Padangbesar Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

kambinggolekmrpepper

2 EKOR TERGOLEK!!! Alhamdulillah laris dan licin KAMBING GOLEK MR. PEPPER diserbu tetamu rumah EN HAMIZUL dan KELUARGA.. Sebanyak 2 ekor kambing aqiqah selamat Dibakar dan Dihidangkan.. Terima kasih En Hamizul kerna telah 2 KALI MENEMPAH KAMBING GOLEK MR. PEPPER utk majlis Aqiqah.. LOKASI : FELDA MATA AYER, PDG BESAR TARIKH : 09 DISEMBER 2018 #Aqiqah #kambinggolek #mrpepper #2ekor #2ndtime #feldamataayer #padangbesar #perlis #laris #puashati #sedap

0

mytravelbert

Welcome to Malaysia, 73th country, 15th in this "wide" journey...#malaysiathailandborder #welcometomalaysia #padangbesar #padangbesarborder #malaysia #thailand #travelbert #worldtrip

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

0

lovely_printing

1

revlshai

Alhamdulillah I can say now my dream to ride a classic train to Hat Yai has finally come true 😍 Totally worth the wait and long journey 😋🥳 #hatyai #padangbesar #staterailwayofthailand #oldschooltrain

4

syuhadabeautyshop

SILA AMBIL PERHATIAN! SUNTIKAN ADALAH UBAT. BUKAN KOSMETIK! Berhati-hati bila nak cantik. Jangan terlampau ikut trend sampai tak fikir kesan akibat. Nak cantik jangan amik jalan mudah. Kesan mungkin cepat tapi merana sakit lain nanti. Nak pilih produk yang betul-betul selamat dan organik tak susah pun. Pilihlah produk semulajadi, selamat & ada kelulusan KKM. Wasap kaksyu untk dapatkan Vitamin C yg dijamin selamat & jimat. 1 botol ada 180 biji, tahan 6 bulan harga tak sampai pun Rm100 😊 Nak hilangkan parut jerawat amik vitamin E sekali. 1 botol ada 120 biji tahan 4 bulan. 0189422196 Kaksyu Tokey_Vitamin_Yang_Sangat_kiut #shakleeperlis #shakleekangar #shakleeperlis #shorubber #unimap #uitmperlis #shakleekualaperlis #shakleepauh #jaip #maip #politeknikarau #shakleeMalaysia #padangbesar #shakleekodiang #shakleearau #kulitkusam #jeragat #jerawathilang

1

syuhadabeautyshop

SILA AMBIL PERHATIAN! SUNTIKAN ADALAH UBAT. BUKAN KOSMETIK! Berhati-hati bila nak cantik. Jangan terlampau ikut trend sampai tak fikir kesan akibat. Nak cantik jangan amik jalan mudah. Kesan mungkin cepat tapi merana sakit lain nanti. Nak pilih produk yang betul-betul selamat dan organik tak susah pun. Pilihlah produk semulajadi, selamat & ada kelulusan KKM. Wasap kaksyu untk dapatkan Vitamin C yg dijamin selamat & jimat. 1 botol ada 180 biji, tahan 6 bulan harga tak sampai pun Rm100 😊 Nak hilangkan parut jerawat amik vitamin E sekali. 1 botol ada 120 biji tahan 4 bulan. 0189422196 Kaksyu Tokey_Vitamin_Yang_Sangat_kiut Close deal 1 Vitamin C 😊 tq my customer. Tq beli dari @syuhadabeautyshop. Whatsaap me for order. . . 0189422196 #shakleeperlis #shakleekangar #shakleeperlis #shorubber #unimap #uitmperlis #shakleekualaperlis #shakleepauh #jaip #maip #politeknikarau #shakleeMalaysia #padangbesar #shakleekodiang #shakleearau #kulitkusam #jeragat #jerawathilang

0

zilasue98

MEGGI TOMYAM#PADANGBESAR

3

nazalinachedin

1 2 3 Renyehhhh Sapa kawan mamalina mesti pandai selpi 😂🤣😂 #ostrich #padangbesar #perlis #malaysia

2

tembunkitchen

Done delivery Nasi Lemak Chicken Lava . TQ pd yg order harini ❤ . Kita bru nk sarapan merangkap lunch lapaq gedik2 oii . **Chicken Lava biasa ada @tffcafe . #homemade #nasilemak #nasilemakchickenlava #chickenlava #chickengrill #westernfood #westernfoodperlis #perlis #padangbesar #kangar #arau #vendoronline #vendorperlis #bazaarpaknil #bazaaronline #madewithlove #tembunkitchen

1

tupperwaremalaysiasale

2

birdiejourney

Ayoyo @ktmbofficial You made Birdie sad lor. Birdie is taking the rail from Melaka to Padang Besar, want to go see some pretty Phuhying, but Birdie till now still failed to buy ticket. So many attempts since 3-day ago, you know 😭😭😭 How o now? Can Birdie buy online? 🤔🤔🤔 #ktmb #keretaapimalaysia #pulausebang #padangbesar

5

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

1

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

0

queencontrolprinting

0

sweetdara_peghelih

Jangan lupa sebelum tidoq Jamu terbaik! Kena try baru tau! Jangan cakap dlu tapi tak try pun! Readystock ok! Wassap laju² 0164206117 #sweetdaraperlis#sweetdarakm#ketatmencengkam#uum#uitmarau#kuips#ptts#arau#jejawi#kualaperlis#padangbesar

1

mediapromil

💞 TESTIMONI POSITIF HAMIL 💞 Alhamdulillah.. hari ini kami berbagi kebahagiaan, Lagi2 kami memberikan bukti MANFAAT dan KWALITAS dari HERBAL BEE, yakni keberhasilan HAMIL dari salah satu Pasien kami di bulan DESEMBER ini.. Kali ini kabar bahagia itu datang dari Pasien kami.. MINGGU, 09Desember 2018 : 👉 Nama : - (privasi) 👉 Usia Suami Istri : 28 & 24 👉 Alamat : Bogor 👉 Keluhan : haid tidak teratur & sperma suami encer. 👉 Konsumsi Herbal : neuven, seagold & alfalfa Dari keluhan beliau kita seharusnya sadar, bahwa yang terpenting adalah keyakinan yg besar, karena selama apapun pernikahan anda & berapapun usia anda, selama kita yakin akan ikhtiar kita. Maka segala sesuatu yg tidak mungkin semuanya akan menjadi mungkin, PERCAYALAH...!!! Lakukan sekarang atau tidak akan pernah terjadi 😔 Karena Tuhan bersama dgn orang2 yg yakin & tidak berputus asa. 😍 Ini motivasi untuk bunda ① yg belum promil, ② yg sedang promil, ③ yg baru memulai promil, ④ yg sudah terputus promil, ⑤ yg promilnya masih menunggu keberhasilannya, ⑥ bahkan yg benar2 sudah berhenti promil. Salam ✌ garis merah bunda

4

zueraris

Mai melawat kawasan #padangbesar #keretapi

0

bandit_barbershop_perlis

1

alfizz_1018

6

nrl.asfa_

1

dawsongan

0

city_rails_malaysia

Trains that links both North and South of Malaysia! . #ets #jomnaikktm #jomnaiklpt #komuter #commuter #electric #express #ktm #mrt #lrt #metro #subway #underground #asia #malaysia #kualalumpur #scs #class92 #class93 #train #csr #railways #tampin #klsentral #penang #padangbesar #gemas #centralstation . @spadmalaysia @ktmbofficial @mykomuter @electrictrainservice . If you wish to repost, please tag @city_rails_malaysia (for IG) or Cityrails.my (FB and others). All rights reserved City Rails Malaysia 2018

0

sisnsy_mr

i have 2 kinds of personality sometimes i would be this cold hearted person who doesn't care about anything and sometimes i would be this person who's literally sensitive to everything C.J.7 #cj7 #padangbesar #perlis

1

norhayatisaffie

DAY 2 #padangbesar Lepas dah lepas imegresen. Pergi dekat kaunter kastam pulak, serahkan original atau copy grant kereta. Owner kereta kena handle semua dan sign kat borang yang dia daftar nanti. Borang tu adalah declaration form bawak masuk kereta. Kalau tak, ko kena dendritic nanti. Dah settle semua ni baru lega nak masuk Thailand tau.

0

norhayatisaffie

DAY 2 #padangbesar Que untuk masuk imegresen Malaysia. Berhenti cop passport. Ada dua kaunter. 1 khas untuk driver. 1 lagi untuk penumpang. . . Kat sini kami sangkut 3 jam untuk melepasi border ni. Mungkin musim cuti. Ramai lah orangnya.

0

megatlutfimegatrahim

Tahniah dua hero Tahniah kepada Muhammad Aqil Anaqi Mohd. Azhar dan Nurisyraq Sahidan yang masing-masing berumur sembilan tahun yang dah 'upgrade' dari hero kepada super hero dengan memilih Pakej Berkhatan dengan KPJ Perlis Specialist Hospital hari ini. Kata Muhammad Aqil, mulanya dia risau untuk berkhatan tetapi lama kelamaan perasaan bimbang itu hilang kerana ingin menjadi super hero kepada kedua ibu dan bapanya. Sementara itu, Nurisyraq Sahidan pula berkata, mulanya dia amat takut untuk berkhatan tetapi kerana kemesraan doktor dan jururawat KPJ Perlis Specialist Hospital perasaan takut itu akhirnya hilang. "Mulanya, saya menangis kerana takut tetapi kemesraan doktor dan jururawat hospital berjaya menenangkan saya selain proses berkhatan yang sekejap sahaja," kata Nurisyaq. Tahniah kepada dua super hero Muhammad Aqil dan Nurisyraq. Ingin berkhatan ingat KPJ Perlis Specialist Hospital. Rakan-rakan lain yang ingin berkhatan di KPJ Perlis Specialist Hospital boleh menghubungi talian 04-970 7777. Sumber: KPJ Perlis Specialist Hospital #KPJPerlis #CareForYou #Perlis #Kangar #Arau #PadangBesar #Satun #Thailand #Langkawi

1

mizzeda

Tak dapat pergi thailand,, Pergi sini pun jadi la😂 #padangbesar #padangbesarperlis #thailand #borderthai #malaysiathailandborder

0

lyana_liza

Hangout with Nabb and Aini #Padangbesar

2

kkafutara

0

tupperwaremalaysiasale

2

phitchawat

0

eida_syida

Hari ni kami biru2 Good day Balik sekali haluan lain2 👭 #padangbesar #kolakedahbaqhang

1

kedaiemasseriarau8

Sale!! Sale!! sale!! RM 159/g🎉🎉 RM 159/g🎉🎉 RM 159/g🎉🎉 2 hari shj syg2 Sabtu & Ahad #likesharetag terbanyak ya syg2 Hadiah bulan Desember menanti anda ♨Cuci Barang Kemas Percuma ♨Dibuka setiap hari ♨10.30 pagi hingga 6.30 ptg #perlis #arau #kangar #kodiang #changlun #kualaperlis #langkawi #padangbesar #bukitkayuhitam #padangsera #jitra #alorsetar #utara #emasmurahutara #jomkumpulemas #bolehsurvey2 #bolehcucimata

2

bombshellperlis_my

Belanja #TestimoniBombshellBabe dari seberang laut sana. Walaupun Kakak cover area Perlis, Kakak ada ja terima order dari Sabah/Sarawak tau ☺️ . . 🍑 Bombshell cream RM 69 (60g) 🍷 GlamGirl Juice RM 89 (21 peket) 🍑🍷 Sexy Combo RM 149 (jimat RM 9)⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀ 🚗COD Kangar, Kuala Perlis, Arau, Beseri (FREE)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📮Postage everyday except PH & Sunday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀ 📲Whatsapp 012 487 3586 (click no at bio)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bombshellperlis #bombshellkl #teamleen #bombshellbeaute #bombshelltrending #bombshellbreastcream #bombshellbreastandbootycream #bombshellmalaysia #agentbombshell #produklakukeras #breastcreammurah #breastcreamno1malaysia #breastcreammalaysia #krimtetek #perlis #kangar #arau #padangbesar #kualaperlis #bazarpaknil #hantarantunang #hantarankahwin #pelaminperlis #pematahhati #makcikbawang #produkviral #bombshellkedah

1

sweetdara_peghelih


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118