Orgkampung Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ziera_aziz_

Good Morning.. we have so much to be thankful for ☺️ ..Stay positive, Work Hard and Make it Happen.. 🌞🌞..Alhamdullilah.. happy bfast korang 😘.. #orgkampung . 🌹

3

delizio.product

Hanya RM 12.00 Sahaja. . Nak order/ Agent ☎️ 0176633544 . Walk In ⛽Petronas Jalan Jelatek.KL . #makanmakan #kuihlegend #myresepi #homemadeproduct #foodbeast #orgkampung

0

meeracle_gemstone_ielyn

Aniq Qaf... Giler camera gak mcm mama😜 .... dia sepesen mcm alisha, boleh cakap non stop & banyak mulut...anak2 kak ielyn both jenis meriah bercakap dan cakap x reti slow..mmg ckp ibarat tertelan mikrofon.....mmg boleh kasi korg migraine..kahkah.. . Last time kak ielyn buka booth masa raya mereka berdua ikot mmg fening kpla nak handle tp good thing is dorg expose to environment & tgk mama meniaga so sikit2 boleh membantu mereka stand in front of crowd one day . . Today we Enjoy our moment together event die xdelah membantu mengemas sgt pn. 😜 . Alhamdulilah diberikan peluang membesarkan anak dpn mata yg mana kak ielyn pernah terlepas moment ninsblm ni...semoga allah mempermudahkan urusan kita....amin3 . ♥️ #orgkampung

0

mirul.azhr

Selagi nyawa di kandung badan, aq akan terus berusaha mencari rezeki dn membahagiakan kluarga dn diri insyaallah dgn izin Allah.. #orgkampung#biase2je

0

ig_salam

Prang bukan sebarang parang Ini parang ana yg punya bhahaha #orgkampung #tanahmelayu #panasoiy

1

eiryaasraf

Nasi hujan panas!! #byEirya #setbajet #orgkampung

0

qu_syairie

Sikit lagi nk same tinggi ngn bukit belakang. Yeayyy. 😅😅😅 #nature #vsco #vscocam #landscape #clouds #hill #life #ikutcarakita #igakikang #mainselut #orgkampung

5

muhammadshahrulmizanwpcm

Xdan nak siap lg dia dah siram plak.... #orgkampung #kasicerahkawasanrumah #musimhujan

0

ariffulsafwan.mohamad

3

ganjar_bdm

0

komengmuhamad

Kuda hitam teman owner main Dam Haji... #damhajigame #125zr #orgkampung

1

cte_eida_83

😙😙Terima kasih pada customer yg sllu repeat🌿🌿 😙😙 freshcare n silkyfd🌿🌿 😙tq pada new cust yg borong freshcare 1 dozen trus...walaupon kita x kenal dan hnya melalui org tgh🌿🌿 #newcustomer #orgkampung #kwn2 #maksaudaraku #rezekiseptemberoktober #rezekianak2 #rezekiallahituluas #berniagasecaraoffline

0

mizard981

Luch okt Dapor wife RD #MENUSIHAT #eatcleanmalaysia #orgkampung #mizardlove #daporwifeRD Ikan goreng tanpa myk + kangkung campur kulat sisir

2

amirulref77

Sekian lama baru jumpa sahabat persekolahan #orgkampung

0

fendy.15

Setiap hari adalah Hari yang Indah, jika dimulai dari Hati yang Indah😊 #selfie #bahagiaitusederhana#ekspresisama #orgkampung #ygpentinghappy

1

borneooutdoorexpeditions

‘Slowly but surely’ Construction work on our first Jungle Camp continues ;Re using seasoned wood logged 40+ years ago at Ulu Sawatan Crocker Range. #borneo #orgkampung #bolehtahan #dusun #junglecamp

0

ajwad_98

Simple² jaa... #orgkampung

0

ika_jameelah

Mom : akak..bahan semua dh ade..ayahcik nk mkn pengat labu..awk msk ek.. Me : Hah?ok mak..ika msk.. DONE pengat labu! #OrgKampung

2

fairus_farida

Umbut kelapa..u all tau mkn sayur ne tk u all masak ape ye..sis mkn mase kecik2 dulu..hri ne sis cuba masak cara sis masak gan lada hitam masak lemak pun sedap kn...😊😊 Umbut kelapa masak tumis lada hitam *umbut kelapa potong2 nipis *udang kering *lada hitam *bawang merah *bawang putih *minyak masak *garam *perise Belum cuba belum tau..dah cube rasenye sedap sgt2 rase mcm cindawan tumis..😋😋 #orgkampung #umbutkelapa #masakkankampung #tradisidulu #masakkakku #dapurku #homemade #belumcubabelumtau

0

jamenghaj

Herba air rebusan pokok dukung anak.. Kena secanca pon...cering abis 1 badan.. Pahit ya amat.. #pisanggorengkeju #donatgebu #nasidaging #orgkampung

1

eypinhashim

Home made - cencaru bakar #fooddiet #makansendiri #orgkampung

0

adeebhazis510

Cerita siang tadi..cute tak Abam? Hahaha 😁😅😉🙊walaupun menahan lapar je dari pagi..layankan jela weii.. #keretapisarong18 #fashioshow #menstyle #melayuklasik #menmodel #matic #afifitaib #sempoi #designer #cute #senyum #ceritakita #orgkampung

5

brian_bhk

“Jika kau tidak terima diinjak oleh seseorang maka kau harus lebih hebat dan besar dibandingkan dia. Dengan demikian kau tidak akan bisa diinjak olehnya lagi dan jika kau mau kau bisa menginjaknya” #orgbiasa2 #orgkampung #music

0

azira5zal

Kedai sup lagend dr kecik arwah abah suke bwk g cn..smpai ke beso suami lak suke mkn cn... #hsbnnwife #orgkampung #suppower

2

cempaka8373

Meroket selera mkn klu kt kg. Alhamdulillah #laukkampung #selerakampung #orgkampung

6

sisto_rider

Org sruh snap Gamba dia record pulak haha 😂 Aktiviti dipagi Hari ini mesin rumput Biasa tgk org mesin je Kan Arinie Kita try bkn mudah jugak ye nk mesin rumput Klau Salah boleh ptus kaki Nmpk kecik je bendatu tapi berat tau #sistorider #orgkampung

0

buzz_rahman

while not lazy at home during long holiday #patintempoyak #orgkampung

6

elishakim85

#달달구리 #theharvest #cikarang 단것고 땡기고 9월에 생일이 2명이나 있는 우리집이기 때문에 #케익구경 조각케익은 냉장고에 잘 모셔두고 배고프니깐 빵부터 흡입 #jakarta 살때는 그냥 그런가 보다 했던 케익도 #시골살이 2년만에 보면 감탄하게 됨 #orgkampung lihat cake di harverst. #langsungwow #touchmyheart #socreative #syorgkampung😄 #bangga

1

syaanissa_

0

allan.m.sedubun

Tropical Island and Healthy Juice.... Mcm lidah tiba2 gatal looh.....😂😂 #orgkampung #sarapan aneh🤣🤣

2

amalkawasaki

bila nk ride lg #orgkampung#satujiwa#jgningatkakxpayung

0

frezzyalfine

Panas banar wang #4g13sohc #orgkampung

2

mohdnizambinkenedy

Lapar lar pulak..nsib ada mmbe nk teman #orgkampung

2

rozianawatizainudin

Miss this moment.. #orgkampung#kedah#perak#selangor

0

hafiz_hashim87

walaupn mlysia kalah tp aku x mudah mengalah untk mu...cia cia cia #rayahaji2018 #kedahseratarata #orgkampung

1

supyjasuli

0

azri_hariz

Ootd mung hahaha 😂 Salam Aidiladha

7

ayue_b

Selamat hari raya aidiladha . #Orgkampung

0

najmika1015

Mat ri ye😜 #rayahaji2018 #orgkampung

3

harudinsukarman

9

therealikhmal

Mula dari bawah Ramai orang makan nasi tapi x pernah pergi sawah #orgkampung #geraksolo #xyahpelik

5

nurikhlas_ikhlas

0

ausrahman

#hasilmembubu #orgkampung #ikansungai #udang #rezekibubu tnagkapan bubu mlm ini..ikan name ape ntah dgn udang..haha..aminn

0

ausrahman

4

rosmaizas2

Biji deghoyan .....x semua org tau mkn... Makcik ni semua mkn...hahaha... #orgkampung#dukestet#

4

ajakbp

Jgn pandang belakang.... #orgkampung #ygtau2aja #watlekxdepeace

2

lynnanim

Time out.. Special guests on the island! Jom kita layan org Oman... Welcome to the island Mak Nyonya, @malaariffin and anak2 😘 #LynnAnim #orgkampung #bangsajohor

0

ustazrockkk

Hrini punya citaa kita kelah huhu... #UstazRock #Alif_Akmal20 #xpdc_cromok#orgkampung#bdxkampung #ankjatikgganda #malaysiaku#Abgxhensem #kelahsampaipenat

3

anarohanahashim

Perfecting Perrrrpiumee... Makanan mak abah hari ni... 😂😂😂😂😂 #orgkampung

1

asrulnizam5698

Jolok wahh nyorr luu..Panahh bedaho weyy😜 #orgkampung

0

ajakbp

16

ukhty_nur_jannah

Bila blh mkn lauk mcm ni pon dah sedap..mkn pulak dgn nasi panas2. Nyummmy. ikan tu sebab tak mau bg gaduh😂😜 #tb #orgkampung #laukalakampung

3

_izzat_yusoff

Kait moktan sat..merah elokkk 😍😍 #orgkampung #tokai #k #bye

1

urbanus_uri

Keluarlah temui alam semesta yg luas kau akan bertemu dgn setan😂😂😂 #orgkampung #oranglembata #lembatamanisle #petualang #adventure #danaukelimutu #danautigawarna #nttindonesia

0

asrulnizam5698

Lapa buah deqian,moktan ngan dokong ehh..lma dak makan😋😋 #orgkampung

3

mamiazza

Yesterday task.. Jgn berhenti mencuba. #makeupaddict #makeuplover #cutcrease #orgkampung

1

qayyum_asraf

Okay abg payung gambo je la er #orgkampung #durianpaduu

6

marwan_cch

Macam ni la Orang Kampung. Durian Dah Gugur,Lepak Tepi Sungai..Tak Layan Sgt Musang King,Layan IOI Pulak la..😜 #MusimDurian #orgkampung #Lepeh #KualaLipis #pahangdarulmakmur #ikansungai #IkanKerai #Lepaktepisungai

14

wansuhaida

Al kisah mekap viral 8 hegget..testing day 1..masuk kelas student dh kecoh2 cg sue pakai apa nmpk plek..cukur kening ke🤦‍♀️..mcm2 tekaan..cg sue dh blushing dh..malu wei..tgh2 doa pn dorg duk meneka..adudu ank2 oi..mentang2 la cgmu ni jns xpakai mekap..skali try skit je pn dh ada yg tegur..siap ckp..baru nmpk muda 😂😂maknanya sblm ni cg tua la ye😝😝..ni nak kbo..cg sue pakai cozuma jgk tau..meh la order..kompem lagi muda 😁😁 #takminatmekap #orgkampung #kohadosephora #kupakaicozuma #8henggetpunbest

10

akidsyahmi__

Pergi kebun cari durian,durian tak masak lagi😭😂SalamJumaat😜❤️ #kampunghalaman #orgkampung #29syawal1439

2

lezyanalayola

✋JJCM Ikan kembung celup tepung.udang celup tepung.sotong celup tepung 🐙🐟😋👍👍👍 Coconut shake.nyior askrem Kelapa🌴🌴🌴🌱🌱🌱🍧 #layanmenukelate#asli#orgkampung#sedap#kawesukomake#😘😍❤#

0

hisyamklon

bos kecik dtg lg, melawat kawasan katany... #syukurselalu #rezekidariallah #anakku #nasilemakpower #orgkampung #orgperak

0

ilaabey

Asam kuinin...terbaikk air tangan omak den...mabelesss...lamo dah x makan...lauk kampung.. #airtanganombongmeah #orgkampung

4

buce_molinar_98

Ikan paus 😁 #orgkampung

0

panglima.firdaus.3

7

cdin31

4

hantubocong

0

jai_yun

Inikan raya.. rayakan ini.. kan ini raya.. raya inikan.. inikalilah!! Tibee!!!!! 😁 skolah nk mula guys.. jgn lupa kapur kasut... #orgkampung #faazfamily #syawal2018 #acahacah

0

f____9808

" Katak Kenyang Lalu Tertidur" " Gajah Pitam Lantas Terjatuh" " Andai tak sempat tangan menghulur" " Ku mohon ampun dari jauh" #maafblakodeh🙏 #orgkampung #kainpelikatlalalala #raya7syawal #matriye2018

0

muceynz

Badang sungai petani.... #matpetai #badangsp #orgkampung

3

cyliah81

Dapat Ole² roti pun rasa hapy sudah. 🙊😂😍 #Sabahan #OrgKampung #7Syawal #MinKaffeFev

0

faishalamuruddin

5 eid✨ cuti sudah habis bossku esok kerja 😫 #orgkampung

1

irfanzulkifli19

0

shazwan_sjkg

Raya lgi..raya kan sebulan... 😁😂 #orgkampung #alhamdulillah😇 #4syawal🌙

0

naldo_neonufa

0

fiqqprime

Selamat hari raye maaf zahir n batin..raye 2018 semue bujang lagi #sibling #orgkampung

1

jai_yun

Biru kilat Bkn biru politik💙 Tapi Biru biru yg sgt syantik❤️ Biru syantik Bkn syok syantik💛 Bg can abam nk gedik syantik💚 Titik!!💜😘 #faazfamily #cikgufaizal #sungaitengi #orgkampung

9

mieyzha_kechik

bukan selalu setahun sekali. ehe #orgkampung

0