Perfumehantaranori Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Lanvin Marry Me 4.5ml EDP. . 🌸Lanvin Modern Princess 4.5ml EDP. . 💸RM 45 + RM 8 SM/ RM 10 SS for 1 pc. . 💸RM 80 Free pos for 2 pcs . . Miniature terlajak laris 🤤. Boleh campur dgn miniature yang sama harga jugak. Saving gilerrr, senang nak bawak travel ke nak bawak pegi hangout ke semua la senang sbb kecik, tak payah risau dah bau busuk 🙊🙈. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Prada Candy Florale Miniature 7ml EDT. 💸RM 48 + RM 8 SM/ RM 10 SS for 1 pc. 💸RM 85 Free pos for 2 pcs . . Miniature terlajak laris 🤤. Boleh campur dgn miniature yang sama harga jugak. Saving gilerrr, senang nak bawak travel ke nak bawak pegi hangout ke semua la senang sbb kecik, tak payah risau dah bau busuk 🙊🙈. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

2

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

1

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fareeza_syafinaz

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

Sape suka tukar-tukar wangian? Boleh beli sample perfume yang mudah dibawa ke mana sahaja... Murah, berbaloi dan tahan lama.. 😍 . . . 1 pc RM8 5pc RM35 10 pc RM68 . . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

fareeza_syafinaz

0

fareeza_syafinaz

Sape suka tukar-tukar wangian? Boleh beli sample perfume yang mudah dibawa ke mana sahaja... Murah, berbaloi dan tahan lama.. 😍 . . . 1 pc RM7 5pc RM35 10 pc RM68 . . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

fina_de_heaven

1

fina_de_heaven

1

fareeza_syafinaz

1

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

2

fina_de_heaven

#feedbackcusdeheaven Alhamdulillah, feedback cus yang share dengan kami.. Thankyou En Hafiz yang membeli Versace Eros Men yang no 1 best seller for men dari De'Heaven Xfragrance 😄😄😄.. Cus ni sgt puas hati sampai upgrade ke agent terus.. Hehe... Berminat perfume original yang lebih murah dari mall? Whatsapp us.. In shaa Allah kami akan berikan harga yang mampu milik dan freegift yang best2 untuk cus tersayang.. 😘 #VersaceEros . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

3

fina_de_heaven

1

fareeza_syafinaz

1

fina_de_heaven

1

fina_de_heaven

2

fina_de_heaven

2

fina_de_heaven

Sape suka tukar-tukar wangian? Boleh beli sample perfume yang mudah dibawa ke mana sahaja... Murah, berbaloi dan tahan lama.. 😍 . . . 1 pc RM7 5pc RM35 10 pc RM68 . . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

fina_de_heaven

1

fina_de_heaven

1

thegrampsshopee

💯% Original Cosmetic! Or Money back guarantee. . . 🌸Lancome Grandiose Mascara Smudger Proof (New Tester/Sample) 💸RM 95 free pos. . . Harga biasa selalu RM 130. Better grab harga ni, saving giler 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

2

fareeza_syafinaz

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

Versace Eros Travel Gift Set Men . . . . ( RM 300 FREE POS) . . ITEMS : 100ml Perfume 100ml Aftershave 100ml Shower Gel 10ml Travel Spray Exclusive Gift Box . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸 Sauvage by Dior for Men. (New in box + 10ml EDT + Shower Gel) 💸RM 100 free pos . . Yang ni sangat limited and tak da jual dekat mall. Better grab harga ni, saving giler 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume/cosmetic sahaja. Beza pada box perfume/cosmetic sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

thegrampsshopee

1

fareeza_syafinaz

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

1

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Davidoff Coolwater for Men (15ml EDT - convenience for travel ) 💸RM 55 + RM 8 SM/ RM 10 SS for 1 pc. 💸RM 100 Free pos for 2 pcs . . Harga biasa selalu RM65 dan ke atas. Better grab harga ni, saving giler 🙀🙀🙀. *Boleh campur dgn miniature/travel perfume yg harga sama ye* . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

1

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸212 VIP Black by carolina Herrera for Men (Tester Box + 100ml EDP) 💸RM 300 free pos. . . Harga biasa selalu RM400 dan ke atas. Better grab harga ni, saving giler 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

thegrampsshopee

A must buy 👍👍👍👍, Great deals 💯% Original Lancome . . 🎁Lancome Trialpack/Giftset . . 🌸1 Pouch bag Lancome . . 🌸1 Lancome Cleanser 30ml . . 🌸Lancome Eye Liner . . 🌸La Vie Est Belle 10ml EDP . . 🌸Lancome Foundation 7ml . . 🌸 1 Lancome Eyelash Curler . . 💸RM 119 free pos. . . #thegramps #thegrampshopee #tgs #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

0

fina_de_heaven

RM 45 ONLY!! . . SUPER LONG LASTING EDP PERFUME 24HOURS FOR MEN & WOMEN 😍😍😍 ( dah basuh baju pon bau lekat lagi 😘 ) COD UKAY PERDANA/ PUTRAJAYA . . . MEN: 1million, versace eros, sauvage dior, hugo orange, hugo energise, acqua di gio, mont blanc starwalker, dunhill desire Blue . . WOMEN : Victoria Secret bombshell, gucci flora edp, gucci flora gardenia, forbidden rose, hugo boss ma vie . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

1

fina_de_heaven

1

thegrampsshopee

1

fina_de_heaven

1

thegrampsshopee

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Signorina Eleganza by Salvatore Ferragamo (New in box + 20ml EDP) 💸RM 120 free pos. . . Harga biasa selalu RM245 dan ke atas. Better grab harga ni, saving giler 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Burberry Body (New in box + 85ml EDP) 💸RM 300 free pos. . . Harga biasa selalu RM 4++ dan ke atas, kalau new in box lagi mahal. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

thegrampsshopee

💯% Original Tester Perfume! Or Money back guarantee. Selling fast as we have only 2pcs in stock. Happy shopping guys 😍 . . 🌸Gucci Bloom (Tester Box + 100ml EDP) 💸RM 390 free pos. . . Harga biasa selalu RM 500 dan ke atas, kalau new in box lagi mahal. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

A must buy Lancome Skincare Trial pack👍🏼👍🏼👍🏼. . . 🎁Lancome Trialpack/Giftset. . . 🌸1 Pouch bag pink Lancome . . 🌸1 Genifique mask . . 🌸1 Advanced genifique yeux eye cream 5ml . . 😍1 Advanced genifique serum 7ml (pakai selepas cuci muka - senang meresap dan xmelekit) . . 🌸1 Renergie multi lift ultra ageing cream 15ml (ni pakai malam nk tdo bagi dia buat kerja dia bgn pagi kulit rasa sgtlah lembut) . . 🌸1 Renergie multi lift ultra ageing instant melting cream 5ml (malam gilir2 pakai dgn yg ni hehe sbb fungsinya sama anti ageing) . . 🌸1 mini dab on miracle edp 5ml . . 🌸2 lip gloss lancome . . 💸RM119 free pos . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK #sayajualmakeuporiginal #sayajualmurah #originalmakeup #makeuphaul

0

thegrampsshopee

💯% Original Tester Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸YSL Black Opium Nuit Blanche (Tester Box + 90ml EDP) 💸RM 330 free pos. . . 🌸YSL Black Opium (Tester Box + 90ml EDT). 💸RM 300 free pos. . . Harga biasa selalu RM 450++ dan ke atas, kalau new in box lagi mahal. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknik #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

1

fina_de_heaven

1

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

A must buy 👍👍👍👍 . . 🎁Lancome Trialpack/Giftset . . 🌸1 Pouch bag red lancome. . . 🌸1 Make up remover milk 50ml. . . 🌸1 cleanser 30ml. . . 🌸1 Renergie multi lift ultra ageing cream 15ml (ni pakai malam nk tdo bagi dia buat kerja dia bgn pagi kulit rasa sgtlah lembut). . . 🌸2 Advanced genifique yeux eye cream 15ml. . . 🌸1 serum 7ml (pakai lepas cuci muka). . . 🌸 1 mini dab on miracle secret edp 5ml. . . 🌸1 lip gloss lancome. . . 💸RM 129 free pos. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

2

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Tester Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Jadore Dior (Tester Box + 100ml EDP) 💸RM 330 free pos. . . Harga biasa selalu RM 400 dan ke atas, kalau new in box lagi mahal. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

2

thegrampsshopee

Harga Lelong! Lelong! 💯% Original Tester Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Roses de Chloe for Her (Tester Box + 75ml EDT) 💸RM 240 free pos. . . Harga biasa selalu RM280 dan ke atas, kalau new in box lagi mahal. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Michael Kors Sexy Ruby for Her miniature 7ml EDP. . . 💸 RM 50 + RM 8(pos) for 1 pc. 💸 RM 90 + free post for 2 pcs. . . Siapa yang suka bawak dalam bag ke travel ke better beli miniature or kalau nak try dulu ke sebelum nak beli bottle besar boleh beli miniature ataupun vial perfume. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknik #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

0

fina_de_heaven

0

fareeza_syafinaz

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

💯% Original Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Si Eau De Parfume Intense by Giorgio Armani (New in box + 30ml EDP) 💸RM 165 free pos. . . Harga biasa selalu RM 2++ dan ke atas. And tak dijual dekat mall. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknik #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

0

fina_de_heaven

#feedbackcusdeheaven Alhamdulillah, thankyou so much dear kerana sanggup menunggu dior gift set ni restock sbb nk beli untuk kesayangannya 😍😍😍 .. Thankyou also for sharing feedback with us.. Your satisfaction is our priority... #GiftSetMissDior #DeHeavenXFragrance . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

fina_de_heaven

0

thegrampsshopee

Jualan Harga Runtuh! Harga Lelong! Lelong! 💯% Original Tester Perfume! Or Money back guarantee. . . 🌸Davidoff Searose. (Tester Box + 100ml EDT) 💸RM 200 free pos. . . 🌸Love Story eau sensuelle by Chloe. (Tester Box + 75ml EDP). 💸RM 240 free pos. . . 🌸Gucci Oud. (Tester Box + 75ml EDP). 💸RM 260 free pos. -market price RM545 🙀. . . 🌸Narciso (Tester Box + 90ml EDP). 💸RM 260 free pos. -market price RM5++ 🙀. . . Harga biasa selalu RM 3++ - RM 5++ dan ke atas, kalau new in box lagi mahal. Better grab harga ni 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #perfumehantaranori #perfumehantaranmurah #bazaarpaknik #kamixramai #sekolahkebangsaan #sekolah #melawati #shahalam #ruangrezekihanania #bazarmalaysia #ruangiklanTK

0