Petalingjaya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

shayanteak

0

shayanteak

0

ed_anasism

0

ikahcookies

0

blouse.muslimah.murah.ryanaz

HAFNIE BLOUSE IS BACK WITH NEW HOT-COLORS ‼️‼️ . ================== BEST OF HAFNIE - SAMPAI 3X RESTOCKS ================== . 🌷 Potongan selesa dari bahu ke pinggang yang elok terletak di badan. Potongan sedikit kembang dari pinggang ke bawah menampakan effect 'KURUS' utk Sis semua . 🌷 Gaya 'ALA TURKEY' dgn aksesori butang balut gabungan BESAR dan KECIL meyerlahkan lagi keanggunan Sis semua . 🌷 Kain como crepe yg paling digemari ramai dgn ciri less ironing, tak mudah kedut, tak jarang dan tak panas. Selesa dipakai sepjng hari . 🌷 Baju labuh menutupi punggung dan berpotongan longgar. Sesuai utk semua peringkat umur. Mak, Kakak, Adik ...semua boleh bergaya bersama Sis. Boleh beli dan bergaya bersama . 🌷 Sesuai digayakan dgn palazo, slack, jeans dan skirts....Boleh aje Sis gayakan di majlis formal atau gaya santai, travel ke mana mana . 🌷 BF Friendly- zip sorok di dada sesuai utk nursing mommies. Sentiasa menyantuni mommies gojez utk terus tampil bergaya . 🌷 Wudhu Friendly - potongan lengan longgar utk mudah berwudhu . 🌷 Poket Xclusif dihiasi butang balut di kiri kanan bukan sahaja menampakkan seri tapi serbaguna utk letak brg brg penting: kunci kereta , lipstik dll . ⭕ HARGA⭕ 1 PC = RM 65 2 PCS = RM120 3 PCS = RM150 📫FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA Whatsapp 019-5966373 #putrajaya #kualalumpur #klcc #cyberjaya #shahalam #petalingjaya #bangi #kuantan #ryanazcollection #kotabharu #alorsetar #alorgajah #ipoh #johorbahru #seremban #pulaupinang #arau #kuching #uitm #politeknik #ums #kolejkomuniti #usm #uum #uiam #upm #uthm #unimap #upsi #terapiinstagram

0

outfitzz_my

🔥🔥PROMOSI🔥🔥 . . 🔥BAJU M.MOUSE🔥 . . Barang panas🔥dh masuk nii . . X grab rugi ni stock adalah terhad sapa cpt dia dptt . . { FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN] SEMUA T-SHIRT @outfitzz_my 💯 Cotton Unisex Saiz=XS,S, M, L, XL, XXL,XXXL . . ----ShortSleeve--- > > > RM35 < < < . . ----LongSleeve--- > > > RM40 < < < . . Kita juga buat beli 5 free 1 . . Tmpat lain jual {RM45,RM50,RM60} kalau korang beli barng admin min bagi RM 35ja kalo lengan panjang tambah RM10 . . Jadi knapa tunggu lagi trus tkn link di bio T-shirt boleh MIX yea [ Like👍Tag your Friends . . Giveaway kita ada buat just tunggu je la ye . . {Order}tkn link di bio . . #tshirt #tshirtmurah #bajumurah #barangmurah #murahgila #gilamurah #hipster #kedah #negerisembilan #pulaupinang #melaka #kelantan #petalingjaya #ipoh #perak #langkawi #pahang #terengganu #hipstergra#barangpanas #lawaktahapdewa #lawakteroks #belibaju #murahsangat#beli #hotitem#malaysia

0

outfitzz_my

🔥🔥PROMOSI🔥🔥 . . 🔥BAJU SUPREME🔥 . . Barang panas🔥dh masuk nii . . X grab rugi ni stock adalah terhad sapa cpt dia dptt . . { FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN] SEMUA T-SHIRT @outfitzz_my 💯 Cotton Unisex Saiz=XS,S, M, L, XL, XXL,XXXL . . ----ShortSleeve--- > > > RM35 < < < . . ----LongSleeve--- > > > RM40 < < < . . Kita juga buat beli 5 free 1 . . Tmpat lain jual {RM45,RM50,RM60} kalau korang beli barng admin min bagi RM 35ja kalo lengan panjang tambah RM10 . . Jadi knapa tunggu lagi trus tkn link di bio T-shirt boleh MIX yea [ Like👍Tag your Friends . . Giveaway kita ada buat just tunggu je la ye . . {Order}tkn link di bio . . #tshirt #tshirtmurah #bajumurah #barangmurah #murahgila #gilamurah #hipster #kedah #negerisembilan #pulaupinang #melaka #kelantan #petalingjaya #ipoh #perak #langkawi #pahang #terengganu #hipstergra#barangpanas #lawaktahapdewa #lawakteroks #belibaju #murahsangat#beli #hotitem#malaysia

0

outfitzz_my

🔥🔥PROMOSI🔥🔥 . . 🔥BAJU TIME IS MONEY🔥 . . Barang panas🔥dh masuk nii . . X grab rugi ni stock adalah terhad sapa cpt dia dptt . . { FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN] SEMUA T-SHIRT @outfitzz_my 💯 Cotton Unisex Saiz=XS,S, M, L, XL, XXL,XXXL . . ----ShortSleeve--- > > > RM35 < < < . . ----LongSleeve--- > > > RM40 < < < . . Kita juga buat beli 5 free 1 . . Tmpat lain jual {RM45,RM50,RM60} kalau korang beli barng admin min bagi RM 35ja kalo lengan panjang tambah RM10 . . Jadi knapa tunggu lagi trus tkn link di bio T-shirt boleh MIX yea [ Like👍Tag your Friends . . Giveaway kita ada buat just tunggu je la ye . . {Order}tkn link di bio . . #tshirt #tshirtmurah #bajumurah #barangmurah #murahgila #gilamurah #hipster #kedah #negerisembilan #pulaupinang #melaka #kelantan #petalingjaya #ipoh #perak #langkawi #pahang #terengganu #hipstergra#barangpanas #lawaktahapdewa #lawakteroks #belibaju #murahsangat#beli #hotitem#malaysia

0

shalicious.glow

NAK PUTIH SELURUH BADAN?. RIMAS DENGAN JERAWAT DAN PARUT JERAWAT? PENAT TUKAR SUPPLEMENT SEBAB TAKDE KESAN PON? JANGAN RISAU MIRA ADA PENYELESAIANNYA.😊 . JOM AMALKAN BEAUTY SECRET!! Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu dapatkan skin tone cerah gebu seluruh badan serta memulihkan masalah kulit kusam, jerawat dan parut dari luar dan dalam. . Mostly yang pernah ambil confirm akan repeat order sebab diorang tahu Beauty Secret ni supplement yang sangat bagus untuk Rawat Kulit Dari Dalam.🤗 . Paling penting, disiplin ikut guide. Yang dah try bermacam jenis supplement untuk skin tapi masih takde kesan, tak perlu sedih-sedih. Terus klik link di profile. Mira sendiri akan guide cara consume Beauty Secret dengan tepat barulah dapat kesan cepat😍. . . Whatsapp mira 📲0173980757 . . #mirashalicious #teammirashalicious

2

osemmuslimah

Hai Lovelies 💕 Korang dah cuba Wonderstruck Lipcreme ni? Ia adalah satu-satunya formula Lipcreme yang unik, sangat BEST, SELESA & tidak terdapat pada Lipcreme biasa 💄 Belum cuba belum tahu 💋 _ 1. Sangat ringan dan selesa di bibir. 2. Tidak merekah bila dipakai. 3. Tidak mengeringkan kerana semi-matte suede finish. 4. Pigmented 5. Mengandungi Vit C & Hyaluronic Acid yang mencantikkan bibir selepas beberapa hari penggunaan. 6. Applicator unik memudahkan aplikasi lipcreme. 7. Butterscotch Caramel smell yang wangi 🤤 _ READY STOCK 🛒 RM 40 each RM 115 for 3 pieces RM 190 for 5 pieces _ COD 🚗 🛍 SELANGOR: USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Kelana Jaya & nearby area 🛍 PENANG: Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Seberang Jaya & nearby area _ POSTAGE EVERYDAY 📫 Peninsular Malaysia - starting from RM8 Sabah & Sarawak - starting from RM11 _ #sofwanahcosmetics #sofwanahsquad #sofwanahagentofficial #eyeshadowpalette #eyeshadowvegan #eyeshadowmurah #eyeshadowbrushes #makeupartist #makeuplover #makeupjunkie #makeupvideo #petalingjayamakeupartist #petalingjaya #kelanajaya #shahalam #uitmshahalam #uiampj #umpj #oum #makeuptalk #penang #bukitmertajam #simpangampat #uitmpenang #uitmpulaupinang #politeknikpulaupinang #politeknikpenang #muautara #muapulaupinang

0

outfitzz_my

🔥🔥PROMOSI🔥🔥 . . 🔥BAJU ENJOY WEED🔥 . . Barang panas🔥dh masuk nii . . X grab rugi ni stock adalah terhad sapa cpt dia dptt . . { FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN] SEMUA T-SHIRT @outfitzz_my 💯 Cotton Unisex Saiz=XS,S, M, L, XL, XXL,XXXL . . ----ShortSleeve--- > > > RM35 < < < . . ----LongSleeve--- > > > RM40 < < < . . Kita juga buat beli 5 free 1 . . Tmpat lain jual {RM45,RM50,RM60} kalau korang beli barng admin min bagi RM 35ja kalo lengan panjang tambah RM10 . . Jadi knapa tunggu lagi trus tkn link di bio T-shirt boleh MIX yea [ Like👍Tag your Friends . . Giveaway kita ada buat just tunggu je la ye . . {Order}tkn link di bio . . #tshirt #tshirtmurah #bajumurah #barangmurah #murahgila #gilamurah #hipster #kedah #negerisembilan #pulaupinang #melaka #kelantan #petalingjaya #ipoh #perak #langkawi #pahang #terengganu #hipstergra#barangpanas #lawaktahapdewa #lawakteroks #belibaju #murahsangat#beli #hotitem#malaysia

0

outfitzz_my

🔥🔥PROMOSI🔥🔥 . . 🔥BAJU (SM)SUPREME🔥 . . Barang panas🔥dh masuk nii . . X grab rugi ni stock adalah terhad sapa cpt dia dptt . . { FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN] SEMUA T-SHIRT @outfitzz_my 💯 Cotton Unisex Saiz=XS,S, M, L, XL, XXL,XXXL . . ----ShortSleeve--- > > > RM35 < < < . . ----LongSleeve--- > > > RM40 < < < . . Kita juga buat beli 5 free 1 . . Tmpat lain jual {RM45,RM50,RM60} kalau korang beli barng admin min bagi RM 35ja kalo lengan panjang tambah RM10 . . Jadi knapa tunggu lagi trus tkn link di bio T-shirt boleh MIX yea [ Like👍Tag your Friends . . Giveaway kita ada buat just tunggu je la ye . . {Order}tkn link di bio . . #tshirt #tshirtmurah #bajumurah #barangmurah #murahgila #gilamurah #hipster #kedah #negerisembilan #pulaupinang #melaka #kelantan #petalingjaya #ipoh #perak #langkawi #pahang #terengganu #hipstergra#barangpanas #lawaktahapdewa #lawakteroks #belibaju #murahsangat#beli #hotitem#malaysia

0

noradinn_

Berat turun, order lagi. ❤️❤️ Macam ni lah semua pengguna dary uols. Minum, konsisten dan berkesan. Terus repet lagi. Korang nk cuba ? Whtsp kak qin 0133502838

1

outfitzz_my

🔥🔥PROMOSI🔥🔥 . . 🔥BAJU SUPREME🔥 . . Barang panas🔥dh masuk nii . . X grab rugi ni stock adalah terhad sapa cpt dia dptt . . { FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN] SEMUA T-SHIRT @outfitzz_my 💯 Cotton Unisex Saiz=XS,S, M, L, XL, XXL,XXXL . . ----ShortSleeve--- > > > RM35 < < < . . ----LongSleeve--- > > > RM40 < < < . . Kita juga buat beli 5 free 1 . . Tmpat lain jual {RM45,RM50,RM60} kalau korang beli barng admin min bagi RM 35ja kalo lengan panjang tambah RM10 . . Jadi knapa tunggu lagi trus tkn link di bio T-shirt boleh MIX yea [ Like👍Tag your Friends . . Giveaway kita ada buat just tunggu je la ye . . {Order}tkn link di bio . . #tshirt #tshirtmurah #bajumurah #barangmurah #murahgila #gilamurah #hipster #kedah #negerisembilan #pulaupinang #melaka #kelantan #petalingjaya #ipoh #perak #langkawi #pahang #terengganu #hipstergra#barangpanas #lawaktahapdewa #lawakteroks #belibaju #murahsangat#beli #hotitem#malaysia#jarangxpadu

0

ikahcookies

0

bodydreamcocos_petalingjaya

0

rosma_afiq

0

perlacoffee.petalingjaya


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118