Perai Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

beautybysuesilky

Assalamualaikum & moninggg! . Kaksue nak bagitau harini dah buat postage untuk hari Isnin. . Cod area Penang anytime n anywhere. . Habaq mai jaa dekat mana nak jumpa dan pukul berapa. Kita bincang sampai boleh cod barang korang nak order k 😉 . Jangan malu jangan segan wasap kaksue! . Or klik link wasap di bio 👆🏻 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

0

amnah.beautycartel

Assalamualaikum. Selamat pagi semua.😊😊 nampak je gambar ni apa yang korang rasa?? Bestt tak?? Ramai sangat wanita di luar sana yang berminat nak ceburi bidang kecantikan ni. . Tak cantik? Takde masalah. Join je bisnes ni nanti korang boleh cantik. Tak pandai cakap? Don't worry. Masuk je bisnes ni korang akan jadi lebih berani dan berkeyakinan. Tak reti nak promote? Ape susah.. guna media sosial pun boleh dapat customer. Zaman sekarang ramai yang ada facebook dan instagram/wechat. Haa. Guna je yang free cost marketing!! 👍👍👍 . Nak berjaya? Jangan banyak alasan ye dik non.. sampai bila nak biar poket kering? Merenung je bill hutang tak berbayar. . Modal tinggi ker nak join? Tak tinggi pun.. malah untung 6x ganda taw. Bantuan di sediakan kepada yang layak.😍😍 . Info lanjut, terus whatsApp 01111405144 #mobilehomefacialspa #spabergerak #spamuslimah #penangspa #amnahbeautycartel #Beautycartel #beautycartelsimpangampat #simpangampat #seberangjaya #penangisland #juru #perai #Sungaibakap #kulim #tudung #jubah #diet #nakcantik #skincare #facial #sauna #bukitmertajam #bukittambun #butteworth #usmpulaupinang #usm

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

amnah.beautycartel

🔥🔥PREVIEW BIZ MOBILE FACIA DI KB. 🔥🔥 Huntong Beauty Cartel KB hari dapat bersama dengan Hakaq Coddy Maembong... 😍😍 Seorang Founder Mobile Facial yang telah banyak melatih wanita wanita di luar sana menjana income lebat lebatt dengan bisnes gosok gosok muka sahaja!!😍😍 . Next preview di pulau pinang pada 28/7/2018 yuran serendah Rm10!!! Percuma 2 elmarino blanc. 😍😍 jom nak tahu detail pasal bisnes facial ni? Harus lah datangg!!. 💪💪💪💪💪💪 Info lanjut, terus whatsApp 01111405144 #mobilehomefacialspa #spabergerak #spamuslimah #penangspa #amnahbeautycartel #Beautycartel #beautycartelsimpangampat #simpangampat #seberangjaya #penangisland #juru #perai #Sungaibakap #kulim #tudung #jubah #diet #nakcantik #skincare #facial #sauna #bukitmertajam #bukittambun #butteworth #usmpulaupinang #usm

0

bryanlim_99

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

sidbymurni

NAK LEBIH CANTIK? SET BASIC BEAUTY SHAKLEE KAN ADAAAA... =========================== Ini untuk gegirl & hot mommies kat luar sana yang nak LEBIH CANTIK 💃💃. Meh nak share apa kelebihan supplement Shaklee ni. Semoga bermanfaat! 📌 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (ada 180 tablets. Kegunaan 4-6 bulan. Bergantung juga kepada cara pengambilannya) ✔meningkatkan daya tahan. ✔meminimumkan risiko demam dan selsema. ✔menghalus dan mencerahkan kulit badan dan muka. ✔menghindar radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. ✔melindungi kulit daripada sinaran UV dan sunburn. ✔memperbaiki tona kulit. ✔menyuburkan pertumbuhan rambut, kuku dan sel kulit. ESP (berat 850g. Kegunaan 2-3 bulan. Juga bergantung kepada cara pengambilan) ✔menggantikan dan meningkatkan protein yang depleted daripada tubuh. ✔penyumbang tenaga kepada sel-sel badan. ✔badan akan menjadi lebih bertenaga, sihat dan segar. ✔meningkatkan metabolisme serta sistem imunisasi badan. ✔mencerah dan menggebukan kulit. ✔memudarkan parut dan menganjalkan kulit. Uols tengok-tengoklah testimoni pengguna ya. [Swipe left ➡] And kalau gegirl & mommies sekalian rasa TERUJA dan TERGODA nak cuba, jangan segan silu roger ye! Klik link kat bawah ⤵ 📱 www.wasap.my/60124645074 #SIDbyMurni #Sihatitunikmat #TrustedShakleeDistributor #ShakleeMurah #ShakleePenang #ShakleeMalaysia

1

beautybysuesilky

Done cod sebotol pil kalsium untuk si ibu hamil. . Katanya sakit pinggang. . Malas nak bancuh susu kalsium. So pil kalsium ni sesuai untuk mereka yang nak expresssss zas telan je sebelum tido esok bangun segar 👍🏻 . Nak order Supplement #Shaklee jugak? . Nak cod area Penang? . Wasap kaksue 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

ash_aisac16

Sya ejen kpd miss roti jala ni nk promote roti yg flavournya ada 2 jnis iaitu ayam mix potato & daging mix potato.. Sis ni jual 10pcs Rm8 jha cuz saiz dya besar dri smua tmpt laen yg org jual.. Dijamin puas hati bah.. Daging beef jha xda unta atau kmbing.. Klu 1 kilo 50 biji.. #machangbubok #kulim #lunas #seberangjaya #perai #bukitmertajam Order dibuka Sabtu & Ahad Trlajak laris hee!🤤 Sya sbgai ejen sniqi mkn pun meleleh, craving, and nk lgy.. Klu repeat order mybe blh kurang🤤 Mnerima tempahan utk majlis yg djlnkn pd hujung mggu🤤

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

bryanlim_99

2

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

2

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

sallella_

SAKA PUTIH.👻 Saka ni ada di hampir setiap rumah kita...jom buang saka ni. Nak manis gantikan saja dengan larutan pemanis Stevia RCC, pengganti gula terbaik abad ini. #ejenstevia #stokisteviarcc #stevia #penggantigula #seberangjaya #permatangpauh #perai #penang

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

bryanlim_99

0

sidbymurni

Mai..nak cerita sket pasal Lecithin #Shaklee , antara VITAMIN glamour bagi orang yang nak kurus.. Lecithin ni fungsi dia sebagai fat emulsifier. Maksudnya ia berfungsi untuk hancurkan molekul lemak kepada molekul yang lebih halus. Lemak daging yang besar kalau kita tak cincang dia halus-halus, susah nak gigit susah nak makan dan susah nak masak. So bila dah dicincang halus cepat la ia masak. Inilah caranya Lecithin membantu. Bila lemak dah diurai jadi halus.. so, lagi cepat lah badan kita pakai lemak ni tukar jadi tenaga.. Makan harus dikawal..kalau makan Lecithin je lepas tu harap magic happens tanpa jaga makan, memang tak betul. So, eat healthy dan ambil Lecithin. In shaa allah..berkesan 😊 #LecithinShaklee #SIDbyMurni #sayajualshaklee #bisnesprojeksaving

2

fairuzsyakirah

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

juice_hairsalon

take care your scalp ❤️ Relax healthy and fresh for your scalp Obsidian professional from Korea ✔️Scalp peeling ( organic ) ➕hair tonic ➕soothing serum orzen for your scalp & hair health includes safe and functional ingredients for hair loss , dandruff , sensitive , oily scalp . Technical product for removing the scalp keratin Main IngredientOatmeal extract, D-Panthenol Vitamin B5 Used for productsStopping hair loss, Scalp with dandruff Product Features Professional peeling products for healthy scalp, which removes useless keratin and the plenty of moisturizing ingredients as well as the accumulated remains on the horny layer smoothly without any #obsidianprofessionalhaircare #obsidianprofessional #juicehairaalon #Penang #pauhjaya #tamanpauh #hairsalon #organic #shampoo #from #korea #obsidian #seberangperai #perai #scalpcare #scalp #tonic #hairsalon #scalptreatment #scalpeeling #hairloss

2

juice_hairsalon

0

nhi_shoppe

New baby!!!! . Hermosa Sunscreen Mist😍😍😍 . . Boleh diguna sebelum mekap atau selepas mekap.dan senang untuk dibawa kemana2 😉 . DM/Wassap 013.5339423💕💕💕

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

agen_elysian_perai

Today is work day.. Barang wajib ada dlm bucket mekup untuk kulit terus syantik.. 😇 whatsap cik sarah 0175336874 Area perda,permatang pauh,B.worth,SeberangJaya,Bukit Mertajam,Alma,Kulim Kita boleh COD ya #Elysianboosterserum #Elysianloveragenperai #codperda #Kulim #perai #Seberangjaya #B.worth #Alma #Bukit Minyak kulim

0

linipetalsfloristshop

Surprise Delivery!!! Alma P. G 🚗🚗🚗 Let's surprise for your beloved person on their special day 🎂. . . . . . You can make every surprise gifts and Bouquet unique with your own name, photo or text . Always is special and easy to order and fast delivery 🤗 #kualaketil #sungaipetani #kulim #butterwort #perai #alma #bukitmertajam #surprisedelivery

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

maislindamaisfeliz

E enquanto isso, na sala da justiça... Não, pera... Depois de 2 semanas mais #off do que nunca, "Avisa que eu cheeegaaay" pra dar o ar da graça! Chega de ficar só de molho... Te #arriba sistema imunológico! #oi #lyndas #bora #ficar #on #maislindamaisfeliz #sumida #kirida #tavadodoi #perai #javoltei

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

3

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

2

wanmidgee

Sup Berapi Penaga. Apart from the excellent variety of soups, the mango shake is a must to counter the hot & spicy beef soup. The best in Seberang Perai Utara 👍🏼😎 . #soup #sup #supberapipenaga #mangoshake #drinks #MalayFood #PenangFood #PenangDishes #MalaysianFood #MalaysianDishes #food #foodie #foodies #foodgasm #foodforlife #foodstagram #foodporn #makan #makanmakan #jjcm #jalanjalan #Penaga #Perai #Penang #Malaysia

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

bendevilguy

Hi Friends we glad to inform that Our BRIDAL MAKE UP COURSES has open is intake. Area :- Perai, Penang Duration :- 4 Months Days :- 2 Days Per week (Monday & Tuesday) Time :- 7.00 pm to 9.00 pm Location :- Our Shop at Perai,Penang For Other Info and Inquiries Please join to Our WhatsApp group by clicking the link below 👇👇👇 https://chat.whatsapp.com/9vdoMZXiCLCIF5AN4Oe4MF #bridalcourse #makeupcourse #perai #rvbridalnphotography #penang

0

beautybysuesilky

Bisnes mudah saja. . Yang luar kawasan Penang kaksue ada buat postage setiap hari naaa. . Klik saja web HQ tolong poskan. Tak perlu simpan stok 😊 . Nak belajar biz Shaklee dari A-Z jom wasap kaksue. . I will guide u from zero to hero. . Your Bisnes Mentor, Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

2

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

beautybysuesilky

Assalamualaikum ❤️ . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume. . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu, warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh. Lelaki yang nak sihat pun boleh consume . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN : . 🌸 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 🌸 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 🌸 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 🌸 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 🌸 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN : . 🌸 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 🌸 Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 🌸 Mengelakkan kerapuhan tulang 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Membentukan sel-sel baru 🌸 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK : . 🌸 Mengurangkan keasidan dalam perut 🌸 Mengelakkan hakisan dinding perut 🌸 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG : . 🌸 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 🌸 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 🌸 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 🌸 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 🌸 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 🌸 Bantu untuk kekal bertenaga . So kalau nak order boleh contact kaksue untuk purchase/ order / booking ya 😘 . Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

fairuzsyakirah

RETIS PUN DAH PAKAI SYAMPU SANTAN Retis pun dah pakai syampu santan u alls. Ampa tak mau cuba ka? Tak mau syampu santan, ada syampu serai. Yang penting dua-dua syampu ni tak dak bahan kimia macam SLS, silikon dan paraben. Harga mampu milik. Beli sebotoi guna sekeluarga termasuk bayi 6 bulan dan ke atas ❤ #shampoomalaysia #shampoo #shampoosantan #syampusantan #syampuserai #MyHomeLab #Perai #Penang #SeberangJaya #PermatangPauh #BukitMertajam #Butterworth #TeamFakhira #TeamQhalishMillionaire #botak #ekzema #kelemumur #uban #kutu #psoriasis

0

beautybysuesilky

Assalamualaikum ❤️ . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume. . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu, warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh. Lelaki yang nak sihat pun boleh consume . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN : . 🌸 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 🌸 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 🌸 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 🌸 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 🌸 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN : . 🌸 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 🌸 Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 🌸 Mengelakkan kerapuhan tulang 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Membentukan sel-sel baru 🌸 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK : . 🌸 Mengurangkan keasidan dalam perut 🌸 Mengelakkan hakisan dinding perut 🌸 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG : . 🌸 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 🌸 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 🌸 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 🌸 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 🌸 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 🌸 Bantu untuk kekal bertenaga . So kalau nak order boleh contact kaksue untuk purchase/ order / booking ya 😘 . Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong

1

juice_hairsalon

Cleansing soda + Hair treatment Rm 99 for 10 person only booking now Kindly make an appointment with us ❤️ @juice_hairsalon kindly call for appointment 😃👍 📍Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

0

kawaiicollagen_penang

Kesan pengambilan minuman berkollagen. Nampak perubahan kulit makin cerah dan jerawat berkurang. #FrepostageMalaysia* #Pengedarsahkawaiicollagen COD~ Penangites & Kulim #BayanLepas #Bayanlepasindustrialzone #BayanBaru #TelukKumbar #USM #BukitMertajam #SeberangJaya #Perai #Perda #PermatangPauh #KepalaBatas #Bertam Info produk @ tempahan tekan terus link pengedar sah anda. http://www.wasap.my/60134273193

1

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

1

lipmatte_arsya

ARSYA SWEET LIPMATTE ni bukan setakat warna je cantik, bau pon wangi tau macam honeydew gitu, dan yang lagi penting dalam lipmatte ni ade Acetate yang bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV. Haaa jom cepat dapatkan lipmatte arsya sempena promosi Raya kaw2 ni!! . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limban #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

syifa_herbal.peninggi

Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me :) ☎Whatsapp +60168244897

0

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #BukitMertajam #Georgetown #SungaiAra #Gelugor #AirItam #Butterworth #Balikpulau #Perai #NibongTebal #PermatangPauh #TanjungTokong #KepalaBatas #TanjungBungah #Juru #Kuching #Miri #Sibu #Bintulu #Limbang #Sarikei #SriAman #Kapit #KotaSamarahan #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

2