Merdeka Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

andi_wiratna10

MERDEKA!!!, Halo Assalamualaikum wr.wb, perkenalkan saya Andi Wiratna jurusan Hukum Dan Kewarganegaraan, offering A 2018 kelompok 5 ( Tirtayasa ). Saya memlih tema "Nasionalisme" alasan nya karena saya sangat mengagumi sosok tokoh Guru Bangsa kita yaitu HOS Tjokroaminoto karena melalui didikan beliaulah banyak lahir tokoh-tokoh bangsa kita, seperti bapak proklamator indonesia bung karno, maka dari itulah kita sebagai mahasiswa perlu mengambil dan menerapkan keteladanan beliau untuk generasi muda kita. Sekian Trimakasih. @hmjhkn_fis.um #LKP2018 #mabahkn2018 #nasionalisme #merdeka

0

bandung.today

Jangan terlalu sering menilai dan mengkritik karya orang lain sehingga dirimu lupa untuk berkarya. Selamat malam.🙌🙏 • • • Bagikan foto terbaik kalian dan jangan lupa Follow @bandung.today Take a by:@fadlihnaufaldikaa Lokasi:jembatan layang pasopati •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #bandung #bandungtoday #bandungpisan #bandungbanget #explorebandung #bandungjuara #persib #bandunghits #bandungfashion #bandungolshop #bandungkuliner #bandungculinary #photography #likeforfollow #likeforlikes #bandunghits #bandungfashion #kikichallenge #persibofficial #nice #kemerdekaanindonesia #kemerdekaan #merdeka #indonesia #bandungjuara #indonesiajuara #huntingfoto #foto #persibday #pucuk #persib #liga1indonesia

0

coachismailayu

#tb ni contoh bahan2 coach buat snek sihat.. Kadang2 campur dalam greek yogurt, fruit salad, masakan2 dll . Nak kurus sihat tak semestinya kena berlapar dan skip snacking.. Snek sihat juga penting untuk kurus sihat especially bila nak cukupkan keperluan protein dan serat dalam sehari . Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2 #teamismailayu coach ismail +60132505120 coach ayu +60122230485 #coachismailayu #tipskurus #jomkurus #kurus #slim2018 #kahwin2018 #bajubesar #kurus2018 #meletop #neelofa #merdeka #jalanjalancarimakan #dietatkins #kurusonlinecoaching

0

ikivall_12

7

neospiceco

What other conversations go you wish people would talk about? Talk to us about it. Let's start a discussion! Also, we just posted our Malaysia can be better if we... BINGO. Which do you vibe with most? • • #education #taboo #perspective #design #art #pride #conversation #selfcare #selflove #selfesteem #culture #merdeka #September #excited #confidence #mentalhealth #eatingdisorderrecovery #support #community #growth #health #Malaysia #compliments #share #support #letstalk #change #eat #food #loveyourself #Malaysiacanbebetterifwe

0

testimubarakah_shop

0

sabri.siregar___89

#Merdeka itu sehat #

0

tudungsarungcantik

. Tudung sarung Labeyla 90% tak perlu diseterika, tapi ada juga yang memang suka sangat seterika tudung tau. Bila salah teknik, terus rosak tudung terutama bahagian awning. . . Ok. Cara ni boleh guna untuk semua tudung, bukan terhad tudung Labeyla saja. . . Jika guna seterika biasa. 1. Setkan seterika pada suhu sederhana. . 2. Seterika di bahagian body tudung sahaja. . 3. Jika tudung bermanik, alihkan dan seterika sebelah dalam. . 4. Awning actually BIG NO! Tak iron pun takpe kalau tudung Labeyla. Nanti kuat sangat seterika ditekan akan buatkan jahitan double stitch pada awning mati. Terus rosak tudung. Bila pakai jadi kelepek. . 5. Jika nak iron guna, iron dari sebelah dalam dan lalukan seterika dengan lembut sahaja. . . Jika guna steam iron. - Yes! Highly recommended. Guna steam iron paling terbaik untuk seterika tudung. Tudung lama yang dilenjan pakai sampai tudung haus awning lembik pun boleh jadi elok jika guna steam iron. . . . Nota: Tudung sarung Labeyla memang sengaja dibuat ironless supaya memudahkan anda nak bawak, nak pakai kemana saja & tolong jimatkan masa. Masa emas tu boleh guna untuk buat banyak lagi urusan lain yang lagi penting. . Urusan penyediaan tudung terbaik untuk anda, biar Labeyla yang fikir ok! 👌🏻 #trending #faith #kitapunya #tudung #tudungmak #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudunglabuh #tudungruffle #tudungborong #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #tudungsarung #tudungraya #sale #kualiti #cantik #mak #sayangmak #tudungumrah #fl #murah #tudungbidang60 #tudungmuslimah #merdeka #malaysia

0

testimubarakah_shop

0

testimubarakah_shop

0

testimubarakah_shop

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

agen_supply_followers

♻ Menyediakan Berbagai Kebutuhan Instagram ♻ ➡ Sangat Cocok Buat OlShop Ataupun Buat Akun Pribadi ♥ Cacatan Penting : ➡ Cukup Menggunakan Username atau URL ➡ Tidak Memerlukan Pasword ➡ Tidak Menambah Following ➡ Akun Jangan Di Privat. ➡ Proses max 1x24 Jam ♠ Pembayaran Melalui : 💰 Via Pulsa Axis. 💰 Via Rekening BCA 🌟 Berminat Order ? ⚫ WhatsApp : 083812889577 [Fast Respon] 🔥 Testimoni : saya harap anda testimoni kami berikutnya 👍 Mengapa Harus Kami?. ✔ 100 % TRUSTED. ✔ Proses Cepat. ✔ Privasi Terjaga ✔ Dan Ampuh Buat OlShop Dan Buat Kamu Yang Mau Jadi Selebgram #followersrealindo #agustusan #merdeka #motifasi #jualtas #jualbaju #jualbusana #shope #bukalapak #rcti #mnctv #indosiar #globaltv #model #tips #olshopmurah #olshopbandung #olshopjakarta #baju #properti #mebel #partaidemokrat #pnscantik #artiscilikindonesia #artisindonesia #tipsusaha #tipsolshop #jualbajumurah #tiktok

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

szshop1

0

agen_supply_followers

♻ Menyediakan Berbagai Kebutuhan Instagram ♻ ➡ Sangat Cocok Buat OlShop Ataupun Buat Akun Pribadi ♥ Cacatan Penting : ➡ Cukup Menggunakan Username atau URL ➡ Tidak Memerlukan Pasword ➡ Tidak Menambah Following ➡ Akun Jangan Di Privat. ➡ Proses max 1x24 Jam ♠ Pembayaran Melalui : 💰 Via Pulsa Axis. 💰 Via Rekening BCA 🌟 Berminat Order ? ⚫ WhatsApp : 083812889577 [Fast Respon] 🔥 Testimoni : saya harap anda testimoni kami berikutnya 👍 Mengapa Harus Kami?. ✔ 100 % TRUSTED. ✔ Proses Cepat. ✔ Privasi Terjaga ✔ Dan Ampuh Buat OlShop Dan Buat Kamu Yang Mau Jadi Selebgram #followersrealindo #agustusan #merdeka #motifasi #jualtas #jualbaju #jualbusana #shope #bukalapak #rcti #mnctv #indosiar #globaltv #model #tips #olshopmurah #olshopbandung #olshopjakarta #baju #properti #mebel #partaidemokrat #pnscantik #artiscilikindonesia #artisindonesia #tipsusaha #tipsolshop #jualbajumurah #tiktok

0

szshop1

0

effirabeauty.negerisembilan

. MENGAPA BOOSTER VIT C+SERUM SANGAT PENTING DIAPPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH? . ✔BOOSTER VIT C+ SERUM bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. . ✔BOOSTER VIT C+ SERUM adalah agen yang paling UTAMA yang diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. . ✔BOOSTER VIT C+ SERUM membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya. . Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, BOOSTER VIT C+ SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari ! . Sooooo tunggu apa lagiii! . 📲 Whatsapp 0179708670 📲 DM @effirabeauty.negerisembilan 📦 Boleh postage dan cod sehingga depan pintu rumah, tau. . Founder by : @effira_hq @farahfakhira_ @effiaizat_ . #SihatbersamaEffira #CantikdenganEffira  #EffiraSupplement #EffiraNilai  #Makanansunnah #EffiraUsim #supplement  #Sayamakansayajual #Beautyhacks  #Effiraforever #Nokimia  #Nocollagen  #Malaysia #AgentPahang  #AgentNegeriSembilan #Mudah #Banyakmanfaat #JusEffira #ubatcantik #juskurus #cantiksihat #makanansihat #serum #hanabossterserum #serumvitamin #vitaminC #merdeka #merdekasale #diskaun

0

szshop1

0

szshop1

0

rina.ejen.mamasab

Coming soon PT3 Good luck candidate . This is ONLINE BAKERY 😍 WhatsApp 0132504756 😍drop order 😍 we will delivery to your home . Simple just follow 3 step . Delivery kuantan, gambang, pekan dan cherating.🚘 . Untuk whatsapp klik di link bio ⬆⬆⬆ . . #uiakuantan #iiumkuantan #cherating #kateringpahang #katering #cake #cakestagram #usm #sedaplainmachiammm #gambang #foodporn #kuantan #umpgambang #matrikgambang #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #momlife #smklepar #kitapunya #merdeka #sayangimalaysiaku #fruitpastry #fruitpastrycakeviral #fruitpastrycake

0

szshop1

0

testimubarakah_shop

0

szshop1

0

szshop1

0

agen_supply_followers

♻ Menyediakan Berbagai Kebutuhan Instagram ♻ ➡ Sangat Cocok Buat OlShop Ataupun Buat Akun Pribadi ♥ Cacatan Penting : ➡ Cukup Menggunakan Username atau URL ➡ Tidak Memerlukan Pasword ➡ Tidak Menambah Following ➡ Akun Jangan Di Privat. ➡ Proses max 1x24 Jam ♠ Pembayaran Melalui : 💰 Via Pulsa Axis. 💰 Via Rekening BCA 🌟 Berminat Order ? ⚫ WhatsApp : 083812889577 [Fast Respon] 🔥 Testimoni : saya harap anda testimoni kami berikutnya 👍 Mengapa Harus Kami?. ✔ 100 % TRUSTED. ✔ Proses Cepat. ✔ Privasi Terjaga ✔ Dan Ampuh Buat OlShop Dan Buat Kamu Yang Mau Jadi Selebgram #followersrealindo #agustusan #merdeka #motifasi #jualtas #jualbaju #jualbusana #shope #bukalapak #rcti #mnctv #indosiar #globaltv #model #tips #olshopmurah #olshopbandung #olshopjakarta #baju #properti #mebel #partaidemokrat #pnscantik #artiscilikindonesia #artisindonesia #tipsusaha #tipsolshop #jualbajumurah #tiktok

0

szshop1

0

testimubarakah_shop

0

effirabeauty.negerisembilan

. SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR . SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG . Psst psssttt korang yamg tetanya tanya serum ni sesuai untuk umur berapa. . Meh kita nak bgthu, serum kita ni sesuai untuk peringkat umur baby laagi sampai ke tua. . Bermacam testimoni dah tau kita dapat dari pelbagai lapisan umur. Nanti kita share dalam feedback ok, stay tune. . Sooooo tunggu apa lagiii! . 📲 Whatsapp 0179708670 📲 DM @effirabeauty.negerisembilan 📦 Boleh postage dan cod sehingga depan pintu rumah, tau. . Founder by : @effira_hq @farahfakhira_ @effiaizat_ . #SihatbersamaEffira #CantikdenganEffira  #EffiraSupplement #EffiraNilai  #Makanansunnah #EffiraUsim #supplement  #Sayamakansayajual #Beautyhacks  #Effiraforever #Nokimia  #Nocollagen  #Malaysia #AgentPahang  #AgentNegeriSembilan #Mudah #Banyakmanfaat #JusEffira #ubatcantik #juskurus #cantiksihat #makanansihat #serum #hanabossterserum #serumvitamin #vitaminC #merdeka #merdekasale #diskaun

0

testimubarakah_shop

0

effirabeauty.negerisembilan

. MENGAPA BOOSTER VIT C+SERUM SANGAT PENTING DIAPPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH? . ✔BOOSTER VIT C+ SERUM bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. . ✔BOOSTER VIT C+ SERUM adalah agen yang paling UTAMA yang diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. . ✔BOOSTER VIT C+ SERUM membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya. . Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, BOOSTER VIT C+ SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari ! . Sooooo tunggu apa lagiii! . 📲 Whatsapp 0179708670 📲 DM @effirabeauty.negerisembilan 📦 Boleh postage dan cod sehingga depan pintu rumah, tau. . Founder by : @effira_hq @farahfakhira_ @effiaizat_ . #SihatbersamaEffira #CantikdenganEffira  #EffiraSupplement #EffiraNilai  #Makanansunnah #EffiraUsim #supplement  #Sayamakansayajual #Beautyhacks  #Effiraforever #Nokimia  #Nocollagen  #Malaysia #AgentPahang  #AgentNegeriSembilan #Mudah #Banyakmanfaat #JusEffira #ubatcantik #juskurus #cantiksihat #makanansihat #serum #hanabossterserum #serumvitamin #vitaminC #merdeka #merdekasale #diskaun

0

rsprint4u

Fuhh🤨💪🏻 belum habis lg penangan tempahan dr Hari Sukan IPDA, team @rsprint4u berjaya settle kan baju utk Math Interaction Day USM👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻 . Alhamdulillah settle job tempahan 227 microfibre tshirts👕terimass school of Math kerana percayakan sekali lagi team @rsprint4u 😚😚😌 . Dorg dapat discount prices tau utk order kali kedua ini. Anda bila lg? #printmurah #cetakbajumurah #sublimationmurah #silkscreen #cetakbajumurah #ootd #merdeka #september #abisdah #promosi #microfiber

0

testimubarakah_shop

0

gmnifiabrawijaya

[Diskusi Terbuka] . Merdeka!! . "Sistem pendidikan harus menjadi kekuatan penyadar dan pembebas umat manusia" -Paulo Freire . Apa yang pertama kali terlintas di kepala kawan-kawan bila mendengar kata 'pendidikan'? Tiket menuju tempat kerja atau alat untuk membebaskan manusia? Tangga menuju kekayaan atau ruang pencerdasan? Barang publik atau barang privat? . Mari berdinamika, berdialektika, dan bertukar wacana perihal pendidikan bersama DPK GmnI FIA UB. Acara "Ngobrol-ngobrol pendidikan" ini akan dilaksanakan pada: . 📆: Jumat, 28 September 2018 🕕: 18.00 - Selesai 🏠: Komisariat GmnI FIA (Taman Bunga Merak no 49) . #Merdeka!! #GmnIJaya!! #MarhaenMenang!!

0

subhash_paramasivam

To Survive In Peace And Harmony,United And Strong,We Must Have One People,One Nation,One Flag...🇲🇾 #throwback #peace #strong #love #followme #merdeka #smksa #malaysia

2

faizzmus

0

tudunglabuhmurah_ayucollection

Alamak! ada design baru pulak dahhh 😂 Relax brother brother relax. Sekali sekala belanja cik wifey apa salahnya kan 😘 RM 20 jaaahhh. Kalau beli 5 pcs automatik free pos,SS tambah RM5 sahaja 😉 Roger k.ayu cepat2 sementara semua warna masih ada 🌸🌷 #agenttudungummi #agentnsmc #handsockcantik #handsock #tudungummi #sayangimalaysiaku #merdeka #malaysiabaru #bawalsatin #bawalaishah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawalbidangbesar #bawalturki #bawalturkimalaysia #satinshea #bawaljannat #bawalhelwa #tudungkahwin #tudungtunang #susahkedut #lessiron #mudahbentuk #jomtutupaurat #doayangbaikbaik #syukurselalu #daieincation #sweatermuslimah #sweaterlabuh #sweatercantik

0

tudunglabuhmurah_ayucollection

0

ndhir96__

Indonesia masih terus"n ky begini! Kapan INDONESIA bisa MAJU kalau masyrakatnyan ky gini tak kenal satu nusa satu bangsa dan setanah air😢 #indonesia #indonesiaharusmaju #tanahindonesia #kitaindonesia #satunusasatubangsa #merdeka

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

multeveto

Hai selamat malam 👋🏼 . . Ada yang teringin makan coklat atau nak buat kelainan yang luar biasa untuk dihadiahkan kepada mereka yang anda sayang ? . . BINGO ! Kami dari team Multeveto ada menyediakan MAGICAL BOX dan pastinya kejutan ini akan memberi kesan luar biasa kepada si penerima. Apa yang istimewa tentang MAGICAL BOX kami ? . . Tempah harini untuk rasai kelainan dari yang lain. Anda pasti tidak akan menyesal kerana memilih kami untuk mengembirakan hati mereka yang anda sayang. 😉 . . Kemon ! grab yours. Psst! Coklat boleh request ! . . Berbaloi baloi. Taknak ke ?🤭 . . Cara nak order: 1. Screenshoot gambar box yang anda mahu di instagram @multeveto 2. Klik link whatsapp di profile @multeveto send pakej pilihan hati tu kepa­da kami. 😋 . . #instashop #sayajual #sayajualsuprisebox #sayajualcoklat #sayajualgift #coklatmurah #coklathadiah #supriseboxnilai #surpriseboxmurah #surpriseboxmalaysia #kotakhadiah #nilai #negerisembilan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #chocolatelovers #chocolatebox #surprisegifts #surprisebox #surprisedelivery #foodporn #choclateoftheday #choclatebox #choclate #instafood #merdeka #malaysia 🇲🇾

2

fazlizainul

Bersama Presiden Umno, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi bagi membicara isu-isu berkaitan Perhimpunan Agung Umno 2018. Banyak perkongsian yang bermaanfaat tadi! Nak tau lebih lanjut, tunggu siaran di Sinar Harian 27 September 2018 . . #SinarHarian #SinarLive #SinarTV #JournalistOnDuty #Work #LaparKeMana #FoodHunter #FoodPorn #RumahKetupat #CFBM #MyCFBM #FB #BN #Bersatu #PKR #Umno #MahathirMohamad #NajibRazak #AnwarIbrahim #AhmadZahidHamidi #ElizabethTan #NurulIzzah #Malaysia #Merdeka #JLKU #SayangiMalaysiaku

1

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

tudunglabuhmurah_ayucollection

Alamak! ada design baru pulak dahhh 😂 Relax brother brother relax. Sekali sekala belanja cik wifey apa salahnya kan 😘 RM 20 jaaahhh. Kalau beli 5 pcs automatik free pos,SS tambah RM5 sahaja 😉 Roger k.ayu cepat2 sementara semua warna masih ada 🌸🌷 #agenttudungummi #agentnsmc #handsockcantik #handsock #tudungummi #sayangimalaysiaku #merdeka #malaysiabaru #bawalsatin #bawalaishah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhcantik #bawalbidangbesar #bawalturki #bawalturkimalaysia #satinshea #bawaljannat #bawalhelwa #tudungkahwin #tudungtunang #susahkedut #lessiron #mudahbentuk #jomtutupaurat #doayangbaikbaik #syukurselalu #daieincation #sweatermuslimah #sweaterlabuh #sweatercantik

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

jilbabturki_keren

Yeaay tampil mewah dan berkelas dengan koleksi scarf premium branded 😄😄😄 Bahan rayon import premium lembut dan halus jilbab ini sangat di sukai & jadi favorite ready size 90 cm Rp 205 000 Terlalu syuka deh semua motif brandednya😃😃😃 Cobain motif yg ini 👍jamin lebih mewah & elegant Yuk cuss whatsapp : 0822 2012 178 #jilbabturki #hijabturki #jilbabsale #merdeka #kemerdekaan #jilbabturkiasli #hijabturkiasli #jilbabturkiori #hijabturkiori #jilbabturkioriginal #kerudungsegiempat #kerudungmurah #suplierjilbabturki

0

fifarasol_byyah

Suprise sale guys ! Haa bukan senang ni nak sale dari harga RM69 kepada RM59 . Wow kan 🤤 haaa untung lagi kalau korang beli 2 pasang hanya RM109 jimat RM9 uolsss 😍😍 sape taknak kann . Jom cepat2 tempah sebelum saiz korang habis ! Ws 01111407765 or click on bio . #fifarasoltrustedagent #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpastel #bajupastel #bajukerja #bajubridemaids #kurungmoden #bajukonvo #bajukahwin #bajukenduri #bazarpaknil #fifarasol #merdeka #kurungalice #lightblue #lightgrey #mintgreen #neelofar #vivyyusof #duckscarves #nudecolour #blousemurah #kentaroblouse #blousecantik #blousekelas #pastel #bellaammara #salemurah #malaysiasale #fifarasoltrustedagent

0

irdayanti___

Muda-mudi sadar potensi dan tantangan Indonesia! Ayo potret potensi dan tantangan yang ada di Indonesia selagi @Inqu-id dan @kui.inqu mengadakan Lomba Fotografi! Kita akan mendapat kesempatan memenangkan paket liburan ke Korea Selatan, Malaysia, Singapura, dan Thailand! Tidak hanya itu, kita juga bisa memenangkan Pofesonal Drone dan uang jutaan rupiah! . #Lomba #LombaFotografi #tripkorea #infolomba #eventfotografi #fotografi #canon #photoshop #explorebogor #explorebandung #exploremalang #explorejogja #zonakorea #tripkorea #kpoper #kpopers #kuliner #budaya #jokowi #sandiagauno #Asiangames2018 #merdeka

0

kids_club3_37

0

fajaramadhanreal_

Putri Presiden Keempat Indonesia Abdurrahman Wahid atau Gus Dur, Yenny Wahid menyatakan bahwa dirinya bersama Konsorsium Kader Gus Dur memberikan dukungan kepada pasangan calon Joko Widodo - Ma'ruf Amin dalam Pilpres 2019. "Dengan ini kami mendukung pasangan nomor urut 01," kata Yenny saat membacakan deklarasi di Rumah Pergerakan Politik Gus Dur, Kalibata, Jakarta, Rabu (26/9). Sebelum mengucapkan dukungan tersebut, Yenny membacakan suatu narasi mengenai pemimpin dan kondisi Indonesia saat ini. Yenny mengatakan bahwa Pilpres 2019 adalah proses demokrasi yang akan mengantar mandat rakyat kepada pemimpin yang tepat. Pemimpin, kata Yenny, menggenggam kekuatan untuk membangun rasa bangga sebagai suatu bangsa. "Di tangannya, takdir kita sebagai orang orang merdeka harus terjaga," ujar Yenny. Yenny lalu mengatakan bahwa pemimpin harus berada sangat dekat dengan rakyat. Kedekatan itu, lanjutnya, hanya bisa dibangun ketika seorang pemimpin mampu berpikir sederhana bahwa tugasnya adalah menghadirkan keadilan dan kesetaraan. Sebelumnya, Yenny telah bertemu dengan kedua paslon yang berkontestasi dalam Pilpres 2019. Namun, kala itu Yenny enggan terburu-buru menyatakan sikap. Yenny mengaku dirinya dan para simpatisan Gus Dur ingin terlebih dahulu melihat visi dan misi yang dimiliki kedua paslon. - Follow terus @jokowi_lagi Follow terus @jokowi_marufaminofficial Follow terus @jokow1am1n Follow terus @janethesfans - #Jokowi1PeriodeLagi #JokowiLagi #No1 #RI1 #IstanaMerdeka #MarufAmin #Jokowi1KaliLagi #2019TetapJokowi #jokowi1kalilagi #merdeka #jokowiamin #2019JokowiLagi #jokowi #jokowidodo #JokowiMaRuf2019 #jokowimantu #batikjokowi #temanjokowi2019 #jokowipresidenku #presidenjokowi #ahok #jokowiduaperiode #jokowisekalilagi #jokowilovers #kongguan #yennywahid #menujuindonesiamaju #jokowi2019 #Semarang #Indonesia

1

photomotoindonesia

Ayo share photo selfie mu bareng motor mu disini Guys . ⚙ Follow : @photomotoindonesia ⚙ Tag & Hastag : #photomotoindonesia #Repost @glen_marcel • • • • • Dirgahayu Indonesia-ku 73 #merahputih #happyindependenceday #merdeka #17agustus #17agustus2018 #harikemerdekaan #merdekaride #photomotoindonesia

0

rohis.spengo

Insyaallah artinya jika Allah menghendaki. Kita diperintahkan untuk mengucapkan kalimat ini ketika berniat kuat akan melakukan suatu aktifitas. Karena semua yang terjadi di dunia ini terjadi atas kehendak Allah Ta’ala. Sudah sepantasnya kita sebagai makhluk lemah yang tak memiliki daya ini menyandarkan seluruh perbuatan kepada kehendak Allah (ucapan insyaallah). Kata ini digunakan untuk menekankan sebuah kepastian yang kita yakini dapat melakukannya, untuk menyatakan kesungguhan melakukan sesuatu akan tetapi keberhasilan pelaksanaannya di tangan Allah, seperti perkataan kita, “Tahun depan Insyaallah saya akan pulang kampung” atau masih berupa keraguan, akan tetapi masih ada keinginan. . Namun dewasa ini kata 'Insyaallah' sering disalahgunakan. Misalnya sebagai senjata untuk melarikan diri atau untuk menolak. seperti perkataan seseorang ketika diundang ke sebuah kegiatan, lantas dalam hatinya sebenarnya ia tidak mau hadir, namun dia berkata, “Insyaallah”. Inilah fenomena yang menyedihkan tatkala perkataan “Insyaallah” yang seharusnya digunakan untuk menyatakan kesungguhan malah digunakan untuk menolak. Semoga Allah memberi taufik dan hidayahnya kepada kita untuk selalu memperbaiki hati ini. . Bimbinganislam.com . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #rohis #rohissemarang #islam #ngaji #smp9semarang #rohisspengo #rohissmp9semarang #ramadhan #puasa #tarawih #merdeka #kemerdekaan #allah #islamic #dakwah #islam #muslimah #pray #cahayaislamid #muslim #sunnah

1

hr__collections

Gamis Maxi Salur Besar Bahan: Spandek berkualitas All Size Fit M – L Lingkar dada = 100 cm, Panjang badan = 135 cm. Panjang tangan = 56 cm tanya - tanya klik di sini : 082213612670 harga hanya Rp. 79k / Pcs #kemejacowok #bajuwanitaterbarumurah #bajuwanitajakarta #bikini #overall #obatwasir #jumpsuit #bajucantik #cardi #bajuwanitapesta #blousewanita #merdeka #fashion #blusetnik #readystockbatam #bajupesta #sandal #pakaianbkk #bajuwanitadewasa #batik

0

fridgemagnet_murah

0

hamdani.photography

0

byzahirah

. 671 # PRINTED FLORAL WRAP DRESS . FREE SIZE - RM77 SEM/ RM82 SS PLUS SIZE - RM80 SEM/ RM85 SS HARGA DAH TERMASUK POS 😉 . ❌HARGA ASAL : RM129 SEPASANG =========================== . MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES) . [FREE SIZE] . FREE SIZE FIT S TILL L UKURAN :: SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM . --------------------------- . [PLUS SIZE] . PLUS SIZE FIT XL TILL XXXL UKURAN :: SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #kenyalangiminlove #villaghazara #bahagiabukanbidaan #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale

0

byzahirah

. 671 # PRINTED FLORAL WRAP DRESS . FREE SIZE - RM77 SEM/ RM82 SS PLUS SIZE - RM80 SEM/ RM85 SS HARGA DAH TERMASUK POS 😉 . ❌HARGA ASAL : RM129 SEPASANG =========================== . MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES) . [FREE SIZE] . FREE SIZE FIT S TILL L UKURAN :: SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM . --------------------------- . [PLUS SIZE] . PLUS SIZE FIT XL TILL XXXL UKURAN :: SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #kenyalangiminlove #villaghazara #bahagiabukanbidaan #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale

0

byzahirah

. 671 # PRINTED FLORAL WRAP DRESS . FREE SIZE - RM77 SEM/ RM82 SS PLUS SIZE - RM80 SEM/ RM85 SS HARGA DAH TERMASUK POS 😉 . ❌HARGA ASAL : RM129 SEPASANG =========================== . MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES) . [FREE SIZE] . FREE SIZE FIT S TILL L UKURAN :: SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM . --------------------------- . [PLUS SIZE] . PLUS SIZE FIT XL TILL XXXL UKURAN :: SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #kenyalangiminlove #villaghazara #bahagiabukanbidaan #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale

0

byzahirah

. 671 # PRINTED FLORAL WRAP DRESS . FREE SIZE - RM77 SEM/ RM82 SS PLUS SIZE - RM80 SEM/ RM85 SS HARGA DAH TERMASUK POS 😉 . ❌HARGA ASAL : RM129 SEPASANG =========================== . MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES) . [FREE SIZE] . FREE SIZE FIT S TILL L UKURAN :: SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM . --------------------------- . [PLUS SIZE] . PLUS SIZE FIT XL TILL XXXL UKURAN :: SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #kenyalangiminlove #villaghazara #bahagiabukanbidaan #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale

0

byzahirah

. 671 # PRINTED FLORAL WRAP DRESS . FREE SIZE - RM77 SEM/ RM82 SS PLUS SIZE - RM80 SEM/ RM85 SS HARGA DAH TERMASUK POS 😉 . ❌HARGA ASAL : RM129 SEPASANG =========================== . MATERIAL : FLORAL PRINT POLYCOTTON (FREE ACCESSORIES) . [FREE SIZE] . FREE SIZE FIT S TILL L UKURAN :: SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 34 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 9.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM . --------------------------- . [PLUS SIZE] . PLUS SIZE FIT XL TILL XXXL UKURAN :: SHOULDER : 17 '' BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE ) WAIST : 38 '' ++ ( FLEXIBLE ) HIP : 41 '' ++ ( FLEXIBLE ) ARMHOLE : 10.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 140CM WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #sayajualbaju #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #kenyalangiminlove #villaghazara #bahagiabukanbidaan #promosi #promosiraya #riangriaraya #merdeka #merdekasale

0

yazid.usahawan

Breakfast with Dr. Shahril, Real Estate Agency (Nilai Harta Consultant Sdn. Bhd.) & En Syafirul (top agent). Got few tips for valuation, bulk sales & some current property market info. #coffeetime #jayagrocer #ardencelabs #setiaalam #shahalam #lovecoffee #topperformers #ejen #hartanah #sayajualrumah #sales #marketing #realestate #saudagarhartanah #hartanah #prestasi #semasa #selangor #sayangimalaysiaku #merdeka #potd #instadaily #instagramdaily #ntv7 #tv3 #rtm

2

hantulaoet_1973

moe.masri

45

moe.masri

19

moe.masri

37