Quotejentikhati Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

jentikhati

Stop kejar cinta manusia, Start kejar cinta Allah. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

2

jentikhati

Sedap tak sedap hang baca Al Quran tu tolak tepi dulu. . Baca bagi makhraj dengan tajwid tu betul, insyallah automatik jadi sedap. . Sedap berlagu tapi tajwid tunggang langgang pun bingit jugak telinga mendengarnya. . Betulkan tajwid dulu. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

9

thehandsock4u

Yang mana duk bertanya tuh.. Haa.. Nie jawapan admin boleh bagi. . Harap faham ya..😁🙌. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati

0

thehandsock4u

Kenapa Allah suruh kita bertaubat?. . "Sebab Allah takmau kita hidup dengan dosa. Jangan dok dalam dosa. Keluar daripada dosa dengan cara bertaubat, jangan dok 1 saat pun dalam dosa, bertaubatlah.”. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati

0

jentikhati.tv

Sesungguhnya pengetahuan tentang kiamat hanya Allah sahaja yg maha mengetahui. . Sehebat-hebat manusia,manusia tidak akan dapat mengatasi kehebatan Allah. SEMUANYA ADALAH KETENTUAN ALLAH. . BAGAIMANA KITA BOLEH TAHU KITA SUDAH BERADA DIPENGHUJUNG DUNIA?. . Sesuatu yg melibatkan akan akhir zaman kita tidak tahu melainkan wahyu yg Nabi sampaikan(merujuk hadis² Nabi). . TANDA KIAMAT ADA YG KECIL DAN ADA YG BESAR,BOLEH USTAZ JELASKAN?. . Tanda kecil,tanda sederhana dan tanda besar. Kewafaatan Nabi itu sebenarnya sudah menujukkan tanda² kiamat. Tanda² kecil memang sudah wujud. . APAKAH TANDA² KECIL KIAMAT DAN BAGAIMANA NAK KENAL PASTI?. . Kita kena merujuk pada hadis² Nabi. Nabi kata antara tanda² kiamat ilmu(hukum syarak) makin berkurang dan kejahilan makin banyak. . Masing² berbangga~bangga dgn binaan masjid. Berlumba~lumba membina binaan yang bertingkat~tingkat. . APAKAH TANDA² KIAMAT ITU PERKARA BURUK ATAU PERKARA MUNGKAR?. . Tidak semua tanda kiamat itu mungkar. Berlumba~lumba dalam binaan bangunan itu bukan perkara mungkar tetapi ia adalah tanda² kiamat. . Fenomena sekarang perempuan lebih ramai dari lelaki(ini bukan perkara mungkar tetapi ini juga tanda kiamat). Ada juga tanda kiamat dari perkara mungkar cth zina dan buang anak. . TANDA KIAMAT YG PALING HAMPIR ADALAH MATI. . Setiap yg bernyawa pasti akan mati(itu adalah kiamat kecil bagi kita). . HIBURAN YG BERLELUASA ITU APAKAH TANDA KIAMAT?. . YA..Nabi sebut akan datang yg menghalalkan zina,sutera,arak dan hiburan.Ini memang petanda kiamat. Hiburan kena pandai pilih. Pilihlah hiburan yg baik iaitu hiburan yg mengingatkan kita kepada Allah. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

5

jentikhati_shop

Ma fi qalbi Ghairullah. . "Tiada dihatiku melainkan Allah". . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

waslina.nj3879

"Sesungguhnya solat yang paling berat dilaksanakan oleh orang-orang munafik adalah Solat Isya' dan Solat Subuh. . Sekiranya mereka mengetahui keutamaan keduanya, niscaya mereka akan mendatanginya walaupun dengan merangkak.”. . (HR. Bukhari no. 657 dan Muslim no. 651). . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

tarbiah_qolbi

BUAT MAKSIAT KEMUDIAN MEMUJI ALLAH😌 ... tanpa sedar kita support mereka..biar ustz ni yg bagi pencerahan.. smg kita mndpt redha Allah SWT..in sha Allah...semoga bermanfaat.... #sharedakwah #malaysianviral #ustazmurtadha #dakwahsentuh #tolongdengar #fitnahakhirzaman #dakwahjentikhati#sentiasabersyukur #tarbiahdirisendiri#jentikhati#quotejentikhati #pray4muslims#dakwahdarihati#kakishare#sucikanhati #thetarbiyah#tarbiahdiri #tarbiahhati #ikimfm#zayanindahdihati#trending #profmuhaya#ustazwadianuar #dramamelayu #motifviral #videodakwahmy#tarbiahsentap #nakbebelofficial#viralmalaysia #islamicquotesandpictures

2

storebuku.by.aeshah

0

bookworm_online

@Regran_ed from @jentikhati - Hujan itu Rahmat dari Allah bersyukurlah masih Allah limpahkan hujan. . Maka ucapkanlah Allahummma Sayyiban Naafi'an ketika hujan turun. . Kelak di akhir jaman jelang kiamat Allah sebelum muncul imam Mahdi Allah tahan hujan g turun2. . Maka bersyukur lah saat masih Allah beri hujan. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

dakwah_itu_cinta.my

Tidak mengapa jika pakaian kita tidak berjenama. . Apa yang penting pakaian kita menepati syariat Islam iaitu menutup aurat. . Follow @dakwah_itu_cinta.my Follow @dakwah_itu_cinta.my Follow @dakwah_itu_cinta.my . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

pinklady_byzetty

Ma fi qalbi Ghairullah. . "Tiada dihatiku melainkan Allah". . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

pinklady_byzetty

Percaya kuasa doa. Berdoa dengan yakin. What sounds impossible to you is never impossible to Him. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

tripandtourwithdaulah

Tempatkan lah beliau dalam kalangan mereka yang dijanjikan syurga Mu ya rabb. #regram @Regran_ed from @jentikhati.tv - Nukilan khas buat Allahyarham Adib yang sangat Dikasihi. . Pergimu satu tragedi yang sangat mengejutkan kami semua rakyat Malaysia ini. . Kamu hanya bertugas mencari rezeki namun tergamak mereka perlakukan kamu sehingga terpaksa meninggalkan awal dunia yang fana ini. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #Justice4Adib - #regrann

0

pinklady_byzetty

Orang tak hargai kita?. . Jawapan dia tinggalkan dia. . Kita kena ada nilai diri!. . . Tag member korang jap👇 . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

hamzieta_sj

0

jamtanganazan

@jentikhati - Ramai yang bertanya admin..Apa doa yang terbaik?. . Nie admin share caranya. Boleh cuba ya.. Yang mana yang buat lebih baik silakan ya. . Kalau ada nak share lagi cara² dan tips lain boleh share kat komen ya. Kita kongsikan ilmu sama tuk orang lain. . Moga jadi saham akhirat kelak. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

hidayah863017

Moga arwah abah sentiasa ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman aamiin 😢😢alfatihah.. #Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ By @jentikhati.tv - Siapa pulak yang mai potong bawang kat tepi nie..😩😭. . Allahuakbar..Sedihnya. Moga kau tetap kau ye dik. Allah lebih menyayangi dia. . Moga ketemu di syurga kelak ya. . Yang mana ibu2 tengah kerja tu kalau tengok ni..mesti tak sabar nak balik rumah tengok anak.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

xiaojieizzati

#Repost @jentikhati with @get_repost ・・・ By @jentikhati.tv - Nukilan khas buat Allahyarham Adib yang sangat Dikasihi. . Pergimu satu tragedi yang sangat mengejutkan kami semua rakyat Malaysia ini. . Kamu hanya bertugas mencari rezeki namun tergamak mereka perlakukan kamu sehingga terpaksa meninggalkan awal dunia yang fana ini. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #Justice4Adib

0

pinklady_byzetty

Ramai yang bertanya admin.. Apa cara berdoa yang terbaik. . Nie admin share caranya. Boleh cuba ya.. Yang mana yang buat lebih baik silakan ya. . Kalau ada nak share lagi cara² dan tips lain boleh share kat komen ya. Kita kongsikan ilmu sama tuk orang lain. . Moga jadi saham akhirat kelak. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati_shop

Orang tak hargai kita?. . Jawapan dia tinggalkan dia. . Kita kena ada nilai diri!. . . Kredit Photo : @therealfafau . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

jentikhati

By @jentikhati.tv - Tiada istilah " tak pakai tudung takpe, janji hati baik, persoalannya YA sesama manusia dia baik, akan tetapi kepada ALLAH ?. . Apakah dengan tidak memakai tudung itu boleh dikatakan baik sedangkan yang menyuruh menutup aurat itu Allah (undang undang Allah tu) ??. . Kita hidup untuk manusia ke, kita hidup untuk Allah ? Oh yaa siapa yang mencipta kan manusia ehh, manusia atau Allah ??. . Jom hijrah, masih ada ruang dan masa untuk bertaubat dan melakukan perubahan diri, Allah itu maha pengampun segala dosa manusia. . Jom ikuti perkongsiaan dari @animezatirizki .Moga apa yang dikongsikan bermanfaat dan menjadi pelajaran buat orang lain. . . Kredit : @zayan.my @animezatirizki . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

10

nooradielaa

#Repost @jentikhati with @get_repost ・・・ By @jentikhati.tv - Siapa pulak yang mai potong bawang kat tepi nie..😩😭. . Allahuakbar..Sedihnya. Moga kau tetap kau ye dik. Allah lebih menyayangi dia. . Moga ketemu di syurga kelak ya. . Yang mana ibu2 tengah kerja tu kalau tengok ni..mesti tak sabar nak balik rumah tengok anak.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

pinklady_byzetty

Setuju tak macam nie?. . Moga kedua2 baik baik saja untuk kita. . Kita hidup kat dunia nie hanya sementara. Biarlah orang buat dekat kita, kita jangan buat dekat orang. . Dunia itu bulat, Tak selamanya kau kat ataskan. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

tarbiah.ilmu

Pandai potong bawang atau kuat membawang.😏 . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb #nakngepek #nakkongsi #kalamdakwahalamdakwah#kalamulama#dakwah#cintaislamic#muhasabahdiri#islam#malaysiatrending#nakbebel#nakfakta#nakdakwah#nakngepek#nakpesan#nakkongsi#atukpesan#seribusatucerita#tolongkongsi#tolongdengar#thetarbiyyah#igersmalaysia#dakwahsentap#tarbiahilmu#PositiveVibes#teambangkitanakmuda#perbaikidiri

0

eteisya

Setuju tak macam nie?. . Moga kedua2 baik baik saja untuk kita. . Kita hidup kat dunia nie hanya sementara. Biarlah orang buat dekat kita, kita jangan buat dekat orang. . Dunia itu bulat, Tak selamanya kau kat ataskan. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati

Setuju tak macam nie?. . Moga kedua2 baik baik saja untuk kita. . Kita hidup kat dunia nie hanya sementara. Biarlah orang buat dekat kita, kita jangan buat dekat orang. . Dunia itu bulat, Tak selamanya kau kat ataskan. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

141

aizankamelia

@Regran_ed from @jentikhati - Apa yang jadi pun, sangka baik dengan Allah. Ada hikmahnya. . . Caption sponsor oleh @snapbackfever @snapbackfever @snapbackfever yg menjual topi2 lawa @RM28 je! 💯💯. . Rugi jika belum follow lagi! Cepatlah tag member2 sekali sbb [Beli 2 FREE POSTAGE Semenanjung] !! 🔥🔥. ** RM56 boleh dpt 2 cap yg cun dah 😱. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

aizankamelia

@Regran_ed from @jentikhati - Walau apa pon, aku tetap berterima kasih dan bersyukur sebab dipertemukan dengan mereka. . Dengan mereka aku kenal erti kehidupan. Suka dan duka itu adalah asam garam dalam kehidupan. . TERIMA KASIH PERNAH HADIR DALAM HIDUP KU😊❤. . Tag sahabat korang😊👇. . . Caption sponsor oleh @snapbackfever @snapbackfever @snapbackfever yg menjual topi2 lawa @RM28 je! 💯💯. . Rugi jika belum follow lagi! Cepatlah tag member2 sekali sbb [Beli 2 FREE POSTAGE Semenanjung] !! 🔥🔥. ** RM56 boleh dpt 2 cap yg cun dah 😱. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

entan_esmail

Pertama, betulkan niat kita semula yg kita tolong dia adalah niatnya لله تعالى. Jika kamu rasa ia memesongkan kamu dr urusan agamamu maka tinggalkan NAMUN jika ianya membawa kpd nikmat cinta الله maka bersabarlah... Pasti ada hikmah terbaik yg الله ingin ganjarkan pd kita.... والله اعلم @Regran_ed from @jentikhati - Orang tak hargai kita?. . Jawapan dia tinggalkan dia. . Kita kena ada nilai diri!. . . Kredit Photo : @therealfafau . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

jentikhati.tv

Tiada istilah " tak pakai tudung takpe, janji hati baik, persoalannya YA sesama manusia dia baik, akan tetapi kepada ALLAH ?. . Apakah dengan tidak memakai tudung itu boleh dikatakan baik sedangkan yang menyuruh menutup aurat itu Allah (undang undang Allah tu) ??. . Kita hidup untuk manusia ke, kita hidup untuk Allah ? Oh yaa siapa yang mencipta kan manusia ehh, manusia atau Allah ??. . Jom hijrah, masih ada ruang dan masa untuk bertaubat dan melakukan perubahan diri, Allah itu maha pengampun segala dosa manusia. . Jom ikuti perkongsiaan dari @animezatirizki .Moga apa yang dikongsikan bermanfaat dan menjadi pelajaran buat orang lain. . . Kredit : @zayan.my @animezatirizki . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

14

ziedamaidin

Kenapa Allah suruh kita bertaubat?. . "Sebab Allah takmau kita hidup dengan dosa. Jangan dok dalam dosa. Keluar daripada dosa dengan cara bertaubat, jangan dok 1 saat pun dalam dosa, bertaubatlah.”. . . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

nf091297

0

nf091297

1

jentikhati_shop

Allah bagi hidup lagi harini supaya kita ada semangat utk berubah jadi lebih baik. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

nf091297

0

nf091297

0

jentikhati.tv

Nukilan khas buat Allahyarham Adib yang sangat Dikasihi. . Pergimu satu tragedi yang sangat mengejutkan kami semua rakyat Malaysia ini. . Kamu hanya bertugas mencari rezeki namun tergamak mereka perlakukan kamu sehingga terpaksa meninggalkan awal dunia yang fana ini. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #Justice4Adib

67

jentikhati

By @jentikhati.tv - Nukilan khas buat Allahyarham Adib yang sangat Dikasihi. . Pergimu satu tragedi yang sangat mengejutkan kami semua rakyat Malaysia ini. . Kamu hanya bertugas mencari rezeki namun tergamak mereka perlakukan kamu sehingga terpaksa meninggalkan awal dunia yang fana ini. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #Justice4Adib

220

tarbiah.ilmu

Sesungguhnya dosa itu menghina diri sendiri.🔥 . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb #nakngepek #nakkongsi #kalamdakwahalamdakwah#kalamulama#dakwah#cintaislamic#muhasabahdiri#islam#malaysiatrending#nakbebel#nakfakta#nakdakwah#nakngepek#nakpesan#nakkongsi#atukpesan#seribusatucerita#tolongkongsi#tolongdengar#thetarbiyyah#igersmalaysia#dakwahsentap#tarbiahilmu#PositiveVibes#teambangkitanakmuda#perbaikidiri

0

_cikjueviolet

@Regran_ed from @jentikhati - Orang tak hargai kita?. . Jawapan dia tinggalkan dia. . Kita kena ada nilai diri!. . . Kredit Photo : @therealfafau . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

areen_bookstore

Repost @jentikhati • • • • • By @jentikhati.tv - Siapa pulak yang mai potong bawang kat tepi nie..😩😭. . Allahuakbar..Sedihnya. Moga kau tetap kau ye dik. Allah lebih menyayangi dia. . Moga ketemu di syurga kelak ya. . Yang mana ibu2 tengah kerja tu kalau tengok ni..mesti tak sabar nak balik rumah tengok anak.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

2

mieyjah_hamizah

Mata masuk habuk 😢😢😢 @Regran_ed from @jentikhati - By @jentikhati.tv - Siapa pulak yang mai potong bawang kat tepi nie..😩😭. . Allahuakbar..Sedihnya. Moga kau tetap kau ye dik. Allah lebih menyayangi dia. . Moga ketemu di syurga kelak ya. . Yang mana ibu2 tengah kerja tu kalau tengok ni..mesti tak sabar nak balik rumah tengok anak.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

aizankamelia

@Regran_ed from @jentikhati - Orang tak hargai kita?. . Jawapan dia tinggalkan dia. . Kita kena ada nilai diri!. . . Kredit Photo : @therealfafau . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

1

kak.rah

0

jentikhati

Tidak mengapa jika pakaian kita tidak berjenama. . Apa yang penting pakaian kita menepati syariat Islam iaitu menutup aurat. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

38

merbok_girlz8675

Tak semestinya orang yang teruk pada masa lalunya tak boleh berubah menjadi orang yang berguna dalam masa depan dia. . . Kredit : @jihahhhhhhh_ . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

2

jentikhati

By @jentikhati.tv - Siapa pulak yang mai potong bawang kat tepi nie..😩😭. . Allahuakbar..Sedihnya. Moga kau tetap kau ye dik. Allah lebih menyayangi dia. . Moga ketemu di syurga kelak ya. . Yang mana ibu2 tengah kerja tu kalau tengok ni..mesti tak sabar nak balik rumah tengok anak.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

197

pinklady_byzetty

Semakin gemar berdoa untuk kebaikan bagi orang lain, semakin mustajab doa kita. Saat itu para malaikat turut berdoa untuk kebaikan kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

alqurantag.my

Kalau tak mampu tegur sahabat yang melakukan maksiat, dakwahlah dengan DOA. . Setiap hari, doakanlah agar diri kita dan dia dapat hidayah, di ampuni dosa, dan masuk syurga tanpa hisab. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

alqurantag.my

Kalau tak mampu tegur sahabat yang melakukan maksiat, dakwahlah dengan DOA. . Setiap hari, doakanlah agar diri kita dan dia dapat hidayah, di ampuni dosa, dan masuk syurga tanpa hisab. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

alqurantag.my

Allah uji dikala Kita mula lalai dan makin melupakanNya...Allah jentik dengan sedikit ujian supaya kita segera tersedar. . Ketika dilanda ujian pelbagai janji kita tabur pada Allah..Tapi.....istiqomah kah kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

ana.fazilah_27

Tak semestinya orang yang teruk pada masa lalunya tak boleh berubah menjadi orang yang berguna dalam masa depan dia. . . Kredit : @jihahhhhhhh_ . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

2

mahligaibahagia

Repost By jentikhati: Kalau stress baca nie ya. . Moga bermanfaat ya.😊👍. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

1

mahligaibahagia

Repost By jentikhati: Semakin gemar berdoa untuk kebaikan bagi orang lain, semakin mustajab doa kita. Saat itu para malaikat turut berdoa untuk kebaikan kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)

0

iamhafizah03

@Regran_ed from @jentikhati - Cuba untuk bersederhana. . Sebab apa yang kita rancang, semua itu Allah akan tentukan. . Sebab DIA tahu apa yang terbaik untuk kita. Belajar bersangka baik dan berpada pada dengan apa yang kita punya. . Percaya pada Allah dan teruskan berdoa kepadaNya. . 😊😊. . . Caption sponsor oleh @snapbackfever @snapbackfever @snapbackfever yg menjual topi2 lawa @RM28 je! 💯💯. . Rugi jika belum follow lagi! Cepatlah tag member2 sekali sbb [Beli 2 FREE POSTAGE Semenanjung] !! 🔥🔥. ** RM56 boleh dpt 2 cap yg cun dah 😱. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

iamhafizah03

@Regran_ed from @jentikhati - Setiap kali lepas solat. . Subhanallah 33x Alhamdulillah 33x Allahu Akhbar 34x La illahailallah 100x. . Kemudian, doa. . Jaga adab dengan Allah. Jangan terus bangun. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

hamzieta_sj

Bersabar dan berdoa lah sahabat...😊🙏 . . Instagram @ali_dj69 . . #motivasionline #katabijaksana #quotejentikhati

1

_naimahshazali

6

jentikhati_shop

Kalau stress baca nie ya. . Moga bermanfaat ya.😊👍. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

jentikhati.tv

Kelakar pulak tengok gelagak adik nie. Sweet sangat ek. . Sabar ye.. Nanti rasa sendiri ya. . Apa-apa pun tahniah buat Pengantin ya. Moga berbahagia hingga ke Jannah. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

12

jom_dakwah

Repost by @jentikhati - Jom lihat tatacara terbaik ketika kita ingin mengadap Allah SWT. . Semoga bermanfaat ya. . . RAHMAT TUHAN. . Hari ini kita jahil Esok mungkin Dia paling berilmu. Hari ini kita dibenci Esok mungkin paling disayangi. . Manusia berubah Rahmat Allah. . Ekplorasi amal tanpa henti, Titipkan doa bertalu tali Pada ilahi, Lancarkan terus ke hati, Kerna di situ kau bakal temui Apa yang kau cari selama ini. . Rahmat Tuhan itu luas, Jangan kita sempitkan dengan syak wasangka. . Ingatlah Jangan putus harapan dengan Allah SWT. . Sesungguhnya RahmatTuhan itu Tiada penghujungnya. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

38

jentikhati

Semakin gemar berdoa untuk kebaikan bagi orang lain, semakin mustajab doa kita. Saat itu para malaikat turut berdoa untuk kebaikan kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

13

pinklady_byzetty

Erti bahagia dengan memberi. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #pinkladybyzetty #putihgebubyzetty #thejunnilovers #tjcodgombak #pinkladygombak #jentikhati #sentapbeb #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

haniomar89

#Repost @jentikhati By @jentikhati.tv - Pertanda apakah ini..??. . Baru2 ini terjadi musibah yg tidak biasa ditanah Arab. . Kita tau bahawa disana jarang sekali turun hujan. . Penduduk padang pasir dikejutkan dengan Banjir Besar yang datang dengan tiba-tiba. . Innalillahi.. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapbeb #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6