Ococ Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ococ_online_kelantan

🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Mulakan hari anda dan orang yang tersayang dengan secawan *Coco Ococ*. Coco Ococ merupakan minuman untuk otak dan kesihatan badan. Di formulasikan sendiri oleh Dr.Rizal Abu Bakar merupakan pakar otak (brain expert). Apa uniknya *Coco Ococ*? 🧠 Menggunakan kuantiti yang betul dan bahan mentah yang terbaik. 🧠 Menggunakan bahan premium.70% Koko jenis dark choclate, koko adalah prebiotik iaitu makanan utama bagi probiotik. 🧠 mengandungi magnesium pada sukatan yang tepat. Ia mampu turunkan hormon cortisol - hormon stress. 🧠 menggunakan gula kelapa. Gula kelapa mempunyai nutrisi yang tinggi, ia tergolong dalam gula rendah glycemic index (GI). Mampu stabilkan paras gula dalam darah. Gula kelapa juga ada polyphenols, sejenis anti oksida. Apabila anak-anak ambil jajan @ makanan yang tidak sihat, sel tubuh dan otak jadi rosak, polyphenol bantu baiki sel yang rosak. 🧠 Penilaian nutrisi mengikut standard USA. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ *Coco Ococ* di datangkan dengan 2 pakej: 1) Baby junior. Utk 3-6 tahun. RM50/sekotak (10scht x 21g) ☕ Bancuh dengan 150ml air. 2) Smart student. Utk 7 tahun & keatas (dewasa) RM60 (10scht x 32g) ☕ bancuh dengan 160ml air. Free Postage untuk 2 Kotak ke atas #ococ #cocoocockelantan

0

ococ.johor

Aktiviti menyampaikan kebaikan. COD produk Smart Student #OCOC kepada klien. Terima kasih ya 😁😊 #BrainBooster #Johor

0

ococ.johor

Stok masuk. Smart Student habis. Tinggal Baby Junior shj. Malam ini pelancaran rasmi OCOC bersiaran live di Fb Dr Rizal Abu Bakar (Pakar Otak) #BrainBooster #OCOC #Johor

1

allionibeercan

0

allionibeercan

0

ococbangi

4 RAMUAN UTAMA OCOC . Ramai yang tertanya, apakah ramuan OCOC ini yang membuatkan ramai orang teruja nak mencuba. Malah pada yang dah cuba, mereka sukakannya sebab rasa koko tu sedap sangat. . Hari ini, kami kongsikan ramuannya dengan anda. Ada 4 semuanya iaitu :- 1. Dark Chocolate 2. Ginkgo Biloba 3. Kreamer dari kambing organik (belanda) 4. Gula dari kelapa (import dari indonesia) . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

ococbangi

4 RAMUAN UTAMA OCOC . Ramai yang tertanya, apakah ramuan OCOC ini yang membuatkan ramai orang teruja nak mencuba. Malah pada yang dah cuba, mereka sukakannya sebab rasa koko tu sedap sangat. . Hari ini, kami kongsikan ramuannya dengan anda. Ada 4 semuanya iaitu :- 1. Dark Chocolate 2. Ginkgo Biloba 3. Kreamer dari kambing organik (belanda) 4. Gula dari kelapa (import dari indonesia) . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

ococbangi

4 RAMUAN UTAMA OCOC . Ramai yang tertanya, apakah ramuan OCOC ini yang membuatkan ramai orang teruja nak mencuba. Malah pada yang dah cuba, mereka sukakannya sebab rasa koko tu sedap sangat. . Hari ini, kami kongsikan ramuannya dengan anda. Ada 4 semuanya iaitu :- 1. Dark Chocolate 2. Ginkgo Biloba 3. Kreamer dari kambing organik (belanda) 4. Gula dari kelapa (import dari indonesia) . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

ococbangi

4 RAMUAN UTAMA OCOC . Ramai yang tertanya, apakah ramuan OCOC ini yang membuatkan ramai orang teruja nak mencuba. Malah pada yang dah cuba, mereka sukakannya sebab rasa koko tu sedap sangat. . Hari ini, kami kongsikan ramuannya dengan anda. Ada 4 semuanya iaitu :- 1. Dark Chocolate 2. Ginkgo Biloba 3. Kreamer dari kambing organik (belanda) 4. Gula dari kelapa (import dari indonesia) . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

ococbangi

4 RAMUAN UTAMA OCOC . Ramai yang tertanya, apakah ramuan OCOC ini yang membuatkan ramai orang teruja nak mencuba. Malah pada yang dah cuba, mereka sukakannya sebab rasa koko tu sedap sangat. . Hari ini, kami kongsikan ramuannya dengan anda. Ada 4 semuanya iaitu :- 1. Dark Chocolate 2. Ginkgo Biloba 3. Kreamer dari kambing organik (belanda) 4. Gula dari kelapa (import dari indonesia) . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

o.c.lodge

0

glodomesq

I love it when she comes downtown. #ococ #somelovely

1

allionibeercan

0

mariantychadijah

Puan, nak cuba koko ococ...banyak khasiatnya bla bla bla, maaf anak saya tak boleh minum koko dan susu kambing, Puan ini bukan susu.kambing biasa ini susu kambing organic dan koko dark chocolate coco 70% Habis anak Puan minum apa? Anak saya hari hari minum nescafzzee o dan teh o je Hmmm soalan saya adakah itu minuman sihat Hehehe Puan tu terus gelak #ococ #jihadsihat

0

ococ.my

Setiap orang ada cara tersendiri untuk menyayangi diri. . kita hanya boleh beri apa yang kita ada. . kita hanya boleh menyayangi orang lain bila kita berjaya menyayangi diri sendiri. . Pilihan yang bijak mengikut akal, semoga hati dihinggapi rasa bahagia. #cocoococ #ococ #sihat #bahagia

0

ococ.my

Otak akan mengalami peningkatan FOKUS, ENERY akan lebih meningkat dan banyak lagi. #ococ #cocoococ #sihat #jihad #sarapan

0

officialfootfire

Thanks for having us @oncourtoc for Episode 48 of your podcast interviewing @ghattz_ about his 🏀 background & how @officialfootfire was created/future plans. Big shout out to @regalbasketball for providing the space for us to record the episode 👊🏾👊🏿👊🏾| Podcast available at www.footfire.co.uk (LINK IN BIO) . 📷 @oncourtoc . Follow @officialfootfire "Assisting You To Slam Dunk Savings" sourcing the best online deals available on Basketball Performance/Retro Sneakers & UK Basketball content . #OCOCPodcast #OnCourt #OffCourt #OCOC #footfire #officialfootfire #podcast #iamregal #basketball #RegalBasketball #NBA #FreeAgency #LeBronJames #LABron #PaulGeorge #PG #ChrisPaul #KevinDurant #KwahiLeonard #BoogieCousins #DeMarcusCousins #IsaiahThomas #AdamSilver #ColinSexton #Basketball #Kicks #Sneakers #Podcast #London #LETITFLY

1

allionibeercan

1

ococ_booster

Testimoni Choco OCOC . . . #ococ #brainbooster #brain #cedik #celik

0

allionibeercan

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #OCOCSelangor #OCOCKajang

1

elisha_dambu

Healthy food. #ococ #Elishadambu

0

allionibeercan

1

nhnaziha_adnan

Nampaknya Sofea gemar Strawberry. Jadi untuk breakfast tadi, buat tambahan dalam makanan kegemaran Sofea: Greek Yogurt (Plain; Full Cream)+Madu Sidr+Blueberries+Grapes...dan Strawberry. #brainfood #ococ #14monthsoldbaby

6

ococ.my

Founder : Dr Rizal Abu Bakar 86 Billion sel otak manusia Itu luar biasa.. #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

allionibeercan

0

oncourtoc

For episode 48 we had the pleasure of welcoming Anthony Ghattz from @officialfootfire to the pod 🙌🏾🙌🏿🙌🏾 | There’s a lot of great convo in this episode so make sure to listen from start to finish and as always you can find the pod on #iTunes and #SoundCloud (the link is also in our bio) 🔊🎧 | Share your thoughts on what we discussed in the comments 👇🏾👇🏿👇🏾 | Big shout out to @regalbasketball for providing the space for us to record the episode 👊🏾👊🏿👊🏾 | #OCOCPodcast #OnCourt #OffCourt #OCOC #FootFire #OfficialFootFire #RegalBasketball #NBA #FreeAgency #LeBronJames #LABron #PaulGeorge #PG #ChrisPaul #KevinDurant #KwahiLeonard #BoogieCousins #DeMarcusCousins #IsaiahThomas #AdamSilver #ColinSexton #Basketball #Kicks #Sneakers #Podcast #London #LETITFLY

2

ococ.my

Saya doakan setiap mata yang memandang Al-Quran dapat kenal lebih dekat dan ambil peluang menggunakan OCOC. Produk ciptaan yang luar biasa Allah kurniakan dan kini dikongsi bersama. Allahuakbar. Alhamdulillah. #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococ.my

When you stop learning you stop leading.. Lets join us keep leading your brain. #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

allionibeercan

0

ococ.my

LETIH ===== Kenapa kita cepat letih atau penat? Soalan yang lazim diutarakan. Walaupun lepas bangun tidur, letih masih menghurung. Letih menyebabkan kita hilang tumpuan. Tidak dapat fokus. Prestasi merudum. Otak lambat dan tidak cermat memproses maklumat. Bayangkan sehari tanpa letih. Penuh bertenaga. Boleh melakukan banyak tugasan. Banyak pujian yang akan kita dengar. Kita dilihat lebih efisien. Ada tiga punca letih: # Tidak cukup tidur - rehat yang tidak cukup mengundang kepada letih. Mengundang kepada sakit kepala, marah-marah serta cepat lupa. # Kekurangan air – apapun kerja kita samada bekerja diluar pejabat atau di dalam pejabat badan memerlukan air. Air perlu diminum sekurang-kurangnya segelas setiap sejam untuk mengelakkan dehidrasi. Kekurangan air meninggalkan kesan pada otak. # Alergik makanan – Alergik kepada makanan boleh menyebabkan kita mengantuk. Sekiranya rasa mengantuk menjadi-jadi selepas kita makan sesuatu makanan, itu menunjukkan sistem dalaman badan kita alah pada makanan tersebut. Jadi pastikan kita: # Mendapat tidur yang cukup # Minum cukup air # Awasi apa yang kita makan #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococ.my

Makan apa tengahari ni? . Makan untuk nutrisi. Bukan sebab kilo dan kati. #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococbangi

5 MAKANAN PENTING UNTUK MICROBES: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . 1. Pisang – Mampu sihatkan microbes atau bakteria baik dalam usus. Ia seperti pengaman bangsa-bangsa bersatu. Bertindak damaikan komuniti bakteria dalam usus yang dikenali sebagai phyla. . Terima kasih kepada kadar magnesium dan potassium dalam pisang. . 2. Brokoli – Ada glucosinolates. Mampu redakan radang dalam usus. Hilangkan bintik-bintik merah seperti kena cubit itu. Paling bagus glucosinolates kurangkan risiko kanser pundi, kanser payudara, kanser kolon, kanser perut dan kanser liver. . Bagaimana glucosinolates bertindak? Pernah lihat games Pac Man? Glucosinolates akan bertindak seperti Pac Man. Kejar penceroboh carcinogenic keluar dari sistem manusia. . 3. Blueberries – Pemilik anthocyanin dan Vitamin K. Bantu kuatkan memori, sistem imun serta pelbagaikan jenis bakteria baik dalam usus. . 4. Kacang kacangan seperti kacang putih, kacang merah dan kacang hitam. Protein yang tinggi, fiber, folate dan Vitamin B secara terang terangan beri bahagia pada bakteria baik. . 5. Tempeh dan miso – keduanya masuk dalam kategori fermented food. Keduanya akan banyakkan bakteria baik atau microbes ini. Bantu rawat alergi, diarrhea(ceret beret) dan tingkatkan sistem imun. . Pastikan tahap kesihatan usus kita – otak kedua manusia. . Otak kedua baik, otak pertama bahagia. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #CocoOCOC #OCOCSelangor

0

ococbangi

5 MAKANAN PENTING UNTUK MICROBES: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . 1. Pisang – Mampu sihatkan microbes atau bakteria baik dalam usus. Ia seperti pengaman bangsa-bangsa bersatu. Bertindak damaikan komuniti bakteria dalam usus yang dikenali sebagai phyla. . Terima kasih kepada kadar magnesium dan potassium dalam pisang. . 2. Brokoli – Ada glucosinolates. Mampu redakan radang dalam usus. Hilangkan bintik-bintik merah seperti kena cubit itu. Paling bagus glucosinolates kurangkan risiko kanser pundi, kanser payudara, kanser kolon, kanser perut dan kanser liver. . Bagaimana glucosinolates bertindak? Pernah lihat games Pac Man? Glucosinolates akan bertindak seperti Pac Man. Kejar penceroboh carcinogenic keluar dari sistem manusia. . 3. Blueberries – Pemilik anthocyanin dan Vitamin K. Bantu kuatkan memori, sistem imun serta pelbagaikan jenis bakteria baik dalam usus. . 4. Kacang kacangan seperti kacang putih, kacang merah dan kacang hitam. Protein yang tinggi, fiber, folate dan Vitamin B secara terang terangan beri bahagia pada bakteria baik. . 5. Tempeh dan miso – keduanya masuk dalam kategori fermented food. Keduanya akan banyakkan bakteria baik atau microbes ini. Bantu rawat alergi, diarrhea(ceret beret) dan tingkatkan sistem imun. . Pastikan tahap kesihatan usus kita – otak kedua manusia. . Otak kedua baik, otak pertama bahagia. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #CocoOCOC #OCOCSelangor

0

ococbangi

5 MAKANAN PENTING UNTUK MICROBES: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . 1. Pisang – Mampu sihatkan microbes atau bakteria baik dalam usus. Ia seperti pengaman bangsa-bangsa bersatu. Bertindak damaikan komuniti bakteria dalam usus yang dikenali sebagai phyla. . Terima kasih kepada kadar magnesium dan potassium dalam pisang. . 2. Brokoli – Ada glucosinolates. Mampu redakan radang dalam usus. Hilangkan bintik-bintik merah seperti kena cubit itu. Paling bagus glucosinolates kurangkan risiko kanser pundi, kanser payudara, kanser kolon, kanser perut dan kanser liver. . Bagaimana glucosinolates bertindak? Pernah lihat games Pac Man? Glucosinolates akan bertindak seperti Pac Man. Kejar penceroboh carcinogenic keluar dari sistem manusia. . 3. Blueberries – Pemilik anthocyanin dan Vitamin K. Bantu kuatkan memori, sistem imun serta pelbagaikan jenis bakteria baik dalam usus. . 4. Kacang kacangan seperti kacang putih, kacang merah dan kacang hitam. Protein yang tinggi, fiber, folate dan Vitamin B secara terang terangan beri bahagia pada bakteria baik. . 5. Tempeh dan miso – keduanya masuk dalam kategori fermented food. Keduanya akan banyakkan bakteria baik atau microbes ini. Bantu rawat alergi, diarrhea(ceret beret) dan tingkatkan sistem imun. . Pastikan tahap kesihatan usus kita – otak kedua manusia. . Otak kedua baik, otak pertama bahagia. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #CocoOCOC #OCOCSelangor

0

ococbangi

5 MAKANAN PENTING UNTUK MICROBES: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . 1. Pisang – Mampu sihatkan microbes atau bakteria baik dalam usus. Ia seperti pengaman bangsa-bangsa bersatu. Bertindak damaikan komuniti bakteria dalam usus yang dikenali sebagai phyla. . Terima kasih kepada kadar magnesium dan potassium dalam pisang. . 2. Brokoli – Ada glucosinolates. Mampu redakan radang dalam usus. Hilangkan bintik-bintik merah seperti kena cubit itu. Paling bagus glucosinolates kurangkan risiko kanser pundi, kanser payudara, kanser kolon, kanser perut dan kanser liver. . Bagaimana glucosinolates bertindak? Pernah lihat games Pac Man? Glucosinolates akan bertindak seperti Pac Man. Kejar penceroboh carcinogenic keluar dari sistem manusia. . 3. Blueberries – Pemilik anthocyanin dan Vitamin K. Bantu kuatkan memori, sistem imun serta pelbagaikan jenis bakteria baik dalam usus. . 4. Kacang kacangan seperti kacang putih, kacang merah dan kacang hitam. Protein yang tinggi, fiber, folate dan Vitamin B secara terang terangan beri bahagia pada bakteria baik. . 5. Tempeh dan miso – keduanya masuk dalam kategori fermented food. Keduanya akan banyakkan bakteria baik atau microbes ini. Bantu rawat alergi, diarrhea(ceret beret) dan tingkatkan sistem imun. . Pastikan tahap kesihatan usus kita – otak kedua manusia. . Otak kedua baik, otak pertama bahagia. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #CocoOCOC #OCOCSelangor

0

ococbangi

5 MAKANAN PENTING UNTUK MICROBES: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . 1. Pisang – Mampu sihatkan microbes atau bakteria baik dalam usus. Ia seperti pengaman bangsa-bangsa bersatu. Bertindak damaikan komuniti bakteria dalam usus yang dikenali sebagai phyla. . Terima kasih kepada kadar magnesium dan potassium dalam pisang. . 2. Brokoli – Ada glucosinolates. Mampu redakan radang dalam usus. Hilangkan bintik-bintik merah seperti kena cubit itu. Paling bagus glucosinolates kurangkan risiko kanser pundi, kanser payudara, kanser kolon, kanser perut dan kanser liver. . Bagaimana glucosinolates bertindak? Pernah lihat games Pac Man? Glucosinolates akan bertindak seperti Pac Man. Kejar penceroboh carcinogenic keluar dari sistem manusia. . 3. Blueberries – Pemilik anthocyanin dan Vitamin K. Bantu kuatkan memori, sistem imun serta pelbagaikan jenis bakteria baik dalam usus. . 4. Kacang kacangan seperti kacang putih, kacang merah dan kacang hitam. Protein yang tinggi, fiber, folate dan Vitamin B secara terang terangan beri bahagia pada bakteria baik. . 5. Tempeh dan miso – keduanya masuk dalam kategori fermented food. Keduanya akan banyakkan bakteria baik atau microbes ini. Bantu rawat alergi, diarrhea(ceret beret) dan tingkatkan sistem imun. . Pastikan tahap kesihatan usus kita – otak kedua manusia. . Otak kedua baik, otak pertama bahagia. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #CocoOCOC #OCOCSelangor

0

ococbangi

5 MAKANAN PENTING UNTUK MICROBES: °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . 1. Pisang – Mampu sihatkan microbes atau bakteria baik dalam usus. Ia seperti pengaman bangsa-bangsa bersatu. Bertindak damaikan komuniti bakteria dalam usus yang dikenali sebagai phyla. . Terima kasih kepada kadar magnesium dan potassium dalam pisang. . 2. Brokoli – Ada glucosinolates. Mampu redakan radang dalam usus. Hilangkan bintik-bintik merah seperti kena cubit itu. Paling bagus glucosinolates kurangkan risiko kanser pundi, kanser payudara, kanser kolon, kanser perut dan kanser liver. . Bagaimana glucosinolates bertindak? Pernah lihat games Pac Man? Glucosinolates akan bertindak seperti Pac Man. Kejar penceroboh carcinogenic keluar dari sistem manusia. . 3. Blueberries – Pemilik anthocyanin dan Vitamin K. Bantu kuatkan memori, sistem imun serta pelbagaikan jenis bakteria baik dalam usus. . 4. Kacang kacangan seperti kacang putih, kacang merah dan kacang hitam. Protein yang tinggi, fiber, folate dan Vitamin B secara terang terangan beri bahagia pada bakteria baik. . 5. Tempeh dan miso – keduanya masuk dalam kategori fermented food. Keduanya akan banyakkan bakteria baik atau microbes ini. Bantu rawat alergi, diarrhea(ceret beret) dan tingkatkan sistem imun. . Pastikan tahap kesihatan usus kita – otak kedua manusia. . Otak kedua baik, otak pertama bahagia. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster #CocoOCOC #OCOCSelangor

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

1

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococ.my

Kajian dapati kurang vitamin B12 sebabkan rambut beruban. B12 terdapat di dalam telur, yogurt dan seafood. #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococ.my

PISANG, KURUS & OTAK . Teringat satu ketika. Heboh di Jepun. Pisang habis. Sukar di dapati. .
 Semuanya gara-gara kurus. Ada pendapat mengatakan pisang menurunkan berat badan. . Orang berpusu-pusu ke pasar. Tujuannya mahu beli pisang. Mahu kurus. .
 Pisang tidak ada kandungannya yang menurunkan berat badan. Kelebihannya banyak. Kalori sikit. . Andai mahu kelihatan seperti usia sebenar. Bukan tua sebelum usia, makanlah pisang. .
 Pisang ada anti oksida. Membaik pulih organ dalaman. Organ dalaman muda, yang luar ikut muda. . Apa lagi kebaikan pisang ? Baca sambungannya. . Jom sarapan pagi dengan pisang. . Lepas habis baca komen “ Jom memisang “ #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

serinde.corsets

#tbt 4 years ago when I made the #wedding #gown for my friend Cécile @unerobecouleurdelune Here is a #closeup of her #underbust #corset (the one she wears on the #photo I shared yesterday). #construction features #dupioni #silk from @silkbaron #swarovsky #pearls, #laceoverlay and many little #butterflies I brought back from #ococ @conferenceofcorsetry that year. This piece is full of its (and my) own very private (his)story. To this day, it remains one of my fav projects. #friendship #romantic #victorian #custommade #bespoke #corsetry #corsetmaker #serindecorsets #serinde

0

ococ.my

Kisah perjuangan seorang bapa sehingga terciptanya Brain Booster No. 1 di Malaysia. Tahniah! #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococ.my

Brain Booster No. 1 in Malaysia. Berguna untuk anak-anak bakal PT3, UPSR dan SPM. #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococpenang

Coco OCOC dalam proses penghantaran kepada ejen-ejen seluruh Malaysia. Harap bersabar ya semua. #ococ #cocoococ #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang

0

oncourtoc

We came squadeded up to @sneakerness London this past weekend and it was DOPE 🙌🏾🙌🏿🙌🏾 | There was a lot of heat on show in terms of kicks being sold and what people were wearing which is always good to see and then there were also a lot of really CLEAN clothing brands shifting gear (@visionarism , @urbanpandaclothing and @marblebykeegan just to name a few) | It was great to speak to a lot of dope people there, just wish we had more pictures to share with y’all but anyway SWIPE to check the pictures we did take from the event (and of course there’s no doubt we’ll be there next year)👌🏾👌🏿👌🏾 | #OCOCPodcast #OnCourt #OffCourt #OCOC #Sneakerness #FootFire #OfficialFootFire #SnkLabArt #WoodenSneakers #KingOfTrainers #SquadededUp #NBA #Basketball #Kicks #Sneakers #Podcast #London #LDN #LETITFLY

10

allionibeercan

0

ococpenang

Petikan kata-kata Dr. Rizal tentang coco OCOC . . "Ini bukan sekadar produk. Ini adalah gerakan untuk sebarkan fahaman tentang kesihatan. Terutamanya kesihatan otak. Kerana organ terakhir yang akan mati dalam tubuh kita adalah otak" #ococ #cocoococ #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang #drrizal

0

ococ.my

SOALAN OCOC 1. Adakah terdapat bahan pengawet atau pewarna dalam coco OCOC? OCOC TIDAK menggunakan bahan pengawet DAN TIDAK menggunakan pewarna. Bahan yang terdapat adalah 100% dari sumber asal. . 2. Berapa jenis coco OCOC di pasaran? . Pada ketika ini ada dua jenis coco OCOC akan dikeluarkan. Yang pertama ialah Baby Junior. Beratnya 21g. Untuk anak-anak berumur 3-6 tahun. . Kedua ialah Smart Student untul yang berumur 7 tahun ke atas. Sesuai orang dewasa termasuk pelajar universiti. Kandungannya ialah 32g. Lebih lagi berbanding Baby Junior. . 3. Bagaimana sediakan kedua-dua jenis coco OCOC ini? . Cara sediakan coco OCOC ini mudah. Hanya koyakkan sachet dan masukkan ke dalam mug. Tuang air panas dan kacau hingga sebati. Cuma air panas untuk Baby Junior ialah 150ml. Air panas untuk Smart Student Plus ialah 160ml. . 4. Bilakah waktu sesuai untuk minum coco OCOC? Berapa kali sehari? . Waktu sarapan pagi. Hanya satu kali sehari. . #OCOC #drotak #jihadsihat #anak #brainbooster #genius

0

ococpenang

Hanya 5000 kotak coco OCOC dikeluarkan setiap bulan. Ejen belum dapat lagi produknya, tapi hampir habis dibooking. Jom order segera kalau taknak kena tunggu stok bulan depan😉 #cocoococ #ococ #ococseberangjaya #ococperai #ococpenang #drrizal #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam

0

ococbangi

4 MAKANAN LEMBABKAN OTAK . 1. Makanan segera 2. Makanan/Minuman bergula 3. Deep Fried 4. Karbo Ringkas . Ini adalah fakta yer kawan-kawan. Cuba elakkan atau kurangkan pengambilan 4 jenis makanan ini supaya otak kita dan juga anak-anak tidak lembab. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

4 MAKANAN LEMBABKAN OTAK . 1. Makanan segera 2. Makanan/Minuman bergula 3. Deep Fried 4. Karbo Ringkas . Ini adalah fakta yer kawan-kawan. Cuba elakkan atau kurangkan pengambilan 4 jenis makanan ini supaya otak kita dan juga anak-anak tidak lembab. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

4 MAKANAN LEMBABKAN OTAK . 1. Makanan segera 2. Makanan/Minuman bergula 3. Deep Fried 4. Karbo Ringkas . Ini adalah fakta yer kawan-kawan. Cuba elakkan atau kurangkan pengambilan 4 jenis makanan ini supaya otak kita dan juga anak-anak tidak lembab. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

4 MAKANAN LEMBABKAN OTAK . 1. Makanan segera 2. Makanan/Minuman bergula 3. Deep Fried 4. Karbo Ringkas . Ini adalah fakta yer kawan-kawan. Cuba elakkan atau kurangkan pengambilan 4 jenis makanan ini supaya otak kita dan juga anak-anak tidak lembab. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

4 MAKANAN LEMBABKAN OTAK . 1. Makanan segera 2. Makanan/Minuman bergula 3. Deep Fried 4. Karbo Ringkas . Ini adalah fakta yer kawan-kawan. Cuba elakkan atau kurangkan pengambilan 4 jenis makanan ini supaya otak kita dan juga anak-anak tidak lembab. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

4 MAKANAN LEMBABKAN OTAK . 1. Makanan segera 2. Makanan/Minuman bergula 3. Deep Fried 4. Karbo Ringkas . Ini adalah fakta yer kawan-kawan. Cuba elakkan atau kurangkan pengambilan 4 jenis makanan ini supaya otak kita dan juga anak-anak tidak lembab. . #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

1

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

allionibeercan

2

allionibeercan

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi

Minuman coklat Brain Booster tempatan dengan formulasi antarabangsa berdasarkan kajian puluhan tahun Dr Rizal Abu Bakar di Australia dan Harvard. . Mengandungi . ✅ 42 Neuronutrients - energy, fokus dan otak cantik. ✅ Magnesium - kuatkan sistem imun badan. ✅ Ginko Biloba - tingkatkan aliran darah & nutrisi ke otak ✅ Serotonin - cerdaskan pembelajaran ✅ Tryptophan - tidur nyenyak ✅ Flavonoids - memori otak ✅ Niacin - kuat ingatan & Tingkat Energi . Didapati dalam dua Versi OCOC: . 🧠 Baby Junior: Brain Booster untuk 3-6 tahun 10 sachet x 21 gram RM50. . 🧠 Smart Student: Brain Booster untuk 7 tahun ke atas. 10 sachet x 32 gram RM 60. . Klik di bio untuk order melalui Whatsapp. #OCOCBangi #OCOC #BrainBooster

0

ococbangi


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 152