Projestg Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

aunizura

MACAM MANA RASA LEPAS GUNA PAD BIOSELEZA TU❓❓ 😎😎😎 ✔️ SENGGUGUT dah kurang ✔️ rasa selesa je ✔️ tempoh period lebih pendek (SEBELUM : 12 hari , SEKARANG : 7-8 hari) Haa bestkan guna bio seleza ni..walaupun nipis tapi sangat2 berkualiti..tak berbau pulak tu.. Saya sudah bertukar kepada Bio Seleza! Anda...tunggu apa lagi❓❓ Wasap Cik Zura @ www.wasap.my/601123507739/promobioseleza Kita ada DAYSAFE, NIGHTSAFE, PANTYLINER atau nak MIXED pun boleeeee😎😎 #BisnesOnlineSenangLa #projeSTG#CATchampions #Excellent2018 #sayapakaisayajual #bioseleza #biovelocitypad

0

ainyahya

Patutlaaa sales tak close within 1 deal! Tak menepati 6 requirement yang sepatutnya ada. Sebab tu bila tengok orang otai meniaga. Within few minutes, sales ribu ribu close tak amik masa lama pun! Malam tadi mentor Murni Zuriati tekankan tentang 6 requirement untuk close sales dalam perspektif bisnes #ProjeSTG. Dah bila bole nampak apa yang nak adjust. Is matter of practise. Perubahan dari skills as consultant biar makin terror. Then baru bole jadi pakar. Sales masuk berdesuupp. Jomm korang. Let's 2018 end with good shot! 💪💪💪 -------- Online Biz |Modal RM 47 | Rp. 100.000 Indonesia #projekSTG Program #2GAJIsebulan #CATchampions #magicofpartime #CATtawanKunMing

0

nurul_hafiza_hanapiah

X SUKA MIN KAFFE SBB TERPAKSA BELI SELUAR BARU! 😝 (credit to Bhayzura Dali) Ramai sgt yg dah tau khasiat Min Kaffe / Min Cha / set PKP. Tapi ada juga yg mencebik pelik takkan minum kopi/teh, mkn bwg putih je boleh kurus?? Rahsianya anda cuba sendiri baru tahu menjadi ke tidak. ☺️ Feedback ni KBhay dapat masa posting set PKP hari tu. Teruja sgt dpt feedback ohsem camni. Bile produk tu bagus, tak payah susah-susah cari testimoni, org sendiri bukak mulut citer kat kite. Best kan?? Ade tak yg nak cuba #setPKP? Tak cuba tak tahu. Dah cuba lu pikirla sendiri 😎 PM kak nurul cecepat kalau nak kecikkan saiz ya.. www.wasap.my/60126879675/setkurusbajet #projestg #setkurus #setkurusbajet #novembermeltopkebabom #nakkuruscepat #kopiviralsedap #kopikurus

0

nurul_hafiza_hanapiah

GATAL DAH BERKURANG❗️ (Credit testimoni from Nur Syuhada) Al-kisahnya, kakak sepupu saya memang ada alergik kalau pakai sabun pencuci pinggan atau sabun yang tak sesuai dengan nya. Tapi kebanyakkann memang tak sesuai dengan dia. Syu suggest untuk guna ME Beauty Bar & PB Lotion untuk kurangkan alergik pada tangannya. Dan Syu suggest juga untuk guna sebagai pencuci muka. Alhamdulillah. Kegatalan pada tangan makin berkurang katanya. Guna pulak sebagai pencuci muka, kulit muka makin lembut, tak macam sabun lain katanya. Buih pun banyak. Suami nya pakai & kata jerawat dah TAK BERANI SINGGAH 😍😍 Dia dan suami suka kan ME Beauty Bar. Anda nak cuba juga? Jom dapatkan dari konsultan yang add ada disini. Sekotak ME Bar mampu bertahan selama 5-6bulan tau 😍👍🏻👍🏻 Jatuh cinta tak dengan #sabungarambuluh #sabunjerawat ni. Meh la laju2 tekan link ni. www.wasap.my/sabunhijau #projestg #sabunhijau #Eczema

0

nurul_hafiza_hanapiah

Singgah sini jap sebelum punch in opis. Mujur lah depan opis je. Senang ke senang sangat? Kak @anieyzanordin jap lagi saya pm tracking no ya. 😉 #projestg #themagicofparttime

1

nurul_hafiza_hanapiah

Syok kan cuti harini. Tapi lagi syok bila kita tau stokis bukak di hari cuti yang indah ni. 🤭 Ye lah kan, kak nurul kan berkerja, so bila tau stokis buka time2 cuti ni memang seronok nau2 la.. Sebab boleh collect barang2 yang order online sepanjang hari bekerja tu. Sampai je stokis tadi, adik2 tu dah siap packing dah barang2 kak nurul. Terus je tlg angkat masuk keta. Siap ☺️ Kak nurul nak la cari sesiapa yang nak jadi #dropship berslip gaji. Modal RM47 je. Bahan2 semua ready. Tinggal nak buat jer. Meh la pm kak nurul lelaju. Kita buat sampai jadi yer😉 #projestg #themagicofparttime #dropshipberslipgaji #projekbeliimpian

2

nurul_hafiza_hanapiah

>> kredit to ana<< Sebelum nie muka Anna ok bersih tak penah ada jerawat full macam nie😭 Bila tersalah pakai produk X muka dgn tibe² breakout teruk, bermacam-macam produk Anna guna tapi tak ok juga.. Anna ada jugak cuba produk Farmasi tapi tak sesuai jugak kulit makin kering dan makin teruk.. . ALHAMDULILLAH Anna dah JUMPA PENYALAMAT NYE DALAM masa 8 hari je anna minum tiap² pagi #BbGlo + cuci muka dengan sabun Me bar Kulit muka Anna beransur baik,Tq Allah..Tq Bb+Glo n All to barang2 SHOM 👍 dan sekarang tgok muka dekat cermin seronok semakin ELOK ! LICIN ! GLOWING !! .Tinggal Proses nak hilang kan bekas² die je..nie bru minum #8Sachets kalau satu kotak habis,kite tgu tgok hasil nye lagi macam mana😍 Yang pasti sangat - sangat best Bb-Glo nie 1badan boleh sihat + putih😉 Jangan PERCAYA..TAPI KENE Try sendiri DULU Baru Tahu Betul Ke Tak ❤Psstt..dua2 pic nie tak ada 1mekap pun dekat muka Anna..pic pun ori no EDIT²😉 Klik link biru ni terus untuk detail ya. www.wasap.my/60126879675/bbglo #projestg #skincare #BbGlo #jerawat #infinence #themagicofparttime

0

nurul_hafiza_hanapiah

4 HARI LAGI MERAIKAN CDM-CDM HEBAT 2018!! Dan pastinya buat kami team #IDAC, kami tak sabar nak meraikan 2 orang CDM Hebat dalam team kami yang sangat kami kagumi. Mereka berdua juga adalah sumber inspirasi di dalam team. Tahniahhh buat CDM CIKGU Herdawati Elya Kadam & CDM Xaxa Oza ! CDM Cikgu Herda masih berkerja sebagai Guru dan sepenuhnya menjalankan bisnes secara part time. Memiliki kereta impian sebuah Velfire hasil bisnes online bersama STG. CDM Xaxa Oxa juga memulakan bisnes secara part time. Dan apabila Bonus beliau dalam bisnes melebihi 5 kali ganda dari gaji kerja hakiki, beliau kini sepenuh masa bersama STG! Inilah bukti2 kejayaan yang ada dalam team. Semoga kejayaan demi kejayaan bersama mereka dan melahirkan Generasi CDM seterusnya dalam team masing2. #MajlisUlangTahunSHOM26 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATCHAMPIONS #projestg

0

nurul_hafiza_hanapiah

Nak pergi kerja? nak pergi kenduri? nak pergi event? Nak mekap tapi tak berapa nak reti? Cozuma kan ajer... Zass zass siap! Lawa berseri2 baq hang.. Mesra solat, halal lagi. Nak berseri persis artis? Laju2 la klik link ni. www.wasap.my/60126879675/cozumaseries #cozumalovers #projestg #mekapsimple #mekapmudah #mekapartis

0

nurul_hafiza_hanapiah

Credit to: Zazmira Arifin Jururawat pun consume Maharani. Ini buktinya produk SHOM diperakui oleh KKM. Diiktiraf Halal oleh JAKIM. JM Elina ni misi kat Klinik Desa Milah selalu dok bawa anak2 g checkup. Selalu le kitorang whatsapp pasal jadual temujanji anak ke klinik. Datang umah Milah kebetulan lawatan rumah,dapat ler tengok stok Milah. Katanya sebelum ni memang consume tapi putus bekalan. Haa lepas ni tak yah risau. Stok sentiasa ada ye. Milah doakan asbab consume Maharani JM Elina hamil. Amin ya Allah ya Mujib. Maharani ni macam2 fungsinya 🔴teraturkan haid 🔴suburkan rahim 🔴ikhtiar hamil 🔴melancarkan peredaran darah 🔴membantu menhilangkan senggugut Direct pm kak nurul. Klik je link biru ni ye.. www.wasap.my/60126879675/sayanakmaharani #projestg #JamuAbangSayang #Maharani

0

makhmud_0501_official

#projestg #метро1905 очень понравилось и очень красиво было тогда я люблю тебя Алёна Конских спасибо за такие обращение!!!

0

nurul_hafiza_hanapiah

Seronok bila Biz Partner msg bgtau masuk order kopi 4 kotak. Lepas tu bila dia tanya macam mana nak buat ayat posting. Kak Nurul sebagai Leader Sangat teruja bila dapat BP yang sukarela nak belajar, rajin bertanya. Lepas tu sorang lagi tanya pasal stok, PSP, PMS. Macam mana nak rolling stock. Alhamdulillah Ya Allah.. Bagi kak nurul BP yang hebat. Dalam STG ni memang tak da paksaan nak buat stok ke, nak jadi dropship berpayslip ke, nak biasa2 je ke.. Sebab yang nak berubah tu DIRI SENDIRI!! So, kita yang tentukan siapa kita esok hari. Kita yang kena buat keputusan untuk diri sendiri. Bukan orang lain. Kak nurul nak tanya korang, ada ke yg nak jadi #dropship berpayslip?? Kalau ada, meh lelaju pm kak nurul 0126879657 #projestg #themagicofparttime #modalRM47 #businessonline

0

nurul_hafiza_hanapiah

KEPUTIHAN BERBAU ❗ KUANTITI KEPUTIHAN MELAMPAU ❗ WARNA LENDIR KEPUTIHAN 'coklat' ❗ ☝️antara punca Sis Aina mula ikhtiar atasi masalah wanita yang dihadapinya selain Period Tidak Teratur & Ikhtiar Hamil 😘 (HOT Testimoni Dengan Izin Empunya Diri) Alhamdulillah.. Baru 2kali makan = 1 bebola #HerbaMaharani Feedback positif dari beliau.. rujuk gambar dibawah sebagai BUKTI keberkesanan #Maharani.. Yang bagus haruslah konsisten amalkan nya.. terus repeat 2kotak sebelum bertolak ke United State hujung July nanti jumpa En.Husband yang bertugas disana #JamuAbangSayang 😍 Doakan family Sis Aina dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah..amin.. (Credit Sis Dyana) Sememangnya kesihatan dalaman tu SANGAT penting untuk wanita❗Memang puas hati punyaa 👍 Sayang diri, klik linkni terus ke hati kak nurul www.wasap.my/60126879675/nakmaharani. Dengan pantas kak nurul respond 😉 #projestg #themagicofparttime #gegaroktober

0

nurul_hafiza_hanapiah

Tak pandai mekap tak apa, guna set mekap #cozumaseries je terus jadi terer mekap. Untuk kenduri, kerja, senang je dengan cozuma. Halal, mesra solat. Sekali guna terus jatuh cinta. Tekan link biru terus ke hati kak nurul untuk order. www.wasap.my/60126879675/cozumaseries #cozumalovers #projestg #SuperSeptember

0

wondrous_wani

Sales Manager, loud and proud! #projestg #CATchampions #ifeelpretty

0

official_cik_tasha

Alhamdullilah . Seorang suri rumah dari trong,perak NEW PROTEGE Cik Tasha . Welcome dear jadi sebahagian dari team #STGian 👏👏 Taniah kerana memilih STG untuk Jana Income Bulanan 😍😍 So lepas ni,sesiapa yang hat dok kat perak tu . Nak try produk shom , hello hello Cik Dayah kita ni . Modal hanya Rm47 sahaja . Free ut gigi garam buluh tau . #projeStg #bizOn9

0

nurul_hafiza_hanapiah

"Time2 heavy ni, rasa macam nak duduk je kat toilet. Nak pegi memana pun malas" - Nani, kL, 3tahun lepas- Sejak guna #bioseleza ni hari heavy pun macam hari biasa. Kenapalah tak jumpa dari dulu lagi. - Nani sekarang.😃 Haa dah kata bio seleza ni tak sama dengan semua jenis jenama yang jual kat luar tu. Yang kat luar tu tebal n panjang macam mana pun, kalo time heavy BOCOR jugak. Bio seleza ni nipis je, tapi daya serapan sangat lah tinggi, dah tu boleh merawat senggugut dan keputihan sebab dia ada teknologi #biovelocity. Korang jangan percaya, tapi korang cuba dulu. Macam mana nak dapat? Laju2 klik link ni. ↩️ www.wasap.my/60126879675/bioseleza www.wasap.my/60126879675/bioseleza www.wasap.my/60126879675/bioseleza Biz Online | Modal RM47 #Malaysia Biz Online | Modal IDR 100.000 #Indonesia #projestg #themagicofparttime

0

wondrous_wani

RED IS POWER!👩‍⚖️👩‍🌾👩‍🔧👩‍🔬👩‍🎤👩‍🚒👸👩‍🚀🧕 . Sejak pindah KL office ni, kene bgn awl, kene redah jemm...letih gile yg amat 😭😭😭 . Rase lemau je kan ari2... 😔😔😔 . Then...teringat herba Maharani...!!! Tiny balls of energy💪💪 . 1st time makan mmg ngntuk sebab nk betol kan badan, tapi lepas dah dpt tdo nyenyak...bgn rase fresh sgt..!!🌟🌟🌟🌟 . Baru la rase semangat nk harung keje kan 😎😎 Kalau korg rase bekenan meh la wassap Wani 0122358656 . #projestg #CATchampions

0

zarienadihar

Done ✅ punch 5 angka stok untuk seminggu cuti ni..nak bawa balik kg.. . Bila Share produk 5⭐️ ni ramai yang bagi feedback yang bagus sebab keberkesanannya dan memang Sangat berkualiti ..Mek suka pakai dan guna dari dulu lagi. . Tahniah Sis @sallwieyah ..permulaan yang bagus, walaupun sebelum ini sebagai businesswoman dalam bidang trading ..kali ini menceburkan diri dalam business network pula..pasti lebih enjoy dan memberi kelainan yang luar biasa ..Alhamdulillah 10hb bonus 4 angka masuk akaun..bestnye . Banyak Mek share pelbagai cerita dengan Sis Sall harini..Jom ada yang nak menjana atau nak cuba produk best ni..do DM us 😘 #projestg #mmgsahkenejoinstg #abemek

2

wondrous_wani

THE COFFEE WITH A HINT OF SALTY . Why is this my coffee of choice? . It keeps me full longer coz I am always hungryyyy! . Taste goooood! Bit salty but goood! . Wassap me 0122358656 . #MINKAFFE #projestg #wheresmartpeoplemakemoney

0

nurul_hafiza_hanapiah

ENERGY BOOSTER❗ LAWAS❗ MILK BOOSTER❗ Masalah Ibu2 yang baru lepas bersalin, letih, Sembelit, Susu badan tak ada. Stress kan. Boleh meroyan kalau tak cukup rehat. Ye lah, baby nak susu, susu tak ada or susu tak banyak, mesti penat kan bila baby meragam jer sebab lapar. Sebab tu ramai ibu2 yang lepas bersalin amalkan min kaffe ni.. Selain beri tenaga, milk booster dan melawaskan, dia juga bertindak meneutralkan asid dalam perut.. Sebab dia ada gram buluh. Yang mana ibu yang Bijak, dia makan sekali garlic tablet untuk buang angin2 dalam badan. Ye la kan nak makan garlic mentah2 tu memang tak la kan. 🤭 Ambil 2 biji tablet je dah sama macam selabu bawang putih.. Paling best kan, ramai ibu2 yang lepas bersalin tu dapat balik berat badan asal😃😃 suka tak?? Kalau suka, laju2 lah klik kat bawah ni.. www.wasap.my/60126879675/setpkp Bisnes online | Modal RM47 #Malaysia Biz Online Modal IDR 100.000 #Indonesia #projestg #program2gajisebulan

1

rin_shazar

Kasih sayang antara suami isteri perlu sentiasa dipupuk agar rumahtangga yang dibina kekal utuh dan harmoni. Dari segi penjagaan kebersihan juga penting buat si isteri untuk memikat hati si suami. PREMIUM BEUTIFUL WASH FEMI9 boleh membantu. Femi9 Intimate Wash berkesan: 👩 Membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif 👩 Melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar kawasan miss V 👩 Menghilangkan ketidakselesaan pada bahagian miss V dan bau yang tidak menyenangkan. Harga Promo untuk pembelian 2 Botol keatas sempena bulan Merdeka. Cepat Whatsapp 📲 0135606813 (MamiRina) #Femi9 #projeSTG #ElitKingdom_ElitSteady #TeamSuperMin

0

manager_noraini

Inilah yg buat mekni sayang sangat dgn #bizonline gaya #projeSTG ni... Time outing dgn family weekend2 pon Masuk order... 24/7 biz ON sebab HUJUNG JARIKKK jurrrr💅 Yang pasti Readykan jer apa yg patut...😉 Okiess,,, nanti malam kita chat semula K cikYu😉😘 Kasi can maksu layan "Hantu Kak Limah" Metar deh.. Nanti malam kita sambung Submit order...💃💃 Sambil2 masak masyukkk💰 Sambil2 Lipat baju masyukkk💰 Sambil2 kemas rumah masyukkk💰 Sambil Jalan2 pon masyukkk💰 Itulah Cara bizonline yg mekni dah buat Selama 1 tahun 1/2 nii... Best ke Best!???😍 BizOnline Modal Rendah #Malaysia RM47 | #Indonesia🇮🇩 Program #2GAJISebulan #ProjekSTG #projekGemokkanPoket #CATChampions #ABEautiliciousempire #MagicOfPartTime #meroCATs #LetSuccessMakeTheNoise

0

ummu_muhammad_munzir

Tahniaah semua STGian. Happy Bonus Day 💖. AlhamduliLlah, bonus masuk di tengah bulan. Jom kawan-kawan, kita JANA EXTRA INCOME bersama #projeSTG #ProjekRM1000seMinggu #projekbebaskewangan

0

dromarmfm

Syukur Alhamdulillah... #KLFW 2018 Kuala Lumpur Fashion Week Dapat jemputan khas dan Bagi Support produk berteraskan fesyen from #SHOM untuk #Infinence #Infinencestylist Bukan mudah bagi new fesyen masuk KLFW ni, Kami tumpang bangga as a biz partners produk ni berada sebaris dgn top2 brand di Malaysia😉. Dengan adanya diversify produk ni, syukur boleh menarik lebih banyak rezeki dgn #ProjeSTG. Tq Allah #LifestyleWithWealthyFreedom #DrOM #Buat2IncomeSebulan

0

wondrous_wani

THE COFFEE WITH A HINT OF SALTY . Why is this my coffee of choice? . It keeps me full longer coz I am always hungryyyy! . Taste goooood! Bit salty but goood! . Wassap me 0122358656 . #MINKAFFE #projestg #wheresmartpeoplemakemoney

0

awinmazuvin

Siap lunch hari ni Now ke lubuk rezeki pulak memenuhi permintaan customer #ProjeSTG #FamilyNo1BisnesNo1CareerNo1

0

wondrous_wani

FREE GIFT FOR YOUR TEETH 😬😬😬 . Best nye biz partner baru Wani...untung la join bulani sebab dpt bukan 1 tapi 2 #MEtoothpaste..!!😀😀😀 . Order pon dah stat masok from new biz partner...nak tau ape??Tungguuuu...🤔🤔🤔 . #projestg #CATchampions

0

wondrous_wani

ITS ALL ABOUT THE VIBE .  Bile buat biz, lagi best bile ade team, leader n mentor 🧗🧗🧗 .  Bile confuse bole discuss ngn team🤔🤔 .  Bile brg tak cukup, bole mintak stok kat leader🙏🙏🙏 .  From time to time, mentor pulak buat coaching..most of the time online which is convenient...🤳🤳🤳 .  Once in a while, mentor2 akan kumpul buat major coaching mcm yg Wani pg aritu..❤️❤️❤️ . Mmg agak letih 2 days in a row duduk atas kusi but it was worth it! 👍👍👍 .  I was surrounded by POSITIVE energies, how often you get that with your 9to5 job eh? 👌👌👌 .  This is why I am with #projekstg, I get awesome vibes and support💪💪🧚🧚 #projestg #mmr #FBGENIUS

0

wondrous_wani

#MMR #FBGENIUS❤️❤️👑👑 . 2 days of humbling and inspiring POSTIVE learnings🧚‍♂️🧚‍♂️ . I want my financial freedom in 3 years!🧗‍♂️🧗‍♂️🧗‍♂️🧗‍♂️🗼⛩️🗽 . Ehhh..ape pulok financial freedom tuuuu..??🤔🤔🤔🤔 . #projestg #mmr #fbgenius

1

fazz.nordin

Orang tak ramai.. . Tengah2 bulan cam nie memang masa fav ibu nak shopping barang dapur.. orang tak ramai dan banyak offer.. . Bonus #themagicofparttime pun kebetulan masuk tengah bulan.. so on time gitew.. . Okay daa🤗 nak sambung shopping.. ada ruang kosong lg troli tue..🙈😜 . #projestg #tylifestyle

0

wondrous_wani

Kalau lapa n tade bende nk mkn, mmg convinient kalau ade #MINKAFFE..kenyang weh no kidding!!😉😉🌞🌞 .. #projestg #kopikenyang

2

sharifahsamaon

Hai mambang kopi ko da surut ek..... angkara promo set dpt free biskut tu yg lelaju jer.. Sape nk meh risik2 si kopi ni lps tu terus masuk 'meminang'. Jgn tunggu lame2.. promo till end July 18. Inbox kakTS cpt. Masyaa Allah.. yumm2.. Sedapp si kukies ni 🍪🍪🍪 #projeSTG #KasiLetopJulai18

0

wondrous_wani

Bile hari panas, mule la bdn peluh -- dah tu menggaruk mcm beruk ooops 🙈🙈 . . Ape kate try #MEbeautybar? Harge not bad at all..tahan lame n paling best...mmg rase clean clean CLEAN! . WA Wani 0122358656 kalau nk berenti menggaruk!😉😉 . #projestg #MEbeautybar #stopscratching

0

wondrous_wani

Korg ade rase letih tak? Rase tade energy je by time ptg lepas balik keje? . Tak best ok, ye la org pompuan ni byk lagi keje nk buat lepas keje . ▶️ Nak masak ▶️ Nak siap kan anak lagi ▶️ Kalau sempat nk kemas rumah sikit, nak basuh and sidai baju ▶️▶️ Nk gosok baju keje husband lagi...and baju skola anak ▶️▶️▶️ Kalau da letih gile, mcm mane pulak nk main2 ngn anak or husband . Eeeeee...tak bestnye! 😖😖😖 . Sebab tu kene mkn #bbplus collagen as energy booster🚀🚀 . The one collagen yg bole kite rase fresh je sampai ptg...best kan?🤩🤩🤩 . Byk dah org feedback bende yg same, tade da rase letih and lesu. Byk je bende bole buat lepas keje. 👍🏽👍🏽👍🏽 . Baru la productive kan . Curious? 🤔🤔 . Meh la contact Wani 📲 www.wasap.my/+60122358656 . RM200 aje lepas GST tade ni..!! #bbplus #projestg #2GAJIsebulan

0

emy_haz

0

fazidah_eda

Minum Teh Tarik #MinCha boleh dapat HADIAH BERJUMLAH RM 15 000! . ~Bermula 15 JUN - 31 JULAI 2018 ~Beli 1 Kotak MIN CHA sudah boleh join contest ~Terbuka kepada semua AHLI BERDAFTAR dengan #RM47 (Dapat FREE SHAKE ME RM122) . HADIAH-HADIAH boleh rujuk setiap gambar ya . Mana tahu boleh dapat HADIAH UTAMA HUAWEI P20😍 . . Mahu lagi details? Boleh tanya bu ida . PM seja okay . Wasap > wasap.my/60166949624 #sambilminumsambilmasyukk #TehTarikFazura #ProjeSTG

0

sharifahsamaon

Alhamdulillah... Tu dia grab skali promo MK beli 6bx dpt free cookies. Tahniah..tahniah..tahniah biz partner c.SM Rina awal2 da mengebooked dri agent stokis PDM6 kakTS. Nnti akakk posto brg2 tu ya... Sape nak grab promosi MK tu jom inbox kakTS cpt. Ade addtional free gip while stock last. #TicerSha 012 655 0241 #projeSTG #GreatJune2018

0

nurulkhuzaimah

Krim 1001 kegunaan Krim ajaib Inilah first aid cikgu nurul yang sentiasa ada dlm handbag Di kala senggugut sapu ni jer Nak raya tak mau mood jadi hilang 😍😍😍😍 Macam2 lagi la kegunaan ⬇⬇⬇ BIOEVER BERKESAN UNTUK : * Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan * Menengani jerawat dan jeragat (tak perlu pergi spa lagi) * Menegang payudara * Merawat luka dengan cepat ( InsyaAllah dalam 5 hari dah sembuh) * Menguatkan otot dan menyempitkan faraj * Menstabilkan berat badan * Menstabilkan kitaran haid * Sakit kepala ( tak perlu panadol) * Merawat sakit sendi dan saraf * Buang air tak lawas * Angin pasang * Membantu mendapat zuriat pada sapa yang susah mendapat zuriat * Senggugut * Batu karang * Kulit sensitif * Angin ahmar Wasap cikgu nurul 011 18801578 BIZ ONLINE MODAL | RM47 #projeSTG 🇲🇾 🇮🇩 #CatChampions #2payslipsebulan

0

mohd.norazwan

SHAKE ME HAI-O Susu Nutrisi untuk diet dan kelangsingan badan.. baik utk sarapan pagi.. macam susu kacang soya jugak rasanya... Shake me! Juga boleh memudarkan parut2 di badan .. boost energy juga ni .. Utk org yang tak sempat sarapan pagi boleh minum ni k..nak free pun boleh cpt cpt pm #Azwan0178426956 Untuk info boleh klik link 👇👇👇 Www.wasap.my/60178426956 #ShakeMeHaiO #projestg | RM47 #TheMagicOfPartTime #ProjekDuitRaya

0

sharifahsamaon

23 Ramadhan 1439H 8 June 18 Alhamdulillah.. COD di hari Jumaat yg penuh berkah. Rezeki Allah tidak prnah salah alamat. #TicerSha #projeSTG #ProjekDuitRaya

0

mariasimon_stg

SET SPA BAJET.... Pm sis for oder 0138548935 #projestg #elitkingdom #marineessence #produkkesihatan #produkviral

0

wondrous_wani

Hello, I'm a Sales Manager!👑💲🎉🎊📣 . Ehhh bukan kat company Wani tau. Tapi kat #projestg...!!!😀😀 . 5 months and RM 20077 of sales . Ingat lagi time awal2 dulu, mmg tade confident.. . 😯Sedap ke posting social media Wani? 😯 Ade ke org nak beli dgn Wani 😯 Ade ke org nk join team Wani yg garang ni kan? . Tapi Wani ikot ckp mentor, posting hari2, istiqamah, confident dgn diri sendiri and stay away from negative thoughts and words😁 . Paling penting, Wani enjoy sgt buat #projekstg ni cozz its business made easy! . Korg sume bile lagi, meh la join team Wani. Senang ja bayar RM50 ja and...dpt FREE body washhh harge RM38! Bessssst!! . BIZ ONLINE | MODAL RM50 #projekSTG #CATChampions #2GAJIsebulan

0

rai5673

Mula dgnRm 50.00 Anda dpt beli apa yg anda inginkan.syaratnya mudah saja Follow Ilmu Mentor dan System In sha Allah #ProjeSTG #Búat2Incomesebulan

0

iamejanatsumi

Testimoni ubat gigi me Sakit mulut merah2 tepi bibir, lepas sapu ubat gigi me selama sejam.. Dah hilang da merah merah tepi bibir.. Syukur ada ubat gigi me Sharing is caring Pm jak k www.wasap.my/60178340552 Mdm.eja #projeSTG

0

dromarmfm

Alhamdulillah.. hr ni dapat menjemput STG Founder CDM Norazlin Nordin dan Master Coach CDM Arifin Shah utk sessi Master Your Group Towards Financial Freedom bersama #CDMGAEWarrior. What are great fruitful coaching and inspiring us to progressing move to build up great biz empire. Ini yg sangat bertuah dalam Big Happy Family STG sentiasa di bimbing... apatah lg dgn mentor yg sangat berpengalaman membina empayar bernilai #RM24JutaSebulan. Terima Kasih mentor Semoga Allah sentiasa mencurahkan rezeki buat mentor kami. Ya Allah izinkan #GAEWARRIOR capai #RM6JutaByGAE2018, izinkan kami dapat melahirkan ramai CDM RM 1Juta, kukuhkan ikatan kekeluargaan biz kami... izinkan kami melahirkan lagi leader2 hebat bersama STG. Bersyukur atas limpah ruah rezekiMU Ya Allah selama ini... Sesungguhnya ramai lg kami ingin jadikan utk Kaya dan Berjaya bersama #ProjeSTG... Segalanya mudah bg MU... Terima Kasih Ya Allah

0

masturahzahari2999

Kalau sekarang di antara kita baru bermula ber Biznes dan si suami macam tak sokong @ macam2,WAJIB SABAR‼️ itulah 👆👆👆👆👆 Ticer Mas!!! 😊 Yang nak berjaya SAPA???? Mesti la KITA. 💪💪💪 ✔teguhkan hati, ✔padukan tindakan, ✔JALAN TERUS kerana dengan HASIL saja mampu merubah situasi tersebut.. Insyallah Mama Buktikan Papa dari susah nak senyum,mugkin stress dengan kerja hakiki tapi hari ni HASIL JALAN TERUS isteri mu fokus biz #projeSTG , Doakan Mama Berjaya Kaya Raya.. Allah dah buka Rezeki peluang penting Usaha Sampai #retiredyongretiredrich Terima kasih Ya Allah berkati dan redhai kehidupan kami,di masa hadapan aaminn ♥️... P/S : sila tag @ mantion nama fb suami2 anda 😬🌸..... #MyBIGwHYpapa#bgmamamasaPastiCDMmilikmama

0

qasehqeela

Testimoni Min Kaffe ibu mengandung —------————— 💟HB maintain asbab amalkan #MinKaffe 💟HB maintain 💟Tekanan darah normal Testimoni saya sendiri ___ ____ _____ _____ ___ Saya amalkan #minkaffe sejak dari kandungan 3 bulan(SEPT 2017)... Bulan ke 5(NOV 2017) pergi checkup, result hb 12...Alhamdulillah Syukur sgt sebab selain dpt maintain kan hb,.. Tekanan darah juga berada pada paras normal dan yg paling best minum #minkaffe macam dpt energy booster setiap hari.. Alahan tiada n kekal bertenaga sepanjang hari😊😊😊 ..... Yg berminat boleh wssp qila 📲📲www.wasap.my/60172330869/MinKaffe Terima kasih Biz Online | Modal RM50 #projestg #2Gajisebulan #CatChampions #Marchvellous

0

nurul_suahidah_hassan

Syukur Ya Allah ❤❤❤❤❤ Perjalanan ke stokis hujan turun selebat2nya tau..hujan kan Rahmat.😊 Harini nurul cuti sebab mak tak sihat😢,pepagi bangon terus siapkan masak untuk mak. Tiba2 dapat whatsup dari team,nurul kita kehabisan stok. ✔ Kita nak garam buluh masakan. ✔ Kita nak bb plus kolagen. ✔ Kita nak Min kaffe. ✔ Kita nak Dchef Tumeric. ✔ Kita nak perapi dan syampho. ✔ Kita nak Maharani. So nurul memang bertanggungjawab utk sediakn stok biz partner.Maklum lah biz partner ni masing2 bekerja.huhuhu Untung sangat diorang ni kan? Korang nak untung mcm diorg tak? Meh la join #projeSTG ❗ Bermula modal RM 50 jer. Bisnes yang santai dan happy. Bisnes copy paste❗ #memangsahkenajoinSTG #2GAJIsebulan #Marchvellous

0

zafirahzaiman

Biz cara #projeSTG , buat #TheMagicOfPartTime jer. Alhamdulillah , masyukk tu hari nie 😘 . #awesomeFEB

0

ismalinabosiran

📣 PENCARIAN PROTEGE PROJEK STG 📣 PART TIME @ FULL TIME ? ? Anda yang tentukan😉😉 Suka ONLINE tapi tak datangkan hasil ? Lebih baik ONLINE yang mendatangkan hasil kan💰💰 Sambil bersosial ...duit masuk bank bulan²😱😱 BETUL TAK ?? Di #projekSTG mcm2 ada..👍🏻 Jom sertai kami !! Tak tahu ? ? ➡Kita boleh ajar..ilmu FREE👍 Jauh ? ? ➡Kita ONLINE Jer...😉 Tak Ada Masa..Sibuk memanjang ? ? ➡Kita bisnes santai² saja👍🏻di hujung jari saja..✍🏻✍🏻 Di #STG lengkap dengan MENTOR² Hebat dan System yang sangat adil👍🏻👍🏻 Banyak kelebihan di STG ni yang perlu dikongsikan dengan anda semua😍😍 ⚠ FREE BODYWASH BERNILAI RM38 MENANTI ANDA ⚠ Untuk info, #ProjeSTG #FabulousFEB2018 #SwissPaBlackforestGermany #SuruRumahAdaSlipGajidanBonus

0

dromarmfm

Alhamdulillah.. Selesai perkongsian ilmu dgn Prof Theo Salet from Netherlands Currently, 3D Printing technology can be applied for concerete work in shortest lead time😉 Macam susah je nak faham... takpe buat je #ProjeSTG sungguh2😊 Happy Bonus Day!!! Alhamdulillah gandakan Sedekah, Saving & self reward. Tq Allah #LifestyleWithWealthyFreedom

3

ayu_uniq

📣 PENCARIAN PROTEGE PROJEK STG 📣 PART TIME @ FULL TIME ? ? Anda yang tentukan😉😉 Suka ONLINE tapi tak datangkan hasil ? Lebih baik ONLINE yang mendatangkan hasil kan💰💰 Sambil bersosial ...duit masuk bank bulan²😱😱 BETUL TAK ?? Di STG semua disediakan..👍🏻 Terus boleh bisnes macam kami !! Tak tahu ? ? ➡Kita boleh ajar..ilmu FREE👍 Jauh ? ? ➡Kita ONLINE Jer...😉 Tak Ada Masa..Sibuk memanjang ? ? ➡Kita bisnes santai² saja👍🏻di hujung jari saja..✍🏻✍🏻 Di #STG lengkap dengan MENTOR² Hebat dan System yang sangat adil👍🏻👍🏻 Hanya perlukan FACEBOOK✔ MODAL RM50✔ dan INTERNET✔ anda☺ Banyak kelebihan di STG ni yang perlu dikongsikan dengan anda semua😍😍 ⚠ FREE BODYWASH BERNILAI RM38 MENANTI ANDA ⚠ Untuk info, Dm/ Wssp : 0177020307 #Projestg #JomGasakSampaiJadi #TheMagicOfPartTime #JomMeroketRM1000seminggu #SwissParisInLove

0

norazlina.azlina.33


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118