Ococperda Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ococpenang

COD Sekotak OCOC smart student di Bukit Mertajam. Semoga mendapat manfaat sepenuhnya dari COCO OCOC, inshaaAllah. #ococpenangcustomer #ococperda #ococbukitmertajam #ococpermatangpauh #ococperai #ococseberangjaya #ococpenang #drrizal

0

ococpenang

COD 3 kotak OCOC Smart Student di seberang jaya. Semoga mendapat manfaat sepenuhnya dari COCO OCOC, inshaaAllah. #ococpenangcustomer #ococperda #ococbukitmertajam #ococpermatangpauh #ococperai #ococseberangjaya #ococpenang #drrizal

0

ococpenang

COD 2 kotak OCOC smart student di caltex Perda. Semoga mendapat manfaat sepenuhnya dari COCO OCOC, inshaaAllah. #ococpenangcustomer #ococperda #ococbukitmertajam #ococpermatangpauh #ococperai #ococseberangjaya #ococpenang #drrizal

0

ococpenang

dah sampai coco OCOC smart student yang di tunggu-tunggu. Ada 25 kotak je ni. Separuh dah bertuan. Akan mula COD esok ya. #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang #drrizal #cocoococ #otakcantikotakcerdik

2

ococpenang

Siap packing untuk pos coco OCOC. Kita dahulukan untuk postage. Yang nak COD, inshaaAllah bila next stok sampai, kita akan terus COD ya. Yang tinggal ni pun semuanya baby junior. Nampaknya smart student lebih diperlukan. Mungkin stok peneman untuk adik-adik yang nak ambil UPSR, PT3 dan SPM tak lama lagi kan? inshaaAllah, next stok akan sanpai dalam minggu ni juga. Make sure anda dapat ya😉 #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang #drrizal #ctdk

0

ococpenang

Alhamdulillah, coco OCOC dah sampai semalam. Semoga ramai orang mendapat manfaat darinya. inshaaAllah #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang #drrizal #ctdk

0

ococpenang

Coco OCOC dalam proses penghantaran kepada ejen-ejen seluruh Malaysia. Harap bersabar ya semua. #ococ #cocoococ #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang

0

ococpenang

Petikan kata-kata Dr. Rizal tentang coco OCOC . . "Ini bukan sekadar produk. Ini adalah gerakan untuk sebarkan fahaman tentang kesihatan. Terutamanya kesihatan otak. Kerana organ terakhir yang akan mati dalam tubuh kita adalah otak" #ococ #cocoococ #ococseberangjaya #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam #ococperai #ococpenang #drrizal

0

ococpenang

Hanya 5000 kotak coco OCOC dikeluarkan setiap bulan. Ejen belum dapat lagi produknya, tapi hampir habis dibooking. Jom order segera kalau taknak kena tunggu stok bulan depan😉 #cocoococ #ococ #ococseberangjaya #ococperai #ococpenang #drrizal #ococperda #ococpermatangpauh #ococbukitmertajam

0