Novembermeltopkebabom Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

nurul_hafiza_hanapiah

There is no reason to look back when you have so much to look forward to.😎 Bukan senang nak jadi senang. Nak jadi senang, kene letak satu BIG WHY di depan dan kejar sampai dapat. Mesti kita tak de masa nak perhati, nak dengar, nak ambil kira apa orang nak kata tentang kita. Still cannot MOVE ON dengan #MUT26 Sabtu lepas. #projekSTG#BisnesOnlineMudah #modalRM47 #catchampion #novembermeltopkebabom

2

nurul_hafiza_hanapiah

X SUKA MIN KAFFE SBB TERPAKSA BELI SELUAR BARU! 😝 (credit to Bhayzura Dali) Ramai sgt yg dah tau khasiat Min Kaffe / Min Cha / set PKP. Tapi ada juga yg mencebik pelik takkan minum kopi/teh, mkn bwg putih je boleh kurus?? Rahsianya anda cuba sendiri baru tahu menjadi ke tidak. ☺️ Feedback ni KBhay dapat masa posting set PKP hari tu. Teruja sgt dpt feedback ohsem camni. Bile produk tu bagus, tak payah susah-susah cari testimoni, org sendiri bukak mulut citer kat kite. Best kan?? Ade tak yg nak cuba #setPKP? Tak cuba tak tahu. Dah cuba lu pikirla sendiri 😎 PM kak nurul cecepat kalau nak kecikkan saiz ya.. www.wasap.my/60126879675/setkurusbajet #projestg #setkurus #setkurusbajet #novembermeltopkebabom #nakkuruscepat #kopiviralsedap #kopikurus

0

norhidayawati3214

Ni perkongsian dari sahabat Kak Syu sendiri, Norlizawati Abu Bakar Setiap kali mengandung mesti ada #GDM. Tapi lepas ambil #minkaffe , preggy kali ke-4 alhamdulillah dah tak ada GDM. HB sepanjang preggy pun cantik. Bila berpantang pulak, susu meriah. Siap boleh buat #stok #Maharani pula buatkan badan rasa selesa & tak sakit². Nak lebih detail. Laju2 klik link biru ni www.wasap.my/60173587533/maharani Biz online modal Rendah #Malaysia RM47|#Indonesia|IDR100.000 #projekstg #dropshipberslipgajiWanted #novembermeltopkebabom #milkbooster

0

nurul_hafiza_hanapiah

Ni perkongsian dari sahabat Kak Syu sendiri, Norlizawati Abu Bakar Setiap kali mengandung mesti ada #GDM. Tapi lepas ambil #minkaffe , preggy kali ke-4 alhamdulillah dah tak ada GDM. HB sepanjang preggy pun cantik. Bila berpantang pulak, susu meriah. Siap boleh buat #stok #Maharani pula buatkan badan rasa selesa & tak sakit². Nak lebih detail. Laju2 klik link biru ni www.wasap.my/60126879675/maharani #projekstg #dropshipberslipgaji #novembermeltopkebabom #milkbooster

0