Mirrortheme Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

royaldecor2017

0

royaldecor2017

0

royaldecor2017

0

royaldecor2017

0

wazzan_flowers

0

marrygoldevents

Don’t downgrade YOUR dream Just to fit YOUR reality Upgrade YOUR conviction to Match YOUR destiny #marrygoldevents #lovefordesign #attentiontodetails #freshflowersonly #mirrortheme #tuberosedecor

1

sumee_t_

1

evaraevents

" Evara Presents U The Most Precious Destination Wedding For Your Wedding Destiny So That You Rejoice Every Moment...!!! " " EVARA EVENT ORG...!!! " 9082036719 evaraevent@gmail.com #destinationwedding #destinationweddings #weddingsdecor #events #eventplanner #mirrortheme #glassdecor #classy #stylish #importeddecor #floralview #centeredframe #centerdecor #masterpiece #evokedphotography #beautyhunt #shadows #exclaimed #fragile #coimbatore #cuttak #albania #kingston #kenya #durham #madison

0

hasya_harum

0

hasya_harum

πŸ•ŠπŸ•ŠPAKEJ HANTARAN "Everglow"πŸ•ŠπŸ•Š . Sebab sayang kat you all.. tak nak bagi you all rambang mata lama2..akak buatkan pakej love love.. PROMOSI HANTARAN 2 IN 1 (KOTAK HANTARAN+GUBAHAN).. express punya tinggal pilih jurr nak pakej yang mana satu.. jangan cakap akak tak payung harga kasih sayang sgt dah tu.. . Pickup from Johor Bahru & Klang . Yang nak kahwin tu kalau nak tidur lena kenalah kasi settle cepat2 bab hantaran..cari je πŸ™‹kak hasya.. πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 Atau click di bio untuk direct Watsapp . klik-klik πŸ’ www.hasyaharum.com.my πŸ’ untuk lain-lain inspirasi hantaran . #hasya_harum #promosihantaran #hantaran2in1 #pakejhantaran #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowtheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

πŸ•ŠπŸ•ŠPAKEJ HANTARAN "Everglow"πŸ•ŠπŸ•Š . Sebab sayang kat you all.. tak nak bagi you all rambang mata lama2..akak buatkan pakej love love.. PROMOSI HANTARAN 2 IN 1 (KOTAK HANTARAN+GUBAHAN).. express punya tinggal pilih jurr nak pakej yang mana satu.. jangan cakap akak tak payung harga kasih sayang sgt dah tu.. . Pickup from Johor Bahru & Klang . Yang nak kahwin tu kalau nak tidur lena kenalah kasi settle cepat2 bab hantaran..cari je πŸ™‹kak hasya.. πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 Atau click di bio untuk direct Watsapp . klik-klik πŸ’ www.hasyaharum.com.my πŸ’ untuk lain-lain inspirasi hantaran . #hasya_harum #promosihantaran #hantaran2in1 #pakejhantaran #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowtheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

πŸ•ŠπŸ•ŠPAKEJ HANTARAN "Raikan Kasih"πŸ•ŠπŸ•Š . Sebab sayang kat you all.. tak nak bagi you all rambang mata lama2..akak buatkan pakej love love.. PROMOSI HANTARAN 2 IN 1 (KOTAK HANTARAN+GUBAHAN).. express punya tinggal pilih jurr nak pakej yang mana satu.. jangan cakap akak tak payung harga kasih sayang sgt dah tu.. . Pickup from Johor Bahru & Klang . Yang nak kahwin tu kalau nak tidur lena kenalah kasi settle cepat2 bab hantaran..cari je πŸ™‹kak hasya.. πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 Atau click di bio untuk direct Watsapp . klik-klik πŸ’ www.hasyaharum.com.my πŸ’ untuk lain-lain inspirasi hantaran . #hasya_harum #promosihantaran #hantaran2in1 #pakejhantaran #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowtheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

πŸ•ŠπŸ•ŠPAKEJ HANTARAN "Love In Violet"πŸ•ŠπŸ•Š . Sebab sayang kat you all.. tak nak bagi you all rambang mata lama2..akak buatkan pakej love love.. PROMOSI HANTARAN 2 IN 1 (KOTAK HANTARAN+GUBAHAN).. express punya tinggal pilih jurr nak pakej yang mana satu.. jangan cakap akak tak payung harga kasih sayang sgt dah tu.. . Pickup from Johor Bahru & Klang . Yang nak kahwin tu kalau nak tidur lena kenalah kasi settle cepat2 bab hantaran..cari je πŸ™‹kak hasya.. πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 Atau click di bio untuk direct Watsapp . klik-klik πŸ’ www.hasyaharum.com.my πŸ’ untuk lain-lain inspirasi hantaran . #hasya_harum #promosihantaran #hantaran2in1 #pakejhantaran #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowtheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

0

hasya_harum

0

hasya_harum

0

hasya_harum

2

wazzan_flowers

0

hasya_harum

0

hasya_harum

3

wazzan_flowers

0

meraki__john

Plants are Green and so is my Shirt?? #CaptionWho? #MirrorTheme #Thursday #AccidentalVeins #MessyRoom

2

wazzan_flowers

1

wazzan_flowers

1

ayaelbizri

1

wazzan_flowers

2

wazzan_flowers

0

_rojina_roji

I m not perfect Never claimed to be But I can look in the Mirror and respect The woman staring Back at me #prashannaraiiphotography #makeupbyeliza #mirrortheme #potraitphotography

20

gridesweddings

0

sumyat_yadanar

This is what I call instagramable photoπŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ #fademode #mirrortheme #unidays

2

kevinjibriel

1

antpaul_

Amazing mirrored welcome sign and guest plaque in a specially designed rose frame. Created by @elite_invite and photographed by @courtneylouisephotography #wedding #weddinginspo #weddingideas #instawedding #castlewedding #beautyandthebeast #mrandmrspaul2018 #mirror #mirrortheme #mirrorthemedwedding

1

karriell

0

imaginecircus

2

humans_drink_coffee

We do events 🌸 Cake, raspberry yoyos and truffles all by your favourite humans, for one of our favourite little humans 🌸 . . . #coffee #cake #geelongcakes #geelongcatering #partytime #firstbirthday #onefive8designs #mirrortheme #eatcake

3

sb86luvfood

0

waterandmars

This time not a #mirrorpicture but a #mirroredpicture , there is a difference there....it goes with the #mirrortheme in general. #portraitphotography #portrait_shots #mono #monochrome #blackandwhite

1

hasya_harum

Our led series mirror theme acrylic boxes. Tq my dear customer @niki0918 for sharing those pics with us. Cantik kan deco guna fresh flowers orkid tu. Niki buat sendiri jer πŸ€— . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hilrend5150

5

hasya_harum

Hantaran with led lights? Why not πŸ€— . Must in love hantaran gift trays by @hasya_harum ..Led series "mirror theme". Simply elegent! . Special credit to Bride&groom @shydarifin Deco @shafuholic Photographer @colossalweddings . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

Hantaran with led lights? Why not πŸ€— . Must in love hantaran gift trays by @hasya_harum ..Led series "mirror theme". Simply elegent! . Special credits to Bride&groom @shydarifin Deco @shafuholic Photographer @colossalweddings . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

1

hasya_harum

1

adan_y_lupita_avalos

πŸ’–πŸ’–πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ˜πŸ˜New bathroom decorations! πŸ˜πŸ˜πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’–πŸ’– #MirrorTheme πŸ’Ž #StillNeedsMore πŸ™„ #AllGlitterπŸ’ŽπŸ’– #EverythingsBetterWithGlitter πŸ˜πŸ’– #DIY #HomeDecor πŸ’–πŸ’–πŸ’–

0

hasya_harum

0

hasya_harum

Hantaran with led lights? Why not πŸ€— . Must in love hantaran gift trays..Led series "cystal theme". Oh its always my favourite! . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

Hantaran with led lights? Why not πŸ€— . Rent+deco Led series "crystal theme". . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

Hantaran with led lights? Why not πŸ€— . This time Client choosed to rent+deco Led series "snow theme" . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

Hantaran with led lights? Why not πŸ€— . This time Client choosed to rent+deco Led series "snow theme" . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

prishasmom

"There is no cosmetic for beauty like happiness." This month's photoshoot theme: beauty. This pic came out serendipitously. I was aiming for something else when this cutie got all so excited seeing her reflection in the mirror. It just melted my heart! πŸ’“ PS: she has similar reaction seeing her pictures on the wall. She loves herself and I absolutely adore that. #happiness #beauty #quotes #happybaby #beautifulbaby #babiesofinsta #mirrortheme #babyphotoshoot #babyphotography #mybeautifulbaby #selflove #mommyphotographer #babymoments #babydiary

0

hasya_harum

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-C-TC-3 . Nama Siri: LED Series Tema: Crystal Jenis: Type C No.3 Harga Sewa: Rm60 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

2

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-S-TC-3 . Nama Siri: LED Series Tema: Snow Jenis: Type C No.3 Harga Sewa: Rm60 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-M-TC-3 . Nama Siri: LED Series Tema: Mirror Jenis: Type C No.3 Harga Sewa: Rm60 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

1

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-C-TC-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Crystal Jenis: Type C No.1 Harga Sewa: Rm60 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-S-TC-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Snow Jenis: Type C No.1 Harga Sewa: Rm60 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-M-TC-2 . Nama Siri: LED Series Tema: Mirror Jenis: Type C No.2 Harga Sewa: Rm60 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxestudio

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Kod: LED-C-TB-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Crystal Jenis: Type B No.1 Harga Sewa: Rm50 . . Terdapat 3 jenis tema dalam siri ini iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . Self pick and return 🏑Johor: Skudai/Pontian 🏑Selangor: Klang . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-S-TB-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Snow Jenis: Type B No.1 Harga Sewa: Rm55 . . Terdapat 3 jenis tema iaiti "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxes

1

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-M-TA-2 . Nama Siri: LED Series Tema: Mirror Jenis: Type A No.2 Harga Sewa: Rm50 . . Terdapat 3 jenis tema iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightboxes

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-C-TB-2 . Nama Siri: LED Series Tema: Crystal Jenis: Type B No.2 Harga Sewa: Rm55 . . Siri ini menawarkan 3 jenis tema "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-S-TA-3 . Nama Siri: LED Series Tema: Snow Jenis: Type A No.3 Harga Sewa: Rm55 . . Siri ini menawarkan 3 jenis tema "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-M-TA-3 . Nama Siri: LED Series Tema: Mirror Jenis: Type A No.3 Harga Sewa: Rm55 . . Siri ini menawarkan 3 jenis tema "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Kod: LED-C-TA-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Crystal Jenis: Type A No.1 Harga Sewa: Rm50 . . Terdapat 3 jenis tema dalam siri ini iaitu "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" "Type C - triple layer top box" . Self pick and return 🏑Johor: Skudai/Pontian 🏑Selangor: Klang . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-S-TA-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Snow Jenis: Type A No.1 Harga Sewa: Rm50 . . Siri ini menawarkan 3 jenis tema "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi. . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

2

hasya_harum

LED SERIES by HASYA HARUM Code: LED-M-TA-1 . Nama Siri: LED Series Tema: Mirror Jenis: Type A No.1 Harga Sewa: Rm50 . . Siri ini ada 3 jenis tema "crystal", "mirror" dan "snow" yang boleh disesuaikan dengan tema majlis anda. Tema juga boleh digunakan untuk membezakan hantaran pihak lelaki dan perempuan sekiranya menggunakan siri yang sama. Setiap set mengandungi "bottom box" yang dilengkapi cahaya led dan "top box" yang mempunyai pelbagai variasi . . Variasi "top box" : "Type A - single layer top " "Type B - double layer top box" . . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm untuk info lanjut: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . Self pick and return 🏑Johor: Skudai/Pontian 🏑Selangor: Klang . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

1

hasya_harum

Excited planning for ur big day? 😍 stay tuned darlings! Something exclusive to bright up the precious gifts for ur loved one. . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm me for more info: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

Excited planning for ur big day? 😍 stay tuned darlings! Something exclusive to bright up the precious gifts for ur loved one. . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm me for more info: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

hasya_harum

Excited planning for ur big day? 😍 stay tuned darlings! Something exclusive to bright up the precious gifts for ur loved one. . πŸ“² Watsapp/Dm/Pm me for more info: πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 πŸ‘‰πŸ» 012 331 9824 . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #whitetheme #snowthemecake #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

1

hasya_harum

Our acrylic led series (crystal theme) 😍 ni baru betul "less is more"! the hantaran looks so perfect! Beautifully decor by @shafuholic πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Thanks to @shydarifin for choosed us to be a part of ur big day and sharing those beautiful photos by @colossalweddings! . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

1

hasya_harum

Our acrylic led series (mirror theme) looks so romantic 😍. using only one red rose and simple ribbon.. the hantaran looks so perfect! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ to @shafuholic for the amazing decor. Thanks to @shydarifin for let us to be a part of ur big day and sharing those beautiful photos by @colossalweddings ! . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #gifttrays #dulanghantaran #kotakhantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

1

jolie_explorer

0

cherishing.memories

0

hasya_harum

Senyuman manis pengantin baru bila return barang sewaan 😍 Terharu bila client sudi dtg dr singapore ke skudai #hasyaharumjb yg terceruk jugaklah ni..haha.. (homebase lah katakan πŸ™ˆ) untuk sewa led series acrylic box yg super glamour tu. Thanks @shydarifin for let us to be a part of ur big day! . . #ledacrylicbox #hh_ledseries #mirrortheme #crystaltheme #hasya_harum #hantaran #hantaranjb #hantaranskudai #hantaranklang #hantaranpontian #hantarancantik #hantaranekslusif #sgwedding #jbwedding #malaywedding #pesonapengantin #inspirasiperkahwinan #gifttrays #dulanghantaran #platformhantaran #platformhantaranberlampu #stagehantaran #pentashantaranbercahaya #pentashantaran #acrylic box #lightbox

0

masterpiecebakesoftz

1

castlerockevents

1