Penang Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

sharulmizwan

My first ever running event. 5KM Fun Run while my brother enter the 12KM. Thanks @shafuanmuazzam ajak join, a good start to a healthy lifestyle. Sebab first time, so tak lari pun tadi, jalan ja sebab seronok observe sekeliling dan orang2, macam2 ragam ada. Ada yang anak lari lagi laju dari ayah, ada yang bawa stroller bayi, ada yg berbaju hujan dan payung. A good experience I would say. #ProvinceWelleslyRun2018 #Butterworth #Bagan #PWR2018 #FitMalaysia #Penang

0

juicecode

0

ziying_liang_

0

thepatchesviral

Thanks kerana membeli dengan THEPATCHESVIRAL 😊😘 . Nak patches,bomber jacket,kasut patch yang murah dan high quality? Whatsapp kami segera📢 . ⚠️KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER/JADI DROPSHIP⚠️ . 🔥Follow kami THEPATCHESVIRAL di Facebook dan Instagram 🔥 . Follow link dibawah untuk TIPS BISNES dan MOTIVATE 📢 https://t.me/Theempireviral . #malaysia #malaysian #melaka #sarawak #sabah #perak #johor #perlis #kedah #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #patch #patches #patchesmurah #patchesborong #patchesmalaysia #sayajualpatches #patchmalaysia #patchescantik #bomber #bomberjacket #bombermurah #bombermalaysia #dropshipmalaysia #dropshippatchwork

0

ys_soong1008

0

audacitymalaysia

🙌🏼 Set-free Sunday! . The atmosphere is thick with praise for Jesus this morning at #audacitymalaysia! . Tune in to #audacityonline (Link at bio) and join us! . #churchinpenang #penang #turnitup #more #sundayvibes

0

kenn.david

Seminggu kemudian baru dapat gambar 🙄 #IFG2018 #interforcesgames2018 #rmpspf #penang

0

sharontsying

2tier 50th Birthday Cake with fresh flower #freshflower #birthday #skhomemadecakes #penang #georgetown

0

rounee_17

0

zinmaxkk

“Trời xanh trong mắt em sâu Mây xuống vây quanh giọt sầu” #penang #gowithLinh

0

ijoi_1986

0

theempireviral

FEEDBACKS DARI CUSTOMER KAMI YANG DISAYANGI😊 . Thanks kerana membeli dengan THEEMPIREVIRAL 😊😘 . ⚠️KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER/JADI DROPSHIP⚠️ . 🔥Follow kami THEEMPIREVIRAL di Facebook dan Instagram 🔥 . Follow link dibawah untuk TIPS BISNES dan MOTIVATE 📢 https://t.me/Theempireviral . #malaysia #malaysian #melaka #sarawak #sabah #perak #johor #perlis #kedah #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #igersmalaysia #igersmalaysian #bag #bagmurah #bagborong #bagmalaysia #sayajualbag #backpack #backpackmurah #backpackmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipbag

0

kctrtw

. KURUNG PAHANG 👚 Material 💯 English Cotton 👚 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 👚 Tiada zip di bahagian belakang baju 👚 Kain susun tepi (kain tradisional) 👚 Pinggang kain fully getah dan zip di tepi 👚 Size xs, s, m, l, xl, xxl . . Harga Asal : RM 65 Harga Promosi : RM 59 Postage : RM8 sm / RM11 ss . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #kurungpahangkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #terlajaklaris #malaysiaonlineshopping #kurungcotton #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungmodenmurah #kebayamoden #kulim #terlajaklaris #bazaaronline #kurungmodern #minikurungmoden #kurungcottonmurah #padangterap #padangbesarperlis #permatangpauh #penang #paritrajabatupahat #pekankuah #ketereh #kualaterengganu #shahalam #portdickson

0

izamiqbal

1

paulooisl

Having tea out at the absolutely gorgeous Suffolk House in Penang. #tea #family #friends #penang #suffolkhouse #travel #wanderlust #architecture #angloindian

0

blouserm25_by_alin

blouse Rm25 pos rm8sm rm10ss bahu 14 dada 40 ketiak 18 labuh baju 26 crepe pm 01140732276 #kedah #penang #selangor #belionline #uitm #usm #kualalumpur #kl #pallazomurah #blouse #blousecantik #blousemurah #blousewanita

0

sarangpenang

0

my_elmothered

0

sarangpenang

2

n_muslimahshop98

0

powerbankmurah_my

DROPSHIP DIPERLUKAN DI SETIAP NEGERI INGIN MENJADI KELUARGA DROPSHIP @powerbankmurah_my ? JUAL POWERBANK PINENG ORIGINAL 🔥UNTUNG 1 BARANG RM10 🔥SEBULAN ANDA MAMPU DAPAT RM2000 🔥TIDAK PERLU SIMPAN STOK 🔥TIDAK PERLU URUS POSTAGE 🔥KHAS UNTUK STUDENT DAN SURI RUMAH NAK DAPAT INCOME TAMBAHAN? WHATSAPP 0135904880 SEKARANG #powerbank #powerbankpineng #pinengmurah #powerbankmalaysia #iphone #samsungmalaysia #kedah #perlis #kelantan #pahang #terengganu #perak #selangor #n9 #jdt #melaka #penang #sabah #sarawak #malaysia #igers #dropship #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia

1

sharontsying

0

bagpack_byiffah

🌹code GM🌹 TBE star Backpack 🌟 3 Colour : Plain Black Red Brown star Black Brown star 🌹Dimensions : 27×13×31cm 🌹Material : Synthetic Leather Rm40sm/Rm45 ss Free Postage Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio #beg #negerisembilan #begcantik #shakleemalaysia #kuantan #kelantan #terengganu #tergantungsepi #begtanganmalaysia #politeknik #johor #terapiinstagram #ajimaura #slingbag #ctdk #backpack #selangor #uitm #penang #kedah #begmurah #shahalam #bazarpaknil #assalamualaikum #pengantin100hari #melaka #cikgusekolah #zulariffin #unisza #janganbencicintaku

0

n_muslimahshop98

0

faiz.abdhalim

Province Wellesly Run 2018 #PWR2018 #butterworth #penang #running #funrun #sports

1

5r_doggies

0

ijoi_1986

0

n_muslimahshop98

New colour 💃💃❤️❤️ . Screenshot colour yang anda minat dengan pilihan di instagram @n_muslimahshop98 Dan wasap di 011 55200309 atau tekan link di bio sahaja 🤗 #bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur

0

unclesam_ontheloose

Was on a short trip to durian orchard belong to a friend when we had a quick detour to Sg.Sedim Nature Reserve. There are still plenty of hidden gem on this planet. 😊 #nature #naturelovers #river #riverstream #whitewater #waterfall #clearwater #forest #naturereserve #sedim #sgsedim #kedah #malaysia #travel #traveller #outdoors #view #viewforview #natureview #globalcitizen #photo #picture #travelphoto #shortbreak #weekend #penang #penangisland #friends

1

littlecake_by_meera

#carrotwalnutcake with cream cheese frosting ready for pick up.Tq so much my regular customer. 😍😍 Hepi weekend uolls!! To order👇👇👇 www.wasap.my/60135649264 . #premiumcarrotcake #bestseller #creamcheesefrosting #homebakery #homemadecake #homebaker #sayajualkek #kulimkedah #kedah #penang #utara

0

herbal_netral_peninggi_02

Keunggulan Alat Pembesar Payudara Terbaik kami : . - Membesarkan + Mengencangkan Payudara secara Alami (Tanpa cream, suntik dan obat-obatan) - Tidak ada Efek Samping dan Ketergantungan - Tentunya sangat aman digunakan - Bersertifikat Internasional dan Sudah lolos Uji Lab - Dapat mengecilkan paha / perut /lengan serta dapat merapatkan Miss V - Meniruskan Wajah , Mengencangkan Kulit dan Menghilangkan Kantung Mata😊😊 - Alat kesehatan multifungsi keluarga . Yukk Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D5556572 📱LINE : HERBAL_NETRAL 📱WA: 082368002075 kabar baiknyaa ini sedang ada hot promoo nya sayy cuss . #johor #kedah #kelantan #melaka #kabarindoesia #tipspembesarpayudara #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #pelangsing #malaysia #penggemuk #pemutih #singapore #mhca #peninggibadan #maskerpayudara #solusipayudarakendor #alatmhcapembesarpayuda #payudarasehat #dokterpembesarpayudara #dokterpayudara

0

herbal_netral_peninggi_02

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D5556572 📱LINE : HERBAL_NETRAL 📱WA: 082368002075 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #kabarindoesia #tipspembesarpayudara #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #pelangsing #malaysia #penggemuk #pemutih #singapore #mhca #peninggibadan #maskerpayudara #solusipayudarakendor #alatmhcapembesarpayuda #payudarasehat #dokterpembesarpayudara #dokterpayudara

0

vees_co

0

herbal_netral_peninggi_02

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱BBM : D5556572 📱LINE : HERBAL_NETRAL 📱WA: 082368002075 Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #kabarindoesia #tipspembesarpayudara #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #pelangsing #malaysia #penggemuk #pemutih #singapore #mhca #peninggibadan #maskerpayudara #solusipayudarakendor #alatmhcapembesarpayuda #payudarasehat #dokterpembesarpayudara #dokterpayudara

0

sarangpenang

0

jammu_qhita

KELEBIHAN JAMMU QHITA ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total ✔ #jammuqhita #breastegang #badanmantap #malaysia #kualalumpur #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #kedaionline #kelantan #terengganu #penang #johor #brunei #N9 : jgn tunggu2 lame2!! stok semakin kehabisan... : KUALA LUMPUR Name:sue Contact no:0179597537‬ Instagram:@jammu_qhitakl • KEDAH Name:sarah Contact no:01124227837 Instagram:@jammu_qhitakedah • JOHOR BAHRU Name:nur anis Contact no:01127800489 Instagram:@nuranis213 • KELANTAN Name:mila Contact no:0162573068 Instagram: @syamilaa_yusoff • JOHOR Name:Aqilah Contact no:0177149278 Instagram :@jammuqhita_goals • PAHANG Name:dayah Contact no:0198989924 Instagram: @jamu_qhita_ • TERENGGANU name:mira contact no:010-7679433 Instagram:@jammuqhita.terengganu • SEKINCHAN SELANGOR Nama: Norizzati Contact : 0178700073 Instagram: @norizzati_azman • BRUNEI Nama:Dk Fatyra Pg Bakar Contact No :dm ig Instagram :@tasyabeauty_shop

0

sarangpenang

1

zanariah_mohdnasir

PERCUMA 1 BOTOL MINCE BERHARGA RM90! Kami masih mencari 5 orang yang ada kriteria berikut dan SERIUS NAK TURUNKAN BERAT. 1. Berat 80kg ke atas dan nak turunkan berat. 2. Dah pernah try macam-macam produk kurus tak nampak kesan tapi belum pernah try mince dimar. 3. Lepas bersalin berat payah turun. Jika uolss ada kriteria di atas dan sekali lagi SERIUS NAK TURUNKAN BERAT BADAN. Wasap kak zana SEKARANG 011-6110 8462

4

hosaphina

What is your Mission today? 😎😎😎 #gtwhi #beautiful&irregular #georgetown #penang #malaysia

0

juice_hairsalon

碳酸泉 cleansing soda + Mucota 3 step treatment Carbonated Spring Water (碳酸泉)Co2 1. Using regeneration to restore beautiful hair sheen and gentleness . ❤️还原再生秀发的光泽使秀发柔顺 2. Maintaining healthy hair and scalp fluffy and lightness. ❤️保持头发头皮的健康,秀发蓬松轻盈 3. Improving conditioner and hair growth agents penetration effectiveness . ❤️提高护发剂育毛剂的浸透性 4. Returning to normal resilient tough hair. ❤️回复毛发原有的弹力韧性 Kindly make an appointment with us 012-4657293 #carbonatedspringwater #carbonatedSpring #hairspa #spa #juicehairsalon #mucotatreatment #mucota #penang #malayisa #seberangperai #hairtreatment #treatment

1

pantangmoden

Assalamualaikum. 💋💋 . Minta jasa baik puan puan yang mesej utk quotation penjagaan dalam berpantang atau servis lain-lain untuk gunakan format ini seperti dibawah ⬇️⬇️⬇️ . Nama: Lokasi: Duedate/Tarikh Servis: . Mudah kami nak semak jadual dan harga ikut lokasi. Terima kasih 👍👍👍 . Dah booking tarikh untuk pakej? Meh sembang2 kaihhh . Whtsapp 0169760882 #kl #Bidan #PakejStayIn #PakejBersalin #Confinement #ConfinementLady #Berpantang #Pantang #Kedah #Bidan #kesuburan #CtdkJunior #Johor #Putrajaya #Penang #tangas #pengantin #makbidan #setberpantang #BidanModen #Kulim #SgPetani #ShahAlam #Penang #Taiping #Kamunting #Butterworth #KualaLumpur #Damansara #SeriKembangan #Wangsamaju #ampang

2

sarangpenang

0

mia_razak9

KELEBIHAN JAMMU QHITA ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total ✔ #jammuqhita #breastegang #badanmantap #malaysia #kualalumpur #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #kedaionline #kelantan #terengganu #penang #johor #brunei #N9 : jgn tunggu2 lame2!! stok semakin kehabisan... : KUALA LUMPUR Name:sue Contact no:0179597537‬ Instagram:@jammu_qhitakl • KEDAH Name:sarah Contact no:01124227837 Instagram:@jammu_qhitakedah • JOHOR BAHRU Name:nur anis Contact no:01127800489 Instagram:@nuranis213 • KELANTAN Name:mila Contact no:0162573068 Instagram: @syamilaa_yusoff • JOHOR Name:Aqilah Contact no:0177149278 Instagram :@jammuqhita_goals • PAHANG Name:dayah Contact no:0198989924 Instagram: @jamu_qhita_ • TERENGGANU name:mira contact no:010-7679433 Instagram:@jammuqhita.terengganu • SEKINCHAN SELANGOR Nama: Norizzati Contact : 0178700073 Instagram: @norizzati_azman • BRUNEI Nama:Dk Fatyra Pg Bakar Contact No :dm ig Instagram :@tasyabeauty_shop

0

dokter_roro

0

jocelynkau

#tb to last Friday's dinner at Ferringhi Garden Restaurant. Highly recommend it if you're around Batu Ferringhi area at Penang. Thank you @ashleychow for the wonderful birthday trip. xoxo #penang #travelwithjocelynkau #throwback #13july

0

carolyn_mindy

Yummy yummy! Desserts time. #chinahouse #penang #cakes

0

dhfoodmart

Add the goodness of #soursop into your diet today. Reap goodness from this miraculous fruit. Available in 1kg packs, frozen puree, with no artificial colorings, no preservatives, and no added sugar. #DHfoodmart #durianbelanda #sejukbeku #frozen #supportlocalfarms #kedah #penang #perak #selangor #kualalumpur

0

thetwentyfifthtale

Morning, I’m here again!!!😊 Pls come and join our artistic Sunday now! . . . #localartmarket #penang

0

miss_nazmynn

2

rccoaching_official

Congrats to @ooitan44 and @bambee18 for clinching 6th and 9th place at their respective age group in the Butterworth 12km run! Strong RC Coaching representation at Penang today, well done to these strong ladies 😍👏💪🙏 #rccoachingpenang #RCCoaching #Butterworth #penang #run

0

ct_skin_stories

Kenapa perlu telan pil-pil nak rawat masalah DATANG 🌚 kalau guna Pembersih Cik Bunga pun boleh kembali lancar & normal? . Yes, saye tahu awak tak percaya. Tapi mmg kenyataan. Slaah satu bahan CFSW adalah Magnolia Stemcell dimana org dolu-dolu guna utk rawat masalah datang 🌚. Magnolia Stemcell ni adoo dalam pembersih wanita anda untuk rawat masalah Datang 🌚 yang tak normal tau. . Tak perlu pil-pil utk lancarkan masalah datang 🌚. Tak perlu jamu atau maajun utk rawat masalah datang 🌚. . Jimat? Sambil bersihkan Cik Bunga, Sambil Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Rawat Masalah Datang 🌚 , Sambil Cik Bunga Berspa. . Jom dapatkan segera. Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni. 😌 . . . Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊 . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash #sayastokissahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah

0

penangfoodie

We spotted another cuteness overload coffee stall in #penang 😍 #food #malaysia #foodie #sunday #igers #coffee #latteart

12

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

helo.dyco

Syauqi / Farah wedding portraiture Bertam,Penang . for any inquiry kindly whatsapp or ☎ 0166748202

2

hgc_premium

Barang terbaik dari HGC, Material n Quality tip tOp Follow Instagram @hgc_premium @hgc_supporter Atau Whatsap terus ke link dbawah 👇🏻👇🏻 http://qafri.wasap.my Alamat showroom: 71-1,blok D jalan langkawi platinum walk danau kota 53000 Kuala Lumpur Call : 0174292816 ( ieka ) 🛵 belakang malis sahaja 🛵 #luxury #guccimalaysia #versacemalaysia #hermesmalaysia #kenzomalaysia #chanelmalaysia #premium #nur #syafiqkyle #handbagmalaysia #snekersmalaysia #nikemalaysia #adidasmalaysia #yezzy #louisvuittonmalaysia #giveawaymalaysia #penang #kedah #terengganu #negerisembilan #kelantan #johor #perak #perlis #alorstar #sabah #sarawak #pahang #selang

0

handsock_sns

🍃 Handsock Dalila Ruffle! Handsocks yang mempunyai ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan menaikkan lagi seri si pemakai. Sangat selesa, kemas, simple dan cantik 😊 . 🍃 Material: Moss crepe . 🍃 Length: 35 cm (panjang sampai siku) . 💰 Price: RM12/pair (exclude postage) RM40/3 pairs (INCLUDE POS SM) RM75/6 pairs (INCLUDE POS SM) ADD RM5 SRWK // + RM6 SBH . . 🍃Boleh beli borong 😊 . . 📝 To order: . 📲 ws in link bio 😘 . 🍃 Open for RETAIL//WHOLESALE 😉 . 🍃 Happy muamalat! 😘 . 🍃 REMINDER! Please do not wear with short sleeves! . 🍃 p/s: Please noted that the color might be slightly different from original due to lighting/brightness of the devices 😊 . . #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockmurah #handsockexclusive #handsockjempol #sarungtangan #dalilahandsock #dalila #stokin #stokinmuslimah #anasism #sarungkaki #murah #murahmurah #handsockborong #kainsejuk #terengganu #penang #penangisland #anaslipcream💄 #anastasiya #anastasiya #anasofia #anastasialippalette #anasapam #anaseyeshadowpalette #ernienyanyi #uitmkt #uitmkterengganu #anasvelvetlipstickkate #handsockmuslimah

0

angelatcc87

Teow Chew Braised Dishes with porridge & Hong Bak (Pork), Kwang Qiang, Black Glutinous Rice desserts. -220718- #chaoxuanrestaurant #penang #teowchewfood #teowchewbraiseddishes #teowchew #food #foodporn #foodphotography #chaoxuan

0

lestari_trans

2

petzillacat.official

Jom Grooming Kucing! Petzilla Cat1Stop, Bukit Jambul Penang Tel/Whatsapp : 0123124155 #CatGroomingByPetzilla PETZILLA CAT1STOP, Bukit Jambul, Penang Kucing anda mempunyai masalah bulu bergumpal? Tiada masa untuk mandikan? Masalah bulu menjadi kucing? Masalah kutu? Jom hantar ke PETZILLA CAT1STOP Sila Hantar untuk grooming sebelum Jam 5 petang 😍 Pakej asas Grooming ✅ Tatarias Kuku kucing ✅ Membersihkan telinga dari earmites ✅ Mandi bersama shampoo import (shampoo ubat jika terdapat masalah kulit atau kutu ✅ Perapi untuk memastikan bulu lebih lembut ✅ Siap kering dan pewangi Pakej Tambahan ✅ Cukur bahagian bawah badan ✅ Cukur bahagian punggung untuk mudahkan pembuangan najis dan elak melekat ✅ Lion Cut - cukur keseluruhan badan kecuali muka dan kaki ✅ Mengubati masalah kutu berserta shampoo dan ubat ✅Mengubati masalah kulit beserta shampoo dan krim kulit Waktu Operasi Isnin - Ahad : 9 am - 5 pm Khamis : TUTUP Harga Grooming; Anak Kucing > 4 bulan Bulu pendek : RM 10-15 Bulu Panjang : RM 15-25 Kucing Dewasa >5kg berat Bulu pendek : RM 20-40 Bulu panjang : RM 30-50 Kucing Dewasa <5kg berat Bulu Pendek : RM 40-55 Bulu panjang : RM 50-70 Lion cut : RM 50-70 Alamat kami; 40 Jln Tun Dr Awang Wisma Malvest Bukit Jambul 11900 Bayan Lepas Penang Tel/Whatsapp : 0123124155 Jom follow IG @petzillacat.official Like page : www.facebook.com/petzillacat1stop - [x] #cathotelbypetzilla #cathotelmalaysia #cathotelpenang #cathotelmurah #catgroomingbypetzilla #petshop #petzilla #petzillapenang #petzillacat1stop #penang #penangpetshop #penangonlineshop

0

vees_co

0

nffco.beauty

Haii hampa ada masalah kaki mcm ni ? Nk sentiasa nmpak kaki shining bersih gojess ? Boleh click kt bio . Nanti kita sembang2 😘 #pedimani #pedimanilove #pedilove #beautytherapist #nakshantik #gojesuolls #kukublingbling #kukuhealthy #penang #mobilespa #nffbeautician

0

kevineseo

1

lestari_trans

0

wendywwh

1

lorongandlaneshop

0

tranhhanh

Đêm lang thang vô định #5.4north #night #penang

0

penang_my

1

lorongandlaneshop

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

nffco.beauty

Haiii uolls ❤️ nk kuku cantik ,bersih & sihat mcm yg 👆🏻 nii . Boleh book pm@dm atau click kt bio tu . Apa2 roger jaaa 🤙🏻 😂 #pedimani #pedimanilove #manilove #beautytherapist #nakshantik #gojesuolls #kukublingbling #kukuhealthy #penang #mobilespa #nffbeautician

0

don_p_85

Breakfast of loh mee and har mee. Delicious mix of prawns, pork, noodles and diabetes #hawkerfood #malaysia #penang #travel #food

0

kyenan

Morning run, 10km completed. #waterdrop #penang #gurney #joggingtime🏃

0

thesiblings1900

Shiningnya kau brownies.Pas ambik wuduk ker?😆. . #brownies #bestbrownies #browniespenang #usm #bayanbaru #bayanlepas #penang #thesiblings1900

0

shamhbienterprise

Tshirt City Tee Hard Rock Cafe Washington DC. Saiz : S - 2 unit M - 2 unit L - 2 unit Harga : RM170 termasuk pos laju Semenanjung. Tambah RM5 untuk Sabah/Sarawak. #hardrockcafewashingtondc #hardrockcafepenang #jual #shahalam #penang #kelantan #johor #pahang #premiumquality #kualalumpur #peminathardrockcafe #tshirthardrockcafe Hubungi : 0162707491 sham/sam/hany

3

juliejaj

3

r_happy20

0

naamwaanjai

Gd bye Penang. #over 30,000 steps in​ the​ old town #Penang #PNNinpenang

0

sempoasipmerbabu

Goodluck guys #internationalcompetition #sempoasip #penang,22july2018

1

aqmal_rosli

Saya follow saja haha ... . . terima ksih sudi terima saya sahabat sekalian. #gengkayuh #cyclist #mtb #exitway #xds #shimanoxtr #shimanogear #sunrun #weekend #penang #kedah #pantaimerdeka #memori #best

0

samwengchern

Kids: I want balloon too. (35mm) Agfa Vista 400

3

arfa_softicecream

0

taizulrunner

0

panino.my

Thank you Sekolah Menengah Sains Tun Syed Shah Shahabuddin for choosing us @panino.my for this amazing event . Very interesting topic "Jihad in Education" by @capriceofficial . We really admire by his commitment towards Jihad of self improvement and be better version of ourselves . We really hope you guys enjoyed our sandwiches. Thank you so much!!! 🔫 bang bang!

3