Perfumeorimurah Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

es.aiperfume

Sale sempena CNY 🎊🎊 . 🌸PURSE PERFUME 🌸 . 👉20ml 👉bau 💯original 👉senang dibawa dan lebih murah 👉bau tahan lebih 8 jam 👉mesra solat . . ======================= ❤️SPECIAL OFFER❤️ 1 BOTOL - RM12 2 BOTOL - RM23 3 BOTOL - RM33 4 BOTOL - RM42 5 BOTOL - RM50 . **+ postage RM7sm/RM11ss** . ❤️Beli 5 botol & ke atas FREE POSTAGE SEHINGGA 18/2/2018❤️ ======================= . #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #fragrance #terengganu #originalperfume #originalperfumemalaysia #originalperfumemurah #brandedperfume #famousperfume #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeori #perfumeforher #perfumeforhim #promosi #cny2018

0

es.aiperfume

Sale sempena CNY 🎊🎊 . 🌸PURSE PERFUME 🌸 . 👉20ml 👉bau 💯original 👉senang dibawa dan lebih murah 👉bau tahan lebih 8 jam 👉mesra solat . . ======================= ❤️SPECIAL OFFER❤️ 1 BOTOL - RM12 2 BOTOL - RM23 3 BOTOL - RM33 4 BOTOL - RM42 5 BOTOL - RM50 . **+ postage RM7sm/RM11ss** . ❤️Beli 5 botol & ke atas FREE POSTAGE SEHINGGA 18/2/2018❤️ ======================= . #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #fragrance #terengganu #originalperfume #originalperfumemalaysia #originalperfumemurah #brandedperfume #famousperfume #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeori #perfumeforher #perfumeforhim #promosi #cny2018

0

es.aiperfume

Sale sempena CNY 🎊🎊 . 🌸PURSE PERFUME 🌸 . 👉20ml 👉bau 💯original 👉senang dibawa dan lebih murah 👉bau tahan lebih 8 jam 👉mesra solat . . ======================= ❤️SPECIAL OFFER❤️ 1 BOTOL - RM12 2 BOTOL - RM23 3 BOTOL - RM33 4 BOTOL - RM42 5 BOTOL - RM50 . **+ postage RM7sm/RM11ss** . ❤️Beli 5 botol & ke atas FREE POSTAGE SEHINGGA 18/2/2018❤️ ======================= . #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #fragrance #terengganu #originalperfume #originalperfumemalaysia #originalperfumemurah #brandedperfume #famousperfume #perfumeoriginal #perfumeorimurah #perfumeori #perfumeforher #perfumeforhim #promosi #cny2018

0

lizafragrances

Ready Stock!!! Davidoff Cool Water For Men 125ml RM290 #perfumelover #perfumeoriginal #perfumeorimurah

0

vegsperfume

Pict from cust, bvlgari omnia crystalline the best sellerrr, baunya enyaaaak deh soft floral tipis2, yang gampang pusing pake parfum pake ini deh. Ga bikin pusing samsek #vegs_testi

1

vegsperfume

Kadang kalau bingung mau parfum apa tanya aja ke kita maunya parfum bau gimana, nanti kita rekomendasiin sama kaya kakak ini, suka bau lembut, kita rekomen in bvlgari omnia crystalline, daan alhamdulillah suka 🙏🙏🙏 emang enak bgt bvlgari omnia crystalline, owner jg pake itu #vegs_testi

1

vegsperfume

Review langsung order 4 parfum sekaliguss 😍😍😍 cusss order deh 100%ori dijamin yah #vegs_testi

1

vegsperfume

Memang parfum2 kita original 100% cuman tanpa box aja deh, wangi mah original yaaa dijamin 😄😄😄 #vegs_testi

1

vegsperfume

Review customer order parfum escada magnetism, dan bvlgari omnia amethyst , paling seneng kalau customer puasss #vegs_testi

1

vegsperfume

Review dari customer nihh, parfum 212man, one of our best seller #vegs_testi

1

vegsperfume

Hermes eau des merveilles women 100ml 300.000 Bau nya seger jeruk, lemon jadi lebih ke fruity

1

vegsperfume

Gucci envy me women 100ml 300.000 Baunya musky dan soft enak dipake sehari2

1

vegsperfume

Christian dior miss dior blooming bouquet 100ml 460.000 Baunya floral, elegant, tapi soft ga terlalu strong jd enak

1

vegsperfume

Victoria secret bombshell 100ml 450.000 Penggila victoria secret pasti tau nih, best seller di VS ini ya, baunya floral, fruity ada sweet nya juga enak deh

1

vegsperfume

Kenzo leaf d'ete 100ml 275.000 Baunya floral, woody, dan powderyy, ala2 daun seger

1

dexandra.perfume.official

0

dexandra.perfume.official

0

dexandra.perfume.official

0

vegsperfume

Gucci by gucci women 75ml 375.000 Baunya flower ada musk nya, ada fruity nya jg sedikit, seger

1

vegsperfume

Paco rabanne one million men 100ml 400.000 Bau parfumnya classy bangett, maskulin, cocok buat acara formal malem karna baunya elegant

2

vegsperfume

Paco rabanne invictus man 100ml 300.000 Baunya woody, seger dan ada kesan sweetnya dikit

1

vegsperfume

Eternity aqua men 100ml 200.000 Baunya citrus, seger buat sehari2

2

vegsperfume

Bvlgari omnia women 65ml 250.000 Ada 4 varian, baunya soft semua, buat yg gasuka parfum karna pusing wajib coba ini, soft tp awet bgttt, parfum favorit owner ini trutama yg warna putih ( omnia crystalline)

1

vegsperfume

Guy laroche drakkar noir men 100ml 250.000 Baunya woody, cocok buat yg suka adventure

1

vegsperfume

Armani code man 100ml 325.000 Baunya oriental, awet bgt dipake seharian buat cowok

1

vegsperfume

Chanel no 5 100ml 300.000 BIASANYA DIBURU NIHHH, best seller bgt, baunya bikin nagih. Stock cuman dikitt

1

vegsperfume

Paris hilton heiress 100ml 275.000 Baunya manis2 gitu, buat yang suka bau manis cucok nih

1

vegsperfume

Bvlgari Man 100ml 285.000 Salah satu best seller nih buat cowok yaa, baunya enak ga bikin pusing

1

fina_de_heaven

1

vegsperfume

Hai we are back!!! Stock parfum ori reject kita sudah banyak lagiii nih, yang cari2 parfum apa boleh sebutin di kolom komen atau langsung WA / Line kita yaaa untuk order. Tenang aja, kualitas masih sama, dijamin ori 100% cuman tanpa box ajaaah Check testi di #vegs_testi Kita juga akan mulai upload stock parfum ready kita disini yaa Thankyou!!

3

perfumeoriginal4u

ESCADA CHERRY IN THE AIR LIMITED EDITION 100 ML EDT FOR WOMEN . KORANG TAKSUB!! DENGAN BAUAN FRUITY CHERRY?YEAH THIS ONE REALLY2 CRAZY SCENTS, FOR UOLLS!! . Korang suka bau cherry? Bau yg betul2 menusukk jiwa uolls? Ha! Apa kata korang pekena perfume Escada Cherry in The Air. Ingat ya! Perfume ni agak sukarrr nak dapat sbb LIMITED EDITION. . Now kita ada 2 botol! Sebelum kena rembat! Baikkk korang choose Fast! Iya! Kaw2 padu sis! Bau sangat feminine, dengan aroma sweet dari Bauan fruity urghhh mengancam!! Mcm biasa Signature perfume Escada Wajib bau sour skit2. Melelehh sis! . . JOM2 RAMAI2 SERBU!! NOW AVAILABLE : . OUR PRICE : . RM 330 ONLY RM 330 ONLY RM 330 ONLY . MALL PRICE : RM 445, NOW DISCOUNTINOUS BCOZZ LIMITED EDITION . JIKA BETUL2 BERMINAT . "KLIK" link yg tertera di bio untuk "BELI PERFUME" . . ATAU⬇ . PM number Whatsapp kami di bawah👇 . 📲 016-9924132✅ 📲 016-9924132✅ 📲 016-9924132✅ . 📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT 💯.TRUSTED ORIGINAL

1

perfumeoriginal4u

GUCCI BAMBOO 75 ML EDT FOR WOMEN (TESTER) . HIGHERRR RECOMMENDED FOR LADYSS💋💋. . Jika adminnn boleh paksa all Women use perfume, admin akan paksa guna perfume ni as her signaturee. EDT Scents moreee better than EDP version. . SEXYY, feminine and Beautifull. Suitable for Office and Casual daily Use. WARNING!! Really make urr days👍😉. . . OUR PRICE . RM 270 RM 270 RM 270 . MALL PRICE : RM 445 . . P:S/ jgn spray lebihhh dari 4 kali sbb uolls akan tampil lebihh menawan. . JIKA BETUL2 BERMINAT . "KLIK" link yg tertera di bio untuk "BELI PERFUME" . ATAU⬇ . Whatsapp number kami di bawah👇 . 📲 016-9924132✅ 📲 016-9924132✅ 📲 016-9924132✅ . 📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT 💯.TRUSTED ORIGINAL

1

fina_de_heaven

0

whatsinmytote

0

syikinsap

0

perfumeoriginal4u

COACH MEN 100 ML EDT FOR MEN. (TESTER) . MENGANCAMMMM!! . If u want to find a Sexyyy fragrance for men, thiss is the Masterpiece i will recommend for u. . Ramuannn yg hebatt!! Freshhh spicyy dgn Ambergrisss mantappp abisss Bro!! . Want MORE??? WANT SEXY?? COACH Men JAWAPAN YG BENARRR PADUUU👊👊. . . OUR PRICE : . RM 295 JE RM 295 JE RM 295 JE . . . JIKA BETUL2 BERMINAT . "KLIK" link yg tertera di bio untuk "BELI PERFUME" . . ATAU⬇ . PM number Whatsapp kami di bawah👇 . 📲 016-9924132✅ 📲 016-9924132✅ 📲 016-9924132✅ . 📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT 💯.TRUSTED ORIGINAL . #coachmen

1

mohd_usran

LELONG. LELONG . FOSSIL ORIGINAL. 100% ORIGINAL. . Saya jual RM 400 FREE POSTAGE 💖 . Harga butik RM700-RM800 😱😱 . Whatsapp us to deal. 👌 +6013 4774956 . #fossilwatch #fossilwatchoriginalmurah #dworiginalmurah #marcjacobsdecadence #originaltester #originalbox #perfumeoriginal #originalperfume #originalperfumemurah #perfumeorimurah #perfumeborong #perfumemalaysia #perfumemurah #purseperfume #purseperfumemurah #sayajualperfume #sayajualmurah

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

perfumeoriginal4u

TAK HENTI-HENTI FEEDBACK MASUK! 😍😍 . Fuhhh berdesup2 feedback masuk. Admin up sikit2 ya. Tersonyum2 ja haaa dapat feedback customer. Happy sangat dapat gembirakan customer dengan perfume original. 😃😃 . Thanks Fie. Dah 3x repeat order. Acqua di Gio memang hotzzz perfume for men tau. Bro Fie kita dah biasa sangat dengan si gigior ni katanya. Jadi kalau bau tu confirm tau ori or fake ya. 😉 . Sebelum ni pernah buy Coach Men. Try bau kat mall eh sedappp gila perfume ni. Nak jimat apa lagi purchase dengan perfumeoriginal4u lerr. Tester dah mantoppp! Jimat terukk!hee..Bau dan lasting sama macam try dekat mall. 😙😙 . STRICTLY WE DEAL WITH ORIGINAL PERFUME ONLY 💪💪 . #feedbackcustomerperfumeoriginal4u

1

fina_de_heaven

0

fareeza_syafinaz

0

fina_de_heaven

0

fina_de_heaven

Sape suka tukar-tukar wangian? Boleh beli sample perfume yang mudah dibawa ke mana sahaja... Murah, berbaloi dan tahan lama.. 😍 . . . 1 pc RM8 5pc RM35 10 pc RM68 . . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

mohd_usran

Morning semua kesayangan😘😘😘. Siapa yang minat smartwatch macam ni?? yeahhhh ada function yang boleh track uollss jogging gituew. . Smartwatch Murah 😍 . Saya jual RM 99 SAHAJA 😍 . Whatsapp us to deal. 👌 +6013 4774956 . #smartwatchmurahmalaysia #smartwatchmurah #fossilwatch #fossilwatchoriginalmurah #dworiginalmurah #marcjacobsdecadence #originaltester #originalbox #perfumeoriginal #originalperfume #originalperfumemurah #perfumeorimurah #perfumeborong #perfumemalaysia #perfumemurah #purseperfume #purseperfumemurah #sayajualperfume #sayajualmurah

4

ofiellia.co

YEAR END SALE ‼️‼️‼️ YEAR END SALE‼️‼️‼️ YEAR END SALE ‼️‼️‼️ . Dapatkan segera perfume original uolsz! Stock kami hanya original imported Singapore sahaja! Very long lasting! Boleh refer customer review rajin scroll sikit! Biasanya hingga 8 jam la normal body wear! Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan! . Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes! Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes! It just Authentic Original from Singapore! . Tidak jumpa gamba perfume idaman hati? WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume! Ada 500++ jenis perfume di store kami! . PRICE? . NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE . PROMO RM89 EXCLUDE POST PROMO RM89 EXCLUDE POST PROMO RM89 EXCLUDE POST . 2 BOTTLE RM150 ONLY 😱 2 BOTTLE RM150 ONLY 😱 2 BOTTLE RM150 ONLY 😱 . 3 BOTTLE RM220 ONLY 😱 3 BOTTLE RM220 ONLY 😱 3 BOTTLE RM220 ONLY 😱 . 4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE 4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE 4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE . MINIATURE SET RM119 . How to order? . WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6") WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6") WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6") . Strictly for SERIOUS BUYER only Thank you so much ❤️😁💋👍 . . FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED! FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED! FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED! . #sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

ofiellia.co

YEAR END SALE ‼️‼️‼️ YEAR END SALE‼️‼️‼️ YEAR END SALE ‼️‼️‼️ . Dapatkan segera perfume original uolsz! Stock kami hanya original imported Singapore sahaja! Very long lasting! Boleh refer customer review rajin scroll sikit! Biasanya hingga 8 jam la normal body wear! Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan! . Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes! Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes! It just Authentic Original from Singapore! . Tidak jumpa gamba perfume idaman hati? WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume! Ada 500++ jenis perfume di store kami! . PRICE? . NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE . PROMO RM89 EXCLUDE POST PROMO RM89 EXCLUDE POST PROMO RM89 EXCLUDE POST . 2 BOTTLE RM150 ONLY 😱 2 BOTTLE RM150 ONLY 😱 2 BOTTLE RM150 ONLY 😱 . 3 BOTTLE RM220 ONLY 😱 3 BOTTLE RM220 ONLY 😱 3 BOTTLE RM220 ONLY 😱 . 4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE 4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE 4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE . MINIATURE SET RM119 . How to order? . WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6") WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6") WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6") . Strictly for SERIOUS BUYER only Thank you so much ❤️😁💋👍 . . FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED! FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED! FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED! . #sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

syikinsap

0

florabyme

Anna Sui La Vie De Boheme . Retail unit 75ml rm241 (Normal Price rm335) . Top notes : Turkish rose,Sparkling pear,Red berries . Heart notes : Peony,Dragonfruit accord . Base notes : Woodsy notes,Musk,Vanilla,Sandalwood . 100% original from US No imitation,original reject,gred,dubai & bukan made in singapore Nak order boleh whtsapp no kt bio. . #sayajualperfumeoriginal #sayajualoriginalperfumes #perfumeorimurah #perfumewangi #perfume #koleksiperfumemurah #kalautakoribolehreturn #malaysian #bukantiruan #sayabosan #hujan #bautahanlama #bauwangi #haha #bazzar #bazzarpaknilonline #jualperfumeonline #jualonline #instaperfume #instaonlineshop #shop #jual

2

syikinsap

0

ester_mercy_sihite

0

florabyme

Gucci Flora Gracious Tuberose . Tester unit 100ml Rm255 (Normal Price rm410) . Retail unit 100ml Rm317 (Normal price rm410) . Top notes : Peach,Violet,Orange blossom . Heart notes : Tuberose,Rose . Base notes : Cedarwood,Labdanum

1

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

droseperfumeuk99_

Hello Awak Semua!👋🏻 . Selamat Sejahtera Dan Saya Doakan Awak Semua Dalam Keadaan Baik-Baik Sahaja!👋🏻 . Maklumat Perfume:🌸 . Authentic Original Perfume Dari UK🌸 . Original Bukan Gred,Dubai,Inspired Atau Reject🌸 . Harga Saya Termasuk Kos Pos SM🌸 . Harga baru bermula (20/12/2017) . 1Unit RM180 2Unit RM350 . Harga Butik:🌸Antara RM200-RM249 seunit. Oh mahalnya di butik!! . Postage Isnin-Sabtu🌸 . Bagaimana Nak Order?🌸 . ✅Screenshot Pilihan ✅DM saya! . 💁SERIUS BUYER ONLY! . #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeori #sayajualperfumebranded #originalpefume #hantaranperfume #sayajualmurah #sayajual #perfumebranded #perfumeorimurah #sayajualperfumebranded #perfumebranded #perfumeinternational #ipoh #butterworth #kedah #bazarpaknil #neelofa #noradanish #malaysia #indonesia #jakarta #sayajualmurah #perfumeorimalaysia #perfumeorimurah #like4like #fashion #noradanish #jannanick #fattahamin #malaysia #meletop #astroria #iamme

0

fareeza_syafinaz

0

fareeza_syafinaz

Sape suka tukar-tukar wangian? Boleh beli sample perfume yang mudah dibawa ke mana sahaja... Murah, berbaloi dan tahan lama.. 😍 . . . 1 pc RM7 5pc RM35 10 pc RM68 . . . . . Whatsapp Us: http://www.wasap.my/60182626842 http://www.wasap.my/601119916228 #instafamous #instagood #perfumehantaranori #perfumeorimurah #sayajualmurah #photooftheday #fashion #followme #like4like #love #makeup #ootd #endyearsale #wholesaleperfume #miniatureperfume #sampleperfumeori

0

perfumebynurul

Selalu habis kalau yang ini, mungkin ramai fefeeling paris hilton kot lepas pakai ni . Passion fruit, orange and peach. Wahhh fruity gila ni bau tau. Sure sedap hidung yang bau . Ap tunggu lagi? Klik lah link kat bio tu tau ! . 🌸 HIERESS BY PARIS HILTON FOR WOMEN EDP 100ml EDP 20ml #perfumebynurul #perfumewajibbeli #perfumekecil #perfumebesar #perfumemampu #perfumeselangor #perfumekualalumpur #perfumedamansara #perfumerawang #perfumebukitsentosa #perfumebukitberuntung #perfumeserendah #perfumesungaibuaya #perfumetanpaalkohol #perfumemurah #perfumemini #perfumepoket #perfumemudah #perfumesedap #perfumecollection #perfumefreepostage #perfumeorimurah #perfumewangitahanlama #perfumebest

0

boygurl_kl.store

Ada sapa2 nak join postage esok?? Kalau ada boleh pm saya...perfume yang ada tak banyak.. Dunhill blue Dunhill london Armani code #rezeki #peefume #pelanpelankayuh😂 #perfumeorimurah #online #onlinebisnes #jualonlinemurah

6

projectperfumemurah

Hello flowers 🌸 . Pening kepala cari perfume murah untuk diri sendiri. Meh, beli kat sini. Murah murah belaka. Perfume semua wangi wangi. Jatuh cinta kita auwhh. Nak beli hadiah kan orang pun boleh 😘 Harga kasih sayang je ❤ Psst. Nak buat untuk hantaran, harga boleh runding dengan kita. Don't you worry 😊😗 Jangan lupa follow ok @projectperfumemurah @projectperfumemurah @projectperfumemurah Dropship sangat sangat dialu alukan 🌼 http://www.wasap.my/+60187942144/HisayanakbeliPERFUME #purseperfume #purseperfumemurah #dropshipdiperlukan #dropshippurseperfume #hargakasihsayang #beliduapercumasatu #purseperfumejohor #purseperfumedropship #dropshipperfume #perfumemurah #hantarankahwin #suprise #deliveryhadiah #tambahduitpoket #bagmurahkorea #perfumebranded #dropshipwanted #dropshipmalaysia #perfumemalaysia #perfumemurahmalaysia #perfumemalaysiamurah #brandedperfume #perfumeorimurah

0

perfumebynurul

Fruity and sweet gila bau yang ini. Ad terselit bau white chocolate tau ! . Botol pulak comel je siap ad blink blink giteww, bila lagi nak try? . Jangan lupa klik link kat bio okay ❤ . 🌸 FANTASY BY BRITNEY SPEARS FOR WOMEN EDP 100ml EDP 20ml #perfumebynurul #perfumewajibbeli #perfumekecil #perfumebesar #perfumemampu #perfumeselangor #perfumekualalumpur #perfumedamansara #perfumerawang #perfumebukitsentosa #perfumebukitberuntung #perfumeserendah #perfumesungaibuaya #perfumetanpaalkohol #perfumemurah #perfumemini #perfumepoket #perfumemudah #perfumesedap #perfumecollection #perfumefreepostage #perfumeorimurah #perfumewangitahanlama #perfumebest

0

perfumebynurul

Perfume ni sebenarnya warna pink tau bukan purple, faktor pencahayaan mungkin masa amik gambar 😁 . Tapi takpe, dia pink ke purple ke. Bau dia tetap lah wangi gila ! . Campuran dari bau epal hijau + limau kasturi + strawberi + oren. Haaa jangan picit menghala masuk mulut pulak okay sebab semua buah buah je tu ! . 🌸 GUESS BY GUESS FOR WOMEN EDP 75ml EDP 20ml #perfumebynurul #perfumewajibbeli #perfumekecil #perfumebesar #perfumemampu #perfumeselangor #perfumekualalumpur #perfumedamansara #perfumerawang #perfumebukitsentosa #perfumebukitberuntung #perfumeserendah #perfumesungaibuaya #perfumetanpaalkohol #perfumemurah #perfumemini #perfumepoket #perfumemudah #perfumesedap #perfumecollection #perfumefreepostage #perfumeorimurah #perfumewangitahanlama #perfumebest

0

perfumebynurul

Even sis sendiri guna perfume yang ini okay, wangi tak tipu punya 😉 . Bau fruity fresh giteww. Picit picit terus wangii tau 😎 . Macam biasa, kalau nak oder jangan segan silu tekan link kt bio tu tau ! . . 🌸 BRIGHT CRYSTAL BY VERSACE FOR WOMEN EDT 90ml EDT 20ml #perfumebynurul #perfumewajibbeli #perfumekecil #perfumebesar #perfumemampu #perfumeselangor #perfumekualalumpur #perfumedamansara #perfumerawang #perfumebukitsentosa #perfumebukitberuntung #perfumeserendah #perfumesungaibuaya #perfumetanpaalkohol #perfumemurah #perfumemini #perfumepoket #perfumemudah #perfumesedap #perfumecollection #perfumefreepostage #perfumeorimurah #perfumewangitahanlama #perfumebest

0

fina_de_heaven

1

syikinsap

HOT ITEM !!!!!! . . ready stock!!. No waiting required!! . BVLGARI 1.BVLGARI Aqva (100ml)-rm250.00 2.BVLGARI Man (100)-rm250.00 3.BVLGARI Aqva Marrine (100ml)-rm250.00 4.BVLGARI Omnia Coral (65ml)-rm260.00 . . price INCLUDE postage . 100% original guarantee!! or prof us wrong!! and MONEY BACK GUARANTEE!! . No Fake No gred No reject . guys! by purchase more than 2 item,get discount guyss!!! . . . whatsup 01136574355 whatsup 01136574355 or dm me for fast respond . . #BVLGARI #bvlgari #originalperfume #perfumeorimurah #perfumemewahmurah #perfumemurah #D&G #DKNY #ralphlauren #Gucci

2

mohd_usran

yeahh???yang ini last lelong sapa cepat dia dapat . FOSSIL ORIGINAL. 100% ORIGINAL. . Saya jual RM 400 FREE POSTAGE 💖 . Harga butik RM700-RM800 😱😱 . Whatsapp us to deal. 👌 +6013 4774956 . #fossilwatch #fossilwatchoriginalmurah #dworiginalmurah #marcjacobsdecadence #originaltester #originalbox #perfumeoriginal #originalperfume #originalperfumemurah #perfumeorimurah #perfumeborong #perfumemalaysia #perfumemurah #purseperfume #purseperfumemurah #sayajualperfume #sayajualmurah

6

fina_de_heaven

1

fareeza_syafinaz

1

fina_de_heaven

0