Ramadan Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

resepi_ala_kampung

MUSHROOM SOUP & GARLIC BREAD ala ala PIZZA HUT . Lerrr, senang je buat soup ni rupenye. Hehe. Jimatnyeee buat sendiri. Pastu puas makan. Berkali kali boleh cedok dalam mangkuk. . Anak anak laaaju masuk mulut. Cecah dengan berkeping keping roti garlic. Slurp slurp sluurrrp hirup soup. Lagi bertambah kenyang ibu die tengok cam tu sekali berselera anak die makan. ๐Ÿ˜ . BAHAN-BAHAN MUSHROOM SOUP: . 1 tin susu cendawan butang dihiris halus 300ml air 500ml susu segar 1st serbuk lada hitam 1st marjerin 2 kiub ayam 1/2 cawan tepung gandum Daun sop . Cara caranya : . Didihkan air bersama susu segar. Kemudian masukkan cendawan, kiub ayam dan lada hitam. Kacau hingga didih lagi. . Seterusnya masukkan marjerin dan daun sop. Tepung tadi bancuh bersama air, tuang dan kacau lagi hingga pekat. . Siap! Fana tak letak garam dah. Sebab bagi Fana rasa die dah cukup NICE! . BAHAN-BAHAN GARLIC BREAD . 2 sudu besar marjerin Daun sop secukupnya Bawang putih ikut citarasa Roti Gardenia 8 keping(potong dua) . Cara-cara: . Goreng bawang putih sampai agak kekuningan dan garing. Tumbuk lumat bawang tadi. Kemudian gaul sebati bersama marjerin dan daun sop. . Siap untuk disapu pada roti dan bakar atas kuali. Siap! . Kredit: Farhanah Zainal . Pastikan On notification untuk terima update terbaru dari @resepi_ala_kampung . #instaselfie #sedap #makanan #ibu #terbaik #viral #resepi #resepimudah #seafood #delicious #delish #makanansehat #artistofinstagram #kuihraya #cooking #malaysia #western #foodporn #masak #minuman #cuisine #instagood #instaseleb #mahn #ramadhan #puasa #raya #ramadan #resepi_ala_kampung

0

paparcare

" Teintรฉ d'une touche de fraรฎcheur, d'efficacitรฉ et d'authenticitรฉ, Arcare Concept est un nouveau dรฉpart pour la communication." (Sira Cissรฉ, Actrice, blogueuse, globe trotter et รฉgรฉrie Arcare). www.arcareconcept.com #startup #territoire #mode #gate #ecommerce #image #entrepreneur #arcare #concept #bleue #marine #soleil #meteo #ete #ramadan #visuel #mood #fashion #leader #team #clothes #vetement #style #blog #fantaisie #angers #orleans #paris #limoges #toulouse

0

islamicdailyreminder23

Beautiful and Emotional Quran recitation by Qari Muhammad Al Kurdi . . . . #muslim #islam #muftimenk #halal #ramadan #peace #prayer #prophetmuhammad #eid #deen #deensquad #fajr #maghrib #dawah #dunya #akhira #quran

0

top_coook

0

blueberry_bakery_sweets

0

fahoody_999

1

top_coook

4

islamicdailyreminder23

0

chatiyat

0

islamicdailyreminder23

1

islamicdailyreminder23

0

abu.aayisha

0

kaosanakislami_

#Repost @kaosanakislami_ โ€ข โ€ข โ€ข Target Ibadah Ramadan . . Tiap Ramadan mimin suka bikin targetan ibadah ramadan lho, sahabat Ammar bagaimana? . . Itu lho, list targetan rutinitas ibadah. Kan sayang ya karena setiap ibadah kita diganjar berkali-kali lipat di bulan suci ini. Wah kan bisa nutup yang bolong-bolong ya ๐Ÿ™ˆ . . Salah satunya itu target "Khatam 30 juz Al qur'an", seperti kaos dati Ammarkids nih, jadi bikin nambah semangat ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . . Satu hari bisa satu juz, mudah kan? Yuk siapa yang mau barengan, kaosnya juga bisa dipesan langsung di Ammarkids ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Untuk pemesanan silakan klik kontak di bio kami ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . #ammarkids #kaosAmmarkids #kidaswear #kaosanak #kaosedukasi #kaosanakmuslim #ramadan #quran #30juz #bandung #indonesia

0

islamicdailyreminder23

Powerful reminder from Brother Mohamed Hoblos . . . . #muslim #islam #muftimenk #halal #ramadan #peace #prayer #prophetmuhammad #eid #deen #deensquad #fajr #maghrib

0

islamicdailyreminder23

0

islamicdailyreminder23

0

submit2.islam

0

irdmalaysia

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ SEORANG kakitangan makmal bersama seorang jururawat di Unit Tabung Darah Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), Ipoh berdepan detik cemas apabila diganggu seorang lelaki yang menunjukkan isyarat lucah selain cuba memeluk petugas di hospital berkenaan, hari ini. Dalam kejadian 1.30 pagi itu, petugas wanita berusia 30 tahun itu yang sedang bertugas di kaunter unit berkenaan didatangi seorang lelaki. Ketua Polis Daerah Ipoh, Asisten Komisioner Mohd Ali Tamby berkata, lelaki tidak dikenali itu berada di hadapan kaunter sebelum petugas berkenaan bertanyakan apa urusan tetapi lelaki berkenaan tidak menjawab. โ€œSecara tiba-tiba lelaki itu memasukkan kepala dan tangannya melalui cermin gelongsor (sliding) kaunter sambil membuat isyarat lucah serta cuba membuka pintu. โ€œTindakan lelaki itu cuba membuka pintu bagaimanapun tidak berjaya kerana pintu berkenaan menggunakan kata laluan," katanya ketika dihubungi, hari ini. Menurutnya, pada waktu sama, seorang jururawat datang ke unit berkenaan untuk mengambil bekalan darah dan lelaki terbabit terus mendekati dan berjalan di belakang jururawat itu serta dan cuba memeluknya. โ€œPetugas di kaunter kemudian bertindak menjerit hingga lelaki berkenaan melarikan diri sebelum memaklumkan kejadian kepada pengawal keselamatan yang bertugas," katanya. Mohd Ali berkata, hasil siasatan dibuat polis mendapati lelaki yang membuat gangguan itu adalah seorang pesakit mental yang hadir ke HRPB untuk rawatan. โ€œPesakit itu sudah dihantar semula ke Hospital Bahagia Ulu Kinta, Tanjung Rambutan," katanya. . Follow ๐Ÿ˜Ž@maskulin.empire Sumber: Harian Metro . .

6

food_travelmania

1

islamicdailyreminder23

Captivating Somali orphan impersonating Sheikh Sudais. Mashallah ๐Ÿคฒ๐Ÿพ . . . . #muslim #islam #muftimenk #halal #ramadan #peace #prayer #prophetmuhammad #eid #deen #deensquad #fajr #maghrib #muftimenk

0

memes_para_reir_22

Like si te ha pasado! Sigueme para mas y menciona a 3 amigos y te sigo! #followme #like #like4like #futbol #followme #Ramadan

0

islamicdailyreminder23

0

fuck_allah_fuck_god

1

islamicdailyreminder23

0

al_ghafurr

Have faith and trust in him. #al_ghafurr

1

islamicstrength

MA'SHA'ALLAH โคโค! โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Follow ๐Ÿ‘‰ @islamicstrength for more islamic posts and reminders! ______________________ #Islamicstrength #islam #quran #prophet #pray #islamicquote #muslim #muslimah #instagood #islamicquotes #prayer #religion #jannah #makkah #ramadan #nigerianmuslim #islamicposts #instamuslim #ibrayus #islamic #allhamdulillah #Allah #islamicpost #muhammad #ummah #sunnah #instaislam #islamicreminders #hijab #dua โ€‹

4

elha.olshop

MADINA AL-QUR'AN - SHAFANA . . ๐Ÿ“ uk : B6 = -+ 12x17cm ๐Ÿ‘ Harga 154.000 *Harga belum termasuk ongkir โœˆKirim dari Bandung / Riau . . ๐Ÿ“šIni spesifikasinya : . โ— Model yang cantik dan didesain vintage โ— Tampilan Lebih GirLy dikasih hiasan kancing dan ada taLinya, sehingga bisa masuk ke semua kaLangan baik itu anak muda, emak2 atau yg sudah tua. โ— Innernya Rainbow โ— Ada panduan tajwidnya โ— Terjemahan, asbabun NuzuL dan Fadhilah Ayat. โ— Ringkasan Fiqh Wanita, Hadits tentang Wanita & KeLuarga dan index Tematik. . . โ€œDari mata, turun ke hati, insya Allah jadi makin rajin mengaji..โ€ . ๐Ÿ“ฎ Order : ๐Ÿ“ฑ Line ID : @dif5803q ๐Ÿ“ฑ WA : 085266044123 . #madinaalquran #alquran #onlineshop #olshop #jualanku #jualan #muslim #alquranmadina #alquranrainbow #mahar #hijab #serbamurah #hijabers #madinazhafirarainbow #olshopsumatera #alquranpelangi #jilbab #maharpernikahan #prayerssetmadinaalquran #alquranmurah #kadopernikahan #ramadan #kado #olshopjambi #prayer #mukenaalquran #mukenakatunjepang #alqurancantik #madinashafana

1

_live_islam_

0

km.video

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Tag Temen kalian yang suka ๐Ÿ‘ @KM_VIDEO #Kmvideo #Km #video Jangan Lupa ๐Ÿ™ #Tag #and #Follow ๐Ÿ’ฌ #Comment ๐Ÿ‘ #Spam #Like . . Sc: say.musik #Improvisasi #filmreligi #Komeng #filmkeren #nostalgia #ramadan #tv90an #komedi #dagelan #malih #ngakak #selebriti

1

sunna.tv

1

evanfowler

Ever watched the sun set over the Nile River from an infinity pool? Stay at the @hilton_luxor resort and spa during Ramadan and youโ€™ll see it every night. . . . . #luxor #egypt #nile #sunset #infinitypool #vacation #africa #middleeast #hiltonluxor #summer #ramadan #calltoprayer #beautifulplaces #worldtravel #travel #adventure #luxury #travolition

1

primavira_giveaways

7

stranichka_muslima.1

7

stranichka_muslima.1

6

stranichka_muslima.2

5

stranichka_muslima.2

3

everydayjordan_

1

buty.ideas

0

primavira_giveaways

5

primavira_giveaways

7

trolle_army

0

aarassasif

0

saanvicasuals.chikan

Easy breezy dyeable Cotton jacquard silk chikan work Kurtas with chiffon dupTta and crochet work , if this dress ๐Ÿ‘— pulls you enquire and book soon ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal ๐Ÿ‘‘ Dye facility available. DM for price. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ˜ #malaysianwedding #handembroidery #chikan #badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad #ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish

3

saanvicasuals.chikan

Easy breezy dyeable Cotton jacquard silk chikan work Kurtas with chiffon dupTta and crochet work , if this dress ๐Ÿ‘— pulls you enquire and book soon ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal ๐Ÿ‘‘ Dye facility available. DM for price. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ˜ #malaysianwedding #handembroidery #chikan #badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad #ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish

1

saanvicasuals.chikan

Easy breezy dyeable Cotton jacquard silk chikan work Kurtas with chiffon dupTta and crochet work , if this dress ๐Ÿ‘— pulls you enquire and book soon ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal ๐Ÿ‘‘ Dye facility available. DM for price. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ‘—โค๏ธ๐Ÿ˜ #malaysianwedding #handembroidery #chikan #badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad #ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish

5

retseptyvostoka

4

primavira_giveaways

5

makeupandclothes123

0

mercy_of_allah_needed

0

makeupandclothes123

0

zaky.7w

0

zaky.7w

0

retseptyvostoka

0

muslim__02_02

0

thecurrent_mood

@us_foods I see you mistook my post as a compliment for having global products, thatโ€™s simply not the case. I was hoping you would notice the other companies and people that are boycotting #israel in numbers. So here are a few headlines that may help get the point across. You are supporting a apartheid state that is continuing to persecute and murder innocent Palestinians. Is this a country that represents what your business stands for. As someone in the culinary industry, I will not continue using these products until I see change. ___________________________________________ Please repost & tag friends below!๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡โœŠ๏ธ ___________________________________________ Check out these pages! ___________________________________________ @occupy.everything @thecaptainnomad1 @media.for.us @redacted2night @still.sanders @liberty_and_democracy @jordanchariton ___________________________________________ #thecurrentmood #savepalestine #FreePalestine #Palestine #Gaza #Nakba70 #LandDay #Nakba #Naksa #Resistance #Palestinian #JerusalemIsTheCapitalOfPalestine #EndIsraeliApartheid #EndIsraeliTerrorism #GreatReturnMarch #PalestinianLivesMatter #Ramadan #Genocide #EndIsraeliOccupation #Flotilla โ€Ž #kanyewest #nba #nhl #lebronjames #IsraeliCrimes

2

_ummatii_

May Allah ๏ทป grant us the opportunity to perform Umrah and Hajj ๐Ÿ•‹ โ€ข โ€ข โ€ข The Prophet Muhammad ๏ทบ said: โ€œThe one who guides to something good has a reward similar to that one doing it.โ€ [Muslim] โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #Islamicquotes #allahuakbar #subhanallah #selfreminder #allah #quran #muslim #deen #islamic #hijab #ummah #ramadan #islam #jannah #palestine #salah #makkah #sunnah #muslimah #muslimquotes #instaislam #pray #akhirah #muhammadpbuh #ummah #iman #prophet #islamicquote #ramadan2018 #follow4follow #like4like

0

thirstybanter

2

dra_azacan

0

_.theme._.dz._

11

certified.desi

0

brothers_amrabat_fan_page

2

maria_jtr_04


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 152