Programkurus Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

coachfaizah

Macam-macam background coachees dlm Surikurus - ada cikgu, nurse, doktor, surirumah, baker, peniaga, penjawat awam, kerja bank, dietitian, lecturer, student.. . Tak kisah apa background sekalipun, semua ada satu matlamat yg sama iaitu utk turun berat dgn sihat! 😍. . Anda sentiasa dialu-alukan ke Surikurus Ladies Online Coaching tak kira background apa pun! 😘. . Yg penting ikut mealplan tau! Hehe 🙈. . PROGRAM KURUS 30 HARI: 👍 Turun berat 3-7kg 👍 Meal plan mudah utk kurus 👍 Coaching group yg awesome 🌟 👍 Daily meal check 👍 Turun berat badan online dgn MUDAH & BERKESAN❗️❗️. . DAFTAR SEKARANG!!! 😘 📲 Faizah +60127462341. . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

1

surayaelazahari

KITA ADALAH APA YANG KITA MAKAN (We Are What We Eat) . Dalam usaha nak kekalkan kesihatan, adalah sangat penting untuk pastikan sumber makanan yang kita makan tu segar, sihat, bebas racun serangga, pencemaran, herbisid, antibiotik dan hormon. . Tapi harga makanan organik ni agak mahal. Jadi elok juga kalau kita tanam sendiri di belakang rumah. Jom kita lawat @facebook.com/loourbanfarm. #organik #sihat #programkurus #coachmakan #diet

0

munet_rehman

TERLEBIH TIDUR PUN MEBAHAYAKAN?..DAN BOLEH BUATKAN BERAT BADAN NAIK?? . Tidak dinafikan tidur yg mencukupi amat perlu untuk kesihatan tubuh badan..Tetapi tidur yg berlebihan juga (lebih dari 8 jam sehari) membahayakan ok..Jom kita tengok kesan berlebihan tidur ; . 1. Boleh menyebabkan 'sleep apnea' iaitu masalah pernafasan, kualiti tidur menurun dan berisiko terkena strok dan penyakit strok dan jantung jika tidak dirawat. 2. PUNCA GEMUK..bukan sekadar mitos, orang yg mempunyai berat badan berlebihan ternyata lebih cenderung utk tidur lebih lama. Mereka ni mudah naik berat badan kerana kurang bersenam..Asyik tidooo jer..badan pun kurang bakar KALORI.. 3. Mudah sakit kepala dan OTAK jadi kurang efisyen 4. Mudah stress 5. Selalu sakit2 badan..Ye la terbaring lama kan.. 6. Sistem badan terganggu..sistem yg terganggu ini akan memberi kesan lain seperti hormon dan suhu badan tidak seimbang. . Ini hanya untuk orang dewasa ya..Tak da kena mengena dengan kanak2 atau bayi Mereka memang perlu tidur lebih dari kita . GOOD NIGHT..SELAMAT MALAM . #slimandfitfromhome #fitfromhome Coach Munet +60193676876 . Klik link di bio untuk details program #youcanloseweightfromhome . #coachmunet #tipssihat #tipskurus #sihatdancantik #jk1m #turunberatbadan #turunberatonline #programkurus #programturunberatbadan #weighlosschallengeonline #jomkurus #pantun #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #healthyweightlossjourney #bawalexclusive #swarovski #langsingcepat #likeforlike #socialmedia #plussize

0

ratih.ajenk

0

detoxtea_byjeeraofficial

Ni dia teh organik yg buat awk terkurus, terampingkan pinggang, terkempiskan perut buncit, terkecilkan peha lengan pinggul, teruncingkan muka segala mcm ter la kan semuanya tanpa sengaja tau. • Pilih mana yg awk nk. Nk kurus? Nk awet muda? Nk sihat? Mudah mudah mudah ! Modal RM40 saja dpt jgk FREEGIFT 🎁 Mana lg nk dpt teh kurus mampu milik yg murah tp kesan superb padu terbaik haa detox tea by medina desire saja yg offer awk gini tau. • 3000++ proven testimoni dh berjaya kuruskan badan, meh order set combo cpt sementara stock masih ada 😉 WHATSAPP UTK ORDER 0193104860 😘

1

misterk_shop

Readyyyy yaahhh per hari ini. besok siap kirim My Loyal Customer... 😘😘 . Udah pernah coba cara2 ini ?? . ✔️Sudah Kurangi Nasi? ✔️Sudah Banyak Makan Sayur? ✔️Makan Buah Tiap Hari? ✔️Sudah Olahraga? ✔️Minum Suplemen ✔️Water Fasting ✔️Metode Pelangsingan...dll . SUDAH SEMUANYA DAN BELUM BERHASIL DAPATKAN TUBUH IDEAL bahkan wajah terlihat kaku & tampak kurus / lelah ? . PROGRAM DETOX RAW MEAL pasti berhasil apabila di lakukan dengan sungguh2,serta produk ini berhasil kalau di coba,bukan cuma dibaca atau tanya2😁 . DM @misterk_shop for info WA : 082140538886 Tokopedia : misterk_shop Line : @lsz2207x (Pakai @) . #dietsehat  #sharediet #pastikurus #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #pastibisa #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal #dewihuges  #rawmealsurabaya  #rawmealjakarta #jualrawmeal  #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

detoxtea_byjeeraofficial

Ni dia teh organik yg buat awk terkurus, terampingkan pinggang, terkempiskan perut buncit, terkecilkan peha lengan pinggul, teruncingkan muka segala mcm ter la kan semuanya tanpa sengaja tau. • Pilih mana yg awk nk. Nk kurus? Nk awet muda? Nk sihat? Mudah mudah mudah ! Modal RM40 saja dpt jgk FREEGIFT 🎁 Mana lg nk dpt teh kurus mampu milik yg murah tp kesan superb padu terbaik haa detox tea by medina desire saja yg offer awk gini tau. • 3000++ proven testimoni dh berjaya kuruskan badan, meh order set combo cpt sementara stock masih ada 😉 WHATSAPP UTK ORDER 0193104860 😘

1

detoxtea_byjeeraofficial

Ni dia teh organik yg buat awk terkurus, terampingkan pinggang, terkempiskan perut buncit, terkecilkan peha lengan pinggul, teruncingkan muka segala mcm ter la kan semuanya tanpa sengaja tau. • Pilih mana yg awk nk. Nk kurus? Nk awet muda? Nk sihat? Mudah mudah mudah ! Modal RM40 saja dpt jgk FREEGIFT 🎁 Mana lg nk dpt teh kurus mampu milik yg murah tp kesan superb padu terbaik haa detox tea by medina desire saja yg offer awk gini tau. • 3000++ proven testimoni dh berjaya kuruskan badan, meh order set combo cpt sementara stock masih ada 😉 WHATSAPP UTK ORDER 0193104860 😘

1

coach_prem

TIPS TURUN 3kg dlm 2 minggu💃 . Sebelum ni bertahun tahun tak turun turun berat tu... . Jom coach bagi tips utk turun 3 kg< dlm 2 minggu 😁😁😁... . 🚀BAHAGIKAN WAKTU MAKAN... •Tahulah u all suka makan , so cuba bahagikan time makan tu... makan 5 kali sehari breakfast, snacking pagi, lunch, snacking petang , dan dinner, dgn ni kita boleh makan Dlm kuantiti yg sikit dan boleh kawal nafsu makan.. . 🚀MAKAN IKUT PORTION.. Karbo segengam (nasi , sayur, ) dan portion protein pulse besar tapak tangan ( ayam, ikan, tafhu).. . 🚀SENAMAN... •kalau dah jaga pemakanan dan senam secara effective...😉😉 senang nak turun berat tu tau... . 🚀AMBIL NUTRITION YG CUKUP.. •ambil nutrition yg cukup utk badan anda supaya badan tak kekurangan nutritional masa turun berat badan..Nanti jadi crash diet pula... .. 💛 @coach_prem 0125804713 . #tipskurus #nakkurus #kurussihat #programkurus #jubahbesar #plussize #turunberat #kurusonline #bajubesar #jk1m #seluarbesar #saizbesar #coachkurus #kurusbangi #atkins #dietkalori #dietatkin #sukusukuseparuh

3

haryani_yusof

Tag kawan korang Yang suka kentut tu... Janganla marah klu bau busuk tu... Sehat taw... Hahaha. . . .Coach haryani Hilang 5-10kg hanya dari Dari Rumah dan walau dimana anda berada..tanpa workout beria.. Penyertaan Di Buka Sekarang - Klik Di link Profile Utk Direct What'sApp saya -- (Lelaki & Perempuan ) . #malaysia #bodysexy #bodygoals #jomkurus #fitmalaysia #bajuxxl #tipskurus #coachh #kurusselepasbersalin #dietatkins #dietkirakalori #programkurus #dietnetural #produkkurusterbaik #gymkl #wangsamaju #sayacoach #sayajual #makanandiet #handbagmurahmalaysia #syukurselalu

3

detokssehat.id

BOHONG!!! . Bohong banget ni vitayang rawmeal, masak bisa nurunin berat badan sebanyak itu??? . . Ah Gak percaya! Masa dibilang kalau kandungannya setara 48 jenis makanan yg kandungannya masih lengkap?? . BOHONG banget bisa lebih sehat abis detoksifikasi.. Masa sih bisa bikin keliatan awet muda juga? . AH GA PERCAYA!! Masa lengkap banget gt manfaatnya?? . Tapi......... Kok responsnya bagus semua ya 😂😂😂 Gila sesuai banget dengan harganya.. Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL MANING GAGAL MANING.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silakan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . #dietsehat  #sharediet #pastikurus #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #pastibisa #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal # #dewihuges #rawmealsurabaya #rawmealjakarta #jualrawmeal #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

cikgu_diet

MAKAN SIHAT TAK LAGI SUSAH DISEDIAKAN. . Ramai yg mengadu kepada kami susah nak sediakan makanan sihat ni. Kos pun boleh tahan. . Sebenarnya tak susah. Anda sebenarnya dah terikut cara yg salah. Jangan terikut dgn apa yg anda rasa tak boleh buat. Buat je apa yg termampu. . Kat kafe takde makanan sihat? Bawak lunch box. Tak sempat nak masak setiap hari? Masak simple2 je. . Masak nasi, bakar ikan. Tinggal sekejap sementara mandi pagi. Sebelum pergi kerja, tapau ikut portion yg betul. Ambik ulam2 & sambal belacan semalam. Setel masalah. Senang kan? . Tak payah nak bersilat bagai kat dapur pagi2 buta. Kalau sempat buat cara tak sempat. Huhu... . Nak lagi banyak tips turun berat? Nak resepi2 sihat? . Ayuh ramai2 jadi student Cikgu Diet. Baru syiok diet ramai2. Takyah berkomitmen pegi kelas2 diet pun. On ke whatsapp, terus boleh dalat ilmu kuruskan badan. Senang kan? . Pendaftaran sesi Ogos masih dibuka. Untuk maklumat lanjut, > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . CEPAT...Sejak dilancarkan seminggu lepas, dah lebih 20 orang yg mendaftar. Tempat kosong dah tak banyak yg tinggal tau. Sebelum penuh, baik anda daftar sekarang.

6

happyforfitclub

KEBUTUHAN HAKIKI . . ternyta untuk punya tubuh yang ideal itu merupakan kebutuhan setiap orang.. Entah karena fashion atau karena kesehatan sehingga menginginkan tubuh yang ideal.. . Buktinya apa ?? Buntinya barang ini ditemukan di kantor ku.. 😂😂 Kantor sih bukan bergerak di bidang perbajuan sihh..😏 atau mungkin dipakai buat penggaris kalo di meja 😂 . . Hayo siapa yang di kantor simpen kayak ginian ?? 😁😁😁 . . #ayoberubah #kitapastibisa #programkurus #mealplan

0

slayphysio

TIPS KAWAL KEMARAHAN ====================== . Pernah kan kita rasa marah sangat-sangat pada seseorang sampai rasa nak hempuk kepala orang tu dgn monitor lama crt 15inci. Disini saya ingin kongsi tips dari pakar motivasi terkenal untuk anda semua. Caranya mudah saja. . Sila tenung gambar Instagram/Facebook lama waktu kita gemuk tembam chubby dlm pose paling poyo, paling perasan bagus, paling perasan cantik/hensem gila. Insyaallah, kita akan shift kemarahan kita pada gambar tu daripada orang yg kita marah.. "gila poyo mamat ni, ingat hensem sangat la tu, rasa nak tampar laju-laju jek". . Selamat mencuba.. . Perlukan inspirasi untuk kuruskan diri anda? Cari hashtag "teamslaystestimonial" . Abang2 & kakak2 di luar sana. Kalau nak berubah, jom sertai kami di Jom Kurus 11 Segambut. Layari cabaranjomkurus.com untuk info lanjut. . Boleh hubungi : 👉SLaY 012-356 5374 👉Sis Aynie 012- 251 7374 👉Basit 013-300 5403 👉Lynn 013-315 3153 #poyo #perasan #chubby #gomok #jomkurus #programkurus #transformation #weightloss #fatloss #segambutheroes #jk11segambut #jomkurus1malaysia #jk1m #fitness #fitfam #exercise #eatright #eatclean #fitnessfamily #healthy #workout #diet

2

krisna.happyforfit

KEBUTUHAN HAKIKI . . ternyta untuk punya tubuh yang ideal itu merupakan kebutuhan setiap orang.. Entah karena fashion atau karena kesehatan sehingga menginginkan tubuh yang ideal.. . Buktinya apa ?? Buntinya barang ini ditemukan di kantor ku.. 😂😂 Kantor sih bukan bergerak di bidang perbajuan sihh..😏 atau mungkin dipakai buat penggaris kalo di meja 😂 . . Hayo siapa yang di kantor simpen kayak ginian ?? 😁😁😁 . . #ayoberubah #kitapastibisa #programkurus #mealplan

0

maxxslimhq_official

0

maxxslimhq_official

0

maxxslimhq_official

0

maxxslimhq_official

1

maxxslimhq_official

1

maxxslimhq_official

0

misterk_shop

BOHONG!!! . Bohong banget ni vitayang rawmeal, masak bisa nurunin berat badan sebanyak itu??? 4 kg hilang lho 😱😱 . . Ah Gak percaya! Masa dibilang kalau kandungannya setara 48 jenis makanan yg kandungannya masih lengkap?? . BOHONG banget bisa lebih sehat abis detoksifikasi.. Masa sih bisa bikin keliatan awet muda juga? . AH GA PERCAYA!! Masa lengkap banget gitu manfaatnya?? . Tapi......... Kok responsnya bagus semua ya 😂😂😂 Gila sesuai banget dengan harganya.. Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL LAGI GAGAL LAGI.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silahkan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . Untuk pemesanan atau Konsultasi Dm ig @misterk_shop WA : 082140538886 Line : @lsz2207x (Pakai @) Tokopedia : misterk_shop . #dietsehat  #sharediet #pastikurus #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #pastibisa #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal #dewihuges  #rawmealsurabaya  #rawmealjakarta #jualrawmeal  #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

haryani_yusof

Jujur Fat korang Yang mana... Cer belek depan cermin kat umah nanti... . . . . Coach haryani Hilang 5-10kg hanya dari Dari Rumah dan walau dimana anda berada..tanpa workout beria.. Penyertaan Di Buka Sekarang - Klik Di link Profile Utk Direct What'sApp saya -- (Lelaki & Perempuan ) . #malaysia #bodysexy #bodygoals #jomkurus #fitmalaysia #bajuxxl #tipskurus #coachh #kurusselepasbersalin #dietatkins #dietkirakalori #programkurus #dietnetural #produkkurusterbaik #gymkl #wangsamaju #sayacoach #sayajual #makanandiet #handbagmurahmalaysia #syukurselalu

0

teatoxtermurah

REPEAT ORDER 3 SET TERUS!!! . Happy customer dpt byk kebaikan lepas consume teatox medina desire. . 👉🏻Loss 6kg dalam 2 minggu 👉🏻sentiasa rasa kenyang. 👉🏻Badan semakin bertenaga. . Selalu bgtau,korg klu dah cuba teatox kita ni mmg confirm jatuh hati 😍😍 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : http://teatoxtermurah.wasap.my/ atau sematkan dalam hati 0136647878💋💋💋 #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral #teammatahari

0

letsfitwithanis

ISTIQOMAH DENGAN DIET. BOLEH KE? . InshaAllah boleh, kalau awak berada di track yang betul. Dah tengok video kat atas? Okay sekarang fikir, kenapa awak diet tapi tak kurus? Sebab diet salah or sebab diet sorang? Or sebab orang keliling downkan awak pastu awak stress awak makan and makan lagi 😅 . Okay let’s change. Kalau awak tak tau nak start dari mana, jom join team saya. Apa guna awak spend banyak2 kat benda yang sama, diet yang sama but result makin naik plak berat tu 🤦🏻‍♀️ . Kalau betul2 berminat, tekan link di bio untuk contact saya. And open your mind untuk terima ilmu pemakanan baru sebanyak mungkin, ambil peluang kenal diri sendiri, buat diet yang betul and yang paling penting DAPATKAN RESULT YANG TERBAIK dalam masa sebulan. InshaAllah saya berani cakap, awak boleh maintain berat awak sampai 10 tahun lagi 🔥🔥🔥 . #tipsdiet #tiktok #breakfast #lifequotes #tipskurus #tipssihat #tipsflawless #programkurus #prettywithbrain #kahwinbajet #kurusbeforenikah #kurussihatcantik

0

detokssehat.id

PAGI SAHABAT SEHAT!!! . . SUDAH COBA RAW MEAL BELUM?? . . Raw meal terbuat dari 48 jenis buah dan sayur2an masih mentah. 🍉🍊🍋🍏🍌 . . Keunggulannya apa yak?? . Enzim dan gizinya masih sempurna sehingga sangat baik untuk detoksifikasi. . Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL MANING GAGAL MANING.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silakan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . #dietsehat  #sharediet #dietsehat #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #dietalami #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal # #obatdiet #rawmealsurabaya #rawmealjakarta #jualrawmeal #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

jualsmartdetox.indonesia

HAL PENTING yang akan Anda dapatkan jika mengikuti Program Smart Detox ialah: 1. MEMBUAT TUBUH BEBAS TOKSIN Racun yang menumpuk di dalam tubuh seseorang sangatlah berbahaya , karena hal tersebut dapat menjadi sumber penyakit termasuk penyakit diabetes dan jantung 2. SOLUSI BAGI PEROKOK Detoksifikasi jantung serta paru – paru sangatlah penting untuk perokok oleh karena itu bagi Anda yang sulit untuk berhenti merokok , detoksifikasi merupakan jawabannya 3. SOLUSI ANDA UNTUK YG TIDAK SUKA BUAH / SAYUR Produk – Produk Synergy akan memenuhi kebutuhan sayur dan buah bagi tubuh Anda setiap harinya . ( Full Nutrisi , Full Protein , mineral , serat , dan karbohidrat ) 4. SOLUSI MENINGKATKAN KESUBURAN Metode Smart Detox akan memperbaiki sperma serta sel telur pada tubuh Anda . Oleh karena itu , penting sekali bagi pasangan yang sedang menjalankan program kehamilan 5. MEMBUAT VITALITAS PRIMA Energi Anda akan selalu terjadi dari pagi hingga malam berkat produk – produk Synergy , sel – sel yang rusak pada tubuh Anda akan diregenerasi dan akan bekerja dengan maksimal 6. MENCEGAH KANKER Dengan melakukan pola hidup sehat 2-3-2 dari Synergy , maka akan mencegah serta membunuh sel – sel kanker yang akan timbul dalam tubuh 7. MEMBUAT AWET MUDA SERTA MENCEGAH STROKE Pembuluh darah yang bebas dari gumpalan – gumpalan akan membantu darah mengalir dengan maksimal ke seluruh tubuh 8. MEMBUAT BAB LANCAR Mucoid plaque yang terdapat pada usus besar Anda akan dibuang tuntas ! Sehingga jika Anda makan makanan yang mengandung minyak dan berlemak , maka akan secara otomatis keluar setelah Anda menjalani program detoks Wahh... Banyak ya manfaatnya masi bnyak lagi loh manfaatnya kalo mw d rinci. Tunggu apalagi... Sedia payung sebelum hujan ! Sayangi tubuh anda sebelum menyesal !... INFO PEMESANAN / KONSUL WA 087820050331 #agensmartdetox #agensuplemen #agenpalembang #distributorsmartdrtox #distributorpelangsing #pelangsingtubuh #pelangsing #programkurus #programdiet #dietbaik #dietsuplemen #dietsehat #dietmudah #dietlangsing #langsingcepat #langsingmudah #smartdetox #tubuhlangsing #tubuhsehat #tubuhideal #susahmakansayur #suplementubuh

0

teatoxtermurah

Nak kurus seperti mereka? Minum Set Combo Teh Medina ja. Senangkan. Habis lemak cair dalam badan😱 Berminat? . Jangan tunggu dan biarkan je dan orang lain yang akan dapat berat idaman kalbu tuh 😅 . http://teatoxtermurah.wasap.my/ atau sematkan dalam hati 0136647878💋💋💋 #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral #teammatahari

0

cikgu_diet

MACAM-MACAM DAH CUBA TAPI TAK BERJAYA? . Dalam 7 bulan lebih ni tipu la tak cuba apa2 cara nak turunkan berat. Ramai yang berjaya, ramai jugak yang tak berjaya. . Betul, kejayaan adalah untuk orang yang berusaha. . Anda dah berusaha? Tapi tak berjaya? . Tahukah anda? Selain jaga makan dan bersenam, berbekam juga adalah salah satu usaha untuk anda menurunkan berat badan. Sebab apa? Toksin2 dalam darah anda akan dikeluarkan serta lemak2 badan anda boleh dipecahkan dengan cara ini. . Berbekam juga adalah sunnah Rasulullah SAW. "Sebaik-baik pengubatan bagi kalian ialah hijamah(berbekam)" ~ Shahih Muslim 1577 . Nak panduan jaga makan & senaman, cari Cikgu Diet. Nak berbekam, boleh ke location yg saya check in ni. . Jom, perbetulkan diet anda dengan panduan, bimbingan, dan motivasi dari Cikgu Diet dalam program CABARAN TURUN BERAT BADAN ONLINE bersama Cikgu Diet. . Pendaftaran sesi Ogos sedang dijalankan. . Untuk maklumat lanjut, > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA SEKARANG < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA SEKARANG < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA SEKARANG < . CEPAT...tempat adalah sangat terhad.

1

teatox.bymed

Dear fats Please ready to die..😎😎😎 . OKAY JOM DAPATKAN SET PEMBUNUH LEMAK NO 1 DI MALAYSIA😘😘 . Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋 . PROGRAM KURUS 15HARI . . ☘Slimyou Dytox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗 . . WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral

0

infokurus1

Dear fats Please ready to die..😎😎😎 . OKAY JOM DAPATKAN SET PEMBUNUH LEMAK NO 1 DI MALAYSIA😘😘 . Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋 . PROGRAM KURUS 15HARI . . ☘Slimyou Dytox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗 . . WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral

0

infokurus2

Dear fats Please ready to die..😎😎😎 . OKAY JOM DAPATKAN SET PEMBUNUH LEMAK NO 1 DI MALAYSIA😘😘 . Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋 . PROGRAM KURUS 15HARI . . ☘Slimyou Dytox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗 . . WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral

0

teatoxmed.my

Dear fats Please ready to die..😎😎😎 . OKAY JOM DAPATKAN SET PEMBUNUH LEMAK NO 1 DI MALAYSIA😘😘 . Ramai yg dah berjaya dan mEMBERI FEEDBACK  TESTIMONI HEBAT!!! ❌BUKAN PALSU✔ YG DAH MINUM SAHAJA AKAN TAHU KEBERKESANANNYA💋 . PROGRAM KURUS 15HARI . . ☘Slimyou Dytox Tea (Rm15) 📌Menurunkan berat badan 📌Mengempiskan perut 📌Hapuskan Lemak degil 📌Atasi masalah sembelit 📌Tidak pahit, tidak kelat . . 🍷Kakicantiqtea (Rm25) 📌Mengecilkan lengan, peha, pinggul 📌Mengawal selera makan 📌Meningkatkan metabolisme 📌Membakar kalori dengan pantas 📌Rasa lite ribena, tidak pahit @kelat . 👗👗👗TOTAL RM40 SAHAJA 1 SET👗👗👗 . . WHATSAPP NURUL 0137471501 ATAU KLIK LINK DI BIO UTK FAST RESPONSE. #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral

0

sufi_pija_bibi

1

ratih.ajenk

FAKTANYA Kenyang membuat kamu mudah turun berat badan !! . Mau turun berat badan bukannya tidak makan bahkan sampai menahan lapar. . Makan itu wajib, tapi kalau mau turun berat badan perlu diperhatikan apa makanan yang baik di konsumsi. . #beranibuanglemak memang Program turun berat badan tanpa rasa lapar. Bagaimana mau lapar kalo kamu di wajibkan makan 5x dalam sehari sist. . Oh ya, pre booking season 7 sudah dibuka ya. Bagi kamu yang serius mau turun 3-10kg di bulan agustus dengan 5x makan, klik link di biodata instagram agar tau detailnya seperti apa. . #CoachRatihAjeng #Beranibuanglemak #BahagiaTeam #TemanBahagia #Bekasi #Kuliner #BekasiKuliner #JualHijab #Hijabers #HijabFashion #iphone #iphoneX #Resepmasakan #Diet #dietonline #muslimahberbagi #FitMom #KulinerBekasi #Loseweightonline #dietsehat #bajubesar #kuruscepat #BajuBigSize #kerudung #kerudungsyari #kerudunginstan #kerudungmotif #programlangsing #programkurus

0

ratih.ajenk

TERBARU Program Turun Berat Badan Kekinian !! . Hal gagal yang biasa dialami: 😭Sudah mencoba berbagai macam diet tetapi gagal terus? 😭Tidak sampai ideal? 😭Sudah turun eh naik lagi? 😭Bukannya berhasil malah jadi sakit? 😭Sudah olahraga mati-matian tetapi susah turun berat badan? 😭Sudah makan sedikit tapi susah turun berat badan/semakin naik berat badan 😭Sudah ikut panduan dari internet tapi tidak berhasil . TERLENGKAP !!! Program diet kekinian yang membuat program diet mu happy dan berhasil. Selama program kamu akan mendapatkan: ✅Jadwal makan 5x sehari (termasuk jadwal ngemil) ✅Menu dan Resep masak sehat, mudah sekaligus bervariasi ✅Panduan Olahraga mingguan mudah dan efektif untuk program turun berat badan ✅Bimbingan dan pantauan coach berpengalaman ✅Akses group coaching ✅Info dan tips diet sehat harian ✅Panduan Cheating day ✅Garansi program 30 hari. . Hanya untuk 25 orang wanita yang serius dan benar-benar ingin turun berat badan dibulan Agustus !! . Kabar gembiranya pre booking slot season 7 sudah di buka ya guys. Silahkan chat di biodata instagram untuk detail lebih lanjut. . #CoachRatihAjeng #Beranibuanglemak #BahagiaTeam #TemanBahagia #Bekasi #Kuliner #BekasiKuliner #JualHijab #Hijabers #HijabFashion #iphone #iphoneX #Resepmasakan #Diet #dietonline #muslimahberbagi #FitMom #KulinerBekasi #Loseweightonline #dietsehat #bajubesar #kuruscepat #BajuBigSize #kerudung #kerudungsyari #kerudunginstan #kerudungmotif #programlangsing #programkurus #ipadair

1

haryani_yusof

Diet.... Tapi termakan pisang goreng kawan beli 2 3 keping... Acane tu... Tanya kawan sebelah..tahu tak... . . . Coach haryani Hilang 5-10kg hanya dari Dari Rumah dan walau dimana anda berada..tanpa workout beria.. Penyertaan Di Buka Sekarang - Klik Di link Profile Utk Direct What'sApp saya -- (Lelaki & Perempuan ) . #malaysia #bodysexy #bodygoals #jomkurus #fitmalaysia #bajuxxl #tipskurus #coachh #kurusselepasbersalin #dietatkins #dietkirakalori #programkurus #dietnetural #produkkurusterbaik #gymkl #wangsamaju #sayacoach #sayajual #makanandiet #handbagmurahmalaysia #syukurselalu

3

cikgu_diet

SIAPA DAH BERAZAM NAK KURUS TAHUN 2018? KOMEN BERAPA KILO ANDA NAK TURUNKAN... . Majoriti orang Malaysia azam tahun baru nak turunkan berat badan. . Tapi tahukah anda? 93% azam tahun baru tak pernah tertunai? Siapa nak kurus tahun 2018? Saya doakan anda semua berjaya! . Nak kurus tahun 2018? Tapi tak tau macam mana? Pernah diet? Tapi tak berjaya? Nak dapat consultation dan kurus kat rumah? . Jangan risau. CABARAN TURUN BERAT BADAN ONLINE bersama Cikgu Diet akan memenuhi kehendak anda. Pendaftaran sesi Ogos masih dijalankan. . Daftar SEKARANG, > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . Dengar citer dah ramai yg daftar. Lebih 20 orang yg komfem jadi student Cikgu Diet. Sekarang tak banyak tempat yg kosong. Siapa lagi yang nak daftar? Daftar sekarang!

29

munet_rehman

SALAH SNACKING MASA TENGOK BOLA BOLEH BUAT BERAT BADAN NAIK?? 🤔 . Apa yg korang makan bila tengok bola or kusyuk layan movie? Kebanyakan orang mesti nak kudap2 katanya bila time layan bola or tgk rancangan kegemaran.. . Layan, layan jugak..tapi apa kata sediakan buah buahan letak siap2 depan tv..kalau rasa nak kunyah, ngap je buah tu.. . Kalau korang dah start makan cekedis or junk food sambil tgh syok layan tv nak2 bola, confirm habis sepeket punya..kalori jgn ckp la..dah sama dgn makan nasi.. . CROATIA 🇭🇷 or FRANCE 🇫🇷??? . #slimandfitfromhome #fitfromhome Coach Munet +60193676876 . Klik link di bio untuk details . #coachmunet #sihatdancantik #turunberatbadan #turunberatonline #programkurus #programturunberatbadan #weightlosscoach #finalworldcup2018 #weighlosschallengeonline #jomkurus #dietplan #kurusdengansihat #kurusdenganselamat #healthyweightlossjourney #duckscarf #france #langsingcepat #detox #likeforlike #socialmedia #croatia #fifaworldcup2018 #russia2018 #worldcupfever

0

detokssehat.id

TESTIMONI LAGI MALAM HARI INI!!! . . Siapa hayo yg dilarang suami atau pacar kalau minum pil pelangsing???😏😏 . . Takut efek samping??? 😱 . . Takut efek2 lainnya??😱 . . TENANG!!! Raw meal AMAN!!! 👍👍 . KARENA Raw meal terbuat dari 48 jenis buah dan sayur2an masih mentah. 🍉🍊🍋🍏🍌 . . Keunggulannya apa yak?? . Enzim dan gizinya masih sempurna sehingga sangat baik untuk detoksifikasi. . Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL MANING GAGAL MANING.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silakan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . #dietsehat  #sharediet #dietsehat #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #dietalami #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal # #obatdiet #rawmealsurabaya #rawmealjakarta #jualrawmeal #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

1

cikgu_diet

INI CARANYA ANDA BOLEH KURUS DGN MAKAN NASI. . Swipe left, apa persamaan menu2 student Cikgu Diet ni? . Kalau nak tau, ini lah caranya anda makan nasi yg betul kalau nak kurus. . 1st kena tau kuantiti setiap makanan. Nasi, lauk & sayuran/buahan. Guna konsep #sukusukuseparuh. Suku nasi, suku lauk, separuh sayur/buah. . 2nd kualiti makanan yg diambil. Setiap makanan berbeza kalori. Pilih yg lebih rendah lemak. Biasanya rendah lemak, rendah lah kalori. . 3rd cara masak kenalah yg sihat2 je. Elakkan makanan bergoreng. Minyak tu sebenarnya lemak. So elakkan. Masak lah stim, rebus dan bakar. Lebih sihat. . Selamat mencuba semua. . Dah baca tapi masih blur? Tak tau cara nak makan nasi dgn betul? Sarapan nak makan apa? Kalau lapar macam mana? Member ajak makan luar nak makan apa? . Kdi je student Cikgu Diet. Semua yg join ni pun dulu tak tau. Tapi sekarang semua dah pakar. Siap boleh jadi nutritionist utk family lagi. Hehe. . Pendaftaran sesi Ogos masih dibuka. Untuk maklumat lanjut, > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . PERHATIAN...Sejak dilancarkan minggu lepas, lebih 20 orang yg dah mendaftar. Kuota adalah sangat limited. Sebelum kuota penuh, baik anda daftar sekarang.

11

coach_prem

DURIAN🤤🤤.. .. Sape suka makan durian🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.. . Kalau u orf nak tahu , saya pun hantu durian juga tau😁😁... . Tapi .... dlm diet program memang kita strictly tak bagi makan durian .. .. Tahu kenape ?? .. Yes betul tu sebab tinggi gula ..😔😔.. . Kalau nak makan boleh ... tapi time treat meal (cheat day)iaitu sekali sebulan.. . Makan pun bukan sampai 4-5 biji durian... tau . Sederhana lah sikit kan mungkin 2-3 ulaa tu cukup lah .. . Sebab seulas tu pun agak agak 60 kaloris ... . So pandai- pandai lah Yea... . So sape yg dah ready nak focus weight loss lepas sebulan puasa boleh lah , whatsapp coach utk daftart seoson ogos ni ... . Sebab daftaran telah dibuka... cepat cepat slot terhad je ... sapa cepat dia kurus cepat 💃💃💃.. . 💛 @coach_prem 0125804713 . #coachkurus #seluarplussize #bazaar #fitnessmodel #instafamousmalaysia #tipskurus #nakkurus #kurussihat #programkurus #jubahbesar #plussize #turunberat #kurusonline #bajubesar #jk1m #seluarbesar #saizbesar #coachkurus #kurusbangi #atkins #dietkalori #dietatkin #sukusukuseparuh

8

cikgu_diet

MANA SATU ANDA NAK? SUKARELA ATAU 'DIPAKSA'? . "Dulu lepas subuh mesti singgah makan roti canai & minum teh tarik. Pakcik 'dipaksa' berhenti makan roti canai, teh tarik dan banyak makanan lain sebab jantung pakcik ni dah tersumbat. Duit pun banyak guna kat hospital. Dah tak seronok hidup ni." . "Sementara masih sihat, tenaga masih kuat, jagalah makan. Rajinkan bersenam. Jgn jadi macam pakcik."~ nasihat seorang pakcik berusia 60an beberapa tahun lepas. . Pilihan di tangan anda. Nak berubah atas sebab diri sendiri nk berubah atau dipaksa berubah sebab masalah kesihatan. . Dah bersedia nak berubah? Tapi tak tau cara yg betul & berkesan? . Inilah tempat yg paling sesuai untuk anda. CABARAN TURUN BERAT BADAN ONLINE bersama Cikgu Diet. Turunkan at least 20kg sebelum masuk 2019. . Daftar sesi Ogos sebelum registration ditutup. > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . CEPAT! Tempat adalah sangat terhad.

1

sitinorazyan

😍✨ . -------------------------------------- SPECIALIZED: PROGRAM KURUS 30 HARI APA YANG ANDA AKAN DAPAT? ✔️Turun Berat ✔️Meal Plan mudah untuk kurus ✔️Support Group ✔️Follow up and Coaching . ‼️ Ask about our 30 days program‼️ 🔵0136446733 or click biolink @sitinorazyan for instant whatsapp #teamsurikurus #CoachYanOnlineCoaching #ProgramKurus30Hari #KurusDariRumah #SuriRumahBolehKurus

2

misterk_shop

BOHONG!!! . Bohong banget ni vitayang rawmeal, masak bisa nurunin berat badan sebanyak itu??? 5 kg hilang lho 😱😱 . . Ah Gak percaya! Masa dibilang kalau kandungannya setara 48 jenis makanan yg kandungannya masih lengkap?? . BOHONG banget bisa lebih sehat abis detoksifikasi.. Masa sih bisa bikin keliatan awet muda juga? . AH GA PERCAYA!! Masa lengkap banget gitu manfaatnya?? . Tapi......... Kok responsnya bagus semua ya 😂😂😂 Gila sesuai banget dengan harganya.. Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL LAGI GAGAL LAGI.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silahkan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . Untuk pemesanan atau Konsultasi Dm ig @misterk_shop WA : 082140538886 Line : @lsz2207x (Pakai @) Tokopedia : misterk_shop . #dietsehat  #sharediet #pastikurus #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #pastibisa #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal #dewihuges  #rawmealsurabaya  #rawmealjakarta #jualrawmeal  #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

teatoxtermurah

BERAT HILANG DENGAN TEATOX PALING MURAH Ni la set combo paling murah tu. Bukan je murah tapi kesan memang meletop giler. Korang kalau dah minum jangan tak percaya bila tetiba berat hilang menyorok. Apa yg best sangat teh ni sampai hari-hari sold out ni? Slimyou Dytox Tea akan buang toksin dalam badan, kempiskan perut dan kurus. Yang paling best tak sakit perut cirit birit pon. Kaki Cantiq Tea pula untuk kecilkan peha, lengan dan body shaper. Semua bahagian yang kembang setaman akan jadi shape cantik je. Kakicantiq pon boleh kurangkan selera makan kita tau. Semua bahan yang ada dalam teh ni memang selamat untuk awak sesayang. Kita ada lab test yang diiktiraf oleh SIRIM. Bebas dari racun. Produk pon halal memang orang Muslim la yang dok adun teh ni. Ape lagi nak tunggu. Tak risau ke lemak dah makin bertambah tu. 😰 Jangan tunggu dan biarkan je dan orang lain yang akan dapat berat idaman kalbu tuh 😅 . http://teatoxtermurah.wasap.my/ atau sematkan dalam hati 0136647878💋💋💋 #cabarankurus #programkurus #coachdiet #herbalife #kakicantiqtea #teammatahari #kurussenang #kuruscepat #lostinch #kurus #sayanakkurus #nakkurus #kurusmurah #kurus #ubatkurus #pilpelangsing #pilkurus #lemonexmurah #detoxtea #tehkurus #ubatkurusviral #teammatahari

0

ratih.ajenk

Order online apa yang 30menit pasti sampai? Kl jawabannya pizza itu betul banget. Pas banget meredakan perut yang kerucukan. Cemilan endeus lah... . Tapi apa kamu tau 1 slice pizza itu berapa kalori? Jangan sampai 'cemilan' kamu itu hanya mengenyangkan tanpa memberi nutrisi baik buat tubuh. Sayang kaaann... . #CoachRatihAjeng #Beranibuanglemak #BahagiaTeam #TemanBahagia #Bekasi #Kuliner #BekasiKuliner #JualHijab #Hijabers #HijabFashion #iphone #iphoneX #Resepmasakan #Diet #dietonline #muslimahberbagi #FitMom #KulinerBekasi #Loseweightonline #dietsehat #bajubesar #kuruscepat #BajuBigSize #kerudung #kerudungsyari #kerudunginstan #kerudungmotif #programlangsing #programkurus

1

arvibra

Usaha mau nurunin berat badan itu susah susah gampang lhoo... Tergantung NIAT. . . 1. Niat dan berdoa sama Allah biar dimudahkan dalam proses pengurusan badan. . . Karna kita ga tau ya klo ternyata banyak godaannya misal diajak temen jajan kemana gitu 😅 dan niat kita goyaahhh... Trus bilang nanti, nanti aja ngurusin badannya.. Wassalammm dahh... 😒 . . 2. Usaha. Kita usaha olahraga dan minum suplemen herbal (salimah slim) yang ga menimbulkan efek samping selain menyehatkan dan menurunkan berat badan. . Tanpa ada usaha, semua hanya angan angan aja donkk.. Tidur aja deh mimpi badan kurus doank.. 😁 . . 3. Ikuti komunitas yang samasama mau ngurusin badan. Biar kalian bisa saling termotivasi. Apalagi saat kalian down, ada yang ngasih semangat lagi... dan termotivasi lagii 😄😄 . . Demikian tips dari saya.😊 Semoga bermanfaat. #tipsdiet #programdiet #programkurus #tipskurusinbadan #obatpelangsing #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingdaunjatibelanda #dietsehat #salimahslim #sr12jogja #sr12sleman #sr12skincare #sr12bantul #sr12kulonprogo #sr12klaten #sr12solo

0

arvibra

Sesuatu yang dari alam dan diolah sebaik baiknya, seperti salimah slim ini. . Terbuat dari daun jati belanda yang terbukti aman untuk program penurunan berat badan. . Karena yang dibuang adalah lemak lemak yang menumpuk di dalam usus serta dapat membersihkan usus. . . #programkurus #programdiet #dietsehat #diet #programpengurusanbadan #obatpelangsing #obatdiet #obatdietherbal #pelangsingherbal #kurusinaja #gemukbadan #salimahslim #sr12jogja #sr12skincare #sr12sleman #sr12bantul #sr12kulonprogo #sr12solo #sr12klaten

1

arvibra

Usaha mau nurunin berat badan itu susah susah gampang lhoo... Tergantung NIAT. . . 1. Niat dan berdoa sama Allah biar dimudahkan dalam proses pengurusan badan. . . Karna kita ga tau ya klo ternyata banyak godaannya misal diajak temen jajan kemana gitu 😅 dan niat kita goyaahhh... Trus bilang nanti, nanti aja ngurusin badannya.. Wassalammm dahh... 😒 . . 2. Usaha. Kita usaha olahraga dan minum suplemen herbal (salimah slim) yang ga menimbulkan efek samping selain menyehatkan dan menurunkan berat badan. . Tanpa ada usaha, semua hanya angan angan aja donkk.. Tidur aja deh mimpi badan kurus doank.. 😁 . . 3. Ikuti komunitas yang samasama mau ngurusin badan. Biar kalian bisa saling termotivasi. Apalagi saat kalian down, ada yang ngasih semangat lagi... dan termotivasi lagii 😄😄 . . Demikian tips dari saya.😊 Semoga bermanfaat. #tipsdiet #programdiet #programkurus #tipskurusinbadan #obatpelangsing #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsingdaunjatibelanda #dietsehat #salimahslim #sr12jogja #sr12sleman #sr12skincare #sr12bantul #sr12kulonprogo #sr12klaten #sr12solo

0

cikgu_diet

KALAU NAK BERJAYA KENA BERTINDAK. . Azam tahun 2018 nak kurus? . Sekarang dah nak masuk bulan Ogos. Kena cari jalan untuk tunaikan azam kurus tu. . Kalau tidak, jadilah macam azam kurus tahun2 lepas yg tak kesampaian. Tak payah tunggu2. Buat tindakan sekarang. . Buat lah apa pun. Tak salah kalau mencuba. Yg salah bila anda tak mencuba langsung. . Kalau anda nak tau cara yg berkesan & powerful, daftarkan diri anda dalam CABARAN TURUN BERAT BADAN ONLINE bersama Cikgu Diet. . Pendaftaran sesi Ogos akan tamat bila2 masa. Tak banyak kekosongan yang tinggal. . > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA SEKARANG! < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA SEKARANG! < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA SEKARANG! < . CEPAT...Sebelum habis kuota, baik anda daftar sekarang!

1

haryani_yusof

Siapa suka makan durian? Ni haa beberapa makanan yang tidak boleh dimakan bersama durian...sila ambil perhatian ye 🙏 . . . Coach haryani Hilang 5-10kg hanya dari Dari Rumah dan walau dimana anda berada..tanpa workout beria.. Penyertaan Di Buka Sekarang - Klik Di link Profile Utk Direct What'sApp saya -- (Lelaki & Perempuan ) . #malaysia #bodysexy #bodygoals #jomkurus #fitmalaysia #bajuxxl #tipskurus #coachh #kurusselepasbersalin #dietatkins #dietkirakalori #programkurus #dietnetural #produkkurusterbaik #gymkl #wangsamaju #sayacoach #sayajual #makanandiet #handbagmurahmalaysia #syukurselalu

0

noorsyazana_coach

☘️. Herbalife Program complete bila ada PRODUCTS & COACHING. Baru boleh jalan. Tak boleh takde salah satu. Must have BOTH. . It is an education program & we sell RESULTS. Takde cuba2. Kita buat untuk HASIL. Ada coach yang akan guide along the way with all tips & guidance. . Most challenging part bila nak turunkan berat badan ialah untuk cukupkan nutrisi pada kadar kalori yang rendah. Herbalife ialah untuk cukupkan nutritions intake seseorang so that you can lose weight HEALTHILY & AMAZINGLY! . Lose weight healthily tanpa risau.. ☘️ PROJEK KURUS 2018 ☘️ Online Weightloss Coaching ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Coach Nana ~ Coach since 2012 📲 0126111326 whatsapp/sms ATAU klik link di bio profile ig untuk fast respon. . . #coachherbalifemelaka #herbalifemelaka #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #coachkurusonline #programkurusonline #programkurus #programkurus30hari #programkurus21hari #kurusonline #kurusdengansihat

0

misterk_shop

RAW MEAL dapat di jadikan sebagai : . ✔1 pengganti makanan utama . ✔️ 2. Menambah Energi saat aktivtas . ✔️ 3. Untuk Detox Racun dalam tubuh kita . ✔️ 4. Memperbaiki kadar lemak darah . ✔️ 5. Biar Langsing ❤️ . ✔️ 6. Biar Kulit nya Halus & wajah lebih kencang . ✔️ 7. BAB lancar . ✔ Ohh yaa RAW MEAL ini sangat aman konsumsi untuk Penderita KANKER, DIABETES, IBU HAMIL, IBU MENYUSUI, PROGRAM HAMIL bahkan sampai bayi berusia 8bulan pun aman konsumsi 😍 ↙️ . Ikuti program "Challenge Detox 10days". Beli 1 paket 3 BOX lebih hemat 😍😍 . 1 Paket menurunkan berat badan anda 2-7 Kg dalam 10 hari danmembuat kulit lebih bagus. ↙️ . Saya tunggu testimoni Before After selanjutnya dari anda ....👍 #dietsehat  #sharediet  #pastikurus #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healtydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #pastibisa #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal #detoxsehat #programdietsehat #surabaya #surabayahitz  #dietsurabaya  #dewihuges

0

misterk_shop

BOHONG!!! . Bohong banget ni vitayang rawmeal, masak bisa nurunin berat badan sebanyak itu??? . . Ah Gak percaya! Masa dibilang kalau kandungannya setara 48 jenis makanan yg kandungannya masih lengkap?? . BOHONG banget bisa lebih sehat abis detoksifikasi.. Masa sih bisa bikin keliatan awet muda juga? . AH GA PERCAYA!! Masa lengkap banget gt manfaatnya?? . Tapi......... Kok responsnya bagus semua ya 😂😂😂 Gila sesuai banget dengan harganya.. Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL MANING GAGAL MANING.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silakan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . #dietsehat  #sharediet #pastikurus #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healtydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #pastibisa #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal #dewihuges  #rawmealsurabaya  #rawmealjakarta #jualrawmeal  #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

detokssehat.id

Raw meal terbuat dari 48 jenis buah dan sayur2an masih mentah. 🍉🍊🍋🍏🍌 . . Keunggulannya apa yak?? . Enzim dan gizinya masih sempurna sehingga sangat baik untuk detoksifikasi. . Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL MANING GAGAL MANING.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silakan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . #dietsehat  #sharediet #dietsehat #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #dietalami #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal # #obatdiet #rawmealsurabaya #rawmealjakarta #jualrawmeal #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

0

detokssehat.id

Raw meal terbuat dari 48 jenis buah dan sayur2an masih mentah. 🍉🍊🍋🍏🍌 . . Keunggulannya apa yak?? . Enzim dan gizinya masih sempurna sehingga sangat baik untuk detoksifikasi. . Kamu uda coba diet cara apa aja? . GAGAL MANING GAGAL MANING.... UDAH COBA DETOKS RAW MEAL? . silakan jadi bukti berikutnya. 😁😀 . #dietsehat  #sharediet #dietsehat #kurus #programdiet  #detoxsehat  #detox #langsing #caradietsehat  #pastibisa  #tubuhideal #programkurus  #programlangsing  #fitgoals #healtyfoods  #healthydrinks  #rawmeals #vitayangrawmeal  #suplemendiet #dietalami #programlangsing  #fitgoals  #detox #vitayangrawmeal  #pastikurus  #caradietsehat #suplemendiet  #healtydrinks  #kurus  #dietsehat #healtyfoods  #sharediet  #programdiet #programkurus  #rawmeals  #langsing  #tubuhideal # #obatdiet #rawmealsurabaya #rawmealjakarta #jualrawmeal #vitayangrawmealasli #vitayangrawmealsurabaya

2

suntikputihbdl

L-Carnitine berasal dari asam amino esensial metionin dan lisin yang memiliki sifat seperti vitamin. Fungsi : Untuk membantu transportasi asam lemak melewati membran mitokondria (pusat produksi energi pada tingkat sel) yang mengubah cadangan lemak yang ada di dalam tubuh menjadi energi. Info order/ konsultasi Wa 082397106221 #pelangsinglampung #pelangsingtubuh #suntikkurus #tubuhideal #solusidiet #lcarnitine #lcarlene #messoslim #tationil #glutax #rodotex #suntikputihbogor #suntikputihmedan #suntikputihoriginal #jasasuntikbdl #jasasuntiklpg #jasasuntikputih #obatdietampuh #lotionpemutih #obatkurus #laroscobine #dumovit #vitcinjection #injectwhitening #racikandokter #programkurus #vite #acnecitro #cherrowhitening

0

suntikputihbdl

L-Carnitine berasal dari asam amino esensial metionin dan lisin yang memiliki sifat seperti vitamin. Fungsi : Untuk membantu transportasi asam lemak melewati membran mitokondria (pusat produksi energi pada tingkat sel) yang mengubah cadangan lemak yang ada di dalam tubuh menjadi energi. Info order/ konsultasi Wa 082397106221 #pelangsinglampung #pelangsingtubuh #suntikkurus #tubuhideal #solusidiet #lcarnitine #lcarlene #messoslim #tationil #glutax #rodotex #suntikputihbogor #suntikputihmedan #suntikputihoriginal #jasasuntikbdl #jasasuntiklpg #jasasuntikputih #obatdietampuh #lotionpemutih #obatkurus #laroscobine #dumovit #vitcinjection #injectwhitening #racikandokter #programkurus #vite #acnecitro #cherrowhitening

0

suntikputihbdl

L-Carnitine berasal dari asam amino esensial metionin dan lisin yang memiliki sifat seperti vitamin. Fungsi : Untuk membantu transportasi asam lemak melewati membran mitokondria (pusat produksi energi pada tingkat sel) yang mengubah cadangan lemak yang ada di dalam tubuh menjadi energi. Info order/ konsultasi Wa 082397106221 #pelangsinglampung #pelangsingtubuh #suntikkurus #tubuhideal #solusidiet #lcarnitine #lcarlene #messoslim #tationil #glutax #rodotex #suntikputihbogor #suntikputihmedan #suntikputihoriginal #jasasuntikbdl #jasasuntiklpg #jasasuntikputih #obatdietampuh #lotionpemutih #obatkurus #laroscobine #dumovit #vitcinjection #injectwhitening #racikandokter #programkurus #vite #acnecitro #cherrowhitening

0

filicialumanto

16

cikgu_diet

NAK KURUS? TAPI TAK TAU MACAM MANA? . "Dah puas cuba macam2 cara. Tak berjaya2. Kalau berjaya, stop diet, naik balik. Tapi sejak jadi student Cikgu Diet, dah tak macam tu. Terima kasih atas ilmu & kesedaran yg diberikan. Tak sia2 join." ~ Pn. Zai. . Pendaftaran CABARAN TURUN BERAT BADAN ONLINE sesi Ogos masih dibuka. Untuk maklumat lanjut, > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < > DM NAMA DAN NO TELEFON ANDA < . CEPAT...Sejak dilancarkan minggu lepas, lebih 20 orang dah mendaftar. Kuota dah tak banyak yang tinggal. Cukup kuota, pendaftaran akan ditutup serta merta. Daftar sekarang!

1

ratih.ajenk

1

ratih.ajenk

1

ratih.ajenk

0

dr_raihana

Morning.. Semua dah breakfast? Breakfast ye, penting utk turunkan berat. Pastikan breakfast kita penuh dgn nutrisi. Have a good day everyone 😊 =========================== 💖DAFTAR SEKARANG💗 📱0135318800- atau klik je link wasap kt profile. . PROGRAM KURUS 30 HARI 👩Group coaching wanita sahaja. 🍱Meal plan mudah. 🏠Support group yg best. 📚Kelas online. 🍲Food diary checking. 🐝Homework. 🎁Reward. 📶100% ONLINE & EFFECTIVE. . #onlinecoachingmalaysia #programkurus #programkurusonline #programkurus30hari #programkurusterbaik #jomdiet #naklangsing #herbalifemalaysia #turunberat #duitraya #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #carakurus #turunberatonline #tipscantik #tipslangsing #herbalifemurah #konjacfood #pilkurus #kuruscantik #johor #johorbahru #21dayshakechallenge #herbalifeskin #kualalumpur

0

ratih.ajenk

1

ratih.ajenk

0

ratih.ajenk

0

azilasra

Saya dulu tiap2 hari nak diet. Pernah tak makan nasi sebulan...turun berat, tapi tahap cravingnya selepas tuh...tahap gaban.turun 5kg..naik 7kg mmm . Tapi bila dah join Program Advance Coaching TPFM ini... berat turun dan kekal berat anak dara sekarang . Ibu berumur 39thn, mempunyai 3 hero, bersalin secara c-zer semua menyebabkan berat susah nak turun dahulu...tapi sekarang KEKAL BERAT ANAK DARA.. . AZILA 0126642948 👱🏼‍♀️ . Detail tentang Premium Coaching clik di bio 👆🏼👆🏼👆🏼 (Perempuan klik link di bio @ http://nak.la/O7vw ) (Lelaki boleh whatsapp Saiful 011 5242 6664) . PREMIUM COACHING TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout FREE 1 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 ........... #teamnorsaiful #coachazila #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadansehat #turunberatbadanonline

1

azilasra

Slot sgt2 terhad sekarang untuk intake ogos ...sapa cepat dia dapat. . AZILA 0126642948 👱🏼‍♀️ . Detail tentang Premium Coaching clik di bio 👆🏼👆🏼👆🏼 (Perempuan klik link di bio @ http://nak.la/O7vw ) (Lelaki boleh whatsapp Saiful 011 5242 6664) . PREMIUM COACHING TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout FREE 1 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 ........... #teamnorsaiful #coachazila #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadansehat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Antara peserta Team kami... Masyaallah dah turun banyak kilo dan inci loss juga. . AZILA 0126642948 👱🏼‍♀️ . Detail tentang Premium Coaching clik di bio 👆🏼👆🏼👆🏼 (Perempuan klik link di bio @ http://nak.la/O7vw ) (Lelaki boleh whatsapp Saiful 011 5242 6664) . PREMIUM COACHING TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout FREE 1 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 ........... #teamnorsaiful #coachazila #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadansehat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Mitos ke nih? . TIDAK ADA SENAMAN BOLEH KECIKKAN PERUT SHJ...percayalah.. . Kita perlu kurangkan peratus lemak dalam badan . . Haa ni ramai percaya minum tea kurus, sapu losyen kurus , dan lain lain lagi boleh kecilkan tang perut tuh... . Sebenarnya senang shj perlu DEFICIT KALORI .. ini key nya . AZILA 0126642948 👱🏼‍♀️ . Detail tentang Premium Coaching clik di bio 👆🏼👆🏼👆🏼 (Perempuan klik link di bio @ http://nak.la/O7vw ) (Lelaki boleh whatsapp Saiful 011 5242 6664) . PREMIUM COACHING TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout FREE 1 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 ........... #teamnorsaiful #coachazila #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadansehat #turunberatbadanonline

1

azilasra

Dalam sehari kalau duk opis tuh mahu 2-3x ulang ke pantry buat kopi...nescafe...milo laaa...tanpa sedar kandungan gula dlm minuman kita itu penyebab utama berat bleh naik berkilo-kilo... Air kosong...ais kosong, cuba biasakan minimum 3liter sehari untuk air yang 0 kalori ini . AZILA 0126642948 👱🏼‍♀️ . Detail tentang Premium Coaching clik di bio 👆🏼👆🏼👆🏼 (Perempuan klik link di bio @ http://nak.la/O7vw ) (Lelaki boleh whatsapp Saiful 011 5242 6664) . PREMIUM COACHING TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout FREE 1 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 ........... #teamnorsaiful #coachazila #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadansehat #turunberatbadanonline

1

azilasra

Ramai yang duk compare kalori...tapi buatnya tidak.duk amik ilmu n simpan..action tak dak.. . Bila nak kurus ler... Now cepat2 tekan link kat bio coach n bertindak skarang.turun berat badan bukan hanya untuk kurus, cantik shj...tapi untuk kesihatan paling utama.kurus keding cengkung pun x sihat juga tau!! . AZILA 0126642948 👱🏼‍♀️ . Detail tentang Premium Coaching clik di bio 👆🏼👆🏼👆🏼 (Perempuan klik link di bio @ http://nak.la/O7vw ) (Lelaki boleh whatsapp Saiful 011 5242 6664) . PREMIUM COACHING TURUN 5 - 12 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout FREE 1 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 ........... #teamnorsaiful #jrcoachazila #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadancepat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Untuk Sharing Tips Lose Weight Simple, follow @azilasra . PROGRAM TURUN BERAT BADAN TANPA BERLAPAR - 5x menu sehari . Azila 📞0126642948 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap) http://nak.la/O7vw Saiful 📲 011 5242 6664 (Lelaki boleh whatsapp no ini) . Ibu kepada 3org anak, turun berat badan & kekal dengan berat anak dara sehingga sekarang. . 🎀 Diet boleh MAKAN NASI HARI2 , 🎀RESEPI SIHAT tanpa berlapar diberi 30hari 🎀 Workout simple dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . ➡️➡️➡️ Sesi intake terbaru di buka utk anda diTransformasi 30 Hari (online and from your home or office) . (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . . #teamnorsaiful #tipsnorsaiful #coachazila #kurusihat #programdiet #programturunberatbadan #dietsihat #malaysiadiet #dietartis #powerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadancepat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Untuk Sharing Tips Lose Weight Simple, follow @azilasra . PROGRAM TURUN BERAT BADAN TANPA BERLAPAR - 5x menu sehari . Azila 📞0126642948 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap) http://nak.la/O7vw Saiful 📲 011 5242 6664 (Lelaki boleh whatsapp no ini) . Ibu kepada 3org anak, turun berat badan & kekal dengan berat anak dara sehingga sekarang. . 🎀 Diet boleh MAKAN NASI HARI2 , 🎀RESEPI SIHAT tanpa berlapar diberi 30hari 🎀 Workout simple dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . ➡️➡️➡️ Sesi intake terbaru di buka utk anda diTransformasi 30 Hari (online and from your home or office) . (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . . #teamnorsaiful #tipsnorsaiful #coachazila #kurusihat #programdiet #programturunberatbadan #dietsihat #malaysiadiet #dietartis #powerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadancepat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Untuk Sharing Tips Lose Weight Simple, follow @azilasra . PROGRAM TURUN BERAT BADAN TANPA BERLAPAR - 5x menu sehari . Azila 📞0126642948 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap) http://nak.la/O7vw Saiful 📲 011 5242 6664 (Lelaki boleh whatsapp no ini) . Ibu kepada 3org anak, turun berat badan & kekal dengan berat anak dara sehingga sekarang. . 🎀 Diet boleh MAKAN NASI HARI2 , 🎀RESEPI SIHAT tanpa berlapar diberi 30hari 🎀 Workout simple dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . ➡️➡️➡️ Sesi intake terbaru di buka utk anda diTransformasi 30 Hari (online and from your home or office) . (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . . #teamnorsaiful #tipsnorsaiful #coachazila #kurusihat #programdiet #programturunberatbadan #dietsihat #malaysiadiet #dietartis #powerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadancepat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Untuk Sharing Tips Lose Weight Simple, follow @azilasra . PROGRAM TURUN BERAT BADAN TANPA BERLAPAR - 5x menu sehari . Azila 📞0126642948 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap) http://nak.la/O7vw Saiful 📲 011 5242 6664 (Lelaki boleh whatsapp no ini) . Ibu kepada 3org anak, turun berat badan & kekal dengan berat anak dara sehingga sekarang. . 🎀 Diet boleh MAKAN NASI HARI2 , 🎀RESEPI SIHAT tanpa berlapar diberi 30hari 🎀 Workout simple dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . ➡️➡️➡️ Sesi intake terbaru di buka utk anda diTransformasi 30 Hari (online and from your home or office) . (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . . #teamnorsaiful #tipsnorsaiful #coachazila #kurusihat #programdiet #programturunberatbadan #dietsihat #malaysiadiet #dietartis #powerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadancepat #turunberatbadanonline

0

azilasra

Untuk Sharing Tips Lose Weight Simple, follow @azilasra . PROGRAM TURUN BERAT BADAN TANPA BERLAPAR - 5x menu sehari . Azila 📞0126642948 ( perempuan shj klik link di profile direct ke wasap) http://nak.la/O7vw Saiful 📲 011 5242 6664 (Lelaki boleh whatsapp no ini) . Ibu kepada 3org anak, turun berat badan & kekal dengan berat anak dara sehingga sekarang. . 🎀 Diet boleh MAKAN NASI HARI2 , 🎀RESEPI SIHAT tanpa berlapar diberi 30hari 🎀 Workout simple dan juga step by step bantuan dari coach dan team support . ➡️➡️➡️ Sesi intake terbaru di buka utk anda diTransformasi 30 Hari (online and from your home or office) . (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . . #teamnorsaiful #tipsnorsaiful #coachazila #kurusihat #programdiet #programturunberatbadan #dietsihat #malaysiadiet #dietartis #powerfitmalaysia #kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #shahalam #kotadamansara #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #menusihat #programkurus30hari #programkurus #turunberatbadancepat #turunberatbadanonline

0