Popiasimpul Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

aziha_jamuratumalaya

@Regran_ed from @jrm.official - Beg tak semacam beg doraemon.. mcm2 ada , tapi blusher pun boleh lupa nak bawa 😅 nasib baik silky sunscreen ada. Pink-pink di pipi takde takpe, jangan kulit kita yang dibiarkan tanpa UV Protection . Cuaca hari ni agak panas terik, tak macam semalam mendung dan sejuk. Cuak je rasa sebab Ajah tak pakai produk yang ber-SPF waktu bersiap awal pagi tadi. Tu yang kelam kabut jadinya.. sampai pipi berbekas lip tint. Ada la jugak rupa badut di situ 🤣🤪 . Best nya Silky Sunscreen ni tak perlu calit banyak-banyak. Memang jimat. Dah la packaging comel lote je boleh main sumbat je dalam poket dan bawa ke mana-mana . SILKY SUNSCREEN RM27.00 Ready stok 0127303177 . #silkysunscreen #jamuratumalayaonline #jrmselatan #tqAllah #jamuratumalaya #jrm #jamuviral #popiasimpul #bondarozitaibrahim #jrmjb #jrmkulai #jrmbandartenggara #jrmkluang #posseluruhmalaysia #suria #sinarfm #produkherba #pengedarsah #bestseller #power #best #sayaguna #sayajual

0

aziha_jamuratumalaya


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118