Putrajaya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

faoshops

MUKA PUTIH TANGAN HITAM!! SUKAR KAWAL SELERA MAKAN!! KURANG INTIM DALAM HUBUNGAN SUAMI ISTERI . . JOM CUBA PERLA COFFEE EXCLUSIVE Ketiga tiga masalah diatas dapat diselesaikan hanya dengan satu produk PUTIH🔥 LANGSING🔥 INTIM🔥 . . . (3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL) Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) ✔Meningkatkan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu. ✔Memulihkan kulit berparut dan ✔Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap. ✔Mengurangkan kedutan dan garis halus ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan. ✔Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. ✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya ✔Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal ✔Mengurangkan nafsu untuk makan ✔Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori ✔Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal ✔Membakar lemak badan dengan pantas ✔ Mengawal berat badan dengan mudah ✔ Mengetatkan otot faraj/ grip ✔Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset ✔Tubuh lebih ringan dan bertenaga . . RM60.00 postage add RM8.00 . . Klik link untuk whatsapp http://www.wasap.my/60173715301 . . Cod Area 📍Sekitar kajang 📍cheras 📍semenyih 📍putrajaya 📍taman melawati 📍Bangi 📍KL 📍hulu langat 📍wangsa maju 📍taman melati 📍batu caves . . #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #testimoniperlacoffee #putihgebuberseri #putihintimlangsing #kajang #putrajaya #dengkil #cheras #keramat #balakong #bangi #primasaujana #serdang #srikembangan #upm #gombak #keramat #sgkantan #sgjelok #sgbalak #jenaris #semenyih #hululangat #shahalam #perlacoffeeexclusivekajang #semenyih #tamanpuncaksaujana #primasaujana #assalamualaikum #slimmingproduct #uitmshahalam #uitmdengkil

0

ct_glorious_legacy

Macam SUSAH jer skrg nk cari baju yg ngam dengan saiz bdan ni... bila beli, ad je stgh part xngam... bahu dh ok, pinggang bju plak besar sgtt... nak kecilkn pinggang nak kne cri kedai jahit plak...😔😔 . Aaaaa..... pe kata? Meh shopoing je dkt @ct_glorious_legacy... alteration FREE of charge taw yg mana beli pakaian dkt kdai kami...xyah nak berarak cari kdai nak alter2 dh... . Beli dkt kdai kami >ada part yg xngam> kami alter >anda ambil >TAKDA BAYARAN UNTUK ALTERATION... jimat duit kn.. 😁 . Jom walk in trus ke kedai kami... xtaw alamat? Klik je link address dkt atas... 😉 . . . . #alterationpakaian #alterationbaju #jubahlabuh #kedaialterationputrajaya #kedaijahitputrajaya #tamanwarisanpertanian #presint16 #putrajaya

0

sweetseptember17

Available stocks 🎀Swarovski series S size Shop now 👉🏻@sweetseptember17. Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Ladies! 🚺 MagpinsbySS! Bentuk, warna dan saiz yang eksklusif. Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! Pemakaian semudah ABC. Sesuai digunakan untuk semua golongan. Alergi kepada nikel/besi pin ❌ tercucuk jarum pin. Gentleman! 🚹 Bertukarlah kepada magpins! Butang baju Melayu Boleh digunakan sebagai cuffling Pengemas tie anda! #magpinbyss #limitededition #sweetseptember #duckscarves #thealhambraduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thedoilyduck #thegeometricduck #tudungruffles #cakenis #tudungpeople #mumuscarf #fareedascarf #naelofarhijab #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #gentlemanfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #sales

0

ida_dinda0320_dindalicious

~ . . 🌼 Daging Hitam Qaseh Bonda 🌼 . . . ✅ daging yang lembut lagi fresh . ✅ rasa menambat selera . ✅ resepi tradisi warisan bonda Che Zan . ✅ sedap, enak, "juicy" . . ✅ Pek mudah bawa, mesra "travel" . ✅Tahan 2 minggu jika di simpan didalam peti sejuk . . ❎ TIADA ajinomoto . ❎ TIADA perisa tambahan . ❎ TIADA pewarna tambahan . Amat sesuai untuk dijadikan stok pada yang bekerja. . Hanya panaskan mengguna microwave/kukus atau rendam pek daging dlm air panas dan boleh terus dihidang. . PROMOSI AKAN BERAKHIR PADA HUJUNG BULAN JULAI!! . Berminat untuk tempahan sila klik link . http://wasap.my/60139921398/ . . . . " SEKALI RASA TERUS TERGODA " . . . #DagingHitamQasehBonda #DinDalicious #bazaarpaknil #PaknilReviewPercuma #makananhalal #malaysianfood #makanmakan #katering #daging #ketukketukramadhan #jjcm #makanansedap #travelpack #foodporn #fattzura #fattahamin #monalisa #nur #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #bangi #kajang #nilai #shahalam #putrajaya #kedaionlinemalaysia #eusahawan #erezeki #mdec #YouCanDuit ~

0

homespa_produk_by_kyra

Berita baik, bagi yang nak bersuana @ bertangas basah. Bolelah titiskan 3-5 titis ke periuk sauna. Tak perlu mencari daun2 herba untuk bersauna @ tangas basah. . . Bagi yang membeli kerusi tangas dengan kak aine. Bolelah tambah minyak herba ni. Bau mmg marvelous.. . . WA: ⤵⤵⤵ 0182329435 ( KAK AINI) SPA TERUS KE RUMAH . . #peniagaonline #igshopmy #igshopmalaysia #rugitakbeli #bazarmalaysia #igsellermalaysia #igmalaysia #shahalam #kualalumpur #malaysia #johorean #kotadamansara #sunway #subangjaya  #putrajaya #Selangor #wassap0182329435

0

sweetseptember17

New stocks updates! 🎀 CRYSTALLINE SERIES M SIZE Shop now👉🏻@sweetseptember17. Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Ladies! 🚺 MagpinsbySS! Bentuk, warna dan saiz yang eksklusif. Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! Pemakaian semudah ABC. Sesuai digunakan untuk semua golongan. Alergi kepada nikel/besi pin ❌ tercucuk jarum pin. Gentleman! 🚹 Bertukarlah kepada magpins! Butang baju Melayu Boleh digunakan sebagai cuffling Pengemas tie anda! #magpinbyss #limitededition #sweetseptember #duckscarves #thealhambraduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thedoilyduck #tudungruffles #cakenis #tudungpeople #mumuscarf #fareedascarf #naelofarhijab #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #gentlemanfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #sales

0

naddyspafacial

Welcome New Spa Owner drTeam MbfEmpire Tahniah @shahzanarazak MOBILE FACIAL SPA dgn rasminya telah Buka... Yg nk mendapatkan Service Facial terus ke Rumah atau Pejabat anda.. cepat2 BOOKING APPOINTMENT dgn @shahzanarazak ... Service FACIAL terbaik 5 STARS .. Pada yg tercari Peluang utk Tambah pendapatan... Jom JOINT team MOBILE FACIAL SPA Mbf Empire Direct Watsapp 0197639253 ... #mobilespa #mobilespaenterpenuer #mobilefacial #puchong #kajang #putrajaya #bandarbarubangi #nilai #nilai3 #senawang #seremban2 #shahalam #sentul #kualalumpur #kpj #muamalaysia #usahawanonline #alorgajah #melaka #sabah #kotabharu #kk #ipoh #penang #jombuatduit #johor #Kelantan

0

dapursempit

Pavlova with special cream and Nutella Cheese Bar. Thanks Nisak, repeat orders. #sayajualdessert #bestsellerdapursempit #pavlovasedap #nutellacheesebar #bangiavenue #kajang #putrajaya #dapursempit

1

vandasantai

NEW ARRIVALS BLOUSE NILAM Easy Mix & Match Our boutique tailored easy mix & match series. Cotton sejuk, tak mudah renyuk, minimum iron, memang berbaloi, mudah dicuci dalam mesin basuh je. Tapi lembutnya pada kulit tak serik pakai, blouse exclusif nampak eksekutif habis bila di office. Boleh dipadankan dengan skirt, pallazo, pants dan jeans yang dah ada. Berminat boleh whatsapp 0193326296 #sayajualonline #blousecantikmalaysia #pakaianpejabat #putrajaya #putrajayavendor #officewearmalaysia #officewearmurah #damansaraperdana #tamantundrismail #keramat #cheras #puchong #cottonblouse #modestfashion #muslimahcasualwear #muslimahblouse #bazarpaknil #bandartasikselatan #bandarbaruuda #nusajaya

0

niknur03

Assalamualaikum, jom berkenalan dgn Antiageing foundation Mary Kay. Xkenal maka xcinta😉 • Apa yg bestt?? • ❤️liquid foundation kegemaran ramai😍 • 1) Utk kulit yg byk cela seperti jerawat, parut jerawat, jeragat dan kurang licin, blh guna liquid foundation supaya nampak lebih smooth Dan blh cover parut2 tu.. 2) ia lebih full coverage.. 3) Kalau dah berumur dan byk kedut di wajah blh cover 4) antiageing foundation 5)tak sumbat pori 6)ringan n xmelekit bila pakai 7)tak berminyak & sebabkan muka berminyak 8)jimat. Just pakai sikit je ckup untk full coverage 9)satu tiub tahan hingga 10 bulan atas penggunaan. Tapi memang jimattt💃👍 10)terdapat dlm 2 formula, khas untk kulit berminyak & kering. • Best kan? Sebulan kurang rm10 untuk foundation antiageing yg bertaraf antarabangsa ni. Bestkan? So murah jela kan? 👍😍 • Love, Nik Mary Kay Beauty Consultant wasap.my/60137029110 wasap.my/60137029110 Free Consultation Free Facial • #sispakaisisjual #sispakaisispuashatisisshare👍 #top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykaymalaysiamurah #marykay #marykaycosmetics #makeuptutorial #antiageingfoundation #marykaymalaysiasingapore #plantbasedproducts #kosmetikmurahonline #janganbencicintaku #bazarpaknilmurah #foundation #makeuptips #selangor #kelantan #kualalumpur #tamanequine #putrajaya #cyberjaya #kinrara

0

erol.iphone

. EᖇOᒪ IᑭᕼOᑎE EᑎTEᖇᑭᖇIᔕE 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 IPHONE korang ada masalah? WAZE : 📍Erol Iphone Enterprise Walkin Di Kedai Kami: No32 Jalan Seroja 6 Taman Seroja Bandar Baru Salak Tinggi Sepang ISNIN-AHAD 1PM-1030PM JUMAAT- 3PM-1030PM HARGA BERPATUTAN TERUS SIAP ⚡Tak tau mana nak repair.. ⚡Jauh nak menapak ke Sana Sini.. ⚡Was-was nak tinggal IPHONE kat kedai yang tidak kenal ⚡Nak CEPAT, PANTAS & TIP-TOP.. ⚡PENTING... Mampu milik.. Service kami - Repair/Tukar ganti part IPHONE Apple (Apple Specialist Only!) Untuk Penduduk Face To Face 👉🏻👈🏻 👉🏻Nilai BBST Enstek Kota Warisan Putrajaya 👉🏻Area KL 👉🏻Seremban, Senawang & Serdang Plus.. . Board Problem Kena Serah Tinggal😂 . Segala Pertanyaan Tiada Bayaran😁 Wasap.my/60126866570 ErolIphone Wasap.my/60126521256 FikriIphone Wasap.my/60176905120 K-Rol Android Wasap.my/60186648011 Azlyiphone Wasap.my/601128300908 Shaziphone Like Page Erol Iphone https://m.facebook.com/ErolIphone/ Like Iphone Repairing https://m.facebook.com/iphonerepairing12345/ InstaGram Erol Iphone https://www.instagram.com/erol.iphone InstaGram Iphone Repair http://instagram.com/iphone_repairing #erolrepairservices #abamiphone #abangiphone #eroliphone #erol.iphone #fikriiphone #krolliphone #azlyiphone #shaziphone #harryiphone #baikiiphonesepang #repairiphonemurah #baikiiphone #repairiphonebbst #repairiphonenilai #repairiphoneputrajaya #repairiphonesepang #iphonerosak #Iphonefacetoface #repairiphone #iphonerepairing #nilai #sepang #bbst #kotawarisan #kotaseriemas #putrajaya #seremban #senawang #serdang

1

ct_glorious_legacy

Tengah runsing dengan jubah terlebih labuh dri tggi sbenarnya?.. jom walk in ke kedai kami... alteration potong labuh masih lg available... . . #alterationpakaian #alterationbaju #jubahlabuh #kedaialterationputrajaya #kedaijahitputrajaya #tamanwarisanpertanian #presint16 #putrajaya

0

farayaseries_wardrobe

. BAWAL MAYAA BAWAL LUNAA BAWAL DURRA BAWAL LILY . OFFER RM15 . HARGA ASAL RM27 . !! HOT SALE !! . BELIAN 6 HELAI RM100 INC POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG . #farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #terapiinstagram #farayalovers #tudunglabuh #bawalmurah #kurungmurah #tudungmurah #jubahmurah #putrajaya #klmu #unikl #universalstudios #nolgbt #muslimahfashion #daitv3 . @farayaseries_wardrobe @farayaseries_galery

0

ahmad_resume

RESUME❓ Ingat AHMAD_RESUME . . FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan pekerjaan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK BEGITU MAHIR❓ . . Kini hanya tinggal masukkan info anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #Cyberjaya #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #Pahang #Kelantan #sl1m #Sabah #Ahmad_Resume

0

jamu.menawandunia

BERPULUH RIBU BOTOL JRM TELAH TERJUAL RAMAI TELAH MENIKMATI KEISTIMEWAANNYA Hanya yang mengamalkan tahu kehebatannya! Sebiji sehari cukup membantu 🌱 100% HERBA TERPILIH BERKUALITI TINGGI 🌱 JRM dikhususkan utk merawat masalah zahir batin wanita. RAMAI yg berpuas hati dgn hasilnya yg MENGANCAM, MENYENGAT, MENGGODA. Bahan herba terpilih: Manjakani, Cinnamon (Kayu Manis), Serapat, Kacip Fatimah, Saffron, Halia & Habbastussauda (Jintan Hitam). Herba HEBAT tradisi turun temurun dpt membantu merawat masalah kewanitaan dari hujung rambut sampai hujung kaki. 💊 Hanya telan 1 biji sehari utk penjagaan lengkap luar dalam. Tak perlu berbelanja mahal anda akan dapat: -body bergetah -kulit berseri -badan sihat -bertenaga sepanjang hari. -awet muda. JRM produk terlaris Menawan Dunia Jamu Moden dalam Kapsul. Pilihan UTAMA wanita masa kini Whatsapp 0129090181 Whatsapp 0129090181 Whatsapp 0129090181 #jamurapatmenawan #menawandunia #trustedseller #jrm #pilmenawanperawan #jamususukdara #jamukampung #jamutradisional #pengantin100hari #ciksempurna #halalkanhatiyangkucuri #kahwin #isteri #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak

0

montcabanaagent_fyda.cyberjaya

Stock makin menyusut.. Ada nak join order tak? 🌸 perfume menawan. Tahan Lama 🌸 Kotak kemas + cantik , Botol eksklusif , Bau sangat menawan. No.1 - FOR HER botol n kotak berwarna keemasan. Bau Manis menawan dan sangat best ❤️ sesuai sbg gift atau reward untuk diri sendiri 💋 RM129/sebotol (50ml - EDP) nak harga lagi menawan?jom DM or WA fyda. meh join this batch order jom... www.wasap.my/60193148028 #montcabana #montcabanaagent_fyda #cyberjaya #kl #selangor #putrajaya #perfume #viral #barangbaik #wangi #perfumewangi #zulariffin

0

zeel.creation

0

siti.angsaemasjewellery

Vc inspired bracelet . (3 flower) Red,pink,black,white,green +- 6.61g +-RM1222 (Single flower) Red, pink,white +-3.28g +- RM607 Nak lajuuu2 ws siti tauuu❤️ . . . #emas916 #angsaemas #emasonline #cincinemas #bangi #putrajaya #shahalam #johor #selangor #malaysia #barangkemas #instafamous #habibjewels #wahchan #pohkong #tomei #semuanyacomel 😍🤣

2

voodoo_skincare_ampang

Voodoo telah membantu ribuan mangsa skincare... . . Berikan peluang kepada voodoo skincare untuk merawat kulit anda. 😍 . . . Voodoo Skincare KL & Selangor . . 📱0126099260 . . #Voodoooriginal #hatihativoodoofake #bangi #kajang #shahalam #putrajaya #kotakinabalu #ipoh #seremban #cyberjaya #kuantan #georgetown #seremban #melaka #johorbahru #bangsar #publika #gombak #rawang #kuching #kualalumpur #penang #voodoolovers #neelofattah #jannanickers #skincareviral2017 #iedamoin79 #mariajjcm #bazarpaknil

0

adibah_abdul_mutalib

bila ada ready stock, taklah kalut bila order masuk, taklah kena berlari pegi stokis... . . servis mesti number 1😉✨ insyaaAllah.. jom yg nak jadi agen / dropshipper, #modalrm47 aje. pulangan berbaloi2. #Putrajaya #agenstokis

0

keluarga_lengkap.bahagia02

Haid Tidak Teratur Bisa Jadi Tanda Adanya Masalah Kesuburan Wanita yang siklus haidnya tidak teratur kerap merasa khawatir apakah kondisi tersebut bisa mempengaruhi kemungkinan mereka untuk punya anak. Apakah memang haid yang datangnya tak pasti ini mempengarui kesuburan? Pada tubuh wanita normal, dari lahir sudah disertai dengan dua buah indung telur dengan dua juta folikel berisi sel telur yang belum matang. Setelah memasuki masa pubertas yang ditandai dengan adanya menstruasi, maka setiap bulannya akan matang satu buah sel telur yang akan keluar dari indung telur dan siap untuk dibuahi oleh sel sperma. Jika tidak terjadi pertemuan dengan sperma, maka dinding rahim yang sudah menebal untuk siap menerima embrio akan luruh dan keluar dalam bentuk menstruasi. Siklus ini berulang setiap bulannya dalam jangka waktu 20-40 hari. Terjadinya siklus ini, baik keluarnya sel telur dari inding telur ataupun luruhnya dinding rahim yang disertai dengan perdarahan, sangat dipengaruhi oleh keseimbangan hormon di dalam tubuh. Keseimbangan ini terjadi karena ada beberapa hormon yang mempengaruhi, dan sebagian mencapai puncak pada saat-saat tertentu dan mencapai titik terendah pada saat tertentu pula. Bila hormon yang seharusnya mencapai titik puncak pada masa subur tidak terjadi, maka indung telur tidak akan mengeluarkan sel telur dan demikian pula pada saat menstruasi, bila hormon yang seharusnya mencapai puncak tidak terjadi, maka menstruasi juga tidak akan terjadi. Sehingga ketidakseimbangan hormonal ini akan sangat mempengaruhi dari siklus menstruasi. Dengan siklus menstruasi yang normal berkisar antara 20-40 hari, wanita yang tidak haid selama berbulan-bulan tentunya tidak normal. Dengan tidak adanya haid, maka kemungkinan besar juga tidak terjadi pengeluaran sel telur, sehingga wanita yang tidak mengalami haid menjadi tidak subur. Follow: 🌻@keluarga.lengkap.bahagia01 🌻@keluarga.lengkap.bahagia02 🌻@keluarga.lengkap.bahagia03 🌻@keluarga.lengkap.bahagia04 🌻@tips.cepathamil.bunda 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ✔ WA/TLPN: 083834199640 ️

1

zeel.creation

0

loverunglobal

Our Early Bird prices have ended! In case you were wondering how much tickets are now, they're RM68 for the 5km Fun Run, and RM98 for the 12km Professional Run. The 3km Angel & Guardian Run remains FREE to all OKU/PwDs and their Guardians. Come join our cause! Sign up now: http://loverunglobal.com 早鸟优惠已正式结束咯!最新票价分为: Rm68 @ 5km Fun Run | Rm98 @ 12km Professional Run . . . . . #lovrerunglobal #loverunmalaysia #runforlove #charity #charityrun #charitywalk #funrun #marathon #putrajaya

0

sweetseptember17

This style: 🎀 Madison scarf semi instant 🎀 1 piece wavy pin #drapedbyss Shop now 👉🏻@sweetseptember17. Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Ladies! 🚺 #wavypinbyss Bentuk, warna dan saiz yang eksklusif. Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! Pemakaian semudah ABC. Sesuai digunakan untuk semua golongan. Alergi kepada nikel/besi pin ❌ tercucuk jarum pin. Gentleman! 🚹 Bertukarlah kepada #wavypinbyss! Pengemas tie anda! #wavypinbyss #limitededition #duckscarves #thealhambraduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thedoilyduck #thegeometricduck #tudungruffles #cakenis #tudungpeople #mumuscarf #fareedascarf #naelofarhijab #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #gentlemanfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #sales

0

zeel.creation

1

adore.audelabeauty_kl_selangor

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Azam 2018 korang nak cantik kurus tanpa bahan chemical n 💯 bahn organik ?? Inilah jawapan dia . . Harga runtuh ✅ Free consultation ✅ COD FREE ✅ . Cepat wassap/dm sis tau. 😘 . Agent & dropship wanted 🌸 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya #audelastokisklang #audela #audelalovers #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #kurusputihserentak #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari

0

zeel.creation

2

adore.audelabeauty_kl_selangor

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Azam 2018 korang nak cantik kurus tanpa bahan chemical n 💯 bahn organik ?? Inilah jawapan dia . . Harga runtuh ✅ Free consultation ✅ COD FREE ✅ . Cepat wassap/dm sis tau. 😘 . Agent & dropship wanted 🌸 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya #audelastokisklang #audela #audelalovers #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #kurusputihserentak #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari

0

adore.audelabeauty_kl_selangor

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Azam 2018 korang nak cantik kurus tanpa bahan chemical n 💯 bahn organik ?? Inilah jawapan dia . . Harga runtuh ✅ Free consultation ✅ COD FREE ✅ . Cepat wassap/dm sis tau. 😘 . Agent & dropship wanted 🌸 . NAK ORDER?? JOMMM... 📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 019-2803115 . COD area . 🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮FREE poslaju seluruh Malaysia. . . #audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya #audelastokisklang #audela #audelalovers #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #kurusputihserentak #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari

0

kotaksedap

0

i_amlynx

0

zeel.creation

1

personalloanpantass

Bank lain reject disebabkan customer ada masalah High Commitment. . Kami bagi 2 bank terus untuk customer dapatkan Personal Loan dia. . Wasap saya Aziz: 0111-634 6646 untuk info lanjut. 0111-634 6646 0111-634 6646 0111-634 6646 #personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar

breastpumpmurahterbaik

[CASH ON DELIVERY BREAST PUMP] . ✔️Anda urgent nk gunakan breastpump? ✔️Tak Yakin nk beli online? ✔️Tak perlu tggu smpai 2 ke 3 hari utk smpai. . Hari nie kami akan berada di tempat2 yang dinyatakan utk COD breastpump terus kpd anda. #bangi #putrajaya #puchong . . Order Whatsapp ke 016-6447029 . #cashondelivery #promo #breastpumpmurahterbaik #cashondelivery #breastpumpmurah #breastpumpmurahterbaik #trustedonlinesellers

0

loanmudahluluss

Bank lain reject disebabkan customer ada masalah High Commitment. . Kami bagi 2 bank terus untuk customer dapatkan Personal Loan dia. . Wasap saya Aziz: 0111-634 6646 untuk info lanjut. 0111-634 6646 0111-634 6646 0111-634 6646 #personalloan #loanmudahluluss #ampang #sepang #gombak #puchong #setapak #wangsamaju #setiawangsa #shahalam #putrajaya #klang #subangjaya #cheras #kajang #rawang #kualaselangor #semenyih #selayang #bangi #kualalumpur #klcc #damansara #selangor #petalingjaya #batucaves #airasia #johorbahru #ipoh #alorsetar

siti.angsaemasjewellery

Sempena harga emas turun, kami update stock Hott ni utk uols!!😍😍😍✨✨✨ cepat2 grab uols💋 . . . #emas916 #angsaemas #emasonline #cincinemas #bangi #putrajaya #shahalam #johor #selangor #malaysia #barangkemas #instafamous #habibjewels #wahchan #pohkong #tomei #semuanyacomel 😍🤣

1

dianz_vitamin_putrajaya

Susu badan kurang ? 😱 Jangan lerr stress hakak hakak sekalian #DianzVitamilk milkbooster dah standby jadi penyelamat mommy semua ! 😊 RM 65 boleh melimpah susu hakak😉 Nok COD ? #PUTRAJAYA I CYBERJAYA I BANGI I SERI KEMBANGAN ajer boleh 👍 www.wassup.my/60132587407 #agentdianz

0

handsocksexclusive

Handsock Bella pujaan ramai ni kak Da dah restok.. Hampir semua warna ada tau.. Available size S dan M😊 Harga ofcoz terbaik👍 . Sepasang Rm15 exclude postage Beli 6pasang Just Add Rm4sm/Rm6ss utk postage Beli 10pasang Free postage 1Msia😊 . Order wasap kak Da +6018 396 1656 atau tekan link di Bio😙😙

2

ikanbesarfresh

TAK PERLU NAK SIANG , TAK PERLU NAK POTONG , TAK.PERLU NAK CUCI... . HANYA ANDA PERLU FIKIR , NAK MASAK APA JER. . MUDAHKAN... SENANGKAN.. . JOM ORDER.. JOM RINGANKAN BEBAN ISTERI² DAN MAK² KITA DI DAPUR. . KATA SAYANG .. . Boleh call or whatshap www.wasap.my/60122254851 . @ikanbesarfresh . #ikanfresh #readytocook #jualikan #selangor #klang #portklang #petalingjaya #damansara #restoran #shahalam #putrajaya #puchong #cyberjaya #delivery #onlinemarket #kotakemuning #damansarautama #cyberjaya #dengkil #banting #subangjaya #onlinemalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlinebizmalaysia #alamimpian

0

shakleebyzakiah

Assalamualaikum. Ni haa gambar shopping shaklee sebelum bersalin haritu. Sempat shopping untuk customers tercayang taw. . . Orait, berhati hati di jalan Raya Dan di Mana jua berada💓 . . Ehem, 😊Nak bisnes Shaklee? 😊Nak join ahli? 😊Nak order? 😊Nak pos? 😊Nak cod? . . 019-5900411 picit je taw link kat bio color biru taw. . . Okey, yang perlukan segera suppliment Shaklee sekitar #puchong, #cyberjaya, #serikembangan, #putrajaya, roger-roger jer Zakiah, nanti Zakiah sampai depan pintu umah ye . Readystock . 019-5900411 . . Boleh Klik link Kat profile @shakleebyzakiah . . . . #shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya #pengedarshaklee #shakleeselangor #readystockshaklee #shakleemurah #shakleepromo #vitaminmurah #setcantikshaklee #esp #espshaklee #setkecantikanshaklee #shakleesabah #shakleeshahalam #shakleeterengganu #teaminstamf #shakleesingapura #shakleeputraperdana #shakleepuchongutama #carotamaxshaklee

0

exprssii

Ekspresikan diri dengan jersi negeri kegemaran anda! --- JERSI EXPRSSII™ - MALAYSIA 👉 Harga asal RM79.90. PROMOSI JERSI ⚽ RM65.00 termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia! 👉 Tambahan nama dan nombor jersi: PERCUMA! 👉 Penghantaran SM/SS: PERCUMA! 👉 Saiz XS - 3XL 👉 Material - Microfiber Interlock 👉 Short sleeve / Long sleeve 👉 Produksi mengambil masa 2 minggu . TERUS Whatsapp/PM kami untuk menempah di: . 📱013-2001188 | Klik: wasap.my/60132001188 📱010-5648431 | Klik: wasap.my/60105648431 📱012-9890549 | Klik: wasap.my/60129890549 . Kualiti dijamin. Whatsapp kami sekarang sementara ada promosi! . #jersimalaysia #exprssii #bajumalaysia #harimaumalaya #jdt #kelantan #selangorfc #kualalumpur #fam #ligamalaysia #ligasuper #sabah #sarawak #perak #kedah #terengganu #pahang #melaka #penang #perlis #negerisembilan #putrajaya #worldcup2018

0

promolabbaiktravelkl

Umrah menaiki @saudi_airlines Jom cepat2 PM 0132676427 Pegawai Pemasaran berdaftar dengan @labbaiktravel jom kitaa...anda yang berada di sekitar #putrajaya & #cyberjaya boleh berhubung dengan @labbaiktravelputrajaya tau... #sahutseruansuci

0

erol.iphone

. Iphone 5c Customer Bengkak Bentan Kembung Mengandung Kena Sekali LCD Problem Keluar Line Anak Customer Suggest Customer Terus Walkin Kedai EᖇOᒪ IᑭᕼOᑎE Team Tukar Semua Bagi Baik Mcm Baru . TᖺᗩnḰ Ꭹᗢu Auntie And Her Daughter Very Sporting . Hope Puas Hati😁😁 . Taman Seroja Bandar Baru Salak Tinggi . 📍Erol Iphone Enterprise . #erolrepairservices #abamiphone #abangiphone #eroliphone #erol.iphone #fikriiphone #krolliphone #azlyiphone #shaziphone #harryiphone #baikiiphonesepang #repairiphonemurah #baikiiphone #repairiphonebbst #repairiphonenilai #repairiphoneputrajaya #repairiphonesepang #iphonerosak #Iphonefacetoface #repairiphone #iphonerepairing #nilai #sepang #bbst #kotawarisan #kotaseriemas #putrajaya #seremban #senawang #serdang

0

mobilespa_muslimahpj

0

mobilespa_muslimahpj

For spa lovers.. Jom pilih pakej spa berharga HANYA RM 100 sahaja.. . . Untuk booking rawatan: 🔹 3 hari sebelum rawatan 🔹Deposit 50% dari harga rawatan 🚗Caj Mileage : RM 25 - RM 30 🚩 Area - Bandar sunway, Petaling jaya, Puchong, Damansara & KL 🔹WA alamat yang betul 🔹 JIKA CANCEL PASTIKAN SEHARI AWAL DARI MASA RAWATAN ATAU WANG DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN . . 🔹Waktu Operasi 🔹 * Sabtu, Ahad & Cuti Umum. : 9.00 a.m. - 9.00 p.m * Cuti Sekolah (weekday 6pm-9pm ) . . 🔹Untuk tempahan Pakej Spa @ Promosi Pakej Spa🔹 WA⤵⤵⤵⤵ 018-2329435( Kak Aine ) #kyramobilespa #eusahawan #nakcantik #petalingjaya #sunway #damansara #puchong #johor #bukitjelutong #serdang #putrajaya #bangi #kajang #visitmyig #visitig #iklanvisitmyig #igmalaysia #igsellermalaysia #iklanvisitig  #bazarpaknil #sayajualservis #sayajual #muslimah #homespa #spalover #spamuslimah #spaselangor #spamalaysia #mandibunga #wassap0182329435

0

mug.printing.malaysia

TQ Puan Karina order mug Kelas dari kami. Teringat masa sekolah dulu. Cari special gift? Nak setiap kali minum menyegarkan ingatan. Order mug dengan kami. Kami juga menerima order ☑ Baju Kelas ( @kirajadiprinting) ☑ Baju Event ☑ Baju Family ☑ Sticker (@kjstickers) ☑ Kad / Kadkahwin ( @kertasjingga ) ❌ Tiada minimum order ❌ Tiada GST 📲 www.wasap.my/60107884478/printmug #printmug #whitemug #magicmug #colormug #memories #moment #serikembangan #serdang #puchong #putrajaya #cyberjaya #bangi #kualalumpur #selangor

0

mobilespa_muslimahpj

Bertangas bukan saja untuk wanita dalam pantang, bagi wanita yang ada masalah gatal2 dan keputihan pun boleh guna. Baik untuk kesihatan dalaman. . . Untuk booking rawatan: 🔹 3 hari sebelum rawatan 🔹Deposit 50% dari harga rawatan 🚗Caj Mileage : RM 25 - RM 30 🚩 Area - Bandar sunway, Petaling jaya, Puchong, Damansara & KL 🔹WA alamat yang betul 🔹 JIKA CANCEL PASTIKAN SEHARI AWAL DARI MASA RAWATAN ATAU WANG DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN . . 🔹Waktu Operasi 🔹 * Sabtu, Ahad & Cuti Umum. : 9.00 a.m. - 9.00 p.m * Cuti Sekolah (weekday 6pm-9pm ) . . 🔹Untuk tempahan Pakej Spa @ Promosi Pakej Spa🔹 WA⤵⤵⤵⤵ 018-2329435( Kak Aine ) . #kyramobilespa #petalingjaya #sunway #damansara #puchong #johor #bukitjelutong #serdang #putrajaya #bangi #kajang  #bazarpaknil #sayajualservis #sayajual #muslimah #homespa #spalover #spamuslimah #spaselangor #spamalaysia #mandibunga #perapat #suamisayang #missvketat #masalahmissv #missvberbau #keputihanhilang #missvlonggar #wassap0182329435

0

poyon1105s2

0

mobilespa_muslimahpj

0

irfatenterprise

0

kurustogether

0

littlebabyprelovedshop

0

adhanrahman

| Convocation | TUESDAY | 18 JULY | 2018

1

mr.fatburner

💥BAHAN AKTIF MEGA 3.0💥 . 1) Acai Berry - Memberi tenaga dan membakar lemak.✔ 2) Guarana - Mengurangkan kepenatan secara fizikal dan mental.✔ 3) Green Tea - Menurunkan kolesterol dan menaikkan metabolisma badan.✔ . Terbaik kann??😊 Sapa2 yang berminat dengan TKO Fat Burner, boleh DM atau Whatsapp saya di 📲013-5386991. . Atau tekan link do bio saya. . . #mrfatburner #fatburner #fatburnermega #bakarlemak #pembakarlemak #hapuslemak #bertindaksekarang #tko #tkonutrition #kuruscepat #jomkurus #kurus #juskurus #dietsihat #kelantan #terengganu #pahang #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #kualalumpur

2

koryowon_ioicitymall_official

- #Yukgaejang #육개장 #Spicybeefsoup is made of shredded beef with green onion&bracken and other ingredients, which are simmered together. It is popular in Korea as its hot and spicy and also is believed to be healthy 💪 If you are spicy-lover, JUST TRY IT ! 👍👍 . . #koryowon #koryowonioicitymall #koryowonioi #koryowonputrajaya #koreanrestaurantputrajaya #koreanfoodioicitymall #koreanfoodputrajaya #koreanfoodcyberjaya #beefsoup #beefstew #ioiresortcity #ioicitymall #ioiputrajaya #koreamakanan #pedasdansedap #ilovespicy #putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #nilai #puchong #푸트라자야맛집 #사이버자야맛집 #푸총맛집 #푸트라자야한식당 #말레이시아한식 . ☎ 03-8959-9129 (reservation) 📱 whatsapp (reservation) 010-4000-633 🏠 LG-79C, ioi City Mall, ioi Resort City, Putrajaya (West wing, Next to PIZZA HUT, Front of Canton i)

0

mobilespa_muslimahpj

Untuk booking rawatan: 🔹 3 hari sebelum rawatan 🔹Deposit 50% dari harga rawatan 🚗Caj Mileage : RM 25 - RM 30 🚩 Area - Bandar sunway, Petaling jaya, Puchong, Damansara & KL 🔹WA alamat yang betul 🔹 JIKA CANCEL PASTIKAN SEHARI AWAL DARI MASA RAWATAN ATAU WANG DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN . . 🔹Waktu Operasi 🔹 * Sabtu, Ahad & Cuti Umum. : 9.00 a.m. - 9.00 p.m * Cuti Sekolah (weekday 6pm-9pm ) . . 🔹Untuk tempahan Pakej Spa @ Promosi Pakej Spa🔹 WA⤵⤵⤵⤵ 018-2329435( Kak Aine ) #kyramobilespa #nakcantik #petalingjaya #sunway #damansara #puchong #johor #bukitjelutong #serdang #putrajaya #bangi #kajang #visitmyig #visitig #iklanvisitmyig #igmalaysia #igsellermalaysia #iklanvisitig  #bazarpaknil #sayajualservis #sayajual #muslimah #homespa #spalover #spamuslimah #spaselangor #spamalaysia #mandibunga #muslimahspa #wassap0182329435

0

fatburner.mega.my

. GEMUK BUKAN LAGI MASALAH BESAR . BACA SAMPAI HABIS . . . FUNGSI : MENAIKKAN METABOLISME BADAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK JADI CEPAT . . FREE JURULATIH KURUS . . INVITE ANDA DALAM GROUP JURULATIH . . ADA APE DALAM GROUP? . . 1)LEBIH 9000 ORANG TENGAH DIET DENGAN TKO FAT BURNER . . 2)JURULATIH MONITOR DIET ANDA . . 3)JURULATIH AJAR MAKAN IKUT KALORI DIPERLUKAN TAPI KENYANG . 4)LEPAS KURUS COACH AJAR MAINTAIN BERAT . 5)NOTA PEMAKANAN DIBERI . . 6)JADUAL PEMAKANAN WAJIB TIDAK BERLAPAR . . 7)HARI2 AKAN NAMPAK TESTIMONI KAWAN2 (BOLEH BUAT PENAIK SEMNGAT) . . KALAU DAH FOLLOW KAMI TIADA KESAN? . . KAMI RETURN WANG CUSTOMER MACAM TU JE . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #johorbahru #fatburnermega #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu #bajuraya #jk1m #jk1m11

1

mobilespa_muslimahpj

0

aidijuma.zunnuraincollection

Geram jer tengok design terkini Aidijuma ni. Pre Order New Release Aidijuma #julytheme #xoxo #friendship Black Label RM25 sehelai Green Label RM20 sehelai Studded RM25 sehelai Postage 1-5 helai RM8sm RM12ss Ingat @aidijuma Ingatlah @aidijuma.zunnuraincollection @aidijuma @aidijuma.zunnuraincollection @aidijuma @aidijuma.zunnuraincollection We Lead Others Follow We Sell Like No Other Your Trusted Reseller Vee Zunnur Ain 012-6498084 Aidijuma Premium Reseller #TeamZunnurAinCollection #aidijuma #aidijumalovers #AidijumaPuchong #aidijumaputrajaya #aidijumacyberjaya #aidijumaselangor #aidijumamalaysia #aidijumaentrepreneur #trustedseller #putrajaya #puchong #bazaarPutrajaya #bazaarpaknil #ctdk #moodrepublik #durian #musangking #bawal #bawallover #tiktokmalaysia #tudung #haji #jemaahhaji #tabunghaji #makcikbawang #malaysiaprihatin

0

booshka.bykaiser

Thank you mommy @ alindaud 😊 . 42cm BALLERINA MILLIE BUNNY 💕YAAY... Boleh Sulam Nama . Size: +/- 50cm Age: 0M+ Material: plush Price without Sulam: RM30/pc Price with Sulam: RM39/pc Postage: RM8 (SM)/ RM10 ( SS) . #softtoymalaysia #maternitypants #maternitymalaysia #toymurah #bedungmurah #trainingpantsmurah #bazarpaknil #usj #putrajaya #cyberjaya #berpantangmoden #shoppingrollmalaysia #sayajualtoysmurah #sgbabyshop #sgbabyshower #bruneibabyshop #bruneishoppingonline

0

toujoursadvanced.miza

0

bokitta_subangjaya

💐💐💐💐 Hari nie Cik Ain akan update BASIC PLAIN yang masih ada ok! . . Voila - RM79 Voila Maxi - RM89 Chic - RM89 . . 🏡 Bokitta Subang Jaya E-04-GF, Garden Shoppe One City, USJ 25/1C Subang Jaya, Selangor . . 🏡 Bokitta Kuala Terengganu - @bokitta_kualaterengganu Dataran Austin, Wakaf Tembesu . . For online order please SMS/WHATSAPP . 📲 0146317805 - INTAN (SUBANG JAYA) . . 📲0166179818 - UMMI & NISA (KUALA TERENGGANU) . #Bokitta #bokittamalaysia #bokittahijab #bokittalovers #subangjaya #subangparade #putrajaya #putraheights #puchong #sunway #shahalam #cyberjaya #usj25 #unoboutiquecafe #onecityskypark #onecity #onecitymall #dataranaustin #bokittaterengganu #bokittakualaterengganu #bokittadataranaustin

0

booshka.bykaiser

Thank you mommy @ alindaud 😊 . 42cm BALLERINA MILLIE BUNNY 💕YAAY... Boleh Sulam Nama . Size: +/- 50cm Age: 0M+ Material: plush Price without Sulam: RM30/pc Price with Sulam: RM39/pc Postage: RM8 (SM)/ RM10 ( SS) . #softtoymalaysia #maternitypants #maternitymalaysia #toymurah #bedungmurah #trainingpantsmurah #bazarpaknil #usj #putrajaya #cyberjaya #berpantangmoden #shoppingrollmalaysia #sayajualtoysmurah #sgbabyshop #sgbabyshower #bruneibabyshop #bruneishoppingonline

0

theblackwhisk

Assalamualaikum. Selamat pagi. Harini rasa alive sgt lepas 2 hari cuti. Serius tak tau nak buat apa cuti.Bangun tido makan.haha. So harini mcm biasa la.Produk ibu duit kita.Creampuff with classic creamy custard. Walaupun ada mcm2 filling creampuff ni tapi akhirnya org akan cari inti custard jugak kalau dekat theblackwhisk ni. Ada yg request yg nak inti ala2 ice cream tu kan.boleh je dik.awak order kami buat.takda hal la. Dulu masa mula2 start baking, creampuff ni antara produk yg mula2 abg buat.mmg ibu duit ni.Dulu setakat 1000 biji seharu chap chap chus siap. Dr duit creampuff ni la kita kembangkan dan upgrade baking equipments kita. Yang penting jgn sesekali berhutang.Kami alhamdulillah takda hutang dengan mana2 pihak.Biar lambat asal selamat. Tapi bergantung la kan.ikut keperluan masing2. So sebenarnya abg nak bgtau harini ada creampuff sebenarnya tapi terpanjang plak membebel.haha. Ok done. #creampuffcustard #creampuffmalaysia #sayajual #kajang #putrajaya #creampuffterpelanting #creampuffwithcreamucustard #bazaaronline #bazaarpaknil #bakersmalaysia

2

yifon_law

#putramosque located at #putrajaya #malaysia was built in 1999. It is worth having a visit if you have some free time to kill when you drop by #kl bear in mind to dress respectfully, it is a religious place. But don’t worry if you are deemed not dressing properly, you will get to dress like a little red riding hood. Not only that you get to take some really nice photos of the picturesque mosque, you get to soak yourself in a journey of culture and religion! #embrace #culture #mosque #travelmalaysia #travel #astepforwardtogether #ypyftravel #architecture #architecturephotography #religion #proudmalaysian #summer

0

anizaziz8

0

raflisia.cake

0

fazgoldtrading

Harga Promosi Semasa Murah Murah Murah sila klik link telegram di IG profile untuk order @ boleh terus WA 0182152181 R.Tangan Buluh Love 916 0.35/0.7cm 7.34g 18-19.8cm RM1290 #emasbajet #emasbajet916 #emasmurah #johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu #bajuraya

0

myrzelasabtu

Morning view from the #parking area #Putrajaya #meg18072018 Happy #midweek everyone 😍😘 #midweekmotivation

0

alluraofficial_agent

0

theslice_puansiti

Power PUFF gurl ready to action 🤗🤗🤗

1

pemborongtudungtermurahjohor

🌸🌸 POSTAGE INFO 🌸🌸PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 ‼PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼📣 . ✅ Barang direct terus dari kilang ✅ Offer harga borong KILANG ✅ Nice random colours! ✅ Min borong 10pcs shj ✅ Post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SABTU, AHAD & PUBLIC HOLIDAY.. ✅ Open untuk pembelian BORONG ✅ BORONG 20 PCS . 🚚 CHEAPEST POSTAGE TO SM (min 20pcs) . ✈ Post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG . 💰 Kos postage TERMURAH & TERPANTAS ke luar negara . ✅ Whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/601116281152 #utm #um #usm #uia #ump #oum #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #skudai #sabah #sarawak #keknisshawlborong #shawlkeknis #shawlkeknismurah #jualborong #borongtudung

1

arsyabeautehq

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #Johor #Kedah #Kelantan #Melaka #NegeriSembilan #Pahang #Perak #Perlis #PulauPinang #Sabah #Sarawak #Selangor #Terengganu #KualaLumpur #Labuan #Putrajaya #klate #penang #kedahdarulaman #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat

1

anizaziz8

0

sweetseptember17

✳️Clearance sales✳️ Get 2 pairs at 1 amazing price! 🎀Metal flower series 🎀S size 🎀Gold 🎀Silver Go shop 👉🏻@sweetseptember17 now. Check out and confirm your orders girls! Because I’m your scarf cares expert 👍🏼 Say ❌ to pin marks! Ladies! 🚺 MagpinsbySS! Bentuk, warna dan saiz yang eksklusif. Pakar menyelesaikan masalah hijab rosak! Pemakaian semudah ABC. Sesuai digunakan untuk semua golongan. Alergi kepada nikel/besi pin ❌ tercucuk jarum pin. Gentleman! 🚹 Bertukarlah kepada magpins! Butang baju Melayu Boleh digunakan sebagai cuffling Pengemas tie anda! #magpinbyss #limitededition #sweetseptember #duckscarves #thealhambraduck #thebutterflyduck #theyummyduck #thelondonduck #thelatticeduck #thedoilyduck #tudungpeople #tudungruffle #mumuscarf #fareedascarf #ariani #vscocam #sayajual #ladiesfashion #gentlemanfashion #putrajaya #malaysia #sarawak #sabah #brunei #singapore #sales

0

pemborongtudungtermurahjohor

PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 ‼PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼📣 . ✅ Barang direct terus dari kilang ✅ Offer harga borong KILANG ✅ Nice random colours! ✅ Min borong 10pcs shj ✅ Post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SABTU, AHAD & PUBLIC HOLIDAY.. ✅ Open untuk pembelian BORONG ✅ BORONG 20 PCS . 🚚 CHEAPEST POSTAGE TO SM (min 20pcs) . ✈ Post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG . 💰 Kos postage TERMURAH & TERPANTAS ke luar negara . ✅ Whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/601116281152 #utm #um #usm #uia #ump #oum #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #skudai #sabah #sarawak #keknisshawlborong #shawlkeknis #shawlkeknismurah #jualborong #borongtudung

0

aarillshah92

🍁SUPER GOLD SERUM is BACK 🍁 🐞Fungsinya.. 🎈Meratakn tone kulit yg tidak sekata 🎈3x kesan keanjalan pada kulit 🎈menghilangkan garis kedutan 🎈melenyapkan masalah 'EYE BAG' 🎈Kunci utama yg membantu dalam Process pembentukan kulit wajah Yg sihat cerah dan anjal Diperkaya dengan Vitamin C, E & Collagen ☎Berminat??? #EveryOneCanBeStar tlg copy✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya *wechat *whataap *call CARELINE 0133420052 0133420052 0133420052 Atau datang ke kedai kami di WONDER GLOW SUPREMACY di *aeon mall Shah Alam *aeon mall Kota baru *Busana menara mara Kuala Lumpur #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #wonderglowbusanamenaramarakl #wonderglowioicitymallputrajaya #wonderglowsarawak #wonderglowsabah #wonderglowbrunai #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai

1

raflisia.cake

0

pemborongtudungtermurahjohor

‼️‼️ BAWAL STYLO ‼️‼️ PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 ‼PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼📣 . ✅ Barang direct terus dari kilang ✅ Offer harga borong KILANG ✅ Nice random colours! ✅ Min borong 10pcs shj ✅ Post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SABTU, AHAD & PUBLIC HOLIDAY.. ✅ Open untuk pembelian BORONG ✅ BORONG 20 PCS . 🚚 CHEAPEST POSTAGE TO SM (min 20pcs) . ✈ Post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG . 💰 Kos postage TERMURAH & TERPANTAS ke luar negara . ✅ Whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/601116281152 #utm #um #usm #uia #ump #oum #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #skudai #sabah #sarawak #keknisshawlborong #shawlkeknis #shawlkeknismurah #jualborong #borongtudung

0

ms.fatburner

NAK BAKAR LEMAK??🔥🔥🔥 . JOM GUNA TKO FAT BURNER MEGA 3.0 . PEMBAKAR LEMAK TERBAIK!!!👍 . 3 FUNGSI UTAMA: 1) MENINGKATKAN KADAR METABOLISMA BADAN 2) MENINGKATKAN KADAR PEMBAKARAN LEMAK 2X GANDA 3) MENAMBAH TENAGA DALAM BADAN . LEMAK CAIR DAN BERTUKAR MENJADI TENAGA . 🔹HANYA RM150 ✔PERCUMA COD AREA KL, SELANGOR & N9 ✔PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA ✔PERCUMA GROUP COACHING SEUMUR HIDUP ✔PERCUMA SHAKER . NAK ORDER BOLEH PM SAYA DI 📲011-21050314 . . #ms.fatburner #fatburner #fatburnermega #bakarlemak #pembakarlemak #hapuslemak #bertindaksekarang #tko #tkonutrition #kuruscepat #jomkurus #kurus #juskurus #dietsihat #kelantan #terengganu #pahang #perlis #kedah #perak #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #kualalumpur

0

zeel.creation

0

puterikaya.jewel

Dashing Men Ring. Made in Hong Kong . Khas untuk jejaka di luar sana. Material titanium steel. Tahan lasak, sesuai untuk yg aktif outdoor person. Cincin tebal, dah habis tahan lasak ni 😎 . Color : Very Black & Shining Silver Size : 7us, 8us, 9us, 10us, 11us, 12us Price : RM229 each Free box free poslaju . Nak surprisekan tunang, suami, bf boleh whatsapp ana 017-6450074 . #jewellerybersinar #titaniumsteel #jewels #sayajualonline #gorgeous #famous #diva #beautiful #elegant #925silver #igbru #igsg #igkl #igsaudi #marryme #love #diamondring #cincinlelaki #cincincouple #cincinnikah #engagement #wedding #hijabers #hongkong #italy #switzerland #shahalam #bangi #putrajaya #kualalumpur

0

siti.angsaemasjewellery

Harga emas dah turun aum2 ni~!! Jangan lepaskan peluang utk grab item2 idaman hati 😍😍😍 . . . #emas916 #angsaemas #emasonline #cincinemas #bangi #putrajaya #shahalam #johor #selangor #malaysia #barangkemas #instafamous #habibjewels #wahchan #pohkong #tomei #semuanyacomel 😍🤣

0