Nakkurus Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

demica.beautys

DAGU MAKIN RUNCING, KULIT CERAH - Wowwww biar betul?? Percaya ke idokkk #Demica bukan hanya sedut & perangkap lemak korang tapi boleh bg kulit cantikss gittew.. Sebab dlm #Demica ada vitamin C serta marine collagen utk jadikan kulit kita sihat 😉. - Nak bakar lemak2 berlebihan pada seluruh tubuh korang? Cepat Whatsapp admin LINK DI BIO now!💙 - #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0

appecut.stokis

WOW WOW WOW dari size XXL dah bertukar ke size M💥💥 . Tak susah nak lose weight dan lose inch kalau tahu caranya. . Jom tengok hasil transformasi dari salah seorang #appecutlovers (swipe left). Pernah mengamalkan intermitten fasting tetapi katanya sukar nak turun berat badan. Sampai stress dgn mesin penimbang😂 . Tapi Sisthur ni tdk pernah give up demi misi kurus beliau. Mencuba APPECUT sebagai salah satu ikhtiar utk turunkan berat badan, akhirnya berhasil dan serasi dgn APPECUT. . Jom stalk pic terkini Sisthur ni. Alamak.. Macam tak percaya kan?? Letopss uollsss 😍😍 . #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #codappecut #appecutselangor #selangor #kurus #misikurus #nakkurus #agentwanted #bangi #bandarbarubangi #appecutbangi #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #tipskurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #produkkurus #garciniacambogia #kopihijau

0

nong_tukketa

Ramai cakap tak tahu nak makan apa bila coach suruh ubah cara pemakanan . Alasan makanan mahal la🤑 Susah nak prepare la😱 Tak ada masa la😩 . Ni salah satu meal dinner peserta coach. Kalau belum try dah banyak alasan susah jugak tu coach nak komen😅 . Ni tengok la menu dinner ni ... terus rasa lapar🤤.. you are what you eat. Bila makan sihat, badan sihat kulit pun cantik. . Klik link di bio atas kalau berminat nak join #teamcoachnongtukta intake January Coach Nong Tukta 016-6681700 016-6681700 #nakkurus #jomkurus #menukurus #tipkurus #coachkurus

0

chocofithq

Teringat Masak lemak Cili api daging salai + petai @datinismatia di London😋 Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition pearl pink purple color yg sgt cun! Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat

1

demica.beautys

Alhamdulillah tahniah!!! Bestnyaaa hari hari terima feedback power dari kesayangan yg setia consume #Demica . Esok lusa uols pula share feedback kan kan?🔥😍 . Apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

korsetbodyshaper_8

Ballerina sportbra Material: polyester/spandex Size M: Bust 30”-34” Underbust 28”-34” L: Bust 34”-38” Underbust 32”-38” Price : RM85.00 (buy 01pc) Price : RM150.00 ( buy 02pcs) Free postage : Malaysia Only 📲012 2550 781 (kak Wan) #trustedseller #korset #korsetpelangsing #bengkungmoden #bengkung #nakkurus #nakkuruscepat #gymwear #girdle #berpantang #buttliftpanty #prom #perkahwinan #panties #plussizepanties #majlispertunangan #plussizesportsbra #sportsbra #plussizegirdle #diet #bazaar #bazaarpaknil #terlajaklaris #majliskahwin #pertunangan #majlisbertandang #bersalin #plussizecorsets #bajuplussize #promdresses

0

beltihabiz

#Demicasquad dari Melaka share akak ni dah repeat order #Demica. Alhamdulillah tahniah akak! Jangan lupa share feedback supaya kita sama sama dapat bantu org lain untuk kurus sihat. 🌸 Kelebihan Demica : ▶️ Tiada cirit birit ▶️ Tak perlu diet ketat ▶️ 100% ekstrak buah buahan ▶️ Tiada kesan gemuk bila berhenti ▶️ Lemak yang terkumpul cepat hilang ▶️ Lemak ditukarkan kepada tenaga Klik link di bio untuk info lanjut. #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkuruscepat #kurusduaminggu #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni

0

aisyahjaafar24

Siapa NAK tahu 4 Steps macam mana coachee saya turun 26kg tanpa rasa lapar? . Komen: Nak Tahu 🙋🏻 . . . . #yesyoucan #teamismailayu #teamaisyahjaafar #slimnfitladies . Coach Aisyah, +6013-3637886. . #aisyahjaafar24 #bajulabuh #nakkurus #gayahidupsihat #azamkurus2019 #zara #bajupengantin #neelofa #tudungariani #fashionvalet #penang

0

suhana_marzuki

Saya dah berpuasa... tapi kenapa berat masih belum turun? Okay ni jawapannya 👌☺️ . SAYA SUDAH OPEN INTAKE BARU UNTUK WEIGHT LOSS CHALLENGE SEASON 41. TEKAN LINK DI BIO IG SAYA KALAU BETUL-2 NAK KURUS . . Coach Suhana ( @suhana_marzuki ) +60133962118 I’ve lost 17kg Online Weight Loss Coach . #jomkurus #fitmom #gemokisawesome #eatcleanmalaysia #turunberat5kgsebulan #tudungpeople #dietkalori #tipskurus #eatcleanmalaysia #tizzaqyah #nakkurus #misimengecil #zalora #jozan #bellaammara #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #tipskurus #tipsdiet #maharajalawakmega2018 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #lazada #senaman

0

coach_momoi

[LIMITED SLOT] Kalau anda diet sendiri: ❌kejap semangat kejap down ❌tak tahu kira protein,karbo intake harian ❌pening nak kira kalori ❌bila tengok makanan ,terus kelaut susah nak ke daratan semula ❌kadang2 lupa pantau berat ❌bila timbang selalu statik ,atau naik je ❌banyak kali turun pastu naik balik Online coaching dengan coach ✅dibimbing setiap hari ✅dah siap kirakan semua ✅mudah2 je ,tak sempat masak,makan luar pun tape,asalkan follow tips coach ✅pantauan tertib setiap minggu ✅tak faham boleh tanya anytime ✅boleh kurus dari mana sahaja ✅boleh makan 5 kali sehari ✅sibuk mana pun tak kesah ✅sentiasa ada orang yang nak ingatkan kita Sebarang pertanyaan Klik link di bio Coach momoi 0177068724 #tipskurus #nakkurus #nasi #intermittentfasting #kuruscepat #fit #fitgirl #surirumah #resepi #busy #positive #energy #f #vivyyusof #profmuhaya #tazkirah #hebat #nasi #brownrice #parboiledrice #healthyrecipevideos #resepisihat #finalaff #finalaffcup2018

0

rozaidirusmin

1

cocoslimming_my

Wahhh Testimoni uoolllssss👏🏻😍 Dengan hanya consume Coco S dan Fobermax berjaya menurunkan 5KG 👏🏻😃 . ✖️No diet ✖️No Senaman Siapa Yang taknak kurus kann... Haaaa jom whatsapp akak sekarang!!😍 . HQ MASIH MENJALANKAN YEAR END SALE uollssss arghhh best nyaaa..👏🏻👏🏻👏🏻😃 Cepat2 jangan tunggu lagi Tahun baru dah Dekat ni haaaa #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamkana #bodydreamlondonparis2018 #perutKempis #kuruscantik #turunberatbadan #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop #feedbackmalaysia #feedback #trusteds

0

_syamimamira

Bukan setakat masalah period tak teratur.. tapi sebenarnya banyak lagi masalah dan penyakit pada kaum perempuan ni jika tidak jaga pemakanan nya (boleh swipe sebelah) . So, let’s make something to change 💪🏻💪🏻💪🏻 . SAYA SUDAH OPEN INTAKE BARU UNTUK WEIGHT LOSS CHALLENGE SEASON 41. TEKAN LINK DI BIO IG SAYA KALAU BETUL-2 NAK KURUS . Coach Syamim @_syamimamira +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #bajutunang

0

kurus.murah.sedap

Cust :Sis kesan teatox ni boleh dpt dlm masa berape lama? Jawapan:Kesan setiap org lain2 bergntung pada metabolism msing2 .Tapi klau ikut special guide Sis Konsisten + tak give up mesti korg gembira dgn hasilnya😍 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #tambahsusuibu #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #buangtoksin #kecilkanpeha #carakurus #jomkurus #kurussebelumkahwin #senaman #detox #detoxmalaysia #buanglemak #greentea #ruangrezekihanania #kurusmurah #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #goodiesmurah #doorgiftbajet #makeupkahwin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #ootdplussize

0

natalia_sanif

Kalau diet makan fries mana maunya kurus dek non. Ke korg just nak dpt free wifi?? 😅😅😅 . Join saya dlm intake januari. Nak diet kan? Nak kurus kan? Saya coach smpai berat ideal. Siap boleh makan nasik lagi. Org malaysia kan takleh tggal nasik. 😆 . Natalia 0123481763/0104678422 #nakkurus #nakdiet #nakslim #youcanloseweightfromanywhere #paskalchallenge #polisevo2 #hantukaklimah #thinkerstudio #motifviral #misikurus #fries #tipsado #tipskurus #tipskulitflawless #muabellaz #muamurah #kenduri #coachherbalife #coachtko #coachshaklee #coachkurus #onlinecoaching #budaksubangjaya #adagaya #lazada #shoppee #resepisihat

0

demica.myn

Hello..nak kurus dalam 2 minggu kan?? dah grab #Demica ?? . Demica takde kesan memulas or cirit birit sbb Demica membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh 🙂. . Sape nak kurus tanpa diet ketat cepat contact admin. Klik link pada bio utk order Demica korang. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica.myn

NAK KURUS DALAM MINGGU NI JUGAK?🔥 . #Demica merupakan penyelesaian kepada sesiapa yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan. . Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan & berperisa mixberry yg sangat menyelerakan.🍇🍏 . Jom dapatkan #Demica . Klik link pada bio ig SEKARANG💙 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

teatox_slim

Jangan risau... MEDINA DESIRE TEA kan ada.. 😇.. Boleh jadi Jennifer Lopez DALAM 2 MINGGU JE UOLLS👯.. Gerenti makcik2 tak kutuk👵🏻 Special freegift and tips guidance akan diberi pada yang berusaha sahaja.. 💪🏻 Whatsapp 0193705174 #bycikelina #fedbackcikelina #slimminglotion #detoxteamalaysia #skinnytea #murahmurah #nakcantik #nakkurus #visitmyig #cikguseo #sayajualmurah #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #kurusbadan #nakkuruskanbadan #teamilafazila

0

demica.myn

DEMICA BOLEH HILANGKAN GASTRIK . Biar betul?? Tu buktinya😌 Haaaa so orang gastrik jangan risau kalau nak kurus dengan #Demica . Korang boleh order dengan admin ya. . Klik link pada bio now! . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan .

0

hafiz_dan_tiya

Ada tak kat sini geng2 mak menyusu macam coach? Sep sikit 👋🏻👋🏻👋🏻 . Ada tak hadapi cabaran ujian dan rintangan nak turun berat??? Coach faham perasaan korang yang menyusu iaitu SENTIASA LAPAR hehe . Baik ni tips kurus untuk ibu2 sekalian ye... kalau nak SERIUS turun berat sampai IDEAL sama macam dulu2 bolehlaaa join Kurus Online Coaching intake Januari. . Tak perlu risau sbb korang bukan keseorangan, ramai mak2 yang menyusu ada sekali 😍😍😍 . . . . #coachhafizmajid 0145067488 #coachtiyadeni 0183172312 #teamkurussihat . . P/S: "TURN ON NOTIFICATION" supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah! 😉 . . ➡ Pendaftaran untuk KURUS ONLINE COAHING telah dibuka. . Klik link di bio ig @hafiz_dan_tiya untuk info lanjut . . #tipssihat #slim #eatclean #tipskurus #nakkurus #dietseimbang #slim #nutrition #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan #kurussebelumkahwin #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat

0

amilia.enterprise

Anda nak turunkan berat badan hingga 5KG sebelum masuk tahun 2019?? . Jom amalkan 5 tips ni. Nak cara lebih mudah, minum je APPECUT. 😉 . #kegemukan #obesiti #kurus #nakkurus #sihat #tipskurus #kongsitips #appecutnerrys #appecutkasipecah

0

yusleanayusop

Cinta dunia akhirat 💞 . Kalau kita cinta dekat seseorang tu, why not kita sedap kan mata husb/ wife kita dengan apa yang dia suka. . Mcm my husb dia sorg Coach (cantikkan badan orang) so tak kan lah wife dia badan big size kann. So masa yang sama saya ksi apa yg dia suka. InsyaAllah dia xkn pdang perempuan lain. Sebab dia rasa psgan dia paling perfect di mata dia. . . Jgan pcya if husb/ wife korang cakap “xpe sya tak kisah pun awk gemok” noooo... itu smua dusta! Sebab sis sdri dlu penah berisi sikit. N bila org tgur depan psgan ko. Sumpah malu wei. 🙄 . Nak kurus secara sihat jom Klit link bio untuk details 😍 . 📲 0143377544 #misimengecil #weightlosstransformation #weightloss #fatloss #jomkurus #jomsihat #jomfit #jomfitmalaysia #nakkurus #tipsdiet #turunlemak #kurusdarirumah #online #youcanloseweightfromhome #fitness #loseweightnow #slimfit #kalori #healthyfood

4

mal_kids

❤Alhamdullillah untuk rezeki hari ini. . Tengok #dschocofit #dskulai kakak yang sangat rajin ni.. customers area #kulai jom follow ig @along_laila @chocofitkulai . ❤Assalammualaikum Saya Nurmala Agent CHOCOFIT KPA027 (JB) Harga sekotak CHOCOFIT RM79 Harga sekotak LEMONFIT RM48 COD (Tmn Impian Emas, Setia Tropika, Kempas, Dato Onn, Adda Height,Setia Indah, Taman Daya, Taman Mount Austin, Taman Johor Jaya, Taman Molek, Pandan) Lunch Hour COD (Tmn U, MPJBT, UTM Skudai) POS setiap hari seluruh Malaysia *FAST REPLY WATSAPP KAKAK* www.wasap.my/60127502258/chocofit Www.wasap.my/60127502258/lemonfit Cc @drbeau.chocofit.honeyda @chocofit_official #chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocolista #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #cabarankurus #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #agentwanted #dropshipwanted

0

hafiz_dan_tiya

Mana korang rasa lagi best? Belah kanan ke kiri? Hehe . Nampak beza kan.. perut makin kecik, peha makin kecik dan muka nampak runcing compare sebelum ni . Alhamdulillah masyaAllah Tahniah Tahniah Tahniah Syuhada lost 11kg❤️ . . . . #coachhafizmajid 0145067488 #coachtiyadeni 0183172312 #teamkurussihat . . P/S: "TURN ON NOTIFICATION" supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah! 😉 . . ➡ Pendaftaran untuk KURUS ONLINE COAHING telah dibuka. . Klik link di bio ig @hafiz_dan_tiya untuk info lanjut . . #tipssihat #slim #eatclean #tipskurus #nakkurus #dietseimbang #slim #nutrition #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan #kurussebelumkahwin #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat

0

riyadhulmawa

Feedback MATCHALOSS lagii.. 😍 Pregnant mom, bf mom semua boleh minum. Yang penting sedap dan dapat kawal berat badan inshaAllah #MatchaLatte #NakKurus #DollanisMatchaloss rm80 Postage sm rm8, ss rm11 Open Dropship #TeamRiyadh Www.wasap.my/60196221372

0

_syamimamira

Hujung hujung tahun ni memang waktu bersama keluarga... ramai yang balik kampung.. dan waktu tu lahh bermulanya berat badan akan naik... tambah pulak dapat mak/ mak mentua suka masak.... 😂😂😂 sabarrr jelah kakk oi . SAYA SUDAH OPEN INTAKE BARU UNTUK WEIGHT LOSS CHALLENGE SEASON 41. TEKAN LINK DI BIO IG SAYA KALAU BETUL-2 NAK KURUS . Coach Syamim @_syamimamira +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #bajutunang

0

_chocofit.dekla

#Repost @chocofit.co (@get_repost) ・・・ Haluuu kesayangan sis, jgm lupa sblm tido minum Lemonfit🍋 okayy❤ Bangun pagi esok segala mak nenek toksik lendir hitam busuk semua keluar! Memang ringan gila badan uols! Sesuai bg org2 tua macam mak ayah kita yg alami masalah sembelit & sakit lutut! Mesti ramai yang sudah tahu tentang kebaikan Buah Lemon ni kan? tapi mungkin ada yang masih belum tahu kebaikan buah lemon yang terdapat dalam di dalam Lemon Fit. Lemon Fit juga mampu untuk membantu kita untuk KURUS & SIHAT ye. Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau! Apa itu LEMON FIT🍋? Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! Fungsi Lemon Fit🍋:- 🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan. 🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam 🍋Menganjal & mencantikkan kulit 🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan 🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan lemonfit sekarang Pm 0183272412sekarang Selagi stock masih ada ya😍 #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus #chocofithq

0

hafiz_dan_tiya

Coach memang suka senaman kardio macam ni sbb senang boleh buat kat rumah je. . Kadang2 takde masa nak bersenam kat luar, so boleh senaman kardio mcm ni simple dan tak amik banyak masa cuma perlu ulang2 je. . Senaman 20% akan bantu boost result you all turun berat, apa2 pun pemakanan tetap perlu dijaga. . Kalau lepas bersenam, terus makan mee goreng teh tarik memang sia sia 🙊 . . . . #coachhafizmajid 0145067488 #coachtiyadeni 0183172312 #teamkurussihat . . P/S: "TURN ON NOTIFICATION" supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah! 😉 . . ➡ Pendaftaran untuk KURUS ONLINE COAHING telah dibuka. . Klik link di bio ig @hafiz_dan_tiya untuk info lanjut . . #tipssihat #slim #eatclean #tipskurus #nakkurus #dietseimbang #slim #nutrition #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan #kurussebelumkahwin #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat

0

dnaistoree

Kan dh ckp byk kali.. bru sekotak dah ada keberkesanan! Sachet ke-6, adik manis ni turun 2kg 😝 nak kurus mudah je! Dyg guide anda 😍 . . Lelaki? Wanita? Dua-dua boleh cuba!! Kurus 10 hari jr tw..! 🌈🌈 So awesome with #JUICYRASPBERRY 🌈🌈 . CLICK LINK IN BIO TO DIRECTLY WSSP NOW!! . 📲 whatsapp 0198212552 skrg 📲 whatsapp 0198066683 skrg . Atau layari laman web rasmi ✨✨ jusorganik.com ✨✨ . Account shopee rasmi ✨✨ shopee.com.my/kobiosama ✨✨ . #sayajual #nakkurus #teatox #detoxtea #sihat #bawalexclusive #produkdiet #dherbs #motifviral #barangpanas #bundlemalaysia #nakkurus #naksihat #kkcity #klcity #kuchingcity #Kuching #kotakinabalu #umscantik #uitmcantik #sayajualmurah #tiktokmalaysia #fitmalaysia #fibersihat #schawal #juskurus #jusraspberry #shopeemy

0

chocofitpuchongcod

#Repost @chocofitbukitjalilcod • • • • • #Repost @zulinaziz ・・・ Repost from @chocofitpuchongcod kesayangan sis❤ cantik kan shaker terbaru kami kaler pink purple giteww!! Makesure semua color shaker uols simpan okay sbb setiap color yg kami keluarkan adalah terhad & takkan keluar lagi color yg sama! Itulah keistimewaan Chocofit & rangkaiannya yg lain! Jgn lupa lepas breakfast sat lagi minum Chocofit okay sygkuuuu😍 Tips:- bancuh Chocofit🍫 & Lemonfit🍋 dengan air sejuk atau ais kesan lagi POWER dari guna air panas ya😋 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition pearl purple pink color yg sgt cun! Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat #chocofitbukitjalilcod

0

chocbunzbyfyqa

Chocbunz 🔥🔥 Minuman kesihatan yang membantu kita untuk menurunkan berat badan ,membakar lemak tepu , memberi tenaga sepanjang hari mengawal selera makan dan meningkatkan metabolisma badan dan mencantikkan kulit Boleh hubungi/wsp di talian : . 📞 0193681626-piqa . Kita guide awak sampai Jadi Sesuai utk LELAKI DAN PEREMPUAN !! 💖💖💖 P/s : Jangan tak percaya kerana admin sendiri dah berjaya, mereka juga dah berjaya , jangan biarkan lemak tepu terus terusan berada dalam badan kita , JOM HAPUSKAN OBESITI 🔥 #chocburnz #chocburnzmelaka #jendelaspa #chocburnz #fatfatgoaway #bodygoals #gym #workout #dietterbaik #healtylife #healthylifestyle #favdrink #agentchocburnz #chocburnzgoals #tipskecantikan #spamelakamurah #chocburnzteamfyysho #chocburnzmalaysia #chocburnzmelaka #nakkurus #nakcantik #nakslim #kurus #ootd #chocbunzbyfyqa #chocbunzbyfyqa

0

shaan_fittrainer

JANUARY INTAKE TINGGAL 5 SLOTS SHJ!!! . Siapa nak MAKAN SEDAP DAN MAKAN 5 KALI TAPI BOLEH TURUN 5-10KG!!!! . KITA SEDIAKAN MEAL PLAN DENGAN RESEPI SEKALI YG SATU FAMILY BOLEH MAKAN!! . Coach shaan 📲0166184833 Certified Group Fitness Training & Coach Permakanan 7 Tahun . 🍽 MENU SIHAT,CARA MASAK DAN RESEPI UNTUK 30 HARI DISEDIAKAN.. . Pendaftaran 👇👇 PROGRAM ADVANCE COACHING BULAN JANUARY.. . #nakkurus #sayacoach #carakurus #turunberatmenangcash #nakfakta #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #bawang #ayuhmalaysiaku #fitmalaysia #gym #tipskurus #nakbebel #kurus #foodporn #dietfood #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #dietherbalife #sayanakkurus #bawang #beratbadanturun

0

muq816_slimdollz

Dengan BebyDollz Choc slim, Uols akan menurunkan berat badan secara efektif dan selamat dengan PANTAS. . TURUN 3-5KG KILO SEMINGGU! DIJAMIN ❤️❤️. . Uols mesti HAPPY SANGAT KAN sebab berjaya kuruskan badan dan dapat berat badan idaman?. . Uols CONFIRM HAPPY SANGAT sebab bahagian yg banyak lemak macam lengan, peha, leher, dagu, pipi, perut dan pinggul semua dah mengecil tak ada lemak. . . Nak cantik jangan kedekut. . @bebydollz_chocolate_slim sumpah sedap sangat!! Rasa mcm meeeelooo 3in1 tau.. Tapi meeeloooo akan GEMOK.. Pastu manis xsihat.... Tapi bebydollz chocolate slim ni TANPA GULA LANGSUNG. Hanya pemanis dari buah. Dan bagus untuk kulit dan dalaman sekali.. . Sebab kita ada extract GUARANA!. 10 Amazing Benefits Of Guarana For Skin, Hair And Health 😍😍. . NAK TAU X??. . 💎BEBYDOLLZ CHOCOLATE SLIM💎 . 🧜🏻‍♀️ Membakar lemak kalori dgn pantas 🧜🏻‍♀️ Meningkatkan metabolisma 🧜🏻‍♀️ Mengurangkan selera makan 🧜🏻‍♀️ Mencantikkan kulit (nti beby share ingredients awesome). 🧜🏻‍♀️ Membuang toksin & mengempiskan perut 🧜🏻‍♀️ melicinkan kulit 🧜🏻‍♀️ melebatkan rambut 🧜🏻‍♀️ menguatkan rambut 🧜🏻‍♀️ mengurangkan parut 🧜🏻‍♀️ Mengecilkan pinggang. 🧜🏻‍♀️ Cabohydrate Blocker (bila makan nasi bebydollz akan terus bakar lemak nasi). 🧜🏻‍♀️ tak perlu berdiet!. 🧜🏻‍♀️ 100 % tiada kesan sampingan. 🧜🏻‍♀️ Sesuai untuk ibu menyusu . . #bebydollz #nakkurus #cepatkurus #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetmurah #korset #korsetmalaysia . #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #perutbuncit #dalampantang #bengkunglepasbersalin #bengkungmama #bengkungczer #BengkungViral

0

coachyean

TURUN BERAT DGN SIHAT DAN EFEKTIF!!! @coachyean . Dah hujung tahun 2018, adakah azam anda utk turun berat sudah capai? Atau setiap tahun mmg berazam utk turun berat tp berat bukan turun tapi semakin naik! . {Online FatLoss Program} adalah satu aktiviti 💯% online utk semua orang @coachyean . Setiap peserta akan dapat selama masa dalam program: • Meal plan • Grocery list • Balanced nutrition • 1-on-1 Coaching • Online support group @coachyean . WhatsApp Group Coaching yg mana selama program akan diberi pemantauan harian, topik2 penting utk anda turun berat secara efektif dan cara maintain berat yg betul 👍 . #OnlineFatlossProgram musim 41 bulan Januari 2019 sudah dibuka utk pendaftaran @coachyean . Sila klik link WhatsApp di bio 👆 @coachyean utk info lebih lanjut . Tips kurus dan resipi berdiet @coachyean . @coachyean 📱+60162923911 . @coachyean #azamkurus2019 #azamnakkurus #blousemurahmalaysia #blouselabuh #atkinsweightloss #nakkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #atkins #senangkurus #obatkurus #plus #plussizefashion #plussize #jubahbesar #bodyfat #tipskurus #tipsdietsehat #tipsturunberatbadan #shawl #lazada #kevinzahri #kasutbesar

0

bawangmerahhh

0

rizqina_empire_beauty

❤2 KOTAK HILANG 9KG❤ Wahhh..ini bukan cobaan tau..ini betul-betul...!!😱 Haa korang boleh tengok sendiri penangan PURI5 ni.. . Ini bukan rekaan semata-mata..Ini feedback yang customer sendiri share tau..😍😍 . Siapa lagi yang nak turunkan berat badan tanpa ada kesan sampingan??

1

rizqina_empire_beauty

❤2 KOTAK HILANG 9KG❤ Wahhh..ini bukan cobaan tau..ini betul-betul...!!😱 Haa korang boleh tengok sendiri penangan PURI5 ni.. . Ini bukan rekaan semata-mata..Ini feedback yang customer sendiri share tau..😍😍 . Siapa lagi yang nak turunkan berat badan tanpa ada kesan sampingan??

2

rizqina_empire_beauty

❤2 KOTAK HILANG 9KG❤ Wahhh..ini bukan cobaan tau..ini betul-betul...!!😱 Haa korang boleh tengok sendiri penangan PURI5 ni.. . Ini bukan rekaan semata-mata..Ini feedback yang customer sendiri share tau..😍😍 . Siapa lagi yang nak turunkan berat badan tanpa ada kesan sampingan??

2

slimfit_ariza

0

shaan_fittrainer

Walaupun weekend atau byk kenduri Peserta advance coaching Dec memang on track dengan Meal Plan!!! . JANGAN delay utk buat keputusan INTAKE JANUARY DIBUKA SEKARANG!! . . Coach shaan 📲0166184833 Certified Group Fitness Training & Coach Permakanan 7 Tahun . 🍽 MENU SIHAT,CARA MASAK DAN RESEPI UNTUK 30 HARI DISEDIAKAN.. . #nakkurus #sayacoach #carakurus #turunberatmenangcash #nakfakta #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #bawang #ayuhmalaysiaku #fitmalaysia #gym #tipskurus #nakbebel #kurus #foodporn #dietfood #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #dietherbalife #sayanakkurus #bawang #beratbadanturun

1

fatburner.n9

0

body_perfection.syah

SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? . MEH TGK. UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE . . Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk. ❤️ Membantu proses hamil dengan mudah. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis". ❤️ Membantu mengurangkan period pain. ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan kulit. ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan payudara dan punggung. 100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM! . Pm/whatsapp untuk pembelian Pink Lady Body Perfection . . 0173344184🙈🙈🙈🙈 0173344184🙈🙈🙈🙈 0173344184🙈🙈🙈🙈 . #pinklady#pinkladybodyperfection #wishpink_lady#bestproduct#mantop #supplementkecantikan#supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut#periodpain#slim#kurusjadiberisi#idealbody#hantarankawin #rambutgugur #kulitflawless #nakkulitputih #nakkurus #kulitputih #kulithalusliscin

0

chocofit.af

Best kan dapat turun 7.5kg lemak dalam badan? Tengok thigh gap tu, jeles bak hang! Jom kita lawan kak Aizan @chocofitshahalam turun berat berkilo kilo dengan #chocofit juga! Hihi . Whatsapp Kekna 013-466 3390 untuk order. Kekna guide dengan 3 stage misteri. Nak tahu apa yang misteri tu, whatsapp Kekna cepat! 😛✨

2

wada_najwa

Meh sini tgk video ni..lepas tu korang fikir2kanlah produk ni produk mesti beli ke produk yang menawan di hati😉..serius najwa kata produk ni tak rugi beli... Dia jadi lagi rugi kalau tak beli adalah..jadi..najwa bagi cabaran kat korang yang nak kurus ni beli produk ni , ikut aturan makan dan capai matlamat korang nak kurus berapa kg (ikut berapa kg boleh turun dalam masa sebulan ermm...10kg?)...amacam ada bran ka takdak bran? 😎 Untuk maklumat lanjut boleh whatsaap najwa di bio profile💖 #nakkurus#nakkuruscepat#kuruslangsing#langsingsehat#produkkurus#produkviral#kuruscantik#naklangsing#fatburner#fatburnerxtreme#kerenggamelaka#melaka#makan#makanan#makeuptutorial#cantik#slim#cikgudiet#dietplan #produkkurus#nakslimcepat

0

body_perfection.syah

SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? . MEH TGK. UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE . . Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk. ❤️ Membantu proses hamil dengan mudah. ❤️ Tidak alami hot flashes. ❤️ Membantu mengawal stress anda. ❤️ Tidak mudah marah. ❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat. ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis". ❤️ Membantu mengurangkan period pain. ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ❤️ Meremajakan kulit. ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita. ❤️ Memantapkan payudara dan punggung. 100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM! . Pm/whatsapp untuk pembelian Pink Lady Body Perfection . . 0173344184🙈🙈🙈🙈 0173344184🙈🙈🙈🙈 0173344184🙈🙈🙈🙈 . #pinklady#pinkladybodyperfection #wishpink_lady#bestproduct#mantop #supplementkecantikan#supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut#periodpain#slim#kurusjadiberisi#idealbody#hantarankawin #rambutgugur #kulitflawless #nakkulitputih #nakkurus #kulitputih #kulithalusliscin

0

_syamimamira

Kita sebenarnya makan karbo yang berkualiti, bukan karbo yang rendah... maksudnya? . Okay sebagai contoh, nasi putih vs nasi perang . Nasi perang lagi tinggi kalori nya berbanding nasi putih... . Tapi, kami lebih sarankan mengambil nasi perang kerana kandungannya yang lebih tinggi serat berbanding nasi putih . So, nampak tak perbezaan nya? BUKAN RENDAHKAN KARBO.. TAPI PILIH KARBO BERKUALITI 💪🏻💪🏻💪🏻 . SAYA SUDAH OPEN INTAKE BARU UNTUK WEIGHT LOSS CHALLENGE SEASON 41. TEKAN LINK DI BIO IG SAYA KALAU BETUL-2 NAK KURUS . Coach Syamim @_syamimamira +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #bajutunang

0

coach_lia8020

Suka makan kentang goreng..? . Sebenarnya, kentang juga merupakan salah satu makanan Sumber karbohidrat yg boleh menggantikan nasi! 😍😍😍 . Dan bila kata masak kentang, bukan sahaja goreng Atau masak sup sahaja..! 😊🌟 . Apa kata kali ni variasi kan cara penyediaan kentang supaya lebih sihat dan mudah utk menyokong proses turun berat anda! 😍 . Ni coach kongsi 5 variasi hidangan kentang utk rujukan anda! . Semoga bermanfaat! 😍🌟🌟 . #coachlia8020 - 019 900 9087 ->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat) . #coachlia8020 #turunberat #nakkurus #nakkuruscepat #turunberatbadan #nasigoreng #sukamakan #goreng #sedap #sedapgiler #kurus #sup #kentanggoreng #kurussihat #kentang #kempiskanperut #kecilkanpeha #sizebesar #naksihat #bakarlemak #nakkuruskanbadan #resepi #donatkentang #kurustanpaberlapar #gemuk #sukamakan #kuruscantik #dietkalori #nakfakta #igersmalaysia

0

magic_slimwhite_kedah

UOLSS PERLU BANTUAN UNTUK KURUS?? JANGAN RISAU, MAGIC SLIMWHITE KAN ADA Jom Kurus dan Putih Gebu !!! Semudah KEMAM je uolss! 🔥Bakar lemak degil dan gebu satu badan dengan Magic Slimwhite! 🔥 Mengurangkan selera makan dan rasa lapar 🔥 Meningkatkan metabolisme tubuh badan 🔥 Tiada kesan sampingan kerana ia dibuat dari herba yg terpilih Whatsapp terus, klik dibawah : magicslimwhite.com/60124271408

2

nurlidza_aw

Pencinta burger? Nugget? Ayam goreng? Air berkarbonat...? wajib tengok ni.. 😶 . . LIZA 📲KLIK LINK bio di @nurlidza_aw 🙂 (perempuan sahaja) . 🛎 menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan online dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . . ➡️Sesi intake terbaru di buka utk 🏆Transformasi 30 Hari (secara online dan dari rumah sendiri) (limited slot kerana kami mahukan result) . . #tipsdiet #ariani #mirafilzah #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #dietseimbang #nakkurus #sihatdanslim #sukakurus #gengdietkekliza #sayasukamakan #teampowerfitmalaysia #makcikbawang #eatclean #jomdakwah #tipskuruscepat #cabarankurus #jk1m #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #kalorimakanan #ayamgoreng #lelakikirimantuhan #beraniberhijrah #bajuplussize

0

magic_slimwhite_kedah

UOLSS PERLU BANTUAN UNTUK KURUS?? JANGAN RISAU, MAGIC SLIMWHITE KAN ADA Jom Kurus dan Putih Gebu !!! Semudah KEMAM je uolss! 🔥Bakar lemak degil dan gebu satu badan dengan Magic Slimwhite! 🔥 Mengurangkan selera makan dan rasa lapar 🔥 Meningkatkan metabolisme tubuh badan 🔥 Tiada kesan sampingan kerana ia dibuat dari herba yg terpilih Whatsapp terus, klik dibawah : magicslimwhite.com/60124271408

1

magic_slimwhite_kedah

UOLSS PERLU BANTUAN UNTUK KURUS?? JANGAN RISAU, MAGIC SLIMWHITE KAN ADA Jom Kurus dan Putih Gebu !!! Semudah KEMAM je uolss! 🔥Bakar lemak degil dan gebu satu badan dengan Magic Slimwhite! 🔥 Mengurangkan selera makan dan rasa lapar 🔥 Meningkatkan metabolisme tubuh badan 🔥 Tiada kesan sampingan kerana ia dibuat dari herba yg terpilih Whatsapp terus, klik dibawah : magicslimwhite.com/60124271408

1

garlictabletqueen

0

garlictabletqueen

0

rozaidirusmin

0

garlictabletqueen

0

skinny.ironbabe


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118