Quotejentikhati Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

alquran_byraudhah

The important one is redha from Allah remember that. ✨. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

alquran_byraudhah

Rasulullah SAW yang selalu merindui kita, tetapi kita yang selalu lupa selawat ke atasnya. . Sudahkah kita berselawat kepada Baginda?. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

huda_suju24

Haaaa....hat nie sy setuju sgtttt3x 👍👍👍 Xsemua yg kita ada masalah boleh cerita pada org,diorg xduduk tempat kita cmna so sedap jaaa ckp mcm2 kn...Xsemua boleh faham,dengar,jaga mulut and jaga rhsia kita...Manusia skg Payah sikit so lebih baik diam,nk cerita pn yg berkenaan jaa... •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Betul tak? . Tak semua yg faham Tak semua nak dengar Tak semua boleh jaga mulut, jaga rahsia. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

juliana_othman.mlk

. #Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Hiduplah seperti orang yang bersedia untuk mati. . Insya Allah diri akan lebih berani. Lebih tabah untuk mujahadah. Lebih cepat untuk bertaubat. Lebih gagah untuk beribadah. . Diri yang ingat mati hatinya akan hidup. Teruskanlah beramal soleh untuk menambah bekalan kita ke akhirat selagi kita masih bernyawa. . Prof Dr. Yusuf al-Qaradawi berkata: " setiap inci tanah di muka bumi ini ialah tempat yang paling subur untuk menanam benih syurga." Jom kita menjadi manusia akhirat tanpa kita meninggalkan dunia. . Dunia ini jambatan kita ke akhirat. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jannatulkalifa_

Ya Rasulullah 😢💜 . #Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Rasulullah SAW yang selalu merindui kita, tetapi kita yang selalu lupa selawat ke atasnya. . Sudahkah kita berselawat kepada Baginda?. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

sitihajarhuzeir

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Rasulullah SAW yang selalu merindui kita, tetapi kita yang selalu lupa selawat ke atasnya. . Sudahkah kita berselawat kepada Baginda?. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb👌

0

liza_fendy

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ I❤SAHABAT. . Tag Sahabat yang korang rindu.👇. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

jentikhati

Rasulullah SAW yang selalu merindui kita, tetapi kita yang selalu lupa selawat ke atasnya. . Sudahkah kita berselawat kepada Baginda?. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

42

jom_kongsi_ilmu

The important one is redha from Allah remember that. ✨. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Betul tak korang rasa? 😕. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

jentikhati

The important one is redha from Allah remember that. ✨. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

16

waslina.nj3879

Hiduplah seperti orang yang bersedia untuk mati. . Insya Allah diri akan lebih berani. Lebih tabah untuk mujahadah. Lebih cepat untuk bertaubat. Lebih gagah untuk beribadah. . Diri yang ingat mati hatinya akan hidup. Teruskanlah beramal soleh untuk menambah bekalan kita ke akhirat selagi kita masih bernyawa. . Prof Dr. Yusuf al-Qaradawi berkata: " setiap inci tanah di muka bumi ini ialah tempat yang paling subur untuk menanam benih syurga." Jom kita menjadi manusia akhirat tanpa kita meninggalkan dunia. . Dunia ini jambatan kita ke akhirat. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb #regrann credit to jentikhati

0

putihgebu_byzetty

Betul tak? . Share sikit bagi yang dah berkahwin😊. . Sharing is caring❤. . . #sayasayangsuamisaya #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

64

alquran_byraudhah

Tips belajar :. . "Belajar 45 minit and then stop kejap. Ambil wuduk dan solat sunat 2 rakaat. Biar otak proses dengan baik." . . . #alquran_byraudhah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

anna.love.beauty

👐jom selawat👐 Regrann from @jentikhati - Salam jumaat, penghulu hari. Selawat اللهم صل على محمد وعلى اله وصحبه وسلم. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

2

alquran_byraudhah

Kehidupan di dunia ini bukan kehidupan yang sebenar dan hakiki melainkan ia hanyalah tempat persinggahan untuk mencari bekal. . Bekal untuk menuju ke mana?. . Tak lain tak bukan menuju ke negeri abadi dan hakiki yakni hari akhirat. . Hari yang tiada penghujung. Hari di mana kematian itu sendiri dimatikan. . Jadi, rugilah manusia yang masih menganggap dunia ni tempat untuk bersedap-sedap dan berseronok-seronok. . - Al Fadhil Ustaz Wadi Annuar Ayub -. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

ummi_permatahatiku

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Biar orang buat dekat kita, Kita jangan buat kat orang. . Ingat, doa orang yang dizalimi adalah doa yang paling senang Allah nak makbul. . Hati hati. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

530_tv

Biar orang buat dekat kita, Kita jangan buat kat orang. . Ingat, doa orang yang dizalimi adalah doa yang paling senang Allah nak makbul. . Hati hati. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

0

jentikhati

Biar orang buat dekat kita, Kita jangan buat kat orang. . Ingat, doa orang yang dizalimi adalah doa yang paling senang Allah nak makbul. . Hati hati. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

13

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Betul tak?. . Share sikit bagi yang dah berkahwin😊. . Sharing is caring❤. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

aida_bpshop

Regrann from @jentikhati - Kau gagal, Allah hantar bantuan. Kau luka, Allah sembuhkan. . Kau takut apa kalau kau ada Tuhan?. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

rainprince15

Makin kau buat maksiat makin kau suka untuk buat maksiat yang lain, makin suka tengok benda yang tidak sepatutnya, makin nk tengok lagi. . Umpama dadah, sekali cuba pasti nk lagi, nk tinggalkan? Amat perit.. Sama juga seperti maksiat, apabila sudah terlalu asyik dengan maksiat.. Untuk tinggalkan amat perit.. Sedikit demi sedikit hati akan mati. . Couple? Apabila sudah terbiasa dengan couple.. Nk tinggalkan susah, mesti nk bercinta, bercouple.. Suka tengok video lucah? Sekali terjebak, nk tinggalkan maksiat itu, umpama dadah. . Jadi jangan sesekali kita cuba cuba untuk berbuat maksiat, nk tinggalkannya amaaaatt perit, apabila terlalu banyak dosa yang dibuat tanpa taubat, berterusan maksiat, hati akan mati. . Umpama kuali, time kita masak dia akan ada kesan hitam di bawah, kalau kita cuci dia akan hilang, tapi kalau kita tak cuci, dan terus guna kuali yg hitam bawahnya tanpa cuci, kuali itu akan jadi hitam sehitamnya.. Kalau cuci pun takkan hilang kesan hitam. . Sama seperti hati, apabila maksiat dan dosa terlalu banyak, kemudian tangguhkan taubat, hati akan mati hati keras, sebab itulah nasihat sukar diterima, hidayah Allah Datang tak pandang, kerana dia tak mampu untuk melihat hidayah Allah dengan mata hati. . Hatinya Mati.. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Hiduplah seperti orang yang bersedia untuk mati. . Insya Allah diri akan lebih berani. Lebih tabah untuk mujahadah. Lebih cepat untuk bertaubat. Lebih gagah untuk beribadah. . Diri yang ingat mati hatinya akan hidup. Teruskanlah beramal soleh untuk menambah bekalan kita ke akhirat selagi kita masih bernyawa. . Prof Dr. Yusuf al-Qaradawi berkata: " setiap inci tanah di muka bumi ini ialah tempat yang paling subur untuk menanam benih syurga." Jom kita menjadi manusia akhirat tanpa kita meninggalkan dunia. . Dunia ini jambatan kita ke akhirat. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

10

lalaabdrahman

tak semua org boleh jaga amanah (rahsia)... #Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Betul tak? . Tak semua yg faham Tak semua nak dengar Tak semua boleh jaga mulut, jaga rahsia. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

2

alquran_byraudhah

Makin kau buat maksiat makin kau suka untuk buat maksiat yang lain, makin suka tengok benda yang tidak sepatutnya, makin nk tengok lagi. . Umpama dadah, sekali cuba pasti nk lagi, nk tinggalkan? Amat perit.. Sama juga seperti maksiat, apabila sudah terlalu asyik dengan maksiat.. Untuk tinggalkan amat perit.. Sedikit demi sedikit hati akan mati. . Couple? Apabila sudah terbiasa dengan couple.. Nk tinggalkan susah, mesti nk bercinta, bercouple.. Suka tengok video lucah? Sekali terjebak, nk tinggalkan maksiat itu, umpama dadah. . Jadi jangan sesekali kita cuba cuba untuk berbuat maksiat, nk tinggalkannya amaaaatt perit, apabila terlalu banyak dosa yang dibuat tanpa taubat, berterusan maksiat, hati akan mati. . Umpama kuali, time kita masak dia akan ada kesan hitam di bawah, kalau kita cuci dia akan hilang, tapi kalau kita tak cuci, dan terus guna kuali yg hitam bawahnya tanpa cuci, kuali itu akan jadi hitam sehitamnya.. Kalau cuci pun takkan hilang kesan hitam. . Sama seperti hati, apabila maksiat dan dosa terlalu banyak, kemudian tangguhkan taubat, hati akan mati hati keras, sebab itulah nasihat sukar diterima, hidayah Allah Datang tak pandang, kerana dia tak mampu untuk melihat hidayah Allah dengan mata hati. . Hatinya Mati.. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

alquran_byraudhah

Kau gagal, Allah hantar bantuan. Kau luka, Allah sembuhkan. . Kau takut apa kalau kau ada Tuhan?. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

alquran_byraudhah

Betul tak?. . Share sikit bagi yang dah berkahwin😊. . Sharing is caring❤. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

2

alquran_byraudhah

Betul tak? . Tak semua yg faham Tak semua nak dengar Tak semua boleh jaga mulut, jaga rahsia. . . #alquran_byraudhah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

jom_kongsi_ilmu

Ketika ALLAH rindu pada hambaNya, ALLAH akan mengirim sebuah hadiah istimewa yang isinya adalah ujian. . Syukurlah datangnya ujian pada kita bermakna ALLAH peduli & sayang pada kita. . Maka hadapilah ujian itu dgan penuh kesabaran & kesyukuran. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

jom_kongsi_ilmu

Makin kau buat maksiat makin kau suka untuk buat maksiat yang lain, makin suka tengok benda yang tidak sepatutnya, makin nk tengok lagi. . Umpama dadah, sekali cuba pasti nk lagi, nk tinggalkan? Amat perit.. Sama juga seperti maksiat, apabila sudah terlalu asyik dengan maksiat.. Untuk tinggalkan amat perit.. Sedikit demi sedikit hati akan mati. . Couple? Apabila sudah terbiasa dengan couple.. Nk tinggalkan susah, mesti nk bercinta, bercouple.. Suka tengok video lucah? Sekali terjebak, nk tinggalkan maksiat itu, umpama dadah. . Jadi jangan sesekali kita cuba cuba untuk berbuat maksiat, nk tinggalkannya amaaaatt perit, apabila terlalu banyak dosa yang dibuat tanpa taubat, berterusan maksiat, hati akan mati. . Umpama kuali, time kita masak dia akan ada kesan hitam di bawah, kalau kita cuci dia akan hilang, tapi kalau kita tak cuci, dan terus guna kuali yg hitam bawahnya tanpa cuci, kuali itu akan jadi hitam sehitamnya.. Kalau cuci pun takkan hilang kesan hitam. . Sama seperti hati, apabila maksiat dan dosa terlalu banyak, kemudian tangguhkan taubat, hati akan mati hati keras, sebab itulah nasihat sukar diterima, hidayah Allah Datang tak pandang, kerana dia tak mampu untuk melihat hidayah Allah dengan mata hati. . Hatinya Mati.. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Betul tak?. . Share sikit bagi yang dah berkahwin😊. . Sharing is caring❤. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

38

my_alquran

1

jentikhati

Tak payah nak ego, tak kiralah siapa salah siapa betul. . Minta maaf dan perbaiki balik hubungan tu ❤️. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

172

jentikhati

Kau gagal, Allah hantar bantuan. Kau luka, Allah sembuhkan. . Kau takut apa kalau kau ada Tuhan?. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

22

emr2305

#akubukansiapa2 #moveon #semogaberbahagiadenganangan2mu #memyselfandi Regrann from jentikhati - Jaga diri, aku simpan semua memori. Terima kasih kerana pernah ada. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

5

my_alquran

Kehidupan di dunia ini bukan kehidupan yang sebenar dan hakiki melainkan ia hanyalah tempat persinggahan untuk mencari bekal. . Bekal untuk menuju ke mana?. . Tak lain tak bukan menuju ke negeri abadi dan hakiki yakni hari akhirat. . Hari yang tiada penghujung. Hari di mana kematian itu sendiri dimatikan. . Jadi, rugilah manusia yang masih menganggap dunia ni tempat untuk bersedap-sedap dan berseronok-seronok. . - Al Fadhil Ustaz Wadi Annuar Ayub -. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

3

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Makin kau buat maksiat makin kau suka untuk buat maksiat yang lain, makin suka tengok benda yang tidak sepatutnya, makin nk tengok lagi. . Umpama dadah, sekali cuba pasti nk lagi, nk tinggalkan? Amat perit.. Sama juga seperti maksiat, apabila sudah terlalu asyik dengan maksiat.. Untuk tinggalkan amat perit.. Sedikit demi sedikit hati akan mati. . Couple? Apabila sudah terbiasa dengan couple.. Nk tinggalkan susah, mesti nk bercinta, bercouple.. Suka tengok video lucah? Sekali terjebak, nk tinggalkan maksiat itu, umpama dadah. . Jadi jangan sesekali kita cuba cuba untuk berbuat maksiat, nk tinggalkannya amaaaatt perit, apabila terlalu banyak dosa yang dibuat tanpa taubat, berterusan maksiat, hati akan mati. . Umpama kuali, time kita masak dia akan ada kesan hitam di bawah, kalau kita cuci dia akan hilang, tapi kalau kita tak cuci, dan terus guna kuali yg hitam bawahnya tanpa cuci, kuali itu akan jadi hitam sehitamnya.. Kalau cuci pun takkan hilang kesan hitam. . Sama seperti hati, apabila maksiat dan dosa terlalu banyak, kemudian tangguhkan taubat, hati akan mati hati keras, sebab itulah nasihat sukar diterima, hidayah Allah Datang tak pandang, kerana dia tak mampu untuk melihat hidayah Allah dengan mata hati. . Hatinya Mati.. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Makin kau buat maksiat makin kau suka untuk buat maksiat yang lain, makin suka tengok benda yang tidak sepatutnya, makin nk tengok lagi. . Umpama dadah, sekali cuba pasti nk lagi, nk tinggalkan? Amat perit.. Sama juga seperti maksiat, apabila sudah terlalu asyik dengan maksiat.. Untuk tinggalkan amat perit.. Sedikit demi sedikit hati akan mati. . Couple? Apabila sudah terbiasa dengan couple.. Nk tinggalkan susah, mesti nk bercinta, bercouple.. Suka tengok video lucah? Sekali terjebak, nk tinggalkan maksiat itu, umpama dadah. . Jadi jangan sesekali kita cuba cuba untuk berbuat maksiat, nk tinggalkannya amaaaatt perit, apabila terlalu banyak dosa yang dibuat tanpa taubat, berterusan maksiat, hati akan mati. . Umpama kuali, time kita masak dia akan ada kesan hitam di bawah, kalau kita cuci dia akan hilang, tapi kalau kita tak cuci, dan terus guna kuali yg hitam bawahnya tanpa cuci, kuali itu akan jadi hitam sehitamnya.. Kalau cuci pun takkan hilang kesan hitam. . Sama seperti hati, apabila maksiat dan dosa terlalu banyak, kemudian tangguhkan taubat, hati akan mati hati keras, sebab itulah nasihat sukar diterima, hidayah Allah Datang tak pandang, kerana dia tak mampu untuk melihat hidayah Allah dengan mata hati. . Hatinya Mati.. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

7

lalaabdrahman

Untuk semua yg pernah akrab dengan aku suatu ketika dahulu.. Terima kasih banyak².. 💜 #Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Jaga diri, aku simpan semua memori. Terima kasih kerana pernah ada. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

5

puncuri_hty

Love animals ♥️ Sweet nye .... . .tag kawan korang yg syg haiwan... Insyaallah syurga menanti mu..... . .CRD:mula2 igt nk mkan tuan dia rupanya nk peluk...😘😘 Setiap haiwan ada perasaan.... #jentikhati # #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb #lawak_king #lawaktahapdewa

0

dhia_bookstore

Kehidupan di dunia ini bukan kehidupan yang sebenar dan hakiki melainkan ia hanyalah tempat persinggahan untuk mencari bekal. . Bekal untuk menuju ke mana?. . Tak lain tak bukan menuju ke negeri abadi dan hakiki yakni hari akhirat. . Hari yang tiada penghujung. Hari di mana kematian itu sendiri dimatikan. . Jadi, rugilah manusia yang masih menganggap dunia ni tempat untuk bersedap-sedap dan berseronok-seronok. . - Al Fadhil Ustaz Wadi Annuar Ayub -. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati

0

dhana_design

Alhamdulillah... bnyk pengalaman dan ilmu dlm kehidupan yg dapat aku pelajari selama keakraban itu...setiap yang tersurat, pasti ada rahmat-NYA yang tersirat. . Regrann from @jentikhati - Jaga diri, aku simpan semua memori. Terima kasih kerana pernah ada. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

3

jentikhati

Jaga diri, aku simpan semua memori. Terima kasih kerana pernah ada. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

180

dhia_bookstore

Tag sahabat baik korang 😊👇. . Kawan baik tak perlu ramai. Ada seorang dua kawan baik yang boleh beri nasihat, dengar luahan dan berkongsi masalah pun dah cukup. . Hargai persahabatan sebegini sebab ia lebih berharga dari harta yang menimbun. Terima kasih semua sahabat susah senang. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

11

_cikjueviolet

Regrann from @jentikhati - Tag sahabat baik korang 😊👇. . Kawan baik tak perlu ramai. Ada seorang dua kawan baik yang boleh beri nasihat, dengar luahan dan berkongsi masalah pun dah cukup. . Hargai persahabatan sebegini sebab ia lebih berharga dari harta yang menimbun. Terima kasih semua sahabat susah senang. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

0

jentikhati

I❤SAHABAT. . Tag Sahabat yang korang rindu.👇. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

408

ummi_permatahatiku

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Tag sahabat baik korang 😊👇. . Kawan baik tak perlu ramai. Ada seorang dua kawan baik yang boleh beri nasihat, dengar luahan dan berkongsi masalah pun dah cukup. . Hargai persahabatan sebegini sebab ia lebih berharga dari harta yang menimbun. Terima kasih semua sahabat susah senang. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Tag sahabat baik korang 😊👇. . Kawan baik tak perlu ramai. Ada seorang dua kawan baik yang boleh beri nasihat, dengar luahan dan berkongsi masalah pun dah cukup. . Hargai persahabatan sebegini sebab ia lebih berharga dari harta yang menimbun. Terima kasih semua sahabat susah senang. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

845

eima_iqlima

Jika berminat boleh tulis BERMINAT dibawah ya.. Harga insya Allah .. Pihak production akan maklumkan dalam masa terdekat, Insya Allah murah-murah ja .. KOLEKSI FAYYADH EKSKLUSIF. Terhad ya .. Limited Edition #hadifayyadhproductionlllfab1 #fayyadhtroopers #fayyadharmy #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

rainprince15

Kehidupan di dunia ini bukan kehidupan yang sebenar dan hakiki melainkan ia hanyalah tempat persinggahan untuk mencari bekal. . Bekal untuk menuju ke mana?. . Tak lain tak bukan menuju ke negeri abadi dan hakiki yakni hari akhirat. . Hari yang tiada penghujung. Hari di mana kematian itu sendiri dimatikan. . Jadi, rugilah manusia yang masih menganggap dunia ni tempat untuk bersedap-sedap dan berseronok-seronok. . - Al Fadhil Ustaz Wadi Annuar Ayub -. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

2

rainprince15

" Kita sering mahukan hari yg CERAH tetapi ALLAH lebih mengetahui HUJAN perlu diturunkn., Kita inginkan KESERONOKAN tapi KESUSAHAN itu yang mengajar erti KEHIDUPAN., Kita inginkan KETENANGAN hakikatnya diri ini penuh DOSA tapi manusia tak dapat lari daripada KESILAPAN... Semua itu bukan HUKUMAN tapi adalah tanda kasih syg ALLAH agar kita lebih BERIMAN.... " . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

anna.love.beauty

♥️♥️♥️♥️♥️ Regrann from @jentikhati - Sentiasa positif dengan apa yang kita lalui hari ini. . Set mind kita always positif dan bersangka baik pada Allah. . Semua datang dari Allah. Carilah DIA dan bergantunglah harap padaNya. . Selamat Malam JH💟. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

0

ciksitiaishah

#Repost @jentikhati • • • • • Ustaz, kenapa perit betul hidup di dunia?. . Banyak betul masalah. . Jawab:. . Kalau dunia ini indah, nescaya kita tak berhajat kepada Syurga. 😍. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Ustaz, kenapa perit betul hidup di dunia?. . Banyak betul masalah. . Jawab:. . Kalau dunia ini indah, nescaya kita tak berhajat kepada Syurga. 😍. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

16

puncuri_hty

Original or Blooper ?😔 Credit:@whichmusicals muser : @oliver.moy literally love this ! That’s me everyday when I see a couple :( 🐝 . .Tag kwn korang yg still single . . . #budakbangang #relevent #lawak_king #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

6

bookworm_online

Regrann from @jentikhati - Kesalahan masa lalu adalah pelajaran, agar kita hidup hari ini dengan sebaik-baiknya, dan tidak menjadikan masa depan seburuk masa lalu. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Tips belajar :. . "Belajar 45 minit and then stop kejap. Ambil wuduk dan solat sunat 2 rakaat. Biar otak proses dengan baik." . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

khalifah_mz_

Tips belajar :. . "Belajar 45 minit and then stop kejap. Ambil wuduk dan solat sunat 2 rakaat. Biar otak proses dengan baik." . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Tips belajar :. . "Belajar 45 minit and then stop kejap. Ambil wuduk dan solat sunat 2 rakaat. Biar otak proses dengan baik." . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

105

eima_iqlima

Jika berminat boleh tulis BERMINAT dibawah ya.. Harga insya Allah .. Pihak production akan maklumkan dalam masa terdekat, Insya Allah murah-murah ja .. KOLEKSI FAYYADH EKSKLUSIF. Terhad ya .. Limited Edition #hadifayyadhproductionlllfab1 #fayyadhtroopers #fayyadharmy #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #ketikaazazilberputusasa #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

8

rainprince15

Kita kena ingat 2 perkara semasa hidup di dunia ini. . 1. Ingat Allah: Dialah Tuhan yang telah memberikan jutaan nikmat kepada kita maka wajib kita syukuri. . 2. Ingat Mati: Kematian berlaku setiap saat dan giliran kita pasti akan sampai. . [Luqman Al-Hakim]. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

2

rainprince15

" Bukan senang nak senang , Bukan susah nak susah " . . . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

rose_sapri_10.2.94

Regrann from @jentikhati - Fokuslah menjadikan dirimu yang terbaik, bukan berfikir kaulah yang terbaik. . Kredit Photo : @najmimy . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb - #regrann

0

putihgebu_byzetty

. . SELAMAT MALAM CINTA❤ @daxxpailang Jodoh itu rahsia Allah. . Sekuat mana kita setia, selama mana kita menunggu, sehebat mana kita merancang, sekeras mana kita bersabar, sejujur mana kita berbagi kasih, ia tetap rahsia Allah. . Duduk la jauh mana. Kalau jodoh Allah pasti permudahkan, and Allah pasti akan satukan. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1

putihgebu_byzetty

Kehidupan di dunia ini bukan kehidupan yang sebenar dan hakiki melainkan ia hanyalah tempat persinggahan untuk mencari bekal. . Bekal untuk menuju ke mana?. . Tak lain tak bukan menuju ke negeri abadi dan hakiki yakni hari akhirat. . Hari yang tiada penghujung. Hari di mana kematian itu sendiri dimatikan. . Jadi, rugilah manusia yang masih menganggap dunia ni tempat untuk bersedap-sedap dan berseronok-seronok. . - Al Fadhil Ustaz Wadi Annuar Ayub -. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Kehidupan di dunia ini bukan kehidupan yang sebenar dan hakiki melainkan ia hanyalah tempat persinggahan untuk mencari bekal. . Bekal untuk menuju ke mana?. . Tak lain tak bukan menuju ke negeri abadi dan hakiki yakni hari akhirat. . Hari yang tiada penghujung. Hari di mana kematian itu sendiri dimatikan. . Jadi, rugilah manusia yang masih menganggap dunia ni tempat untuk bersedap-sedap dan berseronok-seronok. . - Al Fadhil Ustaz Wadi Annuar Ayub -. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

30

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Alhamdulillah, atas kurniaan dariNya buat kita. . Sentiasa belajar untuk bersyukur😊❤. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

ukhuwahlainmacam_

Semua orang kuat dengan caranya. . Walaupun bukan dengan cara kamu, dia akan tetap kuat. Kerana manusia itu dijadikan dengan adanya semangat. . Moga terus kuat, semua!. . . Semua orang kuat dengan caranya. Walaupun bukan dengan cara kamu, dia akan tetap kuat. Kerana manusia itu dijadikan dengan adanya semangat. Moga terus kuat, semua! Banyakkan berdoa. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

putihgebu_byzetty

Kesalahan masa lalu adalah pelajaran, agar kita hidup hari ini dengan sebaik-baiknya, dan tidak menjadikan masa depan seburuk masa lalu. . . #kamistudent #mizumibeautyacademic #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

putihgebu_byzetty

Fokuslah menjadikan dirimu yang terbaik, bukan berfikir kaulah yang terbaik. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

dhia_bookstore

Walau besar mana pun dugaan kau, percayalah bahawa Allah ada rancangan yang terbaik buat kau. Dia sayang kita semua, kerna itu Dia duga kita dan mahu lihat adakah kita masih meminta pada Dia. . Teruskan jadi kuat dan jangan lupa bahawa, Allah sentiasa ada bersama kita😊. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

ummi_permatahatiku

#Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ Fokuslah menjadikan dirimu yang terbaik, bukan berfikir kaulah yang terbaik. . Kredit Photo : @najmimy . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

jentikhati

Fokuslah menjadikan dirimu yang terbaik, bukan berfikir kaulah yang terbaik. . Kredit Photo : @najmimy . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

5

ticer_bani

Semua orang kuat dengan caranya. . Walaupun bukan dengan cara kamu, dia akan tetap kuat. Kerana manusia itu dijadikan dengan adanya semangat. . Moga terus kuat, semua!. . . Semua orang kuat dengan caranya. Walaupun bukan dengan cara kamu, dia akan tetap kuat. Kerana manusia itu dijadikan dengan adanya semangat. Moga terus kuat, semua! Banyakkan berdoa. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb👊

1

jentikhati

Alhamdulillah, atas kurniaan dariNya buat kita. . Sentiasa belajar untuk bersyukur😊❤. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

10

eima_iqlima

Semua orang kuat dengan caranya. . Walaupun bukan dengan cara kamu, dia akan tetap kuat. Kerana manusia itu dijadikan dengan adanya semangat. . Moga terus kuat, semua!. . . Semua orang kuat dengan caranya. Walaupun bukan dengan cara kamu, dia akan tetap kuat. Kerana manusia itu dijadikan dengan adanya semangat. Moga terus kuat, semua! Banyakkan berdoa. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

4

rainprince15

Setiap perbuatan yang kita lakukan akan menjadi ibadah bila mana setiap perbuatan kita niat kerana Allah ta'ala. Hatta semudah mana pun sesuatu kerja itu walaupun minum air tapi kalau kita minum dengan baca bismillah dan bersyukur atas nikmat yang Allah berikan itu dapat memberikan kita pahala beribadah pada Allah. Jadi buatla segala perbuatan, berjalan, bercakap, senyum, bekerja, belajar dan sebagainya utamakan lillahi ta'ala. Moga Allah berikan pahala atas segala ibadah yang kita lakukan in shaa Allah. . Moga Allah redha 💕😊. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

rainprince15

" Wlaupun susah or snang mcm mna skalipun , Jangan kita lupa kpada Allah s.w.t " #throwback . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

rainprince15

oyasumi minna , lawa x cntact lens rain . . . sbelah kiri ( kecil ) xde pwer N sbelah kanan ( besar ) de pwer . . .hehe (>^w^<) . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

1