Polynesiantatau Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

3rdmarctat2

0

fusionpolyink

2

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionstudio214

2

fusionstudio214

0

fusionstudio214

0

fusionstudio214

0

fusionstudio214

0

artofthefatninja

Still rehabbing my neck and back. Quick Marquesas Ipu design. . . Commissions open. Tattoo appointments available. Modern designs based on ancient markings©️ . . . . #art #artwork #artofthefatninja #artist #artistsoninstagram #artistofinstagram #design #illustration #ledaartsupply @ledaartsupply #polynesian #polynesiantattoo #freehand #timelapse #polynesiantatau #tattoo #tatau #marquesas #marquesastattoo #ipu #marquesastatau #matahoata #moderndesignsbasedonancientmarkings

5

mautattoo987marquises

17

mautattoo987marquises

Thank you Tahiti tatau awards and everybody to follow and like my work , today i’m proud to be here and it’s also thanks to you !🙏🏽🤙 #Freehand #Tattoo #Besttattoos #Marquisien #Parutikienana #Patutiki #Tiki #Nukuhiva #Blacktattoomarquisian #Art #Arttattoo #Bestattooartists #Polynesiantattoo #Polynesiantatau

5

hakutoa_tattoo

1

3rdmarctat2

7

fusionstudio214

7

fusionstudio214

0

fusionstudio214

0

fusionpolyink

2

fusionpolyink

4

fusionpolyink

0

jidetattoo

0

jidetattoo

0

tikinuts

2

hakutoa_tattoo

1

3rdmarctat2

4

jeanharai

0

tikinuts

2

3rdmarctat2

15

jidetattoo

0

artofthefatninja

Back and neck still hurting. A little freestyle exercise to keep my skills up. . . Commissions open. Tattoo appointments available. Modern designs based on ancient markings©️ . . . . #art #artwork #artofthefatninja #artist #artistsoninstagram #artistofinstagram #design #illustration #ledaartsupply @ledaartsupply #polynesian #polynesiantattoo #freehand #timelapse #polynesiantatau #tattoo #tatau #polynesianfusion #moderndesignsbasedonancientmarkings

3

julesartistmoko

0

julesartistmoko

1

fusionstudio214

0

fusionstudio214

0

fusionstudio214

0

fusionpolyink

2

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionstudio214

1

fusionstudio214

0

fusionstudio214

1

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

hakutoa_tattoo

6

3wavestattoo

0

inking.of.immunity

Joe at Off Da Rock Tattoos crafted this voyaging themed tattoo for visitor to American Samoa. How cultures converge thru tattooing is as fascinating as biological response to tattoo as stress. Support tattoo science https://experiment.com/inkingimmunity #convergence #Polynesiantatau #palagi

0

inking.of.immunity

Even members of United States Armed Forces recognize power of Samoan tattoos. Thanks to Duffy at Tatau Manaia for this vibrant half sleeve. Help us learn more about health benefits of tattooing, https://experiment.com/inkingimmunity #Polynesiantatau

0

inking.of.immunity

This strong woman wanted tattoo to reflect her personality. We admire Samoan detailing in the petals Joe at Off Da Rock Tattoos. Support our study of tattoo biology & culture https://experiment.com/inkingimmunity #Polynesiantatau

0

inking.of.immunity

In February, Michaela was invited back to her alma mater to give lectures on our Zika & tattoo research in American Samoa. Support continued research on these project https://experiment.com/inkingimmunity #tattooresearch #inkingofimmunity #Polynesiantatau #AmericanSamoa

0

radiotravel.al

Polinezia me projektin e ri te “komb-shtetit” lundrues! Qeveria e Polinezise, ka prezantuar nje projekt per te ndertuar nje “komb-shtet” lundrues brenda vitit 2022. Ideja ka gjetur mbeshtetje mes akademikeve vendas dhe te huaj, ndersa pjese e financimit per ndertimin e kombit lundrues eshte bere edhe themeluesi i PayPal. Ai ka vene ne dispozicion per realizimin e ketij projektit 50 mln dollare. Puna ka nisur dhe Nathalie Mezza-Garcia eshte njera prej shkencetareve qe po merret me jetesimin e projektit. Ishulli lundrues do t’u pershtatet influencave gjeografike dhe rregullave tregtare e te lundrimit dhe nje dite mund te shnderrohet ne nje vend per te zhvendosurit si pasoje e ndryshimeve klimatike. Berthama e shtetit te ri do te nise me 300 banesa, qe do te ndertohen mbi nje platforme lundruese, te pajisur me motore te fuqishem qe do t’i mundesojne asaj levizjen neper oqeane. Energjia do te jete kryesisht e rinovueshme diellore, ndersa ligjet e qeverive te huaja nuk do te funksionojne, madje nuk do te kete as para fizike, por vete kripto-monedha, ky zyrtarja do te jete “Vayron”. #Polynesia #polynesiantattoo #polynesia #polynesiantribal #polynesianart #Polynesianresort #polynesiantattoos #polynesians #PolynesianUnderground #polynesianculturalcenter #polynesianpride #polynesianink #polynesianpop #polynesianwoman #polynesiandance #polynesiandesigns #polynesiandoll #polynesiantatau #polynesianwedding #PolynesianVillage #polynesianartist #Polynesianislands #polynesianqueen #polynesianreggae #polynesiaportaventura #polynesianprincess #PolynesianSharkObservatory #polynesianshow #polynesianspa #polynesiansrt

0

mautattoo987marquises

1

fredmorin00

Done!!!!!! Deux manches ✅ #sleevetattoo #polynesiantatau #hawaiitattoo #inkdad 💪🏻

3

condensed.nectar

0

jidetattoo

0

fusionstudio214

0

fusionstudio214

3

fusionstudio214

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

fusionpolyink

0

inking.of.immunity

Lots of freelance tattooists in Samoan Islands. Met one who was contracted to carve/paint Fagatogo church w/ #Samoan motifs #bioculturalanthropology #Polynesiantatau #tattooscience Please sponsor & share this research https://experiment.com/inkingimmunity

0

hakutoa_tattoo

4

3rdmarctat2

3

3rdmarctat2

0

3wavestattoo

0

3wavestattoo

5

hakutoa_tattoo

6