Productlocal Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

akughozi

Nu saha ey etateh ? NU DENIM. Produk lokal asli garut , sudah go internasional. #productlocal #leathers #kulit #kualitasbagus #asli #garut #asgar #website #project #designer #ui @hudiohizari @nudenim @nudenimleather

2

difacebeauty

0

naulicosmetics

❀❀❀ Regrann from @difacebeauty - Jadi kemarin aku dikirimin beberapa produk @naulicosmetics sama ownernya yang baik banget @christysiahaan25 πŸ€— Thank you kaak! Super excited pas paketnya dateng karena produk-produknya menarik banget buat dicoba!!! . πŸ–€ Goat Milk Handmade Soap 🐐 Sabun susu kambing yang multifungsi, karena bisa dipakai untuk badan dan wajah. Manfaatnya juga banyak banget; bisa melembabkan wajah, mengontrol minyak, mencerahkan kulit, menghilangkan jerawat, dll. Bener banget yang aku rasain pas pertama kali pakai emang bikin kulit wajah jadi berasa lembab & seger gitu. Sabun ini juga mengandung banyak vitamin yang sangat bermanfaat. Harganya cuma 40rb bisa awet sampai sebulan lebih lho! πŸ–€ Saulina Oil 100% Pure Grapeseed Oil πŸ‡ Minyak biji anggur ini aku suka karena wanginya enak. Terus dia bikin wajah jadi halus & lembab. Walaupun skin type kamu oily gak akan bikin wajah kamu jadi kayak kilang minyak kok, malah bikin kulit jadi normal. Dengan harga 60rb kulit wajah jadi kayak abis pakai skincare ternama yang harganya jauh lebih mahal ❀️ Worth to try this one! πŸ–€ Glow Me Up on the go Setting spray ini juga menarique banget buat dicoba, honestly aku baru nyobain 2 merk setting spray πŸ˜‚ Karena aku anaknya doyan pakai satu produk sampai habis dulu baru beli lagi, jadi jarang coba-coba produk lain. Surprisingly, aku suka sama hasil dari pemakaian setting spray ini. Dia ngasih efek glowing dan bikin makeup gak geser dong, wageelaaseeh! Karena setelah aku bikin look yang ini, aku sempet 2 kali ganti eye makeup juga alis dan lipstik tapi complexionnya stay, kekunci gitu πŸ‘πŸ» Harganya cuma 65rb sisttt! . Pokoknya produk dalam negeri, karya anak bangsa, alami, natural, banyak manfaatnya gak kalah sama produk terkenal di luaran sana πŸ’— #diFACEbeauty #makeupbydifa #gengbvlog ・・・ #diFACEvideo #naulicosmetics #saulinaoil #goatmilksoap #glowmeup #reviewskincare #reviewsettingspray #productlocal #makeuptutorial #indobeautyvlogger #indobeautygram #bvloggerid #beautyvlogger #beautybloggerindonesia #proudlymadeart #setterspace #jakartabeautyblogger #beautycommunity #100daysmakeupchallenge #bunnyneedsmakeup #allmodernmakeup #hypnaughtymakeup #wakeupandm

0

difacebeauty

Jadi kemarin aku dikirimin beberapa produk @naulicosmetics sama ownernya yang baik banget @christysiahaan25 πŸ€— Thank you kaak! Super excited pas paketnya dateng karena produk-produknya menarik banget buat dicoba!!! . πŸ–€ Goat Milk Handmade Soap 🐐 Sabun susu kambing yang multifungsi, karena bisa dipakai untuk badan dan wajah. Manfaatnya juga banyak banget; bisa melembabkan wajah, mengontrol minyak, mencerahkan kulit, menghilangkan jerawat, dll. Bener banget yang aku rasain pas pertama kali pakai emang bikin kulit wajah jadi berasa lembab & seger gitu. Sabun ini juga mengandung banyak vitamin yang sangat bermanfaat. Harganya cuma 40rb bisa awet sampai sebulan lebih lho! πŸ–€ Saulina Oil 100% Pure Grapeseed Oil πŸ‡ Minyak biji anggur ini aku suka karena wanginya enak. Terus dia bikin wajah jadi halus & lembab. Walaupun skin type kamu oily gak akan bikin wajah kamu jadi kayak kilang minyak kok, malah bikin kulit jadi normal. Dengan harga 60rb kulit wajah jadi kayak abis pakai skincare ternama yang harganya jauh lebih mahal ❀️ Worth to try this one! πŸ–€ Glow Me Up on the go Setting spray ini juga menarique banget buat dicoba, honestly aku baru nyobain 2 merk setting spray πŸ˜‚ Karena aku anaknya doyan pakai satu produk sampai habis dulu baru beli lagi, jadi jarang coba-coba produk lain. Surprisingly, aku suka sama hasil dari pemakaian setting spray ini. Dia ngasih efek glowing dan bikin makeup gak geser dong, wageelaaseeh! Karena setelah aku bikin look yang ini, aku sempet 2 kali ganti eye makeup juga alis dan lipstik tapi complexionnya stay, kekunci gitu πŸ‘πŸ» Harganya cuma 65rb sisttt! . Pokoknya produk dalam negeri, karya anak bangsa, alami, natural, banyak manfaatnya gak kalah sama produk terkenal di luaran sana πŸ’— #diFACEbeauty #makeupbydifa #gengbvlog ・・・ #diFACEvideo #naulicosmetics #saulinaoil #goatmilksoap #glowmeup #reviewskincare #reviewsettingspray #productlocal #makeuptutorial #indobeautyvlogger @indobeautygram #indobeautygram #bvloggerid #beautyvlogger #beautybloggerindonesia #proudlymadeart #setterspace #jakartabeautyblogger #beautycommunity #100daysmakeupchallenge #bunnyneedsmakeup #allmodernmakeup #hypnaughtymakeup #wakeupandmakeup #makeuptutorialsx0x #xmakeuptuts

4

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

oktavialidia

#Repost @garudaorganizer with @get_repost ・・・ Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

1

embunnatural

FUN FACT: Do you know that a 60 minutes massage is about the same as 7-8 hours of sleep to your body? Take a time today to pamper yourself with a gentle massage with an aromatherapeutic massage oil to deepen your relaxation πŸ’†β€β™€οΈπŸ’†β€β™‚οΈ . Using a pure Virgin Coconut Oil and the healing benefits of Essential Oil, Embun Massage Oils are not only moisturising to the skin, but also healing & relaxing to the body, mind and soul. Choose which one your body needs the most, is it a calming Lavender, rejuvenating Frangipani, sensual Ylang Ylang or aphrodisiac Jasmine? πŸ’ . #embunnatural #naturalbodycare #naturalskincare #handmadeinbali #productlocal #virgincoconutoil #massageoil #essentialoils #essentialoilsindonesia

5

bakolu_id

Repost @garudaorganizer by @media.repost: Here they are "The Urban Tenants" . . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b. . . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . . Urban People, save the date and stay tune for our event. . . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

1

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

1

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

1

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

seblakbandung_bahara

0

greatestevent

Repost @garudaorganizer: . Dont miss chance to meet with Ariel Tatum only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents #greatestevent #jakarta #bogor #depok #tangerang #bekasi

1

putraakbars_

0

agungsilver89

0

garudaorganizer

Dont miss chance to meet with Ariel Tatum only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

1

garudaorganizer

Dont miss chance to meet Nia Ramadhani only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Dont miss this! Chance to meet with Kak Titi Kamal only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

reica031188

Temen ku @hennywardhani open jastip kampung coklat dr blitar. Monggo di dm aja . Murah meriah loh Klo mau price list....kapan lagi makan coklat dr negeri sendiri. I love indonesia. Hehehehe Masalah rasa ga kalah sm coklat import lohh.... Banyak product nya.bada milk coklat. Coklat jeruk. Coklat apel. Dark coklat. Milk coklat. Banyak yg lain nya. #jastip #blitar #kampungcoklat #iloveindonesia #productlocal #nyoklat #enak #sweet #milkcoklat #darkcoklat #coklatrasa buah

2

garudaorganizer

Looking for urban food? Come and join with our event : SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

3

garudaorganizer

Looking for urban styles? Come and join with our event : SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Looking for urban styles? Come and join with our event : SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange Meet and Greet with : - Nia Ramadhani - Ariel Tatum - Titi Kamal Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

2

maderawoodworksalatiga

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

kaltenworld

0

nakcanteq_byilla

Anda ada masalah eyebag yang melampau?? . muka jadi kusam dengan eyebag yang tebal.. . rosetyara ada jalan penyelesaiaannya.. cuma guna dua bahan ni terus jelita macam nealofa.. . boleh tengok video sampai habis.. selamat berjelita.. 😘😘😘 . #rosetyara #calitcalitjelita #no1kosmetik fame #makeupmalaysia #makeup #malaysia #hijabista #bellamakeup #makeuptutorial #hijabista #hijaber #sayajualmakeup #sayajual #fashion #makeupartist #chinesenewyear #cny #sales #makeupbybellaz #rosetiara #malaysiaproduct #produkmalaysia #produklokal #productlocal

1

nakcanteq_byilla

0

nakcanteq_byilla

ALHA ALFA CUSHION GLOW BLUSHER KELEBIHAN : πŸŽ€ Mudah diblend dan tahan sehingga 24jam πŸŽ€ Kandungan dalam blusher ni ada Collagen Biji Anggur. πŸŽ€ Boleh merawat kulit , mengecilkan pori dan menegangkan tekstur pipi πŸŽ€ Blusher ni boleh pakai selepas powder untuk menyerlahkan lagi effect "dewy" dan paling best ia tak akan merosakkan base !! 🌸HARGA JUALAN🌸 RM50 http://www.wasap.my/60128572090 fame #makeupmalaysia #makeup #malaysia #hijabista #bellamakeup #makeuptutorial #hijabista #hijaber #sayajualmakeup #sayajual #fashion #makeupartist #chinesenewyear #cny #sales #makeupbybellaz #rosetiara #malaysiaproduct #produkmalaysia #produklokal #productlocal

1

nakcanteq_byilla

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple β€’ White Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple β€’ White Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

a.ridwan.k

Coming soon #nomad series rompi waterproof . . . . #laboon_nmd #nomad #rompigunung #productlocal #localbdg

4

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

winny.will

LOVE is about Sharing . Berbagi adalah kata yang sering kita dengar. Namun tahukan #happyparents jika hal terebut harus dimulai dari dalam diri kita sendiri? . Mengajari si kecil untuk berbagi tidaklah mudah. Karena pengetahuan dasar tentang berbagi masih abstrak. Namun hal tersebut dapat diajarkan secara langsung. . Caranya? Dengan saling berbagi mainan dengan sang adik maupun sang kakak secara bergantian. . Bagaimana jika sang kakak belum memiliki adik? . Tenang saja. #happyparents dapat mengajarkan berbagi dengan teman sebayanya di lingkungan rumah dan dapat berbagi dengan saudara sepupunya. . Kelak ketika mereka sudah jadi dewasa, mereka akan tumbuh menjadi anak - anak yg mempunyai kecerdasan emosi yang baik serta memiliki empati dengan sekelilingnya. . Bukankah KASIH itu juga saling membagi? 😊 Happy Valentine's day!

2

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

damdam_handcraftedceramics

#Repost @garudaorganizer (@get_repost) ・・・ Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

1

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

1

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

garudaorganizer

Here they are "The Urban Tenants" . Who will provide you with good qualities product such as chic fashion, unique accessories, and yummy f&b . They booth can find only at SIMPLY POP UP MARKET "URBAN CULTURE FESTIVAL" on 22-25th February 2018 at @grandindo - Exhibition Hall, Level 5 - West Mall Start 11.00 - 21.00 wib . Urban People, save the date and stay tune for our event . Also join our "Urban Workshop" like : - Lipstic Making Workshop by Emina - Earring Workshop by Razmataz - Make Up Class (Japanesse look) by Canmake - Hanging Shelf Workshop by Macrame - Handcrafting Ceramic Workshop by Dam-Dam - Make Up Class (Korean Look) by Holika-Holika - Nail Art Workshop by Lash Tokyo - Singing, Dance and Fashion Show Performance by Vanela School - Singing and Dance Performance by KBL Course - Samyang Challange . Kind of any information dont hesitate to contact us at 0818 0612 0562. We will help you get the detail information. . #bazaar #bazaarGI #eventjkt #eventjakarta #grandindo #grandindonesia #simplypopupmarket #urbanculture #popup #popupmarket #acarajakarta #acarajkt #pameran #exhibition #shopping #onlineshopping #onlineshop #produklokal #lokalproduk #productlocal #localproduct #placestogoinjakarta #placetogo #weekendevents

0

ayukekaputri

Terimakasih sudah order SMK RESTUMUNING πŸ™ #localbrand #tshirt #productlocal #

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple β€’ White Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

2

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple β€’ White Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

smokebomb_mlg

Ready smokebomb πŸ’£ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Orange β€’ Purple β€’ White Lantern >> 1 pcs only 15k 5pcs only 65k (warna bisa mix bisa 1 warna saja) 1box only 125k (isi 10pcs warna bisa mix bisa sama) Pipa Asap N1>> 1 pcs only Rp 17.500 1 pack only Rp 80.000 (isi 5pcs mix 5 warna) Smoke Tube Butterfly >> 1 pcs only 22k 1 pack only 120k (isi 6pcs mix 5 warna) Ready Hollypowder πŸŽ‰πŸŽŠ β€’ Red β€’ Yellow β€’ Green β€’ Blue β€’ Purple β€’ Orange 50gr only 5k 100gr only 10k 250gr only 15k 500gr only 25k 1kg only 40k #smokebomb #smokebombmalang #jualsmokebomb #smokebombmlg #merconasap #smokebombmalangmurah #smokebombmurah #aremania #aremanita #supporterarema #arema #hollypowder #holly #warna #bubukwarna #fotografi #colorrun #colorparty #colorfestival #party #jualhollypowder #hollypowdermurah #hollypowdermalang #hollypowdermlg #productlocal #produklokal #produkmalang #produkindonesia #saveyourlocalproduct #cintaproduklokal

0

4seasons_cloth

0