Parfumeworld Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

beautybutterfly10

Άρωμα τύπου Tom Ford Black Orchid 🌺🌺🌺 Απόκτησε το άρωμα τώρα με ένα μήνυμα!!!💌💌 Αποστολή παντού!! #BeautyButterfly #CosmeticsShop #ShopOnline #BeautyShop #ParfumeWorld #Parfume #WomansAddict #InFashion #InstaShop #InstaLove

0

beautybutterfly10

Good girl συλλεκτικό μπουκάλι 👠❤💌 Άρωμα στο συλλεκτικό μπουκαλάκι του full of stras Κάντε άμεσα την παραγγελία σας!! #BeautyButterfly #CosmeticsShop #ShopOnline #SummerSales #SeasonSales #BeautyShop #ParfumeWorld #Parfume #WomansAddict #GoodGirl #GoodGirsGoneBad

4

beautybutterfly10

Flower parfume!! Υπέροχη λουλουδενια ευωδιά που θα σας συνοδευει όλη μέρα!! Τιμη:5€ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα ➡️💌📬 #BeautyButterfly #CosmeticsShop #ShopOnline #SummerSales #SeasonSales #ParfumeWorld #Parfume #WomansAddict

0

exo.tique_fragrance

0

exo.tique_fragrance

Ngahaturkeun nuhun ka para mojang mojang sareng jajaka Tasik, paraontos sumping balanja parfum na di exo.tique , salam seungit Tasik exotique @ayusrirahayu13 @iscabelachyd @andreanjulay_mc @putripwd #parfum #stylis #natural #mojangjajaka #tasikmalaya #kameumeut #priangan #hits #parfumeworld #traditional #desain #salamseungit #eksotis #

3

beautybutterfly10

0

exo.tique_fragrance

1

exo.tique_fragrance

0

asad_khankhalil

2

exo.tique_fragrance

Happy week end brader, yang lagi galau akhir bulan , yang udah habis stock parfum nya, biar refresh lagii , mending wisata wangi dulu yukk ke @exo.tique_fragrance , biar hari harimu makin refresh Thank's s to : @putraadithia06 udah setia menjadi pelanggan kami, #fragrance #parfume #nature #refresh #wisatawangi #hits #fashion #menly #caracter #parfumeworld #instagram #lparfumecaffe #coffe #

2

exo.tique_fragrance

Stay Cool and calm Purple deef ice & Green nature Exotique fragrance inspirasi dari wewangian rempah dan papermint dan aroma khas sejuk nya hutan hujan Rasakan kesan pengalaman wewangian yang tidak akan mengecewakan 33ml EDP gred - travel size -premium quality Harga : 55k ajah Contacts : wa : 085212323984 Ft : @banyakide Desainer bottle : @irwanstich #fragrance #photografi #nature #instagram #nicepicture #darkglow #eksotis #parfumeworld #cool #bottle #purple #green #

0

exo.tique_fragrance

Wangi itu bukan sekedar fashion tapi kebutuhan ( exo.tique fragrance) Ft by : @banyakide Designer : @irwanstich #fragrance #parfume #nature #parfumeworld #eksotis #water #smell #instagram #photografi #picture #nice #art #flower #design #tasikmalaya

4

exo.tique_fragrance

Buat teteh teteh yang lagi nyari parfume yang lagi nge hits.. Yukk merapatt #fragrance #exotique #instagram #parfume #rustic # oleholeh #gift #souvenir #parfumeworld #hits #

1

exo.tique_fragrance

Sore guys, sore sore gini cuaca cerah,mau yang hang out udah mandi, udh ganteng , ehhh ... parfume nya habis, pernah ga sih guys ngalamin , waktu mau hang out klo belum di parfume ngerasa ada yang kurang atau, agak kurang PEDE gitu? Klo ada yang ngalamin , ahaaa tenang guys, yukkk mendingan sekarang sekalian hang out nya ke exotique fragrance ajah, solusi tepat tuhh buat ningkatin PEDE kamu, so pasti wangi nya bikin baper Catet yah alamat nya : Outlet 1 : @galeriphone jl.Rsu Dr. Soekardjo no.27 Depan sma 1 Tasikmalaya Outlet 2: @greencoffeeandcarwash jl. Moch Hatta no. 90 lantai 2 Nahh guys buat tambahan nya nihh Selain kamu dapetin parfume yang kualitas nya premium Kamu juga bisa memenuhi kebutuhan mu dalam satu waktu ada: Barber Shop @domebarbershop Car wash @greencoffeeandcarwash Coffe Shop Distro @dr.ricksdenim_tasik_store Laminating car @scuto.laminating Design & grafis @banyakide #shop # fragrance #instagram #tasikmlaya #parfumeworld #art #men #lifestyle #photo #icon #esence #floral #nature #smellgood #

1

exo.tique_fragrance

Telah di buka cabang baru @greencoffeeandcarwash jl. Moch Hatta no. 90 kalang sari Tasikmalaya Temukan karakter wangi mu di sini Dan selain kamu bisa dapetin. Parfum dengan racikan terbaik, kamu juga bisa sekalian. Mendapatkan semua kebutuhan dan service yang memuaskan di sini dalam satu waktu Mau tau ada apa ajah? Ayo kita absen yah : @greencoffeeandcarwash @domebarbershop @scuto.laminating @dr.ricksdenim_tasik_store @mr.mungedenim @banyakide Di tunggu yahh Exo people #fragrance #rustic #desain #furniture #lighting #onterior #parfumeworld #instagram #tasikmalaya #ficture #photografi #art #wood #

4

exo.tique_fragrance

4

ikona_artperfumery

Elixir de bombe 😍 3,2,1...in tukaj je! Tisti posebni trenutek, ki ga ne izpustite in ko se končno odpravite za tem kar si želite... Brez obotavljanja! Pikantna mandarina, rdeča paprika in močen ingver zaživijo ob notah kamene vrtnice in malin. ❤

1

exo.tique_fragrance

Thank's for your testimoni and suport, dari aktor sinetron anak langit, dunia terbalik, 90 second change, preestyler, stuntmoto, Repost by : @gilangberlianaputra Follow : @gilangberlianaputra #testimoni #instagram #eksotis #menli #parfumeworld #preestyler #

0

ir_praja

Iklan exo.tique di jepang, #japan #sakura #ehime khen #people #parfumeworld #instagram #

0

exo.tique_fragrance

Exotique fragrance mengucapkan selamat kepada siska amalia wulandari @siskaamalia_w atas predikat sebagai winner di ajang Azzura model hunt 2018 @azzuramodeltasikmalaya, selamat bertugas, selamat berkarya, semoga amanah. Take by : @gin_yu #azzura #tasikmalaya #fashion #parfumeworld #eksotis #beauty #inspiratip #mendunia #winner #instagram #public #relation #

0

ikona_artperfumery

@jacquesfathparfums LILAS EXQUIS 💜 Vonj nedolžnosti? Na prvi pogled morda, a prepletene harmonije te skrivenostne dišave nas hitro popeljejo v globone neznanega. Igriv, poln presenečanj in nepričakovanih dejanj je angel, ki se nenadoma spremeni v Mefista, ko so nadene ta parfum. 😉

3

ikona_artperfumery

@27_87, znamka, ki popestri parfumski svet s prefinjenimi kombinacijami nenavadnih not, skozi katere prikazuje zgodbo današnjega načina življenja. Končne vonjave tako predstavljajo razkošno dozivetje, katero pooseblja današnjega človeka. 😍✨photo: @christiane.behmann

1

nichecompany

💃🏻Kadın, parfümün de birincil ilham kaynağı... ✨Jacquses Guerlain said: “We create perfumes for the women we admire. Inspired by the notes of a woman” #nichecompany #inspiring #perfumeart #artofperfume #fragrances #perfumeoftheday #notes #parfumeworld #nicheperfume #nichefragrance #experiences #perfumequotes

0

exo.tique_fragrance

Duhh duhh duhh sore ini si hijau mungil lagi bertengger nihh, di jendela kereta sambil, liat pemandangan rumah penduduk daerah matsuyama, chime-ken, jepang, kata yang si empunya nya @rubyramdhani, dengan aroma natural, musk, chedar dan citrus, papermint dan aroma kayu yang hangat dan khas, parfum ini sangat cocok buat nemenin aktivitas sehari hari di jepang, dan wangi nya pun segarr dan hangat dengan sentuhan sedikit sporty, meskipun cuaca dingin selalu semangat dan percaya diri... So buat agan agan, yemukan karakter wangi mu di sini, di @exo.tique fragrance SALAM SEUNGIT TASIK EXOTIQUE Mendunia video by : @rubyramdhani Location : matsuyama chime-ken, japan #fragrance #traveler #train #kereta #vacation #manly #eksekutip #men #fashion #green #nature #video #japan #chime #matsuyama #ekspedisi #parfumeworld #instagram #tokyo #

3

exo.tique_fragrance

0

vladluchinin

0

pinarpiskin_digital_immigrant

1

exo.tique_fragrance

3

exo.tique_fragrance

10

exo.tique_fragrance

selamat pagi exo.people , beberapa hari yang lalu exo.tique dapet kesempatan dan kepercayaan untuk membuat souvenir minggel di pernikahannya @selvikitty &@ranggailham, awal nya ga percaya bisa diterima oleh beliau @selvykitty, tapi setelah di coba Allhamdullilah beliau suka dengan souvenir minggel nya dari exo.tique , dan beliau baik sekali , terimakasih banyak @selvikitty & @rangailham , atas kepercayaan dan suport nya , if : @selvykitty fg: @ginyu product : @exo.tique fragrance terimakasih juga buat my brother @infinitydecoration ,yang selalu mensuport dari awal berdiri nya exo.tique sampai hari ini terimaksih buat sahabat2 yang selalu setia bekerja sama @ginyu @rfmotret @hendiprasesatia @fauzanwahyu @ivanzegu @tsabitzou dan sahabat yang lain nya yag ga bisa di sebutin satu persatu buat pelanggan exo.tique juga terimakasih atas kepercayaan dan kesetianya menjadi pelanggan kami sampai saat ini, #fragrance #souvenir #wedding #testimoni #nikah #ceremonial #minggel #rustic #omahpawon #seleb #indonesia #sunda #wangi #sungit #fantastis #viral #parfumeworld #instagram #tasikmalayabisa #tasikmalaya #adaditasik #

3

parfumtvoy

0

exo.tique_fragrance

0

exo.tique_fragrance

kebahagiaan itu sederhana, cukup kita bersyukur dalam keadaan apapun , seperti layak nya omabk kecil menyapa lembut sang pasir #katabijak #exo.tiquefragrance #parfumeworld #tasikmalaya #bottle #videoromantis #soundtrack #instagram #neach #sand #wave #fragrance #

0

greenleaf_parfume

🏝🏞Green Leaf Parfume 🏝🏞 . Only one Original & authorized Distributors . . . 70% Essential Oil Fragrances 30% Parfume Alcohol . Get your day be happy with Green Leaf Parfume . . 🏝"Every Fragrance has a story"🏝 . . Open Reseller & Get free tester for Reseller . #parfume #greenleafparfume #parfumenak #parfumeonline #indonesia #travelworld #parfumeworld #refillparfume

0

greenleaf_parfume

🏝🏞Green Leaf Parfume 🏝🏞 . Only one Original & authorized Distributors . . . 70% Essential Oil Fragrances 30% Parfume Alcohol . Get your day be happy with Green Leaf Parfume . . 🏝"Every Fragrance has a story"🏝 . . Open Reseller & Get free tester for Reseller . #parfume #greenleafparfume #parfumenak #parfumeonline #indonesia #travelworld #parfumeworld

0

greenleaf_parfume

🏝🏞Green Leaf Parfume 🏝🏞 . . Only one Original & authorized Distributors . . . 70% Essential Oil Fragrances 30% Parfume Alcohol . Get your day be happy with Green Leaf Parfume . . 🏝"Every Fragrance has a story"🏝 . . Open Reseller & Get free tester for Reseller . #parfume #greenleafparfume #parfumenak #parfumeonline #indonesia #travelworld #parfumeworld

0

greenleaf_parfume

🏝🏞Green Leaf Parfume 🏝🏞 . Only one Original & authorized Distributors . . . 70% Essential Oil Fragrances 30% Parfume Alcohol . Get your day be happy with Green Leaf Parfume . . 🏝"Every Fragrance has a story"🏝 . . Open Reseller & Get free tester for Reseller . #parfume #greenleafparfume #parfumenak #parfumeonline #indonesia #travelworld #parfumeworld

0

greenleaf_parfume

🏝🏞Green Leaf Parfume 🏝🏞 . Only one Original & authorized Distributors . . . 70% Essential Oil Fragrances 30% Parfume Alcohol . Get your day be happy with Green Leaf Parfume . . 🏝"Every Fragrance has a story"🏝 . . Open Reseller & Get free tester for Reseller . #parfume #greenleafparfume #parfumenak #parfumeonline #indonesia #travelworld #parfumeworld

0

andymaleq93

Good morning 😉, just nk bgi tahu totaly perfume @andyandbetto dah habis dijual alhamdulilah, thanks dropship gan agents gagah buat sale, di kl masih byk perlukan agent hehehe 😉 sape nk boleh dm andy or whatsapp 0178731544 , and sape nk perfume @andyandbetto nie korang booking dulu sbb once stock sampai mmg kita terus pos and takut kalo tak booking terus abes ahhaha jagn menyesall 😘 . Yang penting : ✅murah . ✅kualiti tinggi . ✅mesra solat . ✅lasting for 12jam . ✅ bau tersendiri (confirm fall in love) . ✅bau tertingal dekat belakang . follow official @andyandbetto @andyandbetto @andyandbetto @andyandbetto . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

andyandbetto

thanks @vivianchin07 beli perfume @andyandbetto terus ambik 2 bottle 😘😘, sbb perfume @andyandbetto harga mampu milik 😍 . . Nak tahu ape special sgt perfume ANDYBETTO nie ?? . . 🌟 PATI DARI FRANCE - Nie rahsia perfume nie lasting lebih 12 jam!! Yang penting spray kat kulit tangan leher n baju dahh cukup 😘 . . 🌟SIZE - 35ml ( senang nk masuk beg kemana sja boleh bawk uols ke hulur ke hilir) . . 🌟bau bunga2, manis2 Dan lemak2. Perghhh melelehhh . . 🌟HARGA ASAL RM69 tapi disebabkan PROMOSI untuk korang nk bagi special price RM59 jee . . Paling2 sengkek sorang mesti ada satu perfume ANDYBETTO. Dah try sebotol nnt mesti korang nak lagi dan lagi . . So mcm mane uols nk wangi2 tak??? Kalo nak boleh pm tauu 😘 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

4

andyandbetto

Bila kawan sendiri buat review perfume andybetto.... 😍😍 bau yg so nice, so sweet 😍, jgn ketinggalan untuk mendapat kan perfume andybetto tauu .. . . perfume andybetto mesra solat, lepas tuh lasting 12 jam, mempunyai bau tersendiri, yg penting bau dia tertinggal belakang 😍😍 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

Andybetto nie spray sikit jee bau tertinggal belakang fuhhh dappnyeee bau bunga2, manis2 and lemak2 sikit fuhhh 😍 nk pergi majlis keramaian, nak pergi jalan2 atau ke tempat kerja perghhhh memang lasting dan sesuai sgt!! And comfirm kalo pakai org akan sentiasa tanya pakai perfume ape nie wangii sgt hehehe 😍 . . Nak tahu ape special sgt perfume ANDYBETTO nie ?? . . 🌟 PATI DARI FRANCE - Nie rahsia perfume nie lasting lebih 12 jam!! Yang penting spray kat kulit tangan leher n baju dahh cukup 😘 . . 🌟SIZE - 35ml ( senang nk masuk beg kemana sja boleh bawk uols ke hulur ke hilir) . . 🌟bau bunga2, manis2 Dan lemak2. Perghhh melelehhh . . 🌟HARGA ASAL RM69 tapi disebabkan PROMOSI untuk korang nk bagi special price RM59 jee . . Paling2 sengkek sorang mesti ada satu perfume ANDYBETTO. Dah try sebotol nnt mesti korang nak lagi dan lagi . . So mcm mane uols nk wangi2 tak??? Kalo nak boleh pm tauu 😘 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

1

andyandbetto

PERFUME ANDYBETTO IS THE BEST !! 😍 . . Teringin nak wangi2 tapi budget tak cukup ... nie perfume @andyandbetto mempunyai bau tersendiri , bau mahal mmg bau tertinggal belakang .. perghhh nangisss weyy kalah perfume2 antarabangsa yg lain ❤️😍 “BUNGA2, MANIS2, LEMAK2” wahhh so in love 😍😍 . . whatsapp 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

1

andymaleq93

thanks @im_nurul_millionaire beli perfume kita tadi .. 💕 . . sape lagi nk dptkan perfume @andyandbetto boleh DM atau boleh whatsapp kita terus ❤️ sekali bau terus jatuh cinta.. baunya bunga2, lemak2, maniss semanis muka awk semua 😘 . . follow @andyandbetto @andyandbetto . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . . wasap.my/60178731544 . . wasap.my/60178731544 . . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

andyandbetto

thanks @im_nurul_millionaire beli perfume kita tadi .. 💕 . . sape lagi nk dptkan perfume @andyandbetto boleh DM atau boleh whatsapp kita terus ❤️ sekali bau terus jatuh cinta.. baunya bunga2, lemak2, maniss semanis muka awk semua 😘 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . . wasap.my/60178731544 . . wasap.my/60178731544 . . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

1

andyandbetto

BUKTI PERFUME ANDYBETTO IS THE BEST !! 😍 . . tadi cod dekat @lissareeyashini bau dia “BUNGA2, MANIS2, LEMAK2” wahhh so in love 😍😍 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andymaleq93

alhamdulilah rezeki hari nie cust ambik 3 bottle terus tadi masa cod dekat setapak 😍, masa otw balik tadi terus cust g tau mmg “WANGI WEY” “ I SUKA BAUNYA” 😍😍 . . so makin ramai suka bau andybetto perfume .. sbb andybetto fragrance mempunyai bau tersendiri tak sama mcm bau perfume-perfume yg lain 😍😍, bau nya ada bau bunga, manis and lemak2 so dapat bayangkan tak betapa sedapnye bau perfume andybetto nie 😍 . . @andyandbetto @andyandbetto @andyandbetto . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

andyandbetto

alhamdulilah rezeki hari nie cust ambik 3 bottle terus tadi masa cod dekat setapak 😍, masa otw balik tadi terus cust g tau mmg “WANGI WEY” “ I SUKA BAUNYA” 😍😍 . . so makin ramai suka bau andybetto perfume .. sbb andybetto fragrance mempunyai bau tersendiri tak sama mcm bau perfume-perfume yg lain 😍😍, bau nya ada bau bunga, manis and lemak2 so dapat bayangkan tak betapa sedapnye bau perfume andybetto nie 😍 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

alhamdulilah sambutan yg mengalakan hari nie ada cod perfume @andyandbetto 😍😍 syukur .. nnti kita update testimoni 🌹🌹 . . Andybetto nie spray sikit jee bau tertinggal belakang fuhhh dappnyeee bau bunga2, manis2 and lemak2 sikit fuhhh 😍 nk pergi majlis keramaian, nak pergi jalan2 atau ke tempat kerja perghhhh memang lasting dan sesuai sgt!! And comfirm kalo pakai org akan sentiasa tanya pakai perfume ape nie wangii sgt hehehe 😍 . . Nak tahu ape special sgt perfume ANDYBETTO nie ?? . . 🌟 PATI DARI FRANCE - Nie rahsia perfume nie lasting lebih 12 jam!! Yang penting spray kat kulit tangan leher n baju dahh cukup 😘 . . 🌟SIZE - 35ml ( senang nk masuk beg kemana sja boleh bawk uols ke hulur ke hilir) . . 🌟bau bunga2, manis2 Dan lemak2. Perghhh melelehhh . . 🌟HARGA ASAL RM69 tapi disebabkan PROMOSI untuk korang nk bagi special price RM59 jee . . Paling2 sengkek sorang mesti ada satu perfume ANDYBETTO. Dah try sebotol nnt mesti korang nak lagi dan lagi . . So mcm mane uols nk wangi2 tak??? Kalo nak boleh pm tauu 😘 . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

2

exo.tique_fragrance

terimakasih buat sahabat @raniindah010413 atas kepercayaan nya menjadi pelanggan exo.tique , buat agan agan, teteh2, yang blm coba , di haturanan linggih mannga #salam seungit tasik exo.tique Recomended to @yusnie_ramik #parfumeworld #exo.tique #tasikmalaya #instagram #seputartasik #video #rustic #floral #

6

andyandbetto

AndyBetto perfume dah ada pasaran ... yeayy sape nk booking untuk harga promo !! nak takk?? .. . . whatsapp andy 0178731544 nak lagi senang malas nk type nk save just click link di bwh 👇🏻👇🏻 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . wasap.my/60178731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

1

andyandbetto

1

andyandbetto

0

andyandbetto

0

andyandbetto

0

andyandbetto

3

andyandbetto

1

andyandbetto

@andyandbetto telah bgi try lebih 100 org untuk pemilihan perfume yg mane satu lebih lasting and bau yg sgt2 sedap yg ramai org suka ... . semua org memilih bau yg sama😍 jadi kami @andyandbetto mengeluarkan Flora in Woman edp .. insyallah bulan nie kami akn umumkan 😘😘😋. . kepada semua agent yg telah berdaftar untuk menjual, kami akan hantar ke kedai anda secepat yg mungkin love uollss xoxo. . sape lagi minat nk join : Dropship, Agent and stokist boleh whatsapp 0178731544 . . kita boleh jumpa and i akan bgi bau perfume untk menyakinkan anda dgn perfume kami 😘 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

Ramai tanya bila perfume @andyandbetto nie nk kuar .. insyallah dalam bulan nie jugak kalo di izinkan oleh tuhan 😋 aminn . . sekiranya keluar @andyandbetto akan umumkan dan korang boleh start beli yeayyy 😍😍 . . sebarang pertanyaan boleh whatsapp . 0178731544 0178731544 0178731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

INGIN KAN PERFUME @andyandbetto ?? . . ape bau perfume nie yer? bau nye flora dan yg paling penting bau tertingal dekat belakang hehehe, perfume yg tertinggal kat belakang nie perfume yg terbaik jgn salah beli yer 😘😘 . . nk try bau mcm mane boleh whatsapp andy 0178731544 😘 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

1

andyandbetto

“EXCLUSIVE SANGAT” 😍😍 . . tapi harga sgt2 laa murahh ... kami hnya ingin kan yg terbaik saja and kualiti yang terbaik untuk anda .. 😘💋 . . ramai cust dropship agent tgh menunggu perfume @andyandbetto nie keluar .. sabar yerr perfume still in progress masih di kilang .. tak lame lagi insyallah dlm bulan nie jugak kita akan start menjual and pas dekat semua2 agent yang dahh mendaftar dengan kita .. 😋 nnti andy akan umumkan 😘 . . sebarang pertanyaaan boleh whatsapp andy 017-8731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

INGIN KAN PERFUME @andyandbetto ?? . . ape bau perfume nie yer? bau nye flora dan yg paling penting bau tertingal dekat belakang hehehe, perfume yg tertinggal kat belakang nie perfume yg terbaik jgn salah beli yer 😘😘 . . nk try bau mcm mane boleh whatsapp andy 0178731544 😘 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

miss_helmond

1

andyandbettomua

alhamdulilah walaupon perfume andy & betto belom kuar lagi tapi dah ada agent yg dah byr nk jadi agent alhamdulilah rezeki 😍😍😍❤️.. . . andy just bgi dia tester perfume andy untuk dia try lepas tuh terus in love .. so korng kalo sekali spray dah in love ape tah lagi kalo korang pakai ... hidup nie kene sentiasa wangi 😍😍. . . andy sgt3 penting kan wangian sedangkan nk tido pakai andy kene pakai perfume dulu ahahha mengada tapi setiap orangkan lain2 💋 . . so andy perlukan lagi DROPSHIP AGENT STOKIS (seluruh negeri) jgn risau andy akan sediakan tester untuk korng bgi bau dekat cust 💋 . follow @andyandbetto @andyandbetto @andyandbetto @andyandbetto . . whatsapp andy skrg 0178731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

1

andyandbetto

thanks org2 melaka yg support @andyandbetto fragrance .. 😘😘 . . once perfume dah sampai andy dan betto akan poskan dekat agent2 semua .. . . DROPSHIP AGENTS STOKIS (seluruh negeri WANTED!!) . . whatsapp skrg 017-8731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

alhamdulilah walaupon perfume belom kuar tapi dah ramai agent register 😍😍 terkejut sebenarnye tapi syukur alhamdulilah 😘😘 . . so sape nk join agent i boleh whatsapp ke 📱 017-8731544 📱017-8731544 📱017-8731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

0

andyandbetto

just prepare meet agent from melaka ❤️❤️❤️ . . fragrance akan keluar tak lame lagi 😍😍😍 . nk jadi agent modal sgt sgt rendah 😘 whatsapp now 0178731544 . . #andyandbetto #comingsoon #newfragrance #fragrance #2017 #perfume #perfumemaker #malaysia #kamiorgampang #kamiorgpahang #Florainwoman #bazarpaknil #perfumemurah #perfumewanita #perfumecollection #fragrancelover #halal #parfumeworld #parfumecouture #highendfashion #luxuryicon #retail #womenlove #awesome #designer

3

exo.tique_fragrance

selamat siang exo. people, ayooo meeapat kuyy,, dan temukan karakter wangi mu di sini... harga mulai dari 10 ribu ajah, udh bisa dapetin parfum stylist jaman NOW yang sesuai dengan karaktermu , wangi nya tahan lama, stylist, soft, gentle, enggak lengket, ademm pula ..merapat kuyy, pemesanan bisa juga lewat online di WA: 085212323984 "tasik teh seungit tasik exo.tique" #fragrance #tasikbisa #jamannow #stykist #inovation #parfumeworld #kreative #instagram #testimoni #dinamis #wanitakarir #seungit #essence #floral #nature #smellgood #

11

andyandbetto

2

andyandbetto

0

andyandbetto

0

andyandbetto

1

mozhiyottil

0

andyandbetto

0

andyandbetto

0

andyandbetto

1

andyandbetto

0

andyandbetto

0

my_perfumery313

Narkotik Fleur edp Original 100ml-689azn Hazirlanma 30ml-35azn Fleur Narcotique Ex Nihilo - это аромат для мужчин и женщин, принадлежит к группе ароматов цветочные фруктовые. Fleur Narcotique выпущен в 2014. Парфюмер: Givaudan. Верхние ноты: Бергамот, Личи и Персик; ноты сердца: Жасмин, Пион и Апельсиновый цвет; ноты базы: Древесные ноты, Мох и Мускус. #vipperfume #narkotikfleur #fleurnarkotik #exnihilofleurnarcotique #narcotiquefleur #bakuparfum #parfumeworld #originalparfumler

2

milaaaa_luda

You never fully dressed without a perfume 🖤 new obsession 🖤 #catsofinstagram #persiancat #chanel #gabriellechanel #parfume #parfumeworld

2

kloudalz

0