Orgkampung Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

nurikhlas_ikhlas

0

ausrahman

#hasilmembubu #orgkampung #ikansungai #udang #rezekibubu tnagkapan bubu mlm ini..ikan name ape ntah dgn udang..haha..aminn

0

ausrahman

4

rosmaizas2

Biji deghoyan .....x semua org tau mkn... Makcik ni semua mkn...hahaha... #orgkampung #dukestet #

4

lynnanim

Time out.. Special guests on the island! Jom kita layan org Oman... Welcome to the island Mak Nyonya, @malaariffin and anak2 😘 #LynnAnim #orgkampung #bangsajohor

0

najmika1015

5

ustazrockkkkkkkk

3

anarohanahashim

Perfecting Perrrrpiumee... Makanan mak abah hari ni... 😂😂😂😂😂 #orgkampung

1

dekk_tinn

Selesai untuk malam nikah💕. Xap kan baru nk post😋. #temabajukurungkedah #orgkampung #asaldrikampung

0

ajakbp

14

ukhty_nur_jannah

Bila blh mkn lauk mcm ni pon dah sedap..mkn pulak dgn nasi panas2. Nyummmy. ikan tu sebab tak mau bg gaduh😂😜 #tb #orgkampung #laukalakampung

3

magic_aloy_paint

[28/07, 11:20 am] ‪+60 11-1073 7751‬: Anda yg nak turunkan berat badan, wajib baca sampai habis Tak sempat bersenam untuk turunkan berat badan? Berat badan pun makin bertambah2 sejak lepas raya?Jangan risau, kak nor cuba bantu anda. Nak turunkan berat badan cara selamat? Tanpa perlu makan ubat kurus Tak perlu sapu losyen Tak perlu diet. Sabun2 gosok2 je buleh turunkan berat badan. berat badan kak nor dah turun 6 kg sejak guna sabun kurus ni. Masa mandi liang roma kita terbuka. sabun badan,perut,paha, lengan,belakang dan tempat berlemak dgn sabun kurus ni,gosok2 sabun ni biar meresap dlm kulit selama 2 minit. pastu bilas.tak payah guna sabun lain dah. Nak kurus kena istiqamah.bukannya sabun hari ni,esok terus kurus Sabun ni berasaskan lada hitam,halia,lemon, garam bukit dan olive oil berkesan untuk Menyegar dan meringankan badan Menurunkan berat badan Menghilangkan lemak Membuang angin Menghilangkan daki Menghilangkan bau badan sesuai untuk lelaki dan perempuan harga sabun rm30 termasuk poslaju sabah/serawak rm35 termasuk poslaju #produktempatan #murah #orgkampung

0

_izzat_yusoff

Kait moktan sat..merah elokkk 😍😍 #orgkampung #tokai #k #bye

1

urbanus_uri

Keluarlah temui alam semesta yg luas kau akan bertemu dgn setan😂😂😂 #orgkampung #oranglembata #lembatamanisle #petualang #adventure #danaukelimutu #danautigawarna #nttindonesia

0

mamiazza

Yesterday task.. Jgn berhenti mencuba. #makeupaddict #makeuplover #cutcrease #orgkampung

1

qayyum_asraf

Okay abg payung gambo je la er #orgkampung #durianpaduu

6

marwan_cch

Macam ni la Orang Kampung. Durian Dah Gugur,Lepak Tepi Sungai..Tak Layan Sgt Musang King,Layan IOI Pulak la..😜 #MusimDurian #orgkampung #Lepeh #KualaLipis #pahangdarulmakmur #ikansungai #IkanKerai #Lepaktepisungai

14

wansuhaida

Al kisah mekap viral 8 hegget..testing day 1..masuk kelas student dh kecoh2 cg sue pakai apa nmpk plek..cukur kening ke🤦‍♀️..mcm2 tekaan..cg sue dh blushing dh..malu wei..tgh2 doa pn dorg duk meneka..adudu ank2 oi..mentang2 la cgmu ni jns xpakai mekap..skali try skit je pn dh ada yg tegur..siap ckp..baru nmpk muda 😂😂maknanya sblm ni cg tua la ye😝😝..ni nak kbo..cg sue pakai cozuma jgk tau..meh la order..kompem lagi muda 😁😁 #takminatmekap #orgkampung #kohadosephora #kupakaicozuma #8henggetpunbest

10

akidsyahmi__

Pergi kebun cari durian,durian tak masak lagi😭😂SalamJumaat😜❤️ #kampunghalaman #orgkampung #29syawal1439

2

ishaksoepoe

Sekolahan #orgkampung

0

lezyanalayola

✋JJCM Ikan kembung celup tepung.udang celup tepung.sotong celup tepung 🐙🐟😋👍👍👍 Coconut shake.nyior askrem Kelapa🌴🌴🌴🌱🌱🌱🍧 #layanmenukelate #asli #orgkampung #sedap #kawesukomake #😘😍❤ #

0

hisyamklon

bos kecik dtg lg, melawat kawasan katany... #syukurselalu #rezekidariallah #anakku #nasilemakpower #orgkampung #orgperak

0

ilaabey

Asam kuinin...terbaikk air tangan omak den...mabelesss...lamo dah x makan...lauk kampung.. #airtanganombongmeah #orgkampung

4

buce_molinar_98

Ikan paus 😁 #orgkampung

0

mhmdfii_

1

panglima.firdaus.3

8

cdin31

4

ita_goes

Gak nyangka bisa sama sama k sini Bareng budak duo bijik ni #orgkampung liburan ke KL😀😀😀😍😍😍😍

0

hantubocong

0

cyliah81

Dapat Ole² roti pun rasa hapy sudah. 🙊😂😍 #Sabahan #OrgKampung #7Syawal #MinKaffeFev

0

faishalamuruddin

5 eid✨ cuti sudah habis bossku esok kerja 😫 #orgkampung

1

shazwan_sjkg

Raya lgi..raya kan sebulan... 😁😂 #orgkampung #alhamdulillah😇 #4syawal🌙

0

naldo_neonufa

0

fiqqprime

Selamat hari raye maaf zahir n batin..raye 2018 semue bujang lagi #sibling #orgkampung

1

mr.ha_rays_lgc

Ragam Raya 2018 🤗 #raya #teamrayaklate #familia #jomberaya #orgkampung #nikmatrayadikampung #elrahexclusive #elrahexclusivelundang 1st time pkai kurta 😁 thanks @elrahexclusivelundang nice 👍😍

3

ahmadnazmimansor

The very reason you have to watch what you eat. Supaya tak sakit peyot malam2. Haha Org post gmbar raya aku post gmbar jamban. Selamat hari raya! #raya #teamrayaperak #orgkampung

7

alvinaempire.siti

1st raya bersama si ketam.. kita bakar dia.. #orgkampung

13

naqman74

2

mie_caj

Setle persiapan raye anok bini kite kodek mambang kuning la plok.. mari buoh pisang nie jela bole ngadap😂😂😂 #gengrayapahang #orgkampung #diamdiamjerr

2

amanzul

Kirja2..esok raya wei Pasa yg tgh hadpa jem tu mohon bertabah.. #anakperak #orgkampung #esokraya #hatihati #familylife

2

hisyamklon

berlemang kite raye nie.... #orgkampung #syukurselalu

0

dapurdamite9

0

jakasuryaadipurnom

5

mozastudio7417

Pabila Orang kampung kita nak balik Kampung ""Tapi colour tak naik 😂😂 so sory Bro @mohdkhayal WE have to wait at least 2HOURS🤘🏻👩🏻‍🎤... P/s : masa da suntuk Guys ""‼️‼️‼️‼️Lets Rambut Raya 💥💥 👉🏻PROMOSI ‼️‼️💥PROMOSI 💥‼️‼️‼️PROMOSI💥‼️‼️‼️‼️ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• # • OPEN • MON - SUN : 10.30AM - 12.00PM • ANY INQUIRY : +60390252227/+60183240141 • EMAIL : mozaparlor83@yahoo.com.my • FACEBOOK : mozastudio7417 • INSTAGRAM : @mozastudio7417 #••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• # • TMN LAGENDA SURIA ( Cheras Ulu Langat ) 👉🏻Waze # ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• # #mozaparlor #orgkampung #hairculture #ramadhankareem🌙 #alhmdllh #hardworkscissorman #barbergangs #allstarbarberconnection #junkiestylist #mozastudio #mozaandco #hairdresser #barberstylist #goldwell #hairdresser #tristarpomade #promosiraya #haircolour #fullhouse

0

pokku_bfu

0

andhaq_alhaq76

Warna warni ramadhan... Alhamdulillah.. selesai sudah mengemas laman rumah.. #lamanKampung #orgkampung

0

jameslim8

1

eddy_jeffery_erdikah

done arm day,, #💯edit #orgkampung

0

ah_meng46

Layan futsal jap sambil pam weed dan senyum...... #futsal #orgkampung #kamibersama #tenangisgood🍁 #tunjal

11

eddy_jeffery_erdikah

usaha dah trus berusaha untuk dpt kan sesuatu yg kita ingin kan,,doa doa kan sya untuk camback lps raya nie😝,,done sholder day,, #💯edit #orgkampung

0

rayadidudi

dikampung halaman Bp. YUSRIL & Bp. AHOK Kakara SaUmurUmur Ninggali laut ampir gak ada Ombak trus ditengah laut Loba BatuBadag,aWan na deuih meni asa deUkeut pisan.. #dasar #orgKampung #kakara #ninggali #laut #sedih #wEkwEkwEk

0

emyyblack

kembali ke zaman silam...suatu ketika dahulu berbasikal semasa ke sekolah #orgkampung

0

eddy_jeffery_erdikah

stel chest day tuk mlm nie,, #💯%edit #chestworkout #orgkampung 💯%

1

razi_john95

Habis Cerita Berbuka Puasa Tadi 👌🏼. Next Ada Lagi Siapa-siapa Nak Ajak Sy Berbuka Sama-Sama? #Nilai #BersamaBujang #Orgkampung #Kitakawan #kitaok #P20Pro #MalaysiaBaru

0

azmalizawaty

Msk pedas terung telunjuk+ikan blis+petai... #orgkampung

2

sharifahyong

Stok terakhir.. tunggu stok baru xsampai2 lagii..Ptg ni lauk ni ja kut yg rasa2 laju skit makan..😂😂 Alhamdulillah..selamat berbuka puasa.. #Pekasam.. #OrgKampung..

0

husna_zolkafli

The best revenge is to move on, get over it, and continue to succeed. Never give someone the satisfaction of watching you suffer... #alhamdulillah #keepsmile😊 #moveon #naturalovers #sisbiasabiasaje #orgkampung

2

jaa_5za7

Selamat brbuke🙋🏿‍♂️ #orgkampung #mntkmaafblake

0

azreenizav3max

Berbuka dngn ulam-ulaman..baru berselera makan...🍀🌱🌿 #orgkampung

0

azery_sh

walk it,like it,talk it Ramadhan Kareem,Allahu Akram Dont be a servant of Ramadhan,Be a servant of Allah..... 😁 #salamramadan #salamperantauan #sepkitojgnpecoh😂 #teamrayamesia #orgkampung

6

itzman_m

Release tension 🐦☁ #orgkampung

2

anoiyinion

Bila mkn spagetthi bolognese, rasa nk potong2 cabai melaka, taboq atas.. #tekakmelayu #orgkampung #rezekihrini

1

daenghase_

Bos smo puasa jadi bolomaapu ti pasisa gondrong kalo punya kosalahan dalam kosompitan... Wokeeyyy.....!!! #Ngopipagi #orgkampung #pasisagondrong

0

babeieka30

0

rizaljulius

Orang Kampung kangen Kampung. 👆😌😌- - 🌏Padang Data, Balingka. #orangkampung #orgkampung #balingka #igers #traveller #desa #kampung #nagari #sumbar #sumaterabarat

2

izzara_aisyah0409

Sapa tau ape kegunaan benda2 nie😊😊 Sapa penah gune angkat🙋🙋 Kati,pine,sirih,kapur,tembakau #makanpinang #orgkampung

3

chibi_maruko82

Paroklaaa ngantuk wehhh... #balikngundi #orgkampung

0

mr_adyrashidi

Dalam hidup bkn kekayaan yg ku cari..tapi cukup sekadar rezeki yg xprnh putus seperti air yg mengalir #orgkampung # #usahawalaupunpernahtersungkur # #jgnputusasa #

0

shikin_maneh_maneh

Jual pinang pulak sbb harga getah turun n musim hujan la ni.. #orgkampung

1

hairy_zulkarnain

Ala cian msuk longkang yee ...hahaha #fightbowling🙌 #withlove❤️ #done✅ #ilovemyprincess👑 #nntirepeatlagi #orgkampung #stayhumble @hafizahrahmat_

0

faraiqim2110

0

aziimmmmazman

Tahniah capang @khairulfahmi93 dan @farahwahidah_ismail . Semoga berkekalan hingga ke jannah. #orgkampung #p44 #permatangpauh

28

eyza_azliza

4

qarniey

I nak tunjuk jugak baju makan tahun ai wlupun kegendutan ai jelas dan nyata disitu yaa..hahaha 😆😆 yg pntg kompiden gaiss..hahaha 😆😆 #makantahun2018 #kampungpadang #orgkampung

4

me.is.nur.idayu

U want some? Siput sedut sungai... Bersih je... Dan sgt berdaging.... #orgkampung #gadiskampung

1

captzet

4

_fadilahkhalil_

Rama2 terbang merata,sungguh Cantik aneka warna, hisap madu di kebun bunga tapi sayang hidup tak lama..😑 P/s: belajar dari kesilapan #telukIntan #umhKampung #orgKampung #umhMa&Abah

0

ucu_yaoyanie

Bila berbudi kpd tanah.. ni laa hasilnyer.. #LimauPurut #OrgKampung #SyukurAlhamdulillah

0

as_khalifaa

Bahagia itu sederhana #orgkampung

0

nurienzaien

Yg plg best... #brunch ari mggu... #hotmama #cooking #masak ikan slayang goreng serbuk kari + masak lemak kulat sisir bersama pucuk paku dan ikan bilis tumbuk + telur dadar... #orgkampung

1

_ahmad_1017

Huhuhu 😋👍 #orgkampung #melakafood

1

kopijantan

0