpa efek samping, diolah dengan bioteknoligi modern dan Tersertifikasi Halal, BPOM, Depkes, FDA, TGA, menjadi produk favorite di China dan dunia, menjadi produk farmasi di jajaran no.1 China. ㅤㅤ . BTW nih, makin banyak artis, model dan ABG Eksis yang pakai produk kita loh dear 😘😘😘 ㅤㅤ Saatnya giliran kamu yang buktikan sendiri👍👍👍 ㅤㅤ PESAN SEKARANG!!! Dapatkan Promo & Diskonnya 😊 ㅤㅤ PENINGGI BADAN HERBAL TERBAIK!! Wa : +6289658540377 line : masker_herbal.alami instagram:_peninggalan_herbal_syariah #peninggi #peninggibadan #peninggitiens #peninggialami #peninggiherbal #polisicantik #tentara #tni #paskibraka #peninggihalal #dagelan #jakarta #aceh #medan #bandung #surabaya #polwan #polwancantik #pramugari #trustedseller #makassar #polisiindonesia #malaysia #taiwan #singapore #hidupsehat #perawatantubuh #olshop #tubuhideal #jastip

0

chlush_ika

❤️TESTEMONI TERBAIK❤️ . bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997

0

scent_co

0

everything.byn

Ready Stock Harga 1 set : RM 110 Plain sahaja RM 50 Batik sahaja RM 65 (Tidak termasuk postage) DM DM DM #setbatik #kainpasang #batikpastel #batikmurah #murahmurah #kainbatik #kainbatikmurah #malaysia #readystock #batikmodernpastel

0

4617_e

Salaam...Do you have any (old money or Duit lama- tembaga-coin-stamps-syiling-cincin-stone-atique-jewelries. #malaysia #indonesia #oldcurrency #atique

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

chlush_datodrk

Free buang parut 😊 . Ws admin yeen +60179205390 bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390

0

medinabagempire

COACH sale limited time only.cepat grab before kehabisan stock Coach minetta rm590 *pre order please pm sis to check availability item Nak handbag ori tapi murah dan nak instalment wasup sis cepat boleh join group kutu sis😘cash purchase dpt diskaun price yek ☎️📞📞 0133055743 Handbag#coach#coachhandbag#michaelkors#katespade#authentic#originalbag#sayajualbag#usa#europe#bazarpaknil#uitm#unisel#malaysia#readystock#ansuranbag#sayajualcoachmurah#walletmurah#sayajualjammurah#jammurah#kutuhandbag#handbagraya#kasutraya#iphoneography#babyctdk#katespademurah#katespade#sitiaafiyah#aafiyahkhalid#comelsipipimerah#trustedseller#usaitem

0

zehrahijab_89

Hijab : #ผ้าชีฟอง #ฮิญาบชีฟอง จาก Malaysia🇲🇾 ขนาด : 70x170 เนื้อผ้า : นุ่มเนื้อละเอียน นิ่มมาก มีน้ำหนัก ยืดยุ่นได้ 💥 ราคา : 100 ฿ (ปล. สี อาจจะเพียน เนื่องจาะ สภาพอากาศและกล้อง 10-20% นะคะ )ต้องขอโทษด้วย #zehra #zehrahijab . . . #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabmuslimah #hijabthailand #muslim #muslimgirl #muslimfashion #muslimstyle #ฮิญาบ #ฮิญาบแฟชั่น #มุสลิม #ฮิญาบราคาถูก #malaysia #มุสลิมไทย #ฮิญาบหน้านิ่ม #ชีฟองมาเลเซีย #islam #islamgirls #ผ้าฮิญาบ #สาวมุสลิม #สาวมุสลิมไทยแลนด์ #มุสลิมอิสลาม #ผ้าคลุมผม #เดรสมุสลิมและฮิญาบแฟชั่น #ฮิญาบสีพื้น

0

captjack65

Art Expo Malaysia 2018 at Matrade Exhibition and Convention Centre,Kuala Lumpur. Collaboration with The Art People Gallery TAPG. 12th Edition/12-14 October 2018. Memory remains. New experience,perspective,knowledge and exposure. A New Journey,.......begins.. #shipmodel #modelmaking #woodworking #homemade #woodart #handcrafted #scratchbuilt #carpentry #replica #imagination #workshop #ancient #project #passion #determination #freedom #woodartist #malaysianartist #batugajah #perak #malaysia #malaysiabaru #theartpeoplegallerymalaysia

0

chlush_ika

❤️TESTEMONI TERBAIK❤️ . bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

okanozturk35

0

adiexmustaffa

g-shock dw-6900 gred 3A warna merah dan putih sekali dengan kotak supreme harga rm 85 termasuk pos whatsapp 018-7821870 untuk saya balas dengan cepat #gshockgred3a #gshockcopyori #gshockoriginal #kualalumpur #kl #malaysia #igkualalumpur #igkl #igmalaysia #igerkualalumpur #igerkl #igermalaysia

0

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

zehrahijab_89

Hijab : #ผ้าชีฟอง #ฮิญาบชีฟอง จาก Malaysia🇲🇾 ขนาด : 70x170 เนื้อผ้า : นุ่มเนื้อละเอียน นิ่มมาก มีน้ำหนัก ยืดยุ่นได้ 💥 ราคา : 100 ฿ (ปล. สี อาจจะเพียน เนื่องจาะ สภาพอากาศและกล้อง 10-20% นะคะ )ต้องขอโทษด้วย #zehra #zehrahijab . . . #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabmuslimah #hijabthailand #muslim #muslimgirl #muslimfashion #muslimstyle #ฮิญาบ #ฮิญาบแฟชั่น #มุสลิม #ฮิญาบราคาถูก #malaysia #มุสลิมไทย #ฮิญาบหน้านิ่ม #ชีฟองมาเลเซีย #islam #islamgirls #ผ้าฮิญาบ #สาวมุสลิม #สาวมุสลิมไทยแลนด์ #มุสลิมอิสลาม #ผ้าคลุมผม #เดรสมุสลิมและฮิญาบแฟชั่น #ฮิญาบสีพื้น

0

ns_beautycantik

#placenta lucchini stemcell fungsi utama : utk #antiaging , #parut , #kendur , HARGA 10amp RM250 termasuk pos 30amp RM580 termasuk pos yg ni boleh inject tang muke yerrr..( placenta je boleh inject kat muka ) tp prefer inject biasa je kt tangan / lengan / bahu / peha pon bolehhh nk lg best campur dgn product injection lain pon boleh , contoh nya boleh campur dgn #mixing white, #cindella, #veniscy, #glutax ☺ ------------------------------------------------------ Kebaikan Placenta Lucchini - Life Cell Therapy *Menggebukan kulit *Menegangkan kulit *Memperbaiki kulit *Mengatasi masalah jerawat, jeragat *Memudarkan #parutlekuk *Mengurangkan risiko kanser *Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan *Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri *Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya Untuk wanita: *menegangkan payudara *Membantu "MENGETATKAN" miss V LOOKING FOR ANTI-AGING INJECTION??? PLACENTA LUCCHINI EXTRACT Muke berjerawat teruk berjeragat lubang kawah memang elok pakai inject im ke muka utk kesan yg lebih cepat.muka shining jerawat jeragat lubang di muka memang akan hilang meletops!!! Injection im dgn placenta bole dilakukan di bahagian muka tangan dan buttock. . Kesan xdapat sama dgn makan pill. Memang tak akan menyesal.. #Placentalucchinistemcell #Placentastemcell #Placentainjection #paruthitam #flawless #injectplacenta #beautyinjection #poriterbuka #placenta #injectputih #kulitlicin #mukaberlubang #scar #jerawat #flawless #malaysia #dubai #oman #usa Whatsapp +60175005707

0

mik3_w3s

#throwback on Saturday, when I visited @dankit1978 for his Ultimate Lontong.. It was super thick & flavorful, which I personally think a small portion would suffice..😬 I bummed into a few ‘Usual-Suspects’ & had a great catch-up.. Yes! I found my favorite place to sit & started to get use to the new environment..☺️ #food #foodporn #foodgasm #foodie #foodiegram #foodstagram #themakanclub #malaysia #kualalumpur

0

_ainabalqis68

@chlush_datodrk - SECARA RASMI NYA CONTEST RM2000 FREEE TELAH BERMULA HARI NI 1 /10/2018 DAN TAMAT 31 / 10/ 2018. . syarat contest? ------ 1.semua orang boleh join. 2.ig anda mesti PUBLIC. 3.sila repost gambar ini sahaja dalam ig masing masing. 4. siapa yg paling PANTAS repost gambar ini berserta dengan caption nya sekali sebanyak 50,000 keping SEBELUM 31 oktober 2018, saya bagi duit FREEE RM2000. . GOOD LUCK SEMUA ‼️‼️‼️‼️. REZEKI DARI ALLAH TAK PERNAH SALAH ALAMAT TUANNYA!‼️‼️‼️‼️‼️ . . 😍❤️ #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450 wasap:017-9211450.

0

chlush_ika

❤️TESTEMONI TERBAIK❤️ . bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997

0

arif17_paytren

PAYTREN KOK BAYAR SIH? KIRAIN GRATIS TINGGAL PAKAI... . . . 🔴Jawaban UYM gini... "Ente gunain paytren, ente berhak dapat saham kira kira begitu, Masa ente gak beli...?? Emangnya ni lisensi cuman lisensi gitu saja, ente sebagai pengguna..?? Bukan bos! Kalo ente jadi anggota paytren ente jadi owner artinya apa? Ane nge share saham. Wajar aja atuh lu bayar... Sekarang mo saham kecil atau saham gede? Saham kecil ente pilih basic saham gede ente pilih titanium" . . . 🔵Katanya... "percuma dong daftar PayTren bayar 325rb kalo mau isi pulsa/bayar listrik mesti harus isi saldo dulu, saya fikir gratis seumur hidup" . . . 🔴"Ber'arti percumah juga dong anda beli motor harga 15 JUTA kalo mau pergi kemana2 harus isi bensin dulu" Di PayTren kalo isi pulsa/bayar listrik dll,memang mesti isi saldo/deposit dulu bos . Tapi kalau anda rutin dan bahkan serius mnjalani bisnis nya, Itu semua bisa GRAAAATIIIISSSSS termasuk UMROH pun bisa Graaatiiissss.. Dengan syarat harus bersungguh sungguh Bisa difahami ya? Jangan sampek salah kaprah, "Keputusan Anda saat ini menentukan siapa Anda di saat yg akan datang" . . . Apa lagi yang Anda tunggu? SEGERA miliki paytren di HP Anda untuk mendapatkan semua manfaatnya . . . UNTUK INFO DAN PENDAFTARAN 👇👇 WA : 085704682907 #PayTrenesiaa #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #paytren #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusahamuslim #paytrenrevolutionteam #paytrenmuhammadhermansyah #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart#singapore #MUI #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #BelajarItuKEREN #FintechSyariah #AkuCintaIndonesia

0

everything.byn

Ready Stock Harga 1 set : RM 110 Plain sahaja RM 50 Batik sahaja RM 65 (Tidak termasuk postage) DM DM DM #setbatik #kainpasang #batikpastel #batikmurah #murahmurah #kainbatik #kainbatikmurah #malaysia #readystock #batikmodernpastel

0

zehrahijab_89

Hijab : #ผ้าชีฟอง #ฮิญาบชีฟอง จาก Malaysia🇲🇾 ขนาด : 70x170 เนื้อผ้า : นุ่มเนื้อละเอียน นิ่มมาก มีน้ำหนัก ยืดยุ่นได้ 💥 ราคา : 100 ฿ (ปล. สี อาจจะเพียน เนื่องจาะ สภาพอากาศและกล้อง 10-20% นะคะ )ต้องขอโทษด้วย #zehra #zehrahijab . . . #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijabmuslimah #hijabthailand #muslim #muslimgirl #muslimfashion #muslimstyle #ฮิญาบ #ฮิญาบแฟชั่น #มุสลิม #ฮิญาบราคาถูก #malaysia #มุสลิมไทย #ฮิญาบหน้านิ่ม #ชีฟองมาเลเซีย #islam #islamgirls #ผ้าฮิญาบ #สาวมุสลิม #สาวมุสลิมไทยแลนด์ #มุสลิมอิสลาม #ผ้าคลุมผม #เดรสมุสลิมและฮิญาบแฟชั่น #ฮิญาบสีพื้น

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

zk_zulidia

Sejak awal permusuhan, syaitan telah siapkan langkah-langkah muslihat untuk melalaikan dan menjauhkan manusia daripada ajaran agama dengan menanamkan was-was dalam diri manusia. Firman Allah SWT: ﺇِﻥَّ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺍﺗَّﻘَﻮْﺍ ﺇِﺫَﺍ ﻣَﺴَّﻬُﻢْ ﻃَﺎﺋِﻒٌ ﻣِﻦَ ﺍﻟﺸَّﻴْﻄَﺎﻥِ ﺗَﺬَﻛَّﺮُﻭﺍ ﻓَﺈِﺫَﺍ ﻫُﻢْ ﻣُﺒْﺼِﺮُﻭﻥَ *Ertinya:* _“Sesungguhnya orang-orang yang bertakwa bila mereka ditimpa was-was daripada syaitan, mereka berzikir kepada Allah, maka ketika itu juga mereka melihat kesalahan-kesalahannya”._ *_(Al-A’raf: 201)_* Ibnu 'Abbas ketika menafsirkan kata 'al-was was al khannaas' dalam surah An-Naas menyebutkan, "Syaitan bertenggek di hati anak Adam, jika manusia itu lalai dan terlena, syaitan membisikinya, namun tatkala hamba itu berzikir kepada Allah, syaitan akan menjauhinya" 🌻🌱 °<><><><><><>° Seseorang akan semakin dekat pada Allah sesuai dengan kadar zikirnya pada Allah ‘azza wa jalla. Semakin ia lalai dari zikir, ia pun akan semakin jauh dariNya. #nasehatbuatdiriku #berkuda #kuda #malaysia

1

akupunyastyle

PRE-ORDER ETA 2-3 weeks Driea Shoes . 💰Price: RM55💰 . 👗Size👗 . Swipe left for size chart . Please allow 3-5cm differs due to manual measurements. . #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutwanita #sandalwanita #sandalmalaysia #sandalperempuan #sandalkorea #sandalmurah #sayajualmurah #malaysia #murah #sayajualkasut #sayajualsandal #akupunyastyleshoes

0

frendi_furniture

Kami melayani berbagai macam furniture asli jepara.dengan berbahan dasar kayu jati/mahoni.dan juga dikerjakan pengrajin yang sudah berpengalaman di bidangnya. Untuk infopemesanan Silahkan Hubungi SMS/wa/tlp 👇👇👇 Wa/phone 085348341921 NB 1.untuk pemesan biasnya pembeli memberi dp 50%.pelunasan sebelum barang berangkat 2.jasa pengiriman melalui jasa ekspedisi #soffajakarta#soffabandung#soffatamusurabaya#soffashabby#almari#almarihias#buffettivi#partisi#gebyokujirjepara#mejamakan#mejatamu#jamhias#kursiminimalis#skesel#furniturejepara#ayunan#mimbar#tollet#soffasurabaya#mimbarmasjid#soffaretro#pinturumah#cermin#kursiteras#furnitureonline#cianjur#malaysia#residence#homeinterior#

0

shawl_nourrells

Koleksi ZAHRAA 2.0 kita dah release haritu. Now giliran ZAHRAA 3.0 pula. Corak dia MasyaAllah cantikk. Testimoni ZAHRAA pun banyak dah. Nak tahu details? Nak tengok lebih? Boleh whtsapp sis ye. | Shop @shawl_nourrells 😘😘😘 #shawltutorial #satinshawl #tutorialshawl2018 #instantshawl #duckshawl #tutorialshawlsimple #tudungexclusive #tutorialtudung #malaysia #tudungruffle #tudungpeople #ariani #ootd #carmelitashawl #shawlpublika #mfshawls #tudunginstantshawl #instantdoubleloop #bawal #pashmina #chiffon #cotton #koreanchiffon #tudunginstant2muka #crepe #bazarpaknil #shawlbyvsnow

0

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

the_golden_jewellery

0

fanaabyfiya

Grab now!! Jom dapatkan MAD MATTE LIPSTICK by FANAA COSMETICS.. 7 pilihan warna yang akan membuatkan uollss tertawan dengan setiap variasi warna.. Lipstick yang membantu melembapkan bibir uollsss.. Jadi tunggu apa lagi?? Jom dapatkan sekarang.. Hanya RM49.00 sahaja.. . Kelebihan MAD MATTE LIPSTICK by FANAA . • Warna lipstick mengikut darah & bibir si pemakai • Mempunyai pelembap yang akan membantu melembapkan bibir si pemakai. Bukan semua jenis MATTE membantu melembapkan bibir anda ye. Kami mementingkan kelembapan si pemakai 😊 • Bibir tidak kering & merekah • Warna-warna yang menarik yang akan menaikkan seri wajah si pemakai . 💄 UNTUK ORDER SILA CLICK LINK DI BIO 💄 . #feedback #review #fanaabyfiya #makeyoumine #fbf #FanaaAngels #bedarebebrave #liquidmatte #mua #muamalaysia #lips #lipstick #matte #mattelips #sayajual #visitmyig #visitig #uitm #malaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #kosmetik #skincare #sayajualmurah #cosmetics #moodrepublik #instashop #iklanvisitig #sayajualmurah #hudabeauty #foundation

0

everything.byn

Ready Stock Harga 1 set : RM 110 Plain sahaja RM 50 Batik sahaja RM 65 (Tidak termasuk postage) DM DM DM #setbatik #kainpasang #batikpastel #batikmurah #murahmurah #kainbatik #kainbatikmurah #malaysia #readystock #batikmodernpastel

0

triplewhitekualalumpur

ASSALAMUALAIKUM LALINK-LALINK SEMUA 😀 . Kepada anda yang ingin dapatkan 👉 Kulit yang mulus ? 👉 Kulit yang moist, flawless ? 👉 Kulit yang Glowing2 ? . Jangan lupa dapatkan TRiPLE WHITE GLUTATHIONE . MACAM MANA NAK DAPATKAN ?? . Contact 📲 www.wasap.my/60104408810 . P/S : TINGGAL 14 HARI SAJA LAGI SALE !!! GRAB THIS ONE TODAY AND U'LL LOVE IT 😍 . * Special penghargaan utk family #triplewhiteteamyazid & triplewhiteteameim also tak dilupakan juga kepada HQ @triplewhiteofficial serta Kak @errafazira dan customer2 a.k.a dah jadi kawan & for my cust dari Brunei Darussalam... Lepas ni Eim harap dapat cust dari Republic of Singapore 😊 and Country2 Lain... . Hope u guyzzz happy dengan perkhidmatan yang Eim Abdullah berikan ni.... Semoga ukhwah kita akan terus sampai ke akhir hayat... Aamiin 😊😊😊 . #trustedagent #supersale #sale #testimoni #triplewhite #triplewhiteHQ #triplewhiteskincare #triplewhitesuplement #glutathione #jerawat #jeragat #pigmentasi #parut #sengugut #kualalumpur #selangor #malaysia #singapore #cod #poslaju #stokis #agent #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #errafazira #triplewhiteteamyazid #triplewhiteteameim

0

tini_isaac_1160

0

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

noiseheaven

Panasonic Lumix GH5 | Universal Studios Singapore 2018 Part 1 Like, subscribe and enjoy for more videos..!!! Facebook: Noorhakim Mohamed Noor YouTube: noiseheaven Equipments: Panasonic Lumix GH5, FeiyuTech A2000, Final Cut Pro X #singapore #malaysia #indonesia #brunei #thailand #philippines #universalstudios #panasonicgh5 #finalcutpro

0

chlush_yana

bagi yg ada masalah:-. -------/--//////--/ jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap 014-8488841 sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841

0

shalicious.kedah

AWAS!! JANGAN PERNAH TERPEDAYA DGN PRODUK NI, JIKA TAK CONFERM KORANG REPEAT ORDER!! . . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . Whatsapp 011-36257616 nowww to order ❤ . Jangan lupa like page kami Cshine Beauty Secret Shalicious ☺ . #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

0

chlush_ika

❤️TESTEMONI TERBAIK❤️ . bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

herbal_nourish

😍Follow😍 @herbal_nourish Kenapa harus beli di 1)@herbal_nourish:adalah salah satu Distributor resmi tiens di indonesia. 2.)Produk yang kami jual adalah yang Asli Premium dengan Segel yang Original. 3.)Pengiriman ke Seluruh INDONESIA dan di Asuransikan. 4.)Harga PRODUK sangat Terjangkau 5.)Dibimbing oleh Ahlinya langsung. Ayoo pesan sekarang !!! Khusus hari ini ada diskon besar"an,harganya sangat bersahabat. Kami juga menjual : √ Peninggi √ Pelangsing √ Penggemuk √ Masker kecantikan √ Nutrisi Mata Buktikan sendiri kehebatanya. Info harga dan pemesanan : WA : 083180020528 Fast Respown,tidak melayani pertanyaan di kolom comment,langsung chat contact kita.Gratis KONSULTASI. 😊 #pelangsing #pelangsingherbal #aceh #medan #padang #bengkulu #riau #jambi #palembang #lampung #bangkabelitung #jakarta #bandung #yogyakarta #bekasi #bali #denpasar #kalimantan #makasar #palu #jayapura #singapore #malaysia #sabah #hongkong #taiwan #korsel #indonesia

0

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

chlush_datodrk

Free buang parut 😊 . Ws admin yeen +60179205390 bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390 wasap:017-9205390

1

everything.byn

Ready Stock Harga 1 set : RM 110 Plain sahaja RM 50 Batik sahaja RM 65 (Tidak termasuk postage) DM DM DM #setbatik #kainpasang #batikpastel #batikmurah #murahmurah #kainbatik #kainbatikmurah #malaysia #readystock #batikmodernpastel

0

parkitmalaysia

How was your Wednesday, folks? We hope it went well for you! Just chill, park and relax....it'll all be good! . #parkingmalaysia #parking #malaysiaparking#parking #reliablecars #carparkculture#parkingworld #malaysia #parkyourvehicle#parkingfordays #postoftheday #onlyparkit#parkitmy #october #unitewithparkit

0

chlush_yana

bagi yg ada masalah:-. -------/--//////--/ jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap 014-8488841 sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841

0

wenn_wennn

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

chlush_ika

❤️TESTEMONI TERBAIK❤️ . bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997

0

fanaa_beauty

Grab now!! Jom dapatkan MAD MATTE LIPSTICK by FANAA COSMETICS.. 7 pilihan warna yang akan membuatkan uollss tertawan dengan setiap variasi warna.. Lipstick yang membantu melembapkan bibir uollsss.. Jadi tunggu apa lagi?? Jom dapatkan sekarang.. Hanya RM49.00 sahaja.. . Kelebihan MAD MATTE LIPSTICK by FANAA . • Warna lipstick mengikut darah & bibir si pemakai • Mempunyai pelembap yang akan membantu melembapkan bibir si pemakai. Bukan semua jenis MATTE membantu melembapkan bibir anda ye. Kami mementingkan kelembapan si pemakai 😊 • Bibir tidak kering & merekah • Warna-warna yang menarik yang akan menaikkan seri wajah si pemakai . 💄 UNTUK ORDER SILA CLICK LINK DI BIO 💄 . #feedback #review #fanaabyfiya #makeyoumine #fbf #FanaaAngels #bedarebebrave #liquidmatte #mua #muamalaysia #lips #lipstick #matte #mattelips #sayajual #visitmyig #visitig #uitm #malaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #kosmetik #skincare #sayajualmurah #cosmetics #moodrepublik #instashop #iklanvisitig #sayajualmurah #hudabeauty #foundation

1

herbal_nourish

😍Follow😍 @herbal_nourish Kenapa harus beli di 1)@herbal_nourish:adalah salah satu Distributor resmi tiens di indonesia. 2.)Produk yang kami jual adalah yang Asli Premium dengan Segel yang Original. 3.)Pengiriman ke Seluruh INDONESIA dan di Asuransikan. 4.)Harga PRODUK sangat Terjangkau 5.)Dibimbing oleh Ahlinya langsung. Ayoo pesan sekarang !!! Khusus hari ini ada diskon besar"an,harganya sangat bersahabat. Kami juga menjual : √ Peninggi √ Pelangsing √ Penggemuk √ Masker kecantikan √ Nutrisi Mata Buktikan sendiri kehebatanya. Info harga dan pemesanan : WA : 083180020528 Fast Respown,tidak melayani pertanyaan di kolom comment,langsung chat contact kita.Gratis KONSULTASI. 😊 #pelangsing #pelangsingherbal #aceh #medan #padang #bengkulu #riau #jambi #palembang #lampung #bangkabelitung #jakarta #bandung #yogyakarta #bekasi #bali #denpasar #kalimantan #makasar #palu #jayapura #singapore #malaysia #sabah #hongkong #taiwan #korsel #indonesia

0

utapaytren

. . Konsep kerja PAYTREN sangat mudah dan sederhana 1. Anda daftar dengan cara : beli lisensi Rp.350.000,- (Paket Basic) sekali seumur hidup. Free Aplikasi Paytren + Hak Usaha. Aplikasi Paytren On Hand. 2. Gunakan Aplikasi PAYTREN untuk melakukan pembayaran tagihan bulanan Anda / orang lain dan transaksi lainnya. Apa saja yg bisa dilakukan aplikasi paytren : - Isi pulsa - Beli Token Listrik - Bayar Tagihan PLN Pasca Bayar - Bayar Tagihan TELKOM - Bayar Cicilan kendaraan - Bayar Tagihan TV Prabayar - Beli Voucher Games - Beli Tiket Kereta Api - Beli Tiket Pesawat - Bayar Tagihan BPJS - Sedekah - Aqiqah - Transfer Deposit - Beli Ibuk Ekskluisif - Inspirasi Harian UYM - Belanja Online - Belanja di Alfamart dengan DOKU Paytren - Dll... 3. Anda akan mendapatkan cashback dari setiap transaksi pribadi dan komunitas yang disetiap transaksi sudah ada nilai sedekah. 4. Anda mau Komisi LEBIH BANYAK????? Rekomendasikan pada orang lain untuk ikut memakai Aplikasi Payytren dan ajarkan mereka cara menggunakannya. (Dari kegiatan membangun inilah yang kelak menjadi INCOME TANPA BATAS untuk Anda) . Konsultasi & Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: . WA : 081313983282 Atau klik link d bio-------------------------------------------------------------------------------------- 🔘 Ingat Bayar Ingat PayTren ----------------------------------------------------------------------------------------- #paytrenustyusufmansur #bisnisberkah #bisnisonline #pengusahamuslim #ustyusufmansur #paytrenrevolutionteam #paytren #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #MUI #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #BelajarituKereN #PayTren #PayTrenAsetManajemen #ManajerInvestasiSyariah #WeAreNotAlone #PayTrenCorner

0

paolartsyfartsy

Masjid Putra 🖊

1

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

chlush_ika

❤️TESTEMONI TERBAIK❤️ . bagi yg ada masalah:-. . . jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #juspegaga #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997 wss IKAA : 01140370997

0

sam.george97

Our view from our hotel in Kuala lumpur in malaysia, vacation time bitchessss 😎💪🏻😁😎 @nicolasgeorge98 @gervais_rose3 #malaysia #vacation #1monthnowork bros and friends living the adventure dream 😎😎😎

0

nnm_41

. . 1番載せたかったくせに載せ忘れてたやつ マンゴー美味しかったしょうみこれが1番美味しかった🧡 . #malaysia #penang #juicecode #mango #マンゴー #手書き加工

0

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

everything.byn

Ready Stock Harga 1 set : RM 110 Plain sahaja RM 50 Batik sahaja RM 65 (Tidak termasuk postage) DM DM DM #setbatik #kainpasang #batikpastel #batikmurah #murahmurah #kainbatik #kainbatikmurah #malaysia #readystock #batikmodernpastel

0

deryne_clothings

New in !!!🔥🔥🔥 ____________________ All sizes available ✅ __________________ Send a DM to place your ORDERS or Call 08166308931 , WhatsApp just by simply clicking on the link in the BIO ...👆🏻👆🏻🙏🏻👏🏻 ❗️ ❗️ #shoppingaddict#shoppingonline#Lagos#ikoyi#Lekki#ibadan#Ekiti#Akure#osogbo#ilorin#Quilox#Chevyviewestate#osapalondon#Ekoatlantic#Victoriaisland#Abuja#portharcourt#Enugu#Owerri#Warri#Malaysia#Ghana#Accra#sandtoncity#dubai#cyprus#kenya#lautechlifestyle#tundeednut#bellanaijaweddings

0

kikitravelspk

The perfect time and the perfect place is always important. November is coming.. 5 star package of Singapore and Malaysia 8 days in just Rs 175,000 Services included: International ticket Domestic tickets Accomodation Airport pick and drop Sightseeing City trips Cruise trips For further queries call us at 0321-4043454, 03218433678 . . . . . . #Singapore #Malaysia #KL #lankawi #epic #november #weather #travelforlife #kikitravelspk #the trip u never had before

0

coachhandbag.izah

0

bebymochy

0

jijoeyy

Cause I don't wanna lose you now, I'm looking right at the other half of me. . . . . . . . #vscofilter #vsco #lightroompresets #lightroomapp #kualalumpur #streetphotography #malaysia #instagoodmyphoto #exskusive_shot #shotoniphone #igfeedsmenarik_

0

chlush_yana

bagi yg ada masalah:-. -------/--//////--/ jerawat. jeragat. resdung. kulit gelap. kulit kusam. kulit kering. parut jerawat. pori pori terbuka. badan gemuk. mandul. migraine. rambut gugur. kemaluan busuk. hidung kemek. lemah tenaga batin. segugut. sakit urat. gout. sakit sendi. payudara kecik. punggung kecik. whiteheads/blackheads. parut accident. nak buang bulu. nak gemuk. nak besarkan body. kulit sensitif. psoriasis eczema. allergik. kulit berminyak. laser free. nak buang tahi lalat. nak buang ketuat. nak buang tatoo. nak buang tanda lahir. nak buang kutil. nak buang biji kolesterol. . sila wasap 014-8488841 sekarang ‼‼. . . Nak buang parut jerawat ?? Rasa tak selesa ?? Nak sy bantu ?? Ws sekarang😘😘 #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN, PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH. . ig rasmi : @chlush_datodrk . ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841 wasap:014-8488841

0

awww.collection

Takde beg nak pergi kelas ? 😨Buku sikit beg besar sangat ? Beg di kedai kurang menarik ?😔 . . 📣Kami ade penyelesaiannyaa !! 🔥barang pon baru lagi masih panas!! Beg ni korg pakai pergi kelas cikgu pon nak beli satuuu!! 😏 Tunggu apa lagi, order cepattt ! . . Tote beg silang- logo colourful RM 45 Good quality 💯 canvas tebal Colour : black, cream *RM3 - RM5 for add name or logo . . ✔ HARGA MURAHH !! ✔ SEMUA READY STOCK ✔ SERVIS LAJU ✔ FREEGIFT !! . . How to order : 1)screenshot picture 2)Tekan link kt bio Layanan kami tiptop😘 . . #jualbeg #jualonline #viral #begmurah #begrare #begsmart #macho #cantik #hipster #custombeg #totebeg #clutch #begsilang #murahberbaloi #dropship #rambangmata #sayajual #andapuashati #malaysia #shopping #berkualiti #beghipster #lawo #localbrand #begstylo #thebest #universiti #budaksekolah #trustedseller #usahrisau

0

jualpeninggi_badan01

JANGAN TUNGGU DI BILANG PENDEK BARU CARI PENINGGI BADAN !! 1. Apakah tingkat kepercayaan diri kamu berkurang karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 2. Mau ngelamar pekerjaan tertentu gak lulus karena Tinggi Badan tidak Ideal ? 3. Hmm, kamu sering diejek teman karena Tinggi Badan tidak Ideal? 4. Atau kamu susah beraktivitas karena tinggi badan tidak ideal? 5. Mau tes AKPOL, TNI, POLISI, POLWAN tapi Tinggi Badannya kurang ? OKE !!! Kami punya solusinya. Dengan Suplemen Makanan Nutrisi yang kami punya, TANPA EFEK SAMPING. Pasti bermanfaat untuk anda dalam proses Menambah Tinggi Badan. 🌎  Konsultasi Gratis !! 😊 ☎ WA : +62 895-6267-12577 ☎ LINE : aristiens Percaya atau engga ?? dalam usia 16 sd 35 tahun, tinggi badan kamu akan naek sesuai dengan tinggi yang kamu inginkan. Kami memberikan garansi, jika tinggi badan tidak kunjung naik , Maka Uang Anda akan kami kembalikan ! Kami melayani pengiriman ke beberapa Negara : Indonesia, Malaysia, Singapore, Taiwan, Hongkong dan Brunai. #bali#siang#malam#liburan#bangkok #peninggibadan #pagi#jakarta#bandung#surabaya #jalanjalan#jakarta#jln2 #surabaya#hk#palembang#kotatua #papua#malaysia#indonesia#wisata#calonpolisi#calontentara#abdinegara#kurangtinggi #bromo#selamatpagi#selamatmalam #latepost#borobudur

0

carevkin

Colorful buildings in Georgetown, Penang #georgetown #penang #color #architecture #malaysia #snapseed

0

extraspaceasia

Looking to bring in more stocks for your business but lack of a proper storage space to keep all of them? Don’t fret, you can always store your stocks at Extra Space Asia, where you can access them any time and any day. You can also choose to upsize or downsize your storage unit anytime depending on your stock amount too. 😊 DM us today to find out more. . . . #storewithextraspaceasia #extraspaceasia #storageneeds #storagetips #storagesolutions #business #businessstorage #businessneeds #businessowner #24hoursaccess #singaporefavouritestoragebrand #singapore #malaysia #korea #hongkong #japan #e多迷你倉

0

miracle_olinzglow

0

bonita.elixir

This is orchid vanilla Enriched with moisturizing ingredients utk memulihkan semuaaa masalah bibir especially y sensitive dan kering y extreme. . . Berminat?,😉 DM sy skrg . 🌟FREE COD k.trg/k.nerus 🌟FREE Postage (combo/twin) | seluruh malaysia 🌟FREE gift for every purchase . #faraalipbutter #unisza #faralipbutterumt #faralipbuttertrg #teamkakteh #beauty #liptreatment #farahanimrazak #malaysia #terengganu #freecodkualaterengganu #faralipbutter #caramelmintterengganu #faralipbutterskuad #bazarpaknil #onlineshopping #byfarahanimrazak #sayajuallipbutter #lipbutterterengganu #beautyhack #beautylips #lips #lipbutter #terengganu #sayaguna #sayajual #organikdanselamat #organiklipbutter #lipbutterorganik #supportlocal #malaysia #raissatwins

0

caughtttindream

Life's a climb , but the view is great 💫 . . . . . . . . #throwback#throwbackpicture#thoughts#freshthoughts#travel#travelblogger#traveller#travellife#travelphotography#kualalumpur#malaysia#menara#menarakl#skydeck#lifestyle#lifestylephotography#loveyourself#memories#memorieslastforever #influencer #fashion #happiness #picoftheday #traveltbz

20

zahhirashop

#kamilaquailhijab harga 77,000 Bahan dan ukuran ada di foto say Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ini ya kak 👇👇 CARA ORDER 👉Nama : 👉alamat (kecamatan) : 👉no.hp : 👉pesanan (screnshoot pict + warna) Kirim FORMAT PESANAN ke salah satu kontak yg ada di BIO (NO DM). #zahhirashop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah - [ ]

0

zahhirashop

#dinaraquailhijab harga 80,000 Bahan dan ukuran ada di foto say Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ini ya kak 👇👇 CARA ORDER 👉Nama : 👉alamat (kecamatan) : 👉no.hp : 👉pesanan (screnshoot pict + warna) Kirim FORMAT PESANAN ke salah satu kontak yg ada di BIO (NO DM). #zahhirashop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah - [ ]

0

zahhirashop

#hazzelaquailhijab harga 72,000 Bahan dan ukuran ada di foto say Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ini ya kak 👇👇 CARA ORDER 👉Nama : 👉alamat (kecamatan) : 👉no.hp : 👉pesanan (screnshoot pict + warna) Kirim FORMAT PESANAN ke salah satu kontak yg ada di BIO (NO DM). #zahhirashop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah - [ ]

0

zahhirashop

#fazizahquailhijab harga 73,000 Bahan dan ukuran ada di foto say Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ini ya kak 👇👇 CARA ORDER 👉Nama : 👉alamat (kecamatan) : 👉no.hp : 👉pesanan (screnshoot pict + warna) Kirim FORMAT PESANAN ke salah satu kontak yg ada di BIO (NO DM). #zahhirashop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah - [ ]

0

zahhirashop

#casagrandedressquail harga 170,000 Bahan dan ukuran ada di foto say Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ini ya kak 👇👇 CARA ORDER 👉Nama : 👉alamat (kecamatan) : 👉no.hp : 👉pesanan (screnshoot pict + warna) Kirim FORMAT PESANAN ke salah satu kontak yg ada di BIO (NO DM). #zahhirashop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah - [ ]

0

zahhirashop

#casagrandedress harga 170,000 Bahan dan ukuran ada di foto say Untuk mempercepat proses penotalan format seperti dibawah ini ya kak 👇👇 CARA ORDER 👉Nama : 👉alamat (kecamatan) : 👉no.hp : 👉pesanan (screnshoot pict + warna) Kirim FORMAT PESANAN ke salah satu kontak yg ada di BIO (NO DM). #zahhirashop #hijabsolo #supplierhijab#supplierhijabfirsthand #singaporehijab #hijabmalaysia #malaysia#rsd#naura#rasya#ayn#amelia#adieva#elsire#suppliersolo#syari#syarimurah - [ ]

0

imv_v

8