Perai Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute

0

kedai_herbalstore05

Jom nak tambah beratbadan 🌿 Nak tambah tinggi 3-15cm 🌿 Nak turunin beratbadan 4-20kg 🌿 Nak mencerahkan wajah 🌿 Nak menjaga kesehatan Produk kita sudah mendapatkan sertifikat 👉 BPOM 👉 Bahan Herbal 👉 HALAL MUI,HALAL MALAYSIA 👉 Penghargaan Internasional 👉 Suplemen Kesehatan 👉 TOP ASIA 500 BRAND 💳 Via: Maybank Jum konsult: ☎Whatsap :+60 11-5151 8538 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #bidor #negrisembilan #balakong #kangar #perai #telokarisan #kulai #batupahang #kedah #selangor #sarawak #shahalam #bahau #jerontuk #sarikei #kudat #tiensmalaysia

0

yeohkoktat

0

raqueldssouza

1

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute

0

sidbymurni

CINCH SHAKE . 💕 Boleh jadikan meal replacement sebab kandungan nutrisi dah cukup lengkap seperti mengambil satu hidangan . 💕 Cinch mengandungi Leucine yang membantu untuk mengurangkan lemak tetapi mengekalkan #muscle. . 💕 Protein dalam Cinch bagi setiap hidangan adalah lebih berbanding ESP. . 💕 Cinch ada 3 perisa: Latte, Chocolate dan Vanilla. . 💕 Mengandungi #fiber yang tinggi yang membantu untuk #kurus. . 🌸Ada 6 Sebab Kenapa Cinch Shake Shaklee Terbaik Untuk Turunkan Saiz Badan . 1. Leucine di dalam Cinch Shake membantu membina otot dan mengurangkan geleber di badan. Semakin tinggi jisim #otot, semakin tinggi kadar #metabolisma. . 2. #Kalori setiap hidangan adalah rendah so tak perlu risau terlebih pengambilan kalori. . 3. Cinch Shake kaya protein. Sudah tentu kenyang lebih lama, tenaga lebih lama. . 4. Indeks glisemik (GI) yang rendah menjadikan badan kita sentiasa #bertenaga dan kurang lesu. . 5. Mengandungi #nutrien harian yang cukup, dah tak perlu risau kekurangan #khasiat akibat mengawal #pemakanan. . 6. Ada serat yang sihat! Mengelakkan #sembelit yang selalu dialami oleh mereka yang "berdiet" . Nak cuba consume CINCH SHAKE? Whatsapp untuk BEST PRICE 📱 www.wasap.my/60124645074 #SIDbyMurni #sihatitunikmat #cinchshakeshaklee #shakleetrusteddistributor #shaklemalaysia #shakleepenang

1

bryanlim_99

0

yeohkoktat

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute

0

careerwise96

URGENT URGENT! New Start-up factory at Prai Area, Penang. Hiring for over 200 headcounts! If you are interested, you can call us or get the details about job opening at the link below! Hurry up! https://www.careerwise.com.my/jobs/200-opening-vacancies-new-start-up-company/ #jobs #career #vacancy #careeropportunities #guides #newstartup #penang #prai #perai

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only tau ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #blouse #blousemurah #arsyabeaute

0

yeohkoktat

1

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) . #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #sitinurhaliza #sitizoners #arsyabeaute

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) . #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #sitinurhaliza #sitizoners #arsyabeaute

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) . #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #sitinurhaliza #sitizoners #arsyabeaute

0

rubensrodriguesoficial

0

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) . #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #sitinurhaliza #sitizoners #arsyabeaute

2

arsyabeaute88

Serum Arsya . In 💘with this ARSYA SERUM Sebelum nie muka sis kering & kusam. Bila try guna ARSYA SERUM ni muka sis tak lagi kering tp lembut je.. Jerawat pon jadi cepat kecut Jom try & grab lekaih Sis dah masuk botol ke 3 ni Seriusly best sgt. Lekaih2 try u’ollss . Harga Serum : RM 8 . Akak nak kasi harga kasih sayang kat korang.. tak tunggu gaji pon boleh beli .. . Untuk pertanyaan/info/oder sila click wassap link di @arsyabeaute88( No DM wassap only ) . selalu kene tipu dengan seller? beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan shopee tau ) . #kolejkomunitikepalabatas #kolejmatrikulasiselangor #kolejkomunitimasjidtanah #kolejvakasional #kolejjururawatkualapilah #kolejmatrikulasikelantan #kolejpertanianmalaysia #kolejkomunitilahaddatu #kolejkomunitisegamat #kolejyayasanpahang #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #serumwajah #serums #serumviral #serummurah #serumbotox #serumc #fattzura #sitinurhaliza #sitizoners #arsyabeaute

0

yeohkoktat

0

joyce_anglh

Koay Teow Basah with Lobster, Prawns, squids, and egg.. Yummy!👍🏻❤️ the prawns could be better... #koayteowbasah #lobster #prawns #squid #eggs #malayfood #penang #butterworth #penangites #penangfood #penangfoodie #bonappetitjoycealh #perai #foodporn #instafood #foodie #foodstagram

2

kawaiicollagen_penang

1

linipetalsfloristshop

Surprise Delivery!!! Guru, Sp🚗🚗🚗 Let's surprise for your beloved person on their special day 🎂. . . . . . You can make every surprise gifts and Bouquet unique with your own name, photo or text . Always is special and easy to order and fast delivery 🤗 #kualaketil #sungaipetani #kulim #butterwort #perai #alma #bukitmertajam #surprisedelivery

0

linipetalsfloristshop

Surprise Delivery!!! Guru, sp🚗🚗🚗 Let's surprise for your beloved person on their special day 🎂. . . . . . You can make every surprise gifts and Bouquet unique with your own name, photo or text . Always is special and easy to order and fast delivery 🤗 #kualaketil #sungaipetani #kulim #butterwort #perai #alma #bukitmertajam #surprisedelivery

1

linipetalsfloristshop

Surprise Delivery!!! Guru, Sp🚗🚗🚗 Let's surprise for your beloved person on their special day 🎂. . . . . . You can make every surprise gifts and Bouquet unique with your own name, photo or text . Always is special and easy to order and fast delivery 🤗 #kualaketil #sungaipetani #kulim #butterwort #perai #alma #bukitmertajam #surprisedelivery

0

peninggibadan_malaysia

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me : Whatsapp : +60168244885

0

yeohkoktat

1

mobydicksantos

🌴 Nesta QUINTA - Te Espero Na Praia com Mc Rita 😍 - MULHER VIP até 0h!! . Lista: quinta@moby.com.br . #TeEsperoNaPraia #Quinta #McRita #Perai #Funk #AmorDeVerdade #MobyDick #MobyDickSantos

11

yeohkoktat

0

bryanlim_99

0

life.e.media

0

yeohkoktat

0

herbal_peninggikl

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me : Whatsapp : +60168244885

1

yeohkoktat

0

ivysmakeup_beautyacademy

1

yeohkoktat

0

kedai_herbalstore03

Jom nak tambah beratbadan 🌿 Nak tambah tinggi 3-15cm 🌿 Nak turunin beratbadan 4-20kg 🌿 Nak mencerahkan wajah 🌿 Nak menjaga kesehatan Produk kita sudah mendapatkan sertifikat 👉 BPOM 👉 Bahan Herbal 👉 HALAL MUI,HALAL MALAYSIA 👉 Penghargaan Internasional 👉 Suplemen Kesehatan 👉 TOP ASIA 500 BRAND 💳 Via: Maybank Jum konsult: ☎Whatsap :+60 11-5151 8538 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #bidor #negrisembilan #balakong #kangar #perai #telokarisan #kulai #batupahang #kedah #selangor #sarawak #shahalam #bahau #jerontuk #sarikei #kudat

1

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

1

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

0

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

1

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

1

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

1

juice_hairsalon

1

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

1

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

1

mecollection_by_cik_zu

🌸Dalila Handsock🌸 RM12 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, sangat selesa dipakai 🌹tak panas, material breathable. 🌹panjang ±37cm, lebar hujung ±10.5cm, lebar pangkal ±7.5cm. 🌹Lebih 40 warna pilihan😘. 🌹Panjang Lebih atas siku. 🌹Tiada getah di hujung, tapi kompem tak melurut sebab material stretchable www.wasap.my/+60104058380 #handsock #handsockviral #handsockberkualiti #handsockmurah #handsockmuslimah #muslimwear #handsockpengantin #pengantin2019 #pengantin2018 #sayajualbaju #instashop #penang #permatangpauh #perai

0

beautybysuesilky

Moning! Happy wekeng day gais ♥️ . Nak order supplement #Shaklee cod area Penang boleh wasap kaksue naa. . Yang luar kawasan Penang don't worry setiap hari Mon-Fri kaksue ada buat postage 😙 . Untuk pertanyaan / best consultant boleh klik link bio profile kaksue 👆🏻 . Kaksue | 013-9133622 Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

2

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

onthisday.fact

The Penang Bridge, route E36 , is a 13.5-kilometre (8.4-mile) dual carriage waytoll bridge and controlled-access highway in the state of Penang, Malaysia. The bridge connects Perai on the mainland side of the state with Gelugor on the island, crossing the Penang Strait. The bridge was the first and, until 2014, the only road connection between the peninsula and the island. The bridge is the second-longest bridge in Malaysia and the fifth-longest in Southeast Asia by total length, with a length over water of 8.4 kilometres (5.2 miles). The bridge was inaugurated on 14 September 1985. The current concession holder and maintainer of the bridge is PLUS Expressways. Penang Bridge Sdn Bhd was the concession holder before it was merged with the current concessionaire. Source: Wikipedia Support this page: https://paypal.me/onthisdayfact #penang #bridge #e36 #malaysia #malaysian #perai #gelugor #longest #asia #facts #dailyfacts #onthisday #wikipedia #word #world #history #instagram #14september #september #like4follow #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #followtrain #followforfollowback

0

agensahpeninggi_tiens

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me : Whatsapp : +60168244885

0

ken.z01

5

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

0

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

1

elegance.attitude

ARSYA SERUM : √ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS √ TIADA LAGI PARUT CELA √ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT √ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG √ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR √ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #penang #penangisland #penangfood #penangkaran #penanghill #penangtrip #penangites #penanggungan #penangcafe

0

juice_hairsalon

Orzen Orgahealing Shampoo for damaged hair and various kinds of hair problems. 320g Main IngredientOrganic herb tea, Organic olive oil Used for productsComplex Scalp Product Features The safe product containing confirmed organic materials is the nature like shampoo with no pigment, no alcohol and no synthetic perfume. This products have not chemical preservative in it which might cause the stimulus of scalp. How to use It would be better to use within 6 months after opening because the natural preservative system was used to this products by plant extracts. #obsidianprofessionalhaircare #obsidianprofessional #juicehairaalon #Penang #pauhjaya #tamanpauh #hairsalon #organic #shampoo #from #korea #obsidian #seberangperai #perai #scalpcare #scalp #tonic #hairsalon #scalptreatment #scalpeeling #hairloss #antidandruff #organicshampoo

2

fantagrow

🐝ARSYA SERUM🐝 . Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor

0

kedai_herbalstore03

HEIGHT CALCIUM. Produk ni dihasilkan dari bahan-bahan berteknik dan berquality tinggi untuk memastikan ianya berkesan dan 100selamat. ORIGINAL RM150 SAHAJA!!! Jum Order!!! ¥Cara nak order¥ 🏧 maybank Jum konsult: ☎Whatsap :+60 11-5151 8538 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #heightup #sayajualmurah #sayajual #bazaronline #instagrammalaysia #sayajualonline #supplementtinggi #trustedsellermalaysia #instashot #giant_herbal #comel #budak #rawang #batugajah #kotatinggi #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost #kcolly

1

camilacarmo

Peraí deixa eu arrumar aqui pra sair magra! #fail #tbt desse dia incrível(mente frio) e dessa fotógrafa maravilhosa (@ceesousa ) que pega meus melhores ângulos (🤙🏻) . . . . . . . #paris #parisbemmenininha #louvre #pyramidsoflouvre #makingoff #perai #bemblogueirinha #tembrasileiroemtodolugar #europe #eurolife #girlstrip

2

peninggi.cepat_herbalkl

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me : Whatsapp : +60168244885

1

karencaldas80

0

nhi_shoppe

1

goldempire

2

dstexports

#Mughal #Theme #Wedding #Stage #Decoration #Dstexports #Malacca #tawau #kotabharu #muar #ampang #manufacturer #exporter #Mersing #nilai #perai #punjab #delhi #mumbai #india #wedding #mandap #decoration #stages https://www.dstexports.com/product.asp?pid=9973 Mughal Theme Wedding Stage Decoration - DST EXPORTS are manufacturer and exporters of all type of wedding stages. This is a very popular wedding stage by DST EXPORTS. This stage set is very precious for its charm look. This stage set six fiber carved pillars for stage, full stage arcs, top crowns, one middle flower setup, backdrop curtains, wedding sofa set. Give your wedding simple & sober look with Marathi wedding stage decorations. Just buy this beautiful product. For more information you can visit our site. Website:- www.dstexports.com Contact/Whatsapp:- +919815224101, +917696522022

0

kedai_herbalstore07

Jom nak tambah beratbadan 🌿 Nak tambah tinggi 3-15cm 🌿 Nak turunin beratbadan 4-20kg 🌿 Nak mencerahkan wajah 🌿 Nak menjaga kesehatan Produk kita sudah mendapatkan sertifikat 👉 BPOM 👉 Bahan Herbal 👉 HALAL MUI,HALAL MALAYSIA 👉 Penghargaan Internasional 👉 Suplemen Kesehatan 👉 TOP ASIA 500 BRAND 💳 Via: Maybank Jum konsult: ☎Whatsap :+60 11-5151 8538 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #bidor #negrisembilan #balakong #kangar #perai #telokarisan #kulai #batupahang #kedah #selangor #sarawak #shahalam #bahau #jerontuk #sarikei #kudat

0

celle.chris

Queria o tempo parar ou de novo te fazer ninar... #pausenotempo #perai #5anos #passavoando #nenemdemae #jajataadolescente #socorro 😭 #kids #maedemenino #myboy

0

bryanlim_99

0

estherbatik_pria

🌻 HEM BATIK HANDPRINT SLIMFIT From Pekalongan🌻 . . .🥊Tidak luntur->Garansi .🥊Warna tahan lama .🥊Jahitan Rapi .🥊Pas n nyaman di pakai .🥊Harga Terjangkau .🥊Menerima Pesanan SERAGAM (Ongkos Jahit Rp.20.000/potong) 😘 . Jahitan Rapi loh ya👍 💰 HEM -> 75.000 . -Reseller dan Dropshiper special price [ Join -> Gratisss ] -Bahan Katun Prima -Beli banyak Harga kodian 🤩 . ^^ size Ready M L XL XXL ^^ Detail size Hem/ Kemeja / blus -> tanya admin . . Hub 📲📲📲 Admin 1 : 0852-2517-1590 Admin 2 : 0812-1932-9699 Admin 3 : 0821-2170-1184 Admin 4 : 0821-6059-9414 . . Cek Koleksi lainnya : ❣️KAIN BATIK @estherbatik_kain @estherbatik_indo ❣️BAJUBATIK @estherbatik_cloth ❣️PREMIUM @estherbatik_premium ❣️JAHIT @estherbatik_costume ( Made By Order ) ❣️ANAK @grosirbatikanak ( baju anak murah ) . . 🍓JOIN GROUP TELEGRAM : https://t.me/estherbatik . . #kemejabatik #kemejabagus #kemejarapi #kemejaslimfit #kemejabatikslimfit #kemejabatikmurah #hembatik #hemmurah #grosirkemeja #grosirhembatik #jahitseragam #jahitseragambatik #seragamkantor #seragamkeluarga #batikpekalongan #kemejabatikpekalongan #hembatiktulis #kemejabatikpremium #kemejabatikcowok #kemejabatikmodern #hembatikpria #batiksolo #batikjogja #batikcirebon #jahitseragammurah #jahitbatik #seragamsekolah #seragammurah #seragamnikah #bajumurah

1

estherbatik_pria

🌻 HEM BATIK HANDPRINT SLIMFIT From Pekalongan🌻 . . .🥊Tidak luntur->Garansi .🥊Warna tahan lama .🥊Jahitan Rapi .🥊Pas n nyaman di pakai .🥊Harga Terjangkau .🥊Menerima Pesanan SERAGAM (Ongkos Jahit Rp.20.000/potong) 😘 . Jahitan Rapi loh ya👍 💰 HEM -> 75.000 . -Reseller dan Dropshiper special price [ Join -> Gratisss ] -Bahan Katun Prima -Beli banyak Harga kodian 🤩 . ^^ size Ready M L XL XXL ^^ Detail size Hem/ Kemeja / blus -> tanya admin . . Hub 📲📲📲 Admin 1 : 0852-2517-1590 Admin 2 : 0812-1932-9699 Admin 3 : 0821-2170-1184 Admin 4 : 0821-6059-9414 . . Cek Koleksi lainnya : ❣️KAIN BATIK @estherbatik_kain @estherbatik_indo ❣️BAJUBATIK @estherbatik_cloth ❣️PREMIUM @estherbatik_premium ❣️JAHIT @estherbatik_costume ( Made By Order ) ❣️ANAK @grosirbatikanak ( baju anak murah ) . . 🍓JOIN GROUP TELEGRAM : https://t.me/estherbatik . . #kemejabatik #kemejabagus #kemejarapi #kemejaslimfit #kemejabatikslimfit #kemejabatikmurah #hembatik #hemmurah #grosirkemeja #grosirhembatik #jahitseragam #jahitseragambatik #seragamkantor #seragamkeluarga #batikpekalongan #kemejabatikpekalongan #hembatiktulis #kemejabatikpremium #kemejabatikcowok #kemejabatikmodern #hembatikpria #batiksolo #batikjogja #batikcirebon #jahitseragammurah #jahitbatik #seragamsekolah #seragammurah #seragamnikah #bajumurah

1