Melaka Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

norahwax_melaka

Wedding dah hampir Bulus - bulus masih ada Seganlah hubby kita tengok nanti . Dapatkan norah anda segera Dapat menambat hati si suami #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

khutub_kata

Sekarang buku-buku keluaran KhutubKata sudah berada di kedai buku berhampiran anda. Untuk lebih memudahkan, anda boleh Wasap no di bawah sekarang juga. Taip "JalanLain" atau " dari mekah" dan kami berikan percuma kos  penghantaran kepada anda. 📩 PM saya sekarang WHATSAPP "JalanLain" ke www.wasap.my/60194128793 www.wasap.my/60194128793 www.wasap.my/60194128793 Cepat p.m NAK atau wasap sekarang #JalanLainKeSelatan #bangi #nilai #pajam #seremban #rembau #masjidtanah #melaka #jasin #muar #pagoh #batupahat #pontian #nusajaya #kotatinggi #mersing #roadtrip #travelog #travel #negaraku #malaysia #travelbajet #buku  #cuticutimalaysia #bukutravel #bukutraveling #bukutravelog

0

doorgift_planner

0

norahwax_melaka

Hot VS Cold Yang manakah menjadi pilihan hujung minggu anda? #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

norahwax_melaka

Nak bercuti hujung minggu ni Tapi tidak berwaxing lagi Bawah lengan anda gelap . Jangan risau Bawa norah cuti bersama anda #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

nn_izz

Pink Lady Body Perfection!! . Nak cantik??? Pasti semua wanita kat luar sane nak cantik bukan.... . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. . KLIK LINK DKT BAWAH 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Untuk Respond lebih Pantas . https://goo.gl/Y3XDta #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor #kl #kualalumpur #cheras #melaka

0

xaarafella_concept

. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . 1st in Malaysia Mascara Peel off. Remove tanpa tinggal kesan hitam bawah mata yang best bau COKLAT tau. DOUBLE micro fiber yg memanjangkan bulu mata 50x ganda dari ASAL WOW😮. Result dah superb dapat free PENGEPIT SPECIAL EXCLUSIVE untuk melentikkan bulu mata dengan smooth . Mascara ni bukan datang kosong je tau, banyak ingredients yang baik kat dalam mascara ni, Mengandungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata. . Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) . Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang nampu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Bee Wax (Lilin semulajadi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) . Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Tak susah nak bersihkan, Tak perlu makeup remover, tisu basah, minyak zaiton. Just Peel Off. Unik dan hebat maskara ni . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaramelaka #melaka1minutemiraclemascara

0

norahwax_melaka

Satu jar boleh cukup 😱? . Betul ke admin? . Yes sangat2 betul. Malah satu jar ni boleh pakai hingga 3-5bulan depends on kekerapan mengguna . Sangat jimatkan? Dapatkan norah anda 013-6844651 atau klik link di bio #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

sr_perodua

🍹Lunch apa tu kawan2?? meh la cuci mata tengok myvi baru ni..ramai da org beli n booking..anda bila lagi 😍 . siapa nak special deal cepat2 contact sy ye...insyaAllah best servis sy bg 😀 . #perodua #axia #myvi #alza #bezza #jombeli #topsales #subang #shahalam #melaka #gombak #guru #meru #klang #serikembangan #putrajaya #perak #seremban #nilai #happycustomer #serdang #kerajaan #setiaalam #kotawarisan

0

blackout.justica

Pelanggan : "Assalamualaikum Sis, pam perfume saya rosak lah, tak keluar bila tekan" Rangkaian : "Oh yeke, Cik dah aktifkan Kad Jaminan? " Pelanggan : " .. Err ..... " ***** *Aktifkan Kad Jaminan bagi pelanggan anda dan hindari awkward moment seperti ini*.

1

bitesupreme

Kalau anda nak tahu, Bites ini pon sedap bila dimakan dengan Susu! Cuba try test dulu OK? Whatsapp 0164200721 atau visit IG @lrhomemade @bites_shahalam @cookiesbitesss! #bitesupreme #bites #biters #tastytasty #agentbitesupreme #shahalam #melaka #batangkali #rawang #gombak #ampang #cheras #kualalumpur #uia #unisel #uitm #micosmelaka #kpmbm

0

dyxystore_sha

🌟🌟PROMOSI JANUARY🌟🌟 . Jom dapatkan set viral #dyxycosmetics dengan harga gila gila jimat 😆 . . Dengan setiap pembelian combo dyxy akan mendapat 10 hadiah percuma yg tersangat exclusive ❤️ Ape tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang ‼️ . . Bag Makeup Eyecurler viral Eyeshadow 6 tone Eyeliner Lipstick glitter huda Lipbalm Eyebrow Eyemask Mask shiseido Wet tissue . Nak tunggu gaji? JANGAN RISAU 😊 Saya terima open booking serendah RM20 👍 . Ws saya sekarang juga! Ataupun DM terus #bccreamfoundationmalaysia #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxy #dyxycosmetics #stokispuchong #foundation #cosmetic #teamIKAiS #melaka #muacheras #muakelantan #muamelaka #muaterengganu #muakedah #muaselangor #serembancity #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #dyxytrustedseller #dyxyoriginalhq #dyxyori #teamfl #noradanish #samtilla #syerivsamheizy #artispakai #dyxy

0

norahwax_melaka

Antara parts yang penting untuk diwax . Dengan hanya RM35 jangan lupa untuk mendapatkan norah anda #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

sweetsensation_byast

0

auniishak

0

gstar.minda.genius

#WAKTU_BELAJAR Anak Zaman Sekarang #PADAT_SANGAT.. Betul kan !!? Sekolah PAGI, Sekolah PETANG, Mengaji PETANG & TUISYEN MALAM lagi. Letihnya anak² kite.. 😥 Saya nak Kongsikan #RAHSIA bagaimana ibubapa mampu memberikan anak² kecerdasan minda dan kecergasan diri untuk ANAK dengan gabungan 15 pemakanan sunnah ini.. 📌GSTAR KIDS gula² 🍬🍬 minda kesukaan semua anak²... WAH KESANNYA LUAR BIASA?? 🍬 Kunyahan pertama menyebabkan anak bertenaga 🍬 Kunyahan ke2 lebih Fokus dan anak lebih pickup 🍬 Kunyahan ke3 membantu Melancarkan peredaran darah dan oksigen dalam otak 👉🏻Ni baru 3 kali kunyah kalau dah banyak kali. Memang gila TERBAIKLAH, BESTNYA GULA² 🍬🍬 IQ NI!! Insha Allah dgn mengamalkan GSTAR KIDS minda anak kita akan lebih cerdas, cergas dan pintar dengan adanya khasiat makanan sunnah 🎓 🎓 🎓 FREE POSTAGE di seluruh malaysia sabah n sarawak..

1

davincifotografia

1

amzanis

Pernah amalkan mindatifplus? Nak dapatkan secara COD? Jom orang MELAKA dapatkan mindatifplus dari agent @amzanis hari ini. Nak tau lebih lanjut? Visit ig @mindatifplus atau whatsapp 0167314515 sekarang. #makananminda #homeopati #suplimenminda #melaka #agentwanted

0

norahwax_melaka

Part mana boleh pakai Norah? . Jawapan : Seluruh anggota badan anda boleh bernorah . Dapatkan norah anda 013-6844651 atau klik link di bio #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

amzanis

Pernah amalkan mindatifplus? Nak dapatkan secara COD? Jom orang MELAKA dapatkan mindatifplus dari agent @amzanis hari ini. Nak tau lebih lanjut? Visit ig @mindatifplus atau whatsapp 0167314515 sekarang. #makananminda #homeopati #suplimenminda #melaka #agentwanted

0

xaarafella_concept

. . Foundation kesukaan MUA kerana in love dengan tekstur foundation. Ada 2 kod 01: MEDIUM BEIGE dan 02: NATURAL TAN. KUALITI terbaik tahap international tapi HARGA jauh lebih murah, satu botol ni complete dengan Pelembap kulit yang diperbuat dari honeybeeVenom, Vitamin E dan Argan oil yang membantu merawat kulit semasa pemakaian di wajah termasuk menghilangkan bintik hitam serta memudarkan parut jerawat dan jeragat 😱. Paling best juga dapat mencerahkan kulit dalam masa 3-4 minggu kerana mengandungi Magnolia stem cell, Vitamin C & argan oil. Uishhh orang perempuan mana tak suka putih kan 🧕🏻 . Makeup tahan sehingga 12 jam, senang blend, tak mudah kering sebab ada honey bee venom. Yang jenis berpeluh sesuai yang amat sebab ia tidak bercapuk so makeup tidak CRACK. Ada SPF 30++ dan ada KKM :NOT170808097K. Bayangkan dalam masa kita nak tutup jerawat, tanda parut, jeragat atau kulit yang bermasalah ia juga membantu merawat kulit kita. . Packaging exsclusive nak selfie pon tak segan. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #mermaidfoundation #melakamermaidfoundation #mermaidfoundationmelaka

0

xaara_fella_concept

. . Foundation kesukaan MUA kerana in love dengan tekstur foundation. Ada 2 kod 01: MEDIUM BEIGE dan 02: NATURAL TAN. KUALITI terbaik tahap international tapi HARGA jauh lebih murah, satu botol ni complete dengan Pelembap kulit yang diperbuat dari honeybeeVenom, Vitamin E dan Argan oil yang membantu merawat kulit semasa pemakaian di wajah termasuk menghilangkan bintik hitam serta memudarkan parut jerawat dan jeragat 😱. Paling best juga dapat mencerahkan kulit dalam masa 3-4 minggu kerana mengandungi Magnolia stem cell, Vitamin C & argan oil. Uishhh orang perempuan mana tak suka putih kan 🧕🏻 . Makeup tahan sehingga 12 jam, senang blend, tak mudah kering sebab ada honey bee venom. Yang jenis berpeluh sesuai yang amat sebab ia tidak bercapuk so makeup tidak CRACK. Ada SPF 30++ dan ada KKM :NOT170808097K. Bayangkan dalam masa kita nak tutup jerawat, tanda parut, jeragat atau kulit yang bermasalah ia juga membantu merawat kulit kita. . Packaging exsclusive nak selfie pon tak segan. . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #mermaidfoundation #melakamermaidfoundation #mermaidfoundationmelaka

0

by.izzaizzati

Bawal Chiffon . . RM 20 . . Size : 50' . Material : heavy chiffon . Easily shape . Comfort . No need to spray or so on . . Disclaimer : Color might slightly different due to the lighting . . Whatsapp us now at +60133544071 and follow the format order 🌸 . #bawalvoile #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #sayajualtudung #prelovedmalaysia #sayajualborong #sayajualbawalchiffon #borongmurah #sayajualmurah #bawalchiffonmurah #putrajaya #johor #pahang #melaka #borongmalaysia #perak #selangor #bangisentral #sayajualonline #melaka #shahalam #bazaaruptown #ipoh #dropshipwanted #puchong #melaka #subangjaya #vendorwanted

0

missturismocol

0

dyxymelaka_aisyaa

Muke Senang Naik Jeraw@t❓Sensitif ❓Gatal² Bila Pakai Foundation❓Jgn Rsau😊FACEMIST GREENTEA La Penyelesaian Nye.. . . Ssuai Utk Lelaki & Perempuan, Ada Lulusan KKM & Dijamin Selamat🍀💯% Natural Produk😇 . Dapatkn Harga OFFER SET COMBO DYXY SEKARANG😍& 10 ITEM FREEGIFT YG LIMITED😱 . NK BOOKING DULU PON BOLE, after gaji bole settle kn payment😉 . Pm/Whatsapp📲📲0147156557 . #dyxybccream #teamfl #teamIKAiS #dyxygreanteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor

0

foodstick_

Feedback customer. Alhamdulillah terima kasih membeli dengan kami. Yang mana teringin nak makan biskut, benda yg manis tak rugi try kami punya su peanut chocolate stick dan si nestum chocolate stick ni.😜 . #chocolatelover #chocolate #stick #almond #nestum #sweet #biskut #melt #crunchy #politeknikmerlimaumelaka #politeknikmerlimau #politeknik #poli #pmm #melaka #ukm #bangi #semenyih #kajang #selangor #muar #johor

0

amzanis

Pernah amalkan mindatifplus? Nak dapatkan secara COD? Jom orang MELAKA dapatkan mindatifplus dari agent @amzanis hari ini. Nak tau lebih lanjut? Visit ig @mindatifplus atau whatsapp 0167314515 sekarang. #makananminda #homeopati #suplimenminda #melaka #agentwanted

0

alvian_19

UDAH LAMA GAK LIBURAN, KANGEN LIBURAN #ketiperkemanamana #melaka

1

norahwax_melaka

Cara - cara berwaxing dengan Norah wax Part yang pertama . Sapu lapisan nipis norah mengikut arah bulu . Next Swipe sebelah #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

bawangorengrangup

Imam Hasan Al-Bashri r.a., seorang tokoh tabi’in berkata : “Orang yang tidak punya adab adalah orang yang tak punya ilmu. Orang yang tidak punya kesabaran menanggung derita menjauhi kedurhakaan dan menanggung derita beratnya menunaikan kewajiban. Mereka ini adalah orang yang tidak beragama. Orang yang tidak punya sifat wara’ adalah orang yang tidak punya kedudukan dekat di sisi Allah.” Menurut Imam Nawawi, yang dimaksud dengan sifat wara’ adalah menjauhi sesuatu yang haram dan syubhat. Dan, yang dimaksud dengan sabar itu dapat dipahami dengan 3 macam, yaitu: “Sabar dalam menghadapi musibah dan kezhaliman; Sabar dalam melaksanakan ketaatan; dan sabar dalam menjauhi maksiat.” ---Imam Nawawi Al-Bantani dalam kitab Nashaihul 'Ibad . #assalamualaikum

3

norahwax_melaka

Part yang ke-2 . Sila tekan cotton strips sehingga melekat dekat kulit . Seterusnya Swipe sebelah #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

freshcare_borong

ALHAMDULILLAH TQ CUST KERANA PERCAYAKAN HARGA BORONG SAYA.... PEMBORONG * FRESHCARE AROMATHERAPY * SAFECARE AROMATHERAPY KEGUNAAN * MGURANGKAN STRESS * KEMBUNG PERUT - BABY * SAKIT PERUT / SENGUGUT * KEKEJANGAN OTOT * SAKIT LUTUT * DAN BANYAK LAGI KEGUNAAN www.wasap.my/60146704600 #freshcare #freshcaremalaysiamurah #freshcaremalaysia #PEMBORONG #borongmurah #blouse #murahgiler #rantaupanjang #melaka #bazaar #ootd #safecare #freshcareborong #testimony #testimoni

0

handbag_set_murah_byayu

1

tokjanggutbarbershop

0

mazlittleshop

Simple Dimple hardcase DIAPER BAG Comel kan? Now on SALE. RM60 (Asal 69.90) Self pick up utk orang #Melaka di Petronas/Mydin MITC Petronas Taman Kerjasama,Bkt Beruang Whatsapp 0133654709 www.wasap.my/60133654709 #Mazlittleshop #simpledimplemurah #stockcelarance #diaperbagmurah #mitc #Ayerkeroh #BukitBeruang

0

xaara_fella_concept

. . Takpayah drama nak sedih sangat orang ejek chuolss gergasi, badan besau dan segala kata-kata nista yang konon buat hati chuolss terguris 🗣 Chuolss pon memang malas exercise kan? Telan je Pure Slim 7D ☝🏻 Dijamin berkesan, minum air putih lebih sikit 🤙🏼 . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #pureslim7d #melakapureslim7d #pureslim7dmelaka

0

norahwax_melaka

Part terakhir ialah tarik cotton strips mengikut arah bulu . Mudahkan cara untuk menggunakan norah . Dapatkan norah anda 013-6844651 atau klik link di bio #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

ilhamjphotobooth

0

instashop97

Fengrise home decoration 8cm thick wood alpahbet Rm15 for 1 alphabet exclude postage

1

azz_zahra_shoppe

Tinggalkan pin tudung biasa, bertukarlah kepada PIN KEPIT . Jika uolls tidak mahu tudung kesayangan rosak akibat jarum pin, perlulah uolls gunakan pin kepit ini ... Risau mahal? Tidak perlu risau kerana HARGA YANG TTC TAWARKAN BERBALOI-BALOI & PASTI UOLLS TAK MENYESAL JIKA DAPATKANNYA !! . Tak percaya? Uolls WAJIB CUBA DAHULU dengan dapatkan dari AGEN TTC !! . DM/Klik whatsapp link at my bio if nak tanya pasal pin kepit 😊😊 . . #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #pinkepitturki #pinkepit #originalpinkepit #magneticbrooch #magpin #magpins #magnetpin #pinkepitmalaysia #borongpinkepit #supplierpinkepitturki #kedaiturki #produkturki #madeinturkey #dekatkanjarakkita #bawalexclusive #galeriariani #seksyen7 #shahalam #bbbangi #terengganu #melaka #malaysia #brunei #singapore

0

zhuco.co

SWIPE TO RIGHT ‼️‼️ - Assalamualaikum, baru dapat honest review dari sis cantik ni 😍 dia cakap, kulit dia kering macam PADANG JARAK PADANG TERKUKUR katanya 😂 tapi boleh nampak skin dia skrang 😏 glowing guys ! Huh, ni la nak bagitahu #serumbougasbeauty ni waterbased okay. Tak sticky. Once apply to meresap kedalam kulit. - Siapa nak skin cantik macam sis ni angkat tangan ??? 🙋🏻‍♀️ insyaAllah saya akan consult from A-Z pasal skincare ni okay. Itu tanggungjwb saya tolong korang. - Meh ws or dm 014-5662397 kita borak pasal skincare. - #bougasbeautyserum #bougasserum #bbsangels #bougasbeautymelaka #bougasserum #bougasteam #agentmelaka #melaka #utem

0

norahwax_melaka

Antara soalan famous customer tanya . Bila tarikh luput norah? . Tarikh luput akan bermula selepas penutup dibuka #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

seluar_track_murah

0

bougasbeautybyauni

SWIPE TO RIGHT ‼️‼️ - Assalamualaikum, baru dapat honest review dari sis cantik ni 😍 dia cakap, kulit dia kering macam PADANG JARAK PADANG TERKUKUR katanya 😂 tapi boleh nampak skin dia skrang 😏 glowing guys ! Huh, ni la nak bagitahu #serumbougasbeauty ni waterbased okay. Tak sticky. Once apply to meresap kedalam kulit. - Siapa nak skin cantik macam sis ni angkat tangan ??? 🙋🏻‍♀️ insyaAllah saya akan consult from A-Z pasal skincare ni okay. Itu tanggungjwb saya tolong korang. - Meh ws or dm 014-5662397 kita borak pasal skincare. - #bougasbeautyserum #bougasserum #bbsangels #bougasbeautymelaka #bougasserum #bougasteam #agentmelaka #melaka #utem

0

nadaliti_collection

🌺Dress Princess Aisy Tsarwah 3.0 Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON🌺 . ♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress ) . ♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif . ♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL . ♥️Dress Empire Cutting ( ala2 princess cutting) . ♥️10 pilihan color yang modern, simple, dan menarik . ♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy) . Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu ! . Harga Sebenar RM129 Harga Promosi RM99 sahaja! ================================ * postage kami belanja 😘, dalam semenanjung sahaja . * sabah & sarawak tmbh rm5 ================================ . [ MACAM MANA NAK ORDER ] ?? . WhatsApp : klik shj link ni tanpa perlu save no kami 👇 https://www.wasap.my/60199847249/DRESS_AISY https://www.wasap.my/60199847249/DRESS_AISY https://www.wasap.my/60199847249/DRESS_AISY TQ 💋 #dressnursing #dressmuslimah #bazarpaknildress #onlinebisness #bazaaronline #dressmurahmalaysia #dressnursingfriendly #dressmuslimahmalaysia #terapiinstagram #seremban #melaka #johor #ajimaura #cspscs #muslimahfashion #muslimahwear #terlajaklaris #jubahmurah #jomshopping #jomshoppingonline #igshop #likes #like4like #aurainsta #kuantan #pantai🌴 #senawang #jubah #jubahdinner

1

xaara_fella_concept

. . Taadaa! Tak payah laa pandang lama-lama. Untuk yang masih lagi tak tahu kenapa DYXY nie begitu diminati adalah kerana hanya dengan tiga barang saje muka lawo tiptop. BC CREAM yang menggabungkan BB CREAM dan CONCEALER boleh buat korang makeup dalam masa singkat malahan hasil langsung FULL COVERAGE. Heyy, BC CREAM dia nie boleh merawat kulit sekali tau sebenarnya 🤙🏼 Powernya laaa MINERAL FACE MIST dia sampai kecut-kecut jerawat tu dia kerjakan. Muka lagi tambah glowing dan kulit kering pon jadinya makin lembap dan anjal you must know sayangg 😍 Sudahh! Jangan termenung! Cepat datang 🤭 . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #xarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #melakabutikconcept #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxy #melakadyxy #dyxymelaka

0

carbonescocobyauni

SWIPE TO RIGHT ‼️‼️ - Assalamualaikum, baru dapat honest review dari sis cantik ni 😍 dia cakap, kulit dia kering macam PADANG JARAK PADANG TERKUKUR katanya 😂 tapi boleh nampak skin dia skrang 😏 glowing guys ! Huh, ni la nak bagitahu #serumbougasbeauty ni waterbased okay. Tak sticky. Once apply to meresap kedalam kulit. - Siapa nak skin cantik macam sis ni angkat tangan ??? 🙋🏻‍♀️ insyaAllah saya akan consult from A-Z pasal skincare ni okay. Itu tanggungjwb saya tolong korang. - Meh ws or dm 014-5662397 kita borak pasal skincare. - #bougasbeautyserum #bougasserum #bbsangels #bougasbeautymelaka #bougasserum #bougasteam #agentmelaka #melaka #utem

0

xaara_fella_concept

. . Nak lukis kening jadi lagi senang lepas Okaya Eyebrow Gel nie wujud 🌹Takpayah trim kening dah. Memang convenience sangat chuolllss 🤙🏼 . Boleh shopping hari-hari dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam . Walk in : Landmark bersebelahan dengan Dream World Upside Down & 3D House, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) . Boleh Google Maps lokasi butik, search "XAARA FELLA CONCEPT" . Boleh Waze lokasi butik, search "JALAN KPKS 1" . "Gomawo Chingu" . #xaarafellaconcept #uitmkbm #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #melakavendor #melakabutikvendor #jonkerwalk #jonkerstreet #malacca #cafemelaka #melakacafe #melakafood #coconutshakeklebang #melakariver #melakaboutique #kuihkeriaantarabangsa #dyxymelaka #melakadyxy #okayaeyebrowgel #melakaokayaeyebrowgel #okayaeyebrowgelmelaka

0

norahwax_melaka

Antara soalan famous customer tanya . Takpe ke kalau tak pakai bedak? Kenapa kena pakai bedak? . Bedak ini fungsinya untuk menyerap minyak dan peluh . Oleh itu, kesan akan jadi lebih efektif untuk menarik bulu #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

mikahcloset

✅ AVAILABLE ✅ Pro Act Bomber Jacket Made in China Armpit to armpit : 24" Length : 24" Condition : 8.5/10 Whatsapp : 019-2344758

1

zbzguitarluthier

Sahabat Rock 'N' Roll datang melawat...kaki menjerit... #zbzguitarluthier #guitarporn #guitartech #guitarist #melakapeople #melaka #malaysia

0

janekurt90_

"INILAH RUPANYA CARA NAK JADI CANTIK! BARU TAU" . . Guna Set #dyxycosmetics je dah boleh cantik, flawless, glowing dan gebu2.. hehee😄😄 . . DYXY adalah produk yang UNIK sebab bukan sahaja boleh cantik tetapi boleh mengurangkan parut2 kat muka korang tu juga tau.. . Nak siap pon sekejap je. Sebab korang ambil masa 5 MINIT je tau pakai DYXY ni..😘😘 . Gila best. Oh ye. Lupa pula😉 kita ada buat PROMO GILA-GILA tau. Siap dapat FREE GIFT lagi.. siap ada FREE lagi. Apa yang FREE?? . . Whatsapp kita dulu. 📲01131574758 📲01131574758 📲01131574758 #foundationmalaysia #themines #dropshipwanted #melaka #terengganu #muamalaysia #petalingjaya #perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju #serdang #kelantan #muamelaka #penang #muautara #bccreambydyana #muar #serikembangan #kuantan #muatutorial #dyxycosmetics #seremban #kotatinggi #sabah #bangi #teamFL

0

shawlbyfura

Victoria's Secret Original "Pure Seduction" Combo Set Body Mist 250ml & Body Lotion 236ml, RM120 free postage semenanjung (Sabah/Sarawak + RM5 postage).. Sesuai dijadikan hantaran & hadiah untuk insan tersayang.. Original USA bukan gred bukan copy ori.. wangian tahan sehingga 8 jam..Whatsapp 0133214691.. 👉add on vs paperbag RM8👈 . #inioriginal #sayajual #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #kualalumpur #kelantan #selangor #perak #terengganu #pahang #n9 #melaka #johor #perlis #kedah #sabah #sarawak #pulaupinang #uitmpuncakalam #uitm #politeknik #um #usm #unisel #upm #msu #perfumemurahmalaysia #jomwangi2denganvictoriasecret

1

darling.gadget

Alhamdulillah mic Q9 warna hitam dah sampai. Tq oder ye. Semoga murah rezeki😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ------------------- RM75 inc postage SM/SS ------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak oder Dm/ Whatsapp 014-9947406 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #karoke #perak #wirelessmicrophone #musicallymalaysia #taiping #muar #microphonemurahmalaysia #melaka #smulemalaysian #wanyhasrita #ayerkeroh #bluetoothspeakermalaysia #kedah #microphonemalaysia #seremban #smulemalaysia #microphoneq9 #khaibahar #sitinordiana #khaibahar94 #microphonebluetoothmurah #pahang #q9microphone #johor #micmurahmalaysia #bluetoothmicrophone #speakermurahmalaysia #artismalaysia #microphonewirelessmurah #microphonebluetooth

0

norahwax_melaka

Antara soalan famous customer tanye . boleh guna semula cotton strip? . Ya sangat boleh kerana washable cotton strips boleh diguna basuh dan diguna semula #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

inaicolor_by_ciktashop

#hotselling sekarang!! Ramai yg order combo ni... jom cantik kan kuku uolss..🙋🏻 . Set penjagaan dan kecantikan kuku untuk memastikan kuku anda cantik dan sihat. Boleh membantu merawat kuku rosak. Jangan ragu2 kerana ianya dijamin HALAL. . OFFER !!! Inai ERC + Nail C = RM30 termasuk postage sem. . 📱whatsapp 0 1 3 - 6 8 1 4 1 7 8 . #inaidaun #inaicelup #sayajual #inaiserbuk #inaimurah #promosi #enairedchillie #inaikuku #inai #enairedchilliemurah #abangnaktegur #kekasihpaksarela #fattzura #fattahamin #fazura #lofattah #Mycoffeeprince #enairedchilli #testimoniinai @ctdk @neelofa #syurgayangkedua #nursajat #melaka #inaipengantin #faridkamil #inaihomemade #inailukis #bbb2018 #lafazkankalimahcintamu #astrogempak

0

norrashoppee

Gaun baby Rm40 sepasang Rm70 dua pasang MURAH2..Tawaran Hebat Kedai Baby Shop Di Melaka. Menjual Pelbagai barangan Baby.. Jom singgah beramai-ramai.. Stok baru sampai..pelbagai anak patung n bju yg ade.. 0173955891 No 45,Jalan KP1,Taman Krubong Perdana,75250 Krubong, Melaka (Berdekatan 99 Speedmart) #norrashoppee #bajugaunbaby #murah2jerrrr #krubongperdana #melaka #babyshopmelaka #kedaibabymurahmelaka #bajubabymurahmelaka #jomsinggah

0

dyxy_myra

HOT SELLING !💯 . Set paling meletop untuk first timer 😍 . 🌷SET BASIC LADY🌷 1 x Dyxy Bc cream 1 x Dyxy Face mist 1 x Dyxy Brush Free Dyxy Paper bag . 📢ADA OFFER LESS RM 40 dari harga asal taw. Plus kita bagi lagi 8 free gift tau, bukan biasa2 punya. Nak tau apa whatsapp number bawah ni untuk info 😋 . 📲WHATSAPP 013 3290619 📲WHATSAPP 013 3290619 . #myranasir #myra_beautyhouse #muamelaka #melaka #dyxybccream #teamdyxy #dyxyonline #dyxymurah #dyxyhara #dyxymyramelaka #mekaptutorial #dyxyteamfl

0

foodologyn

. 马来人界里面非常出名的mango float饮料! . 周末来店外面停满满车,超多人的! . mango syrup + 芒果水果一起搅。上面加vanilla雪糕球和几粒芒果块,卖相是不错的。这是个很甜甜的冰饮料,喝了会上瘾😍。售卖RM5.50 . . . #melakafood #melakaeats #malaccaeats #igmelaka #igmalacca #malaccafood #melaka #malacca #malaccafoodies #streetfoodmalaysia #melakadrinks #foodphotography #melakafoodblogger #drinks #batuberendammelaka #mangofloat #mangofloatroyalemelaka #马六甲 #malaysia #sweetlover #mangodrink #mango

0

rk.cap

. #new STOCK.. brand snapback yg memang ramai peminat dia😊 ..BARANG TAK BANYAK baik korang cepat !!! . 🔰UNDER ARMOR . 🔰Copy ORi 🔰Adjustable Belakang 🔰Quality 💯 Padu 🔰Free Postage . HARGA RM45 je ..free postage lagi tau . cepat ws admin 014-8303275 or tekan link di bio kami😊 . #capmurah #ajimaura #terapiistagram #topimurahmurah #topimurah #capjordan #topijordan #snapbackmurah #snapbackjordan #captrending #melaka #giveaway #iukl #unikl #um

2

kufi_shoppe

Last set yg tinggal. Design paling meletop. #kufimelaka #Melaka #islamicposter hadiahunik

0

norahwax_melaka

Apa itu hot wax? Hot wax ini untuk mereka yang ingin membuat home spa dirumah . Hujung minggu dah dekat 😱? Norah masih belum ada bersama anda 😱 . Dapatkan norah anda segera 013-6844651 atau klik link di bio #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

agent.wanimelaka

Jom2 mana yang nak order, roger je wani 🤗🤗 . Weekend Delivery 💖 Alor Gajah 💖 Masjid Tanah 💖 Melaka Tengah 💖 Jasin/Merlimau 💖 Sekitar Melaka Special Delivery (Ahad) 💖 Sekitar Muar - Tangkak . Untuk order DM atau Whatsapp 0136701610 #sabrinabakery #agentsabrinabakery #muar #tangkak #melaka #mamasab #domisicookies #sayajualkek

1

missturismocol

0

norahwax_melaka

Cold VS Hot Manakah pilihan yang berjaya menambat hati anda? 😍 #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

ciatechnology2017

[ STICKER LABEL MURAH & CANTIK ] . Dapatkan STICKER LABEL, untuk produk anda. Kami menyediakan pelbagai size sticker label untuk pilihan anda. . HARGA HANYA SERENDAH RM 3 SAHAJA . ANDA TIADA DESIGN STICKER LAGI? . Jangan Risau! Kami Sedia bantu untuk menyediakan design yang cantik untuk produk anda! Dengan harga berpatutan.. Untuk pertanyaan lanjut, klik link untuk wasap ; . www.wasap.my/60129555085 . Jangan tunggu terlalu lama lagi. Tempah STICKER anda sekarang juga! . #stickermurah #stickerkb #printing #doorgift #baranghantaran #printingmalaysia #kedah #jdt #trw #murahgiler #repost #selangor #melaka #barangkahwin #hantaran #pengantinbaru #cantik #utm #uitm #usm #tv3 #hadiahkahwin

1

crocerius

1

prelovedbymintho

NEW ITEM 💋💋💋 . KOREA U SLING BAG . ❤️Material: Synthetic PU Leather ❤️Size: 20.5x8x15cm ❤️Price: Rm30 (Postage: Rm7 sm, Rm10 ss) ❤️Colour: Black, Dark Brown,Light brown,grey,pink . 📱 011-32473426 or Just click link di ig bio kite for order 😘😘 . #handbagschateam #handbagmurah #slingbag #begsilang #murah #kajang #melaka #pahang #perlis #gombak #penang

0

trustedpeninggibadan.kl.02

Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : trustedpeninggi 📱Whatsapp : +601151534676 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #johor #kedah #kualalumpur #perak #perlis #negerisembilan #melaka #terengganu #pahang #kelantan #subangjaya #selangor #sayajualonline #madeinmalaysia #photography #fashionfaceforward #fashionblogger #fashionista #fashionable #beyourselfremaja #menfashion #menfashionreview #genyhm #streetfashion #viral #lelaki #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

0

norahwax_melaka

Apa cold wax tu? Cold wax direka khas untuk menjimatkan masa anda hanya terua buka, sapu, lekap dan tarik. . Peket yang sangat mudah dibawa kemana-mana . Holiday dah nak dekat😱 Jangan risau Dapatkan norah anda 013-6844651 atau klik link di bio #norahwaxmelaka #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxagent #melaka #utem #mmu #uitmalorgajah #uitmmelaka #kuim

0

lumiereconcept

0

norrashoppee

Gaun kembang bunga Rm40 sepasang Rm70 dua pasang MURAH2..Tawaran Hebat Kedai Baby Shop Di Melaka. Menjual Pelbagai barangan Baby.. Jom singgah beramai-ramai.. Stok baru sampai..pelbagai anak patung n bju yg ade.. 0173955891 No 45,Jalan KP1,Taman Krubong Perdana,75250 Krubong, Melaka (Berdekatan 99 Speedmart) #norrashoppee #gaunbaby #murah2jerrrr #krubongperdana #melaka #bajubabymurahmelaka #babyshopmelaka #kedaibabymurahmelaka #jomsinggah

0