Malaysiabackpackers Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

miss_kembara_unisza

0

advanturemeal.my

0

advanturemeal.my

0

kembaraadventuremealsam

Hampa kenai dak sapa nih ? Kalau kenal, ce komen sikettt dan tag si gadis manis ini 😍 . . P/s: amacam? Ok tak siti cakap loghat kedah? Kalau salah, oghang kedah jangan marah naaaa 🙊🏃🏻‍♂️ . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #atv #atvkemensah

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Pos khamis jumaat dah smpai.. Feedback customer Fahmi ..Nnti repeat lagi ok.. 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Thank you support Kembara Meals kita @_aerinaa..nnti repeat lagi ok.. Alhamdulillah.. Siap bawak p hiking lagi dekat Gunung Keriang.. 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Wow!! Kembara Meals kita dah sampai kat Gunung Keriang.. 😆😆😆 Jom order guys!! Makan Kembara Meals mesti nak lagi nanti.. @nurhanislatiff @najihadania 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Customer repeat lagi Kembara Meals kita.. Siap bawak p hiking lagi dekat Gunung Keriang.. Nnti order lagi ya @nurhanislatiff @najihadania @nurfarahanisss_ 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara.adventure.meals

This is the guy who makes everything possible..from R&D, Prototype to Actual Production..he made it real ! The one and only, boss Muhammad Faiz 👱🏻‍♂️ . . Semoga encik Faiz sekeluarga dirahmati & diberkati Allah serta diberikan kesihatan dan idea2 yg bermanfaat buat ummah 😊 . . Terima kasih kerana telah mencipta KEMBARA, satu produk yg memudahkan ramai orang untuk travel & melakukan aktiviti Outdoor 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #atv #atvkemensah

6

pekasam_daging_rusa

Rezeki pekasam di port durian.. seksyen 7 durian dari gopeng perak memang sedap 😬 #malaysiabackpackers #travellingmalaysia

0

life_therapy.yolo

3

pekasam_daging_rusa

Tq siti hajar tahir support pekasam #gopengguesthouse #malaysiabackpackers #makantravel

0

visacalculator

0

kembara.adventure.meals

Hampa kenai dak sapa nih ? Kalau kenal, ce komen sikettt dan tag si gadis manis ini 😍 . . P/s: amacam? Ok tak admin cakap loghat kedah? Kalau salah, oghang kedah jangan marah naaaa 🙊🏃🏻‍♂️ . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #atv #atvkemensah

36

kembara.adventure.meals

Penat main ATV, lepak kat air terjun kejap sambil tunggu Chicken & Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA masak 🔥🐄🐓😋 . . Nasib baik bawa KEMBARA, perut lapar, nampak sungai, guna je air sungai tu terus untuk menikmati makanan panas2 😋😎 . . Happy weekend #kembaramealbuddies 🤗 . . Anda buat aktiviti apa hari ni? Masih mencari real food for your adventures? Have no doubt with KEMBARA 😉 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

6

miss_kembara_unisza

0

miss_kembara_unisza

0

pekasam_daging_rusa

Ter now pekasam di gunung kinabalu, tq boosku #malaysiabackpackers #makantravel

0

jayatransbandung

2

indie_travelog

You must give everything to make your life as beautiful as the dreams that dance in your imagination -Roman Payne- . . . . 📷 @norharlisaas #positivevibes #travel #backpackermalaysia #borneogirl #malaysiabackpackers #malaysiantraveler #building #free #dream #wanderess

1

feedthetraveller.kembara.meal

Harap tuan-tuan dapat duduk dan jangan lari ye?? . Apa yang ada dalam pek KEMBARA MEAL ni? . 1. Heavy duty zip-lock bag. 2. Nasi pilaf. 3. Rendang ayam/daging. 4. Heating element. 5. Heavy duty spoon. . So,apa tunggu lagi??jom dapatkan pek Kembara Meal anda hari ini juga... . . KEMBARA MEAL.Anytime.Anywhere. . ☎️ http://www.wasap.my/60194489734 . #rendangayam #rendangdaging #rendangmagik #readytoeat #kembaramealsbuddies #kembaraadventuremeal #travel #hiking #backpacking #malaysiabackpackers #bazarpaknil

3

kembara.adventure.meals

Hari tu bro Ali beli 1 pek rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA..skrg bro Afwan, videographer hebat from @cocombees pula repeat order rendang ayam 😋😎 . . Alhamdulillah terima kasih saudara @afwanrosli kerana sudi support KEMBARA ! 🤗 Semoga Allah melimpahkan rezeki buat saudara & kita semua 😄 . . Anda yg nak dapatkan pek makanan travel yg mudah, cepat & lazat ini, boleh terus contact #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻😉 . . @hy.kembaramre (+6013-3154412) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyum #kembaraarmypuchong #kembaraarmybukitjalil

2

indie_travelog

3

miss_kembara_unisza

2

jaya_tour_bandung

0

kembara.adventure.meals

Alhamdulillah terima kasih Tuan @ilhamqashabil 🤗 . . KEMBARA bukan sahaja sesuai utk kaki travel & kaki outdoor tauuu tapi juga sesuai untuk pekerja pejabat yg selalu OT, doktor dan nurse yang selalu oncall 😎😋 . . #repost from @ilhamqashabil Bila Mana Kau Malas nak keluar time lunch, just Masukkan Air biasa n biarkan 5-7 minit n siap..selamat ada @kembara.adventure.meals . Siap dah..tq . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

10

haikalhuzeir

MAKANAN TRAVEL TEKNOLOGI NASA ! TAG KAWAN2 ANDA YG KAKI TRAVEL & KAKI OUTDOOR 😎 . . KEMBARA, makanan boleh panas sendiri ! Tanpa perlu menggunakan api..hanya guna air ! 💧💦 . . . Korang dah tak perlu cari air panas atau microwave untuk panaskan makanan..dengan hanya 1 cawan air sejuk (apa-apa sahaja air..air laut, air sungai, air paip, air mineral dll), selepas 7-10 minit, Nasi & Rendang panas2 sedia untuk dimakan !🤤😋 . . Sempena musim Haji & Umrah, boleh pakat belikan untuk mak/ayah/atuk/nenek/jiran/kawan2 yg menjadi tetamu Allah tahun ini. Hadiahkan pd mereka supaya perjalanan haji/umrah mereka lebih mudah 😎 . . Menu: 🐓 CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE(available) . 🐄 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE (Buat masa ni out of stock tp boleh pre order) . 📲 +6013 3154412 📲 +6013 3154412 📲 +6013 3154412 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #food #rendangcrispy

3

kembara.adventure.meals

Salam Jumaat Outdoor Lovers & Travellers 🤗 . . Semalam berbunga-bunga hati team KEMBARA apabila ada yg DM semata-mata untuk mendoakan yg baik-baik untuk KEMBARA ☺️ . . . Alhamdulillah, marilah sama-sama kita mendoakan yg baik-baik buat semua kenalan & sahabat handai di sekeliling kita..doakan senjata ummah..kalau kita mendoakan yg baik untuk orang lain, inshaAllah perkara yg baik2 juga akan dtg dlm kehidupan kita 😊 . . “الدعاء سلاح الدين” - (doa itu senjata agama) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #doayangbaikbaik #salamjumaat

1

jayatransbandung

0

kembaramealsampang

Terima kasih atas pembelian sis! Beli utk travel katanya. Senang travel pkai kembara meals, pakai apa2 jenis air pun (xperlu air panas), tggu 7 minit, voilà siap nasi & rendang panas2! Senang wak. Esp bila pegi negara yg susah nk cari makanan halal. . . Jom bli #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik #instantfood #sedapmudah

0

pekasam_daging_rusa

0

malaysiabackpackers

2

amal5412

Happy Holiday Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

1

kembaramealkuantan

TERLIURNYA TENGOK GAMBAR NI 🤤 . . Portion yg mengenyangkan dan puas hati. Tiada lagi masalah nak cari nasi bila travelling 👌🏻 . . Kami dah ada ready stock Chicken Rendang & Beef Rendang. Siapa yg nak travelling or hiking, cepat2 book stok anda. Stok dah tak banyak. Beli awal takpe, tahan sampai 2020 disimpan di suhu bilik ye 👌🏻 . . Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol). Klik link di bio. COD Area Kuantan & Kertih . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

0

kembaramealpenang

Terima kasih @adam_bey kerana suport i.. Mula2 beli 2pek...lepas tu selamat la i bawa lebih..dia beli terus sampai 5pek... . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #nibongtebal #kembarapenang

2

limskj

4

kembara_bouqet

Kita pun dah buat dan makan taw...Sedappp!!!. Hihihi.. Jom order skrg alang2 dh tngok video ni.. Order cepat2.. Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . 📲 PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

hmn_enterprise

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . 📲 PM if interested www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembaramealkuantan

SATU DUNIA KAMI DAH MENGEMBARA🌍 . . Kami dah ada ready stock Chicken Rendang & Beef Rendang. Siapa yg nak travelling or hiking ni, cepat2 book stok anda 👌🏻 . . Stok terhad. Lambat tak dapat. Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol). Klik link di bio. COD Area Kuantan & Kertih . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

1

mn_enterprise

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . 📲 PM if interested www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

3

ziera_keai89

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . 📲 PM if interested www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembarameal

Tahukah anda Kembara buddies??? Taman Negara Banff merupakan taman negara tertua di negara Kanada dimana ia diasaskan pada tahun 1885 di kawasan Pergunungan Rocky. Taman negara ini terletak kira-kira 110–180 km dari barat Calgary, Alberta dan ia merangkumi kawasan seluas 6,641 km2. Yang paling penting keindahan tasik berlatarbelakangkan pergunungan adalah menjadi tarikan para pelancong yg ingin mcari ketenangan... Terima kasih En Nazri membawa Nasi Pilaf & Daging rendang ke tempat yg Indah ini... Ingin membawa kembara bersama2 trip anda??? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... . . Untuk proses pembelian anda boleh whatsapp terus kami:- • 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 • • #kembarafoodadventure #hiking #outdooractivity #travel #travelgram #instatravel #landscape #beautiful #wanderlust #explore #vsco #vscophile #vscocam #gopro #photography #beautifulplace #beautifuldestinations #panoramic #love #igers #swag #photooftheday #picoftheday #colorful #wanderlust #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #readytoeatmeal #kembaramealbuddies

1

kembara.adventure.meals

INTRODUCTORY SALE CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🐔🐓🛒💸 . . Sempena menu ayam KEMBARA yg baru sahaja release hujung bulan puasa baru-baru ini, team KEMBARA HQ berbesar hati untuk memberikan 10% OFF bagi setiap pembelian pek Ayam di SHOPEE kami 🤗 . . Click link Shopee di bio profile IG @kembara.adventure.meals & Masukkan code ini sebelum checkout: *KEMBAYAM* . . Valid sehingga Esok sahaja (JUMAAT, 12.00AM)..so sesiapa yg nak cuba Rendang Ayam KEMBARA, inilah masanya ! Susah nak tengok KEMBARA Meals buat SALE, but once kami dah buat, never miss your chance gaissss ! 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembaramealpenang

0

pssbtravelandtours

#Repost @kembara.adventure.meals (@get_repost) ・・・ “Stok baru je mendarat di Kulim, terus orang sambar sekotak” - #kembaraarmy, @pssbtravelandtours . . Aummmm tudiaaa #kembaramealbuddies terus sambar haaa 🐯🐅 . . Powerrrr betull @pssbtravelandtours ni ! Once people dah tahu & kenal anda as a certified seller, mmg orang akan cari tau ! Yg penting never stop promoting 😎 . . Anda yg berada di KULIM dan kawasan sekitarnya, contact je @pssbtravelandtours okayyy untuk dapatkan pek makanan travel anda 😉 if nak join trip @pssbtravelandtours and request KEMBARA sekali lagilah boleh 😄 . . @pssbtravelandtours (Puan Lyna) [+6011-24025898] . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraarmy #kembaraarmykedah #kembaraarmykulim

0

farah_hanan298

As easy as that only RM18.50/pack For order click on bio or www.wassap.my/0162236449 #Repost @kembara.adventure.meals • • • CARA MASAK MAKANAN TRAVEL ANDA MINGGU DEPAN 🤗😋 . . Ehemmm skrg ni musim orang travel kannn..cuba tengok ni, Tuan @nassarsanusi jalan2 di UK, panaskan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA guna air sungai tu je tauu ! 😎 . . Senang yakmat kannn ! Tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk menikmati hidangan panas2..lepas dah masak, bolehlah terus makan santai2 tepi sungai tuu 🤤😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

“Stok baru je mendarat di Kulim, terus orang sambar sekotak” - #kembaraarmy, @pssbtravelandtours . . Aummmm tudiaaa #kembaramealbuddies terus sambar haaa 🐯🐅 . . Powerrrr betull @pssbtravelandtours ni ! Once people dah tahu & kenal anda as a certified seller, mmg orang akan cari tau ! Yg penting never stop promoting 😎 . . Anda yg berada di KULIM dan kawasan sekitarnya, contact je @pssbtravelandtours okayyy untuk dapatkan pek makanan travel anda 😉 if nak join trip @pssbtravelandtours and request KEMBARA sekali lagilah boleh 😄 . . @pssbtravelandtours (Puan Lyna) [+6011-24025898] . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraarmy #kembaraarmykedah #kembaraarmykulim

1

kembara.adventure.meals

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾 . . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺️😎 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

4

ziera_keai89

🎉Feedback customer #kembarameals🎉 . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

kembara_bouqet

0

kembara.adventure.meals

GUESS, TAG & WIN CONTEST IS ON ! 🎊🎉🎉🎉 . . Admin nak bagi hadiah pek KEMBARA pada pemenang yg bertuah ni ! Nak bawa untuk travel boleh, untuk yg selalu buat aktiviti outdoor lagi lah boleh, untuk budak asrama pun boleh, untuk yg kaki malas masak pun tara hal 😂 Meh pakat ramai2 join contest ni ! Bila lagi nak dapat peluang FREE untuk cuba #rendangmagik KEMBARA ! 😎 . . Cara nak menang senang sahaja 😊👇🏻 . . 1️⃣ Teka NAMA NEGARA atau NAMA TEMPAT . . . 2️⃣ Tag 2 orang member anda . . 3️⃣ Komen yang paling tepat & komen yg terakhir, admin akan kira sebagai pemenang 🏆🥇 . . CLUE: Pek KEMBARA berada di negara yang dipimpin oleh Perdana Menteri yg handsome dan membuatkan hati gadis2 berdetak lebih kencang seperti genderang mahu perang 🎼😝🤩 . . P/s: haipp agent tak boleh join ye ☝🏻 admin akan tamatkan contest ni bila2 masa sahaja ! So, All the Best 🤗 . . Btw, anda yg nak dapatkan pek makanan travel yg mudah, cepat & lazat ni, boleh dapatkan segera dgn super power #kembaraarmy kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_meal_hlangatptrajaya (+6019-3920287) . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraarmy #kembaraarmybangi #kembaraarmykajang #kembaraarmysemenyih #kembaramealscontest #jommakankembara

158

kembarameal

Korang dinner apa malam ni #kembaramealbuddies ? 😋 . . . Looking for real food for your adventures ? Have a try on KEMBARA ! Just look at the texture of rice & the colour of rendang..nyumnyum 💦🤤 . . Dapatkan stok makanan travel/trip hiking/fishing/diving & pelbagai lagi aktiviti outdoor kegemaran anda dgn 👇🏻 . . @kembarameal @kembarameal @kembarameal COD Area: KEPONG dan sekitarnya (termasuk SEGAMBUT, MENJALARA, SENTUL, BATU MUDA, JINJANG, TAMAN EHSAN, SEKITAR FRIM) WHATSAPP 0132511693 or simply CLICK LINK AT BIO . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #wanderlust #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #pendakikental #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #pewai #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraagent #hikersmalaya #bazaarpaknilofficial #backpacking #camping

3

kembara.adventure.meals

CARA MASAK MAKANAN TRAVEL ANDA MINGGU DEPAN 🤗😋 . . Ehemmm skrg ni musim orang travel kannn..cuba tengok ni, Tuan @nassarsanusi jalan2 di UK, panaskan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA guna air sungai tu je tauu ! 😎 . . Senang yakmat kannn ! Tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk menikmati hidangan panas2..lepas dah masak, bolehlah terus makan santai2 tepi sungai tuu 🤤😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

34

muslimah_swimwear

betul tak saya cakap. mak saya yang teruja nak turun dulu 😏 p/s : stock semput dah ni. cecepat whtsapp untuk order your fav colours! #bakinibellaammara #bajurenangselesatutupaurat #suamibagilahadiahkatisterisatu

5

kembara.adventure.meals

Otai masih berbisa ! Yeahhh 🐝 . . Orang yg mengamalkan gaya hidup aktif memang nampak muda & fit..first time kami kenal Tuan Zahir ni semasa beliau berdaftar sbg agent KEMBARA, tak sangka Tuan Zahir ni seorang hikers..he’s such an idol 😍 . . . Mempunyai kerjaya yg hebat dan suka hiking..sambil2 hiking jual KEMBARA, alhamdulillah Tuan Zahir is one of our power #kembaraarmy now ! Sekali restock, beratus pek terus 😎 . . Anda yg nak hiking minggu ni jangan lupa bawa Ration WAJIB anda ni ! Memang layan tauuu makan Nasi & Rendang panas2 yg mudah, cepat & lazat atas puncak ⛰🔥😋 . . Contact terus #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . Tuan Zahir (+6019-6268636) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

2

ejad_alabasta

5

ejad_alabasta

Tahukah anda di Johor jugak ada sebuah menara KOMTAR yang mirip 'abang'nya di Pulau Pinang, namun 'adik' hanya setinggi 25 Tingkat. BETUL ke?? . #penang #komtar #alabasta #alabastadesign #malaysiabackpackers #backpacker #travel #igtravel #instatravel #igmalaysia #cantiknyamalaysia #neverstopexploring #jomjalan #photo #tshirt #heritage

0

mysillytravelleg

0

muslimah_swimwear

Lagi 2 hari nak weekend. Apa plan korang ye? . Kalau yang nak bercuti kena plan awal2. X kalut orang cakap. 😆 . Yang penting kalau dah ada #bakinibellaammara lagi best. Baju renang super jimat uolss. G holiday tak payah bawa banyak2 baju dah. . Tengok best sangat kan kakak manes kita dengan anak2 dalam pool tu 😘😘 . Photo by @ellahanim . . PURCHASE NOW at website : https://bajurenangformuslimah.com/order.here . Atau order di. . 📲 60136697423 📲 60136697423 📲 60136697423 . STOCK TERHAD. 🚨 HARGA RUNTUH ! 📢 LIMITED SIZE! 🚨 FREE MISTERY GIFT 🎁 #bajurenangmuslimah #bakini

4

aniem80

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

ejad_alabasta

0

hmn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

3

ziera_keai89

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara.adventure.meals

Hahaha ye tau2..untunglah dapat pergi vacay..happy kemain haaaa 💃🏻👯‍♂️ . . . Korang ada ke member macam ni everytime nak travel ? 👀 Cer tag #travelbuddy korang tu sikettt supaya dia sedar perangai sebenar dia 🙊🤣🤣🤣 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelling #holiday #funnymemes

20

pssbtravelandtours

HOT HOT FROM OVEN 🔥 TRY DAK LAGI MENU TERBARU KEMBARA CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE?? 🍚🍗😋 Haaa mai kaih try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni.. Insyaallah puaihh hati 🤗 Nampak dak “Fill Line” tu ? Packaging Ayam KEMBARA la ni dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang.. Senanglah hampa nak agak banyak mana nak letak ayaiq kannnn..sbb ada yg susah benaq nak pikiaq 100ml tu byk mana 😂 📞 Hubungi PSSB Travel & Tours Sdn. Bhd. di talian 04 4927882 atau boleh terus roger #pssbteam 📲 www.wasap.my/601124025898 “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 #pssbtravelandtours #yourtravelbuddy #kembaraagentkedah #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

mohd_firdaus_mamat

Thank GOD, I found You .................................................................. TQ to photographer @are_peece ; Captured using Samsung S8 Location : #padarisland #flores #komodo #indonesia #instatravel #natgeotravel #worldheritage #onestrangeasia #travel #nature #island #beach #ocean #asiatravel #sailing #fun #malaysiabackpackers

2

kembara.adventure.meals

Hikers sekalian, admin nak tanya ni, benarkah puteri gunung ledang itu wujud ? Ada yg pernah jumpa tak masa daki gunung ledang ? 👸🏻👻🤔🤨 . . P/s: Hihihi orang JB yg nak beli KEMBARA tu, cepat2 okayyy wassap cik @noorfarayha, #kembaraarmy power kami di JB nih 😎👇🏻 . . @noorfarayha (+6019-3716970) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyjohor #kembaraarmyjohorbahru

0

vivalasuzy

0

putratashmil

1

kembara.adventure.meals

Dah lunch ke belum tuu #kembaramealbuddies ? 👀🍽😋 . . Siapa yg dah plan nak join trip hiking weekend ni, make sure KEMBARA jadi benda wajib ada dalam bagpack masing2 tauuu ! 🤗 . . Pastu bila dah sampai puncak, cuba try makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ni sambil menikmati pemandangan atas gunung/bukit yg indah ⛰😍 perghhhh nikmat diaaaa tak terkata 🤤😋 (swipe left) . . Anda yg nak dapatkan makanan wajib utk hiking trip anda tu, contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . COD Area: Menara & Wisma TECHNIP Pantai Dalam, KL . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmypantaidalam

0

kembaramealsampang

Musim haji dtg lagi! Makin ramai jemaah yg akan berlepas ke tanah suci. Tak tahu nk bg apa selain duit? Boleh bagi pek kembara sebagai hadiah. Sesekali jemaah rindukan rendang, 10min siap hidangan panas ni! Sedap, mudah, ringkas penyediaannya. Xperlu air panas! . Apa lagi, jom try #kembarameals. Kini ada dengan 2 pilihan 1. Rendang daging & nasi pilaf ATAU 2. Rendang ayam & nasi pilaf . Untuk proses pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #makananhaji #hajj #mecca #instantrice #instantrendang #instanthajjfood

2

kembarameal

Ramai yg tak percaya teknologi makanan KEMBARA ni adalah teknologi dari NASA 👨‍🚀👩‍🚀 . . . Kalau anda tak percaya, cuba google betul ke tak admin cakap ni 😂 Kalau still tak percaya jugak, cuba tanya @drsheikhmuszaphar, Angkasawan Pertama Malaysia 🇲🇾, masa kat angkasa dulu, Dr makan apa ? 😋 . . Nak try tak makan makanan ala2 angkasawan tp rasa dia macam makan kat bumi ? Contact je #kembaraarmy power kami ni 👇🏻 . . @kembarameal (+6013-2511693) atau click je link wassap di bio profile IG . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #bestseller #hiking #kembaraarmy #kembaraarmykepong #foodporn #wanderlust #backpacking

0

maglamilami.homestay

0

kembara_meal_hlangatptrajaya

2

kembara_meal_hlangatptrajaya

MUSIM HAJI SUDAH TIBA... Sesiapa yang ingin menghadiahkan Pack Kembara kepada org tersayang seperti Ibu Ayah atau family tercinta boleh membuat tempahan dengan kami... Dgn pack kembara ini hanya perlukan masa 7-10min shj utk disiapkn dan dihidang panas... Menu yang kembara keluarkan seperti Ayam dan Daging... So apa tnggu lg...??!!! Hubungi kami segera utk tempahan anda : http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #Stayactive #stayfit #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #tabunghaji #mecca #kaabah #rukunhaji #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembaraagentkajang #kembaraagentsemenyih #kembaraagentbangi #kembaramealbuddies #KembaraHotMealAnytimeAnywhere #kembaraagentputrajaya #trustedseller #officialagentkembara

0

evanschandra89

Karna yg terbaik bukanlah dia yg datang karna adanya kelebihan mu ,,tapi dia yg datang karna ingin mengisi segala kekurangan mu.. Keep smile... Jalani sisa hidup yg ada,demi tanggung jawab dan PR ku yg masih banyak harus ku benahi.. #jogjatraveler #jogjadriver #jogjahits #drivermalaysia #driverguidejogja #bacpackerz #backpakersbuddiesmalaysia #malaysiabackpackers

1

indie_travelog

5

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembarameal

• Selalunya bila travel atau mendaki mesti anda nak save budget atau nak mudah penyediaan makana kan,,,lebih-lebih lagi berada di dalam hutan,,, • Apa kata anda spare siap2 #Beef & #Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA dalam luggage/Bag hiking anda! Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!!😋😋😋 • • SELF-HEATING RATION | OUTDOOR MEAL Product KEMBARA - Beef & Chicken Rendang with Pilaf Rice • ▪️💯HALAL ▪️🍽Ready to eat meal ▪️🔥Self heating meal ▪️🚫Zero preservations ▪️2️⃣Years shelf life • PRICE RM18.50 ( Exclude courier services) • “You can have HOT meal anytime,anywhere” • Apa itu SELF-HEATING? • SELF-HEATING bermaksud anda tidak perlu membawa/mencari air panas untuk memanaskan lauk & nasi.Anda hanya perlu tuang apa-apa air (100ml/1 cawan air) dalam pek ini dan ia akan panas dalam masa 7-8minit.Anda boleh menikmati makanan yang panas dan lazat. • Untuk proses pembelian anda boleh berhubung terus dgn saya- • 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 • • #kembarafoodadventure #hiking #outdooractivity #travel #travelgram #instatravel #landscape #beautiful #wanderlust #explore #vsco #vscophile #vscocam #gopro #photography #beautifulplace #beautifuldestinations #panoramic #love #igers #swag #photooftheday #picoftheday #colorful #wanderlust #malaysiabackpackers #travel #backpacking #readytoeatmeal #kembaramealbuddies

0