Quotejentikhati Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

jom_kongsi_ilmu

Perempuan ini ibarat bunga. . Selagi kita siram dia dengan sifat yang penyayang dan lemah lembut, pasti perasaan sayang akan bertambah subur dan mekar. . Ingat lelaki, Jagalah perempuan dengan sebaiknya seperti kamu menjaga ibumu dan adik beradik perempuanmu. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb #nakngepek #nakkongsi #kalamdakwahalamdakwah #kalamulama #dakwah #jentikhati #cintaislamic #muhasabahdiri #islam #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakdakwah #nakngepek #nakpickupline #nakpesan #nakkongsi #atukpesan #seribusatucerita #tolongkongsi #tolonggelak #tolongdengar #thetarbiyyah #igersmalaysia #dakwahsentap

0

jentikhati.tv

SEDARKAH BENCANA SEDANG MELINGKAR MENGELILINGI KITA. … … Jika sebelum ini kita dikejutkan dengan bencana gempa di Lombok Indonesia, kini Taufan Mangkhut di Filipina, Hong Kong Dan China. Apakah ianya secara kebetulan atau tanpa ada sebarang petanda dari Allah SWT? ... Lihatlah Malaysia dengan wajah-wajah media sosial yang sangat membimbangkan. Semakin kuat dicabar, dipertikai bahkan ada yang memperlekeh agama seperti tiada apa-apa. … Daripada kerajaan pemerintah yang tidak “berpuas hati” dengan hukum Islam sehinggalah rakyat diberi ruang memberi pendapat ikut logik akal sehingga Islam tiada lagi maruahnya. Ditelanjang oleh mereka yang sekian lama membenci dalam diam. … Lihatlah dengan mata hati. Apakah HAARP yang cuba dibawa oleh Dajjal tanpa pengetahuan dan izin Allah SWT jua. Semakin sombong dan lekanya kita lalu kita mengatakan bahawa cukup dengan #pray4malaysia walhal kita melanggar segala perintah dan hukum hakam Tuhan tanpa segan silu menghirup oksigen percuma dariNYA. … Apakah kebetulan, atau disengajakan. Sesungguhnya tiada yang kebetulan. Amaran Allah sudah dekat dengan kita. Kita semua pendosa. Saya bukanlah selayaknya untuk berbicara, kerana saya juga berdosa. Marilah sama-sama saya dan kalian bermuhasabah agar banteras segala bentuk ideologi agama yang salah. Penyundalan akhlak oleh Tik Tok dan segala aplikasi sosial yang sangat memalukan. … Sesungguhnya apabila bala Allah itu datang,. pasti tiada yang selamat…Manusia yang bertuhankan ideologi sekular seolah tiada Tuhan wajib ditolak. Ketahuilah, masa semakin pantas bergerak… Untuk apa lagi dunia yang cuba kau perjuangkan. Mari kita sama-sama kembali, Allah menanti hamba pendosa seperti saya dan kalian. … Benar, tiada yang mustahil Malaysia bakal tenggelam dengan segala musibah andai kita terus melupakan Allah. Selamatkan kami Ya Allah… TAG para sahabat anda semoga kita sama-sama beringat. . . Kredit : @mlstudiosmy . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

abang.ngah_

Regrann from @jentikhati - Perempuan ini ibarat bunga. . Selagi kita siram dia dengan sifat yang penyayang dan lemah lembut, pasti perasaan sayang akan bertambah subur dan mekar. . Ingat lelaki, Jagalah perempuan dengan sebaiknya seperti kamu menjaga ibumu dan adik beradik perempuanmu. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

norliyanadarus2

Manusia takkan lari dari ujian Allah. Tetapi semua ujian yang dihadapi ada baik yang boleh dipelajari. . Jangan sangka ujian itu tanda Allah tidak sayangkan kita. Tetapi itu adalah tanda kasih sayang Allah untuk hambaNya agar tidak lalai. . Sebabnya manusia tak pernah lari dari lakukan kesilapan. . . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb

0

baeba.co

Seri V BUKAN ‘feminine wash’‼️ Tetapi Seri V adalah penyegar bahagian intim yang membantu mencegah kulat dan bakteria disamping membantu flora bahagian intim wanita untuk mengelakkan jangkitan 💓💓💓 #seriV . . . . #seribeauty #kejayaanseriV #seribeautyofficial #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #desvinaofficial

0

umie.suraya

Perempuan ini ibarat bunga. . Selagi kita siram dia dengan sifat yang penyayang dan lemah lembut, pasti perasaan sayang akan bertambah subur dan mekar. . Ingat lelaki, Jagalah perempuan dengan sebaiknya seperti kamu menjaga ibumu dan adik beradik perempuanmu. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

umie.suraya

Haa.. korang dah solat isyak belum?. . Kalau belum solat lah awal. Utama kan solat tu, sebab itu hubungan kita dengan Allah. . Bukan cuma arahan dari mak ayah, tapi dari Allah. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati

Perempuan ini ibarat bunga. . Selagi kita siram dia dengan sifat yang penyayang dan lemah lembut, pasti perasaan sayang akan bertambah subur dan mekar. . Ingat lelaki, Jagalah perempuan dengan sebaiknya seperti kamu menjaga ibumu dan adik beradik perempuanmu. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

27

fz_onlinestore

Regrann from @jentikhati - Kau mesti mampu hadapi 😊. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

eilalala

2

__bling2

Haa.. korang dah solat belum?. . Kalau belum solat lah awal. Utama kan solat tu, sebab itu hubungan kita dengan Allah. . Bukan cuma arahan dari mak ayah, tapi dari Allah. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati

0

jentikhati

Hanya Allah saja yang dapat tahu rasanya..😢😰. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

16

dakwahrepost.__

@jentikhati • • • Kau mesti mampu hadapi 😊. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - I M P I A N💫. . Semoga kita semua dapat capai apa yang kita inginkan dan dapat membangga kan kedua dua ibubapa kita😊👍❤. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

serisoap_av

0

jentikhati

Kau mesti mampu hadapi 😊. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

48

jom_kongsi_ilmu

7

jentikhati.tv

Allahu Akbar 😰. . Kenapalah ada manusia yang tak berhati perut macam nie. . Sanggup memperlakukan anak kecil yang belum mengerti apa2. . Allah..Allah.. Allah..😭😭. Sedihnya tengok anak2 kecil ini. . Sangat kejam manusia sekarang melebihi binatang. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati & @jentikhati.tv . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

13

jentikhati

Allahu Akbar 😰. . Kenapalah ada manusia yang tak berhati perut macam nie. . Sanggup memperlakukan anak kecil yang belum mengerti apa2. . Allah..Allah.. Allah..😭😭. Sedihnya tengok anak2 kecil ini. . Sangat kejam manusia sekarang melebihi binatang. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati & @jentikhati.tv . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

640

jentikhati

I M P I A N💫. . Semoga kita semua dapat capai apa yang kita inginkan dan dapat membangga kan kedua dua ibubapa kita😊👍❤. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

28

radiah_rashid

Terima kasih yana syggg😍😍 Sharing pic kat akak. . Cantiknya yana wearing #knitwearjapan ni. . . Kak doakan agar yana terus maju jaya berjaya kaya dunia akhirat. . Untuk #knitwearjapan satu design hanya ada sehelai sahaja. . Jangan risau sebab ada banyak lagi pilihan 😍😍😍 . #preloveditem #bazarpaknil #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #padubeb #bundlemalaysia #bundlerare #vintagemalaya #prelovedmalaysia #bijakhartanah #hartanah #wanita #bisnessonline #marykaymalaysia #bundlebukanlekehtapiawesome

0

maya.ciksederhana2

#repost @jentikhati . Belajar untuk memaafkan. . Tak effect apa2 pon, lebih memberi kebaikan untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb @RepostIt_app

0

desvina.husna

Assalamualaikum selamat pagi 💕 #Repost @jentikhati with @get_repost ・・・ Belajar untuk memaafkan. . Tak effect apa2 pon, lebih memberi kebaikan untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

2

my_alquran

Take note ya. . Cari yang jaga solat. Terjaga yang itu insyaAllah semua terjaga. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

nf091297

0

jentikhati.tv

KISAH KETUA MAT REMPIT BADAN BERTATU USTAZ EBIT LEW. . Cuba dengar cerita yang disampaikan oleh Ustaz Ebit Lew ini. . Sungguh diri ini menitiskan air mata mendengarkan kisahnya. . Sebab itu dalam kehidupan ini kita tak boleh nak judge orang berdasarkan luaran nya semata. . Walaupun dia kelihatan jahat, tapi tanggungjawabnya terhadap ibu dijaga dengan baik. . Susah untuk kita temui orang yang sebegini. Sungguh bertuah dia kerana Allah kurniakan sifat sedemikian. . Moga diri kita yang sempurna akhlak dan peribadi akan dapat menjadi contoh yang baik untuk Tuhan dan kedua-dua ibubapa kita. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

4

dhia_bookstore

Take note ya. . Cari yang jaga solat. Terjaga yang itu insyaAllah semua terjaga. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #dhia_bookstore #twitterjentikhati #PlannerViral #TeamMyAlquran #MyQalam #SahabateNuur #AlQuranEkslusifWanita #QuranTaggingByeNuur #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

dhia_bookstore

Terlepas Batch 1 Planner Syabab 2019 ??? _ Jangan Risau Kami Open Order Untuk Batch 2 . PREORDER Sehingga 10 Okt Sahaja . Jangkaan Pos 15 Okt Keatas . _ Jom Join PREORDER Segera , Agar Kod dan Warna Pilihan Anda Tidak Kehabisan Stok , Stok Agak Limited . Jangan Kata Kami Tak Payung . _ Untuk PREORDER Yang Paling Istimewanya Tahun Ini Kami Ada 2 FREEGIFT - 1 Notebook dan 1 To Do List Notepad . _ Amacam ?? Awesome Tak ?? Berminat ??? Hubungi Kami Segera Untuk Join PREORDER . . . #sentapbeb #dhia_bookstore #PlannerViral #quotejentikhati #PlannerMurah #thetarbiyyah #PlannerSyabab2019 #twitterjentikhati

0

abang.ngah_

Maruah wanita muslimah tidak semurah dgn nilai wang ringgit Regrann from @jentikhati - By @jentikhati.tv - Cuba Lihat Reaksi Wanita Muslim Ketika Mana Ada Lelaki Cuba Ingin Mendapatkan Ciuman Dengan Menggunakan Wang Sebagai Ganjarannya. . Janganlah kita gadaikan maruah diri kita untuk mendapatkan ganjaran wang yang tak setanding nilai nya. . Walaupun dimana kita berada, tetap menjaga nama baik agama islam dan maruah diri setingginya. . Lihatlah perjuangan Nabi Muhammad dan para sahabat dalam mempertahankan agama islam, mereka sanggup untuk bergadainya untuk Islam. . Ambil contoh itu sebagai penguat kepada diri kita dari Fitnah Akhir Zaman ini. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

1

dhia_bookstore

Terlepas Batch 1 Planner Syabab 2019 ??? _ Jangan Risau Kami Open Order Untuk Batch 2 . PREORDER Sehingga 10 Okt Sahaja . Jangkaan Pos 15 Okt Keatas . _ Jom Join PREORDER Segera , Agar Kod dan Warna Pilihan Anda Tidak Kehabisan Stok , Stok Agak Limited . Jangan Kata Kami Tak Payung . _ Untuk PREORDER Yang Paling Istimewanya Tahun Ini Kami Ada 2 FREEGIFT - 1 Notebook dan 1 To Do List Notepad . _ Amacam ?? Awesome Tak ?? Berminat ??? Hubungi Kami Segera Untuk Join PREORDER . . . #dhia_bookstore #dakwahjentikhati #jentikhati #TeamMyAlquran #thetarbiyyah #teammyalquran #twitterjentikhati #PlannerMurah #padubeb #PlannerViral #quotejentikhati #QuranTaggingByeNuur

0

jom_kongsi_ilmu

8

jentikhati

Haa.. korang dah solat isyak belum?. . Kalau belum solat lah awal. Utama kan solat tu, sebab itu hubungan kita dengan Allah. . Bukan cuma arahan dari mak ayah, tapi dari Allah. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

14

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - Hukum mengeraskan suara bagi perempuan. . Para ulama berbeda pendapat tentang hukum perempuan yang mengeraskan suara ketika di hadapan umum, baik menggunakan pengeras suara atau tidak, seperti berpidato, membaca Al-Qur'an atau lainnya. . Apabila suara perempuan itu dapat menimbulkan fitnah atau menimbulkan rasa ladzat (nikmat) atau sahwat, maka hukumnya haram. Dan hukumnya dipandang boleh, apabila tidak menimbulkan fitnah, rasa ladzat (nikmat)  atau sahwat, karena suara perempuan bukan termasuk aurat menurut pendapat yang lebih shahih. . Imam Nawawi mengatakan dalam kitabnya :. . هَلْ صَوْتُ اْلمَرْأَةِ عَوْرَةٌ فِيْهِ وَجْهَانِ (اَلْاَصَحُّ) اَنَّهُ لَيْسَ بِعَوْرَةٍ Apakah suara perempuan itu aurat? Dalam masalah ini ada dua pendapat. Adapun pendapat yang lebih shahih menyatakan bahwa suara perempuan itu bukan aurat. (Kitab Al-Majmu' Syarah Al-Muhadzdzab, Juz III, halaman 390). . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

1

jentikhati.tv

Aisyah baru dapat tahu, kawan Aisyah kena buatan orang. Aisyah pernah borak dgn dia, bahkan ada beri kta-kata semangat utk dia bila dikecam & org kutuk dia macam dia x ada perasaan _ Dai Adam ada share pasal sihir ni di pentas dai. Orang memang x boleh tgk kita senang, bahagia, lawa, handsome... mesti akan ada yg dengki. Bila dah terlampau dengki, mula lah nak main cara syaitan _ Dai Adam share 2 tips utk elak sihir ni : 1. Baca bismillahi lazi la ya durru ma’as mihi syaiun fil ardhi, wa la fi samai, wa huwassamiul’alim 2. Baca ayat kursi sebelum tidur utk elak gangguan syaitan & tgn jahat manusia. . . Kredit : @401production . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3

jom_kongsi_ilmu

0

jentikhati

Hukum mengeraskan suara bagi perempuan. . Para ulama berbeda pendapat tentang hukum perempuan yang mengeraskan suara ketika di hadapan umum, baik menggunakan pengeras suara atau tidak, seperti berpidato, membaca Al-Qur'an atau lainnya. . Apabila suara perempuan itu dapat menimbulkan fitnah atau menimbulkan rasa ladzat (nikmat) atau sahwat, maka hukumnya haram. Dan hukumnya dipandang boleh, apabila tidak menimbulkan fitnah, rasa ladzat (nikmat)  atau sahwat, karena suara perempuan bukan termasuk aurat menurut pendapat yang lebih shahih. . Imam Nawawi mengatakan dalam kitabnya :. . هَلْ صَوْتُ اْلمَرْأَةِ عَوْرَةٌ فِيْهِ وَجْهَانِ (اَلْاَصَحُّ) اَنَّهُ لَيْسَ بِعَوْرَةٍ Apakah suara perempuan itu aurat? Dalam masalah ini ada dua pendapat. Adapun pendapat yang lebih shahih menyatakan bahwa suara perempuan itu bukan aurat. (Kitab Al-Majmu' Syarah Al-Muhadzdzab, Juz III, halaman 390). . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

52

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

jentikhati.tv

Cuba Lihat Reaksi Wanita Muslim Ketika Mana Ada Lelaki Cuba Ingin Mendapatkan Ciuman Dengan Menggunakan Wang Sebagai Ganjarannya. . Janganlah kita gadaikan maruah diri kita untuk mendapatkan ganjaran wang yang tak setanding nilai nya. . Walaupun dimana kita berada, tetap menjaga nama baik agama islam dan maruah diri setingginya. . Lihatlah perjuangan Nabi Muhammad dan para sahabat dalam mempertahankan agama islam, mereka sanggup untuk bergadainya untuk Islam. . Ambil contoh itu sebagai penguat kepada diri kita dari Fitnah Akhir Zaman ini. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

2

jentikhati

By @jentikhati.tv - Cuba Lihat Reaksi Wanita Muslim Ketika Mana Ada Lelaki Cuba Ingin Mendapatkan Ciuman Dengan Menggunakan Wang Sebagai Ganjarannya. . Janganlah kita gadaikan maruah diri kita untuk mendapatkan ganjaran wang yang tak setanding nilai nya. . Walaupun dimana kita berada, tetap menjaga nama baik agama islam dan maruah diri setingginya. . Lihatlah perjuangan Nabi Muhammad dan para sahabat dalam mempertahankan agama islam, mereka sanggup untuk bergadainya untuk Islam. . Ambil contoh itu sebagai penguat kepada diri kita dari Fitnah Akhir Zaman ini. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

21

eiyman22s

#Repost @jentikhati • • • • • By @jentikhati.tv - Wafatkanlah aku dalam keadaan Islam dan gabungkanlah aku dengan orang-orang yang soleh.” (QS. Yuusuf: 101). . . Barakallahu fiik tuan guru @syekh.alijaber . . Kredit : @tq_salam . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati

Solat jangan tinggal ya. . Jom solat Asar😊🙌. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

20

info.muslim.my

#Repost @jentikhati.tv • • • • • KADANG-KADANG.. . Kadang-kadang kita cuba nak faham apa yang Allah aturkan untuk kita. . Kadang-kadang kita persoalkan ujian yang Allah campakkan kepada kita. . Kadang-kadang kita rasa kecewa apabila kita tak dapat penuhi impian kita. . Kadang-kadang kita penat dan lesu sebab kita cuba untuk berubah, tapi kita tak dapat sokongan yang kita perlukan. . Kadang-kadang kita rasa rimas dan lelah untuk jadi baik. . Kadang-kadang kita rasa dunia tak adil pada diri kita, kerana seringkali kita dipersalahkan untuk benda yang remeh... Atau dipersalahkan atas hal Yàng tidak kita lakukan. . Dan kadang-kadang kita kesal, kita tidak tahu mengapa kita diciptakan. . Apabila perasaan kadang-kadang ini datang menerpa, SELALULAH beristighfar dan mohon keampunan. . SELALULAH baca dan tadabbur ayat-ayat cinta dari Allah. . SELALULAH berjumpa dengan rakan-rakan yang soleh agar bertambah iman. . SELALULAH rasa bersyukur untuk setiap nikmat yang Allah kurniakan. . SELALULAH ingat ada yang jauh lebih malang daripada diri kita yang sebenarnya cukup keperluan. . SELALULAH cuba untuk sabar dan redha dengan setiap dugaan. . Dan SELALULAH bermuhasabah semula apa tujuan sebenar kita dijadikan. . Kerana pada KADANG-KADANG itu sentiasa ada syaitan yang membisikkan. . Sedangkan pada SELALU itu, sentiasa ada Allah yang penuh dengan kecintaan. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

jentikhati

Take note ya. . Cari yang jaga solat. Terjaga yang itu insyaAllah semua terjaga. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

51

eimashima_90

By @jentikhati.tv - KADANG-KADANG.. . Kadang-kadang kita cuba nak faham apa yang Allah aturkan untuk kita. . Kadang-kadang kita persoalkan ujian yang Allah campakkan kepada kita. . Kadang-kadang kita rasa kecewa apabila kita tak dapat penuhi impian kita. . Kadang-kadang kita penat dan lesu sebab kita cuba untuk berubah, tapi kita tak dapat sokongan yang kita perlukan. . Kadang-kadang kita rasa rimas dan lelah untuk jadi baik. . Kadang-kadang kita rasa dunia tak adil pada diri kita, kerana seringkali kita dipersalahkan untuk benda yang remeh... Atau dipersalahkan atas hal Yàng tidak kita lakukan. . Dan kadang-kadang kita kesal, kita tidak tahu mengapa kita diciptakan. . Apabila perasaan kadang-kadang ini datang menerpa, SELALULAH beristighfar dan mohon keampunan. . SELALULAH baca dan tadabbur ayat-ayat cinta dari Allah. . SELALULAH berjumpa dengan rakan-rakan yang soleh agar bertambah iman. . SELALULAH rasa bersyukur untuk setiap nikmat yang Allah kurniakan. . SELALULAH ingat ada yang jauh lebih malang daripada diri kita yang sebenarnya cukup keperluan. . SELALULAH cuba untuk sabar dan redha dengan setiap dugaan. . Dan SELALULAH bermuhasabah semula apa tujuan sebenar kita dijadikan. . Kerana pada KADANG-KADANG itu sentiasa ada syaitan yang membisikkan. . Sedangkan pada SELALU itu, sentiasa ada Allah yang penuh dengan kecintaan. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

eimashima_90

Belajar untuk memaafkan. . Tak effect apa2 pon, lebih memberi kebaikan untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

2

wanbeauty.my

Belajar untuk memaafkan. . Tak effect apa2 pon, lebih memberi kebaikan untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

iqaile

#Repost @freakrie with @get_repost ・・・ Regrann from @jentikhati - "Terputus hubungan dengan Allah lebih pedih dari azab neraka. Berhubung dengan Allah lebih indah dari nikmat syurga". . . - Ibn Qudamah, Kitab Minhajul Qasidin. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb #sharingiscaring #pesananringkas #regrammedbyfreakrie - #regrann

0

jentikhati.tv

Wafatkanlah aku dalam keadaan Islam dan gabungkanlah aku dengan orang-orang yang soleh.” (QS. Yuusuf: 101). . . Barakallahu fiik tuan guru @syekh.alijaber . . Kredit : @tq_salam . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6

iqaile

#Repost @juliana_othman.mlk with @get_repost ・・・ . #Repost @jentikhati (@get_repost) ・・・ "Ustaz, saya nak start mengaji bulan puasa ni tapi orang kata saya tak ikhlas.". . "Saya nak pakai tudung tapi takut orang kata saya ni berlakon je sebab bulan puasa.". . Selalu saya dengar luahan sebegini. Sepatutnya tak timbul isu orang nak berubah jadi lebih baik bila tiba bulan Ramadhan sebab memang itulah rahmat, dan kelebihan Ramadhan. . Bulan Ramadhan ni macam bulan positif. Bulan orang kuat rasa hati dia nak buat benda baik. Month of change and getting better. . Kenapa nak dihakimi orang yang nak mula mengaji dibulan Ramadhan? Kenapa nak direndahkan wanita yang baru nak bertudung di bulan mulia ni? It is what they should do. Atleast they're trying to change. . Kita sepatutnya kena lebih dekati, sokong dan puji perubahan itu. Boleh jadi, Ramadhan itulah titik perubahan dia untuk jadi orang yang lebih baik. . Semua orang berhak dan layak untuk berubah dan jadi lebih baik. Mulailah pakailah tudung, baca al-Quran, sedekah, tarawih etc. Allah akan menilai keikhlasan anda semua. He know what's in our heart. . Bulan Ramadhan rahmat Allah mencurah-curah buat pendosa macam kita. Biarlah orang nak mengata. Mungkin dia ingat diri dia tak ada dosa. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

jentikhati

By @jentikhati.tv - Wafatkanlah aku dalam keadaan Islam dan gabungkanlah aku dengan orang-orang yang soleh.” (QS. Yuusuf: 101). . . Barakallahu fiik tuan guru @syekh.alijaber . . Kredit : @tq_salam . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

29

desvina.seri_byel

Morning semuaaa. . . Regrann from @jentikhati - Walau siapapun kita, walau sehebat mana pun kita, walau berjaya setinggi langit pun, tetapi tanpa doa dan restu si ibu yang melahirkan kita, maka tiadalah keberkatan hidup. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #desvinavengers #desvinaofficial #desvina #jomdropdesvina #jomdrop #gbopbyjomdrop #desvinadakwah

0

baeba.co

Assalamualaikum & Good Morning kesayangan ❤️ Dah breakfast? 🙋🏻‍♀️ @Regrann from @desvinaofficial - Morning semuaaa. . . Regrann from @jentikhati - Walau siapapun kita, walau sehebat mana pun kita, walau berjaya setinggi langit pun, tetapi tanpa doa dan restu si ibu yang melahirkan kita, maka tiadalah keberkatan hidup. . . #seribeautyofficial #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #desvinaofficial #desvina

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

ciksitiaishah

Orang yang suka memaafkan kesalahan pasti akan mendapat darjat yang tinggi di sisi Allah. Tak rugi langsung minta maaf dan memaafkan. ❤ #Repost @jentikhati • • • • • Belajar untuk memaafkan. . Tak effect apa2 pon, lebih memberi kebaikan untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

2

freakrie

Regrann from @jentikhati - "Terputus hubungan dengan Allah lebih pedih dari azab neraka. Berhubung dengan Allah lebih indah dari nikmat syurga". . . - Ibn Qudamah, Kitab Minhajul Qasidin. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb #sharingiscaring #pesananringkas #regrammedbyfreakrie - #regrann

0

jentikhati

Belajar untuk memaafkan. . Tak effect apa2 pon, lebih memberi kebaikan untuk kita. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

28

jentikhati.tv

Cuba perhatikan video ini. . MasyaAllah sungguh menakjubkan kebesaran yang Allah tunjukkan buat kita yang bergelar hambaNya. . Sungguh tak terkata dan tak mampu digambarkan apa perasaan melihatnya. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati_shop

Regrann from @jentikhati - "Terputus hubungan dengan Allah lebih pedih dari azab neraka. Berhubung dengan Allah lebih indah dari nikmat syurga". . . - Ibn Qudamah, Kitab Minhajul Qasidin. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

jentikhati

Share nama orang yang pernah buat korang bahagia ❤👇. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

636

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

2

nuruljannatulakmal

Allah tahu apa yang terbaik untuk kita ❤️ . #repost . "Terputus hubungan dengan Allah lebih pedih dari azab neraka. Berhubung dengan Allah lebih indah dari nikmat syurga". . . - Ibn Qudamah, Kitab Minhajul Qasidin. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb #sentapbeb #ingatanbersamaAAR #annaalynzrich #nja #tagsahabatkita

0

arsya.serum

A R S Y A S E R U M . 🍒 Merawat jerawat & jeragat 🍒 Mencerahkan kulit 🍒 Mengandungi vit C & E 🍒 Mengecilkan liang pori 🍒 Melembabkan kulit 🍒 Menghaluskan kulit 🍒 menjadikan makeup tahan 8 jam, serta effect glowing 🍒 Merawat kulit kusam 🍒 Merawat Sunburn 🍒 Tiada bahan kimia 🍒 Lulus KKM 🍒 Anti oksidan yang tinggi 🍒 Muka menjadi awet muda 🍒 Merawat pigmentasi 🍒 Melicinkan kulit wajah . Harga : RM 8 . Tak tunggu gaji pon bleh beli ni.. dah murah sangat . Untuk pertanyaan/info/oder sila click whatsapp link di bio @arsya.serum atau "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM.. whatsapp only yer sayang ) . Selalu kene tipu/was-was nak beli di insta? korang bleh beli di shopee akak ni haa bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free shipping dari shopee tau ) . #sayajualserum #malaysia #jerawat #jeragat #tiktokmalaysia #handbag #bajukurungmurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #lawakkeder #lawakgila #rotikaya #lawakking #kipidap #dongibab #kiniviral #smulemalaysia #kurap #kulitgatal #kulitkering #ekzema #demica #secretskinwhite #beaumama

1

jom_kongsi_ilmu

15

jentikhati.tv

"Bila kawan cerita pasal awek be like". . . 1) Hari ni, couple tu macam dah normal. Bahkan orang bangga bila ada couple. Sedangkan ianya haram di sisi islam. . 2) Rosaknya masyarakat, hingga yang tak couple, yang takde awek di anggap "nerd", bajet alim, poyo, di tuduh sombong, muka tak hensem dan sebagainya. Apakah ini semua? . 3) Buat dosa bangga. Orang yang tak buat dosa di anggap loser. Inilah realiti umat pada hari ini. . 4) Sama-sama kita berubah. Yakinlah, orang yang berpegang-teguh dengan islam ni, ganjarannya di akhirat adalah syurga. Kejarlah syurga, yang di dalamnya ada segala nikmat. . . Kredit : @tvdakwah . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

jentikhati

By @jentikhati.tv - Cuba perhatikan video ini. . MasyaAllah sungguh menakjubkan kebesaran yang Allah tunjukkan buat kita yang bergelar hambaNya. . Sungguh tak terkata dan tak mampu digambarkan apa perasaan melihatnya. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

11

jom_kongsi_ilmu

19

ilham_bookstore

Regrann from @jentikhati - Kawan, kalau aku ada buat salah tegur.😩. . Bukan benci, bukan lari dari aku.😢. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb - #regrann

0

_suka.buku

Berbaloi ke bazir air mata untuk org lelaki?. . Cuba fikirkan balik, apakah yang kita buat selama ini mendapat berkat dan rahmat dari Allah. . Jangan kerana kita cintakan manusia boleh menyebabkan diri kita lupa akan Allah yang telah mengurnikan kita begitu banyak nikmat. . Saat kita senang kita lupa DIA, bila kita ditimpa kesusahan barulah kita datang dan bermohon kepadaNya. . Sedarlah yang diri kita hanya hamba yang menumpang di atas muka bumiNya. . . Kredit : @syahmisazli . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

3

kata2manis

Allahu... 😰 #Repost @jom_dakwah • • • • • Repost by @jentikhati - Para Huffaz diberi Musyaf Al Quran yang kosong tanpa ayat. . Mereka (Para Huffaz) ditanya ;. . "Jika Allah takdirkan Al Quran dipadamkan dari dada kamu, apa yang kamu akan rasa?". . 😭😭😭😭😭. . Bagaimana dengan diri kita?. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

1

cikleera

#Repost @jom_dakwah with @get_repost ・・・ Repost by @jentikhati - Para Huffaz diberi Musyaf Al Quran yang kosong tanpa ayat. . Mereka (Para Huffaz) ditanya ;. . "Jika Allah takdirkan Al Quran dipadamkan dari dada kamu, apa yang kamu akan rasa?". . 😭😭😭😭😭. . Bagaimana dengan diri kita?. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb

6

jentikhati

Cinta Dia Limited. . Jangan persia-siakan buat yang belum tentu jadi milik kita yang sah kelak. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

82

liyanahusna.__

❤❤❤❤❤ •-•-• @jentikhati • • • Ingat ya, aurat kena jaga. . Itu suruhan dari Allah bukan dari manusia. . Jangan sampai nikmat yang kita dapat DIA tarik sekelip mata saja. . Allahu Akbar.. . . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb

0

urban.expert

Tengah berihat ya . Sambil tu kita boleh bancuh serift kasi sihat beriadah tanam pokok ke / kemas rumah ke/ vacum ke / mop ke..semua pakai tenaga. Masa tengah aktif terbaik makan serift. #Repost @seribeautyofficial (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum & Selamat Pagi kesayangan! @Regrann from @desvinaofficial - Regrann from @jentikhati - Kadang2 apa yang kita buat, tak perlu dipertikaikan. Mungkin itu salah satu cara DIA nak tenangkan diri. . . . #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #sentapbeb #videojentikhati #sentapbeb #seribeautyofficial

0